Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή χρονιά σε όλες τις γλυκές μου φίλες, γνωστές και άγνωστες :)

Καλή χρονιά, καλά μου κοριτσάκια, μανούλες, ήδη και μέλλουσες :)

Είμαστε στο χωριό, αύριο φεύγουμε... Κάναμε και Χριστούγεννα εδώ!

Πόσο άσχημα νιώθω που δεν ξέρω τις καινούριες φίλες εδώ... Δεν πειράζει, στέλνω ευχές αληθινές σε όλες, με το καλό τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Ελπίζω γρήγορα να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό και να μπαίνω πάλι το ίδιο τακτικά με παλιά........

Σας φιλώ γλυκά όόόόόόλες!

χρονια πολλα και σε σενα καλη χρονια!!μην αισθανεσαι ασχημα εσυ εχεις και 2 παιδακια τι να πω κι εγω που δεν εχω τιποτα μπαινω σχεδον καθε μερα διαβαζω ολα τα μηνυματα και παλι μεχρι να γραψω ξεχναω καποιες!!!ελπιζω να μην με παρεξηγουν τα κοριτσακια εδω!!!!παρ ολ αυτα οτι και να πω οτι και να ρωτησω εδω μου απαντανε και με βοηθανε αμεσα οχι σαν εμενα την γαιδουρα που σχολιαζω τα μισα...ποια μισα το 1/3:shock::oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλες τις γλυκές μου φίλες, γνωστές και άγνωστες :)

Καλή χρονιά, καλά μου κοριτσάκια, μανούλες, ήδη και μέλλουσες :)

Είμαστε στο χωριό, αύριο φεύγουμε... Κάναμε και Χριστούγεννα εδώ!

Πόσο άσχημα νιώθω που δεν ξέρω τις καινούριες φίλες εδώ... Δεν πειράζει, στέλνω ευχές αληθινές σε όλες, με το καλό τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Ελπίζω γρήγορα να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό και να μπαίνω πάλι το ίδιο τακτικά με παλιά........

Σας φιλώ γλυκά όόόόόόλες!

Χρόνια πολλά κ όπως τα θές να σου έρθουν κορίτσι!!!!! Πρώτα με υγεία!

Να ξαναρθείς σου λέω κ να κατσικωθείς!!!!!!!!!

(ΡΕ κορίτσι μέχρι να το στείλω πριν δεν είδα οτι έγραφες.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και ευχές για υγεία και αισιοδοξία!!! Το αγορίνι μου να το χαίρομαι και να χαίρονται όλες οι μανούλες τα παιδιά τους όλο το χρόνο κάθε μέρα!!! Τζινιώ, ευχαριστώ!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και ευχές για υγεία και αισιοδοξία!!! Το αγορίνι μου να το χαίρομαι και να χαίρονται όλες οι μανούλες τα παιδιά τους όλο το χρόνο κάθε μέρα!!! Τζινιώ, ευχαριστώ!!!!

γιορταζει το αγορακι σου????

χρονια του πολλα!!!να το χαιρεσαι και να το βλεπεις παντα γερο και ευτυχισμενο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Και επειδή καμία δεν έλυσε τον γρίφο..... ναι ναι ναι Ήταν τα γενέθλιά μου!!! Τώρα βέβαια πέρασε η μέρα αλλά βολταρίζαμε όλη μέρα, μου κάναν έκπληξη και μια τούρτα και έσβησα και κεράκι!!!!

Φιλάκια, πάω για ύπνο γιατί είμαι λίγο κρυωμένη και έκλεισε και η φωνή μου και νυστάζω...

RKdwp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Και επειδή καμία δεν έλυσε τον γρίφο..... ναι ναι ναι Ήταν τα γενέθλιά μου!!! Τώρα βέβαια πέρασε η μέρα αλλά βολταρίζαμε όλη μέρα, μου κάναν έκπληξη και μια τούρτα και έσβησα και κεράκι!!!!

Φιλάκια, πάω για ύπνο γιατί είμαι λίγο κρυωμένη και έκλεισε και η φωνή μου και νυστάζω...

Αληθεια καλέ; Ήταν και τα δικά μου τα γενέθλια χτες, μπας και είμαστε και της ίδιας χρονιάς; Το 76 εδώ, από τις μεγαλύτερες της παρέας. :P Να ζήσεις Τζασμίνι, να είσαι πάντα γερή και να έχεις πάντα χαρές. Χρόνια πολλά και στο αγόρι σου. Εγώ κεράκια δεν είχα, αλλά την τούρτα μου την έφαγα. Κι ένα τόνο βασιλόπιτα επιπλέον, και ένα άλλο τόνο φαγητό... με φόρμες θα πάω στο σχολείο την άλλη βδομάδα.

Και στο αγορίνι της Λαέρτας χρόνια πολλά! Να 'ναι πάντα γερό και καλότυχο, όλα τα παιδάκια μας να ΄ναι καλά!

Κάντυ και Κρίστυ, κουράγιο και στις δυο, έχετε φτάσει κοντά στο τέλος. Ναι, οι καουρες δεν παλεύονται. Ναι, η φαγούρα πάει να σε πεθάνει -η δικιά μου εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη γέννα, κρίμα τα λεφτά που έδωσα στον δερματολόγο και στις ειδικές κρέμες λίγες μέρες πριν.

Μια μέρα ακόμα και θα ξανάχω το σπίτι μου δικό μου! Μόνο που γυρίζει κι ο άντρας μου στη δουλειά, οπότε βόλτες και τετοια γιοκ, αλλά μην τα θέλω και όλα δικά μου.

Πολλές πολλές καλήμέρες! Ευχαριστώ και για τις ευχές στο FB, να ΄στε καλά όλες. :)

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να έχουμε υγεία!!

Λαέρτα και τζαζ να χαίρεστε τα αγοράκια σας!! Να τους δείτε παλήκαρους, έξυπνους και τυχερούς!!

Τζαζ είχες και γενέθλια ε, πότε έβαλες γρίφο, ούτε που το κατάλαβα...Χρόνια πολλά και καλά, πάντα δημιουργικά γεμάτα αγάπη και γέλιο!! άντε και χρήμα!!!

και φυσικά κορίτσια μη μου πείτε μα και μου αρχίζουμε δίαιτα. Αφήστε τα τελευταία γλυκά να τα φάνε άλλοι ή δώστε τα στην πεθερά σας :tongue::tongue: γιατί δε μας βλέπω καλά....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!! :D:D:D (μην αρχίσω να μετράω μέρες)!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κια πο μενα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ευχομαι σε ολες σας και τις οικογενειες σας,και η νεα χρονια να φερει ολα οσα θελει η καθεμια μας..κι ακομα παραπανω!

Jasmini και Mash να τα εκατοστησετε!!

Εμενα αυτε τις μερες,παρολο που οι καουρες μου ειναι ανυποφορες πια,με εχει πιασει μια υπερκινητικοτητα αλλο πραγμα! οταν δεν..τρωγαμε και δε γυριζαμε βολτες,μεσα στην κουζινα με εβρισκες να φτιαχνω γλυκα,βασιλοπιτες,λουκουμαδες..

καποια στιγμη επεσαν οι μπαταριες και χθες το βραδυ σερνομουν.Σημερα λεω να κουλαρω λιγο,να συνελθω!

Νιωθω οτι ειναι τοσα πολλα αυτα που θελω να κανω πριν γεννηθουν τα μωρακια μου,και οτι δεν θα προλαβω,και γι αυτο μου βγαινει ετσι.

Επισης ,εχω πονακια γενικα στην κοιλια,εχει τεντωσει πολυ,και η μεση μου με ενοχλει,δε ειμαι συνηθισμενη να θελω να κανω καποια δουλεια και να μην μπορω,και να την κανω σιγα σιγα,και μου κακοφαινεται.πολλες φορες ξεχνιεμαι και κανω πολυ αποτομες κινησεις,απο εδω και περα ομως πρεπει να προσεχω πιο πολυ,για να την βγαλω καθαρη μεχρι τελους.

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!

Mash κι εσύ Πρωτοχρονιατικη;;;; Χιλιοχρονες να είμαστε λοιπόν!! Εγώ επιθυμώ είπαμε αδύνατο σώμα και χοντρό πορτοφόλι χιχιχιχι... Πλάκα πλάκα το μοοονο που επιθυμώ περισσότερο είναι να είναι καλά τα παιδάκια μου, υγεία να έχουμε και όλα τα αλλά έρχονται... Του '82 είμαι εγώ αν και προτιμώ να λέω ότι εκλεισα τα 23 :P

Αν το μεταξύ έχω λαρυγγιτιδα.. Δεν μπορώ να μιλήσω.. Η χαρά του άντρα μου και των παιδιών επίσης... Ουφ τα νεύρα μου... Δεν είμαι και απ τα άτομα που κάθονται αμιλητα.. Θα σκάσω...

Nunu μαζί σου... Ποτέ ξεκινάμε; Το παραχεσα μετά συγχωρησεως κι εγώ τελευταία...

Εγκυμονουσες μας, υπομονή και χαλαρά για να παρατείνετε την γέννα όσο γίνεται.. Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει όμορφα και υγιή μωράκια!!!

RKdwp3.png

Τζασού κ μάς, κατόχρονες, χιλιόχρονες, χαμoγελαστές όπως ποθάτε!!!!!

Να χαίρεστε τσι φαμίλιες με υγεία!!!!!

Το 82 ωρέεεεεεεεεεε τζας????

Πλάκα πλάκα έχουμε κάποια απρίλη του 82?

Μας κάνε πάτρυ πριβέ, ή για δύο ;) άυριο βράδυ στο σαλόνι!

Νουνούκα ξεκίνα να μετράς σε παρακαλώ, να με βάζεις σε τάξη διότι έχω καταπιεί τον άμπακο κ θα ξανακάνω μπαμ!!!!

α θέλω κ εγώ χοντρό πορτοφόλι τζας!

Κυρά μου, βάλε κ@λο κάααααατω. Μετά θα ψάχεις χρόνο να τον βάλεις κάτω κ δεν θα έχεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΜΑΣ και ΤΖΑΣΜΙΝ χιλιοχρονες να ειστε με υγεια και να χαιρεστε τις υπεροχες οικογενειες σας!!!

νυσταζω ελεεινα!!!!!κοιμηθηκα στις 3 και ξυπνησα 12 εφτιαξα ρολο χοιρινο το εβαλα στο φουρνο και σκεφτομαι να παω να την πεσω!!!εχθες ημουν μονη και αυριο το ιδιο:evil::evil:

υποσχεθηκα στον εαυτο μου απο δω και περα να μην κανω υπερβολες και να ξεκουραζομαι!!παραμονη πρωτοχρονιας εκανα μια κρεατοπιτα ενα σουφλε τυριων την βασιλοπιτα και εναν μπακλαβα τον οποιο εχω ακομα στο ψυγειο δεν το εχω ψησει λογικα σημερα μολις βγει το ρολο!!!επισσης καθαρησα το μπανιο σκουπισα σφουγγαρισα σιδερωσα μετα εκανα μπανιο λουστηκα και τελειωσα λιγο πριν αλλαξει ο χρονος με αποτελεσμα στην αλλαγη να ειμαι πτωμα δεν μπορουσα να σηκωσω την μεση μου!!!και ολη νυχτα ξυπνια με την καουρα!!!οποτε λεω τζαμπα τα κανω απο δω και περα θα βαλω μυαλο ελπιζω να το τηρησω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Δεύτε λάβετε παρικαλώ!!!!

Αλληλούλια αλληλούγια με το γάλα τα κουλούρια!

άι σιχτίρ πιά!!!!!

υγ: φωτιά στα κόκκινα. Κ μου πάνε!!!!!!

Σωστή κοσκινοσκουφίτσα με κάνουν!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε!!Αγαπη και υγεια σε ολα τα σπιτικα του κοσμου.Ευχομαι τα καλυτερα στα παιδακια μας,να ειναι γερα και τυχερα και με το καλο οι εγκυουλες μας να κρατησουν τα πλασματακια τους στις αγκαλιες τους.

Χρονια πολλα στα παιδακια που ειχαν την ονομαστικη τους εορτη και να τα εκατοστησουν οι μανουλες που ειχαν την Πρωτοχρονια γενεθλεια.

Κristy και kandy,κουραγιο...φαγαμε τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησουμε??....βεβαια η ουρα ειναι πιο δυσκολη αλλα θα κυλησουν οι μερες...kira και σε σενα κουραγιο,ειναι αναποφευκτο καποια στιγμη θα βασιζεσαι στους αλλους πιο πολυ,αλλα μολις με το καλο γεννησεις θα ξαναμπεις στους ρυθμους σου,καταλαβαινω πως νιωθεις.

Εμεις γκρινια απο τα ουλα,αλλα Δοξα Τον Θεο,ειμαστε καλα!!Παω για ταισμα...σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα:-(....σας φιλω!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...