Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπούγε ξεπόρτισες με την φαμίλια εκτός των τοιχών?

Περάσατε καλά?

Πώς γύρισες με τέτοιο καιρό? Με σκάφος???

Εδώ το δικό μου τηλάφωνο πάντως κάνει ακόμα χχχχχσ(παράσιτα)

νετ πάγωσε σήμερις μεσημέρι

κ φυσικά δεν έλειψαν οι πολλές πτώσεις τάσης σήμερα!!!

Τζεμτζέγα περαστικά να είναι.

Η βασιλόπιτα ήθελε παραπάνω ψήσιμο, αλλά είναι πεντατόστιμη.

Διότι, Ε! θα την περνάμε λίγο από την τοστιέρα πριν τη φάμε!

Ιθάκα. Καθόλου υπερβολική δεν είσαι!

Ποδονάρια αρχικά έξω από την είσοδο.

Δεν θα τους άγηνα να μπούν μέσα στο υ/δ.

Τζας πάω τώρα να δώ βλογ!

υγ: Μάζεψα τραπέζια κλπο κ έχω βάλει εντωμεταξύ το γουρουνάκι στους 100 μέχρι το πρωί!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Hello!!!

Είναι η πρώτη μέρα του 2013 και εγώ ξενυχτάω στο δίκτυο...

:)

Με αυτό το βιντεο αφήνω υπονοούμενο, να δούμε ποιά θα το πιάσει... χιχιχι

Τζας!

Λατρεύω σοκολατόσπιτα κ ελκηθιάρη σάντα!!!!

Μπράβο σας!!!!

Αλλάααααα

Τα φάγατε όλα ρε?????

Όχι καλέ, τα πουλήσαμε στο παζάρι που συμμετείχαμε σε ένα φεστιβάλ. Άσε το τι τράβηξα με αυτό το έλκηθρο...

Έβαλα και φώτο στο blog με τις βασιλόπιτες που έφτιαξα, μια για εμάς και μια για την madre.

RKdwp3.png

Καλημέρα κ Καλή Χρονιά!!!

Χρόνια Πολλά σε εορτάζοντες/εορτάζουσες.

Εμείς δεν γεννήσαμε ακόμη!!!

Άλλαξε κι ο χρόνος, ποιος τη χάρη μας.

Πήγαμε χτες στης αδερφής μου και ρε κορίτσια, κουράστηκα πάρα πολύ μόνο κ μόνο με τη μεταφορά, γιατί εννοείται δεν έκανα τίποτα.

Εντωμεταξύ η κόρη μου είχε ζητήσει από τον "Αη-Βασίλη" σοκολατομηχανή κι ο "Αη..." της την έφερε...

Ε αυτό το πράγμα μόνο για παιδιά δεν είναι...

Πρέπει να υπάρχει ΠΑΝΤΑ ένα κορόιδο -ενήλικας διαθέσιμος να λιώνει σοκολάτες στα μικροκύματα, να πλένει εξαρτήματα, να γεμίζει καλούπια ή να επιβλέπει τις διαδικασίες...

...Σκόπευα να μείνω στο κρεβάτι όλη μέρα σήμερα... τώρα δεν νομίζω πως θα τα καταφέρω...

"Αη - τέτοιε" φωτιές που μας άναψες...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες !!!

καλη χρονια με υγεια και ευτυχια για ολους μας!

ειμαστε με αδεια εκτος και γραφω απο ξενο υπολογιστη!!!!

επιστροφη στην βαση στις 15 ιανουαριου!

πολλα φιλια και ευχες σε ολες!:D:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Τζίνι μου like Ιθάκα. Love μαρτυριο της νυφίτσας για τον συγκεκριμενο τυπο.

Πόσα ποδοναρια; Μπουκαραν μπουλούκι σε λέω. Δε θα άφηνες ανεξαρτητως ύπνου, ή μόνο όταν κοιμούνται;

jYwYp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!!!!!!!!!

χαθηκα λιγο η γαιδουρα..........γεννησε η κουνιαδα μου!!!μια μπουμπου 3230!!!ετσι αυτες τις μερες ειμασταν στο νοσοκομειο!!!και οπως καταλαβαινετε ειχα συναντησεις και με τα πεθερικα:evil::evil:

ΦΡΟΣΩ οι δημιουργιες σου ειναι εκλπηκτικες!!!!εγω και με τα 2 χερια ολα αυτα δεν θα μπορουσα να τα κανω!!!!πικαντικη ιστορια με τα πεθερικα???αυτες δεν ειναι πικαντικες ειναι ιστοριες τρομου!!αλλα υποσχομαι να περασουν οι γιορτες και θα σας πω!!!

ΤΖΙΝΙ καταλαβα εχω παει μια φορα προς τα μερη σου;)

ΜΑΣ ποτε ειπαμε φευγει????απο το να παθεις καταθλιψη και εσυ καλυτερα να παει μονη της με την καταθλιψη της στο σπιτι της!!!!!αφου ηταν ετσι γιατι ηρθε????

ΙΘΑΚΗ εγω στους γυγκεκριμενους μπορει να απαγορευα την εισοδο και στο σπιτι οχι μονο στην κρεβατοκαμαρα;);)

ΚΡΙΣΤΥ φτανεις στο τελος!!!αχχχχ τι καλα μακαρι να φτασω κι εγω στις εβδομαδες σου!!!τι εννοεις λιωνεις σοκολατες???κανονικες??σε ποιο φουρνο του σπιτιου η εχει παιχνιδι μικροκυματων???

ΚΥΡΑ αντε κοντευουμε κι εμεις!!!!να σου πω υπομονη????αντε να το πω για να το ακουω κι εγω!!!!!

κοριτσια ζω τα μαρτυρια της καουρας και εκτος απο καουρα εχω και πονους στο στομαχι ολη νυχτα την βγαζω περπατοντας μεσα στο σπιτι σαν φαντασμα......και στο κρεβατι καθιστη αν ξαπλωσω πεθαινω!!!αχχχ τι θα κανω????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Και με τα πεθερικά το ίδιο;

Φοβαμαι την παρεξήγηση.

Ειδικά μα τα πεθερικά!!!

Τα δικά μου για κάθε πόντο "αέρα" που τους δίνω, παίρνουν 1 μέτρο...

Κι όσο για την παρεξήγηση... εμένα έτσι κι αλλιώς με παρεξήγησαν από τη στιγμή που γέννησα το εγγόνι τους και δεν εξαφανίστηκα αφήνοντάς τους το να το μεγαλώσουν αυτοί με τον τρόπο που ξέρουν (ως γνωστό, οι παππούδες ΞΕΡΟΥΝ, ενώ οι γονείς, από που να τα μάθουν???)

Η σοκολατομηχανή δεν είναι τόσο τραγική.

Απλά δεν αξίζει τα λεφτά της:

Βάζεις κουβερτούρα σε κομματάκια στο ειδικό σκεύος που περιλαμβάνεται και τα βάζεις στα μικροκύματα να λιώσουν.

Γεμίζεις τα καλούπια.

1 κουβερτούρα φτάνει για 4 καλούπια

(μέχρι εδώ ΟΛΑ τα κάνει το κορόιδο - ενήλικας)

ασφαλίζεις το 1 καλούπι στη σοκολατομηχανή (κι αυτό το κορόιδο το κάνει)

Το παιδάκι γυρνάει γυρνάει τη μηχανή μέχρι να τελειοποιηθεί το μίγμα μέσα στο καλούπι στο επιθυμητό σχήμα.

Η δικιά μου άντεξε το γύρνα - γύρνα για τα 2 πρώτα καλούπια.

Μετά πάλι το κορόιδο που λέγαμε.

Ένα ένα καλούπι που ετοιμάζεται το απασφαλίζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο.

Η σοκολατίτσα είναι έτοιμη να βγει από το καλούπι την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα.

Οπότε, όσος "οίστρος" κ να τα πιάσει, μέχρι 6 καλούπια διαθέτει το "παιχνίδι", άντε μισή ώρα με 40 λεπτά απασχόληση δηλ. κ μετά "ψυγείο"

(και τα παιδιά τηλεόραση??? γι΄ αυτό λέω- δεν αξίζει τα λεφτά της)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Μπαίνω βιαστικά να ευχηθώ Καλή Χρονιά, με υγεία, με χαμόγελα, με ψυχικές αντοχές και κουράγιο για όλες μας!

Εμείς ούτε που ξενυχτήσαμε, από τις 11.30 για ύπνο γιατί δεν είχε όρεξη η πεθερούλα να ξαγρυπνήσει. Δεν πειράζει, του χρόνου. Η κατάθλιψη καλά κρατεί και με έχει επηρεάσει και μένα. Πέμπτη πρωι φεύγει, να ηρεμήσω κι εγώ λίγο. Το μόνο που με στεναχωρει και με κάνει να νιώθω λίγο γαϊδούρα που αντιδρώ έτσι είναι η σκέψη οτι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τη βλέπουμε. Και καλά εγώ, ο D.; Μάνα του είναι και μεγάλη γυναίκα, δεν μπορεί, ο φόβος οτι δεν θα την ξαναδεί θα τον ψιλοτρώει. Υπομονη λοιπόν και κατανόηση.

Θα μπω άλλη ώρα να δω τα νέα σας. Φιλάκια πολλά και σε σας και στα μωρά σας!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλή χρονιά σε όλες τις γλυκές μου φίλες, γνωστές και άγνωστες :)

Καλή χρονιά, καλά μου κοριτσάκια, μανούλες, ήδη και μέλλουσες :)

Είμαστε στο χωριό, αύριο φεύγουμε... Κάναμε και Χριστούγεννα εδώ!

Πόσο άσχημα νιώθω που δεν ξέρω τις καινούριες φίλες εδώ... Δεν πειράζει, στέλνω ευχές αληθινές σε όλες, με το καλό τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Ελπίζω γρήγορα να ξαναβρώ τον παλιό μου εαυτό και να μπαίνω πάλι το ίδιο τακτικά με παλιά........

Σας φιλώ γλυκά όόόόόόλες!

rPPrp3.png

Λαέρτα κ εδώ χρόνια πολλά!!!!! Να χαίρεσαι το αγόρι σου με υγεία.

Προς το παρόν όπως ποθείς εσύ κ αργότερα όπως θέλει αυτός!

Τζασού χρόνια πολλά στο μπιλάκο σου. πάντα γερός να είναι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...