Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, καλημέρα! Τι κάνετε καλέ κορίτσια; Τι νερό είναι αυτό που ρίχνει, ακόμα βρέχει με το τουλούμι εδώ. Κρίμα τα σφουγγαρίσματα που έκανα χτες, θα μου μπουν σήμερα επισκέπτες στο σπίτι και θα μου το κάνουν χάλια.

Φρόσω, διπλά περαστικά σου! Το σπιτάκι με την καραμέλα απλά ΤΕΛΕΙΟ, όπως και όλα όσα έχεις φτιάξει. Φαντάσου με δυο χέρια τι θα έκανες. Και η φώτο με τη γάτα απίθανη, ήθελα να σχολιάσω στο Φεις αλλά δεν είχα πληκτρολόγιο. Το τι τραβάνε τα καημένα τα τετράποδα από τα παιδιά...

Επεσε ο Αλεξ πάνω στον Μίλτο εκεί που παίζανε προχτές και του έσκισε το φρύδι με τα δόντια του. Αίμα, κακό, κλάμα, εγώ να έχω φρικάρει ότι θα του μείνει ουλή... Θα δείξει. Παντως ήταν βαθύ πολύ. Έχει και μια μελανιά ακριβώς από πάνω στο κούτελο γιατί κοπαναει το κεφάλι του στο πάτωμα, είναι το αγόρι μου χάρμα οφθαλμών. Αλλά τουλάχιστον περπατάει και δείχνει να το χαίρεται. Μόνο που όταν το παρακάνουμε με τα Μπράβο ζηλεύει ο Αλεξ, εκεί που είχε σταματήσει να δαγκώνει το ξεκίνησε πάλι και χειρότερα από πριν.

Εχω κουραστεί πολύ με την πεθερά μου. Θα το ξαναπώ, δεν την περίμενα έτσι, περίμενα οτι θα ασχολείται λίγο περισσότερο με τα παιδιά. Μου αρέσει που ήθελα και έξοδο, τρομάρα μου. :cry: Αλλά το διάβασμα διάβασμα, τώρα διάλεξε καινούριο βιβλιο να αρχίσει, το τρίτο της, και μα τη γκαντεμιά μου, πάνω από 1000 βιβλία στα αγγλικά έχουμε στα ράφια, αυτή διάλεξε ένα από τα ελάχιστα που δεν έχω διαβάσει ακόμα και που ήθελα να διαβάσω αμέσως μετά, το φύλαγα για το Γενάρη. Τώρα... θα το πάρει μαζί της, και ίσως θυμηθεί να μου το στείλει πίσω κάποτε.

Θα μου πεις, για ένα βιβλίο σκας; Τελικά είναι οι λεπτομέρεις που σε πεθαίνουν, τα μεγάλα πράγματα τα κάνεις γαργάρα μέχρι που φτάνεις σε μια κατάσταση που κάτι μικρό και ασήμαντο σε φέρνει σε σημείο να εκραγείς.

Mash από τις 4 στην εκκλησία μαζί με τα μικρά??? Πήγατε στην αρχή της λειτουργίας και εκατσαν ήσυχα???

Εμεις αφού ρωτήσαμε ποτε κοινωνούν, πήγαμε ενα τεταρτο νωρίτερα, μεταλαβαν κ φύγαμε:oops:

Μου εχει τύχει να γκρινιαζουν κ να ειμαστε μεσα-εξω στην εκκλησια, κ με αυτό το κρύο δεν ήθελα να το ρισκαρω...

Τελικά η πεθερα σου δεν το εχει με τα δώρα, ε?

.:shock::)

Ξυπνήσαμε στις 4, τους έδωσα λίγο γάλα και μετά μέχρι να ντυθούμε όλοι, να χωρέσουμε στο αμάξι με μένα σφηνωμένη ανάμεσα στα δύο καθίσματα διαγώνια και να φτάσουμε στην εκκλησία του πατέρα μου πήγε 5.15. Ναι, καθίσαμε σε όλη τη λειτουργία, κοινωνήσανε κατά τις 7παρά. Ήσυχοι ήταν αλλά ήταν συνέχεια αγκαλιά, ο Αλεξ κοιμήθηκε και κανα τεταρτάκι. Μαρτύριο πάντως, το έκανα για τον πατέρα μου και μόνο.

Συντρόφισσες πεθερόπληκτες, κουράγιο. Μέρες είναι, θα περάσουν.

'Ο,τι άλλο ήθελα να πω το ξέχασα, ακούω και τον Αλεξ που παραμιλάει και θα ζητήσει το γάλα του όπου να ναι. Ο Μίλτος ξύπνιος από τις 4.30, το τρεναρα όσο μπορούσα, του έδωσα γάλα στις 5.30 και ξεράθηκε. Ο παιδιάτρος τους βρήκε 11κιλά τον Αλ. και 12.400 τον Μίλτο, είναι να μην πονάνε τα χέρια και η μέση μου τόσο πολύ;

Κορίτσια μου όμορφα και ταλαιπωρημένα, αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ σας εύχομαι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τις επόμενες μέρες και την αλλαγή του χρόνου. Καλή χρονιά να έχουμε όλες, με υγεία για τα παιδιά μας και τους αγαπημένους μας και με όμορφες στιγμές και αισιοδοξία, όσο μπορούμε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς ξυπνήσαμε ζωηροί και ορεξάτοι!! Τώρα ευτυχώς είμαστε σε σειρά! Το φαγητό μπήκε στο φούρνο, τα παιδάκια βλέπουν λίγο ντόρα κ ντιέγκο και μετά θα πάμε να ξεκαθαρίσουμε τα παιχνίδια μας για να τα δώσουμε σε άλλα παιδάκια να μας φέρει ο άγιος Βασίλης καινούργια!! Α ρε μανούρες....

Κατά τ άλλα η βροχή συνεχίζεται, πολύ νερό και γω έχω ένα σωρό άπλυτα και πότε θα πλυθούν δε ξέρω. Καμιά πρόβλεψη για μπουγάδες;

Λύσαξαν να φτιάξουμε μπισκοτοσπιτάκι και κάηκα με την καραμέλα γιάιιιιι

αλλά ιδού το αποτέλεσμα :Dhttp://3boys-froso.blogspot.gr/

Μην είστε αυστηρές με μισό χέρι χαχααχα

Τέλεια ρε συ!! Μα πως τα καταφέρνεις πες; και με τα δυο χέρια αν ξεκινήσω να κάνω τέτοια οι δικοί μου θα τα φάνε πριν τα στολίσουμε...Τέλεια η ιδέα με τις φωτό!! δε μας λες και τη συνταγή;

Κατά τ άλλα βρήκα και γω μια συνταγή για σπιτάκια http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html και θέλω να τα φτιάξω...για να δούμε!!!

Jasmini μπράβο σας!! Πολύ όμορφα και νόστιμα φαίνονται όλα!!!! Καλή φάση που φτιάξατε και μπλόγκ!! Σκεφτόμουν τι ωραία ασχολία να έχεις είστε πολύ τυχερές!!

tzini στρουμφάκια κατέβαζα και το είχα αφήσει ανοιχτό κατά τ άλλα εγώ από τις δέκα σερνοοοοοοοοοοοοομουν!! Πως είστε εσείς; Η νέα μπουμπού;

Mash κουράγιο αλλά κρίμα να μην βγείτε κιόλας. Δηλαδή αν τις τα κοιμίσετε και βγείτε θα ξυπνήσουν το βράδυ ε; Όσο για το βιβλίο σου τι να πω δεν το ήξερε η γυναίκα αλλά εγώ θα την έσφαζα στο γόνατο από τα νέυρα μου :evil::evil: Σου προτείνω 2 λύσεις:

1. Να της το κρύψεις τελευταία στιγμή:cool::cool:

2. Να βάλεις έναν σελιδοδείκτη σε επόμενη σελίδα και όταν φτάσει σε κείνο το σημείο και ρωτήσει να πεις ότι το διάβαζες :tongue::tongue: (αν φοβάσαι ότι ΔΕΝ θα ρωτήσει γράψε "το διαβάζει η Μας"' στο σελιδοδείκτη!!!)

Cristy καίγεσαι και εσύ!! Έλα λίγο έμεινε, στην ουρά είσαι που λέει ο λόγος!!

Gemini85 μη σε παίρνει από κάτω, θα βγείτε και θα παραβγείτε....απλά κάνουμε ένα διάλειμμα τώρα γιατί σε λίγο θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε!! Καταρχήν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, τα μωρά σου θα έχουν μεγαλώσει αρκετά, ο καιρός και το μέρος ενδεικνύονται για βόλτες...ποιός σας πιάνει σου λέω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? ετοιμαζεστε για την Πρωτοχρονια?

Χαθηκα οχι γιατι διασκεδαζω αλλα γιατι πρεπει να ασχολουμαι με το μπεμπη συνεχως! Οσο ειναι ξυπνιος δεν καθεται μονος του ουτε στιγμη. Η μπεμπα την πληρωνει ειναι πιο παραμελημενη. Κατα τ'αλλα τετοιες μερες με εχουν πιασει τα νταουν μου και την πληρωνει ο αντρας μου. Μου την εχει δωσει η κλεισουρα, που δεν μπορω να παω πουθενα, που δεν μπορει να τα κρατησει καποιος και πολλα αλλα. Νιωθω εγκλωβισμενη, αποκομμενη και αυτο δε νομιζω πως θα αλλαξει... Ας μην συνεχισω την μουρμουρα πρωινιατικα.

Κριστι κανε υπομονη, η ουρα εμεινε ;) Ας ειναι καλα τα μαλοξ

Φροσω περαστικα εις διπλουν! Σου βγαζω το καπελο με τις αντοχες σου! Τελειο το σπιτακι, δλδ αν ησουν καλα τι θα εφτιαχνες?:D

p1Utp3.png

Φρόσω περαστικά για το χέρι. Το γλυκό ...ούτε ζαχαροπλάστης - Παρλιάρος

Τζίνι, ποιο είναι το μαρτύριο της νυφίτσας;

Mash, περαστικά για το μικρό. Καλά, θα περάσει είναι σίγουρο , αλλά και να μείνει θα είναι ένα πολύ πολύ πολύ μικρό , ίσα ίσα της γοητείας ;) Όσο για το βιβλίο αν και εφόσον πάει να το πάρει, γιατί δεν της λες "Όχι, δεν το έχω διαβάσει ακόμα"... Ρε παιδιά είναι πολύ κουλό να το πεις αυτό; Μόνο εγώ θα το έκανα ανετότατα;

Μορίτσα μια από τα ίδια με το μικρό μέχρι τώρα μας το έχει κάνει έτσι . Κι εγω με τυψεις που παραμελώ τη μικρή αλλά και με πολλές ευχαριστιες που δε μου κάνει τα ίδια γιατι θα μου έστριβε. Αν σε παρηγορεί, τωρα τελευταια τα πραγματα έχουν αλλάξει και διεκδικει κι αυτη το χρόνο μας. Ο μικρός έχει "γλυκάνει" κάπως.

Θα επανέλθω πιο μετα με μια πολύ σημαντική ερώτηση... γιατί τα έχω πάρει μιλάμε!

jYwYp3.png

Mέτριος φούρνος τί εστί?

180-200?

εέχω βάλει τη βασιλόπιτα στους 200 πριν κανά μισάωρο κ χαμήλωσα πριν 5 λετά στους 190. είναι οκ?

Ιθάκη το μαρτύριο της νυφίτσας στο μεσαίωνα:

βάζουν καιθστό, γυμνό, δεμένο, σχεδόν παλουκωμένο τον μελλοθάνατο πάνω σε ένα καζάνι . μέσα στο καζάνι είναι κ μια νυφίτσα όμως, η οποία νυφίτσα έχει κοφτερα΄νύχια.

ανάβουν φωτιά κάτω από το καζάνι κ η νυφίτσα καίγεται κ προσπαθεί να βγεί από το καζάνι,

μπορείτε να φανταστείτε όλοι ποιά είναι η έξοδος διαφυγής της!

έφυγα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Οκ, κουράζομαι. Χωρίς να κάνω τίποτα. Τίποτα απολύτως. Και νυστάζω. Πολύ όμως.

Και τεντώνεται η κοιλίτσα μου κι έχω φαγούρα όλη την ώρα, παρά τις κρέμες που βάζω συχνά πυκνά.

Χτες για πρώτη φορά είδα στον ύπνο μου τα μωρά.

Συνήθως με το που κλείνω τα μάτια μου βλέπω "2 έργα xxx".

Τώρα γιατί το σκέφτομαι, αφού για πρακτικούς λόγους είναι αδύνατον να το κάνω, είναι "άλλο" θέμα...

Σημειωτέον πως όσο είχαμε απλή ιατρική σύσταση περί αποχής, απλά τη γράφαμε στα παπάκια μας...

Σας αφήνω.

Νομίζω την έφαγα και τη σημερινή μέρα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα.

Και τεντώνεται η κοιλίτσα μου κι έχω φαγούρα όλη την ώρα, παρά τις κρέμες που βάζω συχνά πυκνά.

Τώρα γιατί το σκέφτομαι, αφού για πρακτικούς λόγους είναι αδύνατον να το κάνω, είναι "άλλο" θέμα...

Σημειωτέον πως όσο είχαμε απλή ιατρική σύσταση περί αποχής, απλά τη γράφαμε στα παπάκια μας...

Σας αφήνω.

γεια κι απο εμενα!μια απο τα ιδια,πολυ φαγουρα,και τεντωμα η κοιλια,σαν καρπουζι ειμαι,νοιωθω απο στιγμη σε στιγμη θα σκασω!!για το χχχ ουτε λογος,καμια ορεξη,αν κι εγω βλεπω περιεργα ονειρακια,μηπως το υποσυνειδητο αλλα λεει;;

με τον υπνο πως βολευεσαι;;εγω ανασκελα δεν μπορω καθολου,στο πλευρό αριστερα κατι γινεται,και δεξια για λιγο,ετσι οπως το παω θα κοιμαμαι ορθια!:rolleyes:

και ειμαι αρκετα πιο πισω απο εσενα σε εβδομαδες..

με τον υπνο πως βολευεσαι;;εγω ανασκελα δεν μπορω καθολου,στο πλευρό αριστερα κατι γινεται,και δεξια για λιγο,ετσι οπως το παω θα κοιμαμαι ορθια!:rolleyes:

και ειμαι αρκετα πιο πισω απο εσενα σε εβδομαδες..

Με τον ύπνο ΔΕΝ βολεύομαι.

Όπως και να καταφέρω να κοιμηθώ, εκτός από το ότι ξυπνάω καμιά 10αριά φορές, πότε για πιπί, πότε για φρυγανιά επειδή έχω καούρες, το πρωί πονάει το σώμα μου σα νάχω φάει το ξύλο της ζωής μου...

Εννοείται ότι ο άντρας μου κοιμάται στον καναπέ. Στο κρεβάτι κόντευε να του στρίψει.

Δε βαριέσαι... αντέχουμε... ας κάτσουν τα μωρουδάκια όσο πιο πολύ γίνεται στην κοιλίτσα και τ΄ άλλα τα βρίσκουμε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα και Χρονια πολλα!!! Γυρισαμε επιτελους απο το χωριο και σήεμρα ξεκουραζόμαστε.

ΤΖΙΝΙ πως βρηκε η βασιλοπιτα? εγω πηγα χθες στον Στεργιου και πηρα ετοιμη η γαιδουρα!

MASH υπομονή ,φαντάσου να έμενα και κοντά σου και να ερχόταν συνεχεια,να μην ασχολιόταν με τα μπεμπε αλλα να στρογγυλοκαθόταν εκει!!!

CRISTY-KIRA έχετε φάει τον γαιδαρο και μένει η ουρά,ευχαριστηθείτε τωρα την σχετική ηρεμία γιατι μετα θα έχετε τρεξιμο.Πηγαινετε και για κανενα καφε με τον συζυγο και τα μικρα σας όσο μπορείτε φυσικά

ΝUNU συμπεθέρα τι κανουν τα παιδακια σου?

Λινάκι, ευχαριστω κοπέλα μου, είμαστε καλά τώρα κι ευελπιστω να παραμείνουμε τουλάχιστον για κανα διμηνο. ;)

Όσο για το σόϊ, αμ το παντρεύεσαι δεν τιθεται θέμα. Και το παραπαντρεύεσαι.

Κορίτσια , μέλλουσες υπομονή. Αν μπορείτε κοιμηθείτε τωρα, σύντομα θα φτασετε στη γεννα. Και αν και όντως το μετα έχει τρέξιμο το προτιμω 1.000.000 από το περίμενε της εγκυμοσύνης και το άγχος και τα παρελκόμενά του που δημιουργούν μεγάλη ψυχολογική πίεση. Άσε που εγω από τον 7ο δεν μπορούσα να : α) Κοιμηθω, β) κάτσω, γ) περπατησω.... Πόναγα , πόναγα παντού , τα μωρά έσπρωχναν όλα τα μεσα μου για έξτρα χώρο. Πολύ πόνος!

Η ερώτηση: Ποια πολιτικη ακολουθειτε/ακολουθούσατε για το δωμάτιο των μωρών (τόσο μωρα όσο τα δικά μου). Έμπαιναν όλοι μεσα άνετα ή υπήρχε ένας περιορισμός;

Π.χ. Χθες που έβρεχε και είχαν έρθει τα πεθερικα μου μόνο για 10 λεπτά (μετρημενα) για να δουν επι τουτου τα μωρα (δεν είχαν άλλο χρόνο, λέει) και παρολο που είπα ότι τα μωρα κοιμούνται , μπούκαραν και τελικά τα ξύπνησαν... Να επαναλάβω ότι εβρεχε οπότε άφησαν και το αντίστοιχο παπουτσικό αποτύπωμα. Στράβωσα για το σύνολο! Αδίκως; Πέστε μου, μήπως είμαι υπερβολική;

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! μΟηκξα για ευχες για το νεο ετος....εκανα και quote ελπιζω να προλαβω να το γραψω κ να στειλω!!

τζεμ οκ με τις μύξες τώρα? κ σε εμάς τότε μόνο ορό!

ενταξει καπως καλυτερα, αλλά ο μικρος εχει απο χτες πυρετο 38,5. Μαλλον θα κολλησε..:rolleyes: περιμενουμε τα εξανθηματα σε κανα δυο μερες.

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μπήκα να πω ενα γειά και πάω για ύπνο, είχα σήμερα επισκέψεις δυό νονούς και μαγείρευα και μετά είχα και να πάω σε πάρτυ...

Είμαι λίγο πτώμα...

Φτιάξαμε blog με τον σύλλογο μας και σας έβαλα το link να μας δείτε...

Froso μπραβο σου πολύ επιδέξιο το ένα χέρι... φαντάζομαι και με το άλλο μαζί..

Φιλάκια πολλά!!!

τι ωραιο το μπλογκ σας κ τι δημιουργικο να συμμετεχεις σε τετοιου ειδους δραστηριοτητες!! Μπραβο σας!!

Καλη ξεκουραση τωρα!

Επεσε ο Αλεξ πάνω στον Μίλτο εκεί που παίζανε προχτές και του έσκισε το φρύδι με τα δόντια του. Αίμα, κακό, κλάμα, εγώ να έχω φρικάρει ότι θα του μείνει ουλή... Θα δείξει. Παντως ήταν βαθύ πολύ. Έχει και μια μελανιά ακριβώς από πάνω στο κούτελο γιατί κοπαναει το κεφάλι του στο πάτωμα, είναι το αγόρι μου χάρμα οφθαλμών. Αλλά τουλάχιστον περπατάει και δείχνει να το χαίρεται. Μόνο που όταν το παρακάνουμε με τα Μπράβο ζηλεύει ο Αλεξ, εκεί που είχε σταματήσει να δαγκώνει το ξεκίνησε πάλι και χειρότερα από πριν.

εχετε και τετοια τωρα ε? αμαν αμαν!!

Εχω κουραστεί πολύ με την πεθερά μου. Θα το ξαναπώ, δεν την περίμενα έτσι, περίμενα οτι θα ασχολείται λίγο περισσότερο με τα παιδιά. Μου αρέσει που ήθελα και έξοδο, τρομάρα μου. :cry: Αλλά το διάβασμα διάβασμα, τώρα διάλεξε καινούριο βιβλιο να αρχίσει, το τρίτο της, και μα τη γκαντεμιά μου, πάνω από 1000 βιβλία στα αγγλικά έχουμε στα ράφια, αυτή διάλεξε ένα από τα ελάχιστα που δεν έχω διαβάσει ακόμα και που ήθελα να διαβάσω αμέσως μετά, το φύλαγα για το Γενάρη. Τώρα... θα το πάρει μαζί της, και ίσως θυμηθεί να μου το στείλει πίσω κάποτε.

δωσε τοπο στην οργη μερες που ειναι:rolleyes: πες οτι δνε το ηξερε (ατιμος ο νομος του Μερφι!!) και στην τελικη πες το στα ισα "οτι θελετε εκτος απο αυτα" και τελος!

Mash κουράγιο αλλά κρίμα να μην βγείτε κιόλας. Δηλαδή αν τις τα κοιμίσετε και βγείτε θα ξυπνήσουν το βράδυ ε; Όσο για το βιβλίο σου τι να πω δεν το ήξερε η γυναίκα αλλά εγώ θα την έσφαζα στο γόνατο από τα νέυρα μου :evil::evil: Σου προτείνω 2 λύσεις:

1. Να της το κρύψεις τελευταία στιγμή:cool::cool:

2. Να βάλεις έναν σελιδοδείκτη σε επόμενη σελίδα και όταν φτάσει σε κείνο το σημείο και ρωτήσει να πεις ότι το διάβαζες :tongue::tongue: (αν φοβάσαι ότι ΔΕΝ θα ρωτήσει γράψε "το διαβάζει η Μας"' στο σελιδοδείκτη!!!)

!!!

δεν υπάρχεις λεμε!!! χαχαχαα!!

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? ετοιμαζεστε για την Πρωτοχρονια?

Χαθηκα οχι γιατι διασκεδαζω αλλα γιατι πρεπει να ασχολουμαι με το μπεμπη συνεχως! Οσο ειναι ξυπνιος δεν καθεται μονος του ουτε στιγμη. Η μπεμπα την πληρωνει ειναι πιο παραμελημενη. Κατα τ'αλλα τετοιες μερες με εχουν πιασει τα νταουν μου και την πληρωνει ο αντρας μου. Μου την εχει δωσει η κλεισουρα, που δεν μπορω να παω πουθενα, που δεν μπορει να τα κρατησει καποιος και πολλα αλλα. Νιωθω εγκλωβισμενη, αποκομμενη και αυτο δε νομιζω πως θα αλλαξει... Ας μην συνεχισω την μουρμουρα πρωινιατικα.

κ εγω τα ιδια θελω να μουρμουρισω αν σε παρηγορει:rolleyes:

Mέτριος φούρνος τί εστί?

180-200?

εέχω βάλει τη βασιλόπιτα στους 200 πριν κανά μισάωρο κ χαμήλωσα πριν 5 λετά στους 190. είναι οκ?

ναι καπου εκει...εγω στους 180 τηνεψησα να πω την αληθεια οπω κ ολα τα κεικ....

Ιθάκη το μαρτύριο της νυφίτσας στο μεσαίωνα:

βάζουν καιθστό, γυμνό, δεμένο, σχεδόν παλουκωμένο τον μελλοθάνατο πάνω σε ένα καζάνι . μέσα στο καζάνι είναι κ μια νυφίτσα όμως, η οποία νυφίτσα έχει κοφτερα΄νύχια.

ανάβουν φωτιά κάτω από το καζάνι κ η νυφίτσα καίγεται κ προσπαθεί να βγεί από το καζάνι,

μπορείτε να φανταστείτε όλοι ποιά είναι η έξοδος διαφυγής της!

έφυγα!

σουπερ ακουγεται!!

Καλησπέρα.

Σας αφήνω.

την εφαγες, την εφαγες;)

φαγουρα ειχα κ εγω αλλα οχι μονο στην κοιλια...

xxx ουτε τωρα ουτε πριν....νομιζω δε θα επανελθω ποτε στην αρχικη κατασταση:cry:

δεν προλαβαινω αλλα...

σας ευχομαι να περασετε ωραια, και το νεο ετος να σας βρει με τις οικογενειες σας κ τα κουτσουβελακια αγκαλια!!! Ή χαιδευοντας τις κοιλιες τελοσπάντων:tongue:

Σας φιλω και τα λεμε του χρονου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κ από μένα.

CRISTY-KIRA έχετε φάει τον γαιδαρο και μένει η ουρά,ευχαριστηθείτε τωρα την σχετική ηρεμία γιατι μετα θα έχετε τρεξιμο.Πηγαινετε και για κανενα καφε με τον συζυγο και τα μικρα σας όσο μπορείτε φυσικά

Προσωπικά προτιμώ να πάρει ο σύζυγος τη μικρή και να πάνε όπου θέλουνε κι εγώ να αράααξω... κι ας μην κοιμηθώ.

Η ερώτηση: Ποια πολιτικη ακολουθειτε/ακολουθούσατε για το δωμάτιο των μωρών (τόσο μωρα όσο τα δικά μου). Έμπαιναν όλοι μεσα άνετα ή υπήρχε ένας περιορισμός;

Π.χ. Χθες που έβρεχε και είχαν έρθει τα πεθερικα μου μόνο για 10 λεπτά (μετρημενα) για να δουν επι τουτου τα μωρα (δεν είχαν άλλο χρόνο, λέει) και παρολο που είπα ότι τα μωρα κοιμούνται , μπούκαραν και τελικά τα ξύπνησαν... Να επαναλάβω ότι εβρεχε οπότε άφησαν και το αντίστοιχο παπουτσικό αποτύπωμα. Στράβωσα για το σύνολο! Αδίκως; Πέστε μου, μήπως είμαι υπερβολική;

Στην κόρη μου ο ύπνος του μωρού ήταν ΙΕΡΟΣ. Έλεγα σε όλους όχι όταν κοιμόταν η μικρή. Πρέπει να υπήρξαν βέβαια φορές που κάποιοι δε σεβόντουσαν την επιθυμία της μαμάς. Μαύρο φίδι που τους έφαγε!!!

Εννοείται πως γινόμουν ΣΚΥΛΑ.

Αει από κει!

Ας σταθούν στην πόρτα του δωματίου κι ότι δούνε και πολύ τους είναι.

Συγχίστηκα τώρα.

Σας χαιρετώ.

Μα το καλό να σας μπει ο καινούργιος!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...