Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαιρετω τις πιο τελειες μαμαδες!ντοπλερ θα κανω στις 30 ιουνιου δηλαδη στις 32 εβδομαδες και θα κοστισει 150.

ολη μερα τριγυρνουσα εξω.εσκασα μεν αλλα ξεσκασα δε!

ρε σεις κι εγω περιμενα οτι οσο μεγαλωνουν θα ηρεμουν απο θεμα ελλειψης χωρου αλλα με εχουν ταραξει!

giota πολυ ταλαιπωρεισαι με αυτους τους εμετους-καουρες.

εγω εχω 2 ολοκληρες νυχτες που εχω κοιμηθει!!!ξυπναω βεβαια ενδιαμεσα αλλα τουλαχιστον ξεκουραζομαι.

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν ξερω...ηταν το μοναδικο που το ειχα τοσο καιρο (τουλαχιστον 2 1/2 χρονια) και ειχε και πλακα γιατι ηταν σαν κανονικο κατοικιδιο και εκανε διαφορα...anyway...

Εντάξει μην στενοχωρίέσαι. Θα πάρεις άλλο. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα έχεις αλλα ψαράκια να ασχολείσαι. Πολύ πιο σημαντικά και όμορφα........:D:D:D:D:D:D

Ήρθα και εγώ.... :P:p:p

Κορίτσια, δεν ξέρω τι έχω πάθει, ελλά τις τελευταίες δύο μέρες το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κοιμάμαι... και να μη φάω δεν με πειράζει... αλλά είμαι εντελώς κοτόπουλο...

Γιώτα περαστικά... λειτουργεί καθόλου το primperan;

Witch, συλλυπητήρια... μη στενοχωριέσαι, έχεις 2 γλυκά ψαράκια που κολυμπάνε στην κοιλιά...

Τώρα που λέτε για τα grade, στο τελευταίο υπερηχογράφημα τα δικά μου έλεγαν "grade I προς ΙΙ" και μου είπε ο γιατρός ότι αυτό σημαίνει ότι ο πλακούντας ωριμάζει...

Εντωμεταξύ καταρρίπτω όλα τα ρεκόρ διότι από +15 που ήμουν το Πάσχα, τώρα είμαι +13... όσο περνάνε οι μήνες εγώ χάνω!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δυστυχως δεν εκανε τιποτα το primperan.Εκανα αλλες δυο φορες εμετο και παλι δεν εφαγα τιποτα.Ευτυχως που δεν με πειραζουν τα υγρα,γιατι με τετοια ζεστη και τοσο εμετο δε γινεται διαφορετικα.Το αλλο θετικο ειναι οτι κοιμηθηκα καμια ωριτσα το μεσημερι.

Twins2010 τα μωρακια σου παιρνουν το βαρος που πρεπει,οποτε και που χανεις ειναι καλο για σενα....

Witch λυπαμαι για τα ψαρακια σου....να θυμασαι οτι καθε εμποδιο ειναι για καλο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα, μήπως με το γιαουρτάκι νιώσεις καλύτερα... θυμάμαι όταν με είχαν πιάσει κάτι κρίσεις εμετού προ εγκυμοσύνης μόνο γιαούρτια και ροφήματα γιαουρτιού έπινα. Τα φάρμακα (σίδηρο- ασβέστιο κλπ) σου είπε να τα συνεχίσεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν μου ειπε τιποτα για τα φαρμακα αλλα ετσι κ αλλιως και που τα παιρνω τα βγαζω....οποτε ειναι σαν να μην τα παιρνω!

Οσο για τα γιαουρτια,εφαγα προχτες 3 κουταλιες απο του μικρου το γιαουρτι αλλα παλι δεν κατεβαινει τιποτα.Μονο νερο.....

Νιωθω το στομαχι μου πανω στο στερνο...μαλλον ειναι επειδη πιεζουν οι μπομπιρες και γι αυτο......τι να πω....σε τετοια εβδομαδα τοσοι εμετοι...εντυπωση μου κανει...αλλα θα περασει που θα παει......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αχ, γιατί αυτό μου ακούγεται επικίνδυνο.... Μήπως είναι και καμιά ίωση που περνάς; Καλά, λόγω επαγγέλματος θα ξέρεις καλύτερα εσύ, αλλά κρατάει πολύ βρε παιδί μου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι κάνετε κορίτσια? Witch και εμένα πριν κανένα μήνα πέθαναν ξαφνικά όλα τα ψαράκια μου, γαριδούλες, αχινός (θαλασσινό ενυδρείο), κάτι έπαθε το νερό. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Τώρα πήραμε καινούριους κάτοικους για το ενυδρείο.

Giota συνεχίζονται οι εμετοί ε? Εμένα καούρες με έχουν πιάσει τελευταία. Η πείνα όμως πείνα και το φαγητό φαγητό :) Τώρα πείνασα πάλι και παρήγγειλα να μου φέρουν κιμά και έφτιαξα μπιφτέκια γεμιστά με τυρί.

Εν το μεταξύ αντίκρυσα τα πόδια μου σήμερα και έπαθα σοκ! Έχουν γίνει τούμπανο!!! Πολύ πρήξιμο!!! Οι αστράγαλοι ίσα που φαίνονται!!

RKdwp3.png

Jasmini, και η κορτιζόνη δεν συμβάλλει στο πρήξιμο; Απ' ότι λένε οι ντόκτορς, το πρήξιμο είναι επικίνδυνο αν συνοδεύται από πίεση. Αν πάλι συνοδεύεται από γεμιστά μπιφτέκια:P:p:p..... μάλλον δεν συντρέχει κίνδυνος.

Αντε, τυχερούλα, λίγο έμεινε ακόμα :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...