Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τις ευχές μου σε όλες σας και τις οικογένειες σας! Να είμαστε πάντα όλοι μας καλά και να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους!!!

Εμείς περάσαμε ήσυχα τα Χριστούγεννα... Δεν πήγαμε στην εκκλησία γιατί είχε κρύο και για να πω την αλήθεια φοβήθηκα να βγάλω τα μικρά απο την ρουτίνα τους. Ντροπή μου αλλά δεν θα άντεχα την γκρίνια...:(

Πήγαμε στον παππού μου στο χωριό, ωραία ήταν. Καλό φαγητό, καλή παρέα και τα μωρά να τσιροκοπάνε συνεχώς γιατί βρέθηκαν σε καινούριο περιβάλλον και ήθελαν να τα πειράζουν όλα... Μετά πήγαμε στην πεθερά μου.

Μην μιλάτε για πεθερές. Φέτος η πεθερά μου πήρε στα μωρά δώρο για τα Χριστούγεννα απο μια μικρή μπαλίτσα με την Ντόρα την εξερευνήτρια. Αυτό ήταν. Ούτε λεφτά για κάλαντα, ούτε φυσικά για εμένα κάτι, (τι με έχει στο κάτω κατω;) Και για να μην ξεχνιόμαστε στο άλλο εγγονάκι πήρε ρουχαλάκια...

Παπίτσα θα τιμήσω την προτροπή σου για το φαγητό γιατί έγκυος μπορεί να μην είμαι αλλά τρώω ασυστόλως... Αιντε πια, μια χαρά μας έμεινε, να την στερηθούμε και αυτήν; Είμαι που είμαι τεράστια, γιατί να στερούμαι;

Φρόσω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑ!!!! Πως το κατάφερες το χέρι μέσα στις γιορτές; Απο την άλλη βέβαια ίσως είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση (και στην κατάλληλη περίοδο ;) !)

Τζίνι περαστικά στον Άλεξ σου!

Τζέμ η μύξα είναι άτιμο πράγμα...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

ναι δεν ηταν τυχαια επιλογη..την ειχε βαλει στο ματι....δουλευε απεναντι απο το πατρικο της...την ακολουθουσε...

ουπς!διορθωσα το μνμ μου χωρις εντιτ αφου διαβασα τα νεα, αλλά προλαβες κ εκανες quote!!:P

δε νομιζω να την ηξερε τελικα ο τυπος, απλως την ειχε σταμπαρει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα νουνού!

Χθες έκαψα το αριστερό χέρι :lol::lol::lol::lol::lol:. Να κάτι φουσκάλες...

Εμ βέβαια όταν μαγειρεύεις με το ένα....:evil:

ρε φροσού τι παθαίνεις τέτοιες μέρες. Εγώ πάντως και με τα δυο χέρια καλά πάλι καίγομαι....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ρε φροσού τι παθαίνεις τέτοιες μέρες. Εγώ πάντως και με τα δυο χέρια καλά πάλι καίγομαι....

Λύσαξαν να φτιάξουμε μπισκοτοσπιτάκι και κάηκα με την καραμέλα γιάιιιιι

αλλά ιδού το αποτέλεσμα :Dhttp://3boys-froso.blogspot.gr/

Μην είστε αυστηρές με μισό χέρι χαχααχα

Καλησπερα και Χρονια Πολλά!!!:-P:razz::-P (Εστω κ καθυστερημένα....!)

Ελπίζω να περασατε τελεια τα Χριστουγεννα, δεν εχω προλαβει να διαβασω νεα, το ριχνω στη μελέτη κ επανερχομαι!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα, καλησπέρα! Σάββατο στο γραφείο! Καλό και αυτό, ε; Έβαλα όμως φωτογραφίες :D

gem και σε εστιατόριο θα βγείτε οικογενειακώς...και στο λέω εγώ που μάλλον θα έπρεπε να έχω ψευδώνυμο “άπιστος Θωμάς” :cool:. Μόνο ορό και ρουφηχτήρι συστήνει και ο δικός μας παιδίατρος.

froso α οκ έφτιαξες κάτι πρόχειρο! Θα με τρελάνεις και εσύ όπως η laerta…:tongue:

Είναι πολύ πολύ ωραίο! Και γλυκό όπως τα αγόρια σου!

Τρέχω. Θα προσπαθήσω να γράψω και αργότερα.

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Τζίνι να χαιρόσαστε τη μεμπουλα που εκανε χριστουγεννιατικη αφιξη!!! Παντα γερή κ ευτυχισμένη ευχομαι!!!

Ωραίος κ ο "σκατασκοπος"!!!!:P:p:p

Εχουν πολύ γελιο τα μικρουλια κατι τετοιες στιγμές!!!

Ιθακη ειναι καλά τωρα τα μωράκια σου? Περασατε πολλα, ελπίζω ο υπολοιπος χειμώνας να σας παει τελεια κ να τα ξεχασετε όλα αυτά...!

Cristy βαστα γερα κορίτσι, λίγες εβδομαδες εμειναν... Ξεκουρασου όσο μπορείς τώρα (πολύτιμη συμβουλή προς όλες τις διδυμο-εγκυούλες!)

Μιλησες για κεντήματα κ θυμήθηκα ότι στην εγκυμοσύνη μου ήταν η μόνη περιοδος που (λογω ξαπλας και βαρεμαρας) αποφασισα να ασχοληθω με το πλέξιμο....:rolleyes: Από τοτε το πήρα αποφαση ότι δεν κανω γι'αυτες τις δουλειες!:-P:razz::-P

Ποιο ειναι το θερμόμετρο που δειχνει τη θερμοκρασία απο το μετωπο? Δε μιλάς γι' αυτο με την ακτινα, ετσι? Εγω ηλεκτρονικό χρησιμοποιω.

Ελίζα για το βήχα θα σε συμβουλευα να παρεις τηλ τον παιδιατρο σου. Αυτός ειναι ο πιο αρμοδιος να σου πει πότε πρεπει να ανησυχήσεις, για να μην τρελαινεσαι....Για μας ο βήχας πια ειναι πολύ συνηθισμενο φαινόμενο και ανησυχω μόνο όταν κάνουν πύρετο, πανω απο δύο εικοσιτετραωρα ή αν συμβει κατι που δεν μου εχει ξανατύχει.

Mash από τις 4 στην εκκλησία μαζί με τα μικρά??? Πήγατε στην αρχή της λειτουργίας και εκατσαν ήσυχα???

Εμεις αφού ρωτήσαμε ποτε κοινωνούν, πήγαμε ενα τεταρτο νωρίτερα, μεταλαβαν κ φύγαμε:oops:

Μου εχει τύχει να γκρινιαζουν κ να ειμαστε μεσα-εξω στην εκκλησια, κ με αυτό το κρύο δεν ήθελα να το ρισκαρω...

Τελικά η πεθερα σου δεν το εχει με τα δώρα, ε?

Φροσω περαστικά, πολύ ωραιο το σπιτακι!!!

Ανθη, Καντυ κ οι υπολοιπες πεθεροπληκτες, υπομονη, το σημαντικό ειναι να υπαρχει κατανοηση απο τους συζύγους!!!

Ισως δεν υπαρχει μεγαλύτερος μύθος απο αυτο που λένε ότι παντρευεσαι μόνο τον ανθρωπο σου κ όχι την οικογένεια του... Ας μη γελιομαστε, στην Ελλαδα ειμαστε, φυσικα και παντρευεσαι κ όλο του το σόι....:shock::)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ashampoo_Snap_2011.12.26_13h53m51s_010_.jpg

Φιλεναδούλες μου σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα τις γιορτές με την οικογένειά σας! Με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος και να σας χαρίσει ότι εσείς επιθυμείτε!!! Υγεία, χαρά και δημιουργία για όλους!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καληθπέρα.

Πάει κι η σημερινή. Αντέξαμε.

Μας δουλεύεις???

Τέλειο το σπιτάκι. (και τα σοκολατογλυφιτζούρια και τα γούρια).

...Εγώ πάλι καίγομαι... από τις καούρες....

Καληνύφτα σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα!! Σημερα ολο δουλειες ημουν ολη μερα, ειχαμε και γκρινια, ειπα να παω και γυμναστηριο, κ τωρα παω για υπνο. Τα κουραγια αρχιζουν κ εξαντλουνται μου φαινεται:rolleyes:

Καλημέρα νουνού!

Χθες έκαψα το αριστερό χέρι :lol::lol::lol::lol::lol:. Να κάτι φουσκάλες...

Εμ βέβαια όταν μαγειρεύεις με το ένα....:evil:

αιτς!! Εισαι δηλαδη τωρα και με τα δυο χερια φασκιωμενα? περαστικα γλυκια μου...τι επαθες κ εσυ χριστουγεννιατικα:rolleyes:

ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! Φανταζομαι και με τα δυο χερια τι θα εφτιαχνες!! Δε λες ομως πως το εκανες? Μα δεν ειναι πολύυυυ δυσκολο?

Επισης και τα γλυφιτζουρια μου αρεσαν, και τα γουρια μπορουν να γινουν στολδια για δεντρο (δε θυμαμαι αν το αναφερεις..) ειχα κανει πριν 3 χρονια απο αλατοζυμη και ακομα κρατανε γερα!!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Σάββατο στο γραφείο! Καλό και αυτό, ε; Έβαλα όμως φωτογραφίες :D

gem και σε εστιατόριο θα βγείτε οικογενειακώς...και στο λέω εγώ που μάλλον θα έπρεπε να έχω ψευδώνυμο “άπιστος Θωμάς” :cool:. Μόνο ορό και ρουφηχτήρι συστήνει και ο δικός μας παιδίατρος.

froso α οκ έφτιαξες κάτι πρόχειρο! Θα με τρελάνεις και εσύ όπως η laerta…:tongue:

Είναι πολύ πολύ ωραίο! Και γλυκό όπως τα αγόρια σου!

Τρέχω. Θα προσπαθήσω να γράψω και αργότερα.

Αντε να δουμε! Σημερα μ επιασε μια καταθλιψη οτι δεν μπορω πλεον να παω πουθενα, ειμαι σαν εσωκλειστη κτλ κτλ οτι δεν μπορει κανεις να τα κρατησει μονος του...τεσπα, μου περασε!!

Σου στελνω friend request!

Καληθπέρα.

Πάει κι η σημερινή. Αντέξαμε.

...Εγώ πάλι καίγομαι... από τις καούρες....

Καληνύφτα σας.

θ αντεξετε κι αλλη!!;) για τις καουρες, υπομονη,...λιγο εμεινε πες τους!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kalhsp;eρα κοπέλες μου!

ελπίζω να είστε όλες καλά!

νουνούκα ξενυχτάς βλέπω!!!!!!

φρόσω πάλι τύχημα???? περαστικά σου ξανά!!! (ελπίζω να είναι το τελυτ΄ιο ατύχημα ρε!)

τζεμ οκ με τις μύξες τώρα? κ σε εμάς τότε μόνο ορό!

Μίλτο τρέχα τώρα να κυνηγάει η μαμά!!!!!! Μπράβο!

κάντυ πάει πέρασε!!!!!

υγ: από κόνιτσα κ πιό πάνω έχω καταγωγή!

πεθερά: κρατάει από σάμο, αλλά μεγ΄λωσε σαλαμίνα, μετά έζησε κάντρο αθήνας κ μετά την είδε μαντάμ σουσού στα βπ αττικής.

λόβε το μαρτύριο της νυφίτσας να έχει το μαλακισμένο πρεζάκι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στη φυλακή!!!!!!

έπαθα σοκ όταν διάβασα την είδηση. κρίμα το κορίτσι κ οι οικογένεια!

άρστι για το 13 εύχομαι να στρώσετε στον ύπνο!!!

Έχω σκιστεί αυτές τις μέρες.

Τα παιδιά κάπως καλύτερα.

Σας φιλώ όλες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

μπήκα να πω ενα γειά και πάω για ύπνο, είχα σήμερα επισκέψεις δυό νονούς και μαγείρευα και μετά είχα και να πάω σε πάρτυ...

Είμαι λίγο πτώμα...

Φτιάξαμε blog με τον σύλλογο μας και σας έβαλα το link να μας δείτε...

Froso μπραβο σου πολύ επιδέξιο το ένα χέρι... φαντάζομαι και με το άλλο μαζί..

Φιλάκια πολλά!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...