Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως περάσατε; Εμείς πολύ φαϊ και γλυκό...έσκασα πια...δε μπορώ!!

Το 13 ξεκινάμε ομαδική δίαιτα....

Φρόσω περαστικά, πως την έπαθες; πονάει;

Φιλάκια σε όλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,καλησπέρα διδυμοξωτικά! Σας διαβάζω απο το κινητό καθώς ο πάροχος ακόμα να κάνει τη σύνδεση στο σπίτι! Βασικά πιο εύκολα θα είχα πάρει δάνειο παρά αυτό το πράγμα με τη γραμμή τηλεφώνου. Ότι θυμάμαι....

tzini να σας ζήσει το ανηψούδι! Να είναι τυχερή και ευτυχισμένη στη ζωή της. Επίσης αγαπώ Σύλια (σκατάσκοπος χαχαχα).

nunu http://www.santaclausvillage.info/ έχει και κάμερα που δείχνει τι συμβαίνει στο χωριό.

laerta θα μου κλείσεις το σπίτι. Αν καταλάβει ο άντρας μου ότι υπάρχουν γυναίκες που μαγειρεύουν τέτοια φαγητά (σούπα βελουτέ με μπρόκολο και μπέικον, αλμυρή σαντυγί, ποπιέτες) θα με χωρίσει. Κρίμα και σε είχα συμπαθήσει!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

froso έλα πες την αλήθεια...το έσπασες στη μάχη με τα μονσούνο;:tongue: Καλή και γρήγορη ανάρρωση.

gem είναι καλύτερα τα μωρά με την καταρροή;

Εμείς τα χριστούγεννα αλλωνίζαμε... επισκέψεις, βόλτες, μέχρι και σε εστιατόριο πήγαμε οικογενειακώς. Βέβαια όλοι γύρω μας είχαν παγώσει μέχρι να δουν οτι είμαστε κύριοι. Ο μικρός βρήκε την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου και της έστελνε φιλιά. Στο τέλος μας κέρναγε χαχαχα.

Επίσης έχουμε μικρές αναλαμπές ύπνου και αναθάρρησα κάπως. Βέβαια η γενική εικόνα είναι ΕΤ go home. Φτιάχνει ο ένας ,χαλάει ο άλλος. Που θα πάει θα συγχρονιστούμε...

Πολλές ευχές σε όλες!!!!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

κοριτσακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσες γιορταζαν η ειχαν καποιον δικο τους!!!και του χρονου να ειμαστε καλα!!!!

εμεις στο χωριο στα πεθερικα!!!!τραγικα Χριστουγεννα τελοσπαντων περασαν ας μην τα θυμαμαι καλυτερα!!!!βεβαια οι επιπτωσεις της συναντησης βρισκοντε συνεχεια μπροστα μου!!!!μειναμε και ενα βραδυ:cry::cry::cry:αλλα ειπαμε παει περασε τις κακες στιγμες καλο ειναι να τις αφηνουμε πισω μας!!!

ΤΖΙΝΙ να σου ζησει η ανηψουλα!!!!τελικα ησουν βαρδια νυχτα η την γλιτωσες??απο Γιαννενα εισαι???δεν φανταζομαι να εχεις πεθερα Ηπειρωτισσα????:shock::shock::shock::shock:

ΦΡΟΣΩ περαστικα!!!πως τα καταφερες βρε κοριτσι???σε εκδικηθηκαν οι δεινοσαυροι???

ΜΑΣ δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω!!παρ ολα αυτα θα προτιμουσα να ειναι κι εμενα με ενα βιβλιο στην κοσμαρα της απο αυτο που εχω ζησει 3-4 χρονια τωρα που την γνωριζω!!!ουτε σαν ονειρο δεν ειχα φανταστει πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σαν τα πεθερικα μου!!!καμια φορα που ακουγα στην τηλεοραση για γονεις-κτηνοι δεν μπορουσα να σκεφτω τα ορια αυτων των ανθρωπων εεεε τωρα τα ζω:shock::shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Όχι, Κάντυ μου, γονιός κτήνος δεν είναι, ούτε κατά διάνοια. Λυπάμαι πολύ που τα πεθερικά σου είναι τέτοια. Η δικιά μου είναι φανερό οτι εχει βαριά κατάθλιψη, λογικό, πρόσφατα χήρεψε. Τα παιδιά την κάνουν και γελάει κάποιες φορές και ξεχνιέται, αλλά για λίγο. Πάνα δεν έχει αλλάξει ακόμα. Τα σχέδια να την αφήσουμε μόνη με τα παιδιά για λίγες ώρες ξεχάστηκαν, δεν υπάρχει περίπτωση.

Βγήκαμε σήμερα και πήγαμε στο κέντρο της Αθήνας με το τρένο. Πρώτη φορά που πήραμε το καρότσι στο τρένο και το ασανσερ στη Ν.Ιωνία να μη δουλεύει, τα νεύρα μου κι η μέση μου. Πολύς κόσμος στο κέντρο αλλά το Σύνταγμα μια απογοήτευση. Τέλοσπάντων, τη βόλτα μας την κάναμε με την πεθερούλα και πηραν και τα παιδιά τον αέρα τους, καθίσαμε και στα Γκούντις στο Μοναστηράκι και τρώγανε πατατες τηγανητές σαν κύριοι μέχρι που ο Αλεξ άρχισε να τις πετάει παντού.

Τον ύπνο τον έχουμε ξεχάσει, ο Μίλτος χειροτέρεψε. Είναι και λίγο μπουκωμένος... Αλλά, περπάτησε!!! Ο σκασμένος, περίμενε να μαζευτει κόσμος στο σπίτι, ήθελε ακροατήριο. Ακόμα ψιλοβαριέται αλλά αυτό ήταν, τελείωσε.

Κρίστυ, θερμόμετρο έχουμε του αυτιού.

Τζίνι, τα γαριδάκια τα κρατάω για την πάρτη μου. Θα φύγει η πεθερά την άλλη Πέμπτη, θα βρω καμιά καλή ταινία στο Ιντερνετ και θα κάτσω να το φχαριστηθώ! Το άλλο σας το είπα; Οταν ανοίξαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, από την πεθερούλα μου πήρα 4 ζευγάρια πιτζάμες. 4. Κάθε χρονιά πιτζάμες μου παίρνει αλλά φέτος το παράκανε. Να είνια καλά η γυναίκα και ας την έχει ψιλομπερδέψει την έννοια του δώρου.

Σας καληνυχτίζω και εύχομαι περαστικά στις άρρωστουλες και στα μωρά τους, και καλό κουράγιο σε όλες μας. Και καλή χώνεψη... το 2013 δίαιτα, αλλά μέχρι τότε... Κόλαση!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσες γιορταζαν η ειχαν καποιον δικο τους!!!και του χρονου να ειμαστε καλα!!!!

εμεις στο χωριο στα πεθερικα!!!!τραγικα Χριστουγεννα τελοσπαντων περασαν ας μην τα θυμαμαι καλυτερα!!!!βεβαια οι επιπτωσεις της συναντησης βρισκοντε συνεχεια μπροστα μου!!!!μειναμε και ενα βραδυ:cry::cry::cry:αλλα ειπαμε παει περασε τις κακες στιγμες καλο ειναι να τις αφηνουμε πισω μας!!!

ΤΖΙΝΙ να σου ζησει η ανηψουλα!!!!τελικα ησουν βαρδια νυχτα η την γλιτωσες??απο Γιαννενα εισαι???δεν φανταζομαι να εχεις πεθερα Ηπειρωτισσα????:shock::shock::shock::shock:

ΦΡΟΣΩ περαστικα!!!πως τα καταφερες βρε κοριτσι???σε εκδικηθηκαν οι δεινοσαυροι???

ΜΑΣ δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω!!παρ ολα αυτα θα προτιμουσα να ειναι κι εμενα με ενα βιβλιο στην κοσμαρα της απο αυτο που εχω ζησει 3-4 χρονια τωρα που την γνωριζω!!!ουτε σαν ονειρο δεν ειχα φανταστει πως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σαν τα πεθερικα μου!!!καμια φορα που ακουγα στην τηλεοραση για γονεις-κτηνοι δεν μπορουσα να σκεφτω τα ορια αυτων των ανθρωπων εεεε τωρα τα ζω:shock::shock::shock::shock:

να μην τους αφηνεις να σε επηρρεαζουν. στην φαση που εισαι και ποσο μαλλον μετα με τα δυο μωρα δεν σε βοηθαει να εχεις τετοια ατομα διπλα σου. ο αντρας σου τουλαχιστον το καταλαβαινει; απ οτι καταλαβαινω μενουν μακρια ετσι; κατι ειναι κι αυτο! χαλαρωσε κοριτσακι και μην συγχιζεσαι... μην τους κανεις την χαρη.

4o4op3.png

Καλησπέρα!

Είχα ντοτόρε σήμερα, με βρήκε πολύ καλή και τις μικρές επίσης. Μου είπε ότι είναι λιγάκι "ανώριμες" ακόμη για να γεννηθούν- από τις καρδούλες το κατάλαβε, όταν είναι λέει ώριμα τα μωρά οι χτύποι είναι πιο αραιοί.

Εν πάσει περιπτώσει, να παίρνω τα τοκολυτικά μου, ο τράχηλός μου δεν έχει ανοίξει/μαλακώσει, οπότε με ξεκούραση κ ξάπλα όποτε το καταφέρνω μπορώ να πάρω μερικές εβδομάδες ακόμη.

Κρίστυ, θερμόμετρο έχουμε του αυτιού.

Το άλλο σας το είπα; Οταν ανοίξαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, από την πεθερούλα μου πήρα 4 ζευγάρια πιτζάμες. 4. Κάθε χρονιά πιτζάμες μου παίρνει αλλά φέτος το παράκανε. Να είνια καλά η γυναίκα και ας την έχει ψιλομπερδέψει την έννοια του δώρου.

Μου φαίνεται τελικά θα κρατήσω το θερμόμετρο του αυτιού. Μια χαρά το είχα βολευτεί και το ξέρω κιόλας καλά στη χρήση του. Το άλλο ήταν να μου το κάνουν δώρο, θα πω να μου κάνουν κάτι άλλο.

Mash 4 ζευγάρια πιτζάμες είναι σούπερ!

Μη μιλάς καθόλου!!!

Μέχρι που ζήλεψα κιόλας!

Εμάς η πεθερούλα έστειλε τα "πακετάκια" της, άνοιξε το παιδί τα δικά του, ο άντρας μου επίσης, κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Αλλά είπαμε... (ευτυχώς την έχει πάρει χαμπάρι ο σύζυξ και το λέει και μόνος του) δεν του αξίζω του γιου... έπρεπε να έχει καλύτερη τύχη...

(Από 3 παιδιά που έχει είμαστε οι μόνοι που της κάνουμε εγγόνια... Θα προτιμούσε βέβαια να της τα έχει κάνει η κόρη της, η οποία υπήρξε εξαιρετικά άτυχη, αλλά εγώ τι φταίω??? Χώρια που ακούω συνέχεια υπονοούμενα του τύπου "οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές").

Τόχω πάρει χαμπάρι βέβαια και τη βλέπω απλά σαν κωμωδία.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να συγχίζομαι με τέτοια "χαζά"

fgFzp3.png

pAfOp2.png

γεια σας κοριτσακια,να πω κι εγω τις ευχες μου! (λιγο καθυστερημενα,αλλα εχουν ερθει συγγενεις απο οοολα τα μερη εκτος,και γινεται ψιλοχαμος αυτες τις μερες)

χρονια πολλα σε ολες και τις οικογενειες σας.και ευχομαι ο καινουριος χρονος να φερει στην καθεμια σας οτι επιθυμει,και ετσι μαγικα και απλα να φυγουν οοοολα τα προβλημα τα απο πανω μας(λεω εγω τωρα)..:tongue:

πλησιαζω στον εβδομο,και τα πραγματα αρχιζουν λιγο να δυσκολευουν,εχει πεσει η ενεργεια μου-οχι ομως και η ορεξη μου για φαγητο δυστυχως-δεν ανεβαινω και με πολυ χαρα τις σκαλες στο σπιτι μου,αλλα οσο μπορω περπαταω,αφου ο γιατρος μου δεν το εχει απαγορεψει τουλαχιστον ακομα.λετε να παω ετσι μεχρι τελους;να μπορω δηλαδη να λειτουργω φυσιολογικα,με τις βολτες μου,με τις δουλειες στο σπιτι χωρις να ζηταω βοηθεια ολη την ωρα και γενικα να ειμαι οπως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα ενα μωρο;ειναι ολα τοσο ευκολα μεχρι στιγμης ,που ανησυχω για το μεχρι ποτε..

να ρωτησω και κατι αλλο,μηπως και ξερετε να βοηθησετε.

Ο γιατρος μου εδινε 3 χαπακια την ημερα μαγνησιο (trofocard),τωρα που λειπει διακοπες πηγα σε αλλον συμβεβλημενο να γραψει τις βιταμινες μου και δεν το προσεξα οτι ειχε γραψει στην συνταγη αλλο μαγνησιο αναβραζον (magnesium sandoz 243mg ) ,και στο φαρμακειο μου εδωσαν αυτο.Ξερουμε σε τί ποσοτητα πινεται αυτο; απ οτι καταλαβα ενα δισκιο εχει πιο πολυ μαγνησιο απο τα χαπακια,αλλα δεν ξερω ποσα να πινω την ημερα,εχει παρει καποια απο εσας αυτο ,και αν ναι,στον 7ο μηνα ποσα πινατε;

Kalhspera! μολις τελειωσα και σιδερωμα κ ειμαι πτωμα...δε βλεπω την ωρα να παω για υπνο...ζζζζζζ!!!

κριστι εμεις δεν πηγαμε εκκησια καν φετος...ελεγα να μην ταπαρω τα μικρα μες στο κρυο με τοσο κοσμο. Αλλά κ εγω να σου πω την αληθεια το πασχα μ αρεσει να πηγαινω. Κ ξεκιναω φανατικα με τους χαιρετισμους!

κριμα που βασανιζεσαι με τις καουρες...εισαι σε φαση που θα επρεπε ν απολαμβανεις το φαγητο σου! Δεν πειραζει θα παρεις το αιμα σου πισω οταν με το καλο γεννησεις!

θερμομετρο εχω το κλασσικο ηλεκτρονικο.

συνεχισε την ξεκουραση...να παρεις κ αλλες μερες...και μετα θα δεις πανικός!!

architwins εμις σημερα το απογευμα ειμαστε λιιιιγο καλυτερα. Πολύ καταρροη ομως μιλαμε ετρεχε νερακι.. Αληθεια βαζετε τιποτε αλλο εκτος απο ορο και ρουφηχτηρι? πχ physiomer για μωρα? εμας μονο ορο μας ειπε ο ντοκ, αλλά ρωταω...

πηγατε και σε εστιατοριο οικογενειακως? μωρε μπραβο! Εχω δεν μπορω ουτε σα φαντασιωση να τα σκεφτω ετσι τα δικα μου:tongue:

καντυ κ εγω νομιζα οτι ποσο χαλια να ειναι μια πεθερα πια? εγω δεν εχω κ παραπονα απ τη δικη μου, ουτε απο δωρα ουτε τιποτα. Εχει μονο λιγα κολληματακια, αλλά τα ξεπερναμε...δεν ειμαι κ εγω ανθρωπος που στεκομαι πολύ σε μικροπραγματα, προτιμω την ησυχια μου. αλλά μου λεει η κουμπαρα μου γι τη δικη της κ τρελλαινομαι!!! κριμα, πολύ κριμα... Εσυ μη συγχιζεσαι...μπαινακης-βγαινακης οσο μπορεις!

Mash μπραβο κ στο Μιλτο σου! Καλα τρεχαματα τωρα!:tongue:

Ξυνη σας βγηκε η βολτα? δε βαριεσαι, πηρατε τον αερα σας οσο να ναι...

Σωστη, τα γαριδακια να τα απολαυσεις τουλαχιστον!;) Πες της κατσε λιγο εσυ με τα μωρα να δω μια ταινιουλα κ να τα φαω!! Οπως και το να κοιμηθεις κανονικα το βραδυ για να χαρει τις πυτζαμουλες!χαχαχα

κιρα εισαι στην τελικη-δυσκολη ευθεια. Κ εγω απο ενα σημειο κ μετα δεν την παλευα... αλλά τα ορια ειναι διαφορετικά σε καθε ανθρωπο. Για δουλειες στο σπιτι παντως τωρα στο τελος ουτε να το σκεφτεσαι!

Μαγνησιο εγω επαιρνα 2 φιαλες solumag

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τις αγωνιστικές μου καλημέρες στις διδυμοσυναδέλφισες!!

Πως είστε; Εγώ είχα έξοδο χτες και είμαι κομμάτια...πάλι! ήμαρτον 2 κρασάκια ήπια και πονάει το κεφάλι μου, εκτός ότι νυστάζω σαν παλαβή. Πήγα θέατρο που λέτε και είδα το ELISADEATH κωμωδία, στο θέατρο VAULT στον Βοτανικό και μπορώ να πω ότι γέλασα πάρα πολύ. Να ναι καλά!!

Κίρα εγώ έπαιρνα αυτό το μαγνήσιο και πρέπει να έπινα 2 την ημέρα αλλά δεν παίρνεις καλύτερα τον ντοκ σου να σου πει αναλογία εκείνος καλύτερα; ο φαρμακοποιός δεν ήξερε να σου πει;

καντυ μα τόσο κάφροι πια τα πεθερικά σου; και εμένα δε μπορώ να πω με εκνευρίζει κάποιες φορές αφόρητα αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εγγύηση και κατά βάθος θέλω να την ζουμπήξω...(μάλλον με έχει επηρεάσει το πνεύμα των Χρσιτουγέννων)...αρκεί να μη μίλαγε!!!;);)

- Ποια είναι η καλύτερη πεθερά;

- Η μουγκή πεθερά!!!!! :D:D:D

Άρχισε η χαζομάρα μου!!

Τζεμινάκο είδα και τις φωτό σου χτες με τους απίθανους μπέμπηδες!! Να σας ζήσουν!! πάντα χαμογελαστά!! Εμάς για τις μυτούλες τίποτα άλλο εκτός από ορό και αυτός με μέτρο μας έχει πει.

Cristy μπράβο ωραία τα νέα από τις τσούπρες, είπαμε εσύ τώρα κλώσα τα αυγουλάκια σου και μη σκας!! και συ πεθερόπληκτη ε; μα τι ζόρια τραβάνε;

Mash μπράβο στον Μίλτο!! βρε το νούμερο θέλει και κόσμο για να κάνει την πρεμιέρα του!!!

Ε μωρέ και η πεθερά σου έχει τα δικά της ε; ζόρι. Πάντως οι πυτζάμες έχουν μια χροιά αισιοδοξίας βρε παιδί μου, σαν να σου εύχεται πολύ ύυυυυυπνο χωρις διακοπές!!!;)

evizogr πάμε στο χωριό του άι βασίλη!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

[quote name=tzini.;1882474

υγ: Τί μάσα αυτές τις μέρες. Μπαμ θα κάνω σαν το βιτάμ!!!!!

Mια από τα ίδια....πρήστηκε η κοιλιά μου και πονούσε. Στο ακτινολογικό μου είπαν αφού είστε έγκυος μην κάνετε ακτινογραφία...πωπω ντροπή :oops:

Ελίζα....στο πρώτο ταξίδι που έκανα αθήνα-γιάννενα' date=' οδηγώντας εγώ κ με τον αγορένιο δίδυμο στο αμάξι να τραγουδάει σχεδόν σε όλο το ταξίδι!

ένα θα σου πώ: ήταν ΠΟΛΥ τυχερός που είχα κ τη μάνα μου παρέα!!!!!!![/quote]

Νομίζω πώς όλοι έχουμε τέτοιες ωραίες εμπειρίες.

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο:

Θερμόμετρο τι χρησιμοποιείτε?

Στη μεγάλη μου είχα του αυτιού της Braun - δούλευα κάποτε στην εταιρία κ το δειγμάτιζα, οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένη με τη χρήση του.

Τώρα σκέφτομαι το ηλεκτρονικό που σου δίνει θερμοκρασία από το κούτελο - φαίνεται πολύ πιο εύχρηστο. Έχετε εμπειρία από αυτό?

Εμείς είχαμε αυτό που ακουμπάει στο κούτελο και ήταν απόλυτα ακριβείας τσεκαρισμένο. Μάρκα δεν θυμάμαι γιατί το είχαμε πάρει από φαρμακείο. Θυμάμαι ότι είχαν τέτοια στο Ιασώ. Πέρισυ το χάλασαν οι μικροί.

Βέβαια η γενική εικόνα είναι ΕΤ go home. Φτιάχνει ο ένας ,χαλάει ο άλλος. Που θα πάει θα συγχρονιστούμε...

Πολλές ευχές σε όλες!!!!

Είχα ανοίξει ένα θέμα στο πάρεντς 2 χέρια μαζεύουν και 6 πετάνε. Αυτό τα λέει όλα! Καλό μάζεμα ;)

:shock::shock:

Κοριτσάκι σε συμπονώ. Για πες κανένα νόστιμο :?

Καλησπέρα!

Είχα ντοτόρε σήμερα, με βρήκε πολύ καλή και τις μικρές επίσης. Μου είπε ότι είναι λιγάκι "ανώριμες" ακόμη για να γεννηθούν- από τις καρδούλες το κατάλαβε, όταν είναι λέει ώριμα τα μωρά οι χτύποι είναι πιο αραιοί.

Εν πάσει περιπτώσει, να παίρνω τα τοκολυτικά μου, ο τράχηλός μου δεν έχει ανοίξει/μαλακώσει, οπότε με ξεκούραση κ ξάπλα όποτε το καταφέρνω μπορώ να πάρω μερικές εβδομάδες ακόμη.

Mash 4 ζευγάρια πιτζάμες είναι σούπερ!

Μη μιλάς καθόλου!!!

Μέχρι που ζήλεψα κιόλας!

Εμάς η πεθερούλα έστειλε τα "πακετάκια" της, άνοιξε το παιδί τα δικά του, ο άντρας μου επίσης, κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μπράβο στα κορίτσια και στη μανούλα! Κράτα γερά!

Όσο για το δώρο έχεις δίκαιο...μην χαλιέσαι με αυτά.

Πώς θα τις βγάλετε τις μικρές;

πλησιαζω στον εβδομο,και τα πραγματα αρχιζουν λιγο να δυσκολευουν,εχει πεσει η ενεργεια μου-οχι ομως και η ορεξη μου για φαγητο δυστυχως-δεν ανεβαινω και με πολυ χαρα τις σκαλες στο σπιτι μου,αλλα οσο μπορω περπαταω,αφου ο γιατρος μου δεν το εχει απαγορεψει τουλαχιστον ακομα.λετε να παω ετσι μεχρι τελους;να μπορω δηλαδη να λειτουργω φυσιολογικα,με τις βολτες μου,με τις δουλειες στο σπιτι χωρις να ζηταω βοηθεια ολη την ωρα και γενικα να ειμαι οπως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα ενα μωρο;ειναι ολα τοσο ευκολα μεχρι στιγμης ,που ανησυχω για το μεχρι ποτε..

να ρωτησω και κατι αλλο,μηπως και ξερετε να βοηθησετε.

Ο γιατρος μου εδινε 3 χαπακια την ημερα μαγνησιο (trofocard),τωρα που λειπει διακοπες πηγα σε αλλον συμβεβλημενο να γραψει τις βιταμινες μου και δεν το προσεξα οτι ειχε γραψει στην συνταγη αλλο μαγνησιο αναβραζον (magnesium sandoz 243mg ) ,και στο φαρμακειο μου εδωσαν αυτο.Ξερουμε σε τί ποσοτητα πινεται αυτο; απ οτι καταλαβα ενα δισκιο εχει πιο πολυ μαγνησιο απο τα χαπακια,αλλα δεν ξερω ποσα να πινω την ημερα,εχει παρει καποια απο εσας αυτο ,και αν ναι,στον 7ο μηνα ποσα πινατε;

Μάλλον ετεροχρονισμένα 1 το πρωί και 1 το απόγευμα.

Όσο για την κίνηση αν δεν το απαγορεύει ο γιατρός καλά κάνεις!

Εγώ γένησα 5 Οκτωβρίου και μέχρι αρχές Σεπτέμβρη πήγαινα για μπάνιο στην θάλασσα. Γενικά νομίζω πώς αν έχεις ήδη ένα μικρό παιδί δεν μπορείς να κρεβατωθείς.

Το χέρι μου δεν με πονάει ιδιαίτερα. Ρωγμώδες κάταγμα στη βάση του αντίχειρα έχω και κάνω όλες τις δουλειές...Χθες άπλωσα κιόλας.

Απλά έχασα την άδεια γιατί έχουμε διακοπές :(:rolleyes:

Είχα πολλά νεύρα γιατί ο Αλέξ. έκλαιγε επί 3 ώρες για ένα παιχνίδι που δεν δούλευε. Του είπα πώς θα πηγαίναμε την επόμενη να το αλλάξουμε.

Αυτός τίποτα 3 ώρες ο άτιμος. Σιδέρωνα 4 πλυντήρια :shock: και έρχεται πετάει τα σιδερωμένα και τα πάταγε. Ο άνδρας μου πέρα βρέχει μόνο φώναζε. Νευριάζω, φεύγει το χέρι μου και σκάει στην κόχη της πόρτας....πετάγεται αμέσως έξω η βάση και μαυρίζει. Το σπασα λέω πάμε νοσοκομείο. Βάζω πάγο, ετοιμάζομαι και του λέω: κορόιδο αντί να πάμε στο Μουστάκα τώρα θα πάω στο νοσοκομείο και μου απαντά: καλά να πάθεις αφού πήγες να χτυπήσεις τα παιδιά σου :shock:

καλημερα σε ολες!!

φροσο περαστικα σου!!!ευχομαι συντομα να σαι καλυτερα!

εμεις την τεταρτηπηγαμε στην δραμα στην ονειρουπολη και τα περασαμε τελεια!!!τα μικρα το καταχαρηκαν!!!!

χτες βραδυ ομως ο γ.εκανε ενα 38.5 πυρετο που επεσε με αντιπυρετικο και απο τοτε τιποτα!:confused::shock:

μονο μπουκωμα και μυξα...

σε λιγες μερες θα παμε και στην πεθερα για τις γιορτες των φωτων και πολυυυυ χαιρομαι!!!:evil::evil:θα την δω και θα φορτωσω παλι!!!!

κατα τα αλλα η πολη και εμεις ειμαστε συγκλονισμενη απο το τρομερο εγκλημα που εγινε προχτες το βραδυ!!!

τι ανθρωποι-τερατα υπαρχουν και κυκλοφορουν ελευθεροι διπλα σε εμας και τα παιδια μας!!τραγικο...κριμα στην κοπελα που εφυγε τοσο αδικα και με τοσο βαναυσο τροπο...:(καλο παραδεισο ναχει...

οσο για τους γονεις τι να πεις....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!

νουνουκα ευχαριστουμε για τα ομορφς σχολια!! Οπως και τις υπολοιπες κοπελες! Ξεχασα να ευχαριστησω χτες:oops: Παλι βγηκες πουλακι μου?? Σαν πολύ ξω να το χουμε ριξει:tongue:

φροσω τι βλακες να λενε ετσι....κ εμενα ενας που μου το ειχε πει πριν καιρο μ εκανε χαλια, ο πανιβλαξ!! Μα λιγο τακτ δεν υπάρχει!! Κατα τα αλλα βεβαια κ εμενα η κοιλια πηρε φορα παλι:evil: Κ λεω οσο κ να χτυπιεσαι στο γυμναστηριο αν μετα μασαμπουκιαζεις δεν κανεις τιποτα. Τοσο που σκεφτομαι να το σταματησω κιολας:rolleyes:

Πηρες και την απαντηση απο τον μικρο:shock: "Καλα να παθεις"...μωρε μπραβο! Δεν ξερεις τι να κανεις, να κλαψεις ή να γελασεις με τετοιες αφοπλιστικές απαντησεις!!

love το ειδα στην τηλεοραση αυτο με το εγκλημα...τι να πεις...κριμα για την κοπελα. Και μολις ειδα οτι ηταν σεσημασμενος για βιασμους...θελει πολύ λιντζαρισμα ο τυπος παντως.

εμεις συνεχιζουμε καταρροη. Θα τα αφησω ομως λιγο με τη μαμα μου να παω γυμν που εχω καιρο... Κ πρεπει ν αποφασισω αν ξαναγραφτω ή οχι... γτ εχει μια προσφορα 6μηνη μεχρι σημερα. αλλα πολύς μου φαινεται ο χρονος.... τεσπα θα δω!

Φιλακια!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

love το ειδα στην τηλεοραση αυτο με το εγκλημα...τι να πεις...κριμα για την κοπελα. Παντως εμενα τετοια βιαιοτητα εγκλημα παθους μου κανει...:rolleyes: Δε νομιζω να ειναι τυχαια η επιλογη...

εμεις συνεχιζουμε καταρροη. Θα τα αφησω ομως λιγο με τη μαμα μου να παω γυμν που εχω καιρο... Κ πρεπει ν αποφασισω αν ξαναγραφτω ή οχι... γτ εχει μια προσφορα 6μηνη μεχρι σημερα. αλλα πολύς μου φαινεται ο χρονος.... τεσπα θα δω!

Φιλακια!!!!

ναι δεν ηταν τυχαια επιλογη..την ειχε βαλει στο ματι....δουλευε απεναντι απο το πατρικο της...την ακολουθουσε...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...