Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες σας, να περνάτε καλά με τις οικογένειες σας και να είστε πάντα γερές κι ευτυχισμένες! Και του χρόνου εύχομαι, και με καλύτερες συνθήκες αν γίνεται, αλλά προτίστως με υγεία για όλους.

Ενα μόνο θα πω και φεύγω γιατί έχουμε να κάνουμε τηλεφωνήματα στο Αμερικα. Το να ξυπνας τα μωρά σου στις 4 το πρωί για να τα πας εκκλησία πρέπει να είναι ενα ιδιαίτερο είδος μαζοχισμού που μόνο εγώ το εχω. Έχε χάρη που είναι χρονιάρα μέρα και ήθελα να δει ο πατέρας μου τουλάχιστον ένα από τα παιδιά του στην εκκλησία του, αλλιώς δεν θα το έκανα με τίποτα.

Φιλιά πολλά και ευχές πολλές!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρες!

Χρόνια πολλά σε όλεςςςςςςςς!!

Να χαιρόμαστε τα διδυμάκια μας και διδυμοεμβρυάκια μας !!!

Υγεία κορίτσια και πολλά χαμόγελα να πλημμυρίζουν τις οικογένειές μας!!

Επίσης εύχομαι άρδην να "αναθερμανθεί" το καφέ ! (τουλάχιστον για μένα..)

Χρόνια πολλά σε Μανόλη-ία (χθες για Κρήτη, σήμερα για τις υπόλοιπες πόλεις),

Ευγένιο-ία, Χρήστο-Χριστίνα (αλήθεια γιατί το θηλυκό γράφεται με (ι) γιώτα ?? Καμιά φιλόλογος να μου λύσει την απορία?) και Ιωσήφ-ίνα ...

Εμείς είμαστε καλά, με πολύ ζωηράδα και αυπνίες χριστουγεννιάτικες..

Εγκυούλες φάτε αυτές τις μέρες χωρίς τύψειςςςςςςςςς!!!!!!!!! :D:D

Δεν έχω διαβάσει τπτ. Ελπίζω να είστε καλά!

Φιλιά!

:D:D

images?q=tbn:ANd9GcQWDlLRqG5ZE2P5Rd-n92PFMPLc67dvoaMitCbq7JpsFtSBDVC8Aw

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

φακ έσπασα το χέρι μου.

Χριστουγεννιάτικα....

Περαστικά να είναι κ απο εδώ κορίτσι!!!!

Ακροβατικά πάνω σε παιχνίδι έκανες????

υγ: Τί μάσα αυτές τις μέρες. Μπαμ θα κάνω σαν το βιτάμ!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κι εγώ δεν ξέρω τι έχω φάει, να δω πώς θα χωράω στα ρούχα μου.

Φρόσω μου, περαστικά! Πώς τα κατάφερες μωρέ;

Δυο ποτάκια κι έχω γίνει λιώμα, να δω πώς θα κάνουμε μπάνιο τα μωρά και πώς θα τα βάλουμε για ύπνο. Και η πεθερούλα μου... να μην αρχίσω να λέω. Ελπίζω να στε όλες καλά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

hello κι απο μενα!!

Ελπιζω να περασατε ολες καλα....

φροσω τι γκαντεμια χριστουγεννιατικο.:cry: γρηγορη αναρρωση ευχομαι

τζινι εσεις τωρα ειστε καλά?

μασα δε λες τιποτα...τωρα τρωω τονοσαλατα...αλλά δεν κλεινει το στομαχι με τιποτα...και ξανά μανά εθισμος στα γλυκα...γμτ!:evil:

μας τα τσουξες??χαχαχα καλά εκανες...οινος ευφραινει καρδίαν!! Ομοιως και τα λοιπα οινοπνευματώδη:tongue:

εμεις καλα περασαμε...γιορταζαν συγγενεις κ ημασταν ολο επισκεψεις.

Τα μικρα ομως τα βγαλαμε βολτα προπαραμονη, κ επεφτε ο ηλιος κ ειχε πολύ κρυο, κ απο εκεινη τη μερα εχουν μυξα, πολύ μυξα!! Κ τα κυνηγαω με τον ορο τα καημενουλια κ κλαινε...τα λυπαμαι μωρε εκεινη την ωρα...

Εχω σιδερο, αλλά βαριεμαι. Κ αυριο μερα ειναι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φρόσω μου, περαστικά! Πώς τα κατάφερες μωρέ;

Δυο ποτάκια κι έχω γίνει λιώμα, να δω πώς θα κάνουμε μπάνιο τα μωρά και πώς θα τα βάλουμε για ύπνο. Και η πεθερούλα μου... να μην αρχίσω να λέω. Ελπίζω να στε όλες καλά.

εγω εχω να πιω 3 χρονια. μια μπυρα ηπια στα βαφτισια των μικρων και ξερνουσα μετα! η πεθερα τι εκανε καλε; αταραχη; με το βιβλιο της; αχ υπομονη περνανε οι μερες.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Και η πεθερούλα μου... να μην αρχίσω να λέω.

K έλεγα να σου πώ: δεν βλέπω γαριδάκια στο τραπέζι!!!! Μα που είναι???

Αλλά.... ουδέν κρυπτόν σα κεί μεριά, που λέει κ μια ψυχή!

hello κι απο μενα!!

Ελπιζω να περασατε ολες καλα....

φροσω τι γκαντεμια χριστουγεννιατικο.:cry: γρηγορη αναρρωση ευχομαι

τζινι εσεις τωρα ειστε καλά?

μασα δε λες τιποτα...τωρα τρωω τονοσαλατα...αλλά δεν κλεινει το στομαχι με τιποτα...και ξανά μανά εθισμος στα γλυκα...γμτ!:evil:

μας τα τσουξες??χαχαχα καλά εκανες...οινος ευφραινει καρδίαν!! Ομοιως και τα λοιπα οινοπνευματώδη:tongue:

εμεις καλα περασαμε...γιορταζαν συγγενεις κ ημασταν ολο επισκεψεις.

Τα μικρα ομως τα βγαλαμε βολτα προπαραμονη, κ επεφτε ο ηλιος κ ειχε πολύ κρυο, κ απο εκεινη τη μερα εχουν μυξα, πολύ μυξα!! Κ τα κυνηγαω με τον ορο τα καημενουλια κ κλαινε...τα λυπαμαι μωρε εκεινη την ωρα...

Εχω σιδερο, αλλά βαριεμαι. Κ αυριο μερα ειναι;)

Να τους χαίρεστε!

Καλά είμαστε, αλλά έχει μύυυυυυυυυυυυυυξα!

Εύχομαι να μην χειροτερέψουν τα μικρά σου!

εγω εχω να πιω 3 χρονια. μια μπυρα ηπια στα βαφτισια των μικρων και ξερνουσα μετα! η πεθερα τι εκανε καλε; αταραχη; με το βιβλιο της; αχ υπομονη περνανε οι μερες.

Γιατί καλέ τέτοια μακροχρόνια αποχή από το ποτάκι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ιθάκη εύχομαι να σας πάει καλύτερα.

Κρίστυ έκανες δουλειά τελικά με τα στικάκια κ τη μούσικα! Μπράβο σου!

Ελίζα....στο πρώτο ταξίδι που έκανα αθήνα-γιάννενα, οδηγώντας εγώ κ με τον αγορένιο δίδυμο στο αμάξι να τραγουδάει σχεδόν σε όλο το ταξίδι!

ένα θα σου πώ: ήταν ΠΟΛΥ τυχερός που είχα κ τη μάνα μου παρέα!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.

Φρόσω περαστικά! Γρήγορα να "δέσει" το χεράκι.

Εκκλησία κ ξύπνημα στις 4???

Τι ώρα είναι η Χριστουγεννιάτικη λειτουργία? Πάντα το είχα απορία. Οι γονείς μου ποτέ δεν μας πήγαιναν κι εγώ δεν ασχολήθηκα με το Θέμα.

Το Πάσχα βέβαια καμία σχέση. Σχεδόν δε χάνω λειτουργία. Αλλά εκεί είναι απογευματινές-βραδυνές οι λειτουργίες. Άλλη φάση.

Να φάμε χωρίς τύψεις???

Ε λοιπόν έφαγα. Όχι του σκασμού, απλά έφαγα μια μερίδα φαγητό με λίγη σαλάτα και μια μικρή τοσοδούλα φέτα Χριστόψωμο.

Ήπια και 2 γουλιές κρασί κόκκινο.

Και μερικές ώρες μετά ένα δείγμα κομματιού τσιζ κέικ.

Το απόγευμα τα φρούτα μου (αχλάδι-ακτινίδιο) με λίγο γιαούρτι.

Ε, κατέληξαν εκεί που καταλήγουν πάντα αυτά που θεωρούνται "υπεράριθμα" από το στομάχι μου...

Έλεος πια.

Στην πρώτη κόρη είχα πάρει 12 κιλά και τώρα με τις δίδυμες μόλις 6,5.

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο:

Θερμόμετρο τι χρησιμοποιείτε?

Στη μεγάλη μου είχα του αυτιού της Braun - δούλευα κάποτε στην εταιρία κ το δειγμάτιζα, οπότε είμαι αρκετά εξοικειωμένη με τη χρήση του.

Τώρα σκέφτομαι το ηλεκτρονικό που σου δίνει θερμοκρασία από το κούτελο - φαίνεται πολύ πιο εύχρηστο. Έχετε εμπειρία από αυτό?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κρίς αυτό που είχα πάρει εγώ είχε μεγαλύτερη απόκλιση θερμοκρασίας από τα ηλεκτρονικά της μασχάλης.

Πανάκριβο κιόλας κ πήγε άχρηστο.

Απλά βολεύει όταν το παιδί κοιμάται κ δεν θέλεις να το ξυπνήσεις/ ταλαιπωρήσεις.

Κ αυτό αν δεν βρεθεί κανένα τσουλούφι μπροστά, κάποιος ιδρώτας κλπο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...