Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!! Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολες και ολους!!!

Εμεις ξεμυτισαμε λιγο αυτες τις μερες, μη νομιζετε κατι τρελο, τα υποχρεωτικα ψωνια. Σημερα και αυριο θα μεινουμε σπιτακι μας ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα!! Μπορει τα μπεμπε να μην καταλαβαινουν αλλα ο Σαντα θα τα επισκεφτει την Πρωτοχρονια :D φετος ηταν καλα παιδακια :D του χρονου θα δουμε :tongue:

Τζινι να σας η μπεμπουλα (θρεφταρου)!!!! Γερο, καλοτυχο και ευτυχισμενο να'ναι :D

Μας τα γαριδακια φοβερα πρωτοτυπη ιδεα! απιστευτη η πεθερα σου! Φευγοντας για Αμερικα δωσε της ενα ματσακι τσαι του βουνου και συ (για να μην βαραινει τις αποσκευες πες εσυ):D:D

Αργυρω και του χρονου!!!

Ιθακη περασες ζορικα, ελπιζω απο δω και περα ολα να ναι καλα και να εισαι στη παρεα μας

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Χριστουγεννα σε ολες κοριτσια!!!καλα να περνατε και καλες γιορτες με υγεια!!!με αυτα και με εκεινα ειχα ξεχασει τον κωδικο μου 2μιση μηνα!και τελικα τον ειχα μπροστα στα ματια μου ολον αυτο το καιρο ,οτι να'ναι~!

1766935i5ctajt0rg.gif

Χρονια πολλα κ καλα Χριστουγεννα να εχουμε διδυμομανουλες κ μελλουσες!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας,τα αντρακια μας!!!

Να περασετε ολες υπεροχα!

Καλες γιορτες!

Καλά Χριστούγεννα σε όλες!!!

Τζίνι να σας ζήσει η μπεμπούλα!! Πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη να είναι!

Εμείς στο τρέξιμο. Δεν προλαβαίνω να γράψω. Εύχομαι να περάσετε όλες όμορφα Χριστούγεννα κοντά σε όσους αγαπάτε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διδυμομανούλες μου αγαπημένες, επηρεασμένη από τους μικρούς ήρωες των αγοριών μου:...

Merry-Christmas-Glitters-9.gif

Να περάσετε υπέροχα!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα διαδικτυακές μου φιλενάδες!!

Σας ευχομαι κ εγω καλά Χριστουγεννα μιας κ ειμαστε κ εμεις ολο στο τρεξιμο αυτες τις μερες! Να περασετε οσο καλυτερα γινεται, με υγεια κ να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!!

σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χρόνια πολλά με υγεία!

Έριξα ένα γέλιο σήμερα....

ήρθαν κάτι κοριτσάκια να μας πουν τα κάλαντα.

Πάω να πάρω χρήματα και πετάγεται έξω η γάτα.

Αφήνουν τα κορίτσια τα κάλαντα, τα τριγωνάκια

και άρχισαν να την κυνηγούν.

Η γάτα δεν θα έφευγε γιατί φοβάται αλλά όσο τις έβλεπε την κοπάναγε.

Έψαχνα τα κλειδιά μην βγω έτσι και δεν τα έβρισκα.

Τελικά άκουσα γέλια, την βρήκαν και μου την έφεραν

και την μάλωναν κιόλας :lol::lol::lol:.

Οι μικροί είχαν πάει στις γιαγιάδες και βρήκα ευκαιρία για κάποιες δουλειές.

Γεια σας κοριτσάκια. Εχω πάρα πάρα πολύ καιρό να μπω. Εχω χάσει πολλά επέισόδια. Εύχομαι σε όλες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΕς ΚΑΛΑ!!!!

Σας έβαλα και νέες ΦΩΤΟ από την χθεσινή μας Χριστουγεννιάτικη έξοδο!:P:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!

Να είσαστε όλες καλά με τις οικογένειές σας.

Εμείς ετοιμάζουμε, ετοιμάζουμε, ετοιμάζουμε τα μπεμπέ... είδα κι έπαθα, αλλά τελικά τον έβαλα τον σύζυγο στο κλίμα γιατί πολύ είχε απορροφηθεί με τα Χριστούγεννα, που οκ, καλό είναι δε λέω, αλλά εδώ είμαι από συσπάσεις σε συσπάσεις και τα βρεφικά ήταν άπλυτα κι ασιδέρωτα...

Ελπίζω να μη γεννήσω τις προσεχείς μέρες...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια μας πολλά, μανουλίτσες και κουκλάκια! Να έχουμε τέλειες γιορτές, να χαρούμε τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους και να γελάσουμε με την ψυχή μας!!! Φιλιά σε όλους!!!

120247mcv711uxx1.gif

ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Καλα Χριστουγεννα!!!!!οτι επιθυμει η καθεμια να το αποκτησει!!!να χαρεστε ολες τις πανεμορφες οικογενειες σας!!!!να σας χαριζει ο Θεος υγεια και δυναμη να μεγαλωσετε τα παιδακια σας!!!!!

καλα να περασετε ολες!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!σε σας και τα μωρα σας!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλα Χριστουγεννα!!!!!!

να περασουμε ολες τελεια μαζι με ανθρωπους που αγαπαμε,να φαμε καλα,να διασκεδασουμε και να μας μεινουν αξεχαστα!!

ΥΓ ξερει καμια πως φευγει το χρωμα ζαχαροπλαστικης απο τα χερια??με βλεπω να κανω Χριστουγεννα με μπλε δαχτυλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις διδυμομανουλες(και τις προσεχως εννοειται)και σε ολα τα διδυμομπεμπακια!!!Χρονια ευτυχισμενα,με υγεια και δυναμη να εχουμε ολοι!!!Να περασετε ομορφα με αγαπημενα προσωπα και του χρονου σας ευχομαι ακομα καλυτερα....σας φιλω!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα παιδακια!!!

ΧrΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ME υγεια ,ευτυχια και πολλα χαμογελα για ολους μας!

να περασουμε καλα σημερα με τις οικογενειες μας!

2570667anfn7u58bk.gif

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...