Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπέρα!

μολις εκανα κουραμπιεδες και μοσχοβολησε το σπιτι!! Πολυ ωραιοι βγηκαν, κ δεν ειχα ξανακανει να πω την αληθεια...

Πηγα και το πρωι σουπερ κ jumbo (κοινως ξεπαραδιαστηκα:tongue:) κ εχω πολύ χριστουγεννιατικη διάθεση!

τζινι να σας ζησει η μπεμπούλα!!!!!!! Πω πω πως περασε ετσι ο καιρος? τωρα αναλαμβανεις καθηκοντα ως "εμπειρη μαμα"?!!:tongue:

Α θα παρεις κ εσυ κατι για τον εαυτο σου δεν το συζητω!! Ολα κι ολα!

Καλό Σ/Κ!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μετά τους στοίχους του Ελύτη δείτε και αυτό!

Τζίνι να σας ζήσει και από δω και περαστικά σας.

Τζέμινι τα μικρά έφτασαν 7 μηνών :confused::shock:

Μας πολύ γέλασα χαχαχαα μα καλά γαριδάκια

βρήκε να φέρει κοτζάμ Αμερική!

Καλές μας διακοπές κιόλας!

Λαέρτα εσύ πότε επιστρέφεις δουλειά;

Ελίζα εγώ θα τα πήγαινα.

Κάντυ υπομονή βρε κορίτσι. Τί να πω; Αν δεν συμπαθείς κάποιον

είναι πολύ δύσκολο να τον έχεις και μέσα στο σπίτι.

κρίστυ είναι βάσανο οι καούρες.

Αργυρώ πέτυχες τα μελομακάρονα; Εγώ έχω θέμα με το μέλωμα...

Λινάκι υπνόσακο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μόνο aircontition :tongue:.

Σέβη πήγα χθες καρφούρ. Έχει εκπτώσεις 50% όμως

σε πολύ λίγα παιχνίδια και φυσικά τα καλά τα είχαν πάρει.

Πήρα όμως δώρα που ήθελα.

Πήραμε τον Λάκη τον Κοκκαλάκη και ο Φίλιππος τον τρέμει.

Κρύβεται στο πάπλωμά του και σπαρταράει πραγματικά ο καημένος.

Και ο Αλέξ. πάει και του λέει θα τον φέρω εδώ και έχουμε τσακωμούς.

Τον βλέπω να αυτοκτονεί ο Λάκης σε λίγο.

Το πρωί πήγαμε ικέα και ριβερ για ρούχα του Αλέξ.

που του είναι όλα σαν βαπτιστικά.

Μου λέει τί τεράστια ρούχα μου παίρνεις.

Α του λέω δεν είναι τεράστια, εσύ μεγάλωσες :cool:.

Μπήκε στο ανσανσέρ μια έγκυος ετοιμόγεννη η κοπέλα και χτύπησε με

το καρότσι έναν άνδρα και αυτός άρχισε να φωνάζει και

κοπανούσε την οροφή του ανσανσέρ. Και κανείς δεν του είπε τίποτα :shock:

μέχρι που άνοιξα εγώ βεβαίως το στόμα μου.

Εχθές πήγαμε village στο Ρέντη που έχει εργοστάσιο σοκολάτας

για τα μικρά. Μπαίνεις με μια απόδειξη των 5 ευρώ από οποιοδήποτε κατάστημα.

Καλησπέρα σας!!!!

Είμαι εξαντλημένη..... Δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αλλά μας τα χάλασε ο καιρός! Όσες έχετε facebook γράψτε mesogeios syllogos να δείτε τις δημιουργίες μας!! :) Όλα εμείς τα φτιάξαμε!! Παιδευτήκαμε αλλά μια χαρά τα πήγαμε!!

Tzinaki να χαίρεστε την μπεμπούλα!! Α και περαστικά σας!!

nunu πολύ συγκινητικό το ποίημα!!

Duck μου μπαίνω διαβάζω νέα αλλά τελικά δεν προλαβαίνω να γράψω... άσε που ξεχνάω και τι θέλω να απαντήσω.... Σου στέλνω αίτημα από το σύλλογο μας!!! :)

Linaki όλο εκπλήξεις είναι όσο μεγαλώνουν.... το τι θα ακούσεις από το στόμα τους άλλο πράγμα... :) Απομνημονεύουν τα πάντα και τα πετάνε την κατάλληλη στιγμή...

Για τα μελομακάρονα λένε ότι η συνταγή που έδωσε ο Άκης (master chef ) είναι φοβερή..

Froso καλά του έκανες... μερικοί άνθρωποι είναι απαράδεκτοι..

RKdwp3.png

Πολλές Καλημέρες!

Χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε κορίτσια. Αυτά τα γαριδάκια στο λαιμό θα μου κάτσουν, το ξέρω. Σκέφτομαι να τα βγάλω αντί για ξηροκάρπια στη γιορτή του άντρα μου, θα χτυπήσει κάπως, ε; :P

Εγώ εδώ στον αγώνα μου. Ρε παιδιά, δεν την περίμενα έτσι την πεθερά μου, έχει αλλάξει. Λίγο η ηλικία, λίγο οτι χήρεψε το Μάη και είναι τόσους μήνες μόνη της στο σπίτι, έχει γίνει πολύ παράξενη. Πιο πολύ ενδιαφέρεται για το βιβλίο της παρά για τα παιδιά ώρες ώρες. Τα παίζει λίγο αλλά την περισσότερη ώρα απλά τα κοιτάει, οπότε πάλι εγώ βρίσκομαι στο πάτωμα να κάνω τον Καραγκιόζη ή κυκλοφορώ με δυο παιδιά κολλημένα πάνω μου. Τι να πω; Να 'ναι ακόμα το τζετλαγκ; Πάντως το βλέπω πολύ δύσκολο να την αφήσουμε μόνη της με τα παιδιά για πάνω από καμια ώρα, προς το παρόν δεν την βλέπω ικανή να τα καταφέρνει. Να σκεφτείς, μια πάνα της ζήτησε να αλλάξει ο άντρας μου γιατί είχε δουλεια -σημειωτέον, όχι χεσμένη- και αυτή είπε οτι απλά θα κρατήσει τον Αλεξ μέχρι να μπορέσει ο άντρας μου να τον αλλάξει.

Τι να πω, μπορεί να θέλει το χρόνο της για να προσαρμοστεί. Μπορεί το βιβλίο της να είναι ΤΟΣΟ πια καταπληκτικό -ένα απλό δικαστικό θρίλερ είναι, αλλά αυτή δε διαβάζει πολύ και εντυπωσιάζεται εύκολα.

Για πείτε μου εσείς που ξέρετε, πού είναι καλύτερα να πάμε βόλτα με το καρότσι και τα παιδιά για να δούνε κάτι Χριστουγεννιάτικο; Έχει τίποτα στο Σύνταγμα ή στο Ζάπειο ή πρέπει να πάρουμε σβάρνα τα εμπορικά κέντρα;

Τζινάκι, να χαίρεστε τη Σουδέζα τη μπέμπα σας κι από δω!

Φρόσω, καλά του έκανες του αλήτη και μίλησες. Πήγα κι εγώ Καρφούρ αλλά είχε πολύ λίγα πράγματα.

Δεν ξέρω τι άλλο διάβασα και γράφω και βιαστικά γιατί όπου να ΄ναι θα ξυπνήσει η πεθερούλα μου. Περαστικά σε όσες είναι άρρωστες και στα μωράκια τους, και καλό κουράγιο σε όλες μας. Καλά μαγειρέματα και ζαχαροπλαστικομπερδέματα, εγώ είπα του χρόνου θα καταπιαστώ, που θα είναι μεγαλύτερα και θα φτιάχνουμε μαζί μπισκοτάκια και χειροτεχνίες. Για φέτος μόνο το φαγητούλι μας και γλυκά από τα Γιούλια.

Φιλιά πολλά σε όλες σας και στα μωράκια σας. Ελπίζω να ξαναμπώ πριν τα Χριστούγεννα αλλά αν δεν το καταφέρω καλά να περάσετε όλες σας με τις οικογένειες σας!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλή σας μέρα!!!

Ο καιρός εδώ χάλια και θα μείνουμε σπίτι σήμερα! Βάλαμε και ξυλόσομπα οπότε θα την ανάψουμε και θα κάτσουμε οικογενειακώς να χουζουρέψουμε, να παίξουμε κτλ...

Mash καλά κουράγια με την πεθερά στο σπίτι. Πόσο θα μείνει? Μπορεί σιγά σιγά όπως λες να προσαρμοστεί και να βοηθάει παραπάνω...

2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Mash τώρα διάβασα για τα γαριδάκια :) Α, πάντως είσαι αχάριστη.... η γυναίκα σκέφτηκε τι σου αρέσει και σου έστειλε κι εσύ..... ντροπή σου.... :):P Πλάκα κάνω ε?? Πολύ γέλιο έριξα!!!!!! Και φαντάσου να παρεξηγηθεί αν τα βγάλεις στην γιορτή και να σου πει... εγώ για σένα τα έφερα!!! Λοιπόν κοίτα να τα φας όλα εσύ για να την τιμήσεις!! :) Sorry που αστιεύομαι...

RKdwp3.png

Πολλές Καλημέρες!

Χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε κορίτσια. Αυτά τα γαριδάκια στο λαιμό θα μου κάτσουν, το ξέρω. Σκέφτομαι να τα βγάλω αντί για ξηροκάρπια στη γιορτή του άντρα μου, θα χτυπήσει κάπως, ε; :P

Εγώ εδώ στον αγώνα μου. Ρε παιδιά, δεν την περίμενα έτσι την πεθερά μου, έχει αλλάξει. Λίγο η ηλικία, λίγο οτι χήρεψε το Μάη και είναι τόσους μήνες μόνη της στο σπίτι, έχει γίνει πολύ παράξενη. Πιο πολύ ενδιαφέρεται για το βιβλίο της παρά για τα παιδιά ώρες ώρες. Τα παίζει λίγο αλλά την περισσότερη ώρα απλά τα κοιτάει, οπότε πάλι εγώ βρίσκομαι στο πάτωμα να κάνω τον Καραγκιόζη ή κυκλοφορώ με δυο παιδιά κολλημένα πάνω μου. Τι να πω; Να 'ναι ακόμα το τζετλαγκ; Πάντως το βλέπω πολύ δύσκολο να την αφήσουμε μόνη της με τα παιδιά για πάνω από καμια ώρα, προς το παρόν δεν την βλέπω ικανή να τα καταφέρνει. Να σκεφτείς, μια πάνα της ζήτησε να αλλάξει ο άντρας μου γιατί είχε δουλεια -σημειωτέον, όχι χεσμένη- και αυτή είπε οτι απλά θα κρατήσει τον Αλεξ μέχρι να μπορέσει ο άντρας μου να τον αλλάξει.

Τι να πω, μπορεί να θέλει το χρόνο της για να προσαρμοστεί. Μπορεί το βιβλίο της να είναι ΤΟΣΟ πια καταπληκτικό -ένα απλό δικαστικό θρίλερ είναι, αλλά αυτή δε διαβάζει πολύ και εντυπωσιάζεται εύκολα.

Για πείτε μου εσείς που ξέρετε, πού είναι καλύτερα να πάμε βόλτα με το καρότσι και τα παιδιά για να δούνε κάτι Χριστουγεννιάτικο; Έχει τίποτα στο Σύνταγμα ή στο Ζάπειο ή πρέπει να πάρουμε σβάρνα τα εμπορικά κέντρα;

Τζινάκι, να χαίρεστε τη Σουδέζα τη μπέμπα σας κι από δω!

Φρόσω, καλά του έκανες του αλήτη και μίλησες. Πήγα κι εγώ Καρφούρ αλλά είχε πολύ λίγα πράγματα.

Δεν ξέρω τι άλλο διάβασα και γράφω και βιαστικά γιατί όπου να ΄ναι θα ξυπνήσει η πεθερούλα μου. Περαστικά σε όσες είναι άρρωστες και στα μωράκια τους, και καλό κουράγιο σε όλες μας. Καλά μαγειρέματα και ζαχαροπλαστικομπερδέματα, εγώ είπα του χρόνου θα καταπιαστώ, που θα είναι μεγαλύτερα και θα φτιάχνουμε μαζί μπισκοτάκια και χειροτεχνίες. Για φέτος μόνο το φαγητούλι μας και γλυκά από τα Γιούλια.

Φιλιά πολλά σε όλες σας και στα μωράκια σας. Ελπίζω να ξαναμπώ πριν τα Χριστούγεννα αλλά αν δεν το καταφέρω καλά να περάσετε όλες σας με τις οικογένειες σας!

Εγω δεν θα την παλευα ουτε μιση μερα με την πεθερα μου,ιδιως με ολο το απαραδεκτο σκηνικο που εγινε για τα ονοματα των κοριτσιων!!Δεν θα το σκεφτομουνα δευτερη φορα και τα γαριδακια θα τα εβγαζα στο τραπεζι για να φυγουν και να μην τα ξαναδω.Ειναι μεγαλη σε ηλικια?Εμας ειναι 67 χρονων καλοστεκουμενη,αλλα ταλαιπωρημενη με ηλικιωμενους και τωρα με τον πεθερο μου που εχει κι αυτος τα δικα του.Τεσπα,μπορει να ειμαι λαθος,αλλα βοηθεια δεν περιμενω απο πουθενα και ο,τι μπορω το κανω μονη μου.

498ap2.png

nZqvp3.png

Και ναι τα πετυχα τα μελομακαρονα!!Εβαλα τα γυαλια στον αντρα μου :cool:...που με απογοητευσε πριν καν ξεκινησω,λεγοντας οτι δεν θα βγουν καλοι!!Οσο για το μελωμα,εγω κατευθειαν απο το φουρνο,τους εριχνα στο σιροπι που ειχε θερμοκρασια δωματιου.Αλλοι κανουν το ακριβως αντιθετο,α!δεν τους αφησα πολυ στο σιροπι μονο κανα λεπτο.

Εχω την μικρη στα χερια και σπατσαραει,οποτε θα ευχηθω μονο στην Τζινι να τους ζησει η μπεμπουλα τους που βγηκε και τσουπωτη!!

Gemini και του χρονου να εισαι καλα και να μοσχομυρισει το σπιτι κουραμπιεδες!!

Frosobal,και του χρονου με υγεια να ξανακανεις δωρακια....καλα εκανες και μιλησες στον αγενεστατο!!Το ιδιο θα εκανα κι εγω.

Jasmini,καλο χουζουρεμα....το χρειαζεσαι μετα απο τοση κουραση!!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Κλεινω γιατι δεν παλευεται αλλο η μικρη!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερούδια σε όλες και Χρόνια Πολλά!

Με θυμαστε ακόμα; Είμαι η εξαφανισμένη Ιθάκη!

Από το δεύτερο μήνα (των μωρών) έχω να μπώ ή μάλλον να γράψω, γιατι σας διαβαζω συχνά.

Τι έγινε από τότε; Ένας μήνας tragic γιατί είχαμε - κατα σειρά εμφανίσεως- μια εγχείριση βουβωνοκήλης του μικρού, ιώσεις x 2 και διάρροιες x 2.

Για τη βουβωνοκηλη: Ενα φουσκωματακι είδα που εκανε πλουφ πλουφ (ποιητικη αδεία) όταν το πίεζα, δεν το αξιολόγησα μάλιστα και το ανεφερα στην παιδίατρο 5 μερες μετα που το είχα δει κι εκει που ήμουν αμεριμνη και χαλαρή ακούω: "Τρεχα σε εφημερεύον παιδιατρικό". Το ίδιο βράδυ ήμασταν στα επειγοντα του Αγλαϊα Κυριακού. Κλεισαμε ραντεβού για χειρουργείο και μετά από άλλες 5 ημέρες έβλεπα το μαναράκι μου 2 μηνων μόλις να κοιμαται λιώμα από τη νάρκωση στο κρεβατακι του Παίδων.... άσκημο κορίτσια. Τεσπα τέλος καλό όλα καλά. Μετα ακολούθησε μια ίωση που τσιμπησε ο μικρός από το νοσοκομειο που κρατησε 1 εβδομάδα, στην εκπνοη κόλλησε και τη μικρή, άλλη μια εβδομάδα και μετα κάναμε το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας το rotarix. Λιώμα ο μικρός επί άλλη μια εβδομάδα από τη διάρροια διότι νοσήσαμε από τον ιό, αμ πως. Στην εκπνοή πάλι κόλλησε και η μικρή , άλλη μιά βδομάδα. (Φοβερός μήνας και βάλε!) Μετα άρχισε να λείπει ο σύζυγος γιατί έσκασε λίγη δουλειά , μόνη η Ιθάκη στο σπίτι με τα δυο... άλλη φοβερή εμπειρία! (Πότε θα ενηλικιωθούν είπαμε; )\

Αυτά τσουπρίτσες. Σας διαβάζω, θυμάμαι ελάχιστα, και αν σας πω ότι απ'ό,τι διάβασα μου έμειναν τα ... γαριδάκια!!! Άντε Μας τυχερούλα , ψάχνε συνταγες με γαριδάκια για το Χριστουγεννιάτικο / Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!

Σας φιλώ

jYwYp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Έμειναν 2 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

και η Κυριακή πολύ όμορφη για να βολτάρουμε!! ελπίζω να πήρατε τους δρόμους, εγώ να σας πω δεν ξεκουνήθηκα αλλά ευελπιστώ το απόγευμα να μην έχει πολύ πολύ κρύο και να βγούμε!!

Το ποίημα του Ελύτη τρομερό, πολύ μπροστά ο άνθρωπος ή ο άνθρωπος σε οτιδήποτε συνθήκες είναι αγνώμονας;

Λινάκι όμορφη και ρομαντική η άποψη σου και ως ένα σημείο ναι συμφωνώ, είναι ωραία η ζωή και μεθυστική τόσο που γινόμαστε λιώμα και δεν εκτιμάμε τίποτα και ζητάμε περισσότερα! Τι να πω; αυτή είναι η ζωή, τουλάχιστον να χαιρόμαστε για τα καλά πράγματα που έχουμε στη ζωή μας και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Νάκι μου αγκαλιά και μάκια μάκια!!

Φρόσω έμπαινε!!! Το βιντεάκι απίστευτο!! Πόσα τέτοια παραδείγματα ανθρώπινης ψυχικής δύναμης...και γω ώρες ώρες βαριέμαι να σηκώσω το κορμί μου :confused::confused:

Ιθάκη καλώς μας ξαναήρθες, μεγάλο το ζόρι σου τι να λέμε τώρα, σας εύχομαι να μην έχετε ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία.

τζίνι να σας ζήσει η μπεμπέκα!!! φιλιά στα πατούσια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Βαριέμαι........

Πήγα στον ντοκ την Παρακευή τελευταίο ραντεβού κ του ανακοίνωσα τη λήξη της συνεργασίας μας: Ο κύβος ερίφθη - γεννάω στο Έλενας.

Τελευταία νέα από τις μπεμπούλες:

η πρώτη ξαναγύρισε κεφάλι κάτω

Τα βάρη τους (στο περίπου) 1760 κ 2100

Εγώ σταθερά στα +6,5 κιλά (δε γίνεται να βάλω άλλα κιλά, αν φάω κατιτίς παραπάνω το "βγάζω")

τράχηλος αρχίζει και λεπταίνει... 2,5 εκατοστά το μήκος του

Οι πλακούντες άρχισαν να έχουν αποτιτανώσεις.

Κατά τα λοιπά άψογα τα κορίτσια.

Και για σήμερα σας έχω ένα ποίημα του Ελύτη διαβάστε και απολαύστε το:

Προσκυνώ!!!

Κρις ελπίζω να γυρίσουν τα μωρά. Εμένα στις 36 ήρθε πάνω ο μεγάλος!!!!!!

Αλλά τί στικάκια λες στα πόδια? Τα γνωστά ανατολίτικα αρωματικά χώρου?

Κ ναι, γέννησε η αδερφή μου χτες!!!!!

4 + η μπέμπα. Ομορφούλα με πολύυυυυυυυυυυ μαλλί!

Γύρισε η "κρίσιμη" μπέμπα.

Στικάκια που τα ανάβεις κανονικότατα. Απλά είναι πολύ κοντύτερα από αυτά που έχεις υπόψη σου. Μοιάζουν με πολύ μικρά τσιγάρα. Γύρω στο 1 με 1,5 εκατοστό το μήκος τους.

Το youtube είναι γεμάτο από βιντεάκια με χρήση αυτής της τεχνικής για το "γύρισμα" των μωρών. Κουφάθηκα. Είχα παντελή άγνοια!!!

Να χαίρεστε την ανηψούλα!!!

(είναι λίγο "τροφαντούλα" ή μου φαίνεται???)

Κ επίσης έχω άρρωστα κ τα τρία παιδιά, αλλά μην σας αγχώνω.

Α! Η γιορτή στο σταθμό όλα τα λεφτά!

Η μεγάλη έκανε τον κατάσκοπο καλικάντζαρο, με ένα καλσόν στα μαλλιά, τα αφτιά απ΄έξω κ μια εφημερίδα κ κρυφοκοίταζε τί λαλακίες κάνουν κ λένε οι ανθρώποι πάνω στη γή!!!!

Σκατάσκοπος το έλεγε!!!!

χαχχαχχαχχαχα.

ΤΕΛΕΙΟ!!!

Άντε και του χρόνου!

τόχω ρίξει στην ξάπλα κ στο κέντημα...

Στην πρώτη μου είχα κεντήσει ωραιότατο κουβερτάκι κούνιας σταυροβελονιά, πολύ μπελαλίδικο. Δε μου πάει να μην κάνω τίποτα σ΄ αυτές.

Βέβαια επειδή από υπομονή γιοκ, από μία απλή πάνα με μικρό σχέδιο στο κάτω μέρος και thats it. Έτσι, για το καλό...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα και απο μενα!!!εγω ταλαιπωρουμε πολυ απο ενα υπερβολικο βουητθ στα αυτια μου που προερχεται απο πιεση και αγχος!μου δημιουργει ζαλη και πονοκεφαλο...:(:(

κατ τα αλλα ειμαστε ετοιμη για αυριο..τα δωρα μας καλα κρυμμενα περιμενουν το βραδυ να παρουν την θεση τους κατω απο το δεντρο,τα φαγητα στο ψυγειο ετοιμα και αυτα να μπουν στο φουρνο αυριο...μελομακαρονα και κουραμπιεδες στην πιατελα...

μπορει ναμαστε μακρια απο συγγεννεις αλλα εχουμε κοντα μας φιλους αγαπημενους!!

καλα χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας με αγαπη και υγεια στις οικογενειες μας και σε ολο τον κοσμο!!!

καλημερα ....:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!!!

Να τα πω????????????????

Αφήστε... έχω απαίσια φωνή!!!!

Κορίτσια μου... τί εξαντλητικό ΣΚ ήταν αυτό??? Από ψυχολογικής πλευράς κυρίως... Είχαμε πάει Λαμία στα πεθερικά μου όπου ο Φιλ είχε απίστευτη υπερένταση με αποτέλεσμα να μην κοιμάται με τίποτα, να ουρλιάζει και να μην μπορεί κανείς και με τίποτα να το κάνει καλά. Κοιμήθηκε με τα χίλια ζόρια στις 12:30 και ξύπνησε στις 06:30 το πρωί! Είναι και άρρωστος λίγο... Εχθές μέσα στο αυτ/το στην επιστροφή ούρλιαζε (όχι έκλαιγε... ούρλιαζε) επί 1 ώρα και .... ήθελε να κατέβει.... Δύσκολα, πολύ δύσκολα...

Σπίτι μου, σπιτάκι μου δηλαδή.... Ήταν να πάμε και στο τέλος της εβδομάδας Αθήνα στους θειούς τους αλλά μετά από αυτό... άκυρο....

Ερώτηση: για το βήχα τί κάνουμε???? πότε τους πηγαίνουμε στο γιατρό???

Πότε να ανησυχίσω????

Τζίνι, να σου ζήσει η ανηψιά!!! Είναι στα κυβικά του Φιλιππου!!!! να την έχουμε υπόψη μας για νύφη!!!! :tongue:

Ιθάκη μου, μακάρι να ήταν αυτές οι τελευταίες σας ταλαιπωρίες!

Διδυμομανούλες θα μπω να σας ευχηθώ αργότερα, ναι?

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...