Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λινακι ο καθε υπνοσακος αναλογα τα tog σου λεει τι πρεπει να φορανε απο μεσα συμφωνα με τη θερμοκρασια δωματιου. Εμενα που ειναι 2,5tog λεει απο 19-21 βαθμους να φορανε τον υπνοσακο κ μακρυμανικο φορμακι μονο. αλλα εγω τους βαζω κ πυτζαμουλα λεπτη γτ μου φαινεται λιγο. Ειναι κ αμανικοι.

Ωχ ξυπνησαν......

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

νουνουκα ωραιο το ποιημα...ειδες την εκπομπη του Θοδωρακη χτες?? γιατι εγω επηρεαστηκα κ ξεσκονισα λιγο τα Καβαφικά μου..."Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,/ τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,/ αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,/ αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου"

ο μεγαλος ουτε μεσημεριανο εφαγε...κ μ εχει ξετιναξει στη γκρινια...απο τα δοντια μαλλον, ε? θελει ολο κα μονο αγκαλια, μ εχει γονατισει σας λεω!!!!

αργυρω εμεις το καναμε της γριπης μολις κλεισαμε τον 6ο...

μηπως εννοουσε τπτ αλλο η γιατρος? εγω πχ τον προηγουμενο μηνα του ειπα οτι δεν καθονται, πεφτουν αλλα εκενος μου ειπε οτι σ αυτη τη φαση κοιταμε απλα αν στεκονται..αυτο θελουμε δηλαδη..

Oποτε ακυρο το εμβολιο,αφου αν γινει αργοτερο απ'οτι πρεπει δεν προστατευει κιολας(ετσι ακουσα σε μια ενημερωτικη εκπομπη).Εμας μας ειπε η παιδιατρος πως δεν πρεπει να τις βαζουμε να καθονται(ακομη και στην αγκαλια μας??)ενω στην αρχη με μαξιλαρια γυρω-γυρω και αυτο απο τον 6ο και μετα.Σε καμμια 20αρια μερες θα ξεκινησουμε δειλα-δειλα το φρουτο,ωρε γλεντια!!Εβαλα και τα πρωτα μελομακαρονα στον φουρνο και τωρα που εριξα μια ματια,εχουν βγει τεραστια!!Τα επομενα πρεπει πιο μικρα:tongue:!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διδυμομανούλες μου...

images?q=tbn:ANd9GcSOKclzfnYeY1GTdH5mnZyySw45ajd5Hp2UJUUG43lSPKQKDKxKDNexb1tM

Για τα χριστούγεννα θα σας ευχήθώ τη Δευτέρα... για όσες όμως φύγετε από απόψε....

merrychristmas021.gif

Να βάλετε υπέροχες Χριστουγεννιάτικες στιγμές με τις οικογενειές σας στο κουτάκι των αναμνήσεων των δικών σας και των παιδιών σας!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

γλυκες μου διδυμομανουλες γεια σας!!!!

μμμ τι συνταγες ειναι αυτες που διαβαζω???

ΜΑΣ μια χαρα σε βρισκω ουτε μαγειρεμα ουτε τιποτα θα απλωσεις τα γαριδακια θα πιειτε και πολυ νερο να φουσκωσετε και ετοιμο το Χριστουγεννιατικο τραπεζι!!!!!οταν φυγει πρεπει να της παρεις κι εσυ δωρακι!!!καραμελες ουζου!!!!!τελειο και Ελληνικοτατο!!!!!

εγω μαλλον δεν θα γλιτωσω την συναντηση με τα πεθερικα Χριστουγεννιατικα:evil::evil:οχι τιποτ αλλο ταραζω και τα παιδια μου ακομα δεν γεννηθηκαν!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:cry::cry::cry:

ΑΡΓΥΡΩ κι εγω επιχειρηση για πρωτη,και για τελευταια,φορα να κανω μελομακαρονα!!!αισχος!!!αποτυχια!!!!αφου δεν το εχω με τα γλυκα τι θελω και παιδευομαι!!!

ΤΖΙΝΙ εσυ με ρωτησες τι εκανα με το καροτσι???τιποτα!!!για το μεταχειρησμενο δεν το σκεφτομαι πλεον!!το site δεν μας δινει το δικαιωμα ουτε τηλεφωνικα να μιλησουμε αν δεν κανω αμεση αγορα οποτε δεν το διακυνδυνευω!!!τωρα για το καινουριο λεω μετα τις γιορτες να το παραγγειλω με βοηθησε παρα πολυ και η ΛΑΕΡΤΑ σε αυτο και για μια ακομα φορα θελω να την ευχαριστησω!!:P απ την αλλη σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να βολευτω και με καποιο αρκετα πιο οικονομικο...αλλα αφου τωρα μου το παινεψατε τοσες και μου καθησε:rolleyes::rolleyes:

το στομαχι μου ειναι χαλια τα παντα με ενοχλουν εχω φρικτες καουρες:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γλυκες μου διδυμομανουλες γεια σας!!!!

μμμ τι συνταγες ειναι αυτες που διαβαζω???

ΜΑΣ μια χαρα σε βρισκω ουτε μαγειρεμα ουτε τιποτα θα απλωσεις τα γαριδακια θα πιειτε και πολυ νερο να φουσκωσετε και ετοιμο το Χριστουγεννιατικο τραπεζι!!!!!οταν φυγει πρεπει να της παρεις κι εσυ δωρακι!!!καραμελες ουζου!!!!!τελειο και Ελληνικοτατο!!!!!

εγω μαλλον δεν θα γλιτωσω την συναντηση με τα πεθερικα Χριστουγεννιατικα:evil::evil:οχι τιποτ αλλο ταραζω και τα παιδια μου ακομα δεν γεννηθηκαν!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:cry::cry::cry:

ΑΡΓΥΡΩ κι εγω επιχειρηση για πρωτη,και για τελευταια,φορα να κανω μελομακαρονα!!!αισχος!!!αποτυχια!!!!αφου δεν το εχω με τα γλυκα τι θελω και παιδευομαι!!!

ΤΖΙΝΙ εσυ με ρωτησες τι εκανα με το καροτσι???τιποτα!!!για το μεταχειρησμενο δεν το σκεφτομαι πλεον!!το site δεν μας δινει το δικαιωμα ουτε τηλεφωνικα να μιλησουμε αν δεν κανω αμεση αγορα οποτε δεν το διακυνδυνευω!!!τωρα για το καινουριο λεω μετα τις γιορτες να το παραγγειλω με βοηθησε παρα πολυ και η ΛΑΕΡΤΑ σε αυτο και για μια ακομα φορα θελω να την ευχαριστησω!!:P απ την αλλη σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να βολευτω και με καποιο αρκετα πιο οικονομικο...αλλα αφου τωρα μου το παινεψατε τοσες και μου καθησε:rolleyes::rolleyes:

το στομαχι μου ειναι χαλια τα παντα με ενοχλουν εχω φρικτες καουρες:evil::evil:

Kαντυ μου,οσο μπορεις να αποφευγεις ανθρωπους που σου προκαλουν ταραχη,οπως ειπες κι εσυ τα μπεμπακια καταλαβαινουν την ταραχη της μαμας,τωρα αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως,αγνοησε οσο αυτο ειναι εφικτο λογια που σε εκνευριζουν,παιρνε βαθιες εισπνοες και αποπροσανατολισε το μυαλο σου για χαρη των μωρων με κατι ευχαριστο.Τα μελομακαρονα για πρωτη φορα τα πετυχα....η τυχη του πρωταρη...αλλα εχω μια κουζινα....βομβαρδισμενη.Εχεις μπλεχτει με το καροτσι,εγω αυτα τα αφησα στον συζυγο,δεν ασχοληθηκα καθολου!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Kαντυ μου,οσο μπορεις να αποφευγεις ανθρωπους που σου προκαλουν ταραχη,οπως ειπες κι εσυ τα μπεμπακια καταλαβαινουν την ταραχη της μαμας,τωρα αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως,αγνοησε οσο αυτο ειναι εφικτο λογια που σε εκνευριζουν,παιρνε βαθιες εισπνοες και αποπροσανατολισε το μυαλο σου για χαρη των μωρων με κατι ευχαριστο.Τα μελομακαρονα για πρωτη φορα τα πετυχα....η τυχη του πρωταρη...αλλα εχω μια κουζινα....βομβαρδισμενη.Εχεις μπλεχτει με το καροτσι,εγω αυτα τα αφησα στον συζυγο,δεν ασχοληθηκα καθολου!

το θελει παρα πολυ ο αντρας μου αν δεν ηταν και για τους φιλους του δεν θα το συζητουσα καν για να μεινω αλλα αν δεν μεινουμε ενα βραδυ δεν θα μπορεσει να δει τους φιλους του!!!ξερω οτι θα υποφερω εδω δεν μπορωνα κοιμηθω στο σπιτι μου στο κρεβατι μου ποσο μαλλον εκει αφηστε που εχω θεμα με το μπανιο!!δεν τηρουν τους κανονες υγιεινης και σιχαινομαι απιστευτα εδω δεν ηθελα να πηγαινω πριν μεινω εγκυος ποσο μαλλον τωρα:rolleyes::rolleyes:

μια χαρα μου ακουγεται που αφησες το καροτσι στον αντρα σου!!και τελικα ποιο διαλεξε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

γκλιν γκλον εδω είμαι κι εγώ.

το τι γράψατε πάλι !!!!!

Συνταγές, καρότσια, τσακωμούς, πεθερές, ποιήματα, μουσικά μενταγιόν και βεντούζες, αρρώστιες ...........

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ελίζα

εγώ την πρωτοχρονιά θα κάνω τη σούπα κάστανο.

Θα σου γράψω τη συνταγη.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

πάω να δω αντράκια τζεμια γιαι ολο και καποιο θα ξυπνήσει και δε θα προλάβω.

Paulo Coelho

Λινάκι εγώ που έχω περίπου 21 βαθμο΄ς τους βάζω υπνόσακους κι από μέσα το εσωρουχάκι και ένα λαιτ πολυ λαι παντελονάκι πυτζάμας.

Στο ταμπελάκι έλεγε από 20 και πάνω χωρίς πυτζάμες από μέσα,

γύρω στους 19 με ελαφριά πυτζάμα και 16 και κάτω αν θυμάμαι καλά με πυτζάμες κανονικές καλές δηλαδή.

Τώρα τί να σου πω?

Μας πιστεύω τα γαριδάκια είναι απώτερο σχέδιο της πεθεράς να αποκτήσεις κυτταρίτιδα..:)

Τζάζι ευχαριστώ για τις ευχές! Μπαίνε να μας λες νέα!

Καλά βρε θηρίο, χαράς στο κουράγιο σου ..

Αργυρούλα εμείς δεν κάναμε το εμβόλιο γρίπης. Επίσης αν θυμάμαι καλά κάπου σε αυτήν την ηλικία τα μωρά κόβουν το πολύ γάλα κι αρχίζουν τα 150μλ. Μετά από κανα μήνα νομίζω μπορεί να το αυξήσουν.

Για τα γυρίσματα δεν ξέρω να σου πώ. Δε θυμάμαι καθόλου από εμάς.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πεταχτή κορίτσια.

ερώτηση για όσες έχουν γενν'ήσει σε δημόσιο:

τα μωράκια δεν τα πλένουν από το σμήγμα τους?

Λινάκι το βράδυ τους φοράω μακρύμάνικο εσώρουχο, μακρυμάνικη πιτζάμα κ από πάνω τον υπνόσακο.

το μεσημέρι μακρυμάνικο εσώρουχο κ υπνόσακο κ καλτσάκια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα σε ολες...

nunu καταπληκτικα τα λογια του Ελυτη και τοσο μα τοσο αληθινα!!μακαρι καθε πρωι που ξυπναμε να τα σκεφτομασταν....

κατα τα αλλα εμεις ηρεμα.χτες εκανα καποιες μικροαγορες για τα χριστουγεννα και σημερα θα παω να προμηθευτω τα δωρα του αι-βασιλη!

ραπουνζελ ζητησε η μικρη και σπαθι ο γιος!:Dμια ατζεντα για το συζυγο...και για μενα δεν ξερω...ελπιζω καποιος να σκεφτει να μου αφησει κατι συμβολικο!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Τζεμ αφού είστε καλά.... όλα καλά!

κ εμένα μια φορά μου έχει κάνει τα εμβόλια ο ντοκ ενώ ήταν άρρωστα.

Το είχαμε αναβάλει αρχικά για 2-3 βδομάδες ? Όταν τον ρώτησα μου είπε οτι ήταν στο τέλος της η ίωση.

Φρόσω πολύ ωραία η κουκέτα, αλλά με σταθερή σκάλα δεν θα έπερνα αν ακολουθούσαν μικρότερα παιδιά μιρκότερα των τριών. Τα δίδυμα κάνουν ντού σε χρόνο δτ στη σκάλα έτσι κ δεν την τραβήξω!!!!!!

Λαέρτη, σοβαρά τώρα. Τό έχεις κ στην μαγειρική.

Πολύ ωραία ιδέα η συνοδευτική αλμυρή σαντιγυ ρε!

Άσε που έχω στο μάτι εκείνη τη σούπα με το μπρόκολο κ την πατάτα!

Κρις ελπίζω να γυρίσουν τα μωρά. Εμένα στις 36 ήρθε πάνω ο μεγάλος!!!!!!

Αλλά τί στικάκια λες στα πόδια? Τα γνωστά ανατολίτικα αρωματικά χώρου?

Εύη εγώ μόνο φαγητά προς το παρόν.

Σας είπα οτι δεν έχω φτιάξει ακόμα τα μπισκοτένια μου μελομακάρονα???

Ελίζα, πώς είστε? Εγώ αν τα πήγαινα? θα ήμουν ολίγον τί επιφυλακτική.

στα χιόνια?? Τα δίδυμα δεν τα έχω βγάλει σε χιόνι γμτ.

Υγ: το έχασα οτι είχς γυναίκα για τα παιδιά.

Μορις σπάνια γράφω φάρμακα μετά την ηλκτρονική συνταγογράφηση.

Εμβόλια όμως ναι!

Λινάκι καλά να περάσετε!!!

Μας λύθηκα με τα γαριδάκια!!!!!!!!!

Κάντυ χαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

ωραία η ιδέα σου με τις καραμέλες!!!!!

Νουνούκα ωραίος ο ελύτης!

Αργυρώ ανάλογα το παιδί κ το γύρισμα.

Αλλά σε αυτό που σου λέει έχει δίκιο, να τα βάζεις πιό συχνά μπρούμυτα.

Εμένα στο γύρισμα-μπουσούλιμα καλά τα πήγαν, γιατί εξαρχής όλα κάναν νάνι μπρούμυτα κ είχαν ας πούμε δύναμη. (μη φανταστείς του ηρακλή!)

Τώρα για το εμβόλιο αν δεν έρχετε σε επαφή με πολύ κόσμο κ δή παιδιά, όπω ςπολλά κοριτσια που δουλεύουν σε σχολεία.... γαιτί να το κάνεις?

Κάντυ τόσο καλά το ρικάρντο??

Καμία επαφή με τον πωλητή?

Θα ταραχτούν τα μπεμπέ με τα πεθερικά??

Τί λες για τις βεντούζες που βάζει κ η κρίς??

Κ παράλληλα θα έχεις κ εσύ ακουστικά στα αφτιά!!!!

Καλή δικαιολογία Κ δεν είναι κακή ιδέα τελικά!

Υγ: πάρε παραμάσχαλα το ντετόλ!

Λοβε εγώ είχα ξεχάσει να πάρω δώρο για τη μεγάλη κ πήγα χτες!

Κάστρο της χέλο κιττυ!

Τα δίδυμα παιδικά λαπτοπ.

Ο χασμπάνος πήρε ενα ʽʼρολογάκιʼʼ απ έξω.

Εγώ ..... τα απαυτά μου!

Κ ναι, γέννησε η αδερφή μου χτες!!!!!

4 + η μπέμπα. Ομορφούλα με πολύυυυυυυυυυυ μαλλί!

Όλα καλά!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κ επίσης έχω άρρωστα κ τα τρία παιδιά, αλλά μην σας αγχώνω.

Α! Η γιορτή στο σταθμό όλα τα λεφτά!

Η μεγάλη έκανε τον κατάσκοπο καλικάντζαρο, με ένα καλσόν στα μαλλιά, τα αφτιά απ΄έξω κ μια εφημερίδα κ κρυφοκοίταζε τί λαλακίες κάνουν κ λένε οι ανθρώποι πάνω στη γή!!!!

Σκατάσκοπος το έλεγε!!!!

χαχχαχχαχχαχα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...