Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάποια ζήτησε τη συνταγή για τη σούπα βελουτέ με μπρόκολο και μπέικον.

Συνταγή:

1. βράζουμε πατάτες, μπρόκολο (τα λουλούδια, όχι το χοντρό κοτσάνι) και μπόλικο πράσο σε λιγότερο νερό απ'ότι κανονικά. τις πατάτες τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια γιατί συνήθως βράζουν περισσότερη ώρα απ΄το μπρόκολο, ενώ έτσι θα βράσουν ταυτόχρονα.

2. αλατίζουμε αφού βράσουν.

3. πολτοποιούμε αρχικά στο μπλέντερ τα λαχανικά με λίγο ζωμό και αφού τα πολτοποιήσουμε προσθέτουμε ζωμό για να πετύχουμε το κονσίστενσι που μας αρέσει.

4. αν θέλουμε βάζουμε και αυγολέμονο αλλά εγώ βαριόμουν και έβαλα λάδι και χυμό λεμονιού κατευθείαν.

5. πάπρικα, μάυρο πιπεράκι ανάλογα τα γούστα.

6. σε τηγανάκι τηγανίζεις λίγο μπέικον ψιλοκομμένο και πασπαλίζεις τη σούπα!

καλή σας όρεξη!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Σιγά μη μαγειρεύει και καθημερινά!! Απλά όταν το κάνει που δεν είναι και συχνά, το κάνει πολύ καλά, αυτό εννοούσα!!! :D:D:D

Για να μην σε κακομαθαινει βρε ;):D

Κάποια ζήτησε τη συνταγή για τη σούπα βελουτέ με μπρόκολο και μπέικον.

Συνταγή:

1. βράζουμε πατάτες, μπρόκολο (τα λουλούδια, όχι το χοντρό κοτσάνι) και μπόλικο πράσο σε λιγότερο νερό απ'ότι κανονικά. τις πατάτες τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια γιατί συνήθως βράζουν περισσότερη ώρα απ΄το μπρόκολο, ενώ έτσι θα βράσουν ταυτόχρονα.

2. αλατίζουμε αφού βράσουν.

3. πολτοποιούμε αρχικά στο μπλέντερ τα λαχανικά με λίγο ζωμό και αφού τα πολτοποιήσουμε προσθέτουμε ζωμό για να πετύχουμε το κονσίστενσι που μας αρέσει.

4. αν θέλουμε βάζουμε και αυγολέμονο αλλά εγώ βαριόμουν και έβαλα λάδι και χυμό λεμονιού κατευθείαν.

5. πάπρικα, μάυρο πιπεράκι ανάλογα τα γούστα.

6. σε τηγανάκι τηγανίζεις λίγο μπέικον ψιλοκομμένο και πασπαλίζεις τη σούπα!

καλή σας όρεξη!

Μερσι :D

p1Utp3.png

eliza μας ελειψες καλέ τοσο καιρο!!

περαστικα σας κιολας!

κι εγω σημερα σκεφτομουν λιγο ροζ να ειχαμε, αλλά το πολύ πολύ να το φοραω εγω και να παλιμπαιδιζω λιγο:tongue:

κι εγω νομιζω χωρις τον αντρα μου δε θα μπορουσα να τους βγαλω βολτα...

Βαλε φωτο καλέ θα μπει η αλλη χρονια!!

ξεγνοιασια θελω κ εγω...αλλά μαλλον θα την ξεχασουμε μεχρι να πανε...χμμ...18?? φανταροι?? μεχρι να τι φορτωσουμε στις νυφες??:mrgreen:

καλα να περασετε στη Λαμια...να το εκμεταλλευτειτε κ να πατε καμια βολτα μονοι!;)

μοριτσα ναι μομιζω οτι ελεγε εκανα.... Αλλά να σου πω σημερα που ξαναφαγα μου φαινονται αρκετα αγλυκα...ή ειμαι εγω πολύ γλυκατζου:rolleyes: Δηλαδη το μειγμα εχει ελαχιστη ζαχαρη...

λαερτα μ αρεσουν οοοολες οι ιδεες σου! γενικα φαινεται οτι το χεις ψαξει πολύ το θεμα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβασω τα νεα σας, μια γρηγορη ματιά εριξα μόνο, καθώς ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για Χριστουγεννα με παπππουδογιαγιαδες κ εχω να μαζέψω τα αμάζευτα......:evil::evil::evil:.

Ενω μου αρεσουν τα ταξιδια, ποσο βαριεμαι να φτιαχνω βαλίτσες, δε λέγεται! Τωρα με τα παιδια οι αποσκευες εχουν γινει ο εφιαλτης μου! Ολη την προικα τους μαζευω,και αγχος μήπως ξεχασω κατι.... Τωρα που το σκεφτομαι, ακόμα χειροτερο εχω το μετα, να τις αδειασω, να πλύνω, να τακτοποιήσω τα πάντα...

Διαβασα στα γρηγορα :

-για συζύγους που μαγειρεύουν? Θα ηταν ωραία αν γινοταν κ συστηματικα, ο δικός μου καποια φαγητα τα φτιαχνει ομολογώ πολύ καλύτερα απο εμένα, αλλά μαγειρεύει ΟΤΑΝ κ ΑΝ εχει διαθεση.....:rolleyes:

-για παιδακια που τσακώνονται? Τα δικά μου, αν κ κορίτσια το μαλλιοτραβηγμα το εχουν στην καθημερινότητα τους,να μοιραστουν παιχνίδι δεν υπαρχει περιπτωση, το πήρα αποφαση κ τα παίρνω όλα διπλά. Και ζηλευουν φοβερα η μία την αλλη. Ακόμα κ να μαλώσω τη μία για κατι, η αλλη θα παει να κάνει την ίδια αταξία κ με περιμενει χαμογελώντας να της κανω την ίδια παρατήρηση!!!! :confused:

-για πεθερες που ήρθαν / θα ερθουν για βοηθεια... Εξαρταται απο την πεθερα. Αν ειναι να σου σπάει τα νευρα, να λειπει η βοήθεια.... (Ευτυχως εγω ειμαι απο τις τυχερες: πεθερα σα μάνα!:-P Μόνο που την εχω λίγο μακρια, οποτε βοήθεια, γιοκ!)

-για κομμωτήρια/φρυδια (μεγειες!)που εγώ ακομα δεν αξιωθηκα να κάνω:evil::evil::evil:

-για αρρωστα μωρακια κ μαμαδες... Περαστικα σε όλους!!!

-για εορταζοντες που μου "ξεφυγαν": Χρονια Πολλα Σεβη, εστω κ καθυστερημένα...

-για απολύσεις?:confused: Τι να πω... Μακαρι να βρεθει γρήγορα κατι άλλο...

Τα δικά μας νεα, οι ζουζουνες εχουν αρχίσει και αποστηθίζουν στιχακια απο τραγουδακια, μετρανε (μαλλον..απαγγέλουν!)απο το 1 μεχρι το 10 (ειδες τι κανουν οι μασκες οταν τις χρησιμοποιείς απο νεογεννητα???) και ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ χρησιμποιώντας τις τελευταιες μερες φρασούλες του τυπου "ελα ντω μπαμπακα μου" ή "τι κανετε? καλα?" και αλλα παρόμοια...

Προχθές τις ειχα στα καρεκλακια του φαγητου δίπλα-δίπλα, σε μια στιγμή φταρνίζεται η μεγάλη κ η μικρή της λέει: "γειτσες!". Το τι γελιο ρίξαμε δεν περιγραφεται!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Βιαστική καλημέρα κι απο μένα. Επιβίωσα την πρώτη μέρα, άλλες 14 μένουν. Τα παιδιά κάνουν χαρές με τη γιαγιά την καινούρια, εγώ έχω ψιλολαλήσει ήδη. Και τι μου έφερε ρε παιδιά απ την Αμερική; Γαριδάκια τζάμπο, που μου άρεσαν παλιά! Τρελαίνεσαι ή οχι, τιποτα πιο χρήσιμο σε καιρούς που ζούμε δεν μπορούσε να βρει; Εφερε ψιλοπράγματα που ήθελε ο άντρας μου, φάρμακα και peanut butter cups και κάτι άλλες χαζομαρούλες, και ουίσκι καναδέζικο που θέλαμε και δεν υπάρχει εδω, αλλά τα γαριδάκια είναι λέει αποκλειστικά για μένα. Αντε μετά να δείξω ενθουσιασμο....

Λαέρτα, κι εμένα ο άντρας μου μαγειρεύει πού και πού και πειραματίζεται, και είναι καλό όταν δεν έχω πάντα την ευθυνη του φαγητού. Αυτός είναι και ο ζαχαροπλάστης του σπιτιού, εγώ τα γλυκά δεν τα καταφέρνω.

Πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά. Τελευταία μέρα σήμερα, κάτι είναι κι αυτό. Αν δεν ξαναμπω για κανα δυο μέρες καλό Σαββατοκύριακο να χετε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Λαέρτα, αυτό ακριβώς σκόπευα να κάνω με τη σούπα... σε ποτήρι κολονάτο (μπας και το χρησιμοποιήσουμε και καμιά φορά γιατί το έχει φάει το ντουλάπι!!!) με δυο σταγόνες κρέμας γάλακτος.... Έχεις ιδέα πως γίνεται η βελουτέ σούπα κάστανο????

Τζεμ... το πρόβλημα με τις φωτό είναι ότι πρέπει να έχεις χρόνο... κυρίως της βάφτισης θέλουν σκανάρισμα... ουφ... θα προσπαθήσω κάποια στιγμή

Λινάκι, αυτό με το πακετάρισμα είναι όντως από τα χειρότερα....

Μας, βγάλε τα γαριδάκια σαν πρώτο στο ρεβεγιόν της παραμονής!!!

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα αν και η μύτη του Φιλ τρέχει, τρέχει, τρέχει και σταματημό δεν έχει... Δυστυχώς αρρώστησε όμως και η γυναίκα που τα κρατάει και θα είναι όόόλη μέρα μόνα τους με τον μπαμπά τους :confused:.... ελπίζω όταν γυρίσω να τους βρω και τους 3 τους όπως τους άφησα!!!! (αν και δε θα αντέξω αυτή την αγωνία και με βλέπω να πετάγομαι για το μεσημεριανό τους...).

Ρε κορίτσια τί να κάνουμε... να τους πάμε στη Λαμία ή όχι??? Δεν έχουν πυρετό και βήχα πολύ λίγο... εσείς τί θα κάνατε??

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημερα!

Ευχαριστουμε για τα ομορφα σχολιά σας!

ελιζα εγω θα τους πηγαινα νομιζω...αφου ετσι κι αλλιως στα πεθερικα σου δε θα ειστε? θα εχεις δηλ ατομα να τα κοιταξουν. Βεβαια δε μου χει τυχει κιολας για να χω σκεφτει πρακτικα ζητηματα:rolleyes:

θα επιβιωσουν μωρε οι αντρες...τα βρισκουν μεταξυ τους:tongue:

μας γαριδακια?? το πηρες το δωρακι σου τυχερούλα:tongue::tongue:

Υπομονη, σκεψου οτι τα μικρα σου κανουν χαρουλες με τη γιαγια...

Καλες διακοπέεεεςςςς!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Μολις εφαγα τα φρουτα του μεγαλου....τι εχει παθει και δεν τα τρωει τελευταια?? Τα ιδια φρουτα βαζω..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας φιλενάδες!!

Νομίζατε ότι γλιτώσατε σήμερα; οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι!!!!

4 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

Mash εμείς τόσο καιρό προσπαθούμε να σου γλυκάνουμε το χάπι, πεθερά στο σπίτι και να μην εκνευριστείς (το λιγότερο) δε γίνεται...οπότε πάρε ανάσα και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα σαν να μην τα ζεις...απ έξω ρε παιδί μου, επιστράτευσε το χιούμορ σου και θα περάσει, πόσο θα κάτσει πια; Γαριδάκια ως ορεκτικό, μμμμμ πολύ καλή πρόταση!!! ;);)

Ελίζα γιατί ανησυχείς τόσο; είναι πολλές μέρες έτσι τα αντράκια σου; είναι πολύ υψηλός ο πυρετός; Εγώ αν δεν είχα τέτοια σημάδια όχι δε θα πήγαινα, αλλά θα μιλούσα και με τον ντοκ να μου φύγει η αμφιβολία.

Gem θα δεις σκαμπανεβάσματα ουουουου τη μια θα σου τρώνε εκείνο την άλλη το άλλο!! Δοκίμασε να τους δώσεις μαλακά κομματάκια φρούτου και όχι κρέμα, μήπως βαρέθηκε το αλεσμένο το παιδί!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και για σήμερα σας έχω ένα ποίημα του Ελύτη διαβάστε και απολαύστε το:

ʽʼΑναρωτιέμαι μερικές φορές: είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία; Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν; Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;

Μούτρα. Ν' αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές. Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές. Να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις, να τις περιμένεις.

Κι ύστερα να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου.

Και να μη βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους. Σ' εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται. Και να μην μαθαίνεις από το μάθημά τους. Και να μη νιώθεις καμία φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι τρία πράγματα στη ζωή σου, την καλή υγεία, δυο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, μια δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δημιουργείς, ότι έχει λόγο η ύπαρξή σου.

Να κλαίγεσαι που δεν έχεις πολλά. Που κι αν τα είχες, θα ήθελες περισσότερα. Να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και να μην ακούς. Να μαζεύεις λύπες και απελπισίες, να ξυπνάς κάθε μέρα ακόμη πιο βαρύς. Λες και ο χρόνος σου είναι απεριόριστος.

Κάθε μέρα προσπαθώ να μπω στη θέση σου. Κάθε μέρα αποτυγχάνω. Γιατί αγαπάω εκείνους που αγαπούν τη ζωή. Και που η λύπη τους είναι η δύναμή τους. Που κοιτάζουν με μάτια άδολα και αθώα, ακόμα κι αν πέρασε ο χρόνος αδυσώπητος από πάνω τους. Που γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα, γιατί δεν μαθαίνονται όλα.

Που στύβουν το λίγο και βγάζουν το πολύ. Για τους εαυτούς τους και για όσους αγαπούν. Και δεν κουράζονται να αναζητούν την ομορφιά στην κάθε μέρα, στα χαμόγελα των ανθρώπων, στα χάδια των ζώων, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, σε μια πολύχρωμη μπουγάδα.

Όσο κι αν κανείς προσέχει ,όσο κι αν το κυνηγά πάντα, πάντα θα 'ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.ʼʼ

(από Το Παράπονο, του Οδ. Ελύτη)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας κοριτσια,σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι ποια εγραψε τι...λυπαμαι αλλα οταν κατι γινεται με διαλειμματα αυτα συμβαινουν.Για φαγητακια διαβαζω και μου ανοιξατε την ορεξη...κι εγω του κλασσικου ειμαι,αλλα τωρα τελευταια την εχω δει πολυ με τα γλυκα.Σημερα θα φτιαξω τα πρωτα μου μελομακαρονα,εχω ολα τα υλικα οποτε θα μοσχομυρισει το σπιτι μας!!Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως η παιδιατρος μας απορησε που οι μικρες οταν ειναι μπρουμητα δεν γυρνανε στο πλαι,μα και ανασκελα που ειναι παλι δεν γυρνανε,εκτος κι αν σηκωσουν τα ποδια ψηλα και χασουν την ισορροπια τους.Μας ειπε να τις βαζουμε συχνα μπρουμητα,με διαφορα παιχνιδακια τριγυρω για να εχουν ενδιαφερον,αλλα τιποτα,κουραζονται και το κεφαλι το κρατανε κατω.Επισης,ρωτησα για το εμβολιο της γριπης και μου ειπε οτι μετα τον 6ο μηνα γινεται,ισχυει?εσεις το κανατε??Κατα τ'αλλα τα ιδια,οι μικρες μου πινουν λιγοτερο γαλα,αλλα μου ειπε πως συμβαινει απο τις ενοχλησεις που εχουν απο τα ουλα τους.Ιδιως η μεγαλη πινει το πολυ 100γρ.κι αυτο με διαλειμματα!!!Α!!Σεβη χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Και να μη βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους. Σ' εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται. Και να μην μαθαίνεις από το μάθημά τους. Και να μη νιώθεις καμία φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι τρία πράγματα στη ζωή σου, την καλή υγεία, δυο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, μια δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δημιουργείς, ότι έχει λόγο η ύπαρξή σου.

Αυτο πρεπει να το διαβασει ο αντρας μου....τιποτα δεν ειναι δεδομενο για αυτο να λεμε Δοξα Το Θεο που ειμαστε καλα και μακαρι να ειναι κι ο κοσμος ολος...αλλα δυστυχως δεν ειναι.

498ap2.png

nZqvp3.png

νουνουκα ωραιο το ποιημα...ειδες την εκπομπη του Θοδωρακη χτες?? γιατι εγω επηρεαστηκα κ ξεσκονισα λιγο τα Καβαφικά μου..."Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,/ τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,/ αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,/ αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου"

ο μεγαλος ουτε μεσημεριανο εφαγε...κ μ εχει ξετιναξει στη γκρινια...απο τα δοντια μαλλον, ε? θελει ολο κα μονο αγκαλια, μ εχει γονατισει σας λεω!!!!

αργυρω εμεις το καναμε της γριπης μολις κλεισαμε τον 6ο...

μηπως εννοουσε τπτ αλλο η γιατρος? εγω πχ τον προηγουμενο μηνα του ειπα οτι δεν καθονται, πεφτουν αλλα εκενος μου ειπε οτι σ αυτη τη φαση κοιταμε απλα αν στεκονται..αυτο θελουμε δηλαδη..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα.

Ελίζα αν δεν ειχαν πυρετό κ τα εβλεπα καλά κ ζωηρα θα τα πήγαινα.

Νουνού ωραίος ο Ελύτης... Είμαστε όντως από τη φύση μας οι άνθρωποι πλεονέκτες κ αγνώμονες? Ή ειναι τοσο μεθυστικά ωραία η ζωή, που στην προσπαθεια μας να ζήσουμε όσο περισσοτερα πραγματα μπορούμε, τυφλωνόμαστε κ μπερδεύουμε το σημαντικό με το ασήμαντο?

Μας καλές διακοπες και υπομονη βρε κοπέλα με την πεθερά, τουλαχιστον χαιρονται τα παιδακια σου! Όσο για τα γαριδακια ως δώρο τι να πει κανείς??? Μήπως πρεπει όπως γραφουν οι κοπέλες να της τα σερβίρεις???

Τζεμινι και τα δικά μου όταν ειχαν τα δοντια τους δεν ετρωγαν σχεδόν τίποτα, το ίδιο κάνουν και τώρα όταν αρρωσταίνουν. Υπομονη, θα περασει κι αυτό...

Και μια ερωτηση:

Χρησιμοποιει καμμία υπνοσακους αντι για κουβερτα?Επειδή ξεσκεπαζονται συνεχεια, χτες εβαλα στη μία υπνοσακο, κοιμηθηκε καλα. Τον εβαλα πανω απο τις πυτζαμες αλλα σημερα αναρωτιομουν μήπως εκανα λάθος και ζεσταίνεται πολύ ετσι... Ξερει καμία τι πρεπει να φορούν από μεσα?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και για σήμερα σας έχω ένα ποίημα του Ελύτη διαβάστε και απολαύστε το:

ʽʼΑναρωτιέμαι μερικές φορές: είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία; Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν; Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;

Μούτρα. Ν' αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές. Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές. Να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις, να τις περιμένεις.

Κι ύστερα να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου.

Να κλαίγεσαι που δεν έχεις πολλά. Που κι αν τα είχες, θα ήθελες περισσότερα. Να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και να μην ακούς. Να μαζεύεις λύπες και απελπισίες, να ξυπνάς κάθε μέρα ακόμη πιο βαρύς. Λες και ο χρόνος σου είναι απεριόριστος.

Κάθε μέρα προσπαθώ να μπω στη θέση σου. Κάθε μέρα αποτυγχάνω. Γιατί αγαπάω εκείνους που αγαπούν τη ζωή. Και που η λύπη τους είναι η δύναμή τους. Που κοιτάζουν με μάτια άδολα και αθώα, ακόμα κι αν πέρασε ο χρόνος αδυσώπητος από πάνω τους. Που γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα, γιατί δεν μαθαίνονται όλα.

Που στύβουν το λίγο και βγάζουν το πολύ. Για τους εαυτούς τους και για όσους αγαπούν. Και δεν κουράζονται να αναζητούν την ομορφιά στην κάθε μέρα, στα χαμόγελα των ανθρώπων, στα χάδια των ζώων, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, σε μια πολύχρωμη μπουγάδα.

Όσο κι αν κανείς προσέχει ,όσο κι αν το κυνηγά πάντα, πάντα θα 'ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.ʼʼ

(από Το Παράπονο, του Οδ. Ελύτη)

αχ νουνου τι μου εκανες μεσημεριατικα...

κλαιω ,κλαιω....:cry::cry:

γι'αυτους τους στιχους..Χριστε μου τι στιχοι..

σ'ευχαριστω ομως,δεν το ειχα διαβασει ποτε ,μεγαλη αληθεια το ποιημα, δευτερη "ζωη δεν εχει".....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...