Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα! Η τελευταία πρωινή καλημέρα για λίγο, από αύριο θα κοιμάται η πεθερά στο σαλόνι και δε με βλέπω να έχω προσβαση στο πι-σι το πρωί, να δω τι θα κάνω.

Γεια σας!

Μας σε διάβασα από πάνω :D έτσι είναι τα αγόρια όλο τσακώνονται και πλακώνονται. Θα το συνηθίσεις.

Γενικά μην επεμβαίνεις πολύ στους τσακωμούς τους παρά μόνο όταν κινδυενύουν από τραυματισμούς.

Είναι κομάτι της παιδαγωγικής και αυτό και της κοινωνικοποίησής τους.

Εμείς δώσαμε τη Δευτέρα βαθμούς και αυτή τη φορά είπα να είμαι αντικειμενική και όχι να μοιράσω απλόχερα με αποτέλεσμα επί 3 ώρες να μιλάω με γονείς :rolleyes:.

Ένα παιδί είχε σε όλα 11 και σε μένα 12 και ο πατέρας μου επιτέθηκε. Σοβαρά τώρα.

Για αυτισμό ακούω και για περπάτημα. Εντάξει όλες περάσαμε το άγχος, αλλά τα συμπτώματα είναι πιο έντονα οπότε μην τρελαίνεσαι Μας.

Ακόμα και για άσπεργκερ το παιδί δεν λέει τίποτα ούτε μαμα, δεν έχει οπτική επαφή. Στο περπάτημα είναι απλώς τεμπελάκος.

Για ιδιωτική ασφάλιση για τα παιδιά δεν το σκέφτομαι με τίποτα.

Αττικό και παίδων! την ξέρετε τη γνώμη μου για τα ιδιωτικά.

l

Το μπλογκ σου Φρόσω μου όλα τα λεφτά, πολύ γέλιο!

Το ξέρω καλέ οτι έτσι είναι τα αγόρια αλλά δεν περίμενα να ξεκινάνε το ξύλο τόσο νωρίς. Δεν μπορώ να τα αφήνω να πλακώνονται, παρεμβαίνω. Θα πρέπει να κάνω αυτό που λέει η Λαέρτα, να τα βάζω σε χωριστά δωμάτια εκείνη την ώρα, μες στο χαμό το ξεχνάω.

Το ξέρω οτι υπερβάλλω για τον αυτισμό, κι ό,τι και να διαβάσω με καθησυχάζει, αλλά ένα μικρό φόβο θα τον έχω για χρόνια μου φαίνεται.

Βαθμούς έβαλα πολλά, πάρα πολλά Α αλλά είναι τριτη δημοτικού και πρώτη φορά που πήρανε, είπα να τα ενθαρρύνω. Το άλλο τρίμηνο θα πέσουν πολλά Β αν σταματήσουν να προσπαθούν. Κι εγώ με τους γονείς 2μιση ώρες μίλαγα, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να τους πεις.

Λαέρτα, είχα πάει Τζαμπο στη Φιλαδέλφεια προχτες και σε σκεφτόμουνα. Μελαχρινή πολύ με είδες στον ύπνο σου, μήπως είναι ώρα να σκουρύνω τα μαλλιά; Οι ασπρες τρίχες πολλαπλασιάζονται, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να το πάρω αποφαση και να τα βάψω.

Τι εννοείς ο δικός σου το έχει μετανιώσει που περπάτησε, ξαναγύρισε στα 4; Φάση θα είναι, θα του περάσει. Ο Μίλτος είναι μούτρο, το έχω πάρει απόφαση. Ή περιμένει τη γιαγιά την Αμερικάνα, να δει κι αυτή μια πρωτιά. Ιδωμεν. Τη μέθοδο σου να χωρίζω τα παιδιά θα τη δοκιμάσω και θα δω τι γίνεται. Όταν παίζουν μαζί και γελάνε είναι χάρμα, όταν τσακώνονται και μετά κλαίνε και οι δύο σπαράζω κι εγώ.

Σέβη, εμείς στο δωμάτιό τους τα αφήνουμε να παίξουν λίγο πριν τον ύπνο γιατί είναι μικρό, τη μέρα τη βγάζουν στο σαλόνι που το έχουμε κλεισμένο με πορτάκι, γι΄αυτό έχουν διαλύσει και το δέντρο και τα πάντα. Τυχερή είσαι που δεν τσακώνονται. Έκανα τη χαζομάρα και πήρα από το Τζάμπο μόνο μία φιγούρα του Μικυ -εχουν έρωτα με το Mickey mouse clubhouse στο ipad- και το τι χαμός έχει γίνει από προχτές δεν περιγράφεται. Να, που για να τσιγκουνευτώ τα 6 ευρώ τα βλέπω να ξεμμαλιάζονται τώρα:

Κρίστυ, μακάρι να μη στραβώσει τίποτα και να την πιάσει την καινούρια τη δουλειά ο σύζυγος.

Νάκι, να χαίρεσαι το σύζυγο!

Ο,τι άλλο ξέχασα, μη με παρεξηγείτε. Οι μαθητές μου μου το έχουν πει ήδη.: Κυρία, έχετε Αλτζχάιμερ! Με τέτοια διάγνωση τι να τους κάνω τους ειδικούς; Η πεθερά μου φτάνει στη Ζυρίχη σε δυο ώρες και το μεσημέρι θα είναι εδώ. Κουράγιο ευχηθείτε μου κορίτσια. Αν δεν γράψω για λίγο καιρό να ξέρετε οτι θα σας διαβάζω από το ipad οταν μπορώ, αλλά να σχολιάσω στο μαραφέτι μου είναι σχεδόν αδύνατο.

Πολλές καλημέρες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! κ αγόρια οκ.

Τζεμ ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρός.

Νάκι οι ασφάλειες όταν υπάρχει ιστορικό δεν καλύπτουν.

Εβελίνα θα σε στείλω ωρέ! κ έλεγα που είναι αυτό το κορίτσι!!!!!!!!

Κάντυ τί έκανες τελικά με το καρότσι?

Κρίς τί να πω? πάμε για καλύτερα κ όσο μπορείς απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.

Μας,

μια ψυχή μας έκανεδώρο ένα ξυλόφωνο. ΄΄εδωσα κ εγώ στην μικρή ένα κουτάλι να κοπανάει κ αυτή. ο μικρός την κοπάνησε στο μάτι (έχει μελανιά) κ η μικρή του έβαλε το κουτάλι στο αυτί!!!!!!!!!!!!!!

έτσι για να ξέρεις οτι είναι στανταράκι το ξύλο!

πεθερά στο σαλόνι το πρωί???? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ούτε φώτο της δεν θα άντεχα εγώ! μπλιάξ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μορίτσα εγώ έκανα μια ανανέωση στο φαρμακείο μας κ τα έσκασα χοντρά γμτ!

αλλά ξέχασα το ζώον να πάρω εισπεόμενα!

φρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσω

η γάτα όλα τα λεφτάααααα!

Στολίδι είσαι μόνη σου, ανάθεμα το μπόι σου: αφιερωμένο να της πείς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!!

Ευχαριστουμε για τα περαστίκά σας! Πιασανε κ ειναι απυρετος απο χτες το πρωι 36,5. Πηγαμε κ στο γιατρο, ηταν πολύ ορεξατος κ καναμε κ το εμβολιο. Δεν το περιμενα οτι θα το κανει, γιατι κ ο ιδιος ο γιατρος με ειχε προετοιμασει οτι αν δεν ειναι καλα δεν θα το κανουμε αλλά οκ! Τωρα ομω ξαναγυρισε η γκρινια απο δοντια, ετοιμα ειναι να σκασουν...

νουνου εκανα μελομακαρονα του ακη απ το πρωινο μου. Ωραια ειναι μπισκοτενια καπως κ αγλυκα. Τα πετυχα και στο μελωμα τσςςςςς!:tongue:

εβελινα ετσι ειναι αυτος ο ερωτας με τα παιδια...οσο πάει και δυναμώνει!!

μεγεια κ το μαλλι, να τα αφηνεις τα μωρα αν μπορεις χριεαζεται και λιγη ξεκουραση!

Fb εγω δεν εχω...

φροσω τα γραφεις πολύ ωραια!;)

Γυμναστηριαζεσαι κ εσυ? κ εγω τωρα πρεπει να ανανεωσω τη συνδρομη κ το σκεφτομαι. Αλλά λεω να συνεχισω μιας κ εχω πάρει φορα!! κ η αληθεια ειναι εχω αρχισει να βλεπω διαφορα στο σωμα μου..., αν και η κοιλια νομιζω θ αργησει ακομα να πεσει...ισως φταιει και που δεν εχω αδιαθετησει ακομα...λεω εγω τωρα!

Για τον αυτισμο ρωτουσα κ εγω το γιατρο μιας κ μας ειπε το επομενο εμβολιο θα το κανουμε 1 ετους, και ειπε το μμρ θα το κανουμε 15 μηνων. Για το εμβολιο μου ειπα καμια σχεση με αυτισμο κα μου ειπε και πως ξεκινησε η ιστορια απ τον γιατρο στην αγγλια κτλ κτλ. Γενικα για τον αυτισμο τα παρακολουθουμε να ειναι πχ κοινωνικα, να θελουν την αγκαλια, να μην καθονται να παιζουν μονα τους πολύυυυ ωρα... Και ναι τελικα ολοι οι γονεις τον φοβουνται ενδομυχα..

νακι χρονια πολλά στο συζυγο και μεγεια το φρυδι;)

κριστι εφοσον βρηκε δουλεια ο αντρας σου ας δουμε το θετικο οτι τουλαχιστον θα σε βοηθησει τωρα στην αρχη που το χρειαζεσαι!

σεβη κ εσυ αρρωστη? το χασα αυτο... περαστικά!

Λαερτα κ εγω το πονσταν περιμενα πως και πως...

τι σεφ εισαι εσυ??? ποπιετες??? αλμυρη σαντυγι??? I dont know these words? xaxa! εγω μεχρι ωρας ειμαι του κλασσικου ρεπερτοριου!! για πες, τι ειναι αυτα?

μοριτσα κ εγω αλτσχαιμερ λέμε!!

Μας τη θελουμε την πρωινη σου καλημερα! Εκτος αν ειναι να κοιμασαι...

Στελνε εστω λιγα απ το ipad, μη χαθουμε τωρα στις γιορτες που ολες θα εχουμε περιεργο προγραμμα....

Στην Γ δημοτικου καλως ή κακως παιζουν πολλά Α, για να μην πω μονο Α! Αλλά οι γονεις....αλλο πραγμα! Εδω σε παιδικο παρτυ ειχα παει την Κυριακη κ ηταν μια κυρια πολύ και καλά και με ρωτουσε για την αγγλικου τους αν κανει αναχρονιστικό μαθημα, κ γιατι τους βζει δυσκολα και οτι θελει να τη βρει να της 'πει'..βαι βαι βαι...του χρονου θα εχω κ αυτα τα ωραια να σκεφτομαι!!

πεθερά στο σαλόνι το πρωί???? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ούτε φώτο της δεν θα άντεχα εγώ! μπλιάξ.

αχαχαχαχαα!!!!!!!!!!! καλο!!!!

παντως κ εγω που δεν εχω και θεματα, καθε πρωι με το που ξυπναω να τη βλεπω...περιεργο θα μου φαινοταν:? Αλλα μην την απογοητευουμε την κοπέλα, ειπαμε θα βοηθαει κιολας να ξεκουραστει! Ακους Μας??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!:D:D

σημερα εβγαλε ηλιο εδω αλλα κανει παλι κρυο!το απογευμα σκεφτομαι να τους παμε στην ονειρουπολη στην δραμμα αφου τουλαχιστον δεν βρεχει....:confused:

τις τελευταιες μερες εχουμε κλειστοι μεσα και ειναι πραγματικα μια τρελλα!!!!:shock:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κ γκουχου-γκουχου!!!!!!!!

Τα μικρα πανε καλα κ ελπιζω να μην τα κολλησω,εαν κ παιρνουν εισπνοες κ την σκονη την singulair!!!

Moritsa οντως δεχονται συνταγες απο σημερα,οποτε αυριο στελνω τον εθερο μου να μας ξανα γραψει την συνταγη!!!

Ευχαριστω!!!

Τζεμ περαστικουλια σας......σας εκανε κ εμβολιο; μπραβο!!!

Οσο για τα δοντια,πονεμενη ιστορια......εμεις καθε βραδυ εχουμε το μεγαλο!!!

Μας βαστα γερα!!!!!!! λιγες μερες ειναι,θα περασουν! μπορει να τα πατε καλα εξαλλου!!!

Ρε παιδιά, έβγαλε κρύο!!!! Πολύ!!!

Λαερτα κ εγω το πονσταν περιμενα πως και πως...

τι σεφ εισαι εσυ??? ποπιετες??? αλμυρη σαντυγι??? I dont know these words? xaxa! εγω μεχρι ωρας ειμαι του κλασσικου ρεπερτοριου!! για πες, τι ειναι αυτα?

Ενταξει, καμία σχέση με σεφ! Καμία όμως! Ο άντρας μου μαγειρεύει πιο ωραία!!! Αλλά μακάρι να ήμουν αν και η πρώτη μου επιλογή θα ήταν ζαχαροπλάστης! Αυτές είναι απλά λέξεις και δεν σημαίνουν τίποτα το ιδιαίτερο, οι ποπιέτες είναι ρολά κρέατος γεμιστα είτε με λαχανικά είτε με τυρί και η αλμυρή σαντυγί είναι χτυπημένη κρέμα γάλακτος με τριμμένη γραβιέρα ή κεφαλοτύρι και ίσως πιπεράκι μαύρο ή καυτερό ανάλογα τα γούστα.

Πάω να σφουγγαρίσω...

120247mcv711uxx1.gif

Γεια σας!

Οκ, επίσημα απολυμένος ο σύζυξ πλέον... (σφαγή γίνεται στην Olympic από χτες - μ΄ αρέσει που είχαν πει στις ειδήσεις κιόλας όταν έγινε η εξαγορά των μετοχών από Aegean ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις κλπ κλπ). Ευτυχώς πήρε επιταγή με την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Ελπίζω να μην μεσολαβήσουν πολλοί μήνες μέχρι να αναλάβει στην Turk Hava Yollari...

Θυμάμαι με τι όνειρα κ τι προσδοκίες είχαμε έρθει από Κρήτη πριν 3 χρόνια ακριβώς και με πιάνει ένα σφίξιμο άλλο πράγμα.

Τεσπά, έχει ο Θεός...

Τεμπελιό πολύ σήμερα. Λίγο ξάπλα, λίγο κέντημα, λίγο πισί...

Βάζω και κάτι αναμμένα στικάκια μόξας στα ποδάρια μου (σαν μικρά τσιγάρα είναι) για να γυρίσει έστω η πρώτη μικρή με το κεφάλι κάτω γιατί τώρα είναι και οι δύο ισχιακές. Πλάκα έχω... Παρήγγειλα κ μια συσκευή από amazon που παίζει μουσική για έμβρυα, έχει ακουστικά που "βεντουζώνουν" πάνω στην κοιλιά, άμα τα "βεντουζώσω" αρκετά χαμηλά θεωρητικά θα γυρίσουν κεφάλι κάτω τα μπεμπέ. Κ εννοείται φοράω μουσικό μενταγιόν για εγκύους.

(Βέβαια η καισαρική με περιμένει στη γωνία, αλλά τουλάχιστον τώρα που βρήκα γιατρό που υποστηρίζει φυσικό τοκετό στα δίδυμα όταν υπάρχουν προϋποθέσεις, νομίζω αξίζει να προσπαθήσω).

Κι εμένα θα σκάσει μύτη η πεθερά από Κρήτη μόλις γεννήσω κ θα "κατσικωθεί" στο σαλόνι για ένα διάστημα, που ελπίζω να είναι όσο πιο σύντομο γίνεται.

Δεν γίνεται να της πω να μην... κι εγώ να ήμουν στη θέση της, σούμπιτη θα ερχόμουν στα γεννητούρια.

Αυτά για την ώρα, το απόγευμα πάω γιόγκα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα γεια σας! σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.

τωρα ειμαι σε ταξι κλοημενη στην κινηση με την κ@λοαπεργια και βρηκα χρονο.

αναρωτιεμαι ετσι θα ειναι η ζωη μου απο εδω και περα;;; εοε; τρεξιμο συνεχεια; καλα πως τα προλαβαινετε ολες; και γλυκα και φαγητα; εγω ειμαι στην τσιτα συνεχεια. να ξυπνησω 7 και κατι. να ετοιμαστω, να αλλαξω ταισω μωρα και να φυγω τρεχοντας για δουλεια! να γυρισω τρεχοντας το απογευμα να μαζεψω, μαγειρεψω κλπ και να περασω χρονο με τα μωρα. στη δουλεια λογω ημερων ειχαμε πολυ τρεξιμο. χαμος σας λεω! ασε που μαλλον να δουλεψουμε και κυριακη!!!

τα μικρα τις τελευταιες μερες κοιμουνται κατα τις 11! με τιποτα νωριτερα... τι θα κανω; τουλαχιστον ειναι καλα οποτε ας μην παραπονιεμαι.

ποιες ελεγαν οτι κοπανιουνται; και τα δικα μου το ιδιο. ο μικρος το σαγονι οποτε θελει κατι και η μικρη το κεφαλι της. τι να πω, οτι και να κανω δεν πιανει! ελπιζω να το ξεπερασουν.

κριστυ παλι καλα που βρηκε αλλου. βαση που θα εχει; και ποτε θα ερχεται; θα πας κι εσυ καποια στιγμη;

τζεμ περαστικα σας. εχουν πολυ πλακα με τα πρωτα δοντακια! εγω γελουσα πολυ. μου φαινονταν παιδακια!!!

μας υπομονη με την πεθερα... θα σε βοηθησει τουλαχιστον. κι εγω οταν εχω κοσμο στο σπιτι αποσυντονιζομαι.

αχ φτανω. θα συνεχισω απο το σπιτι!

4o4op3.png

δε μου φτανει η γκρινια. καθομαι και βαζω και φωτο!!! Ηθελα να τις περασω απ το κινητο και ειπα ας βαλω να μας δουνε τα κοριτσια τι αντρες ειμαστε:tongue: Ειμαι για δεσιμο τελικα....οταν αποσυντονιζομαι καπως μου ρχεται... κ εχω φαει και τον αμπακο απ τα νευρα μου...:evil:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

hi.jpg

...................................................................

πόσα έχω να σας γράψω??????????????

Από που να αρχίσω....

Παπίτσα μου, γιορτάσατε και 'σεις τον πρώτο σας χρόνο!!! Σας εύχομαι να γιορτάσετε πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα!!!! Να είναι γερά τα παπάκια, χαρούμενα, καλότυχα και να έχουν μια καλή ζωή!

Αλήθεια, τί έκανες με τη δουλειά? πότε πας? πήγε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή???

Σέβη μου, πολύχρονη για τη γιορτούλα σου... 40 μέρες κρατάει νομίζω οπότε...προλαβαίνω να σου ευχηθώ!!! ;)

Φρόσω μου, διαβάζω τις ιστορίες σας και παίρνω μια εικόνα από το μέλλον μας... λίγο ροζ ρε παιδιά?????????????? κάτι σε barbie????????????? (οχι για τα αγόρια μας φυσικά.... είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία)

Συνονόματη, αυτό με την αλμυρή συνταγή... που μπορείς να το βάλεις? θέλω να πω, αυτό τί μπορεί να συνοδέψει? Είναι για να βάλεις κάπου λίγο ή πχ όπως ο πουρές?? Και μιας και είσαι περισσότερο της ζαχαροπλαστικής... έχεις πρόταση για κάτι γρήγορο, εύκολο, σοκολατοειδές για παραμονή Χριστουγέννων ? (θα δουλεύω οπότε... κάτι που να γίνεται με δυο μωρά στα πόδια)...σου το έχω πει πως τη σούπα με την κολοκύθα θα την κάνω τελικά ως πρώτο (...λέμε τώρα...) την παραμονή πρωτοχρονιάς? ή που θα τους ικανοποιήσει ή που θα φάω ξύλο που πάω να το παίξω κυριλέ και έτσι...

Εύη...τις ίδιες σκέψεις με σένα νομίζω κάνουμε όλες. Θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε βόλτα χαλαρά να απολαύσουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα τα επόμενα 5-10 χρόνια???? Προχθές αντί να σιδερώσω και να φτιάξω τα κουλουράκια που προσπαθώ να φτιάξω εδώ και κάποιες εβδομάδες, είδα μια ταινία στην τηλεόραση και αισθάνθηκα μετά τύψεις... που έχασα χρόνο... δεν πάμε καλά, έτσι???

Νουνού... εσύ και η τζαμποσακούλα!!!! :tongue:

Τζίνι...τσακώνονται και τα δικά σου ε?? και ας είναι αγόρι-κορίτσι??? Αλήθεια, πως τα βγάζεις βόλτα μόνη σου?? είσαι ήρωας λέμε... δίχως τον Θ. δεν θα τη πάλευα ούτε μια μέρα...

Τζέμ... και'γω θέλω να βάλω φωτό όμως δεν... σας χρωστάω ακόμα από τη βάφτιση (που ήταν το Μάρτιο.... :rolleyes:).

Τα δικά μας... εκτός από το ότι είμαστε άρρωστοι (μας κόλλησαν τα ξαδερφάκια μας που είχαν έρθει σκ...στο οποίο - παρένθεση - περάσαμε καταπληκτικα... ήταν σαν να ήταν Χριστούγεννα.... 1 παιδάκι 2,5 ετών, 3 παιδάκια 21 μηνών και 1 παιδάκι 14 μηνών!!!!! Κάθε φορά που φεύγαμε από το σπίτι είμασταν σαν στην ταινία "μόνος στο σπίτι"!!! Ο Κέβιν είναι εδώ?? ), είμαστε καλά θα έλεγα. Η διάθεση, όταν δεν σκέφτομαι το σίδερο (μα πως είναι δυνατόν να έχω συνέχεια, μα συνέχεια ασιδέρωτα???) ή τις δουλειές που ΔΕΝ κάνω τελικά, είναι πολυ Χριστουγεννιάτικη. Ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα οπότε και εάν τα αγόρια είναι καλά, θα πάμε στα πεθερικά στη Λαμία... μπας και βγούμε για κανά καφέ και άνευ παιδακίων... Ντρέπομαι ρε κορίτσια που το λέω αλλά...μου έχει λύψει λίγο αυτή η ξεγνοιασιά, αυτή η χαλαρή βόλτα, ο χαλαρός καφές κλπ Εννοείται πως δεν θα άλλαζα τα παιδάκια μου με τίποτα στον κόσμο όμως... μου λείπουν κάτι τέτοιες στιγμές. Τεσπα... Είναι καμιά από τη Λαμία??

Πριν από 12 μέρες τους ανεβάσαμε και ΄πρώτη φορά στα χιόνια!!! Τί γέλιο που είχαν... και ενώ φοβόμασταν τον Αιμ. πως θα γκρίνιαζε γιατί είναι λίγο πιο κρυουλιάρης και ευαίσθητος, αυτός γέλαγε και ήθελε να πιάνει χιόνι. Αντίθετα ο Φιλ... δεν βγήκε σε καμιά σχεδόν φωτό δίχως δάκρυα... :|

Αυτάάά... Σας αφήνω να πάω σπίτι... Ελπίζω αύριο να σας πω ότι έφτιαξα τα κουλουράκια μου!!!! (Τζίνι... ω ναι... αναφέρομαι σε εκείνα τα κουλουράκια που έλεγα πως θα έφτιαχνα 2 εβδομάδες πριν!!! )

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Μας καλώς τα δέχτηκες και ψυχραιμία!

ΤΖΙΝΙ σκέψου πως εχουν γινει και μειωσεις στις τιμές των φαρμάκων. Τωρα που δίνουν με τα ταμεία πάρε τα εισπνεομενα.

Τζεμινι αφου κανατε εμβολια μια χαρα! φέτος ελεγα να κάνω και γω τα μελομακαρονα του ακη αλλα τελικα μας έφτιαξε η μητέρα μου. Τα μελωσες όπως έλεγε?

Λαερτα είσαι τυχερή που μαγειρεύει και ο άντρας σου! Μεγάλος μπελάς το τι να μαγειρεψεις καθημερινά.

Κριστι εύχομαι να σας πανε όλα μα όλα καλα!

Ευη κακά τα ψέματα το 24ωρο δεν φτάνει. Τι να πρωτοπρολαβεις και πόσες αντοχές να έχεις????

p1Utp3.png

Συνονόματη, αυτό με την αλμυρή συνταγή... που μπορείς να το βάλεις? θέλω να πω, αυτό τί μπορεί να συνοδέψει? Είναι για να βάλεις κάπου λίγο ή πχ όπως ο πουρές?? Και μιας και είσαι περισσότερο της ζαχαροπλαστικής... έχεις πρόταση για κάτι γρήγορο, εύκολο, σοκολατοειδές για παραμονή Χριστουγέννων ? (θα δουλεύω οπότε... κάτι που να γίνεται με δυο μωρά στα πόδια)...σου το έχω πει πως τη σούπα με την κολοκύθα θα την κάνω τελικά ως πρώτο (...λέμε τώρα...) την παραμονή πρωτοχρονιάς? ή που θα τους ικανοποιήσει ή που θα φάω ξύλο που πάω να το παίξω κυριλέ και έτσι...

Η σαντυγί ταιριάζει με ντομάτες τις οποίες μπορείς να γεμίσεις ή με αγγουράκια κομμένα σε ροδελες με μια κουταλίτσα επάνω. επίσης μπορείς να φτιάξεις μικρά στρογγυλά κυκλάκια από σφολιάτα (ξέρεις, τα κόβεις με σφηνάκι αντι για κουπάτ και τα ψήνεις). έτσι τα σερβίρεις με κόκκινο κρασί σαν καναπεδάκι αν θέλεις ας πουμε.

Για σοκολατένιο γλυκό μάλλον μπράουνις ή κάνα υγρό κέικ σοκολάτα. Λίγο πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη κι είσαι έτοιμη.

Να σου πω για τη σούπα: εγώ γενικώς για επίσημο τραπέζι δεν είμαι και πολύ φαν γιατί κλέβουν χώρο στο στομάχι από άλλα πιο νόστιμα φαγητά. :tongue::tongue::tongue: Τώρα, ειδικά η κολοκύθα είναι και γλυκιά και έχει βουτυρένια γεύση και με κρέμα γάλακτος θα είναι πολύ χορταστική, οπότε καλύτερα να τη σερβίρεις σε μικρά ποτηράκια αλλιώς μπορεί να μη φαγωθούν τα κυρίως σου. Λέω εγώ τώρα αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά. :P:p:p:p

Μ

Λαερτα είσαι τυχερή που μαγειρεύει και ο άντρας σου! Μεγάλος μπελάς το τι να μαγειρεψεις καθημερινά.

Σιγά μη μαγειρεύει και καθημερινά!! Απλά όταν το κάνει που δεν είναι και συχνά, το κάνει πολύ καλά, αυτό εννοούσα!!! :D:D:D

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...