Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να στε καλα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Οι μικροι λιγο καλυτερα αλλα πολυ ξενυχτι με τα δοντια!

Με κολλησαν κ μενα...δεν εχω παραπονο,εχω πλακωθει στα χαπια γιατι με παει για βρογχιτιδα!!!

Περαστικα στα μαναρακια μας!!!

Καντυ Αθηνα μενουμε οι περισσοτερες απ'οσο θυμαμαι! τι εγινε;

Μοριτσα τι γινεται με τα φαρμακεια; θα ξεκινησουν ποτε να εκτελουν συνταγες;

Σεβη!!! Χρονια πολλά!!!!!!!!!! και υπομονη με τα δοντια;)

καντυ εγω καμια σχεση με Βολο.

τωρα κοιμουνται. ο μεγαλος ανεβασε παλι το απογευμα πυρετο 39,3. Ειμαστε σε ετοιμοτητα. Αυριο απογευμα ετσι κ αλλιως θα πηγαιναμε στο γιατρο για εμβολιο, οπότε θα δουμε. Ελπιζω να εχουμε ησυχη νυχτα..

Σιδερωσα κιολας κ τωρα φτιαχνω μελομακαρονα με τη μαμα μου. Χτυπηστε με καλέ να συνέλθω!!!!!!!!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χρόνια Πολλά σεβού μου!!και περαστικά σας!

όλα τα καλά εύχομαι.

Δεν πιστέυω να μην πρόσεξες οτι για πάρτι σου έβαλα και τόνους??!!!του χρόνου πάλι!:tongue:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ΤΖΕΜ περαστικουλια!!!:cry::cry:

βρηκα το καροτσι απο το ricardo στον Βολο 300? αλλα μπορω να δω μονο 3 φωτο θελει να βαλω τα χρηματα για να μου το στειλει με κτελ εεε δεν μου ακουγεται και τοσο καλο να ειναι τοσο μακρια και να μην μπορω να το δω εστω και με καμερα στον υπολογιστη..εσεις τι λετε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Διάβασα πολλά αλλά ξέχασα να κάνω quote, οπότε ό,τι θυμηθώ θα πω.

Καταρχήν, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στη Σέβη μας! :)

Περαστικά στο αγοράκι της Gemini, μακάρι να πέσει ο πυρετός. Περαστικά και στα υπόλοιπα άρρωστα μωράκια.

Λαέρτα, είμαστε συμπάσχουσες και διανύουμε βίους παράλληλους. Κι εμένα ο Μίλτος θέλει ΟΛΟ αγκαλιά και κλαίει σας υστερικός αν τον αφήσουμε κάτω, πολύ λίγη ώρα απασχολείται μόνος του με τα παιχνίδια του. Αλήθεια θα πας σε ειδικό; Πες μου και μένα τι θα σου πει.

Τζίνι, με το καλό η μπεμπούλα σας και ας κάνετε Χριστούγεννα στο νοσοκομείο. Για το γιατρό έχεις δίκιο, σκέφτομαι κι εγώ ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση και δεν δώσει σημασία στο αγχος μου θα πρέπει να κοιτάξω κι αλλού. Απ΄την άλλη, τόσα χρόνια εμπειρία έχει, δεν το παραβλέπεις κι αυτό. Ο γιος του είναι κι αυτός παιδίατρος στο Μητέρα και θα αναλάβει το ιατρείο του πατέρα του όταν αυτός βγει στη σύνταξη, μια δυο φορές που τον έχουμε δει μου φάνηκε πιο ψαγμένος.

Ιδιωτική ασφάλεια μακάρι να μπορούσα να κάνω κι εγώ, και για τα παιδιά και για μας. Μεγάλο σφίξιμο το οικονομικό ρε κορίτσια. Πήρα προχτές και το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων της καριέρας μου. Είπα να το κορνιζώσω, να έχω να το δείχνω στα παιδιά μου.

Για πείτε μου καλέ, γιατί δεν κάνει να δίνουμε Πονστάν; Εμάς αυτό μας έχει πει να δίνουμε εναλλάξ με Ντεπον, κάνουμε καμιά χαζομάρα; Και ρωτάω και γω όπως και η Σέβη, με τα φαρμακεία ξέρει κανείς τι παίζει, πότε θα ξαναδεχτούν συνταγες;

Να ρωτήσω, είναι φυσιολογικό που σκοτώνονται τα καμάρια μου; 3-4 μέρες τώρα, ΠΟΛΥ ξύλο, με γκρίνια και κλάμα σπαρακτικό. Να μη μπορούν να μοιραστούν ένα παιχνίδι με τίποτα. Και το δέντρο το διαλύσανε τελείως, ό,τι στολίδι μπορούσε να σπάσει το έχουνε σπάσει, αυτά που έχουν απομείνει είναι στην κορυφή. Πρέπει να θυμηθώ να βγάλω φωτο να την έχουμε να γελάμε.

Α, Λαερτα, ο μπουλούκος ο Μίλτος μου μας κοροϊδεύει νομίζω. Την Κυριακή που τον αφήσαμε λίγες ώρες στους γονείς μου για να κάνουμε δουλειές έκανε ένα σωρό βηματάκια. Με το που ξανάρθαμε εδώ τίποτα, τρια βήματα με το ζόρι και μετά στα γόνατα. Το παιδί είναι έξυπνο μου φαίνεται, σου λέει, γιατί να περπατήσω αφού με κουβαλάνε αγκαλιά συνέχεια; Τα νεύρα μου!

Σήμερα δίνω και βαθμούς στο σχολείο. Άντε, να περάσει κι αυτό να ηρεμήσω λίγο. Σχεδόν τα πάντα Α τα έβαλα γιατί είναι μικρά τα παιδάκια, αλλά το έχω ψιλομετανιώσει. Τεσπα, θα τα πω στους γονείς από κοντά, το πολύ πολύ βάζω ένα κάρο Β το δεύτερο τρίμηνο και έρχομαι στα ίσα μου. Έχω γονείς πολύ περίεργους φέτος, με άποψη και απαιτήσεις ιδιαίτερες, με βλέπω να κάθομαι στο σχολείο μέχρι τις 3 πάλι.

Α, και το καλύτερο. Αύριο έρχεται η πεθερά μου και το σπίτι δείχνει σα σταύλος ακόμα, ο κακός χαμός γίνεται. Τρεχάτε ποδαράκια μου τελευταία στιγμη!

Αυτά τα ολίγα, είχα να σχολιάσω κι άλλα αλλά τα ξέχασα, καθότι και ξενυχτισσα και προχωρημένης ηλικίας. :P Πάω να τοιμαστώ για τη δουλειά. Καλή μέρα να έχουμε όλες. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και το θαυμασμό μου σε όσες βρίσκουν το χρόνο να κάνουν και γλυκά και κατασκευές. Εγώ, το δε πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ χρειάζεται κλωνοποίηση για να τα προλάβει όλα...

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

Πως είσαστε; τα άρρωστα μπεμπέκια το ξεπερνάνε σιγά σιγά;

Σεβούσκι μου Χρόνια πολλά πολλά, γλυκά με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!! Να σε χαίρονται οι αντρούληδες σου και να τους χαίρεσαι και εσύ!!!!

γεια σας.

όλο θέλω να μπω κι όλο νυστάζω.....

ελπίζω να καταφέρω να σας γράψω το απογευματάκι.

Ζζζζζ..........

Πως πάς εσύ; ξεκουράζεσαι περισσότερο, βρήκες τρόπο; Κοιμήσου όσο μπορείς περισσότερο!!!

κοριτσακια μου χιλια συγνωμη δεν σας εχω διαβασει :oops::oops:θελω για μια ακομα φορα την βοηθεια σας!!μηπως μενει καμια απο εσας στον Βολο???

Κάντυ οχι και γω Αθήνα μένω. Μωρέ λες να σου κάνουν ατιμία; Όντως δύσκολες οι αγορές μέσω internet και ένα παραπάνω από ιδιώτη. Πάντως πολλούς έχω ακούσει να αγοράζουν και να μην έχουν θέμα. Εσύ το καρότσι το έχεις δει πουθενά από κοντά;

Σεβη!!! Χρονια πολλά!!!!!!!!!! και υπομονη με τα δοντια;)

καντυ εγω καμια σχεση με Βολο.

τωρα κοιμουνται. ο μεγαλος ανεβασε παλι το απογευμα πυρετο 39,3. Ειμαστε σε ετοιμοτητα. Αυριο απογευμα ετσι κ αλλιως θα πηγαιναμε στο γιατρο για εμβολιο, οπότε θα δουμε. Ελπιζω να εχουμε ησυχη νυχτα..

Σιδερωσα κιολας κ τωρα φτιαχνω μελομακαρονα με τη μαμα μου. Χτυπηστε με καλέ να συνέλθω!!!!!!!!!:tongue:

Τρελλήηηηηηηηηηηηηηη!! Να μας στείλεις μελομακάρονα!! Ένα κεικ και μια πίτα θέλω να φτιάξω και δεν έχω προλάβει...

Με τον πυρετό του μικρού έχεις δει να έχουν μεγαλώσει τα διαστήματα μεταξύ του πυρετού; Αυτό σημαίνει βελτίωση και ας παραμένει υψηλός ο πυρετός.

Εμείς ήσυχα, κλασικά σέρνομαι και νυστάζω...

Για το πονστάν κάποιες πληροφορίες. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει και δεν το δίνω είναι ότι είναι "βαρύ" για τα παιδιά. Τι να πω και πάλι κάθε γιατρός τα δικά του... http://pfy.gr/forum/index.php?action=printpage;topic=859.0

6 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!!

Κ όμως είμαι ακόμα εδώ και επιβιωνω με τα μωρά μου!!! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω και μου λειπετε πολυυυυ!!!!

Έχω τα μικρά μου όλη μέρα κάθε μέρα ολομοναχη... Η πεθερά δεν τα κρατάει παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις... Σήμερα της τα άφησα για να έρθω κομμωτήριο... Είπα να νιώσω και λίγο γυναίκα πέρα από μαμά...

Τα μικρά μου είναι πολύ καλά παιδάκια και όσο περνάει ο καιρός τα ερωτευομαι όλο και περισσότερο.. Ο μικρός ξεκίνησε τα δόντια.. Το πιστεύεται;;; Από τόσο νωρίς... Υπάρχουν μέρες που υποφέρει ο καημενος και δεν ξέρω τι να τον κάνω.. Κατα τ'αλλα είναι ήσυχα μωρακια και όλο γελάνε!!! Σιγά σιγά αρχίζουμε και κοιμόμαστε λίγο παραπάνω τα βραδιά...

Σέβη γιορτάζεις;;; Χρόνια πολλά κούκλα μου!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!

Περαστικά στα άρρωστα μωρακια!!! Να γίνουν γρήγορα καλά!!!

Αχ ρε κορίτσια θα σας το ξαναπώ.. Μου λειπετε!!!!!!

Αλλά τι να κάνω που τρέχω όλη μέρα;;; Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν ήταν και γκρινιαρικα μωρα..

Οποία θέλει ας μου στείλει πμ να γίνουμε φίλες στο fb... Εκεί μπαίνω λίγο πιο συχνά γιατί μπαίνω από το κινητό...

Τα φιλία μου σε όλες τις δίδυμομανουλες!!!!

tJYkp3.png

Γεια σας!

Τα χρόνια πολλά τα έχω στείλει σε όλες από φβ.

Μας σε διάβασα από πάνω :D έτσι είναι τα αγόρια όλο τσακώνονται και πλακώνονται. Θα το συνηθίσεις.

Γενικά μην επεμβαίνεις πολύ στους τσακωμούς τους παρά μόνο όταν κινδυενύουν από τραυματισμούς.

Είναι κομάτι της παιδαγωγικής και αυτό και της κοινωνικοποίησής τους.

Εμείς δώσαμε τη Δευτέρα βαθμούς και αυτή τη φορά είπα να είμαι αντικειμενική και όχι να μοιράσω απλόχερα με αποτέλεσμα επί 3 ώρες να μιλάω με γονείς :rolleyes:.

Ένα παιδί είχε σε όλα 11 και σε μένα 12 και ο πατέρας μου επιτέθηκε. Σοβαρά τώρα.

Για αυτισμό ακούω και για περπάτημα. Εντάξει όλες περάσαμε το άγχος, αλλά τα συμπτώματα είναι πιο έντονα οπότε μην τρελαίνεσαι Μας.

Ακόμα και για άσπεργκερ το παιδί δεν λέει τίποτα ούτε μαμα, δεν έχει οπτική επαφή. Στο περπάτημα είναι απλώς τεμπελάκος.

Για ιδιωτική ασφάλιση για τα παιδιά δεν το σκέφτομαι με τίποτα.

Αττικό και παίδων! την ξέρετε τη γνώμη μου για τα ιδιωτικά.

Παπίτσα κάνατε πάρτυ δεν ήρθαν κάποιοι καλεσμένοι και δεν μας καλέσατε; Απαράδεχτοι....εμείς είμαστε ένα πάρτυ μόνοι μας.

Είμαστε τύποι πάρτυ αν καταλαβαίνετε :wink:

Τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχω λιώσει στο γυμναστήριο.

Τα παιδιά είναι καλά, εμείς καλά. Όλα καλά!

Νάκι σου στέλνω πμ για το μπλογκ.

Έγραψα και αυτό Λαέρτα!!!! http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

καλησπερα!

Φροσακι ευχαριστω για τις οδηγιες,μολις βρω ευκαιρια θα το κανω,το θελω πολυ.

Για την ιδιωτικη ασφαλεια εγω το σκεφτομαι γιατι εχουμε ηδη τραβηξει πολλα με τον αντρα μου και το ικα!βιβλιο θα γραψω καποια στιγμη..

επισης εμεις εδω δεν εχουμε αξιολογο νοσοκομειο.

και απο εξετασεις βλεπετε τι γινεται..τα ταμεια καλυπτουν ολο και λιγοτερα πραγματα.

Δεν εχω κοιταξει ακομα αλλα λεμε να τους την κανουμε σαν δωρο απο τα δωρα που πηραμε στην βαπτιση τους.Τι να τα κανουμε?ρουχα και παιχνιδια?

ειμαι λιγο στο τρεξιμο αυτες τις μερες και θελεω αυριο να μαζευτουμε εδω λιγα ατομα(λιγα ομως) γιατι εχει γενεθλια ο αντρας μου.Λαερτα τι να φτιαξω??Και τωρα που το σκεφτομαι δεν πηρα δωρο:oops:

γμτ! ηθελα να παραγγειλω ενα βιβλιο και το ξεχασα!:(

τεσπα..

κατα τα αλλα καλα,σημερα θα φτιαξω και το φρυδι!!!!!!!χειροκροτημα παρακαλω!!!

τα λεμε το βραδακι μαλλον,φιλια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Σας διάβασα μεν, αλλά δε θυμάμαι για σχολιασμό...

Ναι, νυστάζω συνέχεια...

Δεν ξέρω τι είν΄ αυτό πάλι.

Αναμένεται ξεκούραση πάντως... από αύριο ο σύζυγος θα είναι επίσημα απολυμένος.

(Το περιμέναμε εξάλλου...)

Μέχρι να πάει στην καινούργια δουλειά (ελπίζω να μη "στραβώσει" τίποτα και δεν), θα μεσολαβήσουν 2-3 μήνες. Τουλάχιστον θα είναι μαζί μου στον τοκετό και τις πρώτες μέρες με τα μωρά.

(Βέβαια μεταξύ μας, θα προτιμούσα να είχε πάει πριν γεννήσω κι ας γεννούσα μόνη μου, θα τη βρίσκαμε τη λύση...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπερα!!!

Τι μου κανετε;

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! κ εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Τα μικρα λιγο καλυτερα αλλα συνεχιζουμε τα φαρμακα....εγω στα χαλια μου τα μαυρα!

Τζεμ πως ειναι το παιδι; πηγατε στη γιατρο;

Νακι μερσι!

Να χαιρεσαι τον συζυγο! πολυχρονος να ειναι κ παντα γεματος υγεια!

Μας για το πονσταν ξερω οτι ειναι αντιπυρετικο! κ κανει εναλλαξ με ντεπον!

Για το ξυλο δεν ξερω να σου πω,δεν τσακωνονται οι δικοι μου κ το δεντρο στη θεση του αλλα τα μικρα παιζουν πολλες ωρες στο δωματιο κ οχι σε ολο το σπιτι,αυτο μας εχει σωσει απο πολλα ατυχηματα!

Νουνου μου η χαρα της παρεας μας! τα φιλια μας!

Εβελινα σου εχω στειλει πμ!

Απο μικρα ξεκινησατε τα δοντακια! πονανε η ειναι ετοιμο να βγει! γιατι κ εμεις ξεκινησαμε απο 4 μηνων αλλα ο μικρος το εβγαλε στους 8 μηνες κ ο μεγαλος στος 11 1/2.....

Φροσω για σενα τι να πω; ηρωιδα μαζι με το Τζινιω!!!

Διαβασα κ το θεμα το μεσημερι....γελασα ομως! τα περιγραφεις πολυ ωραια!

Κριστυ κοιμησου τωρα που εχεις βοηθεια!!!

Εαν εχετε καποια οικογενεια που εχει αναγκη η ακομα κ εσεις βαλτε τα στοιχεια του αντρα σας η της αδερφης σας να σας το κανει δωρο!

http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/pgmazi

καλημερΑ κοριτσια

δεν προλαβαινω να διαβασω ο μεγαλος 39,5 το απογευμα κ εφτασε 40 το βραδυ. πηρα το γιατρο κ δινω εναλλαξ ανα 3ωρο ντεπον/πονσταν. τωρα με ντεπον επεσε στο 37,9 κ βλεπουμε. ιωση λεει θα ναι, τα δοντια δεν κανουν τοσο υψηλο πυρετο. βεβαια δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα πχ βηχα, μυξες κτλ.

γραφω με το ενα χερι...σας φιλω!!

Περαστικά στο νινάκι, να γίνει γρήγορα καλά! Εγώ έδινα εναλλάξ και περίμενα πως και πως να έρθει η ώρα του πονστάν, γιατί εμένα υπήρχαν φορές που δεν έπιαναν κιόλας τα ντεπόν...

Περαστικά στα αρρωστουλικα μωρακια και υπομονή στις μανουλες! Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθήσω γιατι ο μπεμπης μου έχει γίνει γκρινιαρης και αγκαλιτσας. Θέλει να ασχολούμαστε μαζί του όλη μέρα, ευτυχώς κοιμάται τη νύχτα! Σήμερα με έχει προβληματίσει και αν συνεχίσει έτσι θα πάρω την παιδιατρο. Ουρλιαζει τόσο που βραχνιασε. Να ναι κολικοι? δόντια? πάντως δεν βλέπω τπτ, ελπίζω να ναι μονο γκρίνια. Καλα που η άλλη ειναι ήσυχη!

Εδώ που είσαι ήμουν... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να στε καλα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Οι μικροι λιγο καλυτερα αλλα πολυ ξενυχτι με τα δοντια!

Με κολλησαν κ μενα...δεν εχω παραπονο,εχω πλακωθει στα χαπια γιατι με παει για βρογχιτιδα!!!

Περαστικά, περαστικά, περαστικά!!!

Λαέρτα, είμαστε συμπάσχουσες και διανύουμε βίους παράλληλους. Κι εμένα ο Μίλτος θέλει ΟΛΟ αγκαλιά και κλαίει σας υστερικός αν τον αφήσουμε κάτω, πολύ λίγη ώρα απασχολείται μόνος του με τα παιχνίδια του. Αλήθεια θα πας σε ειδικό; Πες μου και μένα τι θα σου πει.

Τώρα αμά σου πώ ότι σε είδα στον ύπνο μου τι θα πεις???? Και για πολλή ώρα μιλάμε, μαζί και τα μωρά! Το πρωί θυμόμουν τι και πως αλλά τώρα το ξέχασα. Πάντως δεν έμοιαζες με τον εαυτό σου, ήσουν πολύ μελαχροινή... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να ρωτήσω, είναι φυσιολογικό που σκοτώνονται τα καμάρια μου; 3-4 μέρες τώρα, ΠΟΛΥ ξύλο, με γκρίνια και κλάμα σπαρακτικό. Να μη μπορούν να μοιραστούν ένα παιχνίδι με τίποτα. Και το δέντρο το διαλύσανε τελείως, ό,τι στολίδι μπορούσε να σπάσει το έχουνε σπάσει, αυτά που έχουν απομείνει είναι στην κορυφή. Πρέπει να θυμηθώ να βγάλω φωτο να την έχουμε να γελάμε.

Φυσιολογικό είναι κι εμένα το κάνουν πολύ συχνά. Το έχω πει κι άλλες φορές εδώ, ενας αποτελεσματικός τρόπος για να δείξεις ότι δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά είναι να τους χωρίζεις δωμάτια. Εμένα πάντως πιάνει και μόνο που το λέω πλέον. Θέλουν δεν θέλουν σταματάνε.. Άσχετο ότι ξαναρχίζουν για άλλο παιχνίδι. Επίσης τους λέω, δώστε φιλάκια, κάντε αγκαλίτσα και το κάνουν κι αυτό. Έχει πολλή πλάκα το πόσο γρήγορα περνάνε από μια κατάσταση στην άλλη.

Α, Λαερτα, ο μπουλούκος ο Μίλτος μου μας κοροϊδεύει νομίζω. Την Κυριακή που τον αφήσαμε λίγες ώρες στους γονείς μου για να κάνουμε δουλειές έκανε ένα σωρό βηματάκια. Με το που ξανάρθαμε εδώ τίποτα, τρια βήματα με το ζόρι και μετά στα γόνατα. Το παιδί είναι έξυπνο μου φαίνεται, σου λέει, γιατί να περπατήσω αφού με κουβαλάνε αγκαλιά συνέχεια; Τα νεύρα μου!

Ξέρει αυτός, μια φορά να περπατήσει, πάνε οι αγκαλιές μετά! Να μη σου πω ότι ο δικός μου παίζει να το έχει μετανιώσει. Για ειδικό το σκέφτομαι αλλά δεν θέλω να πάω κάπου χωρίς συστάσεις κι έτσι θα πρέπει να ψαχτώ. Ίδωμεν.

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!!

Κ όμως είμαι ακόμα εδώ και επιβιωνω με τα μωρά μου!!! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω και μου λειπετε πολυυυυ!!!!

Έχω τα μικρά μου όλη μέρα κάθε μέρα ολομοναχη... Η πεθερά δεν τα κρατάει παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις... Σήμερα της τα άφησα για να έρθω κομμωτήριο... Είπα να νιώσω και λίγο γυναίκα πέρα από μαμά...

Μια χαρά, κορίτσι! Αφου λές ότι είναι και ήρεμα, τι άλλο θες? Σ'αυτή την ηλικία τα ευχαριστιέσαι κιόλας μόνη σου τελείως, αργότερα είναι που θα θες συμπαράσταση! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας!

Τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχω λιώσει στο γυμναστήριο.

Τα παιδιά είναι καλά, εμείς καλά. Όλα καλά!

Νάκι σου στέλνω πμ για το μπλογκ.

Έγραψα και αυτό Λαέρτα!!!! http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

Δηλαδή σε 2 χρονάκια έχω ελπίδες να επιστρέψω? Πάλι καλά λοιπόν, κάτι είναι κι αυτό! Πάω να διαβάσω τι πόσταρες μόλις τελειώσω αυτό το μην.

καλησπερα!

ειμαι λιγο στο τρεξιμο αυτες τις μερες και θελεω αυριο να μαζευτουμε εδω λιγα ατομα(λιγα ομως) γιατι εχει γενεθλια ο αντρας μου.Λαερτα τι να φτιαξω??Και τωρα που το σκεφτομαι δεν πηρα δωρο:oops:

γμτ! ηθελα να παραγγειλω ενα βιβλιο και το ξεχασα!:(

Λοιπόν, αφού είναι λίγα τα άτομα μπορείς να κάνεις ποπιέτες με λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα για κυρίως που είναι πεντανόστιμο πιάτο! ειναι λίγο μπελαλίδικο αλλά για μένα το αξίζει. συνοδευτικό είτε πατάτες φούρνου είτε πουρέ (πιο εύκολο). για σαλατούλα μια απλή πράσινη με φρέσκο κρεμμυδάκι, αγγουράκι κι άνηθο. ίσως και άλλο ένα πιάτο με μανιτάρια τηγανητά με κόκκινη πιπεριά σβησμένα με λεμόνι και πασπαλισμένα με μπόλικο μαιντανό (σερβίρεται ζεστό). ίσως και ντοματούλες με αλμυρή σαντυγί για ορεκτικό. επίσης και καμιά απλή ταρτούλα ταιριάζει, αλλιώς αν έχεις όρεξη και βοήθεια πετάς μερικά αλμυρά καπκέικς. και για γλυκό, αχ αχ αχ, έχω άπειρα να προτείνω, αλλά εδώ θέλει να ξεκινήσεις από σημερα να τα φτιάχνεις, αλλιώς φτιάξε ένα μπράουνις και είσαι έτοιμη...

Καλησπέρα σας.

Σας διάβασα μεν, αλλά δε θυμάμαι για σχολιασμό...

Ναι, νυστάζω συνέχεια...

Δεν ξέρω τι είν΄ αυτό πάλι.

Αναμένεται ξεκούραση πάντως... από αύριο ο σύζυγος θα είναι επίσημα απολυμένος.

Ξεκουράσου τώρα που μπορείς, ειλικρινά τώρα. Κοιμήσου τώρα που δεν χρειάζεσαι πιστωτικές ύπνου!! Άρτσι, που είσαι???

Νουνούύύύύύ, πως πάτε??? Άδεια θα πάρεις καθόλου να μας έρθεις κάνα πρωί να πάμε στις κούνιες/???

120247mcv711uxx1.gif

Πως θυμάστε και σχολιάζετε όλα όσα γράφονται απορώ :confused: θα μου πείτε αν δεν πασχεις απο Αλτσχάιμερ όπως εγώ, δεν τρέχει μια :D:tongue:

Τζεμινι ελπίζω να είστε καλύτερα σημερα. Κάνατε και εμβόλιο?

Λαερτα εσύ πρέπει να είχες γράψει μια συνταγή με σούπα μπροκολο. Αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να την επαναλαβεις?

Σέβη μπορεί και απο αύριο να εκτελούν τα φαρμακεία γιατι θα τους πληρώσει ο εοπυυ, έτσι είπαν. Πάντως ειναι να μην αρρωστησεις γιατι αρχίζουν απεργίες γιατροί και τα διαγνωστικά σταματούν την πίστωση.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...