Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσαροι!!!

Εμάς η Νικόλ οκ, της πέρασε ο βήχας, μια μέρα κράτησε και σήμερα πάνε παιδικό κανονικά...αν είναι ανοιχτοί. :confused::confused:

Παπίτσα ο πολύς κόσμος είναι παίδεμα σε τέτοιες συγκεντρώσεις. Όπως είπε και η Λίνα δεν το ευχαριστιέσαι. Εγώ θέλω να καλώ παιδάκια και να περνάνε καλά εκείνα, οχι οι μεγάλοι...Αλλά είμαστε μικρούληδες ακόμα.

Πρέπει όμως κόρες να το οργανώσουμε. Ποία έχει κήπο να διαθέσει όταν θα ανοίξει ο καιρός να οργανώσουμε μια συνάντηση και να φτιάξουμε, καθαρίσουμε βοηθήσουμε όλες μαζί και να κάνουμε ένα σούπερ διδυμοπάρτυ!!!!

Τζεμ περαστικά κ σε σε εσάς. κ εγώ εναλλάξ στο 3ωρο δίνω.

αργυρώ τεύτέρί για της ερωτήσεις στον ντοκ.

νουνού τα τσουξαμε;;

ποιο έξτρα δώρο καλέ;! τη μπέμπά λες;

Ναι τζινιώ τη μπέμπα εννοώ!!!;);)

jasmini πολυάσχολη όπως πάντα!! ωραία κατασκευή ακούγεται αυτή, και είναι σαν αυτό με τα χιόνια μετά αν κατάλαβα;

Νάκι δεν τρώει ο μικρός; να υποθέσω έχεις δοκιμάσει τα πάντα; Κάθε παιδί πάντως έχει τους ρυθμούς του φτιάχνε του τα φαγητά που του αρέσουν. πχ μακαρονάκι με λίγο από το φαγητό που δεν τρώει. Εγώ έτσι τους δίνω το ψάρι όταν δεν μου το τρώνε. Μακαρονάκι κοφτό καστανό (πάντα), με κομματάκια ψαριού (που είχα ψήσει ή βράσει) ντοματούλα φρέσκια, καλαμποκάκι, ελαιόλαδο και μαμ μαμ!!! ή αν τους αρέσουν τα ψωμιά και τα κεϊκ δοκίμασε αλμυρά κεικ. Μέχρι και με κιμά έχω φάει και έχω ξετρελαθεί. Η καλύτερη κιμαδόπιτα ever. Εμένα δεν τα πολυτρώνε αλλά φτιάχνω με μανιτάρια, ελιές, τυριά και είναι πολύ νόστιμα!

chemin ομοιοπαθούσα ζυγός και γω...όπως τα λες είναι!!Αναποφασιστικότητα σε τραγικό βαθμό και εκνευριστικές πεθερές!!!:D:D

όσο για το γεγονός ότι τα βλέπω διπλά και τα κάνω διπλά, ναι σίγουρα είναι ένα θέμα που θέλει μεγάλη μα μεγάλη προσοχή :D:D αλλά στην προκειμένη τα βλέπαμε τετραπλά ;);) οπότε το σώσαμε!!!

φιλιά πολλά στα μπεμπεκάκια ελπίζω όλα τα αρρωστούλικα να είναι πολύ καλύτερα!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααα και...........

7 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Και μετά τις τελείως εκνευριστικές φάσεις που περάσαμε την Κυριακή με τον μικρό ειλικρινά να κρέμεται από το βρακί μου, κατάφερα κι έφτιαξα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα οποία ήδη μοίρασα στη γειτόνισσα και θα δώσω συνοδευτικά με Χριστουγεννιάτικα δώρα. Να δούμε. Κατα τ΄'αλλα, ζόρικη περίοδος, να φταίνε τα δόντια που δεν εμφανίζονται, κάτι ψιλοκρυωματάκια που περνάμε, το ότι είμαστε κακομαθημένοι και θέλουμε αποκλειστικότητες? Δεν ξέρω, αλλά σκέφτομαι να απευθυνθώ σε ειδικό γιατί ο μικρός έχει φοβερή εξάρτηση από μένα και δεν του κάνει καλό. Δεν θέλει ούτε τα παιχνίδια του, ούτε τίποτα, μόνο αγκαλιά, πράγμα που με κουράζει και εν τέλει προκαλεί ένταση στο σπίτι γιατί κι εγώ έχω κλατάρει από την κούραση. Πάντως να πω ότι δεν υπάρχει πιο άχαρη δουλειά από το νοικοκυριό. Απαπα. Κούραση, κούραση όσο δεν πάει!

Εμείς στα γενέθλια είχαμε πάνω από 40 άτομα και έγινε χαμός του χαμού, αλλά το κάναμε στο εξοχικό και ήταν καλοκαίρι! Να το κάνω στο σπίτι μου φαίνεται υπερβολικά κουραστικό! Φέτος δεν θέλω και κανέναν στις γιορτές, βαρέθηκα την κλάψα και την έλλειψη κατανόησης από τις φίλες μου που δεν έχουν παιδιά και νομίζουν ότι παρτάρω όλη μέρα!!! Θα περιμένω μερικά χρονάκια να κάνουν δικά τους πρώτα και μετά οι γιορτές...

Από φαγητό, Νάκι, κι εμείς δυσκολευόμαστε αλλά με τα κιλά δεν έχουμε πρόβλημα. ΚΙ εγώ, όπως η Νουνού, φτιάχνω καμιά ομελέτα ή μακαρόνια με το φαγητό που δεν θέλουν και προσπαθώ να τους κοροιδέψω εναλλάσσοντας τις κουταλιές αλλά τώρα τελευταία που τρώνε μόνοι τους είναι πολύ πιο δύσκολο και ούτως ή άλλως τρώνε πολύ μα πολύ λιγότερο.

Η ιδέα για αλμυρό μάφιν ωραία ακούγεται, θα τη δοκιμάσω.

Τα δόντια είναι πολύ δύσκολη φάση όπως και να'χει. Η μικρή έχει 6 μόνο!! Περιμένω εφιαλτικές νύχτες με αγωνία!!

Ελπίζω να προλάβω να πάω στα Τζάμπο σήμερα, έχω και καθαριότητα γιατί η κοπέλα αρρώστησε με γρίππη και δεν θα'ρθει...

Αυτά από μένα. Περαστικά στην Τουίνς και Τζάζι, να μπαίνεις πιο συχνά, να μας λες τα νεα σας. :D

Φροσίτα, φιλάκια!!! Περιμένω ανανεώσεις στο μπλογκ.

Νούφι, Γκλόρ, εμφανιστείτε!!! Αγκοράκια, όλα καλά?

120247mcv711uxx1.gif

Λοιπόν, εμείς στην αρχή λέγαμε να μην κάνουμε τπτ το φοβερό μια και ξενυχτάμε σχεδόν κάθε βράδυ και εφόσον είναι μικρά ακόμα και δεν καταλαβαίνουν τόσα πολλά όσα στα 2α τους γενέθλια, λέγαμε να τα κάνουμε εμείς και εμείς. Παπουδογιαγιάδες και νονές.

Αργότερα και όσο πλησίαζαν οι μέρες, μας έτρωγε ο κ)λος μας κι αυξάναμε τα ατομα. Μέχρι που τα φτάσαμε περί τα 35μεγαλοι και 9 μικρά, κι αυτοί οι στενοί μη φανταστείτε μεγάλα ανοίγμα, πάλι ήταν πολλοί στην απέξω..που θα θέλαμε..

Ετοιμαστήκαμε, φαγιά, μανάδες κτλ και τελικά πήραμε "λουκάνικο" , διότι μια ομάδα καλεσμένων (7 άτομα) ήταν άρρωστοι οικογενειακώς, κάποιοι άλλοι τους έτυχε δουλειά Σάββατο πρωι στη δουλειά τ ους εκτακτως :rolleyes::rolleyes:, σε άλλους ήρθε η πεθερά από την επαρχία και το είχαν ξεχάσει πως θα ερχόταν (ο γαμπρός δηλαδή το είχε ξεχάσει :rolleyes:), άλλοι φεύγανε για κρήτη για κάτι δουλειές, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι, και τελικά ήταν γύρω στα 14 άτομα και 2 μικρά, μόνο. :(

Πάντως περάσαμε πολύ όμορφα και τα παπιά είχαν φοβερή διάθεση όλη τη μέρα!

Μετά που μου βγήκε ο πισινός να μαζεύω, και την ίδια μέρα αργά και την επόμενη, αναρρωτήθηκα τί θα είχε γίνει εάν είχαν έρθει όλοι..:confused::confused: και μετά ανακουφίστηκα που δεν ήρθαν ! :oops:

Κατά τα άλλα, όσες ενθυμούνται για τα 4 δόντια μαζί, περικαλώ να γραφτεί στο πρακτικό ότι είναι 8 μαζί τελικά, τα δύο τραπεζίτες..

Και έχω και τη μεγάλη που έσκασε και σε αυτήν άλλο ένα κι έχουμε και συνέχεια.

Οπότε καταλαβαίνετε..

Και του χρονου με υγεια!!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!Στην θεση σου κι εγω θα ανακουφιζομουν....κουραγιο με τα δοντακια.

498ap2.png

nZqvp3.png

καλημερΑ κοριτσια

δεν προλαβαινω να διαβασω ο μεγαλος 39,5 το απογευμα κ εφτασε 40 το βραδυ. πηρα το γιατρο κ δινω εναλλαξ ανα 3ωρο ντεπον/πονσταν. τωρα με ντεπον επεσε στο 37,9 κ βλεπουμε. ιωση λεει θα ναι, τα δοντια δεν κανουν τοσο υψηλο πυρετο. βεβαια δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα πχ βηχα, μυξες κτλ.

γραφω με το ενα χερι...σας φιλω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερΑ κοριτσια

δεν προλαβαινω να διαβασω ο μεγαλος 39,5 το απογευμα κ εφτασε 40 το βραδυ. πηρα το γιατρο κ δινω εναλλαξ ανα 3ωρο ντεπον/πονσταν. τωρα με ντεπον επεσε στο 37,9 κ βλεπουμε. ιωση λεει θα ναι, τα δοντια δεν κανουν τοσο υψηλο πυρετο. βεβαια δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα πχ βηχα, μυξες κτλ.

γραφω με το ενα χερι...σας φιλω!!

περαστικα σας!!!!

καλημερα σε ολες σας!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τζέμι περαστικά σας ρε γρήγορα!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κυρίες μου ανασυνταχθείτε!

Σήμερα γιορτάζει η Σέβηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Λιάρα χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς να το έχεις !!!!!!!!!

Τσάκω και την ορχιδέα σου!!

%CE%9F%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%94%CE%95%CE%91%20%CE%9A%CE%99%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%97-600x600.jpg

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Περαστικά στα αρρωστουλικα μωρακια και υπομονή στις μανουλες! Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθήσω γιατι ο μπεμπης μου έχει γίνει γκρινιαρης και αγκαλιτσας. Θέλει να ασχολούμαστε μαζί του όλη μέρα, ευτυχώς κοιμάται τη νύχτα! Σήμερα με έχει προβληματίσει και αν συνεχίσει έτσι θα πάρω την παιδιατρο. Ουρλιαζει τόσο που βραχνιασε. Να ναι κολικοι? δόντια? πάντως δεν βλέπω τπτ, ελπίζω να ναι μονο γκρίνια. Καλα που η άλλη ειναι ήσυχη!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τζεμούλα περαστικά σας γρήγορα!

Μουρίτσιο..... πομονή θα πώ!

Άβε νουνού αισιόδοξη!!!

Τζας τα φιλιά μου!

Λαέρτη, χέθε μέθα!

Λιν ντεπόν/ποσταν δεν δίνω. Τα κάνουν εμετό. (τί πρωτότυπο θα μου πείς τώρα!)

δίνω αλγκοφρεν κ γκαντιλ.

αρίμπα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...