Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για τον πλακούντα. Μήπως να ρωτήσω? Στο Αλεξάνδρα είπαμε γεννάς?

Ρε σύ τα πλευρά σου σε πονάνε? Επίσης εσύ που γέννησες και το έχεις δει το έργο. Είχαν ανοίξει οι πλάτες σου και γενικά το σώμα σου? Αυτός ο πόνος στην μέση και στα πλευρά σημαίνει ότι ανοίγει το σώμα? Και μετά βέβαια δεν επανέρχετα φαντάζομαι. Πάντως στην λεκάνη που περίμενα να ανοίξω δεν άνοιξα. Γενικά μόνο κοιλιά έχω. Πεταχτή και τουρλωτή προς τα έξω. Κι εγώ σαν κι εσένα γύρω στα 5 κιλά πήρα. Ευτυχώς. Πάντως νιώθω απίστευτο βάρος. Δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Εσύ το έχεις αυτό? Εκτός βέβαια από την εξάντληση που σε ταλαιπωρεί κι εσένα τόσες μέρες βρε κοριτσάκι.

Glorr δες στα χαρτιά που σου δίνει ο γιατρός..κάπου λέει..Grade 0 ή 1 ή 2 κτλ

Αυτό είναι η γύρανση του πλακούντα. Όταν δούμε ότι είναι στο 2 πρέπει να ετοιμαζόμαστε! Giota καλά θα κάνεις να ετοιμαστείς γιατί στο Grade 3 γινεται τοκετός.

RKdwp3.png

Αχ εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για τον πλακούντα. Μήπως να ρωτήσω? Στο Αλεξάνδρα είπαμε γεννάς?

Ρε σύ τα πλευρά σου σε πονάνε? Επίσης εσύ που γέννησες και το έχεις δει το έργο. Είχαν ανοίξει οι πλάτες σου και γενικά το σώμα σου? Αυτός ο πόνος στην μέση και στα πλευρά σημαίνει ότι ανοίγει το σώμα? Και μετά βέβαια δεν επανέρχετα φαντάζομαι. Πάντως στην λεκάνη που περίμενα να ανοίξω δεν άνοιξα. Γενικά μόνο κοιλιά έχω. Πεταχτή και τουρλωτή προς τα έξω. Κι εγώ σαν κι εσένα γύρω στα 5 κιλά πήρα. Ευτυχώς. Πάντως νιώθω απίστευτο βάρος. Δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Εσύ το έχεις αυτό? Εκτός βέβαια από την εξάντληση που σε ταλαιπωρεί κι εσένα τόσες μέρες βρε κοριτσάκι.

Κανονικα στον υπερηχο φαινεται ο πλακουντας.Γενναω στο ΙΑΣΩ.

Και τα πλευρα μου με πονανε και ολα μου αλλα ειναι λογικο,με τοσο βαρος που κουβαλαμε......Στην λεκανη μπορω να πω οτι ανοιξα λιγο και το ειδα οταν πηγα να χωρεσω σε καποια παλια τζιν.....απλα δεν ανεβαιναν.Την κοιλια που εκανα την εχασα...αφου σε 3 μηνες αφ οτου γεννησα πηγα για μπανιο και φορεσα μπικινι!!!!!Χωρις γυμναστικη γιατι ειμαι πολυ τεμπελα σ αυτο το θεμα....ειχα παρει 8 κιλα αλλα τα εχασα ολα!!!!!

Μην ανυσηχεις,το βαρος που νιωθεις ειναι λογικο,σκεψου οτι το βαρος και των δυο ειναι σαν ενος τελειομηνου μωρου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι όντως βρε Γιωτούλα έχεις δίκιο. Είναι σαν΄να έχουμε ένα τελειόμηνο μωράκι. Έβαλες καμιά ζώνη ή κανένα κορσέ στην κοιλιά μετά την πρώτη γέννα? Γιατί το σκεφτόμουνα κι αυτό καθ' ότι μου είπαν κάποιες γνωστές ότι το κάνανε και είχε αποτέλεσμα. Τώρα θα μουπεις είναι ανάλογα και κάθε περίπτωση. Πάντως μπράβο σου . Ούτε τότε πήρες πολλά κιλά. Μια χαρούλα. Ο μικρούλης σου τι κάνει? Πως τα βγάζεις πέρα και με αυτό? Σε θαυμάζω. :D

Ποια χαρτια ? Δεν μου δίνει τίποτα χαρτιά. Εσένα τι σου δίνει?:confused:

Μου έδωσε από την αρχή ένα ντοσκέ όπου βάζει μέσα σε κάθε ραντεβού, φωτογραφίες με τους υπέρηχους, απλούς και 4d, και λεπτομέρειες με τις μετρήσεις που κάνει..βάρος, θέση και ηλικία πλακούντα, μέγεθος εμβρύων και κάτι άλλα, για μέτρηση ποδιού, κεφάλι κτλ... Επίσης dvd με κάθε υπέρηχο που κάνουμε.

Μα καλά τίποτα δεν σου δίνει? Σε νοσοκομείο πας?

RKdwp3.png

Μου έδωσε από την αρχή ένα ντοσκέ όπου βάζει μέσα σε κάθε ραντεβού, φωτογραφίες με τους υπέρηχους, απλούς και 4d, και λεπτομέρειες με τις μετρήσεις που κάνει..βάρος, θέση και ηλικία πλακούντα, μέγεθος εμβρύων και κάτι άλλα, για μέτρηση ποδιού, κεφάλι κτλ... Επίσης dvd με κάθε υπέρηχο που κάνουμε.

Μα καλά τίποτα δεν σου δίνει? Σε νοσοκομείο πας?

Όχι δεν πάω σε νοσοκομείο αλλά δεν μου δίνει και όλα αυτά κάθε φορά. Μόνο τον υπέρηχο. Και δεν έχω ακούσει κιόλας να δίνουν τόσα πολλά κάθε φορά που πάνε για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Εσένα μόνο τώρα. Προφανώς εσένα έχει τέτοιο σύστημα. Αυτά που πρέπει τα έχει αυτός και οτιδήποτε ρωτήσω θα μου το πει. Αλλά όλη αυτή την χαρτούρα όχι. Δεν μου την δίνει. DVD (4d)πήρα μόνο από αυχενική και β' επιπέδου και φαντάζομαι θα πάρω και από το ντόπλερ. Αλλά αυτά δεν μου τα κάνει ο δικός μου . πηγαίνω αλλού. Σε έναάλλο κέντρο.

Εσένα Γιώτα σου δίνει κάθε φορά όλα αυτά?

Καλησπέρα και απο μένα. Διαβάζω τι σας δίνει ο γιατρός και παραξενεύτηκα! Εμένα μόνο 3 σελίδες με φώτο και τις μετρήσεις απο τον υπέρυχο μου δίνει. Τίποτα άλλο!! Το dopler απο ποια βδομάδα και μετά γίνεται?

Νόμιζα ότι τα ίδια πέρνουν όλες οι κοπέλες.. Ίσως παίζει ρόλο ότι είμαι επαρχία και λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο. Πάντως έτσι κάπως δικαιολογούνται και τόσα λεφτά που δίνω.

Για το doppler δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πότε πρέπει να γίνει γιατί εμένα μου κάνει κάθε φορά μετά τουλάχιστον τις 30 εβδομάδες και λόγω χαμηλής αιμάτωσης των αγγείων στην μια μερια της μήτρας, οπότε και με παρακολουθεί συχνά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι όντως βρε Γιωτούλα έχεις δίκιο. Είναι σαν΄να έχουμε ένα τελειόμηνο μωράκι. Έβαλες καμιά ζώνη ή κανένα κορσέ στην κοιλιά μετά την πρώτη γέννα? Γιατί το σκεφτόμουνα κι αυτό καθ' ότι μου είπαν κάποιες γνωστές ότι το κάνανε και είχε αποτέλεσμα. Τώρα θα μουπεις είναι ανάλογα και κάθε περίπτωση. Πάντως μπράβο σου . Ούτε τότε πήρες πολλά κιλά. Μια χαρούλα. Ο μικρούλης σου τι κάνει? Πως τα βγάζεις πέρα και με αυτό? Σε θαυμάζω. :D

Ουτε ζωνη,ουτε κορσε...τιποτα.......

Τον μικρο τον στελνω καθε πρωι στην πεθερα μου γιατι δεν μπορω να τον κραταω σπιτι.Και τα απογευματα ειναι εδω ο αντρας μου ή ερχεται η μαμα μου κ τον παει στις κουνιες.......Δυστυχως δεν μπορω να τον εχω σπιτι γιατι πρεπει να του μαζευω τα παιχνιδια που τα ριχνει ολα κατω,να τον παιρνω αγκαλια να τον αλλαξω,να παιζω μαζι του και γενικα θελει κυνηγητο.....οποτε ας ειναι καλα οι γιαγιαδες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

και μενα σε καθε υπερηχο και ντοπλερ μου έδιναν ενα φακελο και με φωτογραφιες και ολες τις μετρησεις αναλυτικά

Το ντοπλερ joy μου κανονικα γινεται 31η-32η αλλα σε μενα τουλαχιστον το εκανε απο την 27η-28η αν θυμαμαι καλα και συνεχεια απο εκει και περα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ψιτ εσυ που μπηκες στον 8ο το Σαββατο μηπως μετρας λάθος??????

Ψιτ εγώ που μπήκα στον όγδοο το Σάββατο μια χαρά μετράω. κάθε 12 του μήνα αλλάζω μήνα. Απλά το τικεράκι μου είναι λάθος. Ενώ σήμερα είμαι ακριβώς 32 εβδομάδες αυτό με δείχνει παραπάνω. Κάτι λάθος έχω κάνει.

Joy εγώ το ντοπλερ θα το κάνω στην 34 εβδομάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...