Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πώς ωρε χουντίνι????

Δε σου λέω! Για να έχεις πάντα την ανάγκη μας!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Hello!

Γεια σου παπίτσα!! Μπράβο που περάσατε καλά κι ας μην ήρθαν όλοι. Καλέ όντως πού πας για 35 άτομα η διδυμομάνα!!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!

Για την κούνια δεν ξέρω αν αργήσαμε. Τις βρήκα δύο φορές το πρωί όρθιες να με περιμένουν μετά από δύο αχνά "ουά" και από τότε το καγκελάκι είναι σηκωμένο μόνιμα. Τώρα για το ότι τις βάζω κοιμισμένες, αφού 8 στις 10 φορές αποκοιμιούνται στο τελευταίο γάλα, ίντα να κάμω η δόλια μάνα;;; Όχι ότι δεν μου αρέσει να τις κρατάω για να αποκοιμηθούν. Τη λέω την αμαρτία μου... Το θέμα είναι ότι έχουν πιαστεί οι ώμοι μου και οι καρποί μου και δεν μπορώ πολλά πολλά. Μια φίλη που ήταν έγκυος σε αυτή τη φάση είχε βάλει σκαλί. Κι εγώ 1,70 είμαι και το στρώμα είναι στο γόνατο και το κάγκελο στο στήθος... Τες πα θα δούμε!

Με έπιασε λογοδιάρροια αλλά αύριο θα τη γλιτώσετε από μένα γιατί θα πάω στη δουλειά και μετά θα ξεσαλώσω σε μαγαζιά όσο προλάβω. Θα κοιτάω περισσότερο, αλλά κι αυτό μια χαρά είναι!

Η πεθερούλα κατάφερε να με συγχύσει το ΣΚ, αλλά τουλάχιστον επιβεβαίωσε κάποια πράγματα. Να φανταστείτε Σάββατο απόγευμα είχαμε την καλή της την κουβέντα με τον άντρούλη μου (όπου με έλεγε υπερβολική) και Κυριακή μεσημέρι έκανε τη χαζομάρα της.

Αυτά πάω για νάνι!!

Φιλούρες σε όλες και περαστικά στα άρρωστα, (της Gemini θυμάμαι, είναι και κανένα άλλο; Α! τα τουινσάκια Περαστικά!! ).

Καληνύχτααα!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

ναι ρε συ τζεμι...

μου διεφυγε ετουτο..

μαλλον δοντια ειναι.

μη δωσεις καομα πο\νσταν θεωρω ειναι πολυ νωρις!

ανα 6ωρο. Αν χρειαστει μπανακια.

Κι εντριβουλες. Πώς γράφεται? έτσι?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εμείς πήγαμε Αττικόν. Και δε με χάλασε τίποτα. Φοβερή εξυπηρέτηση. Ισως επειδή ήταν και επείγον και περάσαμε σφαίρα. Αλλά γενικά έβλεπα και τους αλλους και τους προσεχαν πολύ. Να φανταστείς για να κάνει ο μικρός καλλιέργεια ούρων χάλασαν γάζες- ορούς-αντισηπτικά..χωρίς να τσιγουνέυονται. Την Αντίστοιχη εξέταση την πληρώναμε χρυση στο μητέρα

Ετότενες τί θες κ ψάχνεσαι καλέ?

Δίπλα το νοσοκομείο, φχαριστημένη κ σκέφτεσαι για ιδιωτική?

Καλά έχω δώσει για καλλιεργεία της μεγάλης πριν την εθνική....

88 (νομίζω) στο μητέρα. κλέφτες ρε!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεμινάκι ελπίζω να το καταλαβε τωρα ο σύζηξ την πατατια της!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

:tongue:

προυτς προυτς προυτς

Άνθρωποι, όταν κάθεστε σε πλαστικές καρέκλες μην κλ@νετε. Ακούγεται σαν μπομπαρντισμός και μετά κλ@νουμε κι εμείς απʼτο φόβο μας.

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Paulo Coelho

Καλησπέρα !

Εμεις ευτυχως καλά όλοι! Ναι, ενας εμετος κ τελος ήταν, γι' αυτο χτες καταφεραμε και κάναμε κ τη βολτούλα μας...!

Λινακι,εισαι τυχερη που κοιμουνται απο μονες τους,ηταν ετσι ανεκαθεν?Εμας μονο η μεγαλη κοιμαται ετσι,η μικρη κουνημα στα χερια,το καναμε συστημα απο τους κολικους και μετα.

Αργυρώ, ναι, ανεκαθεν κοιμούνταν μόνες τους, αλλα κι εγώ ποτε δεν ετρεξα να τις παρω αγκαλια με το παραμικρό κ να προσπαθησω να τις κοιμίσω. Με τριψιμο στην πλατούλα ή ελαφρα χτυπηματακια στον πωπο(νιωθουν ότι κουνιούνται κ νανουρίζονται) καταφερνα να τις κοιμίζω όταν ειχαν γκρινιες. Μερικές φορές ταυτόχρονα κ τις δύο,τη μία με το ενα χέρι, την άλλη με το αλλο, σα ζογκλερ γινομουν!

Σε εξαιρετικα δυσκολες στιγμες ομως, οπως οι κολικοί ή πόνοι απο τα πρωτα δοντακια και αγκαλια τις επαιρνα και γύρω-γύρω το δωματιο εφερνα κουνώντας τες μπας κ κοιμηθούν...

Καλησπέρα! Καιρό έχω να φανώ,αλλά πολύ κιούραση....

Τα τουινσάκια άρρωστα... 1 εβδομάδα ο Φιλ, 1 η Βικ. 2 επισκέψεις στο Παίδων, αντιβίωση και αντιπυρετικά με το βαρέλι, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια.... Δεν έχω κάτι άλλο να πω....

Βλέπω όμως ότι όλες μας τα τραβάμε αυτά...

Χρόνια πολλά και στα παπάκια! Να το καλό της ημέρας!

Περαστικα στα μικρούλια!Γιατί τόσες μερες τα καημενουλια, τι ταλαιπωρία τραβατε (ολοι!).... Ευχομαι γρήγορα να γίνετε καλά!

Ο μεγαλος εχει πυρετο...38,9. Κανενα αλλο συμπτωμα κ λεω εγω θα ναι τα δοντια που τον ενοχλουν τις τελευταιες μερες. Κοιμαται ομως το καημενουλι μου.

Ερωτηση, του εδωσα ντεπον κ ο πυρετος δεν επεσε τελειως, δηλ πρεπει να εφτασε το λιγοτρο 38,3. Ποτε ξαναδινουμε, ανα 4 ωρο??

Περαστικα κ σε σας.... Όπως σου ειπε κ η Λοβ, αν δεν πεσει ο πυρετος στο τριωρο μπορείς να δίνεις αλλο αντιπυρετικο (πονσταν-ντεπον), το ίδιο αντιπυρετικο ανα εξαωρο μπορείς να το δίνεις...

Κ μια δική μου ερωτηση για όποια ξέρει: το ντεπον κ το παναντολ που εχουν απο ότι ξερω την ιδια δραστική ουσια, την παρακεταμολη, θεωρούνται ίδια αντιπυρετικά? Πρεπει να θυμηθω (δυσκολο!:)) να ρωτησω την ντοκ...

Νουνου απολυτο δικιο εχεις για τις εξοδους, απαραίτητες ειναι για να μην κλαταρουμε στο τελος, αλλα απο κουραγιο κ διαθεση... αστα! Τον λίγο ελευθερο χρονο που μου μενει, προτιμώ το... κοκούνινγκ!

Βηχει η κορούλα σου? Πατε σταθμό? Ευχομαι γρήγορα να γίνετε καλά!

Κι εμας ο βήχας εχει δεν εχει μια βδομαδα που σταματησε! (απο το Σεπτεμβρη!!!)

Πάντως περάσαμε πολύ όμορφα και τα παπιά είχαν φοβερή διάθεση όλη τη μέρα!

Μετά που μου βγήκε ο πισινός να μαζεύω, και την ίδια μέρα αργά και την επόμενη, αναρρωτήθηκα τί θα είχε γίνει εάν είχαν έρθει όλοι..:confused::confused: και μετά ανακουφίστηκα που δεν ήρθαν ! :oops:

Κατά τα άλλα, όσες ενθυμούνται για τα 4 δόντια μαζί, περικαλώ να γραφτεί στο πρακτικό ότι είναι 8 μαζί τελικά, τα δύο τραπεζίτες..

Και έχω και τη μεγάλη που έσκασε και σε αυτήν άλλο ένα κι έχουμε και συνέχεια.

Οπότε καταλαβαίνετε..

Παπίτσα, μη στενοχωριεσαι που δεν ήρθαν όλοι, εχουμε μπροστα μας γενεθλια......!!! Καλα να ειμαστε κ να γιορταζουμε!

Καλέ, μην ντρεπεσαι που σκεφτηκες ετσι ! Να σου πω ότι κι εγω δεν καλοβλεπω μεγαλες "συναξεις" σε γενεθλια γιατι ξέρω εκ των προτερων ότι το αγχος να το οργανώσω κ η κουραση μετα θα με κανουν να μην χαρω τα γενεθλια των παιδιών μου! Γι' αυτό εχω αποφασίσει :όσο ειναι μικρα, λίγοι κ καλοί.... Όταν μεγαλώσουν κ καταλαβαίνουν καλύτερα, εχουν φιλους κτλ, βλεπουμε! Τοτε θα το χαιρονται κι αυτά περισσότερο.

Οσο για τα δοντάκια, καλορίζικα!!! Αν καταλαβα καλα πονανε? Λίγο υπομονή, θα περασει κι αυτό...;)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Σε συζήτηση ξενύχτηδων επεσα???:D:D:D

Καλησπέρα Τζίνι! Αν καταλαβα καλα περιμενετε ανιψακι στις γιορτες? Με το καλό ευχομαι...!!!

Σεμιν δυστυχως οι αντρες πολλές φορες δεν καταλαβαίνουν κάτι όταν τους το λες, πρεπει να δουν/παθουν για να καταλαβουν!!!

Καληνυχτώ κι εγώ....!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

παπιτσα 8 δοντια μαζι?ο καθενας??:confused::shock::shock:κουραγιο!!!!

εμενα βρε κοριτσια γιατι βγαζουν 1 δοντι καθε τριμηνο και εχουν μεινει στα 9 και 7 αντιστοιχα?ποτε θα τελειωνουμε??

σας ειπα οτι ειμαστε με βιταμινες γιατι τα καμαρια μου τρωνε ολο και λιγοτερο??

ο μικρος σε 2,5 μηνες πηρε μονο 60 γραμ.!!!!!!!!!Φρικαρε η γιατρος!

και ενω ηταν στην κατωτερη καμπυλη εντελως οριακα τωρα επεσε.Και ο αλλος επεσε αλλα ειναι ακομα μεσα στις καμπυλες.Τι θα κανω με τον μικρο μου λετε?

ΥΓ παπια μου φυσικα και δεν ρωτησα ποσο εχει το πλακακι με το στρας γιατι οταν τα ειδα σκεφτομουν ποιος ο λογος να σκασεις ενα σωρο λεφτα για να βαλεις αυτην την κακογουστια στο σπιτι σου???για να κανεις την αναγκη σου και να γυαλοκοπαει ο τοπος τριγυρω??τι να πω...

επισης δεν θα ηταν σιγουρα μεσα στο μπατζετ μας .

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλησπέρα!!!!!

Τι κάνετε???

Τώρα μπήκα και είχα ένα προαίσθημα αυτές τις μέρες.... είχαν τα παπάκια μας γενέθλια?????

Χιλιόχρονα!!!! Πάντα ευτυχισμένα!!!! Εύχομαι όλα τους τα χρόνια να είναι γλυκά, αθώα, γελαστά όπως ο πρώτος τους χρόνος!!!!!

scraps-birthday-65.gif

Να χαίρεστε και τον μπαμπάκα σας!!!!

RKdwp3.png

Λοιπόν, τα μικρά δεν συμμαζεύονται με τίποτα.... μου έχουν βγάλει το λάδι...

Εν το μεταξύ ανέλαβα μαζί με κάποιες κοπέλες έναν πολιτιστικό σύλλογο γυναικών (δουλειά δεν είχε ο γάιδαρος.... :) ) και συμμετέχουμε σε ένα φεστιβάλ και τρέχουμε σαν τρελές ... φτιάχνουμε μαρμελάδες, χιονόμπαλες, κουραμπιέδες κ.α....

Κατά τ' άλλα ο σύζυξ άρρωστος οπότε έχω άλλο ένα "παιδί" αυτές τις μέρες...

Είχαμε κανένα συγκλονιστικό νέο?? Καμιά νέα φώτο? Τίποτα?? Ενημερώστε με please αν θέλετε γιατί άντε να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες...

RKdwp3.png

joy τι ήταν αυτό που διάβασα?? Παναγία μου να μην σας ξανατύχει? Μα τι συνέβη?? Κι εμένα έχει κάνει ο μικρός πυρετικούς σπασμούς αλλά όχι κάτι ανησυχητικό.. Περαστικά ας είναι!!

Naki εύχομαι κάθε θετική εξέλιξη!!!

Twins, Nunu περαστικά στα άρρωστα μικρούλια!! Αυτές οι ιώσεις πια μας έχουν ξεσκίσει...

RKdwp3.png

Μιας και αναφέρετε ιδέες για χειροποίητα δώρα, αυτό που φτιάξαμε εμείς...

Ένα άδειο βάζο από σάλτσα, μαρμελάδα ή ότι άλλο, κολλάμε στο καπάκι με σιλικόνη ή βενζινόκολλα μια φιγούρα πλαστική ή πορσελάνινη, γεμίζουμε με απιονισμένο νερό, ρίχνουμε μια σταγόνα baby oil και χρυσαφάκια και βενζινόκολλα στο χείλος του καπακιού και κλείνουμε καλά!! Στολίζουμε όπως θέλουμε!

Nunu αυτό με το χιονάνθρωπο μου θυμίζει που είχα πάρει από το jumbo πέρυσι αντίστοιχα αγιο Βασίλη και έβαλα σε όλα τα κουτάκια γλυκά και τα έδωσα στους νονούς!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...