Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΑΝΘΗ το καταλαβα αυτο με τον γιατρο και τα φαρμακα;)γι αυτο λεω πως μαλλον ο δικος μου δεν ειναι υπερ των φαρμακων ελα μου ομως που ειμαι εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι προβλημα εχετε με το ταμειο σας??μην με τρομαζεις!!!!εχετε ακουσει αν μπουμε κι εμεις στον εοππυ απο το 2013???ελπιζω πως οχι!!!!!!!

ΛΑΕΡΤΑ εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOT

Κάντυ μου το πρόβλημα είναι οτι ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοί έχουν ακυρώσει τις συμβάσεις τους με το καλό μας ταμείο (όπως και οι περισσότεροι γιατροί πληροφοριακά σου λέω) και πλέον ή θα πρέπει για οποιοδήποτε φάρμακο να το αγοράσουμε, να το πληρώσουμε και μετά να κάνουμε δαπάνη για να πάρουμε τα λεφτά ΌΤΑΝ και ΑΝ ή να πάμε στο φαρμακείο του στρατού στην Θεσσαλονίκη, να περιμένουμε απο τις 6 το πρωί στην σειρά και να μας πούνε αν το έχουνε ή όχι. Αν όχι θα πρέπει να το παραγγείλουμε και φτου και απο την αρχή...

Δεν άκουσα κάτι για εοππύ αλλά ούτως ή άλλως τα μαύρα μας τα χάλια είναι και έτσι...

αληθεια?????????????:shock::shock::shock::shock:εμεις εδω ευτυχως δεν εχουμε ακομα τετοιο προβλημα...στο φαρμακειο παιρνω τα φαρμακα μου κανονικα ο γυναικολογος μεχρι αρχες του μηνα εκοβε την επισκεψη απο το βιβλιαριο και η μικροβιολογος καθε φορα μου λεει οτι ειναι το μονο ταμειο που τους πληρωνει εστω και καθυστερημενα!!!!επισσης 2 φορες που χρειαστηκα να παω στο φαρμακειο στην Θεσσαλονικη τους πηρα τηλ τους ειπα τι χρειαζομαι τα παρειγγειλαν τους ξαναπηρα να επιβεβεωσω οτι τα παρελαβαν πηγα και μεσα σε 10 το πολυ λεπτα ειχα τελειωσει!!!!

τελικα μηπως ειμαι πολυ τυχερη???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Καιρό έχω να φανώ,αλλά πολύ κιούραση....

Τα τουινσάκια άρρωστα... 1 εβδομάδα ο Φιλ, 1 η Βικ. 2 επισκέψεις στο Παίδων, αντιβίωση και αντιπυρετικά με το βαρέλι, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια.... Δεν έχω κάτι άλλο να πω....

Βλέπω όμως ότι όλες μας τα τραβάμε αυτά...

Χρόνια πολλά και στα παπάκια! Να το καλό της ημέρας!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα ειναι πολυ ωραια αυτες τις μερες στο κεντρο,να πατε και να περασετε πολυ ομορφα!!!Εγω σπιτι,ο συζυγος δουλευει και οι μικρες κοιμουνται.....ησυχια....βαριεμαι να καθαρισω τον νεροχυτη!Καλημερα!

αχ ναι ωραια τα περασαμε! ηπιαμε κ καφε κανονικα, πηραμε κ εφημεριδα για το σπιτι....ποσο καιρο ειχαμε να το κανουμε αυτο ουτε που θυμαμαι....

Λινακι,εισαι τυχερη που κοιμουνται απο μονες τους,ηταν ετσι ανεκαθεν?Εμας μονο η μεγαλη κοιμαται ετσι,η μικρη κουνημα στα χερια,το καναμε συστημα απο τους κολικους και μετα.Αυτο με την αναπνοη το εκανα εγω οταν γεννηθηκε η αδερφη μου:oops:...ζηλευα πολυ και φυσικα το σταματησα οταν η μαμα μου ζητησε την συμβουλη της παιδιατρου,της ειπε πως δεν θα της δωσεις καμμια σημασια,οποτε πηρα ανασα,αλλιως θα εσκαγα!!Νομιζω πως μια φορα μου πεταξε νερο στο προσωπο και επισης συνηλθα αμεσως...η μικρη μου κορη μερικες φορες,οπως οταν την αφηνω απο την αγκαλια μου,κλαιει χωρις να παιρνει ανασα,κοκκινιζει πολυ,την παιρνω αγκαλια και τοτε ηρεμει,αλλα κανει κατι σαν λιγμους.Εχεις απολυτο δικιο,ειναι παμπονηρα,καταλαβαινουν τα παντα.Ευχομαι να ειστε καλα απο εμετους και να πατε καμμια βολτουλα.

νομιζω εδω το ειχα διαβασει οτι αν εκεινη τηνωρα τα φυσηξεις στο προσωπο κανουν 'επανεκκινηση'

Καλημερα σε ολες,χρονια πολλα σε μικρους και μεγαλους!!!Πολυχρονοι και γεροι....φευγω γιατι η μεγαλη ξυπνησε.Ισως κανω και καμμια δουλεια....με εχει πιασει μια σπαριλα ομως....εφτιαξα εχθες cookies,με σταγονες σοκολατας,καλα βγηκανε.Σημερα λεω να φτιαξω ενα κεικ...θα δειξει!!

καλη επιτυχια!!

α! επειδη βλεπω στελνεις συνεχομενα μνμ, κανεις multi-quote αν πατησεις τα " που εχει καθε μνμ απο κατω κ μετα απαντηση;)

Κοριτσια σκεφτομαι μετα το συμβαν για ιδιωτική ασφαλιση. Η αλήθεια είναι οτι δεν έιχα παράπονο απο το δημόσιο. Αλλά για καλύτερα. Εσεις έχετε?

εμεις δεν εχουμε αλλα ετσι οπως τα πανε τα πραγματα εκει θα μας οδηγησουν..

twins περαστικά σας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χαιρετίζω τα πλήθη!

Τουίντση περαστικά σας!

Ανθή άντε κ σύντομα καρχαρίες κ εσείς!

Κάντυ τύχη ξετύχη, κατά πως δείχνει όλοι κατά εκεί θα πάνε, προς εοππυ πλευρά.

Γιατί να μην αρμέξουμε όσα υγιή ταμεία υπάρχουν?????

Κ το νατ μπήκε κ το ριμάξαν!

Λιν περαστικά σας!

εμετό??? Το άλtερ έγο μας καλέ!!!!!

αργυρούλα μου εγώ θα έιμαι μόνη με τρία παιδιά κ παίζει το ενδεχόμενο ανήμερα χριστούγεννα να είμαι το βράδυ στο νοσοκομείο κ να αφήσω για ύπνο εδώ τη μεγάλη σίστερ! Ας ευχηθώ να μην επαληθευτεί αυτο το σενάριο!

Θα περάσουμε όμορφα όμορφα όμορφα....

Τζεμ μου είχε λείψει απίστευτα αυτο το χράτς χρούτς της εφημερίδας. Κάτι ψιλά προλαβαίνω να διαβάσω τελευταία.

Τζό ιδιωτική έχω στα παιδιά. Εθνική.

Ρώτα οτι θες.

Αρχικά θα σου πω γύρω στα 1400 (νομίζω) το εξάμηνο κ για τα τρία.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 100% σε όλα τα παιδιά.

Στα δίδυμα στις εξωτερικές εξετάσεις 10% συμμετοχή (πχ εξετάσεις αίματος κούφια η ώρα εκτός νοσοκομείου νοσηλείας) .

(δεν θυμάμαι αν είναι 100% για ίδια φάση στο συμβολαιο της μεγάλης)

Τί σε χάλασε στο παίδων.?

Κόσμος?

Αναμονή?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ο μεγαλος εχει πυρετο...38,9. Κανενα αλλο συμπτωμα κ λεω εγω θα ναι τα δοντια που τον ενοχλουν τις τελευταιες μερες. Κοιμαται ομως το καημενουλι μου.

Ερωτηση, του εδωσα ντεπον κ ο πυρετος δεν επεσε τελειως, δηλ πρεπει να εφτασε το λιγοτρο 38,3. Ποτε ξαναδινουμε, ανα 4 ωρο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ο μεγαλος εχει πυρετο...38,9. Κανενα αλλο συμπτωμα κ λεω εγω θα ναι τα δοντια που τον ενοχλουν τις τελευταιες μερες. Κοιμαται ομως το καημενουλι μου.

Ερωτηση, του εδωσα ντεπον κ ο πυρετος δεν επεσε τελειως, δηλ πρεπει να εφτασε το λιγοτρο 38,3. Ποτε ξαναδινουμε, ανα 4 ωρο??

καλημερα και περαστικα σας!ανα 6ωρο το ιδιο φαρμακο και αν στο ενδιαμεσο χρειαστει δωσε αλλο στο 2-3ωρο ..δηλαδη εναλαγη ντεροπ-ποσταν για παραδειγμα...

καλημερα σε ολες ..περαστικα σε ολα τα αρρωστα φατσακια και καλη εβδομαδα!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.Gemini,περαστικα σας!!!Αχ,κι εμεις παιρναμε εφημεριδα και καθομασταν στο Cafe και την διαβαζαμε....τι ωραια...ομως δεν εχω παραπονο,εχθες πηγαμε το βραδυ βολτουλα με τον συζυγο,κοντα βεβαια στο σπιτι,αλλα ηταν πολυ ωραια.Πρωινοι κι εμεις,η μια διοτι δεν εφαγε το τελευταιο γευμα,ξυπνησε στις 3 και η αλλα 6 παρα και τωρα εχει πολυ πλακα με την πιπιλα που καθεται και με κοιταει....εχουμε εμβολιο σημερα...πρεπει να σκεφτω τι θα ρωτησω την παιδιατρο,γιατι οταν ειμαι εκει ξεχναω τα μισα.Οσο για την ιδιωτικη ασφαλεια,το Ιασω για ενα χρονο την παρειχε δωρεαν και για τα δυο μωρα,μετα αν θυμαμαι σωστα ηταν 500 το καθε παιδι με το πληρες πακετο.Δεν το καναμε ομως και το εχω μετανιωσει.Φιλια,παω μπας και την κοιμησω...αν προλαβω και την πεσω για καμμια ωριτσα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Παπιοοικογένεια μας γλυκιά!! Να χαίρεστε τη φαμίλια σας πάντα κίτρινη και πλατσουριστή σε καθαρά, ήρεμα και πλούσια νερά!!!

Παπάκια χρόνια πολλά, ευτυχισμένα και τρυφερά!!!!

Περαστικούλια στα μπεμπάκια μας που ταλαιπωρούνται, και εμάς η Νικόλ με ασταμάτητο βήχα χτες, για να δούμε...

Κατά τ άλλα είχε το ρεπό του αυτό το Σ.Κ ο σύζυξ και δεν ήταν εξουθενωτικό. Παρασκευή παρέδωσα πνεύμα και σώμα όμως, ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης. Για να καταλάβετε το μέγεθος, τα παιδιά παίζανε στο χαλί και εγώ δίπλα τους κοιμόμουν :oops: κάτω στο χαλί, χύμα...Σαββάτο είπαμε να βγούμε αλλά Κυριακή το πληρώσαμε. Πονοκέφαλο και στομάχια άστα να πάνε!! (ναι ήπιαμε:rolleyes::rolleyes:)

Πως είστε; σε γενικές γραμμές διάβασα τα νέα σας!! Φυσικά θυμάμαι ελάχιστα για να σχολιάσω αλλά θα κάνω μια προσπάθεια!!!

Τζεμ ευτυχώς που σου κοψε να πάς για καφέ και οχι γυμναστήριο, μπορεί και να σε βάραγα!!!! Αϊντε!! πρέπει να βγαίνουμε έξω λίγο μόνες μας γιατί χαλάει το μηχάνημα!! Να το επαναλάβετε σύντομα!!!

εμάς ανά εξάωρο μας έχει πεί το ίδιο φάρμακο, στο ενδιάμεσο αν χρειαστεί δίνεις άλλο φάρμακο (πονστάν απέφυγε το, εμένα μου έχουν πει αλγκοφρέν) και αυτό οχι νωρίτερα του τριώρου. Αν έχουν σε λιγότερο χρόνο από το τρίωρο πάλεψε το με μπάνια και κομπρέσες.

Twinsaki μας έχεις λέιψει..., πως είναι τα μικράκια τώρα; Νοσοκομείο γιατί πήγατε;

joy και γω το σκέφτομαι για ιδιωτική αλλά με τι προσόντα οεο; Πως είναι τα παιδιά, όλα καλά τώρα;

tzini υποκλίνομαι!! Φέτος τα Χριστούγεννα όμως σας φέρνουν έξτρα δώρο! θέλω να σχολιάσω κι άλλα αλλά ήρθε η το μποςς :confused::confused:

φιλακια σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα μπεμπέγια θα μπω και αργότερα!!

8 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα!

σε λιγο δουλευω οποτε τρεχω λιγο.

περαστικα σε οσους ειμαστε ακομα αρρωστοι.Αντε να δουμε...

εγω σημερα πηγα για εξετασεις αλλα η μικροβιολογος ειπε οτι ή θα πρεπει να τις πληρωσω ή θα πρεπει να αλλαξει ο γιατρος του ικα το παραπεμπτικο και να γραψει κατι παθολογικο(πχ πεθαινω) αλλιως ο εοπυ δεν τα καλυπτει.Αντε παλι να τρεχω στον γιατρο.

κατα τα αλλα καλα,σχεδον δεν βηχουμε πια.

ειχα και τους μαστορους σημερα παλι,αλλα ευτυχως τελειωσαν αυτοι,παμε για τους επομενους.

Πρεπει να παραγγειλουμε και τα πλακακια ,το κακο ειναι οτι για το μπανιο δεν εχω βρει κατι οσο οικονομικο θα ηθελα.

Φροσουλα το blog πως το εφτιαξες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Χαιρετίζω τα πλήθη!

Τουίντση περαστικά σας!

Ανθή άντε κ σύντομα καρχαρίες κ εσείς!

Κάντυ τύχη ξετύχη, κατά πως δείχνει όλοι κατά εκεί θα πάνε, προς εοππυ πλευρά.

Γιατί να μην αρμέξουμε όσα υγιή ταμεία υπάρχουν?????

Κ το νατ μπήκε κ το ριμάξαν!

Λιν περαστικά σας!

εμετό??? Το άλtερ έγο μας καλέ!!!!!

αργυρούλα μου εγώ θα έιμαι μόνη με τρία παιδιά κ παίζει το ενδεχόμενο ανήμερα χριστούγεννα να είμαι το βράδυ στο νοσοκομείο κ να αφήσω για ύπνο εδώ τη μεγάλη σίστερ! Ας ευχηθώ να μην επαληθευτεί αυτο το σενάριο!

Θα περάσουμε όμορφα όμορφα όμορφα....

Τζεμ μου είχε λείψει απίστευτα αυτο το χράτς χρούτς της εφημερίδας. Κάτι ψιλά προλαβαίνω να διαβάσω τελευταία.

Τζό ιδιωτική έχω στα παιδιά. Εθνική.

Ρώτα οτι θες.

Αρχικά θα σου πω γύρω στα 1400 (νομίζω) το εξάμηνο κ για τα τρία.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 100% σε όλα τα παιδιά.

Στα δίδυμα στις εξωτερικές εξετάσεις 10% συμμετοχή (πχ εξετάσεις αίματος κούφια η ώρα εκτός νοσοκομείου νοσηλείας) .

(δεν θυμάμαι αν είναι 100% για ίδια φάση στο συμβολαιο της μεγάλης)

Τί σε χάλασε στο παίδων.?

Κόσμος?

Αναμονή?

Εμείς πήγαμε Αττικόν. Και δε με χάλασε τίποτα. Φοβερή εξυπηρέτηση. Ισως επειδή ήταν και επείγον και περάσαμε σφαίρα. Αλλά γενικά έβλεπα και τους αλλους και τους προσεχαν πολύ. Να φανταστείς για να κάνει ο μικρός καλλιέργεια ούρων χάλασαν γάζες- ορούς-αντισηπτικά..χωρίς να τσιγουνέυονται. Την Αντίστοιχη εξέταση την πληρώναμε χρυση στο μητέρα

Διδιμομανούλες και διδυμοεγκυούλες σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας!!!!!

Σέβη έχεις το ταλέντο να συγκινείς.. ατιμούτσικο..

Σας ευχαριστώ όλες !!

Από τις πρώτες μέρες που μπήκα στο καφέ μας, μας αγκαλιάσατε, στη συνέχεια γνωριστήκαμε καλύτερα, ήρθαμε κοντά, μας σταθήκατε στα δύσκολα, είχατε θετική ενέργεια για να πάω καλά (πράγμα που έγινε), γίνανε φιλίες στενές, βρεθήκαμε από κοντά, μιλάμε με πιμια, κινητα, σταθερα,φειςμπουκ, όλα όλα!

Ανταλλάσσουμε απόψεις, εμπειρίες, φοβίες, χαρές, ευχές..

Είναι φοβερό !! είναι μαγικό!! Λυπάμαι που δεν μπορώ να γράφω από κινητό όπως σε άλλα σαιτς και να είμαι παρούσα συχνότερα.

Τζου :shock::shock::shock::shock:

Εντάξει, θα σοκαριζόμουν όσο κι αν το έχω σστο μυαλό μου ότι μπορεί να συμβεί κάτι κάποια στιγμή.. ξέρω για πετσέτες με δροσερό νερό στις sos αρτηρίες που βρίσκονται μέσα στα μπούτια, στους προσαγωγούς περίπου κοντά. Έχει άμεσα αποτελέσματα λένε στον πολύ υψηλό πυρετό. Έχει συμβεί σε ανήψι του άντρα μου και το κάνανε. Σόκ πάθαν κι εκείνοι.

Κρίστυ διάβασα τα καλά νέα. Μπράβο! Συνέχισε έτσι καλά.

Μασάκι κι εμένα είχε ξεκινήσει και μου έκανε δεξια αριστερά το κεφάλι ο μικρός. Πήγε κι εμένα το μυαλό μου στο κακό. Τελικά το σταμάτησε όταν δεν έδινα σημασία. Είχα πάρει το γιατρό τηλ. (κι εμένα μεγάλος, λίγο πριν τη σύνταξη, μα αυτοί έχουν εμπειρία σε αρρώστιες θεωρώ πολύ..τεσπα..)και μου είπε ότι μάλλον το έχει βρει για παιχνίδι και να κοιτάξω εάν την ώρα που το κάνει εάν το βλέμμα του δείχνει να είναι "εδώ" ή "άλλου". Ευτυχώς ήταν στο εδώ. Η μεγάλη όμως τον κοίταγε που το έκανε. Το κατέγραφε. Όπως κατέγραφε και τη δική μου αντίδραση. Κάποια στιγμή ξεκίνησε κι εκείνη, άτσαλα εντελώς και για λίγο, φαινόταν ότι ήταν καθαρά μίμηση. Τώρα σπάνια και που, το κάνουν στα καρεκλάκια φαγητού για παιχνίδι. Το ξεκινάει καμία φορά το ένα, το κοιτάει το άλλο και κάνει κι εκείνο ταυτόχρονα και ξεκαρδίζονται.

Πιστεύω πάντως ότι όσο κι αν μας τρώει εμάς τις μανάδες αυτή η έγνοια, δε θα πρέπει να άγχεσαι, γιατί είδα και τι έγραψαν και οι άλλες κοπέλες κοντά στην ηλικία σας.

Εμάς τώρα στα γενέθλια έληξε η ιδιωτική ασφάλεια δώρο του μαιευτηρίου. Μας ήρθε ανανέωση περίπου 200/παιδί. Δεν την κάναμε. Της ίδιας ασφαλιστικής έχω ομαδική από τη δουλειά και θα βάλω και τα παιδιά. Θα μου κοστίσει 11το μήνα και θα τα κρατάνε από το μισθό μου. Οι καλύψεις είναι 80%. Θα πάρω τηλέφωνο και αυτόν τον ενοχλητικό ασφαλιστή, που είχαμε τα μωρά νεογνά και είχε λυσσάξει να περάσει από το σπίτι να μας πει για την ασφάλεια, να του πώ με βάση την ομαδική τί προσφορά να μας κάνει για να συμπληρώσουμε μήπως και την κάνουμε φουλ. Αν συμφέρει θα το σκεφτούμε, αλλιώς και με το 80% είμαστε καλά πιστεύω.

Τζεμι τζέμι, μπράβο ρε σύ!

Ζουλεψα τον καφεδάκο με τη φίλη πιο πολύ από την έξοδο με τον σύζηξ :tongue::rolleyes:

Φροσάκι τί ήταν καλέ αυτό το σκηνικό ? Καλά είμαι ετεροχρονισμένη δε λέω..

Καλά κάνεις ασκήσεις ψυχραιμίας σπίτι με τα βλαστάρια σου και έχεις και τα πρωινά με τέτοια σκηνικά..τί να πώ?

Τουινς περαστικά σας! Όλος ο κόσμος πια..άρρωστος! Εσείς έχετε και τον παιδικό φέτος..

Τί στο καλό, όλο έτσι θα πηγαίνει? Εκτός από κουραστικό είναι και ανιαρό..

Καντυ η θεά λαέρτα με είχε σώσει κι εμένα με το καρότσι !Για μένα, γνώμη μου μην πάρεις τους ποδόσακους του καροτσιου. πολλά λευτά για το τίποτα. Αν και νομίζω άνοιξη γεννάς? εεε, μέχρι να σαραντήσεις μάλλον θα είσαι μέσα, μετά καλός καιρός. Αν χρειαστεί τα σκεπάζεις με κουβερτούλες, παπλωματάκια κτλ. Εγώ δεν τους πήρα κι έκανα έτσι.

Τον επόμενο χειμώνα θα είστε μεγάλοι οπότε γιοκ ποδόσακοι.

Τα μεταφορικά εμένα ήταν 45? που το πήρα το καρότσι αρχές μαρτίου.

Λοβμι, τί ωραία δωράκια περιέγραψες!

Θα σου κλέψω καμιά ιδέα και θα πουλη΄σω και μούρη! ;):tongue:

Νουνούκα, γινόμαστε και χάλια από τα ξύδια? οεο?? ;);) προσοχή μετά..γιατί εκτός από το να τα βλέπετε διπλά, έρχονται και όλα διπλά...:tongue::tongue::tongue: με πιάνιεις??

Υποκλίνομαι στα χριστουγενιάτικα δέντρα της Άρτσι!

Είχα σκεφτεί κάποια στιγμή δέντρο με μπουκάλια μπύρας.. γιατί έχω φάει ενα κόλημα με την μπύρα από την εγκυμοσύνη και συνεχίζεται..

Ευχαριστούμε πολύ και για την όμορφη μαντινάδα! Μας άρεσε πολύ!

Σεμίν, κι εμείς δυστυχώς κοιμισμένα τα βάζουμε και καλά ο σύζηξ που έχει κι ένα Α ύψος, εγώ? που πας μαρή με σκάρτο 1,70 λέω από μέσα μου κάθε φορά ?? Είχα σκεφτεί για σκαμνάκι στις κούνιες μπροστά, τελικά συνήθισα (?) και κοψομεσιάζομαι.. τί να κάνω? Πάντως μην το έχετε κάτω. Όχι!! Επικύνδυνο πολύ! Καλέ σαν αργά εσείς δεν σηκώνετε κάγκελο τώρα που το σκέφτομαι? Τόσο καιρό δεν ήταν επικύνδυνα? Μαρή μην τις εμπιστεύεσαι ! Εγώ κοψομεσιάζομαι από 8 μηνων με το κάγκελο. Δεν μπορούσα να το αφήσω παραπάνω.

Νάκι να το πάρετε το μηχάνημα και να αποδώσει στο φουλ του! ΝΑ πάνε όλα κατ'ευχήν!

Στρας πλακάκι..ουάου γκλαμουριά! Πόσο τα έχει?

Αργυρούλα πώς πήγε το κέικ? Μη λέτε για γλυκά, γιατί πεινάω και είμαι σε δίαιτα αυστηρή!

Λινάκι ξαναέκανε εμμετό η μικρή? Ή ήταν τυχαίο? Μια φορά και πάπαλα?

Τζινι δεν έχω τί να σου πω!!!!!!!!!!!!!! Στα έχω πει όλα! Νομίζω..

Νούφι πόσο μπορεί να πήζεις????????

Αν δεν τα έχω χάσει..συνεχίζω με μήνυμα των δικών μας νέων..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Λοιπόν, εμείς στην αρχή λέγαμε να μην κάνουμε τπτ το φοβερό μια και ξενυχτάμε σχεδόν κάθε βράδυ και εφόσον είναι μικρά ακόμα και δεν καταλαβαίνουν τόσα πολλά όσα στα 2α τους γενέθλια, λέγαμε να τα κάνουμε εμείς και εμείς. Παπουδογιαγιάδες και νονές.

Αργότερα και όσο πλησίαζαν οι μέρες, μας έτρωγε ο κ)λος μας κι αυξάναμε τα ατομα. Μέχρι που τα φτάσαμε περί τα 35μεγαλοι και 9 μικρά, κι αυτοί οι στενοί μη φανταστείτε μεγάλα ανοίγμα, πάλι ήταν πολλοί στην απέξω..που θα θέλαμε..

Ετοιμαστήκαμε, φαγιά, μανάδες κτλ και τελικά πήραμε "λουκάνικο" , διότι μια ομάδα καλεσμένων (7 άτομα) ήταν άρρωστοι οικογενειακώς, κάποιοι άλλοι τους έτυχε δουλειά Σάββατο πρωι στη δουλειά τ ους εκτακτως :rolleyes::rolleyes:, σε άλλους ήρθε η πεθερά από την επαρχία και το είχαν ξεχάσει πως θα ερχόταν (ο γαμπρός δηλαδή το είχε ξεχάσει :rolleyes:), άλλοι φεύγανε για κρήτη για κάτι δουλειές, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι, και τελικά ήταν γύρω στα 14 άτομα και 2 μικρά, μόνο. :(

Πάντως περάσαμε πολύ όμορφα και τα παπιά είχαν φοβερή διάθεση όλη τη μέρα!

Μετά που μου βγήκε ο πισινός να μαζεύω, και την ίδια μέρα αργά και την επόμενη, αναρρωτήθηκα τί θα είχε γίνει εάν είχαν έρθει όλοι..:confused::confused: και μετά ανακουφίστηκα που δεν ήρθαν ! :oops:

Κατά τα άλλα, όσες ενθυμούνται για τα 4 δόντια μαζί, περικαλώ να γραφτεί στο πρακτικό ότι είναι 8 μαζί τελικά, τα δύο τραπεζίτες..

Και έχω και τη μεγάλη που έσκασε και σε αυτήν άλλο ένα κι έχουμε και συνέχεια.

Οπότε καταλαβαίνετε..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

το τικερακι έκανε ρεσταρτ μόνο του !!!!

απούσα κι η μορίτσα βλεπω.. :rolleyes:

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...