Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι στα γρήγορα!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω. Αλλά κόβεται η καρδιά μου ρε παιδιά όταν ακούω το γκντούπ στο πλακάκι και δώστου σαν ιμάμης που λέει και η Τζίνι. Είχε χτυπήσει το κεφάλι του τέλη Οκτωβρίου γερά στο δόξα πατρί και είχε βγει τεράστιο καρούμπαλο και μελανιά. Και μετά απο ένα μήνα ξανά στο ίδιο σημείο στην κουνια. Οι μελανιές πέρασαν αλλά το καρούμπαλο έχει μείνει, σαν κέρατο είναι. Και έτσι όπως κάνει δεν πρόκειται να φύγει ποτέ...

Κάντυ μου αυτό που προσπαθούσα να σου πω και μάλλον δεν το διατύπωσα καλά είναι πως ο γιατρός μου ήταν υπέρ των φαρμάκων προκειμένου να λυθούν άλλα προβλήματα. Πχ είχα τρομερό πρόβλημα με καούρες, έπαιρνα μααλόξ. Ανέβαζα πυρετό, έπαιρνα ντεπόν. Είχα πονόδοντο, μέχρι και μεζουλίτ πήρα μια φορά που δεν έπιανε τίποτε άλλο. Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, απλά σου λέω τι έγινε σε εμένα. :) Α, και ποδόσακους είχε το καρότσι έτοιμους. Δεν τους χρησιμοποίησα καμία φορά. Γενικά εδώ έχει κρύο και δεν πολυκυκλοφορούμε με καρότσι τον χειμώνα...

Χρόνια πολλά στα παπάκια και στον μπαμπά τους!

Και εμείς κάνουμε ακροβατικά για να τους βάλουμε κοιμισμένους στα κρεβατάκια, πονάνε μονίμως τα πλευρά μου απο αυτό....

Νάκι περαστικά σας... Είναι και εμείς να κάνουμε της ανεμοβλογιάς το εμβόλιο αλλά έχουμε θέμα με την ασφάλεια και πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη να το πάρω. Ο σύζυγος παίρνει άδεια μετά τις 18 και νωρίτερα δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τα παιδιά. Πειράζει άραγε αν το κάνουμε τον άλλο μήνα;

Χθες ήταν εφιαλτική μέρα. Ο μικρός έκλαιγε συνέχεια, δεν σταμάτησε λεπτό. Σαλιώνει και συνέχεια οπότε μάλλον δόντι. Νομίζω οτι είναι ο μπροστινός δεξιά κυνόδοντας αλλά δεν ανοίγει το σκασμένο το στόμα για να δω καλά. Το βράδυ ούρλιαζε και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Τελικά με τα χίλια ζόρια τον κοιμίσαμε στις 2 για να ξυπνήσει ξανά στις 5 ουρλιάζοντας. Τον είχαμε αγκαλιά όλο το βράδυ και τελικά κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι απο τις 8 μέχρι τις 10. Ελπίζω το αποψινό μας βράδυ να είναι καλύτερο...

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες! Η Μας δεν είναι που το λέει αυτό; Μου άρεσε!!!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΘΗ το καταλαβα αυτο με τον γιατρο και τα φαρμακα;)γι αυτο λεω πως μαλλον ο δικος μου δεν ειναι υπερ των φαρμακων ελα μου ομως που ειμαι εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι προβλημα εχετε με το ταμειο σας??μην με τρομαζεις!!!!εχετε ακουσει αν μπουμε κι εμεις στον εοππυ απο το 2013???ελπιζω πως οχι!!!!!!!

ΛΑΕΡΤΑ εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Απορία προς εμπειρότερες: οι μπέμπες πλέον σηκώνονται στην κούνια το πρωί όταν ξυπνάνε. Επειδή φοβόμασταν μην πέσουν, σηκώσαμε το κάγκελο. Πώς όμως τις βάζεις κοιμισμένες με το κάγκελο σηκωμένο, οεο;;;; Είναι δύο βράδια τώρα που έχουμε κοιμηθεί με τη μικρή στο κρεβάτι μας γιατί κανένας δεν άντεχε μες στη μαύρη νύχτα να πάει και να κάνει ακροβατικά για να την ξαναβάλει στην κούνια..

Πάντα τις εβαζα ξύπνιες και κοιμούνταν μόνες τους (εκτος απο ελαχιστες φορες που ηταν αρρωστες ή ποναγαν δοντια κτλ) .

και η ερωτηση της ημερας...(οχι που θα γλιτωνατε)ποιες εχετε παρει ποδοσακους??ειναι χρησιμο να το παρω???

Το δικό μας καρότσι ειχε. Δεν τους χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί αν εκανε πολύ κρύο δεν τα έβγαζα έξω.

Καλησπέρα και πάλι στα γρήγορα!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω. Αλλά κόβεται η καρδιά μου ρε παιδιά όταν ακούω το γκντούπ στο πλακάκι και δώστου σαν ιμάμης που λέει και η Τζίνι. Είχε χτυπήσει το κεφάλι του τέλη Οκτωβρίου γερά στο δόξα πατρί και είχε βγει τεράστιο καρούμπαλο και μελανιά. Και μετά απο ένα μήνα ξανά στο ίδιο σημείο στην κουνια. Οι μελανιές πέρασαν αλλά το καρούμπαλο έχει μείνει, σαν κέρατο είναι. Και έτσι όπως κάνει δεν πρόκειται να φύγει ποτέ...

Ειναι όντως τρομακτικό να το βλέπεις, ο φόβος του γονιου παντα υπαρχει. Εγώ την κοιτούσα (χωρίς να με βλεπει) ακομα κι απ' το διπλα δωματιο κ εβλεπα ότι όντως σταματαει οταν δεν της δίνω σημασία. Συνεχιζε βέβαια το κλαψουρισμα!

Να ξέρεις πάντως ότι αυτός ειναι ενας τροπος "εκβιασμού" που τα -πολύ πιο πονηρα απ' ότι νομίζουμε- ζουζουνια εχουν βρει για να περναει το δικό τους! Άλλοι τροποι, που έχω ακούσει απο γονείς: να προκαλούν στον εαυτό τους εμετο (πήγε να μου το κάνει η μεγαλη κ της τον εκοψα από νωρίς τον αερα!) και ενα πολύ πιο τρομαχτικο: να κρατανε την αναπνοή τους μεχρί να γίνονται...μπλέ!

Τα δικά μας νεά, εγω ειμαι πολύ καλύτερα, αλλά σήμερα το πρωί ετοιμαστήκαμε για βολτα και μου εκανε εμετο η μικρή, οποτε.... ακυρωθηκε η εξοδος !!!:confused:

Ευτυχως τίποτε αλλο απο τοτε, τους εφαρμόζω όμως ήδη διατροφη προληπτικα. Μακάρι να ήταν τυχαίο (δεν νομίζω...!) ή τουλαχιστον να το περασουν ελαφρια...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημερα!!

τζινι ναι, την κοπανησα!;) Εγω βαλει πλαφον 3φορες/εβδομαδα κ απο κει και περα μπορει να παω κι αλλες΄αναλογα την ορεξη!

Οντως δυσκολη η δουλεια του αντρα σου...Φανταζομαι απλά το εχεις αποδεχτει κ εχεις ρυθμισει τη ζωη σου ετσι ωστε να τα κουμανταρεις εσυ ολα σα να εισαι μονη σου... Παντως οι γυναικες ναυτικων αξιζουν πολλά μπραβο!!

καντυ εμενα δεν ειχε ποδοσακους και δεν πηρα. Αγορασα ομως ενα καλυμα βροχης, (οχι του καροτσιου αλλά απο αλλο μαγαζι και ταιριαζε) κ θεωρω οτι θα κοβει κ τον αερα οταν κανει κρυο, που αυτο σε χαλαει ουσιαστικα. Αν και δε νομιζω κ εγω να τα βγαζω εξω με πολύ κρυο!

νακι πλακακι με στρας και πολλά αλλα οπως πχ. πλακακι burberry ξερεις το κλασσικο καρό:shock: ειχα δει κ εγω οταν χτιζαμε το σπιτι το 2008. Τωρα ποιος τα παιρνει ειναι αλλο θεμα...

Λεμε να παμε βολτα στο κεντρο για καφεδακι. Εχει συννεφια αλλά σα να μαλακωσε καπως η θερμοκρασια.

Φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!

τζινι ναι, την κοπανησα!;) Εγω βαλει πλαφον 3φορες/εβδομαδα κ απο κει και περα μπορει να παω κι αλλες΄αναλογα την ορεξη!

Οντως δυσκολη η δουλεια του αντρα σου...Φανταζομαι απλά το εχεις αποδεχτει κ εχεις ρυθμισει τη ζωη σου ετσι ωστε να τα κουμανταρεις εσυ ολα σα να εισαι μονη σου... Παντως οι γυναικες ναυτικων αξιζουν πολλά μπραβο!!

καντυ εμενα δεν ειχε ποδοσακους και δεν πηρα. Αγορασα ομως ενα καλυμα βροχης, (οχι του καροτσιου αλλά απο αλλο μαγαζι και ταιριαζε) κ θεωρω οτι θα κοβει κ τον αερα οταν κανει κρυο, που αυτο σε χαλαει ουσιαστικα. Αν και δε νομιζω κ εγω να τα βγαζω εξω με πολύ κρυο!

νακι πλακακι με στρας και πολλά αλλα οπως πχ. πλακακι burberry ξερεις το κλασσικο καρό:shock: ειχα δει κ εγω οταν χτιζαμε το σπιτι το 2008. Τωρα ποιος τα παιρνει ειναι αλλο θεμα...

Λεμε να παμε βολτα στο κεντρο για καφεδακι. Εχει συννεφια αλλά σα να μαλακωσε καπως η θερμοκρασια.

Φιλια!

Θα ειναι πολυ ωραια αυτες τις μερες στο κεντρο,να πατε και να περασετε πολυ ομορφα!!!Εγω σπιτι,ο συζυγος δουλευει και οι μικρες κοιμουνται.....ησυχια....βαριεμαι να καθαρισω τον νεροχυτη!Καλημερα!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Πάντα τις εβαζα ξύπνιες και κοιμούνταν μόνες τους (εκτος απο ελαχιστες φορες που ηταν αρρωστες ή ποναγαν δοντια κτλ) .

Το δικό μας καρότσι ειχε. Δεν τους χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί αν εκανε πολύ κρύο δεν τα έβγαζα έξω.

Ειναι όντως τρομακτικό να το βλέπεις, ο φόβος του γονιου παντα υπαρχει. Εγώ την κοιτούσα (χωρίς να με βλεπει) ακομα κι απ' το διπλα δωματιο κ εβλεπα ότι όντως σταματαει οταν δεν της δίνω σημασία. Συνεχιζε βέβαια το κλαψουρισμα!

Να ξέρεις πάντως ότι αυτός ειναι ενας τροπος "εκβιασμού" που τα -πολύ πιο πονηρα απ' ότι νομίζουμε- ζουζουνια εχουν βρει για να περναει το δικό τους! Άλλοι τροποι, που έχω ακούσει απο γονείς: να προκαλούν στον εαυτό τους εμετο (πήγε να μου το κάνει η μεγαλη κ της τον εκοψα από νωρίς τον αερα!) και ενα πολύ πιο τρομαχτικο: να κρατανε την αναπνοή τους μεχρί να γίνονται...μπλέ!

Τα δικά μας νεά, εγω ειμαι πολύ καλύτερα, αλλά σήμερα το πρωί ετοιμαστήκαμε για βολτα και μου εκανε εμετο η μικρή, οποτε.... ακυρωθηκε η εξοδος !!!:confused:

Ευτυχως τίποτε αλλο απο τοτε, τους εφαρμόζω όμως ήδη διατροφη προληπτικα. Μακάρι να ήταν τυχαίο (δεν νομίζω...!) ή τουλαχιστον να το περασουν ελαφρια...

Λινακι,εισαι τυχερη που κοιμουνται απο μονες τους,ηταν ετσι ανεκαθεν?Εμας μονο η μεγαλη κοιμαται ετσι,η μικρη κουνημα στα χερια,το καναμε συστημα απο τους κολικους και μετα.Αυτο με την αναπνοη το εκανα εγω οταν γεννηθηκε η αδερφη μου:oops:...ζηλευα πολυ και φυσικα το σταματησα οταν η μαμα μου ζητησε την συμβουλη της παιδιατρου,της ειπε πως δεν θα της δωσεις καμμια σημασια,οποτε πηρα ανασα,αλλιως θα εσκαγα!!Νομιζω πως μια φορα μου πεταξε νερο στο προσωπο και επισης συνηλθα αμεσως...η μικρη μου κορη μερικες φορες,οπως οταν την αφηνω απο την αγκαλια μου,κλαιει χωρις να παιρνει ανασα,κοκκινιζει πολυ,την παιρνω αγκαλια και τοτε ηρεμει,αλλα κανει κατι σαν λιγμους.Εχεις απολυτο δικιο,ειναι παμπονηρα,καταλαβαινουν τα παντα.Ευχομαι να ειστε καλα απο εμετους και να πατε καμμια βολτουλα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλησπερα!!!

Μερα γιορτης κ γενεθλιων σημερα!!!

Τι μας εγραψε ο πανευτυχης μπαμπας περυσι...!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Τάχυστα και συγχωρήστε με αλλά είμαι πτώμα.......ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Τα κατάφερε η πάπια!!!Εντελώς έκτακτο και απροετοίμαστο για σήμερα.Πήγαμε για ένα καρδιογράφημα εμβρύων ρουτίνας κατά τις 21.30 στην γιατρό μας, κάτι είδε που δεν της πήγε καλά....το είπε στον ντόκτορ...και τσούπ...11.30 ήμασταν στο Μητέρα. Γέννησε στις 1.50 περίπου, πήγαν όλα καλά, τα παιδιά είναι καλά, η πάπια είναι καλά....όλα δόξα Τω Θεώ...καλά...ανήμερα της γιορτής μου, αυτό είναι δώρο ζωής πραγματικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψω αύριο, για την ώρα πάω να κοιμηθώ 2-3 ωρίτσες και να πάω πάλι στα...παπιά μου!!

graphics-ducks-369124.gif

Να σας ζησουν τα παπακια σας!!!

Xρονια τους πολλα κ ευτυχισμενα!

Να τα καμαρωνετε παντα κ να τα δειτε οπως επιθυμειτε!

Να ειναι γερα,δυνατα κ παντα υγιη!

Να σας ξετρελαινουν με τις φωνουλες τους κ τα καμωματα τους!!!

graphics-happy-birthday-586210.gifgraphics-happy-birthday-808558.gif

Χρονια πολλα στο μπαμπα ξωτικο!!!

Να σε χαιρεται η υπεροχη οικογενεια σου!!!

Βουρκωσαν τα ματια μου...τι ωραια λογια!!Να ειστε ολοι γεροι,να χαιρεστε τα παιδακια σας και παντα ευτυχισμενοι και μονιασμενοι.

498ap2.png

nZqvp3.png

κάντυ ελπίζω να βρείς το καρότσι. Κ εμένα αν μου κολλήσει κάτι για τα παιδιά κ δεν οτ βρίσκω....... κολλάω σαν logo!

ΥΓ: δεν θυμάμαι να πήρα ντεπον. Ή νομίζω πήρα για πονοκέφαλο στα δίδυμα? Έμενταλ κ εγώ!

Nουνουκα νιέντε χαμπάνος φρο κριστμαστ. Δατς φορ σορ ντυστυκώς!

Ειδικά εμείς φέτος τα χριστούγεννα με την σίστερ λεχώνα στο νοσοκομείο... μια τρέλα θα περάσουμε!

Τζεμ κάνουμε κ κοπάνες από γυμνστήριο????? Κρατάει ακόμα η σπίντα?

Με γειές η κόμη!

Μας να σου πω την αλήθεια μου, αν είναι της παλιάς σχολής ο ντοκ πήγαινε κ σε κάποιον άλλο έτσι να σου φύγει η ιδέα. Το μειωνέκτημα βέβαια θα είναι οτι πιθανόν να σε παραπέμψει σε ειδικό, γιατί δεν θα έχει ʽʼζήσειʼʼ τα παιδιά από την αρχή.

Ανθή άπαξ κ μου το κάνει κάποιο παιδί αυτό με το κεφάλι χτύπημα κλπο....

Ε! Το πολύ πολύ να το βοηθήσω κ εγώ το καμάρι μου!!!!!

Η ελπίδα μια εποχή έπεφτε κάτω, προσκύναγε σαν ιμάμης κ κλάαααααμα η κυρία.

Εχέθτην πατώκορφά κ εγώ. Σημασία δεν της έδινα, διότι αν της έδινα κάτι, αυτό θα ήταν μια κλωτσιά στον κωλαράκο να πάει σφαίρα στο δωμάτιο!

Σεμιν τα βάζω με το κάγκελο ψηλά κ είναι ξύπνια. Νο προβλεμ.

Ελάχιστες φορές τα έβαλα για ύπνο κοιμισμένα κ όταν το έκανα ήταν πολύυυυ μικρά.

Ήμαν διορατική τύπισσα!

Νάκι έχω δεί κ έχω δεί, αλλά πλακάκι με στράςς..... νιέντε ρε παιδιά!

Καλύτερα τα παιδιά? Μια χαρά!

Απολαυση εισαι οταν σε διαβαζω!!Η αδερφουλα σου γεννησε??καταλαβα το αντιθετο,γι'αυτο λοιπον με το καλο να ερθει το ανηψακι σου,γερο και τυχερο μωρακι!! Ωραια εποχη για να γεννας,εμεις περσι τετοιες μερες ειχαμε μαθει τα ευχαριστα νεα!!Αν και ο συζυγος με ειχε αφησει μονη μου(επρεπε να λειψει επαρχεια)μπορουσε ωστοσο να το αποφυγει αλλα ειναι τυπος που δεν λεει οχι...οποτε μονη σπιτι,καναπε και μες στην τρελη χαρα...ειχα και τριδυμα,αλλα δεν...

498ap2.png

nZqvp3.png

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο. Εζησα ένα σοκ. Επαθε ο μικρός πυρετικούς σπασμούς. Ηταν σαν νεκρός. Νομίζαμε οτι είχε πνιγεί. Θα σας πω αλλη ώρα λεπτομέρεις..

Ανατριχιασα μονο με την εικονα που εφερα για δευτερολεπτα στο μυαλο μου...περαστικα και ευχομαι να μην σας ξανα συμβει.Κατι παρομοιο ειχε παθει η αδερφη μου στην εφηβεια της,αλλα οχι απο πυρετο...ηταν σαν...δεν μπορω ουτε να το γραψω...εφιαλτικα λεπτα,θυμαμαι την μαμα μου εκτος ελεγχου,το μπαμπα μου ψυχραιμο αλλα σαστισμενο και μενα να καλω την πυροσβεστικη αντι για το εκαβ.Μακρια απο ολους τετοιες στιγμες....

498ap2.png

nZqvp3.png

δεν ξερω αν σας ειπα, βρηκαμε ενα μηχανημα(τωρα το φερνουν στην Ελλαδα) το οποιο ενδυκνειται σε περιπτωσεις σαν του καλου μου.Οι γιατροι ηταν ενθαρρυντικοι.Περιμενουμε να γινει η εισαγωγη του και να το παραλαβουμε.Θα βοηθησει σιγουρα αλλα δεν ξερουμε σε τι βαθμο.

λετε να εχουμε καμια θετικη εξελιξη?

Αν και δεν γνωριζω το "προβλημα"(δεν μου αρεσει σαν λεξη,αλλα που χρονος για να σκεφτω κατι αλλο)ευχομαι να σας βοηθησει μεσα απο την καρδια μου:-P!!!Ολα να σας πανε καλα!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!

Σας γράφω από στολισμένο επιτέλους σπίτι!! Οι μπέμπες βλέπουν το δέντρο και λιγώνονται! Πλάκα έχουν! Ευτυχώς ακόμα δεν μπορούν να το γκρεμίσουν!

Εντωμεταξύ χάθηκα γιατί όπως σας είχα πει μου αποσυντονίστηκαν. Κοιμόντουσαν τελείως άλλες ώρες και δεν είχα δευτερόλεπτο ελεύθερο. Ευτυχώς τώρα κοιμούνται και οι δύο μαζί κι έτσι μπορώ και γράφω λίγο!

Εύη, κουράγιο!! Πάντα όταν χαλάει κάτι ακολουθεί και κάτι άλλο.. Έτσι για να μη χαλαρώνουμε!

Σέβη περαστικά στα μπεμπάκια!! Θέλω κι εγώ έξοδο και να γνωρίσω το Χορταρέα του καφέ μας!!

Κρίστυ ψυχραιμία και βαθιές εισπνοές. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τη Νουνου. Προφανώς μέχρι τώρα έδειχνες άνετη και οι άλλοι θεωρούσαν ότι δεν έχεις ανάγκη. Δείξε, δήλωσε, ξεκαθάρισε ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Σίγουρα θα την έχεις!

Gem με το καλό το κοτοπουλάκι!! Πήγες γυμναστήριο τελικά;

Τζίνι θα το συνεχίσεις σολό;; Για πόσο; Θα αντέξεις; Καλό κουράγιο!

(Άσχετο, αν το ψάχνεις ακόμα και στον ΑΒ Χολαργού που πήγα χτες δεν υπήρχε το γάλα που λες.)

Αυτά θυμάμαι, το καμαμπέρ μου μέσα! Φιλούρες και καλή συνέχεια σε όλεεεες!!

Και του χρονου κοριτσακι!!Να περασετε ομορφα ολοι μαζι αυτες τις μερες με υγεια και ευτυχεια!!!Εγω εχω περιπου δυο εβδομαδες που στολισα το δεντρο...μονη μου..δεν πειραζει ομως,καλα να παθω αφου δεν ζηταω βοηθεια και περιμενω απο τον αλλον να μου την προσφερει.:oops:!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα σε ολες,χρονια πολλα σε μικρους και μεγαλους!!!Πολυχρονοι και γεροι....φευγω γιατι η μεγαλη ξυπνησε.Ισως κανω και καμμια δουλεια....με εχει πιασει μια σπαριλα ομως....εφτιαξα εχθες cookies,με σταγονες σοκολατας,καλα βγηκανε.Σημερα λεω να φτιαξω ενα κεικ...θα δειξει!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Τζόι καλημέρα!

Πως ειναι το παιδακι σου τώρα?

Τι ακριβως συνέβη, βρε κοπέλα, πρωτη φορά το ακούω αυτο για τους σπασμούς!

Οσο για την ιδιωτική που ρωτας, τα δικα μου τα ασφαλισαν δωρεαν για ενα χρόνο, όταν γεννησα, για νοσηλεία στην Παιδιατρική του Μητερα.

Οταν χρειαστηκε να νοσηλευτουν για 4-5 μερες, μόλις είχαν σαραντίσει, και αμεση εισαγωγή και την ανεσή μας ειχαμε(δικό μας δωματιο, κρεβατια/φαγητο για συνοδο του καθε παιδιού, ειχα παει μαζί με την πεθερα μου) κ η συμμετοχή μας ήταν λιγοτερο, αν θυμαμαι καλα απ' οσο θα κοστιζε μια μερα νοσηλείας ενος παιδιου. Μειναμε ευχαριστημενοι κ απο πλευρας γιατρων κ όλη τη συμπεριφορα γενικότερα...

Περσι την ανανεωσα, φετος δεν ξέρω αν θα τα καταφερουμε.

Η αλήθεια είναι ότι απο γνωστους μου στο κλαδο της υγείας εχω ακούσει τα καλύτερα για τα δημοσια Νοσοκομεια Παίδων, το ίδιο εχω διαβασει κ απο γονεις στο παρεντς, απλα με κραταει ότι δε θελω, όσο ειναι μικρά τουλαχιστον να εχω να αντιμετωπισω κ το περιμενε, την ταλαιπωρία ή τη γραφειοκρατία του δημοσίου, αν -κούφια η ώρα- συμβεί κατι κακό...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ΑΝΘΗ το καταλαβα αυτο με τον γιατρο και τα φαρμακα;)γι αυτο λεω πως μαλλον ο δικος μου δεν ειναι υπερ των φαρμακων ελα μου ομως που ειμαι εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:τι προβλημα εχετε με το ταμειο σας??μην με τρομαζεις!!!!εχετε ακουσει αν μπουμε κι εμεις στον εοππυ απο το 2013???ελπιζω πως οχι!!!!!!!

ΛΑΕΡΤΑ εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOT

Κάντυ μου το πρόβλημα είναι οτι ΟΛΟΙ οι φαρμακοποιοί έχουν ακυρώσει τις συμβάσεις τους με το καλό μας ταμείο (όπως και οι περισσότεροι γιατροί πληροφοριακά σου λέω) και πλέον ή θα πρέπει για οποιοδήποτε φάρμακο να το αγοράσουμε, να το πληρώσουμε και μετά να κάνουμε δαπάνη για να πάρουμε τα λεφτά ΌΤΑΝ και ΑΝ ή να πάμε στο φαρμακείο του στρατού στην Θεσσαλονίκη, να περιμένουμε απο τις 6 το πρωί στην σειρά και να μας πούνε αν το έχουνε ή όχι. Αν όχι θα πρέπει να το παραγγείλουμε και φτου και απο την αρχή...

Δεν άκουσα κάτι για εοππύ αλλά ούτως ή άλλως τα μαύρα μας τα χάλια είναι και έτσι...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...