Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Σήμερα είχαμε μεγάλη ταλαιπωρία με τα δόντια και τώρα ηρεμήσαμε λίγο. Οπότε δεν έχω πολύ καιρό, μόνο δύο κουβέντες...

Τζόι περαστικά και αγύριστα. Μόνο αυτό θέλω να πω...

Κάντι έπαιρνα φάρμακα αβέρτα στην εγκυμοσύνη. Ο γιατρός μου δεν είχε τέτοια κολλήματα. Αν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να λυθεί. Καλύτερα να έπαιρνα ένα χάπι και να ηρεμούσα παρά να ταλαιπωριόμουν εγώ και τα μωρά μου.

Μάς για να μην αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι. Οι δικοί μου είναι περίπου μια με δύο εβδομάδες μεγαλύτεροι αν δεν κάνω λάθος. Οι λέξεις που λέμε είναι οι εξής. Μαμά, μπαμπά, γιαγιά, γκόλ, όχι, ναι, να, κακά και αυτές όχι πολύ συχνά. Δηλαδή όποτε θέλουν αυτοί. Σήμερα άκουσα τον Δημήτρη να φωνάζει ιάνη τον Γιάννη μετά απο την μαμά μου. Αν δεν ήμουν μπροστά και δεν το άκουγα με τα αφτιά μου δεν θα το πίστευα. Απο ήχους μιμούνται αρκετά πράγματα. Κάνουν το σκυλί, την πάπια, την κότα, την αγελάδα αλλά όταν θέλουν.

Δεν αγχώνομαι για δύο λόγους. Πρώτον σιγά σιγά δείχνουν οτι με καταλαβαίνουν. Υπακούνε σε απλές εντολές και άρχισαν να φέρνουν πράγματα, να υπάρχει μια επικοινωνία μεταξύ μας. Και δεύτερον η παιδίατρος μου είπε οτι πέρα απο τα παιδιά θαύματα, τα περισσότερα παιδάκια για να θεωρούνται στα όρια του φυσιολογικού πρέπει να λένε 10 λέξεις μέχρι τα δύο τους χρόνια. Οπότε θεωρώ οτι είμαστε μέσα στα πλαίσια.

Ο φόβος του αυτισμού νομίζω οτι βρίσκεται βαθιά ριζωμένος σε κάθε μαμά. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει και σε εμένα. Τρομάζω με το παραμικρό και το μυαλό μου πάει κατευθείαν εκεί. Το τελευταίο που μου κάνει ο μικρός μου; Εδώ και δύο μέρες όταν νευριάζει (κάτι που γίνεται αρκετά συχνά) χτυπάει το κεφάλι του στο πάτωμα ή στον τοίχο!!!!!!! Και εδώ πως αντιδράμε καλές μου φίλες; ε;

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες!

Και χρόνια πολλά στην Σύλια, Τζινάκι να την χαίρεσαι! Και όποιο άλλο παιδάκι μεγάλο ή μικρό γιόρταζε αυτές τις μέρες, χρόνια του πολλά!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Μερα γιορτης κ γενεθλιων σημερα!!!

Τι μας εγραψε ο πανευτυχης μπαμπας περυσι...!

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Τάχυστα και συγχωρήστε με αλλά είμαι πτώμα.......ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Τα κατάφερε η πάπια!!!Εντελώς έκτακτο και απροετοίμαστο για σήμερα.Πήγαμε για ένα καρδιογράφημα εμβρύων ρουτίνας κατά τις 21.30 στην γιατρό μας, κάτι είδε που δεν της πήγε καλά....το είπε στον ντόκτορ...και τσούπ...11.30 ήμασταν στο Μητέρα. Γέννησε στις 1.50 περίπου, πήγαν όλα καλά, τα παιδιά είναι καλά, η πάπια είναι καλά....όλα δόξα Τω Θεώ...καλά...ανήμερα της γιορτής μου, αυτό είναι δώρο ζωής πραγματικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψω αύριο, για την ώρα πάω να κοιμηθώ 2-3 ωρίτσες και να πάω πάλι στα...παπιά μου!!

graphics-ducks-369124.gif

Να σας ζησουν τα παπακια σας!!!

Xρονια τους πολλα κ ευτυχισμενα!

Να τα καμαρωνετε παντα κ να τα δειτε οπως επιθυμειτε!

Να ειναι γερα,δυνατα κ παντα υγιη!

Να σας ξετρελαινουν με τις φωνουλες τους κ τα καμωματα τους!!!

graphics-happy-birthday-586210.gifgraphics-happy-birthday-808558.gif

Χρονια πολλα στο μπαμπα ξωτικο!!!

Να σε χαιρεται η υπεροχη οικογενεια σου!!!

Παπιοοικογένεια

Χρόνια πολλά στα μωράκια σας κ στον μπαμπά σας!

Να μας ζήσετε με υγεία κ ευτυχία!

Ότι επιθυμεί ο μπαμπά κ η μαμά προς το παρόν κ όταν μεγαλώωωωωωσετε ότι επιθυμείτε εσείς κουκλάκια!

Ρίβι να σε χαιρόμαστε κ εσένα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!!

Σεβη εισαι η γραμματεας του καφε μου φαινεται!:tongue: Αν δεν ειχαμε κ εσενα τι θα καναμε!!!

παπακια χρονια πολλά!!!!!!!!! Πολύχρονα, πολύχρωμα κ ευτυχισμένα:D:D Χρονια πολλά και στον μπαμπά τους που πηρε το πιο ομορφο δωρο στη γιορτη του περυσι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Παπιοοικογένεια

Χρόνια πολλά στα μωράκια σας κ στον μπαμπά σας!

Να μας ζήσετε με υγεία κ ευτυχία!

Ότι επιθυμεί ο μπαμπά κ η μαμά προς το παρόν κ όταν μεγαλώωωωωωσετε ότι επιθυμείτε εσείς κουκλάκια!

Ρίβι να σε χαιρόμαστε κ εσένα!

χρονια πολλα και καλα!!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χανομαι,σας εχω διαβασει ομως αλλα πολυ τρεξιμο-γκρινια τωρα με την αρρωστια!!! θα περασει κ αυτο!

Τζεμ οχι κ γραμματεας....:tongue: απλα μου αρεσει να θυμομαστε τετοια ωραια μην!!!;):P

Λαερτα μου περυσι παλι μαζι αρρωστα τα ειχαμε!!! αντε να τα βοηθησουν τα singulair κ τα τεσσερα!!!

Καλημερα!

Χρόνια πολλα στην παπιο-οικογένεια! Να είστε παντα καλά κι ευτυχισμενοι!!!

Το τελευταίο που μου κάνει ο μικρός μου; Εδώ και δύο μέρες όταν νευριάζει (κάτι που γίνεται αρκετά συχνά) χτυπάει το κεφάλι του στο πάτωμα ή στον τοίχο!!!!!!! Και εδώ πως αντιδράμε καλές μου φίλες; ε;

Ειχαμε κι εμεις το ίδιο προβλημα.Το έκανε κ η μικρή μου για ένα φεγγάρι.

Τι της φωναζα να μην το κάνει, τι τιμωρίες την εβαλα, τι "ανετη" το επαιξα γελώντας... τιποτα δεν επιανε.

Τελικα καταλαβα ότι δεν πρεπει να της δίνω καθόλου σημασία, δηλ. δεν την κοιταζα όταν το εκανε, εφευγα από το δωματιο. Τοτε μόνο σταματαγε κ σιγα σιγα το εκοψε τελειως.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλημέρα σε όλες! Χρόνια πολλά στα παπάκια, να τα εκατοστήσουν και να είναι πάντα γερά κι ευτυχισμένα!!! Να χαίρονται και το μπαμπά τους που γιορτάζει. Όντως, το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του πήρε πέρσι, να είστε καλά όλοι σαν οικογένεια και να έχετε δύναμη και υγεία.

Καλημερα!

Τι της φωναζα να μην το κάνει, τι τιμωρίες την εβαλα, τι "ανετη" το επαιξα γελώντας... τιποτα δεν επιανε.

Τελικα καταλαβα ότι δεν πρεπει να της δίνω καθόλου σημασία, δηλ. δεν την κοιταζα όταν το εκανε, εφευγα από το δωματιο. Τοτε μόνο σταματαγε κ σιγα σιγα το εκοψε τελειως.

Νομίζω πως αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση. Το έκανε και ο Αλέξανδρος πολύ έντονα ένα φεγγάρι, χτύπαγε το κεφάλι του δυνατά στο πάτωμα ή στον τοίχο. Το έκοψε σιγά σιγά όταν είδε οτι σταμάτησα να δίνω σημασία. Τώρα το ξεκίνησε ο Μίλτος. Πού θα πάει, θα περάσει κι αυτό.

Ο άντρας μου στη δουλειά πάλι, δίνουν βαθμούς στο φροντιστήριο. Λέμε το απόγευμα αν είμαστε καλά να βγούμε καμιά βολτίτσα με τα παιδιά, έστω και στο Mall που λέει ο λόγος. Αντε, να ξαραχνιάσουμε λιγάκι.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλες!!

Χτες έγραψα το μήνυμα σε ξεχωριστό αρχείο αλλά δεν πρόλαβα να το ποστάρω καθ' ότι μου ξύπνησαν απότομα και φορτσάτες. Οπότε ανακατεύω σημερινά, χτεσινά, προχτεσινά και συνεχίζω!!

Χρόνια πολλά παπιοοικογένεια!!!! Να χαίρεστε τα όμορφα παπάκια σας!!!

Σέβη πολύ ωραίο αυτό που έκανες. Κι εγώ συγκινούμαι να διαβάζω τέτοια ιστορικά μηνύματα!

Joy, ούτε να φανταστώ δεν θέλω την τρομάρα που πήρες! Τώρα όλα καλά;; Αν θες πες τι έγινε, να ξέρουμε κι εμείς τι να προσέχουμε. Μακάρι να μην σας ξανασυμβεί ποτέ τέτοιο πράγμα!

Archi να τον χαίρεσαι τον σύζυγο για (προ)χτες!! Για το δέντρο αφού υπάρχει και η λύση του μπαλκονιού, ευχαριστημένη να ΄σαι!!

Anthi για το χτύπημα του κεφαλιού έχει θέμα στο πάρεντς σίγουρα. Ψαξ΄το. Αν και απ΄ότι θυμάμαι η σωστή αντίδραση είναι αυτό που σου είπαν οι κοπέλες: αδιαφορία.

Κρίστυ ζούλεψα με τα κρουασανάκια και θέλω κι εγώ να φτιάξω!!

Τζίνι δίκιο έχεις για τους συγγενείς. Με τη συγκεκριμένη έχει ξαναϋπάρξει αντίστροφη συνεργασία (της κράταγε η αδερφή μου το παιδί όταν ήταν νέα και άνεργη). Είχε λειτουργήσει τότε πολύ καλά. Παρ΄όλα αυτά έχω κι εγώ ενδοιασμούς. Τες πα. Μου φαίνεται ότι θα πάνε Λύκειο οι κόρες μου και τότε θα αποφασίσω να φέρω γυναίκα…

Λινάκι προς το παρόν κάθομαι σπίτι και θέλω γυναίκα για λίγες ώρες για να κάνω κάποιες δουλειές. Όταν θα πάω, έχουμε σκεφτεί κι εμείς το σενάριο με τις κάμερες. Είναι ένας τρόπος να αισθάνεσαι κάπως ασφαλής. Εσείς καλά είστε τώρα;

Μας να βγείτε, να βγείτε!!! Θα αλλάξετε παραστάσεις θα χαζοχαρείτε και λίγο με τα μαγαζιά! Καλό θα σας κάνει! Κι εμείς θα πάμε τις ανηψιές του άντρα μου για δώρα και χαίρομαι που θα πάω βόλτα!

Απορία προς εμπειρότερες: οι μπέμπες πλέον σηκώνονται στην κούνια το πρωί όταν ξυπνάνε. Επειδή φοβόμασταν μην πέσουν, σηκώσαμε το κάγκελο. Πώς όμως τις βάζεις κοιμισμένες με το κάγκελο σηκωμένο, οεο;;;; Είναι δύο βράδια τώρα που έχουμε κοιμηθεί με τη μικρή στο κρεβάτι μας γιατί κανένας δεν άντεχε μες στη μαύρη νύχτα να πάει και να κάνει ακροβατικά για να την ξαναβάλει στην κούνια..

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα!!!

Χανομαι,σας εχω διαβασει ομως αλλα πολυ τρεξιμο-γκρινια τωρα με την αρρωστια!!! θα περασει κ αυτο!

Τζεμ οχι κ γραμματεας....:tongue: απλα μου αρεσει να θυμομαστε τετοια ωραια μην!!!;):P

Λαερτα μου περυσι παλι μαζι αρρωστα τα ειχαμε!!! αντε να τα βοηθησουν τα singulair κ τα τεσσερα!!!

οκ οχι γραμματεας...διευθυντρια!!!!!:tongue:

Το πιστευεις οτι κ εμενα μ αρεσει αυτο που λες? Τις προαλλες κοιτουσα το μνμ που σας εγραψα οτι παω να γεννησω και τις ευχες σας...και πολύ συγκινηθηκα:oops:

συμφωνω με την αντιμετωπιση

Εδω αυτο το εκανε κ ενας μαθητης μου περυσι Ε' δημοτικου μια χαρα παιδακι κατα τα αλλα, αλλά οταν πχ εκανε λαθος χτυπουσε το κεφαλι του...και δυνατα μπορω να πω. Εγω σαν δασκαλα του δεν μπορουσα να δειξω αδιαφορια. Στην αρχη σοκαριστηκα, μετα εξηγησα δεν κανει για εκεινον κ οσο το ελεγα τοσο το χτυπουσε. Τελικα του ελεγα οτι μ ενοχλει και να μην το κανει τουλαχιστον μπροστα μου-κ καλα οτι δεν θελω να τον βλεπω εγω, γτ δε με αγγιζει αυτο που κανει-.

Ο άντρας μου στη δουλειά πάλι, δίνουν βαθμούς στο φροντιστήριο. Λέμε το απόγευμα αν είμαστε καλά να βγούμε καμιά βολτίτσα με τα παιδιά, έστω και στο Mall που λέει ο λόγος. Αντε, να ξαραχνιάσουμε λιγάκι.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλες.

Ωχ βαθμοι...το χειροτερο μου!!!

Να πατε βολτιτσα να πατε!! Εγω ειπα στη μαμα μου να βγει για να βγουμε εμεις το αλλο Σαββατο, αλλά θελω να καλεσω κανα φιλο το βραδυ να κατσουμε....

Απορία προς εμπειρότερες: οι μπέμπες πλέον σηκώνονται στην κούνια το πρωί όταν ξυπνάνε. Επειδή φοβόμασταν μην πέσουν, σηκώσαμε το κάγκελο. Πώς όμως τις βάζεις κοιμισμένες με το κάγκελο σηκωμένο, οεο;;;; Είναι δύο βράδια τώρα που έχουμε κοιμηθεί με τη μικρή στο κρεβάτι μας γιατί κανένας δεν άντεχε μες στη μαύρη νύχτα να πάει και να κάνει ακροβατικά για να την ξαναβάλει στην κούνια..

Αυτο το σκεφτομαι κ εγω απο τωρα!!! Θα γινει η μεση μας χαλια...περιμενω κ εγω την εμπειρια να μιλήσει!!

Γυμναστηριαστηκα!! Και το απογευμα θα βαψω κ τα μαλλια μου επιτελους!!

Παω γτ ειμαι μονη μου...και πολύ μ αφησανε!!

Καλο Σ/Κ σε ολες!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα παπακια!!!!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα και στον μπαμπα τους!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!

σεμιν παρε αποφαση τα ακροβατικα γιατι σε βλεπω να παιρνεις αποφαση οτι η μικρη θα κοιμαται πλεον μαζι σας.Θα το μαθει και αντε μετα να την ξεμαθεις.Και δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο δυσκολο,ποσο βαθια ειναι η κουνια σας???!!!το δυσκολο δεν ειναι να βαλεις μεσα τα μωρα αλλα να αλλαξεις τα σεντονια!!εκει να δεις...

επισης μπορεις τις βαζεις ξυπνιες και να τους λες να ξαπλωνουν.Εγω ετσι εκανα και το μαθανε.Πολλες φορες βεβαια δεν πιανει γιατι απλα καθονται αλλα τους αφηνω και φευγω, οταν κοιμηθουν παω και τους σκεπαζω,συνηθως τους γυριζω κιολας γιατι κοιμουνται αναποδα.

ανθη το θεμα με το κεφαλι το ειχε ο μεγαλος,το εκανε και γελουσε( απλα για να τραβηξει την προσοχη), τρομαζα εγω και του ελεγα μη και μετα δωστου πιο εντονα.

Οταν ακολουθησα την τακτικη που ειπαν και τα αλλα κοριτσια το εκοψε.Απλα μην δινεις σημασια,για ταχυτερα αποτελεσματα φυγε απο το χωρο.

Εμενα τωρα οταν δεν του περναει πεφτει κατω και χτυπιεται ,αλλα του λεω "δεν μπορω να ασχοληθω με τις αηδιες σου" και φευγω.Εχει μειωθει πολυ η συμπεριφορα αυτη οποτε πιστευω να την κοψει σε λιγο.

εμεις πηγαμε παλι για επανεξεταση τον μεγαλο και για ακροαση το μικρο που αρχισε και αυτος λιγο βηχα αλλα τελικα ολα καλα.2-3 μερες ακομα εισπνοες μονο ο μεγαλος και οκ,ελπιζω να μην χειροτερεψει ο μικρος αν και τοσες μερες δεν θα ειχε κολλησει πιο πολυ?

χασαμε βεβαια το εμβολιο της ανεμοβλογιας,θα το κανουμε μετα τις γιορτες οποτε οπως παμε εμεις το μμρ μας βλεπω να το κανουμε 2 χρονων.Καλυτερα μαλλον!

εγω κρυωνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

πηγαμε χθες να δουμε για πλακακια,καλε το ξερετε οτι κυκλοφορουν πλακακια με στρας?????:confused::shock::shock:

στρας να δουν τα ματια σας!!!!αλλα και αυτα τα μαγαζια!!!σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε και φερνουν τετοια σχεδια?ακομα κυκλοφορουν νεοπλουτοι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλα εγω τωρα ειδα για το μακελειο,τι να πεις....

το "δεν ξερεις τι σου ξημερωνει" ?

το "Θεος φυλαξει" ?και τι να πεις σε αυτους τους γονεις??

αυτοι οι γονεις......:(

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κάντυ ελπίζω να βρείς το καρότσι. Κ εμένα αν μου κολλήσει κάτι για τα παιδιά κ δεν οτ βρίσκω....... κολλάω σαν logo!

ΥΓ: δεν θυμάμαι να πήρα ντεπον. Ή νομίζω πήρα για πονοκέφαλο στα δίδυμα? Έμενταλ κ εγώ!

Nουνουκα νιέντε χαμπάνος φρο κριστμαστ. Δατς φορ σορ ντυστυκώς!

Ειδικά εμείς φέτος τα χριστούγεννα με την σίστερ λεχώνα στο νοσοκομείο... μια τρέλα θα περάσουμε!

Τζεμ κάνουμε κ κοπάνες από γυμνστήριο????? Κρατάει ακόμα η σπίντα?

Με γειές η κόμη!

Μας να σου πω την αλήθεια μου, αν είναι της παλιάς σχολής ο ντοκ πήγαινε κ σε κάποιον άλλο έτσι να σου φύγει η ιδέα. Το μειωνέκτημα βέβαια θα είναι οτι πιθανόν να σε παραπέμψει σε ειδικό, γιατί δεν θα έχει ʽʼζήσειʼʼ τα παιδιά από την αρχή.

Ανθή άπαξ κ μου το κάνει κάποιο παιδί αυτό με το κεφάλι χτύπημα κλπο....

Ε! Το πολύ πολύ να το βοηθήσω κ εγώ το καμάρι μου!!!!!

Η ελπίδα μια εποχή έπεφτε κάτω, προσκύναγε σαν ιμάμης κ κλάαααααμα η κυρία.

Εχέθτην πατώκορφά κ εγώ. Σημασία δεν της έδινα, διότι αν της έδινα κάτι, αυτό θα ήταν μια κλωτσιά στον κωλαράκο να πάει σφαίρα στο δωμάτιο!

Σεμιν τα βάζω με το κάγκελο ψηλά κ είναι ξύπνια. Νο προβλεμ.

Ελάχιστες φορές τα έβαλα για ύπνο κοιμισμένα κ όταν το έκανα ήταν πολύυυυ μικρά.

Ήμαν διορατική τύπισσα!

Νάκι έχω δεί κ έχω δεί, αλλά πλακάκι με στράςς..... νιέντε ρε παιδιά!

Καλύτερα τα παιδιά? Μια χαρά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!!

ΑΝΘΗ οταν λες επαιρνες φαρμακα τι ειδους φαρμακα εννοεις???εγω εκτος απο depon δεν εχω παρει κατι αλλο...και εχω απο την αρχη λυσσαξει να μου δωσει ενεσεις αντιθρομβωτικες και καποια στιγμη ζητησα και αντιβιωση αλλα δεν συμφωνει με τιποτα απο τα 2!!!

ΠΑΠΑΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ!!!!

ΠΑΠΙΤΣΑ χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου φυσικα!!!

ΝΑΚΙ αν και δεν ξερω τι εχει ο καλος σου ευχομαι να ειναι περαστικα και φυσικα αν αυτο που θελετε να παρετε τον βοηθησει καλα θα κανετε και θα

το παρετε!!!παλι καλα που δεν εχει κολησει και ο αλλος μακαρι να την γλιτωσε!!!πλακακια με στρας????αλλο και τουτο:shock::shock:

ΤΖΙΝΙ δυσκολη η δουλεια του αντρα σου να πρεπει να μενει τοσο διαστημα μακρια απο την οικογενεια του αλλα φανταζομαι πως θα ειναι πολυ δυσκολο για σενα και για τα παιδια!!!ναι ρε γμτ μου κολησε τωρα και αντε να ξεκολησω!!!!ΤΟ ΘΕΛΩ!!!

και η ερωτηση της ημερας...(οχι που θα γλιτωνατε)ποιες εχετε παρει ποδοσακους??ειναι χρησιμο να το παρω???και στο συγκεκριμενο καροτσι TFK πως μπαινουν με φερμουαρ???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...