Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!

καντυ κ εγω συμφωνω ...μην κολλας με συγκεκριμενα πραγματα. ή πες στην κοπελα να πας να το δεις κ μετα αν ειναι το παραγγελνεις απ το ιντερνετ.`

νουνου τι υπεροχη ιδεα ο χιονανθρωπος!!!!!!! Θα την εχω υποψιν;) Καλλιτεχνης η μαμα!!

λαβ κ οι δικες σου πολύ ωραιες ιδεες!! Ν αρχισουμε να ανταλλαζουμε ιδεες λεω εγω κ να καλυφτουμε ολες!!

σημερα ο μικρος ξυπνησε κατα τις 6 κ δεν ξανακοιμοταν με τιποτα:shock: Τον κατεβασα κατω, παιξαμε, κοιτουσαμε τη φωτια στο τζακι, χασμουριομουν κ γελαγε:evil: Ευτυχως ξανακοιμηθηκε στις 7!

Παω γυμναστηριο σε λιγο...το απογευμα εχουμε κ επισκεψεις. Αυτα! ααα παρακευη σημερα!!:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι πάλι!! σήμερα εντός ευτυχώς λίγη ξεκούραση αν και έχω πολύ δουλειά στον υπολογιστή...

Κάντυ όντως μην κολλάς σε ένα καρότσι, εμένα κιόλας αυτό μου φαίνεται πολύ τεράστιο, που το έχω δει στη Laerta. Στη θέση σου θα κοίταζα το aria twin της peg perego το mclaren.

Gemini85 το θέμα με τον ύπνο το έχουμε ξεχάσει και εμείς. Σχεδόν κάθε βράδυ έχουμε επισκέψεις και παρέα εντός σκεπασμάτων!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

ΤΖΙΝΙ να χαιρεσε το κοριτσακι σου!!!

ΤΖΕΜ κι εσυ να χαιρεσε το μικρουλη σου!!!

μια φορα ευχη στην ωρα της δεν εχω πει ολο καθηστερημενες τις λεω:rolleyes:

ΜΑΣ μην βαζεις στο μυαλο σου παντα το κακο....ο παιδιατρος τι λεει??καλα για την πεθερα δεν θα σχολιασω γιατι οτι και να πω ξερω πως ειναι ''παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του''οπλισου με κουραγιο δυναμη και υπομονηηηηηηηηηηη!!!

ΛΙΝΑΚΙ ΤΖΕΜ και ΝΟΥΝΟΥ η αληθεια ειναι πως το θεμα καροτσι με εχει απασχολησει παρα πολυ ειχα ψαξει για διαφορα και το μονο που καπως ερχοταν σε αυτα που ηθελα ειναι το maclaren ομως για 500? δεν αξιζει οταν το ειδα κι απο κοντα εκει απογοητευτικα εντελως τωρα μου ειπατε για το TFK απο κοντα βεβαια δεν το ειδα αλλα σε σχεση με ολα τα υπολοιπα μου αρεσε περισσοτερο βεβαια δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα χρηματα για ενα καροτσι:rolleyes::rolleyes:αλλα και μονο που δεν μπορω να το βρω καπου στην Ελλαδα μου την εχει δωσει:evil:

σημερα το στομαχι μου δεν ειναι καθολου στα καλα του!!

να ρωτησω και κατι ασχετο???περνατε depon στην εγκυμοσυνη???και αν ναι ποσα???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω depon παιρνω για τον πονοκεφαλο που τωρα δεν με πιανει συχνα...για τα δοντια μου που τελευταια με ενοχλουν σε ασχετες ωρες και εχθες πηρα γιατι ενιωθα πως θα αρρωστησω και λεω απο το να ξυπνησω με χαλια λαιμο καλυτερα 2 depon;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καντυ κανει να παρεις ντεπον αλλά μην το παρακανεις!

Τελικα εκανα κοπανα απ το γυμν κ πηγα με την κουμπαρα μου για καφεδάκι!!!:D:D Να μη σας περιγραψω τη χαρα μου καλύτερα!!

Και μαλιστα ηπια κανονικα καπουτσινο με καφεινη και τωρα ειμαι σπιντα τελειως!!! 1 χρονο και 3 μηνες αποτοξινωση δεν ειναι κ λιγος....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μας γιατί σε έχει πάρει τόσο από κάτω? Κάνε ενα κουραγιο βρε κορίτσι για τις δουλειες, βοηθεια απο κάποιον αλλο δεν υπαρχει? Με την πεθερα θα χρειαστεις υπομονή? Δεν υπαρχει περιπτωση να περασετε καλά, δηλαδή?

Όσο για τα δωρα, τα τελευταία χρονια οι δικές μας υποχρεώσεις εχουν αυξηθεί τόσο (βαφτιστήρια,ανηψια κι εορταζοντες) που εχω ήδη καταφύγει σε πιο οικονομικές, αλλά ελπίζω πρακτικες κ ωραίες (όπως είπε κ η Τζεμινι) λυσεις. Κ το ίδιο κανουν και οι δικοί μας ανθρωποι, ετσι κανεις δεν αισθανεται άβολα... Για μενα το θεμα ειναι να κάνεις το δώρο με την καρδια σου και να θυμηθεις τον άλλο, ωραια θα ήταν να ειχαμε περισσοτερα χρήματα, οπως παλιά, αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα των γιορτων.

Έχεις δίκιο, έχετε όλες δίκιο, πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με τα νέα δεδομένα και να ξεχναμε μεγαλεία περασμένα. Για τα δώρα το έχουμε πάρει απόφαση ότι θα είναι λίγα και μικρά. Τόσο μας φτάνει, τόσο θα κάνουμε, σημασία είναι να είναι απ την καρδιά μας. Απλά ποτέ δε μου αρέσανε ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα σα γιορτή, πάντα μου φέρνανε μια κατάθλιψη και τώρα φαίνεται να χειροτερεύει.

Σφολιάτα έτοιμη.

(κατά προτίμηση χρυσή ζύμη ή κανάκη).

Είπαμε γίνονται σε χρόνο dt...:

-απλώνεις το φύλλο

-κόβεις σε τρίγωνα (12 το κάθε φύλλο μου βγαίνει εμένα)

-αλείφεις με ασπράδι

-πασπαλίζεις με καστανή ζάχαρη

-βάζεις 1/2 κουταλάκι μερέντα σε κάθε γωνιά κ λίγες σταγόνες κουβερτούρα

-τυλίγεις - απλώνεις σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος πάνω στη λαμαρίνα

-αλείφεις με ασπράδι

-πασπαλίζεις με καστανή ζάχαρη

-ψήνεις σε προθερμασμένο Φ στους 220 για 30-35 λεπτά.

Αυτό θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, με επιασε μια λιγούρα τώρα!

δεν ξερω αν σας ειπα, βρηκαμε ενα μηχανημα(τωρα το φερνουν στην Ελλαδα) το οποιο ενδυκνειται σε περιπτωσεις σαν του καλου μου.Οι γιατροι ηταν ενθαρρυντικοι.Περιμενουμε να γινει η εισαγωγη του και να το παραλαβουμε.Θα βοηθησει σιγουρα αλλα δεν ξερουμε σε τι βαθμο.

λετε να εχουμε καμια θετικη εξελιξη?

Πολύ καλά νεα, μακάρι να τον βοηθήσει. Δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα αλλά από ότι έχω καταλάβει έχετε περάσει πολλά.

Μας θα περάσεις όμορφα. Ελπίζω να σε ξεκπυράσει η πεθερά.

Μή σκέφτεσαι έτσι για τον μικρό. Δεν θες να σου πώ πόσες πολλές ανησυχίες είχα κ εγώ.

Κ το κεφάλι μια εποχή.... δεξιά αριστερά συνάχεια (κ είχα κ τη μάδα να λέει τα χίλια μύρια! Τα τάρταρα ήταν ρετιρέ για εμένα!)

Μπορεί και να με ξεκουράσει λίγο η πεθερά, δεν ξέρω. Ισως τα δραματοποιώ όλα, απλά με χαλάει που δε θα έχω λίγο προσωπικό χρόνο και θα πρέπει να είμαι συνέχεια στην τσίτα.

Βλέπω ότι με καταλαβαίνεις στις ανησυχίες μου για τον Μίλτο. Αυτό με το κεφάλι, ένα φεγγάρι το έκανε ασταμάτητα, να μου πήγε!

Μας πόσο μηνών είναι τα αγόρια σου; γιατί δε βλέπω τίκερ; Η περίοδος των Χριστουγέννων πιστεύω είναι η περίοδος ή της χαράς ή της κατάθλιψης. Περίεργα τα συναισθήματα. Όπως και να έχει φάση είναι θα περάσει. Μη συγκρίνεις τα παιδάκια σου μεταξύ τους και τρελαίνεσαι είναι μεγάλη κουβέντα ότι κάθε παιδί έχει το ρυθμό του. Μίλα με τον γιατρό για τις ανησυχίες σου γιατί θα ζουρλαθείς.

Δε φαίνεται καλέ το τικεράκι; Εγώ γιατί το βλέπω; Θα είναι 17 μηνών την Πέμπτη, είναι μεγαλούτσικα, γι αυτό αγχώνομαι. Ο παιδιάτρος ήταν καθησυχαστικός αλλά θα τα ξαναπώ όταν πάμε για εμβόλιο σε λίγες μέρες. Τον βλέπω πολύ χαλαρό. Είναι παλιομοδίτης και έτοιμος σχεδόν για τη σύνταξη, μήπως δεν μου δίνει και πολλή σημασία;

Προσπαθούσα να δω μια σειρά στο στο ιντερνετ τώρα που ήταν ήρεμα τα τερατίνια μου και το Ιντερνετ σέρνεται, άδικος κόπος. Τώρα άρχισαν πάλι τη γκρίνια, οπότε ΤV τέρμα. Δεν πειράζει, ώρα για παιχνίδι και κακό χαμό.

Ελπίζω να στε καλά όλες. Καλό απόγευμα και καλό Σαββατοκύριακο να χουμε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

εχω απογοητευτει παρα πολυ με το θεμα καροτσι και με εχει παρει απο κατω:cry:το σκεφτομαι συνεχεια και δεν πορω να βρω μια λυση!!!!

βρηκα μια αγγελια για μεταχειρησμενο και ηταν και σε διπλανη πολη που μπορουσα να το δω κιολας αλλα το ειχε δωσει:cry::cry:κατι αλλο για μεταχειρησμενο δεν εχω βρει επισσης δεν εχω βρει ουτε ενα σημειο πωλησης στην Ελλαδα!!!!!πειτε καμια ιδεα????και να σκεφτητε οτι μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν γνωριζα ουτε την υπαρξη του και τωρα εφαγα κολημα:(

ελα ρε, βρήκες λόγο να στενοχωριέσαι!!! θα σου στείλω εγώ όλα τα λινκς από'κει που το πήρα εγώ (Γερμανία μέσω ίντερνετ), αν έχεις 600 ευρώ να δώσεις θα το ευχαριστηθείς, είναι η αλήθεια!

Τζόι, αυτή τη φρίκη την έχω ζήσει και με τα δύο και καταλαβαίνω τι πέρασες και εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε καμιά μας, κορίτσια! Σημασία έχει που είναι καλύτερα τώρα!

Νουνού, κράτα την καλή διάθεση και μετέδωσέ την και σε μας!!

Τζεμ, με γεια τις τοξίνες!!! :P:p:p Χρειάζονται κι αυτές!!!

Αρτσι, πιστωτική ύπνου θέλω κι εγώ!! Κανένα άλλο δώρο δεν με νοιάζει!!! Να υπήρχε και μια κάρτα μείωσης κιλών και θα ήμουν ευτυχησμένη!

Μας, για τον αυτισμό λένε πρέπει να παρατηρήσεις αν παίζει με άλλα παιδιά (στην περίπτωσή μας πανεύκολο), αν αντιδράει στο όνομά του, αν δέχεται εύκολα εξωτερικά ερεθίσματα όπως μουσική κτλ. Το έχω ακούσει κι άλλες φορές αυτό με το κεφάλι αλλά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Η γενική συμπεριφορά είναι το πρόβλημα. Για την ομιλία ενώ η μικρή λέει διάφορες συλλαβές και τις πολυ απλές λεξούλες, ο μικρός μόνο μονές συλλαβές λέει και μαμ. Προχτες είπε και μαμα! Αλλά από τότε τίποτα!! Για την ομιλία δεν αγχώνομαι καθόλου, ο Αινστάιν μέχρι τριών ετών δεν έλεγε κουβέντα και στα 12 ήξερε την Ευκλείδιο γεωμετρία, οπότε...

Δέντρο δεν έχω στολίσει ακόμα, ίσως την Κυριακή.

Κρίστι, η σοκολάτα δεν βγαίνει από τα κρουασάν όταν ψήνονται?

Νάκι, κράτα γερά ρε!!! Όλες τη γυροφέρνουμε την κατάθλιψη, τι να κάνουμε τώρα. Πιστεύω από το καλοκαίρι και μετά που θα έχουν μεγαλώσει λιγο, θα ηρεμήσουμε κι εμείς....

Τουίνς, Τζάζι, Νούφι, που είστε????

120247mcv711uxx1.gif

Καλέ κορίτσια, βλέπω τι έγινε στην Αμερική με το μακελειό στο δημοτικό κι όλα τα νεκρά παιδάκια και ματώνει η ψυχή μου, πριν λίγο έβαλα τα κλάματα. Σε τι κόσμο ζούμε; :( :(

Λαέρτα, το έχω ψάξει κι εγώ αρκετά το θέμα του αυτισμού και ξέρω τι συμπεριφορές πρέπει να ψάχνω και ποια είναι τα προειδοποιητικα σημάδια, αλλά η ανησυχία θα παραμείνει για καιρό ακόμα. Έχω δει πολλές περιπτώσεις σε σχολεία που είναι οριακά στο φάσμα Ασμπεργκερ/αυτισμού και δεν το κατάλαβαν παρά πολύ αργότερα. Θα μου πεις, δεν έχεις αρκετά προβλήματα, γιατί θέλεις να δημιουργείς κι άλλα; Και συμφωνώ. Αλλά το άτιμο το μυαλό καμιά φορά ξεφεύγει και σκέφτεται ό,τι θέλει.

Τα αγόρια μου κοιμούνται κι εγώ θέλω να τους κάνω αγκαλίτσες, παραμένω συγκλονισμένη.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Ναι, σοκαρίστηκα κι εγώ πολύ άσχημα... Φρίκη... Αυτή η φωτογραφία με τα παιδάκια να κρατιούνται το ένα απ'τον ώμο του άλλου και να κλαίνε από το φόβο είναι ανατριχιαστική...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

ΛΑΕΡΤΑ οποτε μπορεσεις βαλε μου τα λινκ γιατι μεταχειρησμενο δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω:(θυμασαι ποσα περιπου ηταν τα μεταφορικα??δινουν και κατι αλλο μαζι??ποδοσακο καλυμα βροχης..??

ααα επισσης θελω κι εγω αυτη την καρτα για χασιμο κιλων:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μας, για τον αυτισμό λένε πρέπει να παρατηρήσεις αν παίζει με άλλα παιδιά (στην περίπτωσή μας πανεύκολο), αν αντιδράει στο όνομά του, αν δέχεται εύκολα εξωτερικά ερεθίσματα όπως μουσική κτλ. Το έχω ακούσει κι άλλες φορές αυτό με το κεφάλι αλλά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Κρίστι, η σοκολάτα δεν βγαίνει από τα κρουασάν όταν ψήνονται?

Για τον αυτισμό το "πρόβλημα" είναι όταν το παιδί φαίνεται σα "χαμένο" με την έννοια ότι στο βλέμμα του δεν υπάρχει συναίσθημα. Αν πχ αισθάνεσαι το παιδί σου να σε κοιτάει με τρυφερότητα, αναζητά το βλέμμα σου κλπ No problem.

Η σοκολάτα αν φροντίσεις να είναι "μέσα" κατά το τύλιγμα δεν βγαίνει.

Αν "ξεφύγει" λίγο, τότε λίγο βγαίνει, αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ.

Όμοια γίνονται κ με μαρμελάδα κ είναι μούρλια!!! (ο άντρας μου τη γουστάρει πιο πολύ), αλλά εκεί ναι, η μαρμελάδα κάνει διαρροές. Πάρα ταύτα κι αυτή σε χρόνο dt φεύγει...

Καλέ κορίτσια, βλέπω τι έγινε στην Αμερική με το μακελειό στο δημοτικό κι όλα τα νεκρά παιδάκια και ματώνει η ψυχή μου, πριν λίγο έβαλα τα κλάματα. Σε τι κόσμο ζούμε; :( :(

Σφίχτηκα με το μακελειό.

Αυτοί οι Αμερικάνοι εντωμεταξύ δεν έχουν το Θεό τους...

Άκουσα την εκφωνήτρια του CNN να τα λέει κ να μιλάει για σκέψεις "μήπως πρέπει να οπλοφορούν οι δάσκαλοι"???

Αλλού νυχτωμένοι κ την πληρώνουν αθώα παιδάκια...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Στην Ελλαδα δε μπορει να βρεθει ενας να καθαρισει κανεναν στο κοινοβουλιο:mrgreen::mrgreen:

Δεν μπορω πλεον τις ειδησεις με τα παιδακια..κ ειναι 3 τελευταια. Κ αυτο στην Αμερικη, και το 12 χρονο στα Μεγαρα σημερα και πριν 3 μερες με τη φωτια στην Καβαλα:cry:

Ολες τις ιδιες καρτες θελουμε τελικα! Κ ολες εχουμε θεμα με τον αυτισμο βλεπω...

Ο μεγαλος ξυπναει στο ασχετο κ κλαιει πολύ. Δυο φορες του εδωσα ντεπον σημερα κ ηρεμησε στο τεταρτο. Πάλι καλά! Αντε να δουμε ποτε θα βγουνε τα δοντια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είναι δυνατόν ρε πούστη δία?????

Πόσο άρρωστος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο???

Η τιβί φταίει?

Τί στο διάολο αυμβαίνει????

Γιατί πληρώσαν αυτά τα παιδιά την μούρλα του παλιομαλάκα μακελάρη γμτ το στανιό μου μέσα ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...