Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα! Μάλλον οι τελευταίοι των Μοϊκανών... στολίσαμε εχτές! Αρχικά μέσα, αλλά ύστερα απο σφοδρές επιθέσεις το δέντρο υποχώρησε ατάκτως στο μπαλκόνι! Στον άντρα μου εχτές που γιόρταζε και είχε και τα γενέθλια του έφτιαξα για δώρο μια αυτοσχέδια πιστωτική με ώρες ύπνου! Δώρα φέτος για τους φίλους χριστουγιεννιάτικα στολίδια ή μπουκάλι κρασί. Βασικά είχα βρεί πέρσι ένα μαγαζί στο κέντρο με χριστουγιεννιάτικες μπάλες απο φυσητό γυαλί αλλά δεν ξέρω αν έχει επιβιώσει. Αν και οικονομικές ήταν εντυπωσιακές.

joy περαστικά στο παιδί και να μην σας τύχει ξανά!

gem γιόρταζε κάποιος απο τους μικρούς σου; Όπως και να έχει να τους χαίρεσαι και να τους καμαρώνεις! Συγχαρητήρια και για το μπαμπάλισμα. Να θυμάσαι ότι τα πάμπερς είναι για τα μωρά, ε;:tongue:

laerta μήπως η καθαρίστρια ήταν τύπου “άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...”;;;;;:tongue:

http://www.design-district.gr/el/trend-watch/%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-id676

cristy πολύ καλά τα νέα σου! Τώρα χαλάρωσε...Φιλική συμβουλή να κοιμάσαι, να κοιμάσαι και να κοιμάσαι!

mpougos για θερμοπομπούς προτίμησε αυτούς που έχουν θερμοστάτη όπως του καλοριφέρ (με βαθμούς κελσίου) και από χώρες με πολύ κρύο όπως Σκανδιναβικές.

mash δεν ξέρω αν σε βοηθάει να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά είμαι στην ίδια κατάσταση με εσένα απο άποψη ύπνου!

nunu είσαι το πνεύμα των Χριστουγέννων!;)

nufi όλα καλά;

Σήμερα αλλάζω στρατηγική στο θέμα του ύπνου των παιδιών! Πέφτω μαχόμενηηηηηηηηηη.....

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ευχαριστώ για τα λόγια υποστήριξης. Όλες περναμε μια φάση κατάθλιψης πού και πού, εμένα με έπιασε τώρα. Για τα δώρα δεν ξέρω... παίρνουμε δώρα στουν νονούς; Ο ένας είναι παιδί, αυτου τουλάχιστον κατι πρεπει να του πάρουμε. Το χειροποίητο δεν το κατέχω, ούτε τα γλυκά. Καμιά κατασκευή για το σχολείο και πολύ είναι, εξαντλώ το καλλιτεχνικό μου εκεί. Για ακριβά δώρα ούτε λόγος πλέον, αλλά κάτι μικρό θέλω να πάρω στους γονείς μου και στην πεθερά μου. Με τον άντρα μου ούτε που ξέρω αν θα ανταλλάξουμε δώρα, κι έχεις κι αυτός τη γιορτή του τις μέρες αυτές, κι εγώ τα γενέθλια μου. Τελοσπάντων.

Δυστυχώς πρεπει να προσαρμοστουμε στα νεα δεδομένα....

Κάθε φορά που στερούμαι κατί, σκέφτομαι ότι υπαρχουν οικογένειες με μεγαλύτερα προβληματα-επιβίωσης... Οικογένειες φίλων που ζουν με μισο μισθο κ εχουν χαθει γιατί ούτε λεφτα για δυο γλυκά δεν εχουν για μια επισκεψη... (Μες στη χαρά ειμαι, το ξέρω, αλλά μερικές φορες πρέπει να βλέπω την πραγματικότητα κ να λέω ευχαριστώ)

Δεν ανησυχω πολύ ακόμα. Φαίνεται οτι μπορεί να περπατήσει, απλά είναι τεμπέλης και υπερβολικά αγκαλίτσας. Αν πρέπει να αγχωθώ για κάτι είναι η ομιλία του. Μαμά,μπαμπά, μαμ και πολύ μούγκρισμα. Να πω τη στενοχώρια μου, από την αρχή φοβόμουν για το Μίλτο γιατί μας έκανε κάτι περίεργα με το κεφάλι του πού και πού, αναρωτιόμουν αν είναι μέσα στο φάσμα του αυτισμού. ΤΟ ξέρω, είναι πολύ νωρίς για να το δω, αλλά είναι μέσα στο μυαλό μου συνέχεια.

Χωρίς να ειμαι ειδική, σου λέω ότι συνήθως τα αγορακια αργούν να μιλήσουν. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να σταματήσεις να αγχώνεσαι γιατί ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγω, κακώς βεβαια, με το παραμικρό παει ο νους μου στο χειροτερο. Γιατί δε ρωτας τον παιδιατρο? Θα σου πει απο ποιο σημειο κ μετα θα ανησυχήσεις.

Τέλοσπάντων, κομμένη η κατάθλιψη. Τι ήθελα και έλεγα ότι το δέντρο μας επιβιώνει; Τα μισά στολίδια έχουν κατεβάσει ήδη το απόγευμα, και ο Μίλτος τραβηξε και έβγαλε κάμποσα φωτάκια. Χαμός γίνεται. Θα γελάμε στο μέλλον γι αυτό αλλά προσπαθώ τόση ώρα να γράψω ένα διαγώνισμα και όλο λάθη κάνω. Άσε που έκαψα και το φαγητό τους το αυριανό, φτου από την αρχή τώρα. Κάποτε ήμουν άσσος στο multitasking, νομίζω οτι τώρα που γερνάω αρχίζω να κλατάρω.:P

Τουλάχιστον μου αρέσει το καινούριο μου κούρεμα, άλλος άνθρωπος νιώθω.

Μεγειά το μαλλάκι!!!

Ποτε θα αξιωθώ να πάω κι εγώ κομμωτήριο????

Σου αλλάζει την ψυχολογια ενα ωραίο κουρεμα/χτενισμα...! και το δικό μου μαλλι ειναι....χαλι μαυρο !:?

Αυτά, χαιρετάω και πάω να μαζέψω τα γκρεμισμένα. Καλό βράδυ κοπέλες, και καλό κουράγιο.

Μόλις κοιμήθηκαν οι τσουπρες μου και τώρα κάααααααααθομαι, όπως θα λεγε κι ο Φωτόπουλος....:D:D:D

Artchitwins μαλλον εμείς ειμαστε οι τελευταίες των Χριστουγέννων φέτος, σήμερα στολίσαμε, το δεντρο μεχρι τώρα καλά κρατεί, με εμενα μπάστακα από πάνω, βέβαία, θα δουμε πόσο θα αντεξει....!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο. Εζησα ένα σοκ. Επαθε ο μικρός πυρετικούς σπασμούς. Ηταν σαν νεκρός. Νομίζαμε οτι είχε πνιγεί. Θα σας πω αλλη ώρα λεπτομέρεις..

Περαστικά σας.

Τόχω ζήσει σε μικρή ηλικία με τον αδερφό μου και είναι όντως πολύ σοκαριστικό.

Ερώτηση: σε τι ύψος πυρετού τους έκανε?

Petaxτή πάλι.

Κρις φικό σου φύλλο, ή έτοιμο.

Αν φτιάχνεις δικό σου, πές τη συταγή/

ΜΙα φορά έκανα κ βγήκαν σαν μαλακά κουλουράκια.

Σαν μαλακά μουστοκούλουρα ακριβώς.

Σφολιάτα έτοιμη.

(κατά προτίμηση χρυσή ζύμη ή κανάκη).

Είπαμε γίνονται σε χρόνο dt...:

-απλώνεις το φύλλο

-κόβεις σε τρίγωνα (12 το κάθε φύλλο μου βγαίνει εμένα)

-αλείφεις με ασπράδι

-πασπαλίζεις με καστανή ζάχαρη

-βάζεις 1/2 κουταλάκι μερέντα σε κάθε γωνιά κ λίγες σταγόνες κουβερτούρα

-τυλίγεις - απλώνεις σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος πάνω στη λαμαρίνα

-αλείφεις με ασπράδι

-πασπαλίζεις με καστανή ζάχαρη

-ψήνεις σε προθερμασμένο Φ στους 220 για 30-35 λεπτά.

Φύλλο ανοίγω μόνο για κρητικά καλιτσούνια - "λυχναράκια". Τα σαβουρώνει κανονικότατα η κορούα μου (πολύ μίζερη μιλάμε με το φαγητό) κι έτσι την έμαθα την τέχνη...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο. Εζησα ένα σοκ. Επαθε ο μικρός πυρετικούς σπασμούς. Ηταν σαν νεκρός. Νομίζαμε οτι είχε πνιγεί. Θα σας πω αλλη ώρα λεπτομέρεις..

ο Χριστος και η Παναγια βρε κοριτσι μου!

περαστικα και σιδερενιο το παιδι,ποτε ξανα τετοια λαχταρα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

και εμενα κοιμουνται,ο μεγαλος βεβαια ακομα βηχει πολυ,το μεσημερι δεν καταφερε να κοιμηθει πανω απο 3 τεταρτα.

ο μικρος πηγε για υπνο θεονηστικος οποτε με βλεπω να δινω γαλα κατ τις 3.

απο καταθλιψη βλεπω εχουμε μπολικη,ε?

απο μια αποψη παρηγοριεμαι γιατι δεν ειμαι μονη(εγω την εχω και μαλιστα τσεκαρισμενη):rolleyes:

τι να πω?μαλλον ψυχραιμια..

εμεις σημερα αφησαμε το απογευμα τα παιδια στα πεθερικα μου και πηγαμε να αλλαξουμε καποια δωρα.Πηρα και στα μωρα τριγωνακια για τα καλαντα!τους αρεσαν πολυ!!

για ανταλλαγη δωρων δεν ξερω τι θα παιξει..το σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρουμε δωρα οπως παλια σε φιλους κλπ ,αλλα μεταξυ μας κατι θα γινει,για το καλο.Εχει και ο αντρας μου γενεθλια εκεινες τις μερες.

απο στολιδια δεν πηρα τιποτα αν και βρηκα ενα πολυ ομορφο χιονανθρωπο,μεγαλο και ακρως γιορτινο αλλα ειχε 30ε.Ηταν μεγαλος και νομιζω ηταν καλη η τιμη του,ειχα κανονισει να τον παρω ,θα αρεσε στα παιδια αλλα πλεον δεν παιζει,προεκυψαν αλλα εξοδα και παει ο χιονανθρωπος.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν σας ειπα, βρηκαμε ενα μηχανημα(τωρα το φερνουν στην Ελλαδα) το οποιο ενδυκνειται σε περιπτωσεις σαν του καλου μου.Οι γιατροι ηταν ενθαρρυντικοι.Περιμενουμε να γινει η εισαγωγη του και να το παραλαβουμε.Θα βοηθησει σιγουρα αλλα δεν ξερουμε σε τι βαθμο.

λετε να εχουμε καμια θετικη εξελιξη?

tJd1p3.png

βεβαια ενημερωθηκαμε,πρωτα βεβαια ρωτησαμε τους γιατρους και μας ειπαν αν μπορουμε(επειδη ειναι πανακριβο) να το παρουμε.Το δοκιμασε κιολας και ανταποκριθηκε καλα,αλλα θελει πολυ εξασκηση ,ειναι δυσκολο.

tJd1p3.png

άβε νουνούκα ευρηματική!!!!!! Ο ήχος από τα γέλια. Πάρα πολύ καλή ιδέα!!!!!

Αλλά μακράν η άρστι σήμερα έχει τον τίτλο!!!!! Πιστωτική ύπνου! Χαχχαχχαχχαχ! Θέλω κ εγώ τέτοιο δώρο!

Κάπου πήρε το μάτι μου στο νετ, δέντρο απο βιβλία!

Να χαίρεσαι τον σύζυγο κορίτσι!

Μας θα περάσεις όμορφα. Ελπίζω να σε ξεκπυράσει η πεθερά.

Μή σκέφτεσαι έτσι για τον μικρό. Δεν θες να σου πώ πόσες πολλές ανησυχίες είχα κ εγώ.

Κ το κεφάλι μια εποχή.... δεξιά αριστερά συνάχεια (κ είχα κ τη μάδα να λέει τα χίλια μύρια! Τα τάρταρα ήταν ρετιρέ για εμένα!)

Τζεμτζεμτζέγα, πριν από 22 χρόνια έκανε τα δίδυμα κορίτσια της. Το ένα φυσιολογικά κ στο δύτερο την πήρε ο ύπνος, δεν άντεχε άλλο!!!!!!!!!! κ της κάνανε κτ!

Σεμίν γνώμη μου για συνεγγή: μακριά κ αγαπημένοι όσον αφορά τος επαγγελματικές σχέσεις.

Νάκι συμφωνώ με ζίταγια το μηχάνημα.

Ζίτα ρώταγες για θερμοπομπό, αυτά που είναι σαν πίνακας? Έβαλε η κομπάρα στα βριλλήσια κ είναι οκ λέει κ από άποψη καταναλωσης ρεύματος. (μικρό καλάθι κράτα)

Αλλά αρχικά είχαν κάνει παραγγελία από νορβηγία κ έγινε στραβή. Αργήσαν πολύ κ την ακλύρωσαν. Τα λεφτά τα πήραν πίσω όλα.

Τζό πώς έγινε? Πώς εξελίχτηκε σε σπασαμούς?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μολις κοιμηθηκε και ο μικρος, κ κοντευω να κοιμηθω κ εγω...

Πριν καμια ωρα ξυπνησε κ ο μεγαλος με πολύ κλαμα ομως κ δεν ηθελε και να φαει. Δοντια μου μυριζουν~! ελπιζω μα εχουμε καλή νυχτα...

Τζου τι να πω, φανταζομαι τη φρικη θα περασες... Ειστε καλά τωρα?

Αρκι ναι γιορταζα τον μεγαλο! Ευχαριστώ;) Αβαπτιστος μεν, αλλά αφου ολο με τ ονομα τπυ τον λεμε ηθελα να τον γιορτασω....

Κ εσυ να χαιρεσαι τον αντρα σου εις διπλούν!!! πιστωτικη υπνου?? για λεγε πως το εκανες αυτο? bonus card!!:tongue:

Μας μεγεια το κουρεμα!! Ξεκιναω μ αυτο γτ τα υπολοιπα νομιζω εχουν να κανουν με φαση που τα βλεπεις λιγο μαυρα...ή μου φαινεται?? Δεν ειναι να αγχωνεσαι ουτε για το μεν περπατημα ουτε για το δε ομιλια. Συζητησε τα κ με το γιατρο σου για να νιωσεις πιο ηρεμη.

λινακι κ εμεις δωρα στα παιδια θα κανουμε σιγα σιγα μονο.. Δε γινεται αλλιως! Για ανταλλαγη εγω περυσι ειχα παρει σε ολους μια μεγααααλη σοκολατα. Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης, μεχρι εκει μπορουσαμε. Για τους εαυτους μας τιποτα. Α οχι, πηρα την προηγουμενη εβδομαδα μια ομπρελοθηκη γτ δεν ειχαμε. Παλι πολυτελειες!!

νακι μπραβο για το μηχανημα!! Ευχομαι να τα πατε πολύ καλα!!!

εντιτ: τζινι βαλε τικερακι για τα διδυμα καλε΄!!!!

παω να ταισω δεν μπορω αλλο.......καληνυχτουδια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!

δεν σας ξεχνω αλλα εχθες ειχαμε παει στα πεθερικα μου:evil::evil:

και σημερα τρεχαμε για δουλειες και ουτε προλαβα να σας διαβασω

ΤΖΙΝΙ πηγα σουοερ και σε σκεφτηκα:tongue:το γαλα δεν το εχουν φερει ακομα εδω....

ΚΡΙΣΤΥ τα νεα σου ειναι πολυ καλα μπραβο!!!!απο δω και περα προσοχη!!!

αυριο υποσχομαι να διαβασω και τις υπολοιπες!!!

εχω απογοητευτει παρα πολυ με το θεμα καροτσι και με εχει παρει απο κατω:cry:το σκεφτομαι συνεχεια και δεν πορω να βρω μια λυση!!!!

βρηκα μια αγγελια για μεταχειρησμενο και ηταν και σε διπλανη πολη που μπορουσα να το δω κιολας αλλα το ειχε δωσει:cry::cry:κατι αλλο για μεταχειρησμενο δεν εχω βρει επισσης δεν εχω βρει ουτε ενα σημειο πωλησης στην Ελλαδα!!!!!πειτε καμια ιδεα????και να σκεφτητε οτι μεχρι πριν μια εβδομαδα δεν γνωριζα ουτε την υπαρξη του και τωρα εφαγα κολημα:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βλέπω το ηθικό μας είναι για τη χαράδρα...αλλά κάπως πρέπει να το φτιάξουμε!!

Εγώ να σας πω από δώρα και τέτοια δεν έχω ιδιαίτερους καημούς γιατί γενικότερα δεν ανταλλάσσαμε, οπότε μικρό το κακό. Για τα βαφτιστήρια μόνο και για τα παιδάκια μας θα φροντίσω και πάλι οικονομικά και πρωτότυπα!! Εμένα με ενοχλεί που με τη δουλειά του σύζυξ θα τον δω ελάχιστα, αλλά τι λέω, μια άλλη ψυχή εδώ μέσα...τζίνι πότε θα έρθει η κολώνα σας; δε θα είναι για τις γιορτές εδώ;

joy θα περάσατε μεγάλο σοκ, ελπίζω να έχετε ηρεμήσει τώρα. Περιμένουμε τα νέα σας περαστικά στον μικρούλη!!

Μας πόσο μηνών είναι τα αγόρια σου; γιατί δε βλέπω τίκερ; Η περίοδος των Χριστουγέννων πιστεύω είναι η περίοδος ή της χαράς ή της κατάθλιψης. Περίεργα τα συναισθήματα. Όπως και να έχει φάση είναι θα περάσει. Μη συγκρίνεις τα παιδάκια σου μεταξύ τους και τρελαίνεσαι είναι μεγάλη κουβέντα ότι κάθε παιδί έχει το ρυθμό του. Μίλα με τον γιατρό για τις ανησυχίες σου γιατί θα ζουρλαθείς.

δεν ξερω αν σας ειπα, βρηκαμε ενα μηχανημα(τωρα το φερνουν στην Ελλαδα) το οποιο ενδυκνειται σε περιπτωσεις σαν του καλου μου.Οι γιατροι ηταν ενθαρρυντικοι.Περιμενουμε να γινει η εισαγωγη του και να το παραλαβουμε.Θα βοηθησει σιγουρα αλλα δεν ξερουμε σε τι βαθμο.

λετε να εχουμε καμια θετικη εξελιξη?

Αυτά είναι καλά νέα!! εγώ λέω λέω!!!!

Επίσης μου έφερε η μαμά μου έναν πολύ πρωτότυπο χειροποίητο χιονάνθρωπο. Αποτελείται από τρία λευκά κουτιά διαφορετικού μεγέθους. Το μεγαλύτερο σαν βάση, το μεσαίο κορμός και το τρίτο κεφάλι. Στο πάνω μικρότερο κουτάκι είχε κολλήσει ματάκια, μύτη καρότο μάλλινο, σκουφάκι και κασκόλ, στο δεύτερο είχε κουμπάκια κολλημένα και χεράκια και στο μεγαλύτερο τη βάση είχε ζωγραφισμένο ένα χιονισμένο τοπίο. Κάθε κουτί είχε και γλύκισμα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, σοκολατάκια!! Πολύ όμορφο!!

Σας χαιρετώ προς το παρόν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

joy αυτο με τους σπασμους τοχε περασει και ο ανηωιος μου...δεν ειναι κατι επιφοβο αλλα ειναι σοκαριστικο να το βλεπεις!ποσο πυρετο ανεβασε??ευχομαι ναναι η πρωτη και η τελευταια φορα που σας συμβαινει!

mash...aπο καταθλιψη αλλο τιποτα !τα χριστουγεννα παντα με πιανει...

δωρα φετος ...απλα και ομορφα

στους νονους απο ενα ημερολογιο με 12φωτο των παιδιων(μια για καθε μηνα).

στην γιαγια ενα μαξιλαρακι που εχει θηκη με φωτο των παιδιων

και στον παπου μια κουπα με την φωτο τους για τον καφε του...οικονομικα και ομορφα!!!;)

καλημερα δεν ειπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ζίτα ρώταγες για θερμοπομπό, αυτά που είναι σαν πίνακας? Έβαλε η κομπάρα στα βριλλήσια κ είναι οκ λέει κ από άποψη καταναλωσης ρεύματος. (μικρό καλάθι κράτα)

Αλλά αρχικά είχαν κάνει παραγγελία από νορβηγία κ έγινε στραβή. Αργήσαν πολύ κ την ακλύρωσαν. Τα λεφτά τα πήραν πίσω όλα.

σημερα θα παραγγειλουμε και εμεις για το δωματιο των παιδιων...

ειναι με υπερυθρες...λενε ζεσταινει και καιει πολυ λιγο...:confused::confused:αν δεν το δοκιμασω δεν ξερω..θα δουμε.

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!!!

lovemtwins k nunu πολύ ωραία τα δώρακια που περιγραφετε...!

Κάντυ γιατί σε έχει παρει τόσο απο κάτω? Ποιο ειναι αυτό το καρότσι που δεν υπαρχει πουθενα? Οι άλλες κοπελες από που το πήραν?

Συμβουλή μου: μην "κολλάς", κοίτα κ άλλα καροτσια που βρίσκεις σε καταστήματα, σκεψου ποιο θα βολέψει εσένα, μπορεί ενα καρότσι εγω να το βρίσκω ιδανικό κ τελειο αλλά σε άλλους να μην αρέσει. Να χαρείς τις αγορες αυτες για τα μωρακια σου, όχι να αγχωνεσαι!!!

Νακι τα καλύτερα ευχομαι, κοπέλα μου!

Chemin θα γυρίσεις στη δουλεια, δηλ και πρεπει να βρεις γυναίκα? Αν ναι, καταλαβαίνω ότι δυσκολευεσαι να βάλεις ξενο ανθρωπο στο σπίτι με τα παιδιά σου . Η κυρία που ειχα εγω είχε συστασεις απο πολλους γνωστούς μου. Αλλα περα απο οτι θα σχηματίσεις μια γνωμη γι' αυτή οταν για λίγο καιρό θα ειστε μαζί -φανταζομαι - στο σπίτι, δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία εξαρχής να υπαρχουν καμερες? Ετσι θα αισθανεσαι πιο ασφαλής, αφού θα βλεπεις τι γίνεται οταν λειπεις.

Νομίζω ότι κάπου εδώ το ειχα διαβασει ότι τώρα πια συνηθίζεται κι αυτό...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...