Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kρίς πολύ ωραία τα νέα σου!

Τζεμ χρόνια πολλά για τον υιο! Να σας ζήσει!

Μας κάλυπτει η Τάνια. Η κοπέλα που καθάριζε παλιά (κ τώρα πρόσφατα πάλι δηλ) κ έχει όλα τα σκιλλς, κ έχει κ τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο δίδυμα! Θα έρχεται σταθερά δε, τρ, πε κ δύο σάββατα το μήνα!

Θέλει το ερσόσημο κ δεν έχει σχεδόν καθόλοιυ δουλειά τελευταία.Σε γλ΄πω μετά να ζητάς ωτασπίδες με το βαββλινγ κλπο! Χοχοοχοχοοχ!

Νάκι πολύχρονος κ ο γιός σου!!!!! Γρήγορα περαστικά εύχομαι κ σε εσάς.

Λινάκι καφέ ελληνικό ωμό με λεμόνι δοκιμάζεις? Θαύματα κάνει!

Νουνούκα θα θυμάστε το αναής από το παναής, Κάπως έτσι κ η Σύλια!

Είσαι οκ τώρα? Τα μικρά?

Φρόσω νομίζω στο δημοτικό είχα πάει εκδρομή στο πλατητάριο κ μ άρεσε τόσο πολύ!!!!!

Αχ τώρα που το πες πρέπει να πάω τη μεγάλη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Νακι κ Τζινιω να χαιρεστε τα παιδακια σας!!! να τα καμαρωνετε παντα!

Λινακι μασκουλα κ μια χαρα θα ειναι οι μικρες; εισαι καλυτερα;

Κριστυ βαρια αναπνοη εινα κ εγω!!! ζορι μεγαλο κ οσο περνανε οι μερες θα βαραινεις κ αλλο.....υπομονη!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Νακι και Τζίνι, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, πάντα γερά να είναι και χαρούμενα!

Κρίστυ, πολύ καλά τα νέα σου με τις μικρές σου, άντε τώρα, λίγο υπομονή ακόμα και θα τις κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Βαριά αναπνοή είχα κι εγώ στο τέλος, και ατελείωτη φαγούρα στην κοιλιά, μέχρι και σε ειδικό δερματολόγο πήγα. Πέρασαν και τα δυο με το που γέννησα.

Φρόσω, τα διάβασα αυτά που έγραψες και ανατρίχιασα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα σχολεία αλλά κάτι τόσο τρομερό όχι. Καλά που κρατήσατε την ψυχραιμία σας και βοηθήσατε το παιδί μέχρι να έρθει γιατρός... το λέω σαν γονιός και σαν δασκάλα, κάποιοι γονείς είναι για σκότωμα!

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια και στις άρρωστες μανούλες -Λινακι, κουράγιο.

Το δέντρο μας στέκεται ακόμα αλλά τα στολίδια σιγά σιγά μεταναστεύουν όλο και πιο ψηλά. Τα θηρία μου δεν του δίνουν πολλή σημασία, αλλά πού και πού πάνε και αρπάνε 2-3 στολίδια για να παίξουν. Πρωτεργάτης ο μικρός και ακολουθεί κι ο Μίλτος. Ο οποίος, σημειωτέον, ακόμα να περπατήσει. Εσύ μου είχες πει στο Φεις Λαέρτα οτι σε δυο βδομάδες από τον Αλεξ θα φύγει κι ο Μ.; Πάει μήνας τώρα, κάνει 2-3 βηματάκια μόνο κι αυτά σπάνια, συνεχίζει να πηγαίνει σαν προσκυνητής στην Τήνο.

Τα Χριστουγεννιάτικα τα ψώνια σας τα έχετε κάνει; Με εξαίρεση πράγματα για τα παιδιά, που τα παίρναμε από το Ιντερνετ από το καλοκαίρι και μετά, εμείς δεν έχουμε πάρει τίποτα για κανέναν. Δεν έχω όρεξη για ψώνια, δεν έχω χρόνο και κυρίως δεν έχω χρήματα για ωραία και καλά δώρα. Με χαλάει να κάνω τόσο μιζεριασμένα Χριστούγεννα.

Γενικά νιώθω πολύ πεσμένη, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Το πολύ πρωινό εγερτήριο συνεχίζεται, η γκρίνια συνεχίζεται, ώρες ώρες βαδίζω και παραμιλώ. Τουλάχιστον θα πάω να κόψω τα μαλλιά μου κι εγώ σήμερα, πάνε μήνες πολλοί και δείχνουν αίσχος.

Το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ αλλά δε γίνεται. Την άλλη Πέμπτη καταφθάνει η πεθερά μου από το Αμέρικα... πρέπει να συμμαζέψω ένα σωρό πράγματα, να εξαφανίσω στοίβες ρούχα και βιβλία, να της αδειάσω συρτάρια στο δωμάτιο μας για να βάλει τα ρούχα της.. και μετά να οπλιστω με υπομονή.

Αυτά. Άπλωσα και γω το καταθλιπτικό σεντόνι μου και αποχωρώ, πάω να δω τι θα κάνω με τα μαθήματα της τελευταίας βδομάδας. Καλή σας μέρα και καλά να είσαστε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Λινάκι περαστικά πλύσιμο χέρια super sos που λέει και το παπί!!

Τα εορτάζοντα παιδάκια μας πως περάσανε;

Νάκι να χαίρεσαι και συ τον τσιπιρίκο σου σπουδαίο άντρα και τρανό!!!

Τζίνι να χαίρεσαι τη Συλού σου να σε κάνει περήφανη και να είναι πάντα τυχερή!!

Θα με πάρετε και μένα πλανητάριο;:P:p

Μας δε θέλω πεσμένη διάθεση!! Μπορεί να περάσεις ανέλπιστα καλά αυτές τις μέρες, η πεθερά να είναι ξετρελαμένη με τα εγγόνια και να μην είναι καθόλου εκνευριστική!! think positive!! Όσο για τα δώρα και τα χάλια μας μη μασάς!! όπως λέει και η διαφήμιση τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι είναι πράγματα!!!

Ηχογράφησε τα γέλια των παιδιών κάντο ήχο κλήσης και χάρισε το στους γιαγουδοπαππούδες!!!

Πρέπει να βρούμε ωραίες ιδέες για δώρα και να φτιάξουμε το κέφι μας!!

και μην ξεχνιόμαστε.............

13 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!

νουνου εισαι η χαρα της παρέας μου φαινεται!:P Γενικω μ αρεσει πολύ ο τροπος που σκέφτεσαι;)

Μας ακου την προλαλησασα!! Μη νομιζεις, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε...κ εμεις κανουμε δωρα μικρης αξιας πλεον αλλά (πιστευουμε) εξυπνα κ πρακτικά! Ηθελα να παρω ενα γκυ για το βαζο στο σαλονι κ ποσο εκανε κοριτσια?? 15Ε:shock::shock: Ενα κλαδι ηταν με ου πανω. Φυσικά κ το αφησα κ θα δω ποσο κανουν τα φυσικά ή ακομα καλυτερα θα κοψω κανα κλαδακι απ εξω κ θα το στολισω! Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι πριν λιγα χρονια ημασταν πλουσιοι κ δεν το ξεραμε:rolleyes: Βεβαια εδω που τα λεμε το γκυ ουτε κ τοτε θα το επαιρνα τοσο ακριβο...

Κ εγω πιστευω οτι η πεθερα σου θα σε βοηθησει κιολας. Θα μπορεις να εχεις λιγο χρονο για σενα! Δες το θετικά!

Τζινι αφου καλυπτεσαι με την Τ μια χαρά! Εχει και διδυμα?? Δε νομιζω να υπαρχει καλυτερο!!!

κριστι πολύ φυσιολογικό να βαριανασαινεις με τετοια κοιλιά!

νακι να χαιρεσαι κ εσυ τον γιο σου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά στη Σύλια και το μικρό της Νάκι για χτες!!

Ό,τι ποθούν τα παιδάκια σας να το έχουν!!!

Κρίστυ μπράβο που έχεις καλύτερα νέα!! Για το γιατρό σου όπως τα περιγράφεις ένα δίκιο το έχεις. Για τα υπόλοιπα υπομονή, θα περάσουν όλα!!

Μας το πόσο σε καταλαβαίνω δεν πριγράφεται! Αλλά αφού δεν μπορείς να αποφύγεις τίποτα από όλα αυτά απόλαυσέ τα όπως λέει και η "13 μέρες για τα Χριστούγεννα" - Nunu :tongue:!!!

Gemini, χρυσό ήταν καλέ το γκυ;;; Άκου 15 έουρος!! Έλεος!

Εμείς είμαστε καλεσμένοι τα Χριστούγεννα και έχει γίνει συμφωνία ότι δώρα θα πάμε μόνο για τα παιδάκια. Καλύτερα είναι έτσι νομίζω.

Τζίνι μια χαρά ακούγεται η κοπέλα. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά αφού σε εξυπηρετεί για τώρα πάλι καλά. Μουα στα ίδια.

Με πήραν από τη δουλειά να πάω μια μέρα την άλλη εβδομάδα για να ενημερώσω έναν καινούργιο για κάτι. Είχα ξαναπάει πριν 2 βδομάδες περίπου. Πολύ μου αρέσει που πηγαίνω, αλλάζω για λίγο παραστάσεις και...την κάνω πριν αγριέψει το πράγμα :mrgreen:. Τα χω όμως με τον εαυτό μου που δεν κατάφερα να οργανωθώ και πάλι πρέπει να υποχρεωθώ στην πεθερά... Φοβάμαι να φέρω άνθρωπο που δεν ξέρω.. Έχω μια περίπτωση συγγενή που θα μπορούσε αλλά το σκέφτομαι εδώ και 2 βδομάδες και δεν το αποφασίζω... Πόσο αναβλητική και αναποφάσιστη μπορεί να είναι μία Ζυγός!!;;Ε, Λαέρτα;;;;;

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα κορίτσια!

Πολύ καλύτερα σήμερα, ευτυχώς!Ευχαριστώ για ευχές/συμβουλες, πλύσιμο κ απολύμανση χεριων εφαρμόζω για τις μικρες κι αερίζω όσο περισσοτερο μπορώ...

Α, μην το ξεχάσω στο My market βρήκα λίμπερο σε προσφορά, 8,90 η μεγαλη συσκευασία.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Χρόνια πολλά σε όλα τα ζουζούνια και σε όλες τις ζουζουνομάνες που γιόρτασαν, γιορτάζουν και θα γιορτάσουν σύντομα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Να τα/τις χαιρόμαστε έως ότου χοροπηδάμε από τη χαρά μας! Τόσο πολύ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, κατ'αρχάς, Μας, γιατί έτσι το αγόρι μας? Τον περπατάτε κανονικά χεράκι-χεράκι όπως λέγαμε? Του φοράτε παπουτσάκια κανονικά? Λογικά έπρεπε ήδη να έχει μιμηθεί αλλά όπως και να'χει μην αγχώνεσαι, έχεις ακόμα περιθώριο 2 μήνες πριν σοβαρευτούμε. Μπας και σας το ετοιμάζει για Χριστουγεννιάτικο δώρο σας? Βρε μήπως θέλει να εντυπωσιάσει τη γιαγιά του? Λέω εγώ τώρα. Πάντως υπομονή και επιμονή στο περπάτημα. Να ξεβολευτεί κι αυτός σιγά σιγά...:P:p:p:p

#Δώρα: Καλή φάση τα χειροποίητα αλλά να πιάνουν και τα χέρια τους. Προσωπικά δεν θέλω δώρα χειροποίητα έτσι για την παράδοση, αστο λέω, μετά θα ντρέπομαι να τα πετάξω.. Ευτυχώς δεν έχω λάβει ως τώρα κάτι αισχρά που έχω δεί σε φίλες μου και οι καημένες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση που δεν τα κρεμάνε/εκθέτουν κιόλας.

Σεμ, πιο αναβλητικό και ευμετάβλητο ζώδιο από το Ζυγό δεν υπάρχει! Κουράγιο, τουλάχιστον ξέρετε πάνω σε τι να διαλογιστείτε..!!!

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη, περιμένω καλύτερα μαντάτα για τα Λιοντάρια, Κριούς και Τοξότες και ειδικά οι τελευταίοι τα σπάνε και βρίσκονται σε τρομερή φόρμα! Οι υπόλοιποι, περαστικά...

Σήμερα πήγα στον οδοντίατρο μετά από 2,5 χρόνια κι ευτυχώς τη γλύτωσα με ένα μικρό σφραγισματάκι στο φρονιμίτη.. Θα πάω ξανά και για καθαρισμό... Γκρρρρ

Κατα τ'αλλα, ακεφιές, νευράκια και δέντρο γιοκ. Με φόβισε και η καθαρίστρια με κάτι σαχλαμάρες που μου είπε και το σκέφτομαι τώρα....

Πεινάω, πάω να φάω... Πρώτη φορά μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό την έπεσαν ταυτόχρονα τα μπεμπέ για ύπνο... Ουφ.... Αγαλλίαση....

120247mcv711uxx1.gif

Hello!

Σήμερα είμασταν στο γιατρό του Έλενας και ΝΑΙ βεβαιωθήκαμε ότι αυτός είναι ο γιατρός μας. Έφυγα από εκεί σίγουρη κ ευτυχισμένη... παρά το γεγονός ότι οι "μικρές" σκοτώνονται μες στην κοιλιά μου: Η πιο "μικρή" έχει βάλει στην άκρη την άλλη κ την "περιποιείται" κανονικότατα!!!

Από σήμερα λένε η μέρα μεγαλώνει σπυρί-σπυρί. ;)

Για την ακρίβεια από 22 Δεκέμβρη (= χειμερινό ηλιοστάσιο/η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στο Β ημισφαίριο) αρχίζει κ μεγαλώνει η μέρα...

Δώρα κι εμείς μόνο για τα παιδιά. Και κάτι για το σύζυγο σκοπεύω να πάρω.

Για λοιπές περιστάσεις, προτιμώ να φτιάξω κρουασάν σοκολάτα που έχω πάρει το "κολλάει" κ τα φτιάχνω σε χρόνο dt καθιστή-φεύγουν επίσης σε χρόνο dt- και να τα τυλίγω σε "χριστουγεννιάτικο" σελοφάν.

Πολύ πτώμα η κυρία σήμερα.......

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κορίτσια σήμερα βγήκα απο το νοσοκομείο. Εζησα ένα σοκ. Επαθε ο μικρός πυρετικούς σπασμούς. Ηταν σαν νεκρός. Νομίζαμε οτι είχε πνιγεί. Θα σας πω αλλη ώρα λεπτομέρεις..

Διαφημίσεις

Petaxτή πάλι.

Κρις φικό σου φύλλο, ή έτοιμο.

Αν φτιάχνεις δικό σου, πές τη συταγή/

ΜΙα φορά έκανα κ βγήκαν σαν μαλακά κουλουράκια.

Σαν μαλακά μουστοκούλουρα ακριβώς.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια, ευχαριστώ για τα λόγια υποστήριξης. Όλες περναμε μια φάση κατάθλιψης πού και πού, εμένα με έπιασε τώρα. Για τα δώρα δεν ξέρω... παίρνουμε δώρα στουν νονούς; Ο ένας είναι παιδί, αυτου τουλάχιστον κατι πρεπει να του πάρουμε. Το χειροποίητο δεν το κατέχω, ούτε τα γλυκά. Καμιά κατασκευή για το σχολείο και πολύ είναι, εξαντλώ το καλλιτεχνικό μου εκεί. Για ακριβά δώρα ούτε λόγος πλέον, αλλά κάτι μικρό θέλω να πάρω στους γονείς μου και στην πεθερά μου. Με τον άντρα μου ούτε που ξέρω αν θα ανταλλάξουμε δώρα, κι έχεις κι αυτός τη γιορτή του τις μέρες αυτές, κι εγώ τα γενέθλια μου. Τελοσπάντων.

Joy, τι είναι αυτά που λες; Παναγιά μου, περαστικά στο παιδί και να μη σας ξανατύχει αυτό.

Λοιπόν, κατ'αρχάς, Μας, γιατί έτσι το αγόρι μας? Τον περπατάτε κανονικά χεράκι-χεράκι όπως λέγαμε? Του φοράτε παπουτσάκια κανονικά? Λογικά έπρεπε ήδη να έχει μιμηθεί αλλά όπως και να'χει μην αγχώνεσαι, έχεις ακόμα περιθώριο 2 μήνες πριν σοβαρευτούμε. Μπας και σας το ετοιμάζει για Χριστουγεννιάτικο δώρο σας? Βρε μήπως θέλει να εντυπωσιάσει τη γιαγιά του? Λέω εγώ τώρα. Πάντως υπομονή και επιμονή στο περπάτημα. Να ξεβολευτεί κι αυτός σιγά σιγά...:P:p:p:p

Παπούτσια δε φοράμε στο σπίτι, δεν τα θέλουν. Ειδικά ο Μϊλτος ούτε τις κάλτσες δεν ανέχεται. Τον περπατάμε αρκετά, όσο μας αφήνει, άλλες φορές κρέμεται σαν παραβρασμένο μακαρόνι και δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να πατήσει με τίποτα. Καλά το είπες, έχει βολευτεί. Του αρέσει να κάνει βόλτες με την περπατούρα του, αυτό που σπρώχνεις. Πορώνεται και γελάει σαν υστερικός. Αν τον αφήσεις μόνο του θα σταθεί λίγο, θα κάνει 2-3 βήματα και μετά θα κάτσει κάτω.

Δεν ανησυχω πολύ ακόμα. Φαίνεται οτι μπορεί να περπατήσει, απλά είναι τεμπέλης και υπερβολικά αγκαλίτσας. Αν πρέπει να αγχωθώ για κάτι είναι η ομιλία του. Μαμά,μπαμπά, μαμ και πολύ μούγκρισμα. Να πω τη στενοχώρια μου, από την αρχή φοβόμουν για το Μίλτο γιατί μας έκανε κάτι περίεργα με το κεφάλι του πού και πού, αναρωτιόμουν αν είναι μέσα στο φάσμα του αυτισμού. ΤΟ ξέρω, είναι πολύ νωρίς για να το δω, αλλά είναι μέσα στο μυαλό μου συνέχεια.

Τέλοσπάντων, κομμένη η κατάθλιψη. Τι ήθελα και έλεγα ότι το δέντρο μας επιβιώνει; Τα μισά στολίδια έχουν κατεβάσει ήδη το απόγευμα, και ο Μίλτος τραβηξε και έβγαλε κάμποσα φωτάκια. Χαμός γίνεται. Θα γελάμε στο μέλλον γι αυτό αλλά προσπαθώ τόση ώρα να γράψω ένα διαγώνισμα και όλο λάθη κάνω. Άσε που έκαψα και το φαγητό τους το αυριανό, φτου από την αρχή τώρα. Κάποτε ήμουν άσσος στο multitasking, νομίζω οτι τώρα που γερνάω αρχίζω να κλατάρω.:P

Τουλάχιστον μου αρέσει το καινούριο μου κούρεμα, άλλος άνθρωπος νιώθω.

Αυτά, χαιρετάω και πάω να μαζέψω τα γκρεμισμένα. Καλό βράδυ κοπέλες, και καλό κουράγιο.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλησπέρα!

Τζο, ελπίζω όλα καλά τώρα, περαστικά εύχομαι...!

Μας γιατί σε έχει πάρει τόσο από κάτω? Κάνε ενα κουραγιο βρε κορίτσι για τις δουλειες, βοηθεια απο κάποιον αλλο δεν υπαρχει? Με την πεθερα θα χρειαστεις υπομονή? Δεν υπαρχει περιπτωση να περασετε καλά, δηλαδή?

Όσο για τα δωρα, τα τελευταία χρονια οι δικές μας υποχρεώσεις εχουν αυξηθεί τόσο (βαφτιστήρια,ανηψια κι εορταζοντες) που εχω ήδη καταφύγει σε πιο οικονομικές, αλλά ελπίζω πρακτικες κ ωραίες (όπως είπε κ η Τζεμινι) λυσεις. Κ το ίδιο κανουν και οι δικοί μας ανθρωποι, ετσι κανεις δεν αισθανεται άβολα... Για μενα το θεμα ειναι να κάνεις το δώρο με την καρδια σου και να θυμηθεις τον άλλο, ωραια θα ήταν να ειχαμε περισσοτερα χρήματα, οπως παλιά, αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα των γιορτων.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...