Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στο καφε σας αλλα θελω να σας κανω μια ερωτηση..........

Μηπως θυμαστε την τιμη της β-χοριακης σας οταν ανακαλυψατε την εγκυμοσυνη σας?Οταν λενε οτι υψηλη χοριακη παραπεμπει σε διδυμη κυηση ποσο μεγαλη ειναι?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

12 μερα και χοριακη 1648....:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Φρόσω έχω πάθει πλλάκα!!!!! Τί λες τώρα??????????

Φλορ δεν θυμάμαι καθόλου τιμές. Μα καθόλου όμως! μΆσε που μόνο μια φορά έκανα χορικακή εγώ κ τέλος. Γαιτί εμένα δεν με ξαναέστελνε?????

τζεμ τί είναι το βαββλινγ καλέ???? Γυμναστηριάστηκες? Ανανεώθηκες?

Σεμίν επαναφορά στο πρόγραμμα? Γυναίκα δεν ψάχνεις, Τέλος?

Το γάλα? Χτες το αξναφέραν σκλαβενίτη πέυκης κ δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το ξαναπάρω.

Κάντυ μια από τα ίδια με το γάλα κ εγώ. κ ολόκληρο βαρέλι να είχα θα το έπινα ευχαρίστως!

Ποιά ρώτησε για καθίσματα. ρεκαρο υανγ σπορτ έχω.

Εύη εύχομαι να σας πάει καλύτερα!

Μπουγος το είχα ξεχάσει εντελώς όμως?:mad:

Σου έστειλα.

Σεβούσκαγια περαστικά κ από εδώ.

Νουνούσκα, Ανθή φιλούτοθ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Έκανα πάλι ντόπλερ σήμερα, όλα καλά αυτή τη φορά.

Οι κόρες 1721 γρ η μια, 1821 η άλλη.

Εκατοστιαίες θέσεις ακριβώς οι ίδιες με αυτές που είχε βγάλει ο ντόπλερ που είχα κάνει στην 28η εβδομάδα σε εξειδικευμένο κέντρο (κ όχι στον γιατρό μου).

Ροές άψογες κ για τα δύο μωρά.

Τις ενέσεις μου είπαν οκ, και έτσι που τις έκανα καλυμένη είμαι.

Τράχηλος πολύ καλός, 3 εκατοστά.

ΟΥΦ...

Έχει αρχίσει κ με εκνευρίζει ο γιατρός μου.

Οκ, μου έκανε τον υπέρηχο τις προάλλες, δεν φάνηκε να αγχώθηκε, αλλά ρε φίλε, μου δίνεις ένα χαρτί στο χέρι που αναφέρει ότι ένα μωρό μου τρέφεται οριακά και δε μου λες να πάω σε κάποιον εξειδικευμένο? Ή να με ξαναδείς σύντομα? Τι μου τόδωσες το "χαρτί"? Μόνο και μόνο για να μου το χρεώσεις ότι το έκανες?

όχι όχι όχι... έχω πολλές αμφιβολίες πλέον...

Κρίστυ διάβασα τί έγραψες.

Τον γιατρό σου γιατί δεν θα τον κρατήσεις τελικά για τη γέννα?

Δεν κατάλαβα.

Νομίζω σε κάλυψα.

PLUS θεωρώ πλέον ότι Έλενας κ Αλεξάνδρας είναι πιο οργανωμένα από απόψεως ΜΕΝΝ για οτιδήποτε συμβεί.

Βάλε κ το οικονομικό στη μέση... ΙΑΣΩ κ ο ιδιωτικός γιατρός μου δεν αντέχεται τέτοιες ώρες... (πρέπει να έχεις χορηγό)

Cristy πως είσαι σήμερα; είναι λογικό να φρικάρεις και ότι και να λέμε εμείς είναι λίγο. Πάντως δεν φταίς για κάτι εσύ που δεν κάθεσαι, που πας το κολυμβητήριο σου κλπ όπως και να έχει η δίδυμη κύηση έχει το ρίσκο της. Οι γύρω σου πρέπει να καταλάβουν λίγο την κατάσταση και σίγουρα όταν βλέπουν ότι τα βγάζεις πέρα εφησυχάζονται, νομίζω όμως έφτασες στο σημείο που δεν μπορείς.(μήπως είσαι λέων;). Ο σύζυγος σου μπορεί να εκφράζει και αυτός το άγχος του μωρέ και ασχολούμενος με "χαζομάρες" να του περνάει ή να νομίζει ότι κάνει κάτι και βοηθάει. Δώστου να καταλάβει πόσο άγχος έχεις και πόσο έχεις φοβηθεί και πρέπει να βρεις βοήθεια για λίγο καιρό να μην κάνεις βαριά πράγματα και να ξεκουράζεσαι.

ΟΙ γύρω καταλαβαίνουν ότι χρειάζομαι βοήθεια όπως την εννοούν αυτοί.

Πχ στο 1ο τρίμηνο που λόγω και εξ/κης και γενικότερης ανημπόριας είχα πάει στα πεθερικά για "φροντίδα", αυτοί κατάλαβαν ότι "φροντίδα" είναι να αναλάβουν την κόρη μου και να την ταΐζουν, ντύνουν, καλομαθαίνουν όπως θέλουν αυτοί...

Σε χρόνο Dt είχα παιδί με δυσκοιλιότητα (δεν έτρωγε φρούτα κ λαχανικά - ήθελαν να την παχύνουν) που έκανε μπάνιο κυρίως στην πισίνα του ξενοδοχείου (έχουν ένα μικρό ξενοδοχείο τα πεθερικά), "κουράζονταν" να το πάνε θάλασσα κι ας ήταν μπροστά στα πόδια μας, με "τρόπους" (δεν της χάλαγαν χατήρι κ εννοείται φαγητό μπροστά στην τηλεόραση κλπ).

Σωματικά ξεκουράστηκα, δε λέω, αν και τις απογευματινές ώρες προσπαθούσα να κερδίσω ο χαμένο έδαφος με τη μικρή, ΑΛΛΑ, τα νεύρα μου γυμνάστηκαν σε βαθμό κακουργήματος!!!

Και ΝΑΙ, είμαι ΛΕΩΝ! (έχει σημασία???)

ερωτηση προς τις μαμαδες που εχουν πιο μεγαλα παιδακια (πανω απο 3 ετων περιπου) το υψος 1,10 τα παιδαικια ποτε το φτανουν περιπου??

Εμείς είμαστε τόσο ακριβώς και είμαστε 4,5 ετών και 15,5 κιλά!

Πρόσφατα αλλάξαμε κατηγορία, πήραμε booster καθισματάκι όμως κανονικό με πλάτη, όχι μόνο το κάτω μέρος, δεν το θεώρησα αρκετά ασφαλές.

Μηπως θυμαστε την τιμη της β-χοριακης σας οταν ανακαλυψατε την εγκυμοσυνη σας?Οταν λενε οτι υψηλη χοριακη παραπεμπει σε διδυμη κυηση ποσο μεγαλη ειναι?

1η χοριακή: 1090 14 μέρες μετά από εμβρυομεταφορά εμβρύων 5 ημερών (βλαστοκύστες)

και ήταν παρακαλώ τετράδυμα αρχικά!!!

Κορίτσια δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα....

Μπήκα απλά να πω τον πόνο μου.

Είχαμε ένα περιστατικό στο σχολείο πολύ άσχημο.

Δεν έχω λόγια. Νομίζω οι γονείς είναι για μπουνίδια. Αλλά σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, οι γονείς απλά αρνούνται να παραδεχτούν ότι έχουν και οι ίδιοι πρόβλημα κ χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια.

Κι αναφορικά με το γάλα... εμείς μετά το βυζάκι της μανούλας... (στο χρόνο πάνω της το έκοψα)... γιοκ γάλα.

Το ρίξαμε στα γιαούρτια.

Αρχικά 1/2 πρόβειο με μέλι κ τριμένο μπισκότο πτιμπερ.

Τώρα καθαρίζουμε έναν κεσέ όλυμπος βιολογικό με μια κουταλιά μέλι για πρωινό.

Και το βράδυ ένα μπωλ κορν φλέικς με γάλα - φρέσκο κατά προτίμηση- αλλά κ εβαπορέ να τύχει δε λέμε όχι.

Σας καληνυχτίζω....

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα κι από μας!!!

μια φορά πήγα να πάρω σε άσχετο από την δική μου οτριβιν ΠΑΙΔΙΚΟ (το είπα)

Κ ο μάλαχ μου έδωσε για ενήλικες.

Το είδσ στο ταμείο.

Άι στο δία άνρθωπέ μου καλέ!

Θέλει μεγαλη προσοχή στο φαρμακειο, τελικά...

Υπάρχουν και χειροτερα. Η κουμπάρα μου ειχε παει συνταγή για την κόρη της, της δίνουν αλλο φαρμακο, που εμοιαζε καπως το όνομα, κι όταν το ανοιξε να διαβασει παρενεργειες κτλ (πολύ καλή συνηθεια, την απεκτησα κι εγω με τα παιδιά) ανακάλυψε ότι ήταν για νευρολογικά προβλήματα, επιληψία κ δεν ξερω κι εγώ τι άλλο!!! κι όταν διαμαρτυρήθηκε στη φαρμακοποιο της απαντησε αταραχα: ε, δε θα παθαινε κ τίποτα αν το έπαιρνε... :confused: Το πενταχρονο παιδάκι!!!!

Καλημερα!!

νουνουκα αυτοκινητου εννοω.. φαγητου εχω τα μεγαλα, μας τα εδωσαν ευτυχως!

Για το αυτοκινητο επειδη εχουμε δανειστει τα 0-9kg λεμε να αγορασουμε rear facing μεχρι 25 κιλα. Κ κανεις δεν εχει τετοιο να δανειστουμε. Οποτε τωρα ειμαστε αναμεσα σ ενα που εχει κ η Μας, κ ενα αλλο. Ειναι τσιμπημενα βεβαια αλλα τι να κανουμε, εχω κ τον αντρα μου που δεν το διαπραγματευεται με τιποτα!!

Θα συμφωνήσω με τον αντρα σου!!!

Εμείς της BE SAFE πήραμε απο Ελλάδα (αν και μας αρεσε κ ένα της BRITAX από site της Σουηδίας το carseat.se).Είναι μεχρι 25 κιλά κ γυρίζει κ μπροστα, αν χρειαστει....

Καλησπερα κουκλες!!!

Τελικα κοιμηθηκαμε με τον μεγαλο μαζι γιατι ειχε πολυ ανυσηχο βραδυ με τον βηχα κ ετσι κοιμηθηκε κ το μικρο!!!

Τελικα εχουμε βρογχιτιδα!

Εισπνοες,κορτιζονη κ απο τωρα μεχρι τον Ιουνιο κατι φακελακια σε σκονη!

Την ρωτησα για εβαπορε γιατι δινω το βραδυ που πεινανε κ δεν τα πιανει το φρεσκο κ μας αφηνει αλλα προτιμαει το φρεσκο(βιολογικο) αλλα σαν γιατρος εχει κολλημα με τα βιολογικα! δλδ κοτοπουλο,κουνελι κ αυγα ηθελε μονο σπιτικα να τους δινω!!!

Λινακι εσυ δεν δινεις τετοια σκονη;

Chemin εσυ δεν εχεις γνωρισει την Λαερτα μας; χανεις τα καλυτερα!!!

Περαστικά στα ζουζουνια σου κ κουραγιο σε σένα!!!

Nαι, ακόμα τη δίνω, τη σινγκιουλερ. Μετα από τις 2 πρωτες εβδομαδες που τους εδινα δεν αρρώστησαν ξανα, μεχρι τότε κάθε 10 μερες ήμασταν για παιδιατρο.

Κορίτσια δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα....

Μπήκα απλά να πω τον πόνο μου.

Είχαμε ένα περιστατικό στο σχολείο πολύ άσχημο. Έχουμε παιδί με σχιζοφρένεια και οι γονείς επιμένουν να το φέρνουν.

Είχα κενό και μου φωνάζει η διευθύντρια. Το παιδί (ύψος 1,90 και 120κιλά) άρχισε επιληπτικούς σπασμούς. Να κρατάει εκείνη κουτάλι να κρατάω εγώ το κεφάλι και το σαγόνι 1,5ώρα. Οι γονείς πήρε ο υποδιευθ. είχε λέει η μάνα πονόδοντο και δεν μπορούσαν να έρθουν, πήραμε το 166 και γιατρό της γειτονιάς. Μέχρι να έρθουν το παιδί γύριασαν τα μάτια του στο άσπρο φανταστείτε κοκκάλωσε εκεί, σταμάτησε να αναπνέει, καμία αντίδραση. Η δ. άρχισε να φωνάζει, τη γλώσσα την κρατούσαμε αν και ήθελε πολύ δύναμη πια, εγώ άρχισα να τρέμω αλλά τον κρατούσα σταθερά η υποδ. έκλαιγε, άρχισε να κάνει βρόγχο και τότε για καλή μας τύχη κατέφτασε ο γιατρός της γειτονιάς όπου ανέλαβε καρδιοαν. τόνωση με μας βοηθούς. Ω Θέε μου τί τραβήξαμε. Η καρδιακή λειτουργεία ευτυχώς δεν σταμάτησε και επανήλθε μετά από λίγο και η αναπνοή.

Παίρνει η δ. τον πατέρα του λέει τσακίσου να έρθεις. Έρχονται και αρχίζουν να τον βρίζουν ότι το κάνει επίτηδες κτλ. Το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα, ήταν σαν σε κώμα. Τρελαίνεται ο γιατρός τους τα χώνει, έρχετασι το 166 και δεν αφήνουν να πάρει το παιδί, υπογράφουν, το παίρνουν κουβαλώντας και φεύγουν.

Δεν ξέρουμε τίποτα, ζει είναι καλά;

Έχω τρελαθεί κορίτσια. Συγνώμη που σας μαυρίζω, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Πόσο στεναχωρημένη είμαι για αυτό το παιδί.....ένας λεβέντης μέχρι εκεί πάνω και δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή του και με γονείς ζώα

Τι να πει κανείς??? Κρίμα το παιδάκι... Μακαρι να ειναι καλά...

Τι τραβάτε κι εσεις, αντε να συνελθεις μετα από τετοιο σκηνικό....

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μπραβο Κρίστυ!!! Χαρηκα για τα νεα σας, μια χαρά τα νινάκια!!!

Θυμήθηκα τα δικά μου, με πόσο αγχος περιμενα το επομενο ντοπλερ να δω ότι όλα ειναι καλά... Ουτε κι εγω δε θυμαμαι πόσα έκανα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Κριστι μια χαρα λοιπον! Αντε κοιτα τωρα να απολαυσεις αυτο που εμεινε...να ξεκουραστεις δηλαδη!! Κ δεν εχει σημασια που εισαι Λεων γτ κ εγω που ειμαι διδυμος (κανενα σχολιο λαερτα!!) με ωροσκοπο Λεων βεβαια τωρα που το σκεφτομαι τα ιδια εκανα:tongue:. κακο πραγμα να εισαι συγκεντρωτικός τελικά! Δεν ειχα ομως και μια κορη ακομα...οποτε παρε βοηθεια γενικώς κ μαλιστα να εξηγεις με σαφηνεια τι ακριβως θες γτ πολλοί δεν το καταλαβαινουν:rolleyes: Και οταν με το καλο περασει αυτη η φαση κ ξεπεταχτουν λιγο και οι κορες, γυριζεις στον παλιο καλό εαυτο σου αν θες!!

mpougos τελικα σημερα παρηγγειλα το ενα maxi cosi (για να δω και πως ειναι) κ λογικα μετα θα παραγγειλουμε κ το αλλο. Εχουν διπλά μεταφορικά ετσι κι αλλιως:cry: Ειδα και το toys...δεν το ειχε το καθισμα γτ αυτα μονο απο σουηδια τα παιρνεις για την ωρα (εκτος απο μερικα οπως αναφερει πιο κατω το λινακι)..αλλά δεν ξερω κ γερμανικα...δεν ειχε πουθενα να αλλαζεις τη γλωσσα??

λινακι ναι ετσι ειναι, απλά εχουν διαφορα τιμης τα ατιμα... κ ακομα ο κοσμος δεν το εχουμε συνηθισει!

τζινι & σεμιν το babbling ειναι το γνωστο μπαμπαλισμα που λενε και θεωρειται σημαντικο σταδιο στο child language development http://en.wikipedia.org/wiki/Babbling Το ειχαμε κανει στη σχολη και το θυμηθηκα. sorry για το ασχετο:oops:

ναι γυμναστηριαστηκα και μ αρεσε;) εχω αρχισει και χανω κ μ αρεσει. Αλλά εχω βαλει ενα σχετικο φερμουαρ...αλλιως δε γινοτανε!

πως τα πας με την αναζητηση γυναικας?

Χρονια πολλά και για τη Συλ σου!!!!!!!!!! Οτι επιθυμειτε!!!

Εμενα ας πουμε οτι γιορταζει ο μεγαλος!! Αβαπτιστος μεν, αλλά με το ονομα του τον φωναζουμε συνεχεια, οπότε ενα γλυκακι το καναμε!! Ηθελα να χαρω οπως καταλάβατε;) κ επιτελους αυτη η μερα να ειναι γιορτινη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έχω ξεχαστεί αυτές τις μέρες και δεν έχω πεί....

14 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!!

καλημερα σε ολες τις μανουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στο καφε σας αλλα θελω να σας κανω μια ερωτηση..........

Γειά σου κοπέλα!!! χοριακή εγώ όταν κατάλαβα ότι είμαι έγγυος είχε φτάσει 23000!!! Μάλλον αργά, δε θυμάμαι την εβδομάδα όμως!! Να σου πάνε όλα καλά και όπως τα θες!

Cristy πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!:D:D! Μπράβο τα κοριτσάκια!!! Αν πειράζει που είσαι Λέων θα στο πει η Λαέρτα, εγώ απλά αναγνώρισα το χαρακτηριστικό που έχει η κολλητή μου, να μη ζητάει ποτέ βοήθεια αν το έχεις στο βαθμό που το έχει εκείνη αν δεν το ακούσουν από το στόμα σου θα δεινοπαθήσεις. Με έβγαζε έξω από τα ρούχα μου...φαντάσου να τα λέμε Παρασκευή (δουλεύουμε και μαζί) να την πονάει λίγο η μέση της Σ.Κ να προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της και Κυριακή που πήγαινα από το σπίτι της με το έτσι θέλω την έβρισκα σχεδόν κατάκοιτη...ούτε τη μάνα της και την αδερφή της δεν έπαιρνε τηλέφωνο να έρθουν για βοήθεια (έχει ένα θέμα με τη μέση, όποτε την πιάνει μένει).

Όσο για την "βοήθεια" των παπουδογιαγιάδων είναι μια τραγική ιστορία!!!

Ζήτα συγκεκριμένα πράγματα...Πάρε τα άπλυτα και φέρτα σιδερωμένα!!!! Έλα να καθαρίσουμε, πήγαινε για ψώνια..απλές εντολές παιδί μου, μη βασανίζεσαι, αν είσαι σαν την κολλητή μου θα σε αγαπάει πολύ κόσμος και θα θέλει να σε βοηθήσει ;);).

Εγώ πάντως σε Δημόσιο νοσοκομείο μια χαρά γέννησα και πιο οικονομικά σίγουρα! Ακολούθα το ένστικτο σου!!

Χρόνια πολλά στους Σπύρους και στις Σπυριδούλες μας!!!

Η Σύλια γιορτάζει; τι έχασα;

Φρόσω Κοινωνικό Λειτουργό δεν μπορείτε να καλέσετε; Αλλά σε πιο κράτος κοινωνίας ζούμε για να νοιαστεί; :cry::cry:οεο;

Ήθελα να πω κι άλλα αλλά ήρθε το μποσσ να πω μόνο ότι έφαγα μια ξεγυρισμένη τούμπα πρωϊ πρωϊ από τις σκάλες του λεωφορείου και πονάει το αγκωνάκι μου :cry:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια κ χαρά σας.

Καλά κ σήμερα. Προσπαθώ αραχτή.

Λείπει ο σύζυξ από αξημέρωτα κ θα γυρίσει αφού κοιμηθεί η μικρή. Έφερα μια φίλη κ με βοήθησε κ τρελάθηκε η κοπέλα: "εσύ μου λέει δεν μπορείς ούτε να αναπνεύσεις!!!"

Είχατε κι εσείς βαριά αναπνοή ή μόνο εγώ το βιώνω???

Τεσπά, νάναι καλά, θα έρθει κ τι βραδάκι μια ωρίτσα να μου την μπανιάρει κ να την κοιμίσει την τσούπρα,ευτυχώς η κόρη μου της έχει αδυναμία.

Την έχω τελείως λύση ανάγκης όμως γιατί έχει κι αυτή μια κόρη, πιο μεγάλη βέβαια, που άμα τύχει την παρατάει κ έρχεται στη δική μου.

Όσο για την "βοήθεια" των παπουδογιαγιάδων είναι μια τραγική ιστορία!!!

Ζήτα συγκεκριμένα πράγματα...Πάρε τα άπλυτα και φέρτα σιδερωμένα!!!! Έλα να καθαρίσουμε, πήγαινε για ψώνια..απλές εντολές παιδί μου, μη βασανίζεσαι, αν είσαι σαν την κολλητή μου θα σε αγαπάει πολύ κόσμος και θα θέλει να σε βοηθήσει ;);).

Δεν μου αρέσει ρε γμτ να δίνω εντολές, αλλά μου φαίνεται αυτό θα κάνω. Όχι ότι δεν το έχω τολμήσει κι άλλη φορά δηλ... συνήθως νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα... και μετά κάνουν τα "δικά τους". Τεσπά, δε πα να...

Σήμερα οι μικρές ήταν πιο κινητικές (μάλλον οι κορτιζόνες μου τις είχαν κοιμίσει λιγάκι) κι έχω τελείως άλλη διάθεση!

Θα πάω και γιόγκα το απόγευμα (μαζί με τη μεγάλη, ευτυχώς θα έχει κι άλλα παιδάκια εκεί).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Μπράβο Κρίστυ πολύ καλά τα νέα σας!

Καλά τί είδε ο άλλος; Την έβγαζε και πιο μικρή τη μικρή ε;:confused:

Από χοριακή δεν ξέρω να σου πω flosummer γιατί δεν έκανα καθόλου.

Στο τιμ με την νουνού κι εγώ. Και τις 2 μου εγκυμοσύνες τις έμαθα στον 2-3ο μήνα. Στην πρώτη πήγα κατευθείαν για αυχενική :oops:. Τί ευχάριστο σοκ έπαθα με τον πρώτο υπέρηχο που είδα ένα μωρό κανονικό να πιπιλάει τον αντίχειρά του :shock::D.

Από καθίσματα έχουμε πάρει από τα Τζάμπο γιατί ήταν τα μόνα που χωρούσαν 3 καθίσματα στο πίσω κάθισμα. Τα britax κτλ είναι πολύ μεγάλα και θα είχαμε θέμα. Ο μεγάλος πέρισυ καθόταν σε μπούστερ μόνο κάθισμα χωρίς πλάτη. Φέτος κάθεται εκεί ο ένας δίδυμος γιατί το καθισμά του δεν τον χωρούσε πια και ο Αλ. με τη ζώνη ασφαλείας. Δυστυχώς δεν χωράει τίποτα άλλο πίσω.

Τζέμινι 1,10 τα παιδιά είναι από 4 ετών. Γυμναστήριο αυτή την εβδομάδα εγώ δεν πήγα ακόμα τη μια με το σοκ, την άλλη με τους βαθμούς και σήμερα εκδρομή στο Πλανητάριο.

Έχει μια ωραία παράσταση για παιδιά το Άστρος των Χριστουγέννων για όποιον ενδιαφέρεται αλλά την προτείνουν για 5 και πάνω.

Ζαλίστηκα λέμε, είχε μια ταινία με προσομίωση της εκπαίδευσης των αστροναυτών για τη φυγόκεντρη και γίναμε όλοι κοτόπουλα.:|

Οι γονείς δεν μας ενημέρωσαν για το παιδί αν είναι καλά τίποτα. Ούτε τηλέφωνο τίποτα απολύτως.....

Τζίνι γιορτάζει η Σιλού; Χρόνια πολλά!

xairetai!

να χαιρομαι το μεγαλο μου το αγορακι!!!

Τζινι πολυχρονη η Συλου!!!!

ο καημενουλής κανει την 1η του γιορτη με βροχιτιδα:|

τον εχω με μασκακι,σταγονες σιροπια και τα σχετικα.

Καλα τα παει μαλλον αλλα θελει να τον ξαναδει αυριο γιατι το ενα αυτι ηταν κοκκινο και δεν ξερω αν θα γλυτωσουμε την αντιβιωση.

εγω επισης με λαιμο χα;λια και πριν ακουγα που εβηχε και ο μικρος γμτ μου.

θα του δωσω σταγονες το βραδυ.

φευγω για δουλεια,τα κλεμε το βραδακι,πολλα φιλια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Νακι και Τζίνι να χαίρεστε τα βλασταρια σας!

Εγώ χαλια, με γαστρεντερίτιδα, ελπίζω να μην κολλήσω τίποτα τις μικρές..:?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα τσούπρες!

Χρόνια πολλά στη μικρή Συλού και στο γιόκα της Νάκι !!

Να είναι γερά και χαρούμενα πάντα!

Χρόνια πολλά και σε όλους/όλες όσες γιορτάζουν και δεν το ξέρουμε..:P

Από σήμερα λένε η μέρα μεγαλώνει σπυρί-σπυρί. ;)

Λινάκι περαστικά. Καμιά μάσκα και πολύ καλό πλύσιμο χεριών συχνά.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...