Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!

Λαβ εξηγησα και πιο πανω...φανταζομαι τα δικα σου δεν ειναι rearfacing...

ερωτηση προς τις μαμαδες που εχουν πιο μεγαλα παιδακια (πανω απο 3 ετων περιπου) το υψος 1,10 τα παιδαικια ποτε το φτανουν περιπου?? Τα δικα σου τωρα ποσο ειναι σε βαρος κ υψος και τι καρεκλακια ειχες παρει??

σαν ανακριση ειναι αυτο!:tongue:

σημερα ελπιζω να ερθει η μαμα κ να αξιωθω να παω γυμναστηριο επιτελους!

Θα φαμε και κοτοπουλακι πρωτη φορα!

εμεις εχουμε τα britax first class plus που ειναι 0-18 κιλα!

τωρα για βαρος και υψος...εξαρταται απο τα παιδια!εμεις ειμαστε αδυνατουλικα παιδακια και 14.500 γρ.απο υψος...περιπου 1,06...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!!

Σας γράφω από στολισμένο επιτέλους σπίτι!! Οι μπέμπες βλέπουν το δέντρο και λιγώνονται! Πλάκα έχουν! Ευτυχώς ακόμα δεν μπορούν να το γκρεμίσουν!

Εντωμεταξύ χάθηκα γιατί όπως σας είχα πει μου αποσυντονίστηκαν. Κοιμόντουσαν τελείως άλλες ώρες και δεν είχα δευτερόλεπτο ελεύθερο. Ευτυχώς τώρα κοιμούνται και οι δύο μαζί κι έτσι μπορώ και γράφω λίγο!

Εύη, κουράγιο!! Πάντα όταν χαλάει κάτι ακολουθεί και κάτι άλλο.. Έτσι για να μη χαλαρώνουμε!

Σέβη περαστικά στα μπεμπάκια!! Θέλω κι εγώ έξοδο και να γνωρίσω το Χορταρέα του καφέ μας!!

Κρίστυ ψυχραιμία και βαθιές εισπνοές. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τη Νουνου. Προφανώς μέχρι τώρα έδειχνες άνετη και οι άλλοι θεωρούσαν ότι δεν έχεις ανάγκη. Δείξε, δήλωσε, ξεκαθάρισε ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Σίγουρα θα την έχεις!

Gem με το καλό το κοτοπουλάκι!! Πήγες γυμναστήριο τελικά;

Τζίνι θα το συνεχίσεις σολό;; Για πόσο; Θα αντέξεις; Καλό κουράγιο!

(Άσχετο, αν το ψάχνεις ακόμα και στον ΑΒ Χολαργού που πήγα χτες δεν υπήρχε το γάλα που λες.)

Αυτά θυμάμαι, το καμαμπέρ μου μέσα! Φιλούρες και καλή συνέχεια σε όλεεεες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερα σε ολες τις μανουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στο καφε σας αλλα θελω να σας κανω μια ερωτηση..........

Μηπως θυμαστε την τιμη της β-χοριακης σας οταν ανακαλυψατε την εγκυμοσυνη σας?Οταν λενε οτι υψηλη χοριακη παραπεμπει σε διδυμη κυηση ποσο μεγαλη ειναι?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα flosummer! Να απαντήσω μια που το είδα. Εμένα η πρώτη χοριακή ήταν 132 (αλλά ήμουν από εξωσωματική που κάνεις την εξέταση πολύ γρήγορα). Η δεύτερη 4 μέρες μετά ήταν 850 περίπου και αυτό μας έβαλε σε υποψίες γιατί ..υπερτετραπλασιάστηκε :D!

Για σένα ρωτάς; Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!!!

Τελικα κοιμηθηκαμε με τον μεγαλο μαζι γιατι ειχε πολυ ανυσηχο βραδυ με τον βηχα κ ετσι κοιμηθηκε κ το μικρο!!!

Τελικα εχουμε βρογχιτιδα!

Εισπνοες,κορτιζονη κ απο τωρα μεχρι τον Ιουνιο κατι φακελακια σε σκονη!

Την ρωτησα για εβαπορε γιατι δινω το βραδυ που πεινανε κ δεν τα πιανει το φρεσκο κ μας αφηνει αλλα προτιμαει το φρεσκο(βιολογικο) αλλα σαν γιατρος εχει κολλημα με τα βιολογικα! δλδ κοτοπουλο,κουνελι κ αυγα ηθελε μονο σπιτικα να τους δινω!!!

Λινακι εσυ δεν δινεις τετοια σκονη;

Chemin εσυ δεν εχεις γνωρισει την Λαερτα μας; χανεις τα καλυτερα!!!

Κορίτσια δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα....

Μπήκα απλά να πω τον πόνο μου.

Είχαμε ένα περιστατικό στο σχολείο πολύ άσχημο. Έχουμε παιδί με σχιζοφρένεια και οι γονείς επιμένουν να το φέρνουν.

Είχα κενό και μου φωνάζει η διευθύντρια. Το παιδί (ύψος 1,90 και 120κιλά) άρχισε επιληπτικούς σπασμούς. Να κρατάει εκείνη κουτάλι να κρατάω εγώ το κεφάλι και το σαγόνι 1,5ώρα. Οι γονείς πήρε ο υποδιευθ. είχε λέει η μάνα πονόδοντο και δεν μπορούσαν να έρθουν, πήραμε το 166 και γιατρό της γειτονιάς. Μέχρι να έρθουν το παιδί γύριασαν τα μάτια του στο άσπρο φανταστείτε κοκκάλωσε εκεί, σταμάτησε να αναπνέει, καμία αντίδραση. Η δ. άρχισε να φωνάζει, τη γλώσσα την κρατούσαμε αν και ήθελε πολύ δύναμη πια, εγώ άρχισα να τρέμω αλλά τον κρατούσα σταθερά η υποδ. έκλαιγε, άρχισε να κάνει βρόγχο και τότε για καλή μας τύχη κατέφτασε ο γιατρός της γειτονιάς όπου ανέλαβε καρδιοαν. τόνωση με μας βοηθούς. Ω Θέε μου τί τραβήξαμε. Η καρδιακή λειτουργεία ευτυχώς δεν σταμάτησε και επανήλθε μετά από λίγο και η αναπνοή.

Παίρνει η δ. τον πατέρα του λέει τσακίσου να έρθεις. Έρχονται και αρχίζουν να τον βρίζουν ότι το κάνει επίτηδες κτλ. Το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα, ήταν σαν σε κώμα. Τρελαίνεται ο γιατρός τους τα χώνει, έρχετασι το 166 και δεν αφήνουν να πάρει το παιδί, υπογράφουν, το παίρνουν κουβαλώντας και φεύγουν.

Δεν ξέρουμε τίποτα, ζει είναι καλά;

Έχω τρελαθεί κορίτσια. Συγνώμη που σας μαυρίζω, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Πόσο στεναχωρημένη είμαι για αυτό το παιδί.....ένας λεβέντης μέχρι εκεί πάνω και δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή του και με γονείς ζώα

εμεις εχουμε τα britax first class plus που ειναι 0-18 κιλα!

τωρα για βαρος και υψος...εξαρταται απο τα παιδια!εμεις ειμαστε αδυνατουλικα παιδακια και 14.500 γρ.απο υψος...περιπου 1,06...

οκ thanx για της πληροφοριες;) Τελικα μαλλον θα καταληξουμε σε maxi cosi mobi. ειναι μπουγιοζικα αλλα μπαινοβγαινουν σχετικα ευκολα!

Τωρα πρεπει να γραφτω paypal κ να κανω την πρωτη αγορα μεσω ιντερνετ κ νιωθω καπως...σαν την Γκόλφω:tongue:

σεμιν τις ξανασυντονισες τις κουκλες σου? εμενα στα ενδιαμεσα σχεδον ποτε δεν κοιμουνται μαζι. Και δε φτανει μονο αυτο αλλά κ προσπαθει να κοιμηθει ο ενας κ τον ξυπναει ο αλλος!! σας ειπα οτι κανουμε babbling?? κανουμε βεβαιως βεβαιως κ η μανουλα χαιρεται πολυ!!!:P

ναι πηγα γυμν τελικα! κ εκανα 20 λεπτα ελλειπτικο ενω τοσο καιρο μπορουσα 15!!

Κ εγω θελω να σας γνωρισω γμτ....αλλά δεν το βλεπω συντομο...

flo κι εγω σαν τις κοπελες!...δε θυμαμαι ποσες μερες απ τη μεταφορα, αλλά η πρωτη ηταν 350 και μετα απο δυο μερες 1350. Ευχομαι ο,τι καλύτερο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είχαμε ένα περιστατικό στο σχολείο πολύ άσχημο. Έχουμε παιδί με σχιζοφρένεια και οι γονείς επιμένουν να το φέρνουν.

Είχα κενό και μου φωνάζει η διευθύντρια. Το παιδί (ύψος 1,90 και 120κιλά) άρχισε επιληπτικούς σπασμούς. Να κρατάει εκείνη κουτάλι να κρατάω εγώ το κεφάλι και το σαγόνι 1,5ώρα. Οι γονείς πήρε ο υποδιευθ. είχε λέει η μάνα πονόδοντο και δεν μπορούσαν να έρθουν, πήραμε το 166 και γιατρό της γειτονιάς. Μέχρι να έρθουν το παιδί γύριασαν τα μάτια του στο άσπρο φανταστείτε κοκκάλωσε εκεί, σταμάτησε να αναπνέει, καμία αντίδραση. Η δ. άρχισε να φωνάζει, τη γλώσσα την κρατούσαμε αν και ήθελε πολύ δύναμη πια, εγώ άρχισα να τρέμω αλλά τον κρατούσα σταθερά η υποδ. έκλαιγε, άρχισε να κάνει βρόγχο και τότε για καλή μας τύχη κατέφτασε ο γιατρός της γειτονιάς όπου ανέλαβε καρδιοαν. τόνωση με μας βοηθούς. Ω Θέε μου τί τραβήξαμε. Η καρδιακή λειτουργεία ευτυχώς δεν σταμάτησε και επανήλθε μετά από λίγο και η αναπνοή.

Παίρνει η δ. τον πατέρα του λέει τσακίσου να έρθεις. Έρχονται και αρχίζουν να τον βρίζουν ότι το κάνει επίτηδες κτλ. Το παιδί δεν καταλάβαινε τίποτα, ήταν σαν σε κώμα. Τρελαίνεται ο γιατρός τους τα χώνει, έρχετασι το 166 και δεν αφήνουν να πάρει το παιδί, υπογράφουν, το παίρνουν κουβαλώντας και φεύγουν.

Έχω τρελαθεί κορίτσια. Συγνώμη που σας μαυρίζω, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Πόσο στεναχωρημένη είμαι για αυτό το παιδί.....ένας λεβέντης μέχρι εκεί πάνω και δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή του και με γονείς ζώα

:shock::shock::shock: speechless...............

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας.Η αληθεια ειναι εχω φρικαρει μαλλον.......

Λοιπον στην 29 μερα του κυκλου ειχα χοριακη 1040 και την συνεκρινα με αυτες των δυο παιδιων μου.Την ιδια μερα στο μεγαλο ειχα 420 και στον μικρο 370.Μου φανηκε τεραστια σε σχεση με τις αλλες δυο.......

Συν το οτι αυτη η εγκυμοσυνη προεκυψε τελειως αναπαντεχα και μας ζοριζει πολυ.Δεν ξερω αν μπορουμε να τα βγαλουμε περα με τρια παιδια ποσο μαλλον με τεσσερα..........

Σας ευχαριστω

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Συγγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα στο καφε σας αλλα θελω να σας κανω μια ερωτηση..........

Μηπως θυμαστε την τιμη της β-χοριακης σας οταν ανακαλυψατε την εγκυμοσυνη σας?Οταν λενε οτι υψηλη χοριακη παραπεμπει σε διδυμη κυηση ποσο μεγαλη ειναι?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλημέρα! Η πρώτη χοριακή που έκανα ήταν 74 στις 14 μέρες. Η δεύτερη δύο μέρες μετά 340. Και η τρίτη μια εβδομάδα αργότερα 7000 κάτι... Γενικά οι τιμές μου δεν ήταν μεγάλες αλλά αυτό συμβαίνει μου είπε ο γιατρός συχνά όταν τα δίδυμα είναι μονοζυγωτικά. Παίρνει μπρος η χοριακή μετά την διαίρεση του ωαρίου...

ixhPp3.png

Σοκ :shock::shock::shock::shock::shock:

ixhPp3.png

Φροσω φαντάζομαι τι λαχτάρα περασατε...Μήπως να καλούσατε και την αστυνομία? οι γονείς ειναι τραγικοι. Ακου το κάνει επίτηδες. Ελπίζω να ειναι καλα.

Flosummer η δική μου χοριακη 834 12η μέρα αλλα είχα 3 έμβρυα.

Σεμιν και του χρόνου με υγεια! Φέτος θα χαρούμε το δέντρο γιατι του χρονου θα τα κυνηγάμε τα μικρα!

Σέβη περαστικά!

p1Utp3.png

Φρόσω απίστευτο και πάρα πολύ θλιβερό αυτό που περιγράφεις. Φαντάζομαι πώς νιώθεις. Κρίμα το παιδί!

Gemini μάλλον τις συντόνισα. Τώρα κοιμούνται και οι δύο. Δεν ήταν ποτέ απόλυτα συντονισμένες αλλά τουλάχιστον συνέπιπτε ο ύπνος τους για κάνα μισάωρο και ξεκουραζόμουνα λιγάκι. Χτες και προχτές άλλα αντ΄άλλων. Αφού η μία έφαγε κρεατόσουπα στις 3.30 και η άλλη στις 5!!!! Σήμερα οk ευτυχώς!

Συγχαρητήρια για τη γυμναστική!!! Babbling τι είναι :oops:;;

Moritsa ευχαριστώ! Όντως φέτος ό,τι κάνουμε! Του χρόνου μάλλον θα το κρεμάσουμε στο ταβάνι ή θα πάρουμε μινιατούρα για το ψηλό ράφι :tongue:!!

FLOSUMMER δεν θυμαμαι τα νουμερα τωρα αλλα ειχα ξεκινησει χαμηλα απο 90 απλα σε 1 ημερες που επρεπε να την κανακανω το νουμερ 3πλασιαζοταν,ενω σε κυησεις απλες 2πλασιαζεται.Οποτε θεωρω οτι αν ο γιατρος σου πει να ξανακανεις σε 2 ημερες χοριακη θα φανει.

GEMINI εγω maxi cosi εχω και εμεινα πολυ ευχαριστημενη,τα πηρα απο το toys γεργμανια στην μιση τιμη απο οτι τα εχουμε εδω.

TZINI σου στελνω πμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...