Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ξαναδιάβασα την συνταγή κ βγάζει μάτι.

Μια χαρά σωστή είναι. Λέει 2ενέσεις*1/24 κκλπο κλπο

π φαρμακορτίφτης ήταν γκάου λοιπόν.

μια φορά πήγα να πάρω σε άσχετο από την δική μου οτριβιν ΠΑΙΔΙΚΟ (το είπα)

Κ ο μάλαχ μου έδωσε για ενήλικες.

Το είδσ στο ταμείο.

Άι στο δία άνρθωπέ μου καλέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

σεβη αρρωστησαν παλι τα καημενουλια?? περαστικά!

παλι εξοδο τα πουλάκια μου!! ηπιατε τιποτες κ για μας που λειπαμε τουλάχιστον:tongue:

τζινι τι επαθες καλέ? ψαχνεις γυναικα ακομα φανταζομαι...

Σιδερωσα και τωρα μολις εγινα ενα με τον καναπε...τα ματια μου κλεινουν αλλά λεω να περιμενω να ταισω κ μετα να την πεσω μια και καλή..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Κρίστυ διάβασα τί έγραψες.

Είχε ζοριστεί κι εμένα κάποια στιγμή η ΡΙ της ομφαλικής, αλλα μετά ξαναέφτιαξε. Αν θυμάμαι καλά ξανά έφτιαξε μετά τις κορτιζόνες. Τυχαίο? Δεν ξέρω.. Το παρακολουθούσαμε όμως. Κάποια στιγμή άρχισε να ξαναεμφανίζεται, κυρίως όταν το έμβρυο κοιμόταν. Έτσι είχε παρατηρήσει ο υπερηχιστής.

Σε κάθε περίπτωση, από εδώ και πέρα έχεις το μαξιλαράκι ασφαλέιας σε βδομάδες κύησης και αν θυμάμαι καλά έχεις περιθώριο χρόνου.

Στις κορτιζόνες κι εγώ είχα μπερδευτεί γιατί κι εμένα έτσι τις είχε γράψει, και τον πήραμε τηλέφωνο να το ξεκαθαρίσουμε επιτόπου. 4 έκανα κι εγώ. Την κάθε φορά. Γιατί έκανα πολλές 4άδες.

Πιστεύω όμως ότι όλα θα σου πάνε καλά.

Τον γιατρό σου γιατί δεν θα τον κρατήσεις τελικά για τη γέννα?

Δεν κατάλαβα.

Τζέμι τζέμι, μπράβο για τη μανούλα!!

Στο όνειρο δεν θυμάμαι πώς ήσουν. Μια παρουσία θυμάμαι κι ότι ήσουν εσύ.

Απλά. Δε θυμάμαι να είχε δράση.

Νάκι, εάν κάνεις τατοο να το κάνεις σε σημείο που δε χαλαρώνει, ζαρώνει το δέρμα μετά από αδυνάτισμα ή με το γήρας των χρόνων..δεδομένου ότι θα το έχεις για μια ζωή! (καλά όχι κι απαραίτητα, πλέον αφαιρούνται, αλλά να κάνω κι εγώ τον συμβουλάτορα ;))

Μας, και του χρόνου το δεντράκι. Κι εγώ έτσι έλεγα στην αρχή να κάνουμε. μετά το μετάνιωσα και τελικά πήραμε ένα μικρούλι και το βάλαμε κάπου να μη το φτάνουν. Ωραία η στιγμή ηρεμίας που περιέγραψες.

Εγώ μωρέ δεν το έχω κάνει ακόμα αυτό. Μήπως θα έπρεπε σύντομα και πριν πάω δουλειά να το κάνω για μία μέρα, να έχουμε για πάρτη μας με το σύζηγο?

Εχω γίνει και πολύ χαζόμαμά ρε γμτ μου και δε μου το 'χα..και μπορεί να νιώσω τίποτα άσχημα και να μου λείψουν κτλ κτλ

Και δε μου το΄χα δε μου το χα πριν γίνω μαμά..το δηλώνω.

Λαέρτα εσύ που κρατάς τα άστρα μου, μπορείς να το επιβεβαιώσεις!!!

Πωπω πολλά γράψατε για τα γάλατα και ποιος τα διαβάζει..

εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε μόλις χρονίσουμε εβαπορε μετά.

Τί να πω?

Εεε?

Ο καθείς τα δικά του.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

ολες μαζί γράφαμε καλε?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελάρες και μπουμπουκάκια!!

Σεβούσκι περαστικά στους μπέμπηδες!

Νακι ναι ρε συ και μια φορά και δυο να δώσεις ντεπόν δεν παθαίνουν κάτι, απλά μου έκανε εντύπωση και είπα να στο πω. Σήμερα πως είναι;

Gemini85 για καρεκλάκια φαγητού εννοείς ή αυτοκινήτου; αν εννοείς για φαγητού εγώ θα σου πρότεινα αυτά που δένουν σε καρέκλες. Εγώ δεν είχα πάρει τέτοια αλλά όταν τα είχα δει στη μπούγος είναι τα πιο βολικά και που θα τα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό και μέσα και έξω από το σπίτι. Αν πάλι λες για αυτοκινήτου βρες από καμιά φίλη, συγγενή τουλάχιστον το ένα. Δεν έχεις κανέναν;

duckface παπιομανούλα τελικά σε πολλές μας βγήκε το μητρικό περισσότερο απ όσο πιστεύαμε ότι είναι του χαρακτήρα μας αλλά αν κατάλαβα καλά και εννοείς να φύγετε καμιά μέρα με τον ριβ θα κάνετε πολύ καλά. Σκέψου ότι θα ξεκουραστείτε λίγο και να πάτε κάπου κοντά. Άμα πολυφρικάρεις τα μαζεύεις και πίσω στα παπάκια. Τα αφήνετε γενικότερα για κάποιες ώρες στις μαμάδες σας; Λίγο να συνηθίζουν και αυτά πρέπει.

Cristy πως είσαι σήμερα; είναι λογικό να φρικάρεις και ότι και να λέμε εμείς είναι λίγο. Πάντως δεν φταίς για κάτι εσύ που δεν κάθεσαι, που πας το κολυμβητήριο σου κλπ όπως και να έχει η δίδυμη κύηση έχει το ρίσκο της. Οι γύρω σου πρέπει να καταλάβουν λίγο την κατάσταση και σίγουρα όταν βλέπουν ότι τα βγάζεις πέρα εφησυχάζονται, νομίζω όμως έφτασες στο σημείο που δεν μπορείς.(μήπως είσαι λέων;). Ο σύζυγος σου μπορεί να εκφράζει και αυτός το άγχος του μωρέ και ασχολούμενος με "χαζομάρες" να του περνάει ή να νομίζει ότι κάνει κάτι και βοηθάει. Δώστου να καταλάβει πόσο άγχος έχεις και πόσο έχεις φοβηθεί και πρέπει να βρεις βοήθεια για λίγο καιρό να μην κάνεις βαριά πράγματα και να ξεκουράζεσαι. Τις ενέσεις θα τις επαναλάβεις πολύ σύντομα, δεν ρωτάς τον ντοκ μήπως πρέπει τις επαναλάβεις νωρίτερα εφόσον δεν έγινε η σωστή δόση;

Όσο για το θήλαστρο αν γεννήσεις νωρίτερα όντως θα το χρειαστείς αλλά μην αγχώνεσαι, με ένα τηλέφωνο στο φέρνουν στο νοσοκομείο με όλα τα συμπράγκαλα τη μέρα που γεννάς. Εμείς εδώ ότι θες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα σε ολες!!!ναχουμε μια ομορφη και ησυχη μερα!!:D

σεβη ,περαστικα σας και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!

gemini,αν λες για αυτοκινητου...εμεις αυτα που εχουμε ειναι για αλλαγη επειδη μεγαλωσαμε!britax...αν ειναι στειλε μου μηνυμα...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα!!

νουνουκα αυτοκινητου εννοω.. φαγητου εχω τα μεγαλα, μας τα εδωσαν ευτυχως!

Για το αυτοκινητο επειδη εχουμε δανειστει τα 0-9kg λεμε να αγορασουμε rear facing μεχρι 25 κιλα. Κ κανεις δεν εχει τετοιο να δανειστουμε. Οποτε τωρα ειμαστε αναμεσα σ ενα που εχει κ η Μας, κ ενα αλλο. Ειναι τσιμπημενα βεβαια αλλα τι να κανουμε, εχω κ τον αντρα μου που δεν το διαπραγματευεται με τιποτα!!

Λαβ εξηγησα και πιο πανω...φανταζομαι τα δικα σου δεν ειναι rearfacing...

ερωτηση προς τις μαμαδες που εχουν πιο μεγαλα παιδακια (πανω απο 3 ετων περιπου) το υψος 1,10 τα παιδαικια ποτε το φτανουν περιπου?? Τα δικα σου τωρα ποσο ειναι σε βαρος κ υψος και τι καρεκλακια ειχες παρει??

σαν ανακριση ειναι αυτο!:tongue:

σημερα ελπιζω να ερθει η μαμα κ να αξιωθω να παω γυμναστηριο επιτελους!

Θα φαμε και κοτοπουλακι πρωτη φορα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα. χαθηκα αλλα τρεχω παααρα πολυ να τα προλαβω ολα. πολυ δουλεια στο γραφειο και απο την αλλη εβδομαδα αυξανει και το ωραριο μου και μου κακοφαινεται! στο σπιτι χαμος κ τρεξιμο με τα μικρα αλλα ευτυχως αναρρωσαν οποτε ολα καλα. γενικα περναμε μια φαση γκαντεμιας. το μαγαζι πλυμμηρισε πολλη μεγαλη ζημια, στο σπιτι μας χαλασε ο θερμοσυφωνας και το στεγνωτηριο!!! ελεος πια. το βραδυ εφιαλτες εβλεπα!

περαστικα στα αρρωστα μωρακια και υπομονη στις μανουλες.

gem καθισματακια εχω της recaro παρα πολυ καλα αμα θες να σου πω απο που τα πηρα στειλε μου πμ.

κριστυ υπομονη. ολα θα πανε καλα και τωρα να βγουν μια χαρα θα ειναι. θηλαστρο κ στο μαιευτηριο μπορεις να παρεις μην αγχωνεσαι. εμενα η μαμα μου ηταν εδω απο επαρχια και λιγο πριν γεννησω και 2 και μηνες μετα. και αλλω εγγονακι εχει εκει που προσεχει αλλα και ελιες κλπ αλλα το ψιλοαπαιτησα να ερθει! βεβαια οχι οτι μου εφερε και αντιρρηση η κακομοιρα καθε αλλο.

σας αφημω φτανω στη δουλεια! θα ξαναμπω μετα.

4o4op3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΣΕΒΗ αρρωστησαν τα κουκλακια????????αχ μωρε κριμα!!!περαστικουλια σας!!!

ΚΡΙΣΤΥ πως εισαι σημερα???

ΤΖΕΜ καλη επιτυχια με το κοτοπουλακι!!

ΑΝΘΗ η μαμα μου ακομα και σημερα λεει πως οταν μας εκοψε το μπιμπερο αρχισαμε τα προβληματα με το γαλα...αργοτερα βεβαια συχαινομασταν το εβαπορε οτι κι αν εβαζε μεσα (κακαο χεμο νεσκουικ)αυτο παρεμενε αηδιστικο:evil::evil:κι εγω κι ο αδερφος μου περιμεναμε να παει σε αλλο δωματιο για να το χυσουμε στο νεροχυτη.....ωσπου καποια στιγμη το κοψαμε εντελως!!!!πολυ αργοτερα κυκλοφορησε στα σουπερ του χωριου το φρεσκο το πηραμε για δοκιμη....εεε απο κει και μετα ξαναρχισαμε να πινουμε γαλα....ηταν λιγο αργα βεβαια αλλα τοτε βρηκαμε αυτο που μας αρεσει!!!πολυ αργοτερα χρειαστηκε να κανω μια θεραπεια για ακμη και επρεπε να πινω πολυ γαλα και εκανα και αλλαγες επαιρνα το advance πολυ ωραιο κι αυτο!!!αλλα γενικα εγω παιρνω το πρασινο γιατι το μπλε μου μυριζει εντονα ενω απο το πρασινο μπορω να πιω ολο το κουτι:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...