Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα Γιωτουλα.Ρε συ και μενα στο τελος με ειχαν πιασει τρομερα ανακατεματα αλλα χωρις εμμετο.Δεν κανω ευκολα.Μιλαμε για χαλι μαυρο.Μακαρι το πριμπεραν να κανει κατι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι δε λες τιποτα.....

Δεν με νοιαζει για τον εμετο,με νοιαζει που εφτασα σε σημειο να ειμαι 3 μερες νηστικη,μονο με υγρα και δεν εχω τι να βγαλω.......

Το μονο καλο ειναι οτι ακουω τα μωρακια μου,οσο τα ακουω δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.Γι αυτο και δεν επαιρνα τοσες μερες τον ιατρο μου,λεω εμετος ειναι θα περασει....απλα φοβηθηκα γιατι ασπρισε η γλωσσα μου που σημαινει αφυδατωση.....κι επισης τα ουρα μου ειναι πολυ σκουρα που επισης σημαινει οτι δεν εχει ο οργανισμος αρκετα υγρα.......Φοβομουν παλι να παρω τηλεφωνο μη μου πει να παω νοσοκομειο να μου βαλουν ορρο......

Το απογευμα που θα εχω τις απαντησεις θα δειξει......και μεσα στην ερχομενη εβδομαδα παω να δω τα αγορακια μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα σας! Σήμερα ξύπνησα νωρίς..πώς το έπαθα? :)

Εχθες με πιάσανε κάτι καούρες, μου ερχόταν κι εμένα να κάνω εμετό, καιρό είχαν να με πιάσουν όμως. Κι εγώ όπως και η Όλγα έχω ώρες ώρες τάσεις αλλά ευτυχώς χωρίς να φτάνω στο σημείο να κάνω.

Giota πιες κανένα powerade, βοηθάει στην ενυδάτωση πιο πολύ από το νερό και στις τάσεις για εμετό (το συστήνουν και στα παιδιά να φανταστείς οι παιδίατροι και για μεγάλους σε καμιά γαστρεντερίτιδα).

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Giota πιες κανένα powerade, βοηθάει στην ενυδάτωση πιο πολύ από το νερό και στις τάσεις για εμετό (το συστήνουν και στα παιδιά να φανταστείς οι παιδίατροι και για μεγάλους σε καμιά γαστρεντερίτιδα).

Ναι βρε δικιο εχεις!!!!!Και μου αρεσει πολυ...ειδικα το κιτρινο!!!!!!

Δεν το σκεφτηκα καθολου,μονο ice tea καταφερα και ηπια χτες για να αλλαξω λιγο γευση.....αλλα τωρα που το ειπες θα πω στον αντρουλη μου να μου φερει το μεσημερι γιατι εγω αποκλειεται να ξαναντυθω και να βγω εξω στο καμινι!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσάκια, καλημέρα!!! Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά από χθες το βράδυ, η επιτυχία μου στη δημιουργία ταυτότητας (καθώς και στην αλλαγή της λίγο πριν) είναι ανεξέλεγκτη. Είμαι στην εργασία μου, ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ, για να έρθω, διότι ξεκίνησα υπερβολικά ενωρίς, μόνο που είμαι σχεδόν άυπνη. Τρεις-τέσσερις φορές πετάχτηκα τη νύχτα με δύσπνοια, ούτε αριστερά, ούτε τίποτα... Νόμιζα ότι θα μείνω. Και είμαι και από τις τυχερές, που έχω την κοιλιά πολύ χαμηλά, από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αλλά μπα, δεν βλέπω φως. Τα αγόρια μου σήμερα κάθονται φρόνιμα (βλέπεις είχαν ολονυχτία και τώρα ξεκουράζονται τα χρυσά μου).

Αυτά τα ολίγα είχα να πω, σας φιλώ και σας εύχομαι καλή δύναμη και σήμερα, που θα είναι η πιο ζεστή μέρα από όσες προηγήθηκαν...!

Τι σας λέει το νέο μου τικεράκι; ε; ε;

ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Καλημερα κ απο εμενα. Τι κανετε? Εγω σημερα καλουτσικα. Αυπνη αλλα οκ τι να κανουμε?Δεν θα περασει αυτη η κολοζεστη? Γιωτουλα κουραγιο βρε κοριτσακι. Θα περασει ο καιρος που θα παει?Τ λεω για να τ ακουω κ εγω γιατι δεν την παλευω αλλο.

Στο μεταξυ κοριτσια πολυ μωρο στο σοι μου φετος. 4 πρωτες ξαδελφες εγκυμονουσες κ μια εγω 5. 1η Ιουνη γεννησε η πρωτη, 2 Ιουνη η δευτερη , σημερα η τριτη (ως εδω εχουμε 3 αγορακια), μετα εγω που κανω την διαφορα βεβαιως βεβαιως (χτυπαω 2 μαζι) και αλλο ενα που θα ειναι χριστουγεννιατικο. Φανταστείτε βαφτίσια που θα έχουμε του χρόνου. Πω πω ..................:D:D:D:D

glorr ετσι ειμασταν κ εμεις οταν γεννησα τον Τασο....ολες οι ξαδερφες του αντρα μου,μαζι και η αδερφη του και η νυφη του....απο τον Νοεμβριο του 08 μεχρι Φεβρουαριο του 09 γεννηθηκαν 9 παιδια απ το σοι του.Φυσικα επρεπε να συννενοηθουμε για το ποτε θα καναμε τα βαφτισια ο καθε ενας μας....αλλα καθε Κυριακη συναντιομασταν σε καποια βαφτιση....ειχε πολυ γελιο!!!!!!!

Να σε ρωτησω κατι ασχετο....ετοιμασες βαλιτσουλα?Εγω περιμενω να συνελθω λιγο για να την ετοιμασω,να παω να παρω κανα 2-3 πυζαμουλες....μονο εσωρουχα μπορεσα κ αγορασα....

AGORAKIA μεγεια το νεο σου τικερακι....μια χαρα ειναι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ Γιωτα την ετοίμασα εδώ και μια εβδομαδα.Μόλις μπήκα στον 8ο το Σάββατο που μας πέρασε γιατί δεν ΄ξέρω τι μ' έχει πιάσει. Μια αγωνία ένα κατιτίς. Θέλω να είναι έτοιμα όλα. Μόνο σουτιέν θηλασμού θέλω αύριο το πρωί να πάω να πάρω. Όλα τα άλλα είναι μέσα στην τσαντούλα. Κι εσύ δεν πρέπει σιγά σιγά?

Στο μεταξύ την άλλη εβδομάδα έχω να πάω γιατρό. Ήταν να πάω Τετάρτη αλλά τελικά μου το άλλαξε για την άλλη Παρασκευή. Άντε να δούμε τι θα μου πει. Δεν μπορώ άλλο. Το ντόπλερ δεν έχω κάνει ακόμη βέβαια αλλά θα το κάνω κι αυτό. Εσύ το έκανες?:confused:

Ειχα πει οτι θα την ετοιμαζα αυτην την εβδομαδα...μεχρι και γαλαζια βαλιτσουλα μου εφερε ο αντρουλης μου αλλα τελικα δεν καταφερα με τετοιο στομαχι που εχω......

Θα παω να ψωνισω ομως μολις συνελθω και θα την ετοιμασω γιατι ποτε δεν ξερεις με τα διδυμα!!!!!!Για ντοπλερ δεν εχω συζητησει καν με τον ιατρο μου.....ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα....ποιο ακριβως ειναι το ντοπλερ?Αφου καθε 15 μερες κανω υπερηχο.Δεν εκλεισα ακομη ραντεβου...συνηθως παιρνω 1 μερα πριν.....μαλλον Τριτη θα παω.....οτι μου πει!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ειχα πει οτι θα την ετοιμαζα αυτην την εβδομαδα...μεχρι και γαλαζια βαλιτσουλα μου εφερε ο αντρουλης μου αλλα τελικα δεν καταφερα με τετοιο στομαχι που εχω......

Θα παω να ψωνισω ομως μολις συνελθω και θα την ετοιμασω γιατι ποτε δεν ξερεις με τα διδυμα!!!!!!Για ντοπλερ δεν εχω συζητησει καν με τον ιατρο μου.....ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα....ποιο ακριβως ειναι το ντοπλερ?Αφου καθε 15 μερες κανω υπερηχο.Δεν εκλεισα ακομη ραντεβου...συνηθως παιρνω 1 μερα πριν.....μαλλον Τριτη θα παω.....οτι μου πει!

Ντόπλες ούτε κι εγώ ηξερα αλλά μετά από τόσες γέννες καθώς προανέφερα έμαθα. Έχει να κάνει με την ανάπτυξη των μωρών. Κοιτάνε για τα αγγεία νομίζω αν γίνεται σωστή κυκλοφορία στον πλακούντα, κάτι τέτοιο. Αν τρέφονται σωστά τα μωρα............ Εγώ θα την κάνω 1η Ιουλίου. Με το που κλείσω την 34η εβομάδα. Και στοιχίζει ρε γαμώτο. 180 μου είπανε. Αλλά αν πρέπει να γίνει τι να κανουμε. Πάντως απ' ότι είδα και οι άλλες κοπέλες εδώ την έκαναν.

Γαλάζια βαλιτσούλα? Ωραίαααααααααααα. Είδες ο αντρούλης σου πως σε φροντίζει? Μπράβο του............

Δεν ξερω αν θα μου πει να κανω.....τον πλακουντα τον ειδε στον προηγουμενο υπερηχο και μου ειπε οτι εχει γερασει λιγο...ειναι στο 2 ενω στο 3 σημαινει οτι δεν εχει αλλο να δωσει.....γι αυτο θελει προσοχη απο δω και στο εξης.Ετσι μου ειχε πει.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δεν ξερω αν θα μου πει να κανω.....τον πλακουντα τον ειδε στον προηγουμενο υπερηχο και μου ειπε οτι εχει γερασει λιγο...ειναι στο 2 ενω στο 3 σημαινει οτι δεν εχει αλλο να δωσει.....γι αυτο θελει προσοχη απο δω και στο εξης.Ετσι μου ειχε πει.....

Αχ εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για τον πλακούντα. Μήπως να ρωτήσω? Στο Αλεξάνδρα είπαμε γεννάς?

Ρε σύ τα πλευρά σου σε πονάνε? Επίσης εσύ που γέννησες και το έχεις δει το έργο. Είχαν ανοίξει οι πλάτες σου και γενικά το σώμα σου? Αυτός ο πόνος στην μέση και στα πλευρά σημαίνει ότι ανοίγει το σώμα? Και μετά βέβαια δεν επανέρχετα φαντάζομαι. Πάντως στην λεκάνη που περίμενα να ανοίξω δεν άνοιξα. Γενικά μόνο κοιλιά έχω. Πεταχτή και τουρλωτή προς τα έξω. Κι εγώ σαν κι εσένα γύρω στα 5 κιλά πήρα. Ευτυχώς. Πάντως νιώθω απίστευτο βάρος. Δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Εσύ το έχεις αυτό? Εκτός βέβαια από την εξάντληση που σε ταλαιπωρεί κι εσένα τόσες μέρες βρε κοριτσάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...