Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κριστι δε μας πρηζεις καλέ καθολου! αν δεν τα πουμε εδω που θα τα πουμε?? Νομιζω εχεις το αγχος των τελευταιων ημερων...που ειναι φυσιολογικο. Θα δεις ομως οτι ολα θα γινουν χωρις να το πολυσκεφτεσαι. Και μη βαζεις στο μυαλο σου οτι θα γεννησεις τωρα τωρα!! Αλλά και αυτο να γινει δεν μπορει να κατσει εστω ενα ατομο μαζι σου κ να μην παει για μαζεμα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αλλά και αυτο να γινει δεν μπορει να κατσει εστω ενα ατομο μαζι σου κ να μην παει για μαζεμα??

Έχουν πάει ΗΔΗ για μάζεμα!!!

Φταίω κι εγώ ίσως που τόπαιζα "άνετη" μέχρι τώρα, τη μια κολύμπια, την άλλη γιόγκα, πότε εδώ κ πότε εκεί, τη μικρή τις περισσότερες φορές να την τρέχω στα διάφορά της μόνη μου και σου λένε "αυτή δεν έχει ανάγκη"...

Εδώ (ανέκδοτο), την περασμένη Κυριακή μας είχαν καλέσει οι γονείς μου για φαγητό κ λέω οκ, θα γλυτώσω μαγείρεμα κλπ. Επέμενε ο πατέρας μου να είμαστε νωρίς, κατά τις 12.30. Και με το που φτάσαμε λέει η μάνα μου: "Καλά που ήρθες να ζυμώσεις τα μπιφτέκια εσύ που ξέρεις κ τα κάνεις ωραία..."

Επίσης φεύγοντας για το λιμάνι να πάρουν το καράβι, πέρασαν κ μου άφησαν κάτι κυδώνια που τους τα έδωσε λέει κάποιος κ είναι πολύ ωραία μπλα μπλα, για να φτιάξω γλυκό εγώ που ασχολούμαι γιατί η μάνα μου δεν έχει ασχοληθεί ποτέ της με το θέμα γλυκά (κι εννοείται το θεωρεί πιο λογικό να σηκωθώ εγώ από το κρεβάτι να ασχοληθώ στην κατάσταση που είμαι παρά αυτή).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Κριστι δεν μπορεί να έρθει η μητέρα σου αυτές τις μερες για να μην είσαι μονη? πες στον αντρα σου πως προεχουν αλλα τωρα. επισης προσπάθησε να μην αγχωνεσαι τοσο και να δεις που όλα θα πανε καλα!

p1Utp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕς ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!

ΚΡΙΣΤΥ δεν μας πριζεις και νομιζω πως ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι ετσι!!!εγω δεν γνωριζω να σου πω τιποτα πανω σε αυτα που ρωτας:rolleyes::rolleyes:

αληθεια αυτο γινεται στα μονοχοριακα??εμενα που ειναι σε 2 σακους και με 2 ξεχωριστους πλακουντες δεν μπορει να γινει????

ΛΑΒ θα ανανεωθεις με το κομωτηριο!!το εκανα κι εγω παλιοτερα αλλα τα τελευταια χρονια βαριεμαι απιστευτα να μενω στο κομωτηριο τοσες ωρες!!!

ΤΖΕΜ κι εμενα μου αρεσει το μαγειρεμα αλλα εδω που δεν εχω την επιλογη να μου μαγειρεψει καποιος αλλος εστω και για μια μερα με πιανει μια απελπησια ωρες ωρες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ΚΡΙΣΤΥ δεν μας πριζεις και νομιζω πως ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι ετσι!!!εγω δεν γνωριζω να σου πω τιποτα πανω σε αυτα που ρωτας:rolleyes::rolleyes:

αληθεια αυτο γινεται στα μονοχοριακα??εμενα που ειναι σε 2 σακους και με 2 ξεχωριστους πλακουντες δεν μπορει να γινει????

Αυτό είναι πολύ πολύ συνηθισμένο στα μονοχοριονικά δίδυμα κ σπανιότερο στα ξεχωριστά δίδυμα. Εμένα είναι διαφορετικά σε διαφορετικούς σάκους κ διαφορετικούς πλακούντες, οπότε είναι άσχετο. Μπορεί πχ να "τσάκισε" σε κάποιο σημείο ο ένας ομφάλιος λώρος ή να γέρασε ο ένας πλακούντας ή κάτι άσχετο με το γεγονός της δίδυμης κύησης.

Αν κατάλαβα καλά είναι καλό που δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία γιατί κοιτάγανε κ ξανακοιτάγανε τον υπέρηχο της αυχενικής να βεβαιωθούν ότι δεν πρόκειται για κοινό πλακούντα. Τότε νομίζω θα ήταν πολύ πιο πιθανό να έμπαινα για επείγουσα καισαρική.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κάντυ μου αυτό δεν είναι απόλυτο στα μονοχωριακά δίδυμα. Και τα δικά μου τέτοια ήταν και η διαφορά στο βάρος ήταν πολύ μικρή, 2600 ο ένας και 2300 ο άλλος γεννήθηκαν. Η διαφορά σε πληροφορώ παραμένει μέχρι και σήμερα (αν και έχει αυξηθεί στο ένα κιλό, ο Μητσάκης είναι πιο φαγανός, χαχαχχα).

Τζέμ νομίζω οτι το πράγμα είναι πολύ προβλέψιμο. Αγοράκια + μπάλα οποιουδήποτε είδους = γκόλ!!!! Κρίμα, και εγώ περίμενα οτι οι δικοί μου θα ήταν λίγο πιο πρωτότυποι ;) Ελπίζω να επιζήσουν τα στολίδια κατά τη διάρκεια των γιορτών γιατί απο την μια αυτοί γκόλ απο την άλλη ο σκύλος, δεν τα βλέπω καθόλου καλά...

Νάκι θέλω και εγώ τατουάζζζζζ!!!! Αλλά φοβάμαι και ποτέ, μα ποτέ δεν μου περισσεύουν λεφτά για να το κάνω. :(

Όσο για το γάλα θα συνεχίσω το εβαπορέ γιατί ήδη έχουμε θεματάκι. Δεν τους αρέσει με τίποτα, τον μεγάλο με το ζόρι του το δίνω κάθε βράδυ. Υπάρχουν φορές που πίνει μόνο 150γρ και αυτά με τραγουδάκια και καραγκιοζιλίκια. Και μόνο απο το συγκεκριμένο γάλα. Απο άλλα που έχω δοκιμάσει δεν πίνει γουλιά. Μεγάλη επιτυχία, έχουμε και άποψη απο τώρα... Αχ, τι μας περιμένει...

Κρίστι μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν. Στην ανάγκη πάρε τηλ την μαμά σου και πες της να παρατήσει τις ελιές και να έρθει να σε βοηθήσει και να φτιάξει και το γλυκό κυδώνι :)

Εγώ θα κάψω το στεγνωτήριο νομίζω... Έχουμε πλύνει όλα μας τα ρούχα απο δύο φορές. Και τους υπνόσακους, τα σεντόνια, τα παπλώματα και τις παπλωματοθήκες. Τον μικρό τον μπανιάρισα σήμερα στις 8 το πρωί. Και έπλυνα μετά και το μπάνιο, φανταστείτε τι έγινε εκεί!!!! Ελπίζω να περάσει, καλά να είναι τα σκατούλια και δεν έχει τίποτε άλλο σημασία!

Α, και τα σκυλόδοντα σκάσανε επτέλους. Ένα ο μικρός στα δεξιά και ο μεγάλος στα αριστερά. Με γειά μας!

ixhPp3.png

ειναι φοβερο!! το ειδα το πρωι στην τηλεοραση και χαζεψα! λες να τα ριξω στη θαλασσα που την εχω κοντα??χαχαχα:tongue:

p1Utp3.png

μολις εφαγα ενα ολοκληρο πιατο και πειναω ακομα..:mad:

νουνου βλακεια εκανα με το αντιπυρετικο,ε?η παιδιατρος μου εχει πει τα ιδια απο 38,2 αλλα εγω του εδωσα σκεπτομενη οτι ισως ετσι κοιμηθει καλυτερα το παιδι(πραγμα το οποιο δεν εγινε τελικα,μαζι τη βγαλαμε τη νυχτα).

σημερα που την πηρα μου ειπε να δινω πρωι βραδυ μιγκοσολβαν γιατι ειχε κανει και την ωτιτιδα την αλλη φορα και μηπως την προλαβουμε.

παντως ειναι ευδιαθετος ,μονο που πρεπει να του κρεμασω ενα κουβαδακι για να μαζευει σαλια και μυξες.3 μπλουζες και 4 σαλιαρες αλλαξαμε.

ανθη εχω βρει τι θα κανω(καλα δεν θα πρωτοτυπησω ιδιαιτερα) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω Αθηνα και στο τελος αμφιβαλλω αν θα βρω ραντεβου στον τατουατζη.Το τι γινεται δεν φανταζεσαι!!3 μηνες προσπαθουσε να βρει ραντεβου ο αντρας μου(εχει κανει ηδη 3 και φυσικα θα συνεχισει,δεν τον βλεπω να σταματαει καπου).

κριστυ επειδη πολλες φορες οι αλλοι δεν καταλαβαινουν ποτε χρειαζομαστε βοηθεια θα πρεπει μαλλον να την ζητησεις.Ξαπλωσου και ολα καλα θα πανε.Ακομα και νωρις να γεννησεις καλα θα ειναι τα μωρα αλλα γιατι να μην γλιτωσεις θερμοκοιτιδες και τα σχετικα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Τα τζεμτζεμια κοιμουνται!!!!!! Γιουπι!!!

ας την πεσω κ εγω για λιγο γτ το βραδυ εχει σιδερο:?

λαερτα little swimmers!;)

νακι κ εμενα μ εχει πει ο πσιδιατρος απο 38+ ειναι πυρετος κ θελει αντιπυρετικο, αλλά οκ μια φορα εδωσες, δεν εγινε και τπτ. Εδω ντεπονακι μπορεις να δωσεις και για τα δοντια...

που ειναι παπιτσα, σεμιν, τζινι, σεβη...??? οεο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

CRISTY οντως και εμενα με είχε παισει πανικος αλλα απο πολυ νωρις αφου απο τον 3ο ξεραμε οτι είχαν κοινο πλακουντα,γεννηθηκαν διαφορα και μεχρι και σημερα εχουν 1,5 κιλο διαφορα σχεδον.Ειχα ψαχτει να παω εξωτερικο στον Νικολαιδη που χειρουργει το Λονδινο αλλα τελικα δοξα τον Θεό όλα καλα.Μην ανησυχεις ξεκουρασου και ζητα απο οπου μπορείς βοηθεια.Εγω μονη με τον συζυγο τα παιξαμε κυριολεκτικα,ουτε αποστειρωση δεν ηξερα να κανω!Τουλαχιστον εσυ τα εχεις ξαναπερασει.Ενδοεπικοινωνια εχω της avent και δεν την αλλαζω με τιποτα!!! Ειμαι πανω-κατω στον οροφο και πιανει μία χαρα,ειχα δανειστει απο γνωστες μου και δοκιμαζα και τελικα αυτη ηταν η καλυτερη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Φοβερό!!!

Είχες μονοχοριονικά δίδυμα κ τα έφτασες 36+.

Ηρωίδα είσαι!

Εμένα χτες με έπιασε κρίση πανικού:

-Με την κορτιζόνη αν κάνω τίποτα έτσι όπως την παίρνω. Οι πιο πολλές παίρνουν 2πλή δόση ανά 24 ώρες ή μονή ανά 12. Εγώ κατέληξα μονή ανά 24.

Στην ηλ/κή συνταγή έγινε η "πατάτα".

γράφει: 2 ΕΝΕΣΗ ΔΙΑΛ ΦΙΑΛΗ χ 1 φορά την ημέρα χ 2 ημέρες

κ στο τέλος: ΠΟΣΟΤ. 2

Πιστεύω πως ο Φαρμακοποιός έπρεπε να το προσέξει (ή εγώ, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν "αλλού")

-Με τα "πετρώματα" στην κοιλιά που έχουν γίνει σχεδόν συνεχόμενα

-Με τη φαγούρα στην κοιλιά-όσο κ να παστώνομαι κρέμες η φαγούρα εκεί

-Με το στομάχι μου. Χτες κατά τις 4 (κ ενώ πριν δεν μπορούσα να βολευτώ γιατί από δω γύρναγα - πετρώματα, από κει-πάλι πετρώματα) άρχισε η τρελή καούρα στον οισοφάγο κ συνηδειτοποίησα ότι έχω ξεχάσει το χάπι για το στομάχι 3 μέρες. Τελικά στις 7 "ξεφόρτωσα" μισό λίτρο σάλια κ τα απομεινάρια μισής φρυγανιάς.

-Άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει αν μεθαύριο που πάω πάλι για ντόπλερ μου κάνουν εισαγωγή. Οι γονείς μου έφυγαν για Κρήτη να μαζέψουν ελιές. Τα πεθερικά επίσης είναι Κρήτη. Ο άντρας μου την Τετάρτη έχει προγραμματισμένη εκπαίδευση στην Κύπρο (οκ, στην ανάγκη δεν πάει).

Ποιος θα νοιαστεί το παιδί μου το άλλο???

Μάλλον θα "αγκαρέψω" την αδερφή μου - με δυο μωρά 2 ετών κ 6 μηνών ή την από κάτω μας με επίσης 2 παιδιά κ άντρα ναυτικό που αυτή την περίοδο λείπει.

-Αν γεννήσω πρόωρα μάλλον θα χρειαστώ θήλαστρο κ αποστειρώσεις σε δοχεία για νάχω να πηγαίνω στα μωράκια μου γάλα οκ?

Ο άντρας μου έχει αγχωθεί με το τι ενδοεπικοινωνία να παραγγείλει, να έχει κ βιντεοκάμερες κλπ για να μπορώ να τα "βολεύω" με 3 παιδιά στο σπίτι όταν θα λείπει.

Μου φαίνεται ότι είναι "τελείως αλλού" ή όχι???

Σόρυ για το "πρήξιμο" πρωί πρωί...

Κοριτσάκι κούλαρε λίγο γιατί θα πάθεις τίποτα.

Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι φυσιολογικότατα και τα περάσαμε όλες.

Όσο για το βάρος των μωρών από ότι κατάλαβα θα το παρακολουθείτε πιο συχνά. Τα μωράκια σου θα γεννηθούν είτε πιο νωρίς είτε πιο αργά υγιέστατα!

Οι γονείς σου αν χρειαστεί θα έρθουν αμέσως. Αν είναι δυνατόν να σε αφήσουν μόνη σου. Ακόμα κι αν σου πουν γεννάς που δεν το πιστεύω θα σου δώσουν μια διορία.

Οι κορτιζόνες κρατάνε για 1 μήνα (?) άρα μπορείς σε 1 μήνα να τις ξανακάνεις σωστά.

Φιλιά!

κρίς ήξεις αφήξεις η συνταγή,

αλλά κανονικά ο φαρμακοποιός έπρεπε να σε ρωτήσει: τίς έχετε ξανακάνει τις ενέσεις, ή θα κάνετε κι άλλες?

εκτός κ αν ήταν φρέσκος στο επάγγελμα.

όλα καλά θα πάνε.

υγ: δεν έχω την παραμικρή ιδέα από ενέσεις.

τρέχω κ δεν φτάνω.

Σόλο.

φιλούτοθ σε όλες.

νάκι έχω ταττοο xρόνια στο κότσι που λένε.

δεν πόνεσα πολύ

είναι μικρό.

δεν έκανα ποτέ άλλο κ δεν έχω σκοπό να κάνω.

γάλα: φρέσκο κ εγώ, αλλά όταν του είπα πρόσφατα οτι δίνω το νουνου κιδ μακράς με έκραξε!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας διδυμο-ομορφες!!!

Κριστυ κ εγω διολες ενεσεις εκανα για 2 μερες! 3.17 ειχα πληρωσει τις 2,οποτε δεν τις εγραψα αλλα τοτε δεν υπηρχαν ουτε για δειγμα στα φαρμακεια!

Εχετε γραψει παρα πολλα.....ροκφορ λεμε!

Εχω αρρωστα τα μικρα απο χθες,αυριο παμε παιδιατρο! εαν κ ξερω τι θα μου πει!

Μου το εκαναν επιτηδες οι μικροι που ξεπορτισα το Σαββατο με την Τζινι κ την Λαερτα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...