Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια!!!!

γιατι να μην κανει να αναφερθει η μαρκα????????

θα σας το πω εγω ...αφου σε ολα τα σουπερ ηρθε ανακληση εμεις ειμαστε το προβλημα αν το πουμε??

τα νουνου kid ψυγειου!!!!για τους χυμους που ειπε δεν γνωριζω αυτο ομως το ξερω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γειά σας κοπέλες!!

Εγώ εδώ προσπαθώ να συμμαζέψω το χάος...ήμαρτον!!

Για το γάλα που λέτε δεν έχει βγεί επίσημα κάποια ανακοίνωση για απόσυρση.

Τι παίζει είναι άγνωστο, σίγουρα έχουν κάποιο θέμα όμως γιατί απ ότι κατάλαβα πολλά σούπερ δεν παραλάβανε.

twinner twist duo new 2012

νομιζω γι αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτό που λες είναι το tfk, έτσι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κοπέλες!!

Εγώ εδώ προσπαθώ να συμμαζέψω το χάος...ήμαρτον!!

Για το γάλα που λέτε δεν έχει βγεί επίσημα κάποια ανακοίνωση για απόσυρση.

Τι παίζει είναι άγνωστο, σίγουρα έχουν κάποιο θέμα όμως γιατί απ ότι κατάλαβα πολλά σούπερ δεν παραλάβανε.

αυτό που λες είναι το tfk, έτσι?

στο σουπερ που δουλευει η μαμα μου ηρθε ανακλιση για συγκεκριμενες παρτιδες και οσα τους ειχαν μεινει τα επεστρεψαν τωρα για τα υπολοιπα που ηδη ειχαν καταναλωθει τι να πω.....ο Θεος βοηθος!!!

το καροτσι ναι αυτο μου μου ειπε η ΤΖΙΝΙ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

hello!

απ το πρωι θελω να γραψω μια καλημερα αλλά δεν! ειχα καθαριοτητα σημερα, εχουμε κ επισκεψεις, θα παμε κ στον κουμπαρο μας που γιορταζε...

στελνω τα φιλια μου!! και καλό σ/κ σε ολες!!!!!!!!!!!:D:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Ένα ένα τα θυμάμαι.

Φλασιές- φλασιές μούρχονται.

Οι δίδυμες εκτός που έχουν ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά στο βάρος τους (1455 γρ η μια κ 1860γρ η άλλη), στης "μικρής" (που δεν είναι "μικρή", απλά η άλλη είναι πολύ "μεγάλη") την ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία φαίνεται να υπάρχει αυξημένη αντίσταση στη ροή του αίματος.

Τον "έκοψα" λίγο το γιατρό σα να τούρθε "κάπως" εκείνη την ώρα, παρόλα αυτά το μόνο που μου είπε ήταν να ξεκουράζομαι πιο πολύ (μια κουβέντα είναι) να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης (αυτές τις θεωρούσα "ρουτίνα" στα δίδυμα κ δεν έδωσα σημασία) κ ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες.

Εντωμεταξύ πήγα τις εξετάσεις στο Αλεξάνδρας κ το Έλενας να συμπληρώσω τις καρτέλες μου(προετοιμάζομαι μήπως χρειαστεί να γεννήσω στην εφημερία λόγω των "οικονομικών" που λέγαμε - αν και τελικά στο Έλενα μάλλον έχω καταλήξει σε κάποιο γιατρό που μου έκανε "κλικ") και οι άνθρωποι ...περίπου... φρικάρανε...

Μου κλείσανε ντόπλερ την προσεχή εβδομάδα και τα δύο νοσοκομεία από μόνα τους γιατί αν κάτι "χειροτερέψει" αναφορικά με τη "μικρή" θα πρέπει να μπω για επείγουσα καισαρική.

"Χλατς" σφαλιάρα έφαγα.

Πολύ αχαχούχα τόχα πάρει το θέμα...

Και κατόπιν των νεωτέρων πληροφοριών, δε νομίζω να γεννήσω ιδιωτικά και λότο νάχουμε πιάσει. (Απλά θα κάνουμε καλύτερο δώρο στο γιατρό - κι όταν λέω δώρο εννοώ δώρο, ας μας κοστίσει και πιο ακριβά από φακελάκι)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια!!!!

γιατι να μην κανει να αναφερθει η μαρκα????????

θα σας το πω εγω ...αφου σε ολα τα σουπερ ηρθε ανακληση εμεις ειμαστε το προβλημα αν το πουμε??

τα νουνου kid ψυγειου!!!!για τους χυμους που ειπε δεν γνωριζω αυτο ομως το ξερω!!!

A na αγίασεις ρε κάντυ μου, μα το Θεό!!!!!

Γαιτί μερικά ζώα δίπλα πήγαν να με βγάλουν τρελήμ παραμυθού, οτι γαμι@μαι κλπο κλπο.

Τουλάχιστον δίπλα κ εδώ στο φόρουμ με την διαχείρηση έχω όνομα κ επίθετο κ ξέρουν οτι δεν θα έγραφα μαλακίες τούμπανα κρυμμένη πίσω από ένα πισι, όπως κάνουν οι περισσότεροι!!!!!!!!

Γιατί είμαι σίγουρη 99, 99999999% πως μια κοπέλα δίπλα που έτσειλε τον άντρα της δεν είδε στα ψυγεία, αλλά το τενεκεδάκι!!!!!!

Δεν μπορεί να μην υπάρχει πουθενά σε κανένα από τα σούπερ που πήγα εγώ κ να υπάρχει σε τρελές ποσότητες στο περιστέρι!!!!!!

Μη τρελάθώ δηλ!

Είδες κάτι επίσημε στο νετ??? Γιατί από δευτέρα θα το στείλω κ σε μμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα.

Ένα ένα τα θυμάμαι.

Οι δίδυμες εκτός που έχουν ΠΟΛΥ μεγάλη διαφορά στο βάρος τους (1455 γρ η μια κ 1860γρ η άλλη), στης "μικρής" (που δεν είναι "μικρή", απλά η άλλη είναι πολύ "μεγάλη") την ομφαλοπλακουντιακή αρτηρία φαίνεται να υπάρχει αυξημένη αντίσταση στη ροή του αίματος.

Τον "έκοψα" λίγο το γιατρό σα να τούρθε "κάπως" εκείνη την ώρα, παρόλα αυτά το μόνο που μου είπε ήταν να ξεκουράζομαι πιο πολύ (μια κουβέντα είναι) να κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης (αυτές τις θεωρούσα "ρουτίνα" στα δίδυμα κ δεν έδωσα σημασία) κ ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες.

Εντωμεταξύ πήγα τις εξετάσεις στο Αλεξάνδρας κ το Έλενας να συμπληρώσω τις καρτέλες μου(προετοιμάζομαι μήπως χρειαστεί να γεννήσω στην εφημερία λόγω των "οικονομικών" που λέγαμε - αν και τελικά στο Έλενα μάλλον έχω καταλήξει σε κάποιο γιατρό που μου έκανε "κλικ") και οι άνθρωποι ...περίπου... φρικάρανε...

Μου κλείσανε ντόπλερ την προσεχή εβδομάδα και τα δύο νοσοκομεία από μόνα τους γιατί αν κάτι "χειροτερέψει" αναφορικά με τη "μικρή" θα πρέπει να μπω για επείγουσα καισαρική.

"Χλατς" σφαλιάρα έφαγα.

Και κατόπιν των νεωτέρων πληροφοριών, δε νομίζω να γεννήσω ιδιωτικά και λότο νάχουμε πιάσει. (Απλά θα κάνουμε καλύτερο δώρο στο γιατρό - κι όταν λέω δώρο εννοώ δώρο, ας μας κοστίσει και πιο ακριβά από φακελάκι)

δεν έχω ακούσει για κάτι τέτοιο ποτέ.

Τη θετική μου ενέργεια κ ελπίζω να πάνε όλα καλά!

(Δεν το διάβασα καθόλου το ζώο πρίν.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κι εσυ δηλαδη τι λογο ειχες να πεις ψεματα???ωχχχχ μωρε οταν καποιος δεν εχει ιδεα θελει και μιλαει κι εκει ειναι που θελεις να σκοτωσεις ανθρωπο:evil::evil::evil:

λοιπον ακου εκει που δουλευει η μαμα μου τους πηραν τηλ και τους ειπαν τις παρτιδες που ανακαλουν και ειχαν μονο ενα το οποιο το επεστρεψαν τα υπολοιπα ηταν απο αλλες παρτιδες και τους ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα αλλα τις τελευταιες μερες δεν πηγαινουν καθολου απο το συγκεκριμενο γαλα γιατι δεν υπαρχει απο την εταιρια για να διαθεσουν στην αγορα!!εγω προσωπικα κατι στο ιντερνετ δεν ειδα αλλα αφου εχουν ενημερωσει σουπερ μαρκετ επαρχιακα και οχι αλυσιδας φανταζομαι πως εχουν ενημερωσει και ολα τα υπολοιπα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τωρα αν απο τα σουπερ μαρκετ δεν το λενε για να καλυψουν καταστασεις τι να πω????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Για να κάνουν ανάκληση παρτίδας κάτι έχει, δεν κάνουν έτσι για πλάκα. Δε ξέρω γιατί δεν έχει έρθει σε εμάς. Πάντως πήγα και γω sm και ρώτησα τους υπεύθυνους και μου είπαν ότι δεν τους ενημέρωσαν για κάτι αλλά ότι γενικότερα έχουν θέμα με το γάλα./ Δηλαδή από τη στιγμή που αναγράφουν από Ελληνικό γάλ και όχι Γερμανικό που βάζαν παλαιότερα οι ποσότητες έχουν περιοριστεί γιατί η Ελλάδα δεν έχει πια και τόσο μεγάλη γαλακτοπαραγωγή. Αυτό πολύ πιθανόν να είναι αλήθεια αλλά οχι για αυτήν την περίπτωση.

Κάντυ μπορείς να μου στείλεις με πμ σε πια αλυσίδα δουλεύει η μαμ σου?

Cristy ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών και να είσαι θετική μην αγχωθείς και στεναχωριέσαι (όσο μπορείς) θα πάνε όλα καλά.

Για το παραπάνω δωράκι στο γιατρό πέραν από το φακελάκι νομίζω δε χρειάζεται, να τα κρατήσετε για τα παιδάκια σας, εκείνος έχει να βάλει βενζίνη στο κότερο μην ανησυχείς. Και τη δουλειά του θα την κάνει καλά και σεις θα είστε καλά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ειναι σε επαρχια και δεν ειναι αλυσιδα....μου κανει εντυπωση παντως πως εχουν ενημερωσει τα μισα και δεν ενημερωσαν τα αλλα μισα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΡΙΣΤΥ ο γιατρος σου τι σου ειπε??γιατι συνεβει αυτο???το ειχε δει νωριτερα η τωρα το ειδε???φανταζομαι οτι στην εβδομαδα που εισαι δεν θα υπαρχει προβλημα να γεννησεις απλα θα χρειαστει περισσοτερο καιρο θερμοκοιτιδα..να σκεφτεσαι θετικα ολα καλα θα πανε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα.

Ένα ένα τα θυμάμαι.

"Χλατς" σφαλιάρα έφαγα.

Κρίστυ, προσπάθησε να μην πανικοβληθείς. Στη βδομάδα που είσαι αν χρειαστεί να γεννήσεις τα κορίτσια σου θα είναι εντάξει, μόνο που θα κάτσουν πιο πολύ στις θερμοκοιτίδες. Μακάρι να μη χρειαστεί όμως και να πάρεις μερικές βδομαδούλες ακόμα, για να πάρουν λίγο ακόμα βάρος. Παντως αφού έκανες τις ενέσεις της κορτιζόνης να αισθάνεσαι πιο άνετα. Όλα καλά εύχομαι να πάνε, εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίζουμε.

Καλημέρα κορίτσια και καλή παγωμένη Κυριακή. Πολύ Μπρρρρρ ρε παιδιά, και όσο και να καις το αιρκοντίσιον δε ζεσταίνει το σπίτι.

Στολίσαμε το δέντρο μας χτες κι εμείς, μόνο τα 2 τρίτα του. Το κάτω μέρος δεν το βάλαμε γιατί δε νομίζω πως χρειαζόμασταν 2,60 ύψος δέντρο για πρώτη φορά. Τα παιδιά όλο να κατεβάζουν τα στολίδια και ο Αλεξ να λέει Μπα και Μπα -μπάλα- και να είναι ενθουσιασμένος. Σπάσανε κι ένα χτες, νόμιζα ότι ήταν πλαστικό αλλά τελικά ήταν γυάλινο. Αντε να δούμε και σήμερα, αν θα το συνηθίσουν σιγά σιγά ή αν θα παιρνάμε όλη τη μέρα μας λέγοντας Μη και για αυτό.

Έχω τελείως λαλήσει με το θέμα του ύπνου και του πρωινού γάλακτος. Σήμερα ο Αλεξ ξύπνησε στις 3.30 και δεν ηρεμούσε με τίποτα, τον κράταγα στα χέρια μου μια ώρα μέχρι που δεν άντεξα και του έδωσα γάλα στις 4.30 και ξεράθηκε στον ύπνο, ακόμα κοιμάται. Το ίδιο και ο Μίλτος, ήπιε κι αυτός το γάλα του την ίδια ώρα -στο κρεβάτι μας- και τώρα τον ακούω που σιγά σιγά ξυπνάει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το τροπάριο, με έχει γονατίσει τελείως.

Ο δε Μίλτος, γκρίνια γκρίνια και κλάμα όταν ξυπνάει στην κούνια του το βράδυ και να μην ηρεμεί με τίποτα. Με το που τον παίρνουμε στο δικό μας χαμογελάει ικανοποιημένος -ένα πραγματικά ωραιότατο χαμόγελο, ο άτιμος- παίρνει μια βαθιά ανάσα και κοιμάται σχεδόν αμέσως. Είναι φανερό ότι νιώθει περισσότερη ασφάλεια και άνεση στο δικό μας, αλλά εμείς δεν κοιμόμαστε καλά, όσο κοιμόμαστε.

Τέλοσπαντων, όλο για τον ύπνο μιλάω. Είναι και τα άτιμα τα δόντια που τα παιδεύουν πάρα πολύ.

Αυτό με το γάλα Τζίνι και Κάντυ χαίρομαι που το είπατε. Εμείς δίνουμε εβαπορέ ακόμα αλλά καλό είναι να ξέρουμε που υπάρχουν προβλήματα. Στο ιντερνετ το έψαξα και δε βρήκα τίποτα.

Πολύ πολύ καθυστερημένα, Νουνού να χαίρεσαι τη Νικόλ σου και Τζίνι να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Εμείς δουλειές πολλές έχουμε σήμερα, και καθαριότητα. Για εκκλησία δεν ξέρω, είναι ακριβώς δίπλα μας και τα πάμε συχνά αλλά σήμερα δεν πολυέχω όρεξη. Θα πάμε και στους γονείς μου για μεσημέρι και κανόνισα μετά να τους αφήσω τα παιδιά μέχρι το βράδυ, να ξεκουραστούμε και μεις 3-4 ώρες.

Σας αφήνω, ξεκινάει η πρωινή χορωδία. Καλή Κυριακή να έχουμε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα!!

Εχει που βρεχει απο χτες το μεσημερι ασταματητα:shock: Οι καταπληκτικοι ελληνικοι δρομοι εχουν γεμισει νερα, καηκε και το δασος το καλοκαιρι οποτε καταλαβαινετε....

Κ εμεις ξενυχτηδες και γιατι ημασταν καλεσμενοι, και γιατι τα παιδια ξυπναγανε κλασσικα. Σημερα θα παμε στην πεθερα μου που γιορταζει, κ εχω να κουβαλησω ενω σωρο πραγματα μιας και θα γυρισουμε απογευμα.

Ειπαμε, γεματο Σ/κ!

Κριστι να κανεις οτι σου πουνε οι γιατροι, κι απο εκει και περα να εισαι αισιοδοξη. Εκανες τις ενεσουλες σου και τωρα τα κοριτσια σου και να γεννηθουν θα ειναι καλά! Απλα θα ταλαιπωρηθειτε λιγο. ΑΠο την αλλη ακομα και μια μερα παραπανω να παρεις, κερδος ειναι!

Μας και του χρονου να ειστε καλά να το στολισετε ολο!!! και να μη λετε και ολο 'μη'!:tongue:

Ξενυχτισσα κ εσυ ε? Ποσο σε καταλαβαινω! Ομως σ αυτο που περιγραφεις με το γαλα δεν καταλαβα, δε θελεις να δινεις γαλα το βραδυ??

τζινι τελικα χρειαστηκε να πεταχτω σε σουπερ μεγαλο μεν αλλά επαρχιακο, και ειδα κανονικα το γαλα στα ψυγεια. Προσεξα οτι η ημ/νια ληξεως ειναι 15/01.

Σας φιλω!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα!

Χρονια Πολλα στις Αννουλες!

μας και του χρονου με υγεια.

και εμεις ξενυχτηδες,βγηκαμε με τον αντρα μου και γυρνοντας βρηκα τον μεγαλο με κλαματα κλπ.Τελικα ολη νυχτα ημουν πηγαινε ελα και το πρωι αυτος ξυπνησε με τρελο μπουκωμα!!!:(

κανεις δεν εφαγε φρουτοκρεμα, ηπιαν λιγο γαλα και ξεραθηκαν και οι 2.

Στον μεγαλο εδωσα και παυσιπονο.Το ρουφηχτηρι θα παρει παλι φωτια,γμτ ετσι θα μας παει ο χειμωνας?

τι να κανω?να μην τους βγαζω εξω?και περσι πηγαμε τοσο καλα.

τουλαχιστιν να γλιτωσουμε αντιβιωσεις κλπ.

τζινι τι εχει γινει με το γαλα??δεν εχω παρει ειδηση.Εγω δινω το νουνου νουλακ εβαπορε.Μερικες φορες δινω και το φρεσκο το Ολυμπος βιολογικο για τα παιδια.

να αλλαξω την νουνου?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα κοριτσακια!!!χρονια πολλα στις ΑΝΝΟΥΛΕΣ!!!!

εχθες εφτιαξα κατι Χριστουγεννιατικα μπισκοτακια!!!!και δοκιμασα και κανα 2!!εεε τι το θελα!!!!!δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα τρελη καουρα:evil::evil::evil:με μαλοξ την παλεψα τη νυχτα!!!

ΝΑΚΙ εχει κανει ανακλιση η εταιρια στο νουνου kid ψυγειου ΟΧΙ εβαπορε αλλα οχι σε ολες τις παρτιδες...σε 2-3 αλλα δεν ξερουμε σε ποιες:rolleyes::rolleyes:

αληθεια εσεις που δινεται εβαπορε γαλα σας το επιτρεψει ο παιδιατρος???

σημερα εφτιαξα παστιτσιο και τωρα ψηνεται!!!

ΜΑΣ τι καλα που εχεις και τους γονεις σου κοντα και γλιτωνεις κανενα μαγειρεμα..αφηνεις και τα παιδια για να ξεκουραστεις λιγο!!!

ΤΖΕΜΙΝΙ κι εσυ γλιτωσες το σημερινο μαγειρεμα!!!καλα να περασετε!!!

ΝΑΚΙ περυσι δεν τα εβγαζες καθολου???εχω ακουσει απο παιδιατρους που λενε οτι καλο ειναι να βγαινουν τα παιδια το χειμωνα εξω καλα ντυμενα βεβαια αλλα να αποφευγοντε οι κλειστοι χωροι λογω ιωσεων!!!τωρα τι ισχυει φανταζομαι εσεις οι μανουλες το γνωριζεται πολυ καλυτερα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...