Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσακια μου δεν σας το κρυβω ντρεπομαι ναι ντρεπομαι:oops::oops::oops::oops:μου ευχηθηκατε ολες για την β επιπεδου κι εγω κανω τοσες μερες να σας γραψω....μπαινω σας διαβαζω αλλα οταν ερχεται η ωρα να γραψω παντα κατι γινεται!!!!!

κατ αρχην χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν οι ιδιες τα μωρακια τους οι αντρες τους και γενικα οποιον ειχαν!!να ειναι χιλιοχρονοι!!!!!!!!!!!!

θελω για μια ακομα φορα να ευχαριστησω δημοσια την ΑΡΓΥΡΩ για τα υπεροχα πραγματακια που μου εστειλε!!!:P:p

ΝΑΚΙ τι σελιδα εχεις???αν θελεις στειλε μου πμ;);)κι εμεις πηγαμε σε ψυχολογο και εφυγα πολυ πιο εκνευρισμενη απ οτι πηγα:evil::evil::evil::evil:

κοριτσακια μου αυτο το καροτσι που εχετε οι περισσοτερες το πηρατε απο το εξωτερικο???υπαρχει περιπτωση να το βρω σε καποιο καταστημα στην Ελλαδα???ψαχνω και στα μεταχειρησμενα αλλα τιποτα:cry::cry:

λοιπον τα νεα μας τωρα......Δευτερα ειχα ραντεβου για β επιπεδου το ειχα κλεισει στο νοσοκομειο 2-3 μηνες πριν αφου λοιπον ξεκινησαμε και πηγαμε με βροχη αερα κλπ κλπ κλπ.....μολις φτασαμε παιρνω τηλ τον γιατρο μου και μου λεει το μηχανημα ειναι χαλασμενο:evil::evil::evil:πηγαινω απο το νοσοκομειο ψαχνει ο ανθρωπος μηπως βγαλει ακρη ποτε θα το φτιαξουν αλλα τιποτα....μου λεει λοιπον η θα περιμενεις ποτε θα φτιαχτει η θα πας εξω......παιρνω τηλ εξω αλλα δεν γινοταν την ιδια μερα οποτε επρεπε να ξαναπαω την επομενη:evil::evil:τι να εκανα????περιμεναμε μεχρι το απογευμα που ειχαμε κι αλλη δουλεια και γυρησαμε αργα στο σπιτακι μας!!!!!η μεση μου και η πλατη μου ειχε ανοιξει στα 2 δεν αντεχα αλλο......την επομενη το πρωι φτου κι απ την αρχη ξαναπαμε ευτυχως στο κεντρο που πηγαμε ειναι το πιο καινουριο και το πιο εξεληγμενο....ειδαμε πρωτα την μπουμπου μας η οποια ειναι μια χαρα!!!το μονο που δεν μπορεσε να δει ηταν τα νεφρα αλλα ειδε γεματη την ουροδοχο κυστη αρα μου ειπε δεν ανησυχουμε γιατι και ενα νεφρο να εχει αυτο λειτουργει καλα!!!!

ο μπεμπης ηταν γυρησμενος και δεν μπορουσε να μετρησει τιποτα:(ετσι λοιπον με εστειλε να φαω γλυκο και να κανω και καμια βολτα και να ξαναγυρησω.....οταν γυρησαμε αυτος ηταν σε πληρη διεγερση....δεν αφηνε τον γιατρο να τον μετρησει εκανε συνεχεια τουμπες τελικα τον μετρησαμε κι αυτον και το μονο που ειπε να προσεχουμε ειναι το ενα του νεφρο το οποιο ειναι 4,7 και το οριο ειναι 5 ειπε να το ξανακοιταξουμε να δουμε αν κανει διαταση!!μετρησε και τον τραχηλο ο οποιος ειναι 4,8 τελικα αν ο τραχηλος δεν μετρηθει κολπικα δεν εχει νοημα να μετρηθει κοιλιακα γιατι δεν μπορει να μετρηθει με ακριβεια!!

μου ειπε σε ενα μην να την επαναλαβουμε για να ξανακοιταξουμε τα νεφρα...αλλα ο γιατρος μου ειπε πως δεν χρειαζεται και οτι με απλο υπερυχο τα νεφρα μπορουμε να τα δουμε!!!αυτο με εχει ανησυχησει λιγο:rolleyes::rolleyes:ειχε τυχει σε καμια σας???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Kάντυ να σου πώ οτι η αδερφή μου έκανε την β επιπέδου 4, ή 5 φορές???

¨Ολο κάτι δεν βλέπαν καλά!

Νάκι:oops: το ξέχασα ρε!

Σκίστη!!!!!!!

Θέλω μια χάρη. Ψωμίζει κάποια από βασιλόπουλο περιστέρι? Θα πάει?

Θέλω κάτι να δεί κ να μου πεί.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα

Κοριτσια δεν εχω μπει εδω κ μερες, ελπιζω να στε ολες καλα.

μπηκα για ευχες στο νικολινι της nunukas !!!

tzini να χαιρεσαι κ συ την αγαπη σου!

φευγω, βιαζομαι δυστυχως, φιλια σε ολες

33E7p2.png

Φιλούτοθ νούφι, δώσε χαιρετισμούς κ στην τουινς!

Λοιπόν επειδή θα λείπω ξαναλέω οτι αφορά το ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ,

ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ δηλ.

OXI TO EBAPOΡΕ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ.

νουνουκα έχει άλλη μια επώνυμη αναφορά ο εφετ

κ άλλη μια το ινκα για το ίδιο προιόν.

Εκτός από την δική μου δηλ.

Μου είπαν οτι έχει δωθεί σήμα κ στο κέντρο ελέγχου στην πάτρα (για εφετ λέω)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα.

Λίγο πριν τα μαζέψω και πάω σπιτάκι μου, είπα να μπω να σας πω ένα γειά!!!

Καταρχάς να ευχηθώ σε όσους γιόρταζαν εχθές.....ή μήπως το έκανα ήδη αυτό εχθές?? Δε θυμάμαι ρε κόρες... συγγνώμη...

Μόλις συνειδητοποίησα πως σε 2 εβδομάδες έχουμε Χριστούγεννα!!!!!!!!!!

Τέλεια!!! Το Σάββατο το βράδυ, θα φτιάξουμε για πρώτη φορά με την αδερφή μου (γιατί τις προηγούμενες χρονιές ήμασταν Αθήνα και η αδερφή μου εδώ) μελομακάρονα!!! Ω ναι... ήρθε νομίζω η ώρα!!! Και εάν βρω και χρώμα ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξω τις επόμενες μέρες και Χρισουγεννιάτικα μπισκότα!

Θέλω να φτιάξω και τρουφάκια, θέλω να φτιάξω και μανταρινάτα, θέλω να φτιάξω και γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα, θέλω να φτιάξω και διακοσμητικά δώρα............. θα κάνουμε και ένα αυθημερόν πήγαινέλα Αθήνα...θα έχουμε και κόσμο ξεκινώντας από την Κυριακή αυτή που μας έρχεται....μη ξεχνάμε, θέλω να φτιάξω τις χριστουγεννιάτικες κάρτες, θέλω να φτιάξω και τα δώρα για τους νονούς αλλά και να πάρουμε τα δώρα για τα διάφορα παιδάκια (για τους μεγάλους το κόψαμε για φέτος... μόνο στον καλό μου...στους υπόλοιπους, συμβολικά πραγματάκια)................. Αυτάάάάάάά.............

Λαέρτα... δεν ξέρω τί θα έκανα στη θέση της ξαδέρφης σου. Όλα ξεκινάνε από το πόση εμπιστοσύνη έχει στο γιατρό της.... Δεν ξέρω όμως τι να σου πω...

Κορίτσιαααααααααααααααααααα..................

lilo-smile-weekend.gif

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Kάντυ να σου πώ οτι η αδερφή μου έκανε την β επιπέδου 4, ή 5 φορές???

¨Ολο κάτι δεν βλέπαν καλά!

Νάκι:oops: το ξέχασα ρε!

Σκίστη!!!!!!!

Θέλω μια χάρη. Ψωμίζει κάποια από βασιλόπουλο περιστέρι? Θα πάει?

Θέλω κάτι να δεί κ να μου πεί.

Χαιδαρι σου κάνει?

Καλησπέρα!

Με έλιωσαν σήμερα τα νινάκια μου ή μάλλον η μεγάλη!! Ενώ συνήθως κοιμούνται μαζί το μεσημέρι και χαλαρώνω κι εγώ λίγο, σήμερα δεν κοιμόταν με ΤΙΠΟΤΑ! Εντωμεταξύ η άλλη έλιωσε για 3 ώρες!! Και βέβαια ξύπνησε ορεξάτη! Τώρα κοιμήθηκε η μεγάλη και η μικρή παίζει μόνη της (ευτυχώς)...

Ελίζα όντως μέσα στην αισιοδοξία! Πόσα πράγματα θέλεις να φτιάξεις;;!!! Σου εύχομαι να τα προλάβεις όλα και να είσαι και μέσα στην καλή διάθεση μετά!!

Εγώ επιτέλους έστησα το δέντρο!! Το έστησα δεν το στόλισα, έτσι;

Κάντυ κι εγώ είχα ξαναπάει για τη Β΄επιπέδου γιατί η μικρή δεν γύριζε να τη δει ο γιατρός όση σοκολάτα κι αν έφαγα! Σημασία έχει ότι είναι καλά τα αποτελέσματα!

Νούφιους φιλούρες!!

Λαέρτα σίγουρα έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο στο πάρεντς

Και η.... μικρή ήρθε σα σκυλάκι στα πόδια μου και με πήρε η μπόχα!! Ανεξάρτητες ανεξάρτητες αλλά στα δύσκολα πάμε στη μανούλα!

Πάαααω!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

ευχαριστώ ξανά μανά οοοοοοοοολες σας!!

κάντυ η witch πουλάει αυτό το καρότσι σχεδόν αχρησιμοποιήτο, τα μωρά της προτιμούσαν το σκούποξυλο!!!!! εχω το τηλ της θες να σε φέρω σε επαφή δεν μπαίνει πολύ συχνά.

Νακι ντρέπομαι δεν έχω μπει στη σελίδα, δεν είμαι χρήστης του φβ αλλά θα γίνω για χάρη σας....στείλτε μου πως θα σας βρω σε πμ φατσοβιβλιούχες

ελίζα να έρθω και γω?:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ποια ειπε για μπισκοτα μελομακαρονα κουραμπιεδες??????επηρεαστηκα!!πηγα σουπερ και πηρα υλικα για μελομακαρονα για μπισκοτακια και μολις εφτιαξα και μια πορτοκαλοπιτα!!!υποψην μελομακαρονα και μπισκοτα δεν εχω ξαναφτιαξει:oops::oops::oops:πηρα και κουπατ Χριστουγεννιατικα!!!εεε ρε τι εχει να γινει!!!και στις 7/1 εχω καμπυλη:shock::shock::shock::shock:

ΝΟΥΝΟΥ ναι με ενδιαφερει για το καροτσι!!ευχαριστω πολυ!!!

για δωστε μου πληροφοριες οσες το εχετε!!εκτος του οτι ειναι βαρυ τι αλλα μειωνεκτηματα εχει???οι θεσεις για τα μωρα ειναι καλες εννοω χωρανε οταν μεγαλωσουν λιγο???γιατι του perego που εχω δει αμφιβαλλω αν χωραει ενος ετους μωρο:shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ για ποιο καροτσι λες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Μπηκα για καληνυχτα...αν ερθει μισό το μνμ σημαινει οτι εχω αποκοιμηθει στον υπολογιστη...

νακι αγαπιουνται τ αγορια σου ε?? τι γλυκο!!!!!

τι σας λεει αυτη η ψυχολογος πια κ σας εχει τρελλανει?? μηπως να βλεπατα καμια αλλη??

καντυ εγω νομιζω αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε ο γιατρος σου, μην αγχωνεσαι!

εγω να δεις τι θελω να φτιαξω αλλά το πότε δεν ξερω:rolleyes: Κανε τωρα τις δοκιμες σου εσυ γτ του χρονου δε θα χεις κ πολύ χρονο!!

Το καροτσι δε νομιζω να εχει αλλο μειονεκτημα εκτος του βαρους...

Εγω το πηρα απο μαγαζι στην πολη μου, το εκθεσιακο ομως σε καλη τιμη.

Τα εβαζα μεσα απο νεογεννητα...δηλ οκ ενος μηνα ηταν οταν καναμε την πρωτη μας βολτα:P

τζινι τι εγινε με τα γαλατα? μπρδευτηκα! γτ δε λες μαρκα, δεν κανει??

ελιζακι μονο και μονο για τη διαθεση που εχεις αξιζεις χιλια μπραβο!!! αν τα προλαβεις κιολας θα σε χρισουμε superwoman 2012!!!;)

σεμιν πολύ σπαστικο αυτο να μην συχρονιζονται τοσο πολύ ειδικα μεσημερι...Δε βαριεσαι...πηρες και το "κερασμα" μετα κ ηρεμησες:tongue:

πηγαμε κεντρο με τον αντρα μου για ψωνια δουλειες....

1ον) κουραστηκα και 2ον) πως φευγουν τα λεφτα ετσι ρε παιδια??? να σου ολο δωρα γιορτες κλπ από τη μια, κατι σαλιαρες, φανελακια, παμπερς, πιατακια κτλ για τα παιδια από την άλλη , γυρισαμε ταπί. Και για τον εαυτο μας ουτε λογος εννοειται...Πως μας καναν ετσι λεω εγω.........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...