Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Απλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σταματήσουν τις αταξίες, τους λες Μη, σε κοιτάνε και γελάνε σα διαολάκια και μετά δωσ του κάτω το κάδρο, για παράδειγμα.

Ετσι γελάνε κι οι δικες μου, σαν να παίζουν, σαν να μας δοκιμάζουν. Η δική μου συμπεριφορά είναι απλή κ κατανοητή. Αν κάνουν την αταξία, ερχεται η τιμωρία.

Πάντως μου δίνεις κουράγιο, γιατί τα μικρά μου είναι σκέτα τερατάκια και και φοβάμαι οτι ποτέ δεν θα αλλάξουν. Σιγά σιγά δηλαδη και ίσως δω διαφορά;

Ξέρω ότι υπαρχουν παιδάκια που άλλαξαν προς το καλύτερο μετα τα 2,5 με 3!Όταν αρχίσαν να έχουν κάποια επικοινωνία με τους γονείς.

Για μενα η συνταγή είναι μία, σε μας τουλάχιστον, επιασε. Να μένεις σταθερή στη θέση σου μεχρι να καταλάβουν ότι δεν αστειεύεσαι!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Ανυπομονω να μα αγκαλιασει ο Μορφεας...αν και μαλλον θ αργησει...

Λαερτα δεν ξερω καθολου γι αυτο που λες...και δεν εχω κ καποιον να ρωτησω.:rolleyes:

λινακι μ αρεσεις γτ μου αγουγεσαι πολύ σταθερη!

σεβη να ρωτηξω τι ειναι αυτη η 'αρνικα'?

παπιτσα πως ημουν στον υπνο σου?? κουκλιτσα εεεε?????????? αμεριμνη σε κανα παραλιάκι??

εχουμε και καλο νεο για την υγεια της μαμας μου!! Για την ωρα τουλαχιστον....αλλά οσο να ναι μια ανακουφιση την πηραμε!! απλά επειδη μου ειχατε ευχηθει οταν το ειπα, ενιωσα την αναγκη να το μοιραστω:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Chemin να σαι καλα που μας ενημερωσες! την σκεφτομουν καιρο!

Γιατι ηθελε η γιατρος τοσο μικρουλα να κανεις εξετασεις; μια χαρα τωρα! μπραβο στο κοριτσακι μας!

Γιατί γενικά άμα την πάρεις αγκαλιά το σώμα της είναι πολύ "λυμένο". Πετάει το ΄να πόδι εδώ το άλλο εκεί, σπαγγάτο :D! Ενώ η άλλη είναι πιο "σφιχτή". Από το μαιευτήριο την είχαν χαρακτηρίσει υποτονική αλλά μας είχαν πει ότι ήταν και εξαιτίας την διαφοράς της με τη μικρή. Η μοίρα των διδύμων! Παρ΄όλα αυτά κάνουν τα ίδια πράγματα πάνω κάτω. Και η μικρή ακόμα δεν έχει κάτσει χωρίς υποστήριξη. Αλλά κανείς δεν ανησυχεί... :rolleyes:.

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Εγώ γέννησα στο Μητέρα, κυρίως σε κουνάκια τα ειχαν, ελάχιστα (1 μερα η μικρή κ 2-3 η μεγαλη) μπήκαν σε θερμοκοιτίδα.

Για να ειμαι ειλικρινής....μου έκαναν κ καλό που τα κρατησαν μεχρι να συνελθω από την καισαρική κ να ερθω λίγο στα ίσια μου...:oops::oops::oops:.

Φυσικά τα εβλεπα καθε μέρα κ μετα από 4-5 μερες περίμενα πώς κ πώς να τις παρουμε στο σπίτι...

Chemin μπραβο στη μικρούλα που τα καταφερε! Κ οι δικές μου κινητικά ήταν πιο αργες σε σχεση με τελειόμηνα μωράκια πχ περπάτησαν αφου έκλεισαν το 14ο μηνα. Ίσως ειναι και θέμα της προωρότητας (Γεννήσαμε σχετικά κοντά σε εβδομάδες, απ' ότι βλέπω! Και υπολογίζω ότι κ εσείς καπου το Φλεβαρη έχετε γενεθλια?)

Κι εγώ βοηθήθηκα από την παραμονή των μωρών στη Μονάδα. Εκτός από την καισαρική είχα και 4 μήνες ακινησίας στην πλάτη. Εννοείται βέβαια πως δεν είχαν κάτι σοβαρό. Μην ντρέπεσαι καλέ!

Έχεις δίκιο για την προωρότητα. Δεν της έβαζα κι εγώ να κάτσουν πολύ γιατί μου είχε πει μια φίλη (που εμπιστεύομαι τη γνώμη της) ότι καλύτερα να το αποφύγω για τη σπονδυλική τους στήλη. Είναι πολύ κινητικές γενικά. Θα την κάνουμε βέβαια την εκτίμηση αφού τη ζήτησε ο παιδίατρος αλλά τώρα που την είδα να κάθεται δεν ανησυχώ.

20 Γενάρη γεννηθήκαμε. Κοντά είμαστε όντως!

Καληνύχτα σε όλες! Τα λέμε αύριο!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Γεια σας, παιδιά!! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι: η ξαδέρφη μου μετά από μια αποβολή έμεινε πάλι έγκυος και ενώ η Παπ-Α βγήκε πολύ καλή ο γιατρός την έστειλε για λήψη τροφοβλάστη. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 2 εβδομάδες την ειδοποίησε ότι το δείγμα είναι ΑΚΥΡΟ. Τώρα της δίνει τις εξής επιλογές: 1/να ξανακάνει τη λήψη τροφοβλάστη

2/να κάνει άμνιο στην 20η εβδομάδα

Αυτή έχει αγχωθεί πολύ και λέει να πάει κατευθείαν για Β' επιπέδου στην 22η. Έχετε ξανακούσει για άκυρο δείγμα? Επίσης φοβάται μην έχει κάνει λάθος ο γιατρός που έκανε τη λήψη και τον καλύπτει ο γυναικολόγος της, στην όποια περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει γιατρό.

Ακούω γνώμες. Φιλιά σε όλες

Από που πήραν δείγμα? Από τη μήτρα σκέτο????

Το έχω ξανακούσει/διαβάσει σίγουρα!

Αν κάνει ξανά τροφοβλάστη, αυξάνονται οι πιθανότητες αποβολής?

Βασικά μπορεί να κάνει τροφοβλάστη τώρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δεν ξέρω καθόλου περί των πιθανοτήτων. Βασικά αυτό είναι το πρόβλημα ότι την κρατάνε στο σκοτάδι, αφού να φανταστείτε είναι στη 16η εβδομάδα και ακόμα δεν της έχουν πει το φύλο (όταν τον ρωταεί όλο της λέει: θα μάθεις!:confused::confused::confused:) Και δεν είναι καμιά χαζή και τώρα τα έχει πάρει...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!!

Εγώ πάλι στη νύστα αλλά αυτή τη φορά θα επικοινωνήσω!!!

Είχαμε παρεούλα χτες πέρασαν φίλοι και συγγενείς από το σπίτι, οι πολύ στενοί να φανταστείτε το σούπερ ήταν ότι έδωσαν και άδεια στον σύζυξ και ήρθε και περάσαμε μαζί το απόγευμα και στολίσαμε και το δεντράκι μας!! Φυσικά έχω ακόμα πολλά μπιχλιμπίδια για γύρω γύρω αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχές σας και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

Τζίνι να χαίρεσαι και την κολώνα σου!!!

Chemin ωραία τα νέα σας και εσάς!! Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι απλά είμαστε περιπτωσάρα τα δίδυμα!!

Gem και τα δικά σας τα νέα πολύ ωραία!!

άρνικα είναι κρεμούλα για μώλωπες και χτυπήματα τύπου τσοκ απαιζίλ που συζητάγαμε άλλη φορά.

Laerta δεν έχω και γω ιδέα από τέτοιες εξετάσεις. Έτσι όπως το ακούω μάλλον θα πήγαινα για β επιπέδου, ούτε άμνιο, ούτε τίποτα.

Περί φθορίου Cristy οι δικοί μου γιατροί οδοντίατρος και παιδοοδοντίατρος (2 διαφορετικά άτομα) είναι αυτής της γνώμης και σίγουρα ας ρωτήσουν όλες οι κοπέλες τους οδοντιάτρους τους και όχι κάποιον που έχει όφελος από την πώληση φαρμάκων. Νομίζω είναι το σωστότερο που είπες!!!! ;)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

να μαι εγω!!

νουνου να την χαιρεσαι την τσουπρα σου!!

ειχαμε και εμεις γιορτη χθες,ηρθαν κατι φιλοι,τα μωρα ξεσαλωσαν και σημερα ξυπνησαν στις 8!!!!!!!!!!!ουαου!!!!

τωρα μολις ξεραθηκαν παλι,αλλα τις φακες δεν τις αγγιξαν οποτε εχω ετοιμο το απογευματινο:tongue:

το δεντρο μας ακομα στη θεση του,βγαζουν ομως συχνα πυκνα καποιες μπαλες και μου τις φερνουν,εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι το δεντρο μας στεναχωριεται πολυ οταν του παιρνουν τα στολιδια αλλα δεν βλεπω να συγκινουνται ιδιαιτερα.Το εβγαλα και φωτο οποτε καποια στιγμη θα σας το βαλω.

χθες ο μεγαλος κοπηκε λιγο στο δαχτυλακι του και εκλαψε λιγο μολις ειδε το αιματακι(λιγο ηταν) και δωστου κλαμα και ο μικρος!!μου εκανε τοση εντυπωση,αγαπιουνται πολυ αυτα καλε!!

αλλα νεα,εγω πηρα σημερα το γιατρο αλλα τελικα μεσα στις γιορτες θα δεχεται μονο εγκυες και γυναικες που μενουν στο εξωτερικο(!!!,ναι ετσι μου ειπαν,τι γιατρο εχω βρε παιδι μου???!!).Οποτε θα πρεπει να παω ή μεχρι τις 19(χλωμο το βλεπω) ή με το νεο ετος.

Μα,γιατι μου εριξαν ακυρο?και εγω απο μια πλευρα στο εξωτερικο μενω.

επισης χθες ειχαμε μεσα σε ολα και την 2η επισκεψη στην ψυχολογο και σας το λεω,εγω αυτη ,μεχρι να τελειωσουμε,θα τις βγαλω το μαλλι.

α!η σελιδα μου εφτασε τα 100 like!ειμαι πολυ χαρουμενη!!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λαερτα εγω ειχα κανει τροφοβλαστη μονο στον εναν και παρολο που σαν εμπειρια δεν ηταν καθολου ευχαριστη και φοβομουν μετα και να αναπνευσω ακομα(μεχρι να περασει η 1 βδομαδα),τωρα αν ξαναεμενα εγκυος μαλλον θα εκανα κατευθειαν τροφοβλαστη(αν μπορουσα οικονομικα) και οχι αυχενικη,αν σκεφτεις οτι η αυχενικη δεν ειναι ουσιαστικα εξεταση αλλα στατιστικο αποτελεσμα.

Βεβαια στην περιπτωση της ξαδερφης σου αλλαζει το πραγμα γιατι ηδη εχει περασει μια δυσκολη διαδικασια(ηδη εχουν καπως "παρεμβει" στην εγκυμοσυνη), οποτε θα ηταν καλη ιδεα να ξαναπαρεμβουν??

μαλλον θα φοβομουν και 2η φορα το ιδιο και οπως και η νουνου θα εκανα μονο την β επιπεδου και τελος.

Ειναι τοσο αναγκη??τι ηλικια εχει?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...