Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σέβη μερσί για τη συμπερίληψη στη λίστα!

Ο μεγάλος μήπως φοβάται μην τον ...παντρέψετε;; Ξεκαθαρίζει από νωρίς τη θέση του το παιδί ;):tongue:!!

Τζίνι έβγαλες άκρη;;

Εγώ μαγείρεψα αλλά δέντρο γιοκ! Στη μιάμιση ώρα κλάταρε η μαδερ οπότε αύριο ..ελπίζω! Μην είμαστε και πλεονέκτες, να ΄μαστε και λογικοί :mrgreen:!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

chemin οντως ειναι καλύτερα τα πραγματα επιτελους!!

αντε να στολισετε κι εσεις, θα το χαζευουν οι μικρες...εμενα δεν του δινουν κ πολύ σημασια βεβαια:rolleyes:

κ εγω εχω το τηλ της σελεστιν...λεω να μην ανησυχουμε ε? μαλλον θα εχει μπλεξει πουθενα η κοπέλα...

σεβη δεν καταλαβα ποια κοπελα της επεσε το παιδι?? δε στροφαρει μερικες φορες...καλά ειναι τωρα??

νυσταζω κ ο μικρος κελαηδάει:evil:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σέβη μερσί για τη συμπερίληψη στη λίστα!

Ο μεγάλος μήπως φοβάται μην τον ...παντρέψετε;; Ξεκαθαρίζει από νωρίς τη θέση του το παιδί ;):tongue:!!

αχαχα!!!!!! σωστα!!! εργενης απο κουνια!!:tongue::tongue:

Τζίνι έβγαλες άκρη;;

Εγώ μαγείρεψα αλλά δέντρο γιοκ! Στη μιάμιση ώρα κλάταρε η μαδερ οπότε αύριο ..ελπίζω! Μην είμαστε και πλεονέκτες, να ΄μαστε και λογικοί :mrgreen:!!

τι καλο εφτιαξες, δε μας ειπες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Chemin 1.5 ωρα η μαμα κ τελος!

Παλι αυριο!

Ναι καλε κλαμα....με το σκα σου σου εχουν ερωτα!

Τζεμ η κοπελα που τους κανει τα εμβολια στο Ικα,της επεσε ο μικρος μου!

Απ'οτι καταλαβα τον ζυγισε ορθιο σε αλλη ζυγαρια κ πηγε να περπατησει αυτο πανω στη ζυγαρια κ επεσε με τα μουτρα στο πατωμα!

Οντως εχει χαθει εδω κ καιρο η Σελεστιν! πειτε κανενα νεο μολις μαθετε!

Διαφημίσεις

NUNU Χρονια πολλα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!

TZINI και εσυ τον αντρουλη σου,και συντομα κοντα σας!

Λοιπον αρνικα βαζω και εγω που χτυπησε ο μεγαλος στον παιδικο αλλα το κουτι εγραφε οχι στα δερμστα παιδιων,πηρα ξανα την παιδιατρο μου ειπε είνια φυτικη αυτη να βαλεις. Ο μικρος είναι καλυτερα αλλα σε υπερενταση,σημερα θα κοψω το φλεξονταιτ γιατι μαλλον αυτο το δημιουργει και μου ειπε να του δωσω aerious σιροπι,αντε να δουμε.

Λοιπόν στα γρήγορα γιατί κυνηγάω να γλιτώσω ανώμαλες προσγειώσεις:

Σελεστίν καλά, περάσανε ένα μήνα ιώσεις αλλά ok.

Μαγείρεψα αυτό: http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo-sti-gastra-me-aromatikes-patates.html , το ΄χω ξανακάνει, με παραλλαγές στα λαχανικά. Πολύ ωραίο!

Η μεγάλη έκατσε για πρώτη φορά χωρίς να στηρίζεται. Είναι αργά το ξέρω. Σηκώνεται εδώ και καιρό αλλά δεν καθόταν χωρίς υποστήριξη. Ο γιατρός μας έχει ζητήσει νευρολογική εκτίμηση γιατί είναι ολίγον σα λυμένη στο σώμα. Ένα θέμα που τον προβλημάτιζε ήταν κι αυτό. Πάλι καλά!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Γεια σας κορίτσια! Εχω καιρό να μπω, τρέχω με τις δουλειές του σπιτιού και με τρέχουν και τα μικρα! Στολισαμε το δέντρο μας και μεις :D άντε και του χρόνου με υγεια!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ :D:D

p1Utp3.png

Mpougos οταν πηγα η αδερφη μου στο φαρμακειο να μου παρει αρνικα,της ειπαν η ιδιοκτητρια να της φτιαξει αυτη γιατι οντως ειναι φυτικη κ πιο δυνατη απο την "ετοιμη"!

Απο εσας την εμαθα.....δεν θυμαμαι απο ποια! ειπαμε ροκφορ!:tongue:

Chemin να σαι καλα που μας ενημερωσες! την σκεφτομουν καιρο!

Γιατι ηθελε η γιατρος τοσο μικρουλα να κανεις εξετασεις; μια χαρα τωρα! μπραβο στο κοριτσακι μας!

Διαφημίσεις

Γεια σας, παιδιά!! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι: η ξαδέρφη μου μετά από μια αποβολή έμεινε πάλι έγκυος και ενώ η Παπ-Α βγήκε πολύ καλή ο γιατρός την έστειλε για λήψη τροφοβλάστη. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 2 εβδομάδες την ειδοποίησε ότι το δείγμα είναι ΑΚΥΡΟ. Τώρα της δίνει τις εξής επιλογές: 1/να ξανακάνει τη λήψη τροφοβλάστη

2/να κάνει άμνιο στην 20η εβδομάδα

Αυτή έχει αγχωθεί πολύ και λέει να πάει κατευθείαν για Β' επιπέδου στην 22η. Έχετε ξανακούσει για άκυρο δείγμα? Επίσης φοβάται μην έχει κάνει λάθος ο γιατρός που έκανε τη λήψη και τον καλύπτει ο γυναικολόγος της, στην όποια περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει γιατρό.

Ακούω γνώμες. Φιλιά σε όλες

120247mcv711uxx1.gif

Γεια σας, παιδιά!! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι: η ξαδέρφη μου μετά από μια αποβολή έμεινε πάλι έγκυος και ενώ η Παπ-Α βγήκε πολύ καλή ο γιατρός την έστειλε για λήψη τροφοβλάστη. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 2 εβδομάδες την ειδοποίησε ότι το δείγμα είναι ΑΚΥΡΟ. Τώρα της δίνει τις εξής επιλογές: 1/να ξανακάνει τη λήψη τροφοβλάστη

2/να κάνει άμνιο στην 20η εβδομάδα

Αυτή έχει αγχωθεί πολύ και λέει να πάει κατευθείαν για Β' επιπέδου στην 22η. Έχετε ξανακούσει για άκυρο δείγμα? Επίσης φοβάται μην έχει κάνει λάθος ο γιατρός που έκανε τη λήψη και τον καλύπτει ο γυναικολόγος της, στην όποια περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει γιατρό.

Ακούω γνώμες. Φιλιά σε όλες

θα ρωτήσω να μάθω. Δεν έχω ιδέα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες !!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά μικρή νουνούκα!

Χρόνια πολλά μεγάλε αρουραίε!!

Πάντα γεροί και δυνατοί!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κορίτσια νυστάζω! και τη μούλωξα και λιγάκι το μεσημεροαπόγευμα..

πάω για νάνι.

Μόνο αυτή τη σελίδα διάβασα, αλλά βλέπω καλά είστε σε γενικές γραμμές.

Φιλάκια!

Τζεμ, νομίζω ότι σε κάποιο όνειρο σε είδα λέει?? άσχετο!

Paulo Coelho

Καλησπέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Και επί της "λίστας".

εκτός της νουνού, οι άλλες που δεν μπήκανε τα μωράκια σας ΜΕΝΝ ή μπήκανε για πάρα πολύ λίγο, γεννήσατε σε Δημόσιο νοσοκομείο???

(Δεν αναφέρομαι στην Frosobal που γέννησε παιδιά- μπουλούκια-τύφλα νάχουν τα τελειόμηνα μονά)

Εγώ γέννησα στο Μητέρα, κυρίως σε κουνάκια τα ειχαν, ελάχιστα (1 μερα η μικρή κ 2-3 η μεγαλη) μπήκαν σε θερμοκοιτίδα.

Για να ειμαι ειλικρινής....μου έκαναν κ καλό που τα κρατησαν μεχρι να συνελθω από την καισαρική κ να ερθω λίγο στα ίσια μου...:oops::oops::oops:.

Φυσικά τα εβλεπα καθε μέρα κ μετα από 4-5 μερες περίμενα πώς κ πώς να τις παρουμε στο σπίτι...

Chemin μπραβο στη μικρούλα που τα καταφερε! Κ οι δικές μου κινητικά ήταν πιο αργες σε σχεση με τελειόμηνα μωράκια πχ περπάτησαν αφου έκλεισαν το 14ο μηνα. Ίσως ειναι και θέμα της προωρότητας (Γεννήσαμε σχετικά κοντά σε εβδομάδες, απ' ότι βλέπω! Και υπολογίζω ότι κ εσείς καπου το Φλεβαρη έχετε γενεθλια?)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...