Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για πειτε βρε κορίτσια κι εσεις τη γνωμη σας.

Η μεγαλη μου κόρη έχει ένα θεμα με το φοβο...

Δηλαδή κατα καιρούς, μπορεί να τρομαξει με απλά πραγματα χωρίς λόγο και αιτία! Κι όταν λέω να τρομαξει, εννοώ να πανιάσει από το φόβο κ να ουρλιαζει λες κ βλέπει μπροστά της κανενα τέρας...

Όταν λέω απλα πραγματα:

-ενα λουτρινο αρκουδακι,

-μαξιλαρακια με ζωακια

-φουσκωτα παιχνιδια θαλασσης

-τη θεια της (που λατρευει) όταν εκανε μια φουσκα με την τσιχλα της

-τον παππου της όταν μπήκε στο σπίτι την νυχτα κ τον εβλεπε να ερχεται απο το σκοταδι

-τον ανεμιστηρα

κ νομίζω εχει ενα θέμα και με τις καμπανες, γιατί ενω λέμε για ζωακια κ πραγματα πχ ρολοι, πώς κάνουν, όταν της λέω ότι η καμπάνα κάνει ντιν-νταν, σαν να ξαφνιαζεται κ φωναζει "όκι! όκι!".

Τι να την κάνω? Να την πιεζω ή να αδιαφορώ? Την τελευται φορά με ένα μικρο αρκουδακι τύπου μπρελόκ, επεμενα να της λέω ότι ειναι καλό, να την προτρεπω να το παρει, χωρίς αποτελεσμα...

Συμβαίνει αυτό κ σε άλλα παιδάκια?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Τζίνι κι εγω συνήθεια θέλω να τους γινει, κ δεν εμπιστευομαι κ πολύ τα προιοντα που "δεν πειραζει να τα φάνε".....

Μεχρι να μαθουν να φτυνουν θα δουμε με τι θα πλενουμε τα δοντια μας!

Ναι, τα πάω σταθμό από τον Ιούλιο, είμαι πολύ ευχαριστημενη. Αν εξαιρέσεις τις ιωσεις, απο τις οποιες έχουμε ηρεμήσει το τελευταίο καιρό, έχουν μεγαλη διαφορά, στην επικοινωνία κυρίως.

Εσεις με την καινουργια γυναίκα? Όλα καλά?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Κριστυ για σενα!!!

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

Ευχαριστώ για τη λίστα...

Αυτό ξέρω κι εγώ, αλλα ακόμα δε δεχονται την οδοντοβουρτσα στο στομα τους! Μήπως να πλένω τα δοντια μου μπροστα τους μπας κ θέλουν να με μιμηθούν μετά? Τελως παντων...

Αλλες ερωτήσεις:

α.Μετα τα δυο δηλ. θα καταλαβαίνουν να φτύνουν την οδοντοκρεμα? ή υπαρχουν ειδικες που δεν πειραζει κ να τις καταπιούν ?

β.Οσο για τον παιδοοδοντίατρο χρειαζεται να παμε τα παιδια να τα δει όταν βγαλουν τα δοντακια, ανεξαρτητα από το αν εχουν κάποιο προβλημα ή όχι? (Κατι τετοιο ειχα διαβασει, δε θυμαμαι που!). Εσεις τι κάνατε?

α. Συνήθως στα 2 δεν φτύνουν. Εμένα είναι 4,5 κι ακόμη. Βάζεις μικρή ποσότητα παιδικής οδοντόβουρτσας (όσο ένα μικρό μπιζέλι) και τους δείχνεις τις κινήσεις. Ξεπλένεις εσύ κατά το δυνατός καλύτερα με το δάχτυλο ή με καθαρή οδοντόβουρτσα πλέον. Θεωρητικά οι παιδικές οδοντόπαστες είναι ασφαλείς για κατάποση,

β. Γύρω στα 3 καλό είναι να έχει γίνει η πρώτη επίσκεψη.

Εμείς το έχουμε αμελήσει...

Για πειτε βρε κορίτσια κι εσεις τη γνωμη σας.

Η μεγαλη μου κόρη έχει ένα θεμα με το φοβο...

Δηλαδή κατα καιρούς, μπορεί να τρομαξει με απλά πραγματα χωρίς λόγο και αιτία! Κι όταν λέω να τρομαξει, εννοώ να πανιάσει από το φόβο κ να ουρλιαζει λες κ βλέπει μπροστά της κανενα τέρας...

Όταν λέω απλα πραγματα:

-ενα λουτρινο αρκουδακι,

-μαξιλαρακια με ζωακια

-φουσκωτα παιχνιδια θαλασσης

-τη θεια της (που λατρευει) όταν εκανε μια φουσκα με την τσιχλα της

-τον παππου της όταν μπήκε στο σπίτι την νυχτα κ τον εβλεπε να ερχεται απο το σκοταδι

-τον ανεμιστηρα

κ νομίζω εχει ενα θέμα και με τις καμπανες, γιατί ενω λέμε για ζωακια κ πραγματα πχ ρολοι, πώς κάνουν, όταν της λέω ότι η καμπάνα κάνει ντιν-νταν, σαν να ξαφνιαζεται κ φωναζει "όκι! όκι!".

Τι να την κάνω? Να την πιεζω ή να αδιαφορώ? Την τελευται φορά με ένα μικρο αρκουδακι τύπου μπρελόκ, επεμενα να της λέω ότι ειναι καλό, να την προτρεπω να το παρει, χωρίς αποτελεσμα...

Συμβαίνει αυτό κ σε άλλα παιδάκια?

Νομίζω είναι φάση.

Εμάς κατά καιρούς παραπονιέται για μερικά παιχνίδια ότι "την κοιτάνε". Λούτρινα μπεμπέ κυρίως.

Βρήκαμε ευκαιρία και τα μαζέψαμε να τα πλύνουμε να τάχουμε έτοιμα για τα μωρά.

Εκεί που μας την έχει δώσει, είναι που ώρες ώρες αφού πέσει για ύπνο παραπονιέται ότι "η γωνία του τοίχου κουνιέται". Χαμός γίνεται...

Αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα της, ορθάνοιχτη και την πείθουμε ότι μόλις φωνάξει θα είμαστε εκεί...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα γιορτάζω την κόρη μου πρώτη φορά επισήμως!!!χοχο!!! Και φυσικά και ο πάπικ μου!!! ξύπνησα με μια γλύκα έχω να σας πω!!

Κατά τ άλλα η νύστα συνεχίζεται, τους λόγους ας μην του επαναλαμβάνουμε και γίνομαι βαρετή αλλά σίγουρα νυστάαααζω και σήμερα. Χτες κουτούλαγα κιόλας, πιστεύω το καταλάβατε :tongue::tongue::tongue:

Για τις οδοντόκρεμες να σας πω ότι εγώ ψάχνοντας στο φαρμακείο να βρω κάποια οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο δεν είχαν να μου υποδείξουν καμία. Οπότε παραμένω στο σκέτο νεράκι. Το στοιχείο που δε θέλουμε είναι το φθόριο, οπότε άμα βρείτε κάποια μάρκα σφυράτε και στις υπόλοιπες γιατί

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/12/blog-post_1833.html πράγμα το οποίο ισχύει το γνωρίζω από τότε που ήμουν μωρό!!!!

Εγώ όταν τα πλένω μαζί τους το πιάνουν το νόημα, αλλά υπάρχουν βράδυα που βαριέμαι να το κάνω και ντρέπομαι για λογαριασμό μου.

Τζίνι αντέχεις;

Cristy πιστεύω είναι καθαρά του νοσοκομείου. Εγώ τον Κων τον πήρα 2020 και την Νικόλ 1990, γέννησα στο Αλεξάνδρας και εκεί δεν τα κρατάνε χωρίς λόγο. Είναι υγιή; τρώνε; είναι 2κιλά; δρόοοομο! Και που έκατσα μέσα τόσο ήταν από μακακία τους με την Νικόλ δε χρειαζόταν, ο Κων είχε θέμα με το οξυγόνο όταν γεννήθηκε και βγήκε σε 5μέρες ενώ γεννήθηκε 2300, η Νικ αντιθέτως γεννήθηκε 2080 και μου την δώσανε 2 μέρες μετά στο δωμάτιο, μετά την ξαναπήρανε:evil::evil:.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcSjVaB73-oAANpRXO2JejN9KtXHiM2H3nmugXVkEOqU_zlGvFrTB3pmT1bo

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά και καλά στους Νίκους σας και στις Νικούλες σας και σε όσες γιορτάζετε!!!!!

Nunu μου να χαίρεσαι την Νικολέτα σου!!! να την καμαρώνεις πάντα, να σε κάνει υπερήφανη μανούλα!!! Να περάσετε καλά στην πρώτη σας επίσημη γιορτούλα!!!!

RKdwp3.png

Καλημερα!!!

να χαιρεστε οσους γιορτάζουν!!!

νουνουκα κ εσυ χρονια πολλά για τη νικολ σου!!!!!!!!!!!!!! Να την καμαρώσεις κοπελάααααρα!!!

Δεν το ηξερα οτι το φθοριο κανει τοση ζημια:rolleyes:

τζινι καλά ειμαστε σε γενικες γραμμες.με λιγες μυξες φυσικα:rolleyes: Τωρα τους κραταω και συχνα μονη μου και παλευεται το πραγμα.. Αλλά ειπαμε, ο μεγαλος δυσκολος στο φαγητο (θελει δηλαδη καραγκιοζιλικια απο ενα σημειο και μετα) και ο μικρος δυσκολος στον υπνο (δεν κοιμαται νωρις, ξυπναει τα βραδια και μετα δεν τον ξαναπαιρνει ευκολα ο υπνος και θηλαζω).

Εσεις παλι εμετο μωρε?? Τι ταλαιπωρια ειναι αυτη...

να χαιρεσαι και τον αντρα σου!!! τον καπετανιο σου!!! την κολώνα του σπιτιου σου!!!! Ποτε θα ερθει αληθεια?? θα κανετε μαζι γιορτες??

λινακι δεν ξερω και πολλα γι αυτη την ηλικια αλλα καλυτερα να μην την πιεζεις. Θα ειναι απο αυτα που ξεπερνανε μονα τους τα παιδια σιγα σιγα. Απλά να της εξηγεις οτι δεν εχει τπτ να φοβαται και ισως να εχεις τα παιχνιδια σε κοινη θεα περισοοτερο.

σεβη εισαι αστερι με τις λιστε σου!!

παω ο μεγαλος μπηκε στο μπανιο με την περπατουρα!!:shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Nουνου, συνονόματη του σκαλδάλου,

Μίλα με την λαέρτα να μου πεί κάτι που με επείγει.

Απέσυρε πασίγνωστη εταιρεία με γάλαταμ γιαούρτια ικλπο ΟΛΑ τα γάλατα για παιδιά μακρά διαρκείας ''φρέσκα'' κ καλά. Μπάινω σε σελίδες να διαβάσω κ τις κατεβάζει αυτόματα!

Πήγα χτες κ είχαν πρόβήμα έλληψη είπαν.

Σήμερα μου είπαν γωνστοί που δουλελυουν εκεί (τόσα χρόνια εκεί πάω!) οτι δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τα ργανοληπιτκά στοιχεία στο γάλα.

Βασικά συγκεκριμένη πατρίδα είχε θέμα?

¨ηταν από πάντα?

Τί σκατά έχει γίνει.

Μπουγε αυτό που δίνεις εσύ σε φρέσκο το δίνω, μάλλον έδινα εγώ.

Κ επίσης μου είπαν για χυμο από βουνα, βιολογικής πάλι, απέσυραν συγκακριμένη παρτίδα! κ από αυτό έπερνα.

γαμω το στανιό μου μέσα, τί έχει γίνει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα.

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν.

Αυτά περί "επικινδυνότητας του φθορίου" δεν τα πολυπιστεύω. Από την άλλη υπάρχει εγκεκριμένο σκεύασμα φθορίου (παστίλιες apoflux) για παιδιά το οποίο και προωθούσε η εταιρία στην οποία δούλευα ως ιατρικός επισκέπτης προ διορισμού μου. Πάντα συμβουλευόμασταν τους καθηγητές της παιδοδοντίας και ΟΛΟΙ ήταν υπέρ με μελέτες κλπ.

Από τότε υπήρχε η σχετική "παραφιλολογία" στην οποία όμως κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν έδινε βάση.

Παρά ταύτα η χρήση του συγκεκριμένου σκευάσματος προτείνεται κυρίως σε παιδιά που θεωρούνται "υψηλού κινδύνου" για τερηδόνα. Η τιμή του σκευάσματος είναι πολύ μικρή (της τάξης του ποσού της παιδικής ασπιρίνης). (Δεν υπάρχει δηλ κέρδος από την προώθησή του).

Η χρήση φθοριούχου οδοντόπαστας σε παιδιά θεωρείται υψίστης σημασίας, όπως επίσης και η φθορίωση που γίνεται συνήθως μετά τα 4 έτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, εμπιστευτείτε τον ΠΑΙΔΟ- οδοντίατρό σας (όχι απλό οδοντίατρο, ούτε και παιδίατρο). Αυτοί είναι και πιο πρόσφατα ενημερωμένοι.

Τουλάχιστον προ 12ετίας που δούλευα στην εταιρία, δεν είχα συναντήσει μη ενημερωμένο παιδοοδοντίατρο. Όλοι τους ήταν αρκετά σοβαροί.

Κατά τα άλλα ΧΑΛΑΡΑΑΑ σήμερα.

Πήγα στον ντοκ χτες και ενώ τα κορίτσια μου είναι καλά, ο τράχηλός μου έχει αρχίσει και λεπταίνει... πέσαμε στο 2,7 με 2,5 εκατοστά. Σύσταση: τεμπελίτιδα.

Οπότε σήμερα στ΄ αυγά μου. Μόνο κομμωτήριο θα πάω γιατί έχω μια ρίζα ΝΑΑΑΑ.

Και επί της "λίστας".

εκτός της νουνού, οι άλλες που δεν μπήκανε τα μωράκια σας ΜΕΝΝ ή μπήκανε για πάρα πολύ λίγο, γεννήσατε σε Δημόσιο νοσοκομείο???

(Δεν αναφέρομαι στην Frosobal που γέννησε παιδιά- μπουλούκια-τύφλα νάχουν τα τελειόμηνα μονά)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κριστι εγω γεννησα σε δημοσιο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στην πολη μου κ ειμαι πόλύ ευχαριστημενη.

τελικα με ολες αυτες τις ερευνες κτλ δεν ξερεις τι να πιστεψεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!!

Νunu να χαίρεσαι την κοράκλα την όμορφη!!! Και τον μπαμπά αν κατάλαβα καλά!!

Τζίνι εσένα γιορτάζει ο άντρας ο πελαγίσιος; Να τον χαίρεσαι!!

Για τα δοντάκια μια φίλη μου θυμάμαι είχε από πολύ νωρίς κάτι σαν πλαστική οδοντόβουρτσα που κάπως την έβαζε στο δάχτυλό της και καθάριζε τα δοντάκια του μωρού. Δεν θυμάμαι, θα ρωτήσω. Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι ειδικά το γάλα πρέπει να καθαρίζεται από τα δόντια από την αρχή.

Λινάκι μου θύμισες τη βαφτιστήρα μου που είχε τρόμο με το τραγούδι «Σκα σκα σκα σου σου». Είχε ένα cd με διάφορα παιδικά τραγούδια και όποτε έφτανε σε αυτό φοβόταν, έκλαιγε και ζητούσε να το περάσουν. Ποιος ξέρει τι βάζουν με το μυαλό τους και τι συνδέσεις κάνουν…

Gemini είδες πώς βελτιώνονται τα πράγματα, σε αυτή τη φάση; Μετά νομίζω το μεγάλο γέλιο είναι όταν σηκωθούν και περπατήσουν. Εμένα που πιάνονται από παντού και σηκώνονται τώρα, τα 'χω δει όλα!! Και ο μαραγκός που θα μας κλείσει τα σκαλάκια έχει τρεις εβδομάδες που τον περιμένουμε!!!

Κρίστυ, εγώ Ιασώ, 35 εβδομάδων, 2240, 1920, 1 εβδομάδα θερμοκοιτίδα και μία απλή παρακολούθηση. Τίποτα σοβαρό δεν είχαν απ' ότι κατάλαβα. Για τον τράχηλο, πιστεύω ότι κατέχω ρεκόρ γκίνες: 5 χιλιοστά πριν την 20η εβδομάδα, (με περίδεση εννοείται).

Ρε κορίτσια είδα τη Celestine στον ύπνο μου! Μέρες τώρα σκέφτομαι να της στείλω μήνυμα να δω τι κάνει και όλο το ξεχνάω με το χαμό. Στον ύπνο θυμάμαι όλα όσα ξεχνάω μες στη μέρα!! Ελπίζω να είναι καλά έχω ανησυχήσει. (θα το στείλω το μήνυμα μόλις ποστάρω, υπόσχομαι!! )

Εμείς κάπως καλύτερα είμαστε, εγώ δηλαδή. Τέλειωσα με τη δουλειά. Η μαμά κάπως προσπαθεί και βοηθάει. Σήμερα ευελπιστώ να μαγειρέψω ένα πολύ ωραίο φαγάκι (μου χει λέιψει το μαγείρεμα φαγητών που να γουστάρω ρε παιδί μου) ΚΑΙ να στήσω το δέντρο μπας και το στολίσουμε μέχρι το ΣΚ.

Φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημέρα.

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν.

Αυτά περί "επικινδυνότητας του φθορίου" δεν τα πολυπιστεύω. Από την άλλη υπάρχει εγκεκριμένο σκεύασμα φθορίου (παστίλιες apoflux) για παιδιά το οποίο και προωθούσε η εταιρία στην οποία δούλευα ως ιατρικός επισκέπτης προ διορισμού μου. Πάντα συμβουλευόμασταν τους καθηγητές της παιδοδοντίας και ΟΛΟΙ ήταν υπέρ με μελέτες κλπ.

Από τότε υπήρχε η σχετική "παραφιλολογία" στην οποία όμως κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν έδινε βάση.

Παρά ταύτα η χρήση του συγκεκριμένου σκευάσματος προτείνεται κυρίως σε παιδιά που θεωρούνται "υψηλού κινδύνου" για τερηδόνα. Η τιμή του σκευάσματος είναι πολύ μικρή (της τάξης του ποσού της παιδικής ασπιρίνης). (Δεν υπάρχει δηλ κέρδος από την προώθησή του).

Η χρήση φθοριούχου οδοντόπαστας σε παιδιά θεωρείται υψίστης σημασίας, όπως επίσης και η φθορίωση που γίνεται συνήθως μετά τα 4 έτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, εμπιστευτείτε τον ΠΑΙΔΟ- οδοντίατρό σας (όχι απλό οδοντίατρο, ούτε και παιδίατρο). Αυτοί είναι και πιο πρόσφατα ενημερωμένοι.

Τουλάχιστον προ 12ετίας που δούλευα στην εταιρία, δεν είχα συναντήσει μη ενημερωμένο παιδοοδοντίατρο. Όλοι τους ήταν αρκετά σοβαροί.

Κατά τα άλλα ΧΑΛΑΡΑΑΑ σήμερα.

Πήγα στον ντοκ χτες και ενώ τα κορίτσια μου είναι καλά, ο τράχηλός μου έχει αρχίσει και λεπταίνει... πέσαμε στο 2,7 με 2,5 εκατοστά. Σύσταση: τεμπελίτιδα.

Οπότε σήμερα στ΄ αυγά μου. Μόνο κομμωτήριο θα πάω γιατί έχω μια ρίζα ΝΑΑΑΑ.

Και επί της "λίστας".

εκτός της νουνού, οι άλλες που δεν μπήκανε τα μωράκια σας ΜΕΝΝ ή μπήκανε για πάρα πολύ λίγο, γεννήσατε σε Δημόσιο νοσοκομείο???

(Δεν αναφέρομαι στην Frosobal που γέννησε παιδιά- μπουλούκια-τύφλα νάχουν τα τελειόμηνα μονά)

Καλημερα,εγω γεννησα στο Ιασω και οι μικρες μετα απο παρεμβαση του γυναικολογου,δεν μπηκανε θερμοκοιτηδα.Η ολη "φασαρια" εγινε για την μεγαλη που γεννηθηκε 2440,μιλαμε δηλ.για 60 γραμ.ειναι λοιπον και λιγο στον γυναικολογο για το αν θα μιλησει.Γεννησα στις 35 εβδομαδες με καισαρικη φυσικα.Χρονια πολλα αν εχεις καποιον που να γιορταζει.

498ap2.png

nZqvp3.png

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

Linaki G κοριτσι+κοριτσι, 34+4! 2080+2180...15 μερες μενν!

Chemin κοριτσι+κοριτσι, 35! 2240+1920.....7 μερες μενν!

Καλησπερα σας!!!

Σημερα καναμε την 2η δοση στο εμβολιο της γριπης,φυσικα ειχαν ελλειψη τα φαρμακεια αλλα τα βρηκα!

Μεχρι να γυρισω ειχα αφησει την πεθερα μου με τα μικρα κ τα ειχε παρει η κοπελα να τα ζυγισει κ να μετρησει το υψος!

Της επεσε μου ειπε ο μικρος κ εκανε ενα καρουμπαλο μεγαλο στο μετωπο!

Κ της ειπα αυτηνης πριν φυγω,περιμενε με δεν θα αργησω! σαν να το ηξερα!

Τεσπα....του εβαλα αρνικα αλλα οταν ηρθαμε στο σπιτι!

Τωρα που λετε για φοβους,ο μεγαλος κλαιει με το τραγουδι "ελα βρε χαραλαμπη" απο τα ζουζουνια!

Κ ο μικρος φοβαται κ κλαιει με ενα αγιο βασιλη που τους πηρε η πεθερα μου! περπαταει κιολας κ να το κλαμα!

Κριστυ στα δημοσια νοσοκομεια ειναι πολυ καλυτερα απο οτι στα ιφιωτικα στο θεμα των θερμοκοιτιδων!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...