Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νουνού, κι εγώ!!! Πολύ!!! Καλημέρα!!!!!

Νάκι, πήρες τελικά τα κρόκς με το γουνάκι? Λέω να τα πάρω για τα μωρα. Καμιά άλλη κοπέλα έχει εμπειρίες με τις συγκεκριμένες παντόφλες?

Ποιες άλλες έχετε να μου προτείνετε?

δεν τα πηρα τελικα γιατι πηγα στο μαγαζι και μου ειπαν οτι τα χειμωνιατικα δεν τα βγαζουν σε 20 ή 21 που ηθελα.Ξεκινανε τα νουμερα απο 23 αν θυμαμαι καλα,οποτε θα μας ηταν τεραστια!!

περιμενω προταση για το μενου..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Τελικά Laerta το άλλαξα το μενού. Γιατί εμένα μου άρεσε αλλά ο ΜΙΚΕ ξέχασα να σου πώ οτι έχει κόψει το κρέας και θα έπρεπε να κάνω 2 φαγητά!!

Τελικά κράτησα την σαλάτα. Αλλά θα φτιάξω και άλλη μία με κοκκινο λάχανο και ασπρο και λίγο καρότο. Και για φαγητό πήρα τσιπούρες που θα τις ψήσω στην λαδόκολα. Πένες με καπνιστό σολωμό κρέμα γάλακτος και βότκα και πέστροφα καπνιστή με λίγη μαγιονέζα. Είχα φτιάξει και κάτι γίγαντες απο χτες θα βάλω και αυτούς σε ένα πήλινο και τελείωσε!!!

Γιατι σκέφτηκα ότι όπου πάνε κρέας θα τους βγάζουν..Ας κάνω την διαφορά/ Εχω και λευκό γεροβασιλείου!

Επίσης, Σέβη, για τα δόντια λένε στην Αμερική από το πρώτο δοντάκι με γάζα και αργότερα με οδοντόβουρτσα. Οδοντόκρεμα μετά τα 2. Τα ίδια μας είπε και φίλη μας οδοντίατρος, όχι ότι έχουμε αρχίσει τίποτα ακόμα. Δεν μας αφήνουν να βάλουμε χέρια στο στόμα τους, ούτε πόσα καινούρια δόντια έχουν δεν ξέρουμε.

ακριβως αυτο μας είπαν και εμας,να πλενουμε με σκετο νερο και μετα τα 2 με οδοντοκρεμα.Στην περιοχη μας εχουμε και μια καλη παιδοοδοντιατρο που ειναι φανταστικη με τα παιδια,σε ενημερωνει αναλυτικα και στο ιατρειο είναι με στολη "πυτζαμας" και δεν τους τρομαζει

Καλησπέρα.

Στολίσαμε κι εμείς!!!

Christmas spirit! φοράμε κέρατα φέτος (όχι σκούφους - ιδέα του συζύγου- να ανησυχήσω???) κ έχουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως Χριστουγεννιάτικη μουσική στο CD.

Κ επειδή αγχώνομαι με ότι θυμάμαι:

Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε και πόσο έμειναν (αν έμειναν) τα μωράκια σας στη ΜΕΝΝ?

Πιστεύετε ότι έχει να κάνει με το μαιευτήριο αν είναι δημόσιο ή ιδιωτικό?

Μόλις έμαθα για 2 περιπτώσεις, σε διαφορετικά - ιδιωτικά κ τα δύο- μαιευτήρια.

Η μία γέννησε στις 37 εβδ. 2 μέρες, πάνω από 2 κιλά το κάθε μωρό και χρειάστηκαν (όχι πολύ, αλλά χρειάστηκαν) θερμοκοιτίδα και η άλλη 36 εβδομάδων ακριβώς, επίσης πάνω από 2 κιλά το κάθε μωρό και μπήκαν ΜΕΝΝ για 25 μέρες!!!

νόμιζα ότι σ΄ αυτές τις εβδομάδες κ με αυτό το βάρος γέννησης παίρνεις τα μωρά μαζί σου στο σπίτι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Κριστυ για σενα!!!

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

νουνουκα & λαερτα τα φιλιά μου!

ματσμουτς και σε σένα!!! ;););)

δεν τα πηρα τελικα γιατι πηγα στο μαγαζι και μου ειπαν οτι τα χειμωνιατικα δεν τα βγαζουν σε 20 ή 21 που ηθελα.Ξεκινανε τα νουμερα απο 23 αν θυμαμαι καλα,οποτε θα μας ηταν τεραστια!!

περιμενω προταση για το μενου..

οκ, ευχαριστώ!! το μενού θέλει μελέτη, σίγουρα θα κρατήσω κάποια πιάτα από τα περυσινά γιατί πολύ μου άρεσαν και κάπκεϊκς για γλυκό. τα υπόλοιπα θα τα διαλέξω λίγο αργότερα αλλά θα τα γράψω κι εδώ για να πάρω κι εγώ ιδέες! Έχουμε και ρεβεγιον λίγο αργότερα!!!

Τελικά Laerta το άλλαξα το μενού. Γιατί εμένα μου άρεσε αλλά ο ΜΙΚΕ ξέχασα να σου πώ οτι έχει κόψει το κρέας και θα έπρεπε να κάνω 2 φαγητά!!

Τελικά κράτησα την σαλάτα. Αλλά θα φτιάξω και άλλη μία με κοκκινο λάχανο και ασπρο και λίγο καρότο. Και για φαγητό πήρα τσιπούρες που θα τις ψήσω στην λαδόκολα. Πένες με καπνιστό σολωμό κρέμα γάλακτος και βότκα και πέστροφα καπνιστή με λίγη μαγιονέζα. Είχα φτιάξει και κάτι γίγαντες απο χτες θα βάλω και αυτούς σε ένα πήλινο και τελείωσε!!!

Γιατι σκέφτηκα ότι όπου πάνε κρέας θα τους βγάζουν..Ας κάνω την διαφορά/ Εχω και λευκό γεροβασιλείου!

ωραία, μια χαρά, ειδικά πένες με σολωμό??? μιααααααμ!!! και το κρασάκι λέει... :D:D:D

120247mcv711uxx1.gif

Ήρθα κ εγώωωω!

Ψιλοκλαταρισμένη εώς κλαταρισμένη.

Φρίκη αυτή η γκρίνια. Αλλά να το χαιρετήσω αυτό.

Ο μικρός δεν είναι πολύ καλά. Κάτι έχει, έκανς λίγο εμετό πριν του δώσω το γάλα, οπότε το γύρισα σε λίγο χαμομηλάκι.

Χορταρέα το έχεις κ στην κουζίνα πάντως!

Σέβη πολύ καιρό τώρα βάζψ ελάχιστη οδοντόπαστα κ πλένουν τα δόντια τους τα δίδυμα.

Μπούγε πώς είναι τα τέκνα?

Μας κ εμένα πέρυσι μου έκανε κόπλα ο μικρός με τα σκουφιάα,αλλά καταλάβαινε οτι χωρίς σκουφί.... βόλτα γιόκ!

Νάκι θέλω φωτογραφία το δέντρο!!!!!

Τζεμ πώς είστε?

Ελίζα τους έδινα ρυζάλευρο με ζωμό.

Λινάκι δεν θυμόμουν οτι έχεις κ εσύ αυτό το ωραίο καρότσι! Πώς είσαι?

Νουνούκα που ξενυχτάς κ έχεις νύστα????

Κρίς από οτι έχω ακούσει το βάρος παίζει καθοριστικό ρόλο για μενν κλπο κ ανάλογα την πολιτική του μαιετηρίου. Σώθηκες δηλ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!

Και του χρόνου, κορίτσια σ' όσες στολίσατε!!!

Ζιτα, Ελίζα πώς πάνε τα ζουζουνάκια σας?

ακριβως αυτο μας είπαν και εμας,να πλενουμε με σκετο νερο και μετα τα 2 με οδοντοκρεμα.Στην περιοχη μας εχουμε και μια καλη παιδοοδοντιατρο που ειναι φανταστικη με τα παιδια,σε ενημερωνει αναλυτικα και στο ιατρειο είναι με στολη "πυτζαμας" και δεν τους τρομαζει

Αυτό ξέρω κι εγώ, αλλα ακόμα δε δεχονται την οδοντοβουρτσα στο στομα τους! Μήπως να πλένω τα δοντια μου μπροστα τους μπας κ θέλουν να με μιμηθούν μετά? Τελως παντων...

Αλλες ερωτήσεις:

α.Μετα τα δυο δηλ. θα καταλαβαίνουν να φτύνουν την οδοντοκρεμα? ή υπαρχουν ειδικες που δεν πειραζει κ να τις καταπιούν ?

β.Οσο για τον παιδοοδοντίατρο χρειαζεται να παμε τα παιδια να τα δει όταν βγαλουν τα δοντακια, ανεξαρτητα από το αν εχουν κάποιο προβλημα ή όχι? (Κατι τετοιο ειχα διαβασει, δε θυμαμαι που!). Εσεις τι κάνατε?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Να αυτο-συμπεριληφθώ στη λίστα?:D:D:D

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

Linaki G κοριτσι+κοριτσι, 34+4! 2080+2180...15 μερες μενν!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ήρθα κ εγώωωω!

Ψιλοκλαταρισμένη εώς κλαταρισμένη.

Φρίκη αυτή η γκρίνια. Αλλά να το χαιρετήσω αυτό.

Ο μικρός δεν είναι πολύ καλά. Κάτι έχει, έκανς λίγο εμετό πριν του δώσω το γάλα, οπότε το γύρισα σε λίγο χαμομηλάκι.

Χορταρέα το έχεις κ στην κουζίνα πάντως!

Σέβη πολύ καιρό τώρα βάζψ ελάχιστη οδοντόπαστα κ πλένουν τα δόντια τους τα δίδυμα.

Μπούγε πώς είναι τα τέκνα?

Μας κ εμένα πέρυσι μου έκανε κόπλα ο μικρός με τα σκουφιάα,αλλά καταλάβαινε οτι χωρίς σκουφί.... βόλτα γιόκ!

Νάκι θέλω φωτογραφία το δέντρο!!!!!

Τζεμ πώς είστε?

Ελίζα τους έδινα ρυζάλευρο με ζωμό.

Λινάκι δεν θυμόμουν οτι έχεις κ εσύ αυτό το ωραίο καρότσι! Πώς είσαι?

Νουνούκα που ξενυχτάς κ έχεις νύστα????

Κρίς από οτι έχω ακούσει το βάρος παίζει καθοριστικό ρόλο για μενν κλπο κ ανάλογα την πολιτική του μαιετηρίου. Σώθηκες δηλ.

Καλησπέρα Τζίνι!

Τι επαθε μωρέ το μικρούλι? Ελπιζω όλα καλά.

Το καροτσι μου το ειχε παινεψει η Τζασμιν κ όταν το βρήκα σε προσφορά το "τσίμπησα", κ δεν το μετανιωσα, αν και οι κυριες δεν το καταδέχονται πια, θέλουν κάτω ή "κακαλιά"...:)

Εγω τρεχω κ δε φτανω, δουλεια, σπίτι κ παιδια, Βέγγος σωστός...! Εννοειται πως δεν παραπονιεμαι, θα ήμουν αχαριστη αν το εκανα, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμη λίγο χρόνο κ για μένα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...