Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μαςμους, κουράγιο!!! Υπερβολικά νωρίς!!! Χαμομήλι να τους δίνεις κι όχι γάλα αν δεν παει 07:30!!! Πωπω, και στη δουλεια μετά πάλι με παιδιά? Μάλλον με λεξοτανίλ παραμάσχαλα θα την έβγαζα, κι αυτό χλωμό... :P:p:p

κ ενα γρηγορο ανεκδοτακι...

~ πως λεγεται στ αγγλικα ο μεθυσμενος μπαμπας που θελει να μεθυσει τη

νταντά?

~ o dirla dad dirla dada!!:tongue::tongue:

τα μεγάλα πνεύματα!!!! το έχω πει κι εγώ παλιότερα εδώ!!!! χαχαχα!!! είναι όμως υπέροχο το ανεκδοτακι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kalhmera!!!!!

πσιτ πσιτ πσιτ.

Μάλλον δεν μας κάνει. το βλέπω.

περκέ ρε συ? σου'χω νέα κι εγώ...

Ελίζα, ρύζι και πάλι ρύζι. Και καθόλου λάδι. Εγώ δίνω και γάλα χωρίς λακτόζη για 1-2 μέρες και κόβεται καπάκι. Καλή τύχη και να πίνει νεράκι συχνά να μην αφυδατωθεί..

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Άλλο ένα πρωινό που ξύπνησε ο μικρός με το σ...ό έως τους ώμους!!!!

- πρώτη φορά από τότε που γεννήθηκαν, πήγα να "τα βγάλω" δυο φορές όταν του έβγαζα τα ρούχα και την πάνα!!!!

Μια σκέτη ομορφιά!!!!

Εκτός από λαπά, κρέμα ρυζάλευρο αντί για φρούτα και ultraluvure (ή καπως έτσι..), τί να κάνω??????????

Μας, όταν μπω στο ΦΒ (μην περιμένεις άμεσα) θα σε δω (το ίδιο ισχύει και για σένα Τζινι...δε σε έχω ξεχάσει). Όσο για τις συνταγές τις Λοβ, μπες στο τόπικ "Χριστούγεννα 2012".

ωχ μωρε...κριμα και γι αυτον κριμα και για σενα...

ultra levure γιατι παιρνει?? εγω το παιρνω αυτο οταν πινω αντιβιωση για να προλαβω μην κανω μυκητες

Kalhmera!!!!!

πσιτ πσιτ πσιτ.

per que?

τα μεγάλα πνεύματα!!!! το έχω πει κι εγώ παλιότερα εδώ!!!! χαχαχα!!! είναι όμως υπέροχο το ανεκδοτακι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περκέ ρε συ? σου'χω νέα κι εγώ...

Ελίζα, ρύζι και πάλι ρύζι. Και καθόλου λάδι. Εγώ δίνω και γάλα χωρίς λακτόζη για 1-2 μέρες και κόβεται καπάκι. Καλή τύχη και να πίνει νεράκι συχνά να μην αφυδατωθεί..

κι εδω το ιδιο ειπα!! πίασε κοκκινο που λενε!!!!!!!!

τι κανετε εσεις? με τη δουλεια εχεις κανα νεο?

εγκω πτωμα πάλι. Τωρα κοιμουνται και λεω να ξαπλωσω εστω κανα 10λεπτο

SV6vp3.png

LWoFp3.png

λινακι δουλειες ολες στα πεταχτα νομιζω κανουμε...και ο μαυρος κυκλος νααααα ενα πραγμα!! μας αναπληρωνουν ομως τα ζουζουνια μας ε???

Με το παραπάνω, θα έλεγα... Χτες η μεγάλη μου κόρη μου ειπε για πρώτη φορά "παπάω" και με έκανε να λιώσω......... Θέλω να τις φάωωωωωω!!!!

δεν τα κραταει ο συζυγος...χμμ...κ εγω δεν τον εχω αφησει μονο μαζι τους γτ πιστευω θα δυσκολευτει...το εκανα προχτες μονο για κανα διωρο το πρωι κ με τυψεις κιολας, ενω εκεινος δεν ειχε προβλημα.Τι κακο πραγμα να εισαι συγκεντρωτικη...αυτο το προβλημα δε θα το ξεπερασω ποτε μου φαινεται. Μαλλον πρεπει να εξασκηθω λιγο!

Κι εγω το ίδιο λάθος κάνω! Μάλλον πρεπει να χαλαρώσουμε για να μην κλαταρουμε. Και να αρχίσουμε να μοιραζουμε δουλειες κ ευθυνες!

Λινάκι, κοιτάω την ηλικία των παιδιών σου και απορώ που καταλαβαίνουν το καρεκλάκι της τιμωρίας. Και εμείς προσπαθούμε με το πάρκο να κόψουμε λίγο κάποιες κακιές συμπεριφορές, όπως το τρελό δάγκωμα, με αμφίβολη επιτυχία. Δεν ξέρω ρε παιδάκι μου τι ακριβώς καταλαβαίνουν από όσα τους λέμε... τα μπερδεύουμε και με τις δύο γλώσσες, φοβάμαι ότι δεν θα μιλήσουν για καιρό ακόμα. Ειδικά ο Μίλτος. Πρέπει σε αυτή την ηλικία να εκτελούν απλές εντολές, του στυλ Φέρε μου τη μπάλα, ή Δώσε μου το βιβλίο; Γιατί δεν το κάνουν, να ανησυχώ; Μάλλον όχι, το κάθε παιδί διαφορετικό και όλα στον καιρό τους.

Σίγουρα ειναι το κάθε παιδί διαφορετικό. Η μεγαλη μου κόρη παντα ειναι πιο "μπροστα" απο την μικρή σε αυτα που κάνει. Ξέρω δίδυμα που το κοριτσακι μίλουσε με φρασουλες 18-20 μηνών κ ο αδερφός της, αρχισε να μιλά μετα τα δύο(μεχρι τοτε μαμα-μπαμπα και παππου-γιαγια ελεγε μόνο).

Μιλάτε δύο γλώσσες στο σπίτι? Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, καθυστερει κ άλλο την ομιλία.

Οσο για την τιμωρία την καταλαβαίνουν πολύ καλά, αλλα παιζει ρόλο κι ο χαρακτήρας του παιδιού, αν εχει περισσοτερο πεισμα, χρειαζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, δηλ. χρόνο κ υπομονη.

Οι δικές μου στην αρχή -16 μηνών περίπου- έδειχναν ότι δεν καταλαβαιναν κ συνέχιζαν τη λάθος συμπεριφορά, (διαφοροι συγγενεις μου έλεγαν ειρωνικά ότι ειναι πολύ μικρά για τιμωρίες) περασαν κάποιες ημερες χωρίς κανένα αποτελεσμα κ μετα σιγά-σιγά αρχισαν να αλλάζουν τα πραγματα. Οι τιμωρίες έχουν μειωθει τελευταία, αλλά έχουμε παντα τα σκαμπανεβάσματά μας, καθώς δεν λειπουν κ τα ουρλιαχτά κ οι υστερίες μας ώρες-ώρες...,, Υπαρχουν κάποιες -ιδανικές!-φορές, που απλά τους λέω ήρεμα "μην το κάνεις αυτό αγαπη μου, δεν θέλω να σε βάλω τιμωρία" κ δεν το κάνουν.

εμεις ειμασταν σε μια κουνι μεχρι σχεδον 5 μηνων!μετα τα χωρισα

Kαι τις δικές μου μεχρι τον 5ο τις ειχα σε μια κουνια (70Χ140) κάθετα, τη μια διπλα στην άλλη....

κ ενα γρηγορο ανεκδοτακι...

~ πως λεγεται στ αγγλικα ο μεθυσμενος μπαμπας που θελει να μεθυσει τη

νταντά?

~ o dirla dad dirla dada!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Πολύ καλό.... !!!! Δεν το ειχα ακούσει!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Δεν ευχήθηκα περαστικά στα αρρωστα μωράκια και μαμαδες!

Ελίζα κι εγω όταν έχουν διαρροια, ρύζι και γαλα με λιγοτερη λακτοζη τους δίνω.

Κάποια κοπέλα ρώτησε για καροτσάκι? Το σιλβερ κρος εχουμε,και, σε αντίθεση με το χρώμα του (μαυρο), μας εβγαλε ασπροπροσωπους! Ειναι ελαφρύ, κλείνει ευκολά κ περνάει ακόμα και απο πορτα ασανσερ.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

σαλάτα ρόκα με φρεσκο κρεμμυδακι, παρμεζάνα και βαλσάμικο με ελάχιστο μέλι, τηγανιά χοιρινή με μανιτάρια, πουρε για συνοδευτικό, μπορείς και πατάτες φούρνου, βάλε και καμια σπανακόπιτα ή/και κάνα σουφλέ αν σου φαίνονται λιγα και για γλυκό φτιάξε ένα τσιζκέικ βυσσινο.

120247mcv711uxx1.gif

σαλάτα ρόκα με φρεσκο κρεμμυδακι, παρμεζάνα και βαλσάμικο με ελάχιστο μέλι, τηγανιά χοιρινή με μανιτάρια, πουρε για συνοδευτικό, μπορείς και πατάτες φούρνου, βάλε και καμια σπανακόπιτα ή/και κάνα σουφλέ αν σου φαίνονται λιγα και για γλυκό φτιάξε ένα τσιζκέικ βυσσινο.

Απο κατάλογο γκουρμέ!! Θα τα φτιάξω! Κατσε να γράψω λίστα σουπερ μαρκετ

Ευχαριστώ!!!!

λινακι μπραβο που σε ακουνε τα ζουζουνια!! Δινε μας μαθήματα!

Ετοιμο το ειχες το μενου καλε?!!!! σουπερ!

Κορίτσια θα έρθουν αυριο οι κουμπάροι μου που ζούν Ολλανδία, με το μωρό τους 4 μηνών. Τι να ετοιμάσω για φαγητό???

συμφωνω με τη λαερτα...επισης αντι για τηγανια μπορεις να κανεις και ρολο κοτοπουλο (το παιρνεις απο κρεοπωλειο ετοιμο), το ψηνεις με πατατουλες και ειναι πολύ γιάμι!!

Ερωτηση.....

Απο ποτε ξεκιναμε να βουρτσιζουμε τα δοντακια των μικρων κ με τι;

ειχαμε μιλησει με τον παιδιατρο τις προαλλες χαριτολογώντας για τον μικρο που εχει δοντακια κ ειχε πει οτι υπαρχουν οδοντοκρεμες για τοσο μικρα παιδακια. Απ οσο ξερω, πιο πολύ υποτιθεται οτι πρεπει να τα βουτσιζουν/καθαριζουν για να τους μεινει η συνηθεια και οχι για το καθαρισμα αυτου καθ΄αυτου...

μολις τελειωσα σιδερο.ειπα να το κανω τωρα μιας και καταφερα να κοιμηθω λιγο το μεσημερι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

αχ βρε κοριτσια,δεν σας προλαβαινω!!χαθηκα λιγο μεχρι να διαβασω τα νεα σας,τοσο καιρο εχω να μπω??

περαστικα στα αρρωστα μωρα,ελπιζω τουλαχιστον τις γιορτες να ειμαστε ολοι οκ!!

εγω σερνομαι και θα την πεσω αμεσα..

λαερτα τρελαινομαι για τις συνταγες σου και τις ιδεες σου!!θα προτινεις και ενα εορταστικο μενου γιατι θελω να γιορτασουμε σπιτι μας φετος.

μας αγωνιστικους χαιρετισμους με τα ξυπνηματα.Απο τα αγρια χαραματα ομως βρε παιδι μου!!μηπως τα βαζεις πολυ νωρις το βραδυ?

τα δικα μας νεα.Οι εργασιες στο σπιτι πανε με πολυ αργο ρυθμο ,σημερα περιμεναμε τον ηλεκτολογο αλλα δεν φανηκε.Αντε να δουμε..Την παρασκευη θα ριξουμε μια ματια σε πλακακια.Αλλα τα κουφωματα ειναι φωτια!!παραθυρο και χιλιαρικο!!ελεος!!

χθες το βραδυ στολισαμε με τον αντρα μου το δεντρο!!!!!!!δεν θα γινοταν να ειναι και τα μωρα εκεινη την ωρα.Το δεσαμε τελικα σε 2 πλευρες και στην κατω σειρα δεν εβαλα μπαλες.Οχι οτι δεν φτανουν τις αλλες.

Το πρωι λοιπον σηκωθηκαν και τους πηγα κατευθειαν στην τζαμαρια.Μολις το ειδαν κοιτουσαν καλα καλα(ειναι και ψηλο,τους εκανε εντυπωση).Πλησιασαν λιγο και μετα αρχισαν να παιζουν με τα παιχνιδια τους.Δηλ για 1η μερα πηγαμε πολυ καλα,το δεντρο και ολα τα στολιδια στην θεση τους:D

δεν θυμαμαι τωρα κατι αλλο.

ασχετο:τι θα κανω με τον μεγαλο που δεν δεχεται κανενα ειδος σκουφου στο κεφαλι του??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Μπηκα για μια γρηγορη καλημερα!!

μΑς τι να πω κοριτσι μου. υπομονη με τον ύπνο...ή μαλλον την αυπνία!

Και σηκωνεσαι πρωι πρωι και να εχεις να πας στη δουλεια με ενα σωρο παιδακια φουλ στην ενεργεια....χαρα στο κουραγιο σου!! Και τωρα που το σκεφτομαι..αμαν...τι θα κανω κ εγω του χρονου?:shock::shock:

Τι θα κάνεις, υπομονή θα κάνεις κι εσύ και θα παίρνεις βαθιές ανάσες. Γίνεται να μη γυρίσουμε στη δουλειά; Δε γίνεται; Μακάρι τα δικά σου τα καμάρια να κοιμούνται καλύτερα από τα δικά μου.

Kalhmera!!!!!

πσιτ πσιτ πσιτ.

Πάλι στο ψάξιμο δηλαδή; Υποθέτω μιλάς για τη γυναίκα, δεν παίρνει και πολλές στροφές το άτιμο πρωινιάτικα.

Καλημέρα...

Μας, όταν μπω στο ΦΒ (μην περιμένεις άμεσα) θα σε δω (το ίδιο ισχύει και για σένα Τζινι...δε σε έχω ξεχάσει). Όσο για τις συνταγές τις Λοβ, μπες στο τόπικ "Χριστούγεννα 2012".

Ευχαριστώ! Θα πάω να το κοιτάξω κάποια στιγμή και να ψάξω, είναι κι αρκετές σελίδες.

Μαςμους, κουράγιο!!! Υπερβολικά νωρίς!!! Χαμομήλι να τους δίνεις κι όχι γάλα αν δεν παει 07:30!!! Πωπω, και στη δουλεια μετά πάλι με παιδιά? Μάλλον με λεξοτανίλ παραμάσχαλα θα την έβγαζα, κι αυτό χλωμό... :P:p:p

Ένα λεξοτανίλ θα το θελα κάθε πρωί, η αλήθεια να λέγεται. Δεν το πίνουν μωρέ Λαερτα το χαμομήλι, ούτε να το φτύσουν δε θέλουν. Όταν προσπαθώ να τους δώσω νερό αντί για γάλα απλά δεν ηρεμούν και κλαίνε και είμαστε πάλι ξύπνιοι όλοι. 7.30 δεν ξυπνάγανε ούτε στα καλύτερα τους, μέχρι τις 7 το πολύ. Τώρα βέβαια έχουν ξεφύγει τελείως, δεν το συζητώ. 5.30 και οι δυο σήμερα αλλά η νύχτα μαρτυρική με το Μίλτο στο κρεβάτι μας να στριγογυρίζει όλο το βράδυ. Είναι βουλωμένη η μυτη του, δεν του βάλαμε ορό χτες βράδυ και το πληρώσαμε.

Τώρα πριν από δυο λεπτά τον είδα να έρχεται μπουσουλώντας από την κρεβατοκάμαρα! :shock: Ξανακοιμήθηκε ο πατέρας του κι αυτός δραπέτευσε.

Σίγουρα ειναι το κάθε παιδί διαφορετικό. Η μεγαλη μου κόρη παντα ειναι πιο "μπροστα" απο την μικρή σε αυτα που κάνει. Ξέρω δίδυμα που το κοριτσακι μίλουσε με φρασουλες 18-20 μηνών κ ο αδερφός της, αρχισε να μιλά μετα τα δύο(μεχρι τοτε μαμα-μπαμπα και παππου-γιαγια ελεγε μόνο).

Μιλάτε δύο γλώσσες στο σπίτι? Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, καθυστερει κ άλλο την ομιλία.

Οσο για την τιμωρία την καταλαβαίνουν πολύ καλά, αλλα παιζει ρόλο κι ο χαρακτήρας του παιδιού, αν εχει περισσοτερο πεισμα, χρειαζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, δηλ. χρόνο κ υπομονη.

Οι δικές μου στην αρχή -16 μηνών περίπου- έδειχναν ότι δεν καταλαβαιναν κ συνέχιζαν τη λάθος συμπεριφορά, (διαφοροι συγγενεις μου έλεγαν ειρωνικά ότι ειναι πολύ μικρά για τιμωρίες) περασαν κάποιες ημερες χωρίς κανένα αποτελεσμα κ μετα σιγά-σιγά αρχισαν να αλλάζουν τα πραγματα. Οι τιμωρίες έχουν μειωθει τελευταία, αλλά έχουμε παντα τα σκαμπανεβάσματά μας, καθώς δεν λειπουν κ τα ουρλιαχτά κ οι υστερίες μας ώρες-ώρες...,, Υπαρχουν κάποιες -ιδανικές!-φορές, που απλά τους λέω ήρεμα "μην το κάνεις αυτό αγαπη μου, δεν θέλω να σε βάλω τιμωρία" κ δεν το κάνουν.

Ναι, μιλάμε Ελληνικά εγώ κι Αγγλικά ο άντρας μου γιατί είναι Αμερικάνος, το ξέρω οτι θα αργήσουν περισσότερο να μιλήσουν. Τα βλέπω οτι καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Και το Μη το ξέρουν τι σημαίνει, και το οτι μπαίνουν στο πάρκο όταν συνεχίζουν κάποια αταξία το έχουν ψιλοκαταλάβει. Απλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σταματήσουν τις αταξίες, τους λες Μη, σε κοιτάνε και γελάνε σα διαολάκια και μετά δωσ του κάτω το κάδρο, για παράδειγμα.

Πάντως μου δίνεις κουράγιο, γιατί τα μικρά μου είναι σκέτα τερατάκια και και φοβάμαι οτι ποτέ δεν θα αλλάξουν. Σιγά σιγά δηλαδη και ίσως δω διαφορά;

μας αγωνιστικους χαιρετισμους με τα ξυπνηματα.Απο τα αγρια χαραματα ομως βρε παιδι μου!!μηπως τα βαζεις πολυ νωρις το βραδυ?

τα δικα μας νεα.Οι εργασιες στο σπιτι πανε με πολυ αργο ρυθμο ,σημερα περιμεναμε τον ηλεκτολογο αλλα δεν φανηκε.Αντε να δουμε..Την παρασκευη θα ριξουμε μια ματια σε πλακακια.Αλλα τα κουφωματα ειναι φωτια!!παραθυρο και χιλιαρικο!!ελεος!!

χθες το βραδυ στολισαμε με τον αντρα μου το δεντρο!!!!!!!δεν θα γινοταν να ειναι και τα μωρα εκεινη την ωρα.Το δεσαμε τελικα σε 2 πλευρες και στην κατω σειρα δεν εβαλα μπαλες.Οχι οτι δεν φτανουν τις αλλες.

Το πρωι λοιπον σηκωθηκαν και τους πηγα κατευθειαν στην τζαμαρια.Μολις το ειδαν κοιτουσαν καλα καλα(ειναι και ψηλο,τους εκανε εντυπωση).Πλησιασαν λιγο και μετα αρχισαν να παιζουν με τα παιχνιδια τους.Δηλ για 1η μερα πηγαμε πολυ καλα,το δεντρο και ολα τα στολιδια στην θεση τους:D

δεν θυμαμαι τωρα κατι αλλο.

ασχετο:τι θα κανω με τον μεγαλο που δεν δεχεται κανενα ειδος σκουφου στο κεφαλι του??

Κατά τις 9 τα βάζω για ύπνο, νωρίς είναι αυτό; Γκρινιάζουν και νυστάζουν από τις 8, δεν κάθονται παραπάνω ξύπνια. Το χω πάρει απόφαση, έβγαλα παιδιά βρυκόλακες.

Ωραία ακούγεται που στολίσατε. Εμείς λέμε να το κάνουμε το Σάββατο το πρωί, με τα παιδιά ξύπνια. Χαζομάρα; Θα δείξει. Εννοειται θα το δέσουμε κι ο Θεός βοηθός.

Και τα δύο τα δικά μου δε θέλουν σκούφους με τίποτα, και το καλοκαίρι τα καπέλα με τα χίλια ζόρια. Κι έχω και κάτι ωραίους σκούφους... μες στο σπίτι πρέπει να τους φοράμε, τετοιο κρύο που κάνει όταν κλείνει το αιρκοντίσιον.

Με το καλό να τελειώσετε και τις εργασίες και να χαρείτε το σπίτι σας. Ακριβά όλα, βέβαια, αλλά αν σας κάνουν καλή δουλειά αξίζει.

Κρατάω το Μίλτο αγκαλιά τώρα που γράφω και τρίζει ο άτιμος τα δόντια του. Μππρρρ, ανατριχίλα.

Πολλές καλημέρες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Επίσης, Σέβη, για τα δόντια λένε στην Αμερική από το πρώτο δοντάκι με γάζα και αργότερα με οδοντόβουρτσα. Οδοντόκρεμα μετά τα 2. Τα ίδια μας είπε και φίλη μας οδοντίατρος, όχι ότι έχουμε αρχίσει τίποτα ακόμα. Δεν μας αφήνουν να βάλουμε χέρια στο στόμα τους, ούτε πόσα καινούρια δόντια έχουν δεν ξέρουμε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Νουνού, κι εγώ!!! Πολύ!!! Καλημέρα!!!!!

Νάκι, πήρες τελικά τα κρόκς με το γουνάκι? Λέω να τα πάρω για τα μωρα. Καμιά άλλη κοπέλα έχει εμπειρίες με τις συγκεκριμένες παντόφλες?

Ποιες άλλες έχετε να μου προτείνετε?

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσια!!

εχει μια βροχη απιστευτη...πολύ κλειστος καιρος σημερα!! Τελεια ειναι!

νακι ετσι ειναι τα κουφωματα πανακριβα:rolleyes:ειναι σημαντικα ομως για θερμομονωση και ηχομονωση....

αντε ωραια και το δεντρακι σας ορθιο!! αφου τωρα στην αρχη ειναι οκ, δε νομιζω να το πειραξουν μετα!

θα κανετε γιορτη σπιτι σας! μπραβο, κι εσυ θαρραλέα εισαι!!

Μας θα δειξει πως θα ειναι και τα δικα μου τοτε γτ γενικά απ οτι εχω καταλαβει αλλαζουν οι συνήθειες!! κι εγω 9 τα βαζω για υπνο, αντε να παει 9:30 αλλά το νωριτερο που ξυπνανε ειναι 7. εχει να κανει και με το γαλα τι ωρα θα το εχουν πιει....συνηθως κατα τις 8:30 ξυπνανε.

νουνουκα & λαερτα τα φιλιά μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...