Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΑ δωσε μερικες ημερες στην κυρια προσαρμογης,και ελπιζω να πανε ολα καλα!

Εμεις αρρωστοι με βηχα τρελο και πρωτη φορα ο μεγαλος ολη την ημερα ειναι υποτονικος,τον βαζεις στον καναπε και δεν κουνιεται!! Μετα απο αυτο θελει σίγουρα παιδιατρο σήμερα..

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό Χριστουγεννιάτικο μήνα!!!!

Νουνού... μου θυμίζεις το γνωστό και διαφημιστικό spot της μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών και ειδών σπιτιού!!!! - είναι ίσως η μόνη τους διαφήμιση που μου αρέσει!!!! Με γεμίζει προσμονή.... Όσο για τον παιδότοπο, μπορείς να μου πεις σε ποιο μέρος της Ν.Σμύρνης? (αν και έχω φύγει, παίζει να μου χρειαστεί σε κάποιο από τα χειμωνιάτικα ΣΚ που επιστρέφουμε). Εάν συχνάζεις πάντως εκεί, έχω να σου προτείνω ένα καλό, ή τέλος πάντων συμπαθητικό...

Ζητάκι... περαστικά σας! Να πας οπωσδήποτε στο γιατρό... γιατί όσο "ξεκούραστο" και εάν είναι, χίλιες φορές το παιδί να είναι ζωηρό αλλά γερό!

Κρίστυ...με το καλό να δεις σήμερα τα μωρουλίνια σου!!!

Αργυρώ... και ο Φιλιππάκος μου όταν αλλάζει πλευρό ή όταν από το πάνω μέρος της κούνιας πάει στο κάτω (ε... να μην κάνει καμιά βόλτα??) κλαίει! Έτσι, περιμένω πάντα λίγο και μόνο εάν συνεχίσει τρέχω... (στην αρχή βέβαια με το κιχ ήμουν πάνω από την κούνια του...με τον καιρό όμως, τον έμαθα)

Τζέμ και Αγαπηtwins... και του χρόνου!!!! μακάρι η θαλπωρή και η μαγεία από τα φωτάκια να δράσει "ηρεμιστικά" στα παιδάκια σας!!!

Τζίνι... τί αυτοκόλλητο έχουν τα προστατευτικά που έχεις βάλει πάνω στα βέγκε??? την απλή ταινία??? Έχεις δοκιμάσει να τα βγάλεις μετά για να δεις εάν αφήνει σημάδι?? Έχω το ίδιο πρόβλημα με τη Νάκι...

Τα δικά μας νέα... ο μικρός ή που τον πείραξε κάτι που έφαγε την περασμένη εβδομάδα ή που έχει κολλήσει κάτι... όλο ευκοίλια κάνει και γίνεται... από τα μπατζάκια του φεύγουν :?!!! Και ενώ είναι που είναι μαμάκιας, τώρα που δεν αισθάνεται καλά.... σαν τα πιθηκάκια που γαντζώνονται πάνω στις μαμάδες τους είναι...(και 'γω η πιθηκίνα!)

Το Σάββατο το μεσημέρι έφτιαξα για πρώτη φορά σούπα κολοκύθας (σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συνταγή!!!).... ήθελα να τη δοκιμάσω γιατί σκεφτόμουν να την κάνω σαν ορεκτικό την παραμονή πρωτοχρονιάς......σε μικρή ποσότητα, σε ποτήρι για την ακρίβεια, με μια γουλιά κρέμας γάλακτος στη μέση!

Τί υπέροχη που ήταν??????? Θύμιζε σούπα σε γκουρμέ εστιατόριο! και όχι γιατί την έκανα εγώ... πανεύκολη συνταγή που από μόνη της γίνεται έτσι!!!! ένα καζάνι θα έτρωγα!!!!! Και ευτυχώς άρεσε και στα αγόρια (τα μικρά γιατί το μεγάλο... δεν ενθουσιάστηκε κιόλας).

Πω πω ... πείνασα!!!

Καλό απόγευμα!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

ΑγάπηTwins... (xi xi)... είδα τα μπισκοτάκια σας Αγ.Βασίληδες από την άλλη... Τί τέλειοι που είναι??????????????????????????????????????

Σου έχω ερωτήσεις:

α. την πάστα με το χρώμα για το σκούφο, που την βρίσκεις?

β. το στυλό για τα μάτια??? διευκρίνηση please

γ. τα σακουλάκια στα οποία τα έχεις βάλει, που τα βρήκες????????

Σου γράφω από 'δω, σορρυ κιόλας, αλλά έτσι θα δουν οι διδυμομανούλες τί υπέροχα πράγματα έφτιαξες!!!!!

Ξανά και του χρόνου!!!!

Ερώτηση: τα παιδιά που ήταν όταν τα έφτιαχνες?????????????????

Hello.

Κύρα καλά αποτελέσματα με τη β επιπέδου.

Κρίστυ εγώ τους χώρισα πολύ γρήγορα γιατί κλωτσιούνταν συνεχώς.

Νουνού κι εγώ τσατίζομαι μέσα στην κρίση κάποιοι προσπαθούν να μας ξεζομίσουν. Γι'αυτό κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον.

Τζέμ συμφωνώ...με το φερμουάρ χαχαχαα.

Κορίτσια οι σκανδαλιές και οι ζημιές μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά προσέξτε μην χτυπάνε. Είναι η ηλικία τώρα πο εξερευνούν τον κόσμο.

Σήμερα είχαμε συγκέντρωση στον παιδικό οι γονείς και μένα δεν μου είπαν τίποτα :?. Μου είπαν όλα άψογα με τα μικρά, ότι δεν είχαν πρόβλημα στην προσαρμογή γιατί λειτουργούν υποστηρικτικά ο ένας με τον άλλον.

Τα καλά των διδύμων!

Νουνού μου είπαν ότι τα Χριστούγεννα θα κλείσουν 15 μέρες :evil: το ήξερες;

Αυτός ο μήνας πήγε όλος με απεργίες και στάσεις. Αν εγώ δεν τους πληρώσω θα φταίω;

Διαφημίσεις

Οποια απο εσας θελει ας συμπληρωσει τα στοιχεια της να της στειλει η pampers δωρο πανες! υπαρχει κ η διαφημιση στην tv! Βαλτε αλλο e-mail π.χ του αντρα σας,οτι σας το στελνει!;)

http://www.pampers.gr/home

γεια σας κοριτσάκια !

γράφω στα κλεφτά..

εδώ και 2 μέρες βγήκε και το 3ο δόντι από τα 4 ταυτόχρονα που λέγαμε και είμαι εν αναμονή για το 4ο..

το χθεσινό βράδυ..ήταν απότα αξέχαστα κια αυτό..τί να λέμε..και τα 2 ξύπνια κτλ κτλ, δε μου κάνει εντύπωση πλέον. Τουλάχιστον ευτυχως την προηγούμενη βδομάδα που ήμασταν στα αρκετά άρρωστά μας και οι δύο, μας κάναν το χατήρι και είχαμε κάτι 10-11ωρα σερύ σκέτη μαγεία!

Πλέον μιλάω κανοπνικά. Στη φωνή υπάρχει μια υποψία βραχνάδας ίσα ίσα για να θυμίζει ότι κάτι είχα.. ο βήχας όμς ο πνικτικός υπάρχει και κυρίως βραδυνές ώρες..

Μας εσύ ομοιοπαθούσα πώς είσαι?

ΕΛΕΟΣ!

Επειδή ήταν αρρωστούλια τα μωρά, νομίζαμε ότι ήταν δηλ. ,δεν ξέρω τί ήταν, αυτό τότε με τις μύξες, σε κάποιες φάσεις με λίγο υγρασία ή πολύ νωρίς το πρωί ανάψαμε λίγο καλοριφέρ. 9ώρες και κάτι..=103? :evil::(:(

Κάντυ καλή επιτυχία στη β' επιπέδου!

Λοβμι και του χρόνου να είστε καλά!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στη μικρή Λαερτίνα !!

Σέβη κι εσύ ομοιοπαθούσα χθες για άλλο λόγο..

Τόσο καλά και άγια τα αντράκια σου τη μέρα και τη νύχτα νυχτοπερπατούν !!

Κάποιος φταίει γονιδιακά για αυτό..

Τζίνι, αγαπώ Αλεξ! Ετσι είναι τα αντράκια!!!! Εχει πήξει εκεί μέσα το παιδί..στις γυναίκες και στις μπαρμπιε.. και βγάζει το άχτι του εμμέσως:tongue::tongue::tongue:

Κρίστυ κουραγιο..

τελικά κάθε σπίτι έχει την ιστορία του..

Εσύ τα διδυμάκια σου και την κόρη σου..και ζα μαν φου για τους άλλους !

Αργυρούλα, και για μένα θα ήταν τελευταίο το οικονομικό.

Πρώτο θα ήταν

Μπούγερ περαστικά..

ωχ κορίτσια..πάω.. θα ξαναμπώ αργότερα

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

κριστι με το καλό η δουλεια του αντρα σου! Σκεφτομαστε θετικ'α ειπαμε!

Τζεμινι τωρα υπομονη να ερθει το επομενο Σ-Κ!! μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο???

σαλια και χερακια εχουμε αλλα δοντια γιοκ. Μερικες φορες γκρινιαζει ο μπεμπης και εκει που κοιμαται βαζει τα κλαματα αλλα δε νομιζω πως ειναι απο δοντια. ευτυχως τα κανει μονο την μερα!

οντως μονο αυτο μενει να κανουμε:rolleyes:

κι εμενα το κανουν αυτο καμια φορα κ αναωτιεμαι.... κατι μωρε θα τα ενοχλει εκεινη την ωρα, ποιος ξερει...

ασχετο, εμφανιζονται και σε σας πολλα διαφημιστικα? επισης μεσα στα κειμενα που γραφεται υπαρχουν λεξεις υπογραμμισμενες και παλι βγαζει διαφημιστικα παραθυρακια κανε κλικ για ipad,iphone etc

διαφημησεις ναι, τωρα αυτα τα παραθυρακια δεν ξερω... εκτος αν εχω στραβωθει κιολας εκτος απο χαζεψει!:tongue:

Γλωσσοκοπανες!

ο μικρός αφού είδε κ απόείδε ότι δεν του κάθεται το σχέδιο με τη βαρβυ ξεκίνησε κ πετάει τα πλαστικά τούβλακια. έτσι κ σημαδέψει με τα ξύλινα θα τον δείτε διακοσμητικό στο δέντρο!

είμεθα για κολύμπι κ αφίσα τι μαμά στο σαλόνι κ την κυρία για σίδερο. γρήγορη την είδα αλλά θα δείξει αν είναι κ καθαρή.

αχαχχα!! τελειος ο μικρός!

τι νεα απ την κυρια τελικά? πως σου φανηκε?

ΤΖΙΝΑ δωσε μερικες ημερες στην κυρια προσαρμογης,και ελπιζω να πανε ολα καλα!

Εμεις αρρωστοι με βηχα τρελο και πρωτη φορα ο μεγαλος ολη την ημερα ειναι υποτονικος,τον βαζεις στον καναπε και δεν κουνιεται!! Μετα απο αυτο θελει σίγουρα παιδιατρο σήμερα..

περαστικά σας...τι σας ειπε ο γιατρος?

Τα δικά μας νέα... ο μικρός ή που τον πείραξε κάτι που έφαγε την περασμένη εβδομάδα ή που έχει κολλήσει κάτι... όλο ευκοίλια κάνει και γίνεται... από τα μπατζάκια του φεύγουν :?!!! Και ενώ είναι που είναι μαμάκιας, τώρα που δεν αισθάνεται καλά.... σαν τα πιθηκάκια που γαντζώνονται πάνω στις μαμάδες τους είναι...(και 'γω η πιθηκίνα!)

Το Σάββατο το μεσημέρι έφτιαξα για πρώτη φορά σούπα κολοκύθας (σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συνταγή!!!).... ήθελα να τη δοκιμάσω γιατί σκεφτόμουν να την κάνω σαν ορεκτικό την παραμονή πρωτοχρονιάς......σε μικρή ποσότητα, σε ποτήρι για την ακρίβεια, με μια γουλιά κρέμας γάλακτος στη μέση!

Τί υπέροχη που ήταν??????? Θύμιζε σούπα σε γκουρμέ εστιατόριο! και όχι γιατί την έκανα εγώ... πανεύκολη συνταγή που από μόνη της γίνεται έτσι!!!! ένα καζάνι θα έτρωγα!!!!! Και ευτυχώς άρεσε και στα αγόρια (τα μικρά γιατί το μεγάλο... δεν ενθουσιάστηκε κιόλας).

Πω πω ... πείνασα!!!

Καλό απόγευμα!!!!

πολύ γκουρμεδια η σουπα για τραπεζι ε? εμεις κανουμε λιγο πολύ τα συνηθισμενα... Ειναι πραγματι τοσο καλη? βαλε συνταγη!

Ειδα κ εγω της λαβ διπλα...γιατι χαζευω καμια συνταγη για οταν αποφασισω να χαλάσω τη διαιτα:cool: πολύ ομορφα ειναι!! ειπαμε μετα τα 3 τα διδυμα ειναι μια χαρα!! εχουμε ακομα καιρο !!

φροσω ενταξει δηλαδη τα αγορια σου με το σταθμο...θα τους εχουν βγαλει off!!:tongue:

σεβη δεν ειναι για κουπονια? ποσες φορες θα γραφτω σ αυτην την παμπερς πια??

παπιτσα δε θελω να σε απογοητευσω αλλά ο βηχας μενει...και ξαναγυριζει και αμα λαχει... εγω παλι σημερα και χτες δεν ημουν και τοσο καλά...μ ενοχλουσε λιγο ο λαιμος μου κ λιγο το κεφαλι μου...Και τον αντρα μου το ιδιο...δε νομιζω να ξαναρρωστησαμε. Πλακωθηκαμε παλι σε βιταμινες. Γενικα μην το αφηνεις, να πινεις κανα ζεστο και πορτοκαλάδες! α, και μελι. και κανα κασκολ τυλιγμενο στο λαιμο σου και μες στο σπιτι. εμενα αυτο πολύ με βοηθαει!!

τελικα η μερα σημερα ηταν πολύ πιο ευκολη απ οσο περιμενα! Και ειμαι περιφανη για τους γιους μου (κουκουβάγιααααα). Ειχαν μονο την αναμενομενη γκρινια και παντα εναλλάξ οποτε την παλευα! τωρα ειμαι πτωμα φυσικά..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εμείς το ίδιο, χτες δεν προλαβαίναμε να αλλάζουμε πάνες, μια ο ένας, μια ο άλλος. Έχω τη βάσιμη υποψία ότι κόλλησαν την Κυριακή που ήμαστε σε τραπέζι γιατί και η οικοδέσποινα μόλις είχε συνέλθει από ίωση και μας ανέφερε οτι ο παιδικός σταθμός του μικρού της είχε κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Περαστικά σε σας και σε όλα τα μωράκια, και στης Μπούγου το αγοράκι που βήχει πολύ.

Δε μου λέτε, είναι ο Μίλτος μου ο μόνος επίδοξος γυμνιστής εδώ; Ολη την ώρα βγάζει το παντελόνι του αυτό το παιδι, γυρνάς το κεφάλι και είναι μόνο με την πάνα και γελάει κιόλας, τη χαίρεται την ελευθερία του. Νομίζαμε στην αρχή οτι το κάνει μόνο όταν θέλει να τον αλλάξεις αλλά το κάνει και ασχετες ώρες. Τα καλτσάκια τα χουμε ξεγράψει, αλλά και τις φόρμες; Κάνει κρύο ρε παιδιά, δεν παγώνουν;

Ασχετο, Ελίσα νομίζω σε βρήκα στο Φεισμπουκ και σου έκανα αίτημα φιλίας.

Πλέον μιλάω κανοπνικά. Στη φωνή υπάρχει μια υποψία βραχνάδας ίσα ίσα για να θυμίζει ότι κάτι είχα.. ο βήχας όμς ο πνικτικός υπάρχει και κυρίως βραδυνές ώρες..

Μας εσύ ομοιοπαθούσα πώς είσαι?

ΕΛΕΟΣ!

Επειδή ήταν αρρωστούλια τα μωρά, νομίζαμε ότι ήταν δηλ. ,δεν ξέρω τί ήταν, αυτό τότε με τις μύξες, σε κάποιες φάσεις με λίγο υγρασία ή πολύ νωρίς το πρωί ανάψαμε λίγο καλοριφέρ. 9ώρες και κάτι..=103? :evil::(:(

Η φωνή παραμένει βραχνή. Κάνει να ανοίξει και ξανακλείνει. Έτσι θα τη βγάλω τη χρονιά μου φαίνεται, είχα ξεσυνηθίσει από τάξη και με βλέπω να παθαίνω και καμιά λαρυγγίτιδα. Βήχα έχω κι εγώ, το πρωί και το βράδυ κυρίως, να λες πως θα πεθάνω ή θα μου φύγει κανα πνευμόνι. Ωραίο ζευγάρι θα κάναμε οι δυο μας.

103 ευρώ για 9 ώρες θέρμανσης;;;; Καλά, έχουμε ξεφύγει τελείως! Αμ, θα σου πουν, για να θέλει καλοριφέρ αυτή σε καιρό κρίσης θα είναι Κροίσος, πλήρωνε τώρα.

Να πω και γω καλή β επιπέδου στην Κάντυ, ο καλύτερος υπέρηχος ήταν. Μόνο που δεν μπορέσαμε ποτε να τυπώσουμε φωτο με το προσωπάκι του Μίλτου γιατί έβγαινε σας Αλιεν, του Αλεξ έχουμε μια τέλεια που βλέπεις τα χαρακτηριστικά του και τον αναγνωρίζεις.

Πού τις κοιτάμε καλέ τις συνταγές της Λοβ; Πείτε κι εμένα.

Ο Αλεξ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, γάλα στις 5 κι αντί να ξανακοιμηθεί να κλαίει στην κούνια του, οπότε μου κάνει εδώ στο σαλόνι παρέα. Είμαστε αγκαλίτσα τώρα και προσπαθεί να σας γράψει.Κάτι πάτησε ο άτιμος και παραλίγο να το χάσω όλο το κατεβατό, εγκεφαλικό μου ήρθε πρωινιάτικα. Άτιμα δόντια, αυτό πρεπει να τον βασανίζει.

Μη με ρωτάτε για τον ύπνο των παιδιών, όλα λάθος τα κάνω μου φαίνεται και τραβάω τα μαλλια μου. Κι ο Μίλτος ξύπνιος είναι και πίνει γάλα τώρα, ολο το βραδυ στο κρεβάτι μας το πέρασε. Είχε απλώσει την κορμάρα του κι εγώ κρεμόμουν απέξω σχεδόν, πονάει όλο το σώμα μου λες και είμαι 100 χρονών γρια. Αχ, αυτά τα αγόρια μου....

Καλημέρα είπα ρε κορίτσια; Δεν είπα. Καλό κουράγιο σε όλες, σας αφήνω να παλέψω με τα τέκνα μου τα βρυκολακιασμένα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Α, και το δηλώνω υπεύθυνα, αν ο οδηγός του 641 μου ξανακάνει το χτεσινό και ενώ φτάνω στην αφετηρία 5 λεπτά νωρίτερα και το μόνο που μου μένει είναι να περάσω την Ηρακλείου αποφασίσει γιατί έτσι του κάπνισε να ξεκινήσει το δρομολόγιο του στις 7.25 αντί στις 7.30, με αποτέλεσμα να περπατήσω εγώ 30 λεπτά πρωί πρωι για να πάω στο σχολείο, θα με δείτε στις ειδήσεις. Αμάν αυτές οι συγκοινωνίες, ο καθένας ό,τι του καπνίσει κάνει!

Διαφημίσεις

Δε μου φτανε ο Αλεξ αγκαλιά από τις 5, μου φερε ο αντρας μου και το Μίλτο για να ξαναπάει αυτός για ύπνο. Sorry, Honey, I got another one for you. Του λες τώρα τίποτα πρωινιάτικα; Σε μισή ώρα πρέπει να τοιμαστώ να φύγω, αντί να πιω έναν καφέ σαν άνθρωπος ή να τελειώσω καμιά δουλειά, εχω να νταντεύω και τα δυο και να κλαίνε και να θέλουν αγκαλια.

Καλημέρα συναγωνίστριες!!!

Άλλο ένα βράδυ πέρασε με τη Νικόλ να προσπαθεί να χωθεί στο κρεβάτι μας, ευτυχώς αποφάσισε να βοηθήσει και ο σύζυξ αλλά το πρωϊ στις 5μιση που σηκώθηκα να ετοιμαστώ πάλι ξύπνια ήταν και είχε κατέβει από την κούνια και ήθελε παιχνίδια!! Μα τι ξενύχτικο παιδί.

Αααα το πιο όμορφο γεγονός των ημερών είναι ότι το αγοράκι μου αρχίζει και λέει πιο καθαρά λεξούλες και καταλαβαίνουμε τι λέει και τον έχω πήξει, πες μου σ ʼ αγαπώ και μου το λέει με τέτοια γλύκα!! αχ αχ έρωτας αυτά τα μωρά!!!! Λέω, μη με κράξετε, και παντού να έχουμε αποτύχει αυτό το κάναμε καλά!!!!:):)

Mash καλημέρα καλή δουλίτσα να έχεις και μη πλακωθείς με τον οδηγό!!!

Gemini μια χαρά δηλαδή!! μπράβο στα τζεμτζέμια!!

frosobal να μην κάνουν διακοπές οι άνθρωποι; πολύ κούραση!! Για το χρηματικό πρέπει να το θέσετε. Πέρσι στο δήμο σε παρόμοια φάση δεν είχαν πληρώσει οι γονείς. Αν και είχε φαγωθεί όλος ο μήνας από απεργίες και όχι λόγω Χριστουγέννων. Δεν ξέρω να το θέσεις.

ELISA TWINS το έχασα, πως σου θυμίζω το διαφημιστικό αυτό; δεν πέφτει το κέρμα!! Θα σου στείλω π.μ για τον παιδότοπο. Μένει η κουμπάρα μου εκεί κοντά και συνήθως πάμε αλλού.

Τέσπα δεν μπορώ να πώ άλλα. Θα τα πούμε αργότερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπηκα για μια γρηγορη καλημερα!!

μΑς τι να πω κοριτσι μου. υπομονη με τον ύπνο...ή μαλλον την αυπνία!

Και σηκωνεσαι πρωι πρωι και να εχεις να πας στη δουλεια με ενα σωρο παιδακια φουλ στην ενεργεια....χαρα στο κουραγιο σου!! Και τωρα που το σκεφτομαι..αμαν...τι θα κανω κ εγω του χρονου?:shock::shock:

νουνουκα κ εσυ επισκεψεις στο κρεββάτι? χαλάλι!

αρχισε και ο μικρος τα ωραια ε? απόλαυσέ τον!

εμεις τα ιδια... ο μεγαλος λιγο βραχνος κι εγω λιγο πονοκεφαλο. Το βραδυ ξυπνηματα κ ολα καλά!

θελω να παω και γυμν αφου τελειωσω κατι δουλειες...

κ ενα γρηγορο ανεκδοτακι...

~ πως λεγεται στ αγγλικα ο μεθυσμενος μπαμπας που θελει να μεθυσει τη

νταντά?

~ o dirla dad dirla dada!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα...

Άλλο ένα πρωινό που ξύπνησε ο μικρός με το σ...ό έως τους ώμους!!!!

- πρώτη φορά από τότε που γεννήθηκαν, πήγα να "τα βγάλω" δυο φορές όταν του έβγαζα τα ρούχα και την πάνα!!!!

Μια σκέτη ομορφιά!!!!

Εκτός από λαπά, κρέμα ρυζάλευρο αντί για φρούτα και ultraluvure (ή καπως έτσι..), τί να κάνω??????????

Μας, όταν μπω στο ΦΒ (μην περιμένεις άμεσα) θα σε δω (το ίδιο ισχύει και για σένα Τζινι...δε σε έχω ξεχάσει). Όσο για τις συνταγές τις Λοβ, μπες στο τόπικ "Χριστούγεννα 2012".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...