Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Όχι, αλλά η ανυπομονησία με σκοτώνει..

Πόσο μάλλον όταν θα ξέρω ότι τα αγοράκια μου γεννήθηκαν και είναι κάπου έξω..μάλλον στις θερμοκοιτίδες και οι άλλοι τα κοιτούν κι εγώ κοιτάω το ταβάνι...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια , σποράκια και παιδάκια καιρό έχουμε να τα πούμε αλλά δεν είχα internet συνέχεια αυτό τον καιρό, τα νέα σας θα προσπαθήσω να τα διαβάσω σε λίγο αν και απ ότι βλέπω όλο για φαγητά μιλάτε...γιατί ρε κορίτσια;;;;;;;;;; δεν μας λυπάστε;

Και φυσικά να σας κάνω και μια ερωτησούλα έτσι να μη ξεχνιόμαστε...Πότε ακούσατε τα μωράκια; Ακούσατε μόνο το ένα κ μετά το άλλο από καιρό; Έχω μια εντύπωση ότι κάτι κατάλαβα...αν και νομίζω ότι είναι υπερβολικά νωρίς, σήμερα 12 εβδομάδων...μήπως είμαι τρελή; Δεν μπορώ να σας περιγράψω ακριβώς πως ήταν απλά ήταν κάτι που δεν είχα ξανανιώσει, λέτε; Περιμένω να κάνω και την αυχενική και λιώνω από αγωνίαααααααααααααααααα

καλό βράδυ

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

μελενια μου καλημερα!Τα μωρακια σου με σιγουρια πλεον θα τα καταλάβεις 18-20 εβδομαδα

Τωρα κατι γουργουρίσματα που μπορει να νιωθεις ισως ειναι τα μωρακια ισως οχι.Ειναι πολυ νωρις ακομη

Εχεις καλή εγκυμοσύνη χωρις ανακατέματα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Μολις γυρισα απ την Βιοιατρικη...πηγα εκανα τις μηνιαιες εξετασεις,πηρα τον ιατρο μου χτες το βραδυ τηλεφωνο γιατι ειναι 3η μερα που κανω εμετους και δεν εχω φαει μπουκια.Ψωμι τρωω και το βγαζω....μου ειπε να βαλω ενα υποθετο πριμπεραν για τους εμετους και να κανω τις εξετασεις μου.Θα παω και απο βδομαδα να με δει.....

Σας φιλω!!!!Παω να βαλω το υποθετακι μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...