Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!

Σημερα θα ειμαι ολη μερα μονη με τα μωρα και βρηκαν τη μερα να ξυπνησουν απ τις 7! Μπηκα στα γρηγορα να πω ενα γεια!

καντυ καλη β επιπεδου! ολα θα ναι υπέροχα!

λαβ και του χρονου να ειστε καλά!! Κ εμεις στολισαμε χτες και αν και κουραστηκα, πολύ το χαρηκα! Τωρα εχει βροχερο καιρο και χαζευω τα φωτακια απ το δεντρο σαν πιτσιρίκι:tongue:

νουνουκα βολταρες ε?

συμφωνω για τους συζυγους...υπαρχουν ενα σωρο λογοι εκτος απ το οικονομικό!! Ο δικος μου οταν εχει χρονο βοηθαει , βεβαια φτου φτου μην τον ματιάσω!

σεβη εχετε βραδινες υπηρεσιες βλεπω....μανα κουράγιο! θα περασει κι αυτο...!

σας φιλώ!

Και του χρονου με υγεια!!Σημερα θα εχεις μια πολυ γεματη μερα...κι εγω μονη...η μικρη στην κουνια για να εχει την επαφη και η αλλη στο ρηλαξ...παωωωωω γιατι ξυπησε!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα δεν ξυπνησε:shock:...εβαλε τα κλαμματα και μεχρι να παω στην κουνια ειχε αποκοιμηθει...γιατι το κανει αυτο??η μεγαλη καμμια σχεση!!Ο συζυξ εφερε το δεντρο και τα στολιδια απο το υπογειο στο σαλονι εχθες αργα...κατι ειναι κι αυτο...μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχω στολισει.Ξερετε καποιο jumbo που να περναει το καροτσι στους διαδρομους??Το κοντινοτερο μας δεν μας εξυπηρετει για αυτο τον λογο.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κριστυ ολα καλα θα πανε σημερα! να μας πεις τα νεα σου!

3 ωρες εκανα στην αυχενικη κ στη β επιπεδου! ειδικα στη β επιπεδου με εβγαζε ανα μισαωρο να τρωω κ ξανα παλι μετρησεις!

Ειχα νευριασει τοσο πολυ εγω κ τα μωρα κ μου λεει ο γιατρος απο που πηραν κ ειναι τοσο πεισματαρικα κ δεν ανοιγουν τις γροφιες τους να μετρησω τα δαχτυλα τους;;;:? του ειπα απο μενα!!!!:tongue:

Αργυρω καλα κανεις κ την παιρνεις μαζι σου! κ μενα ετσι γινεται,ο ενας ξυπναει τον αλλον!

Στην ηλικια σας πολλα βραδυα επαιρνε ο μπαμπας μας το μεγαλο κ κοιμοταν μαζι στο σαλονι! απο μικρο κ εμας ετσι ξυπναει με ουρλαχτα!!!

Κ οταν γυρναει πλευρο η μπρουμυτα πια βαζει για δευτερα τα κλαμματα κ σταματαει!

NUNUKA,θα το δοκιμασω να τον αφησω απλυτο...ασιδερωτο κτλπ,με την δικαιολογια οτι δεν προλαβαινω.Αντε να δουμε....μηπως και ιδρωσει το αυτακι του...σε 2 βδομαδες παιρνει αδεια και το περιμενω πως και πως.Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι οταν ζηταω κατι αργει να το κανει και μερικες φορες ρωταει για ποιο λογο να το κανει και θελει να το συζητησει,οποτε απο το να αναλωνομαι προτιμω να το κανω μονη μου!!Πολυ τεμπελιασα παω να πλυνω μπιμπερο...οσο προλαβαινω!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Κριστυ ολα καλα θα πανε σημερα! να μας πεις τα νεα σου!

3 ωρες εκανα στην αυχενικη κ στη β επιπεδου! ειδικα στη β επιπεδου με εβγαζε ανα μισαωρο να τρωω κ ξανα παλι μετρησεις!

Ειχα νευριασει τοσο πολυ εγω κ τα μωρα κ μου λεει ο γιατρος απο που πηραν κ ειναι τοσο πεισματαρικα κ δεν ανοιγουν τις γροφιες τους να μετρησω τα δαχτυλα τους;;;:? του ειπα απο μενα!!!!:tongue:

Αργυρω καλα κανεις κ την παιρνεις μαζι σου! κ μενα ετσι γινεται,ο ενας ξυπναει τον αλλον!

Στην ηλικια σας πολλα βραδυα επαιρνε ο μπαμπας μας το μεγαλο κ κοιμοταν μαζι στο σαλονι! απο μικρο κ εμας ετσι ξυπναει με ουρλαχτα!!!

Κ οταν γυρναει πλευρο η μπρουμυτα πια βαζει για δευτερα τα κλαμματα κ σταματαει!

Φανταζομαι τα εχεις στο ιδιο δωματιο,μαζι τις εχω κι εγω αλλα εχθες ψιλοθυμωσε ο συζυγος οταν του ειπα οτι θα την παρω στο κρεββατι μας...αλλα δεν σηκωνεται εκεινος,εγω το τραβαω το λουκι και στην τελικη τι φταιει το μωρακι που ποναει απο τα δοντακια του??Τωρα μια χαρα κοιμαται 1 ωρα στην κουνια της.Κραταει πολυ αυτο??σκεφτομαι μηπως αργοτερα τις χωρισω,δεν το θελω καθολου,αλλα υπαρχει κι αυτη η λυση.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα! εδω και ποση ωρα προσπαθω να γραψω και μια γκρινιαζει ο ενας μια η αλλη. ειναι που εχουν γεμισει μπαταριες! Σ-Κ ειχαμε κοσμο στο σπιτι και περασαμε ωραια! ειδα και γω '2' ανθρωπους που ειμαι ολη τη βδομαδα κλεισμενη στο σπιτι. Ειχαμε και ενα μωρακι στην ιδια ηλικια με τα δικα μου αλλα σημασια δε του εδιναν, αντιθετα εκεινο εκανε τετοια χαρα που αν μπορουσε θα τα αγκαλιαζε! Μαλλον εχουν συνηθισει ο ενας τη παρουσια του αλλου και δεν τους εκανε εντυπωση το μωρο, τι να πω...

Αργυρω πιστευω πως το οικονομικο ειναι η τελευταια αιτια. Οπως ειπε και η Νουνου η αναισθησια πρεπει να ειναι το νουμερο 1!! Βγαζετε δοντακια?

p1Utp3.png

Καλημέρα!

Με βάζεις σε σκέψεις...

Έχουμε αποφασίσει κ εμείς να βάλουμε τα μωρά στη μεγάλη κούνια (που είχαμε) και τα δύο. Δούλεψε σε καμιά σας αυτό?

Αν δε δουλέψει,τότε μάλλον θα στήσουμε το λίκνο κ θα ψάξουμε για άλλο ένα ή μια καλαθούνα. Για την ώρα... no more expences... sorry.

By the way ... τέλεια η καλαθούνα σου. Τη ζαχάρωνα αρκετή ώρα.

Σας χαιρετώ για την ώρα.

εμεις ειμασταν σε μια κουνι μεχρι σχεδον 5 μηνων!μετα τα χωρισα

zPebKet.jpgW5KDp2.png

κριστι κ εγω τα ειχα σε μια κουνια μεχρι 4 μηνων περιπου.

σεβη δηλαδη τ αγορια σου δεν εχουν επιστρατευσει κανα παιχνιδι σε υπηρεσια καταπέλτη οπως της τζινι!:tongue: απιστευτο να σημαδευει τις μπάλες!! αχχαχα

παντως κ εγω πανω σ ενα επιπλακι το εβαλα...

αργυρω κ εγω παιρνω τον μικρο στο κρεββατι αν ξυπναει μες στη νυχτα...τι να κανω, θελω κ εγω λιγα λεπτα υπνου, κ επισης να μην ξυπνησει και ο άλλος γτ ειναι μεν στο δωματιο του, οι πορτες ομως ειναι απεναντι και ακουγεται το κλαμα αν μη τι άλλο!! Δε βαριεσαι, σε λιγα χρονια λεω θα κοιμαται με αλλα κοριτσια και τη μανουλα ουτε να τη φτυσει:tongue:

μοριτσα ωραια τα Σ/Κ...τωρα τι κανουμε!?!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αργυρω εγω δεν τους χωριζω δωματιο με τπτ!

Τους χωρισα στις κουνιες τους 2 μηνων κ το καταλαβαν μαλλον κ σκεπαζοντουσαν ολοκληρα...τους εχω φωτο ετσι! μολις τα ξανα εβαλα μαζι στη ιδια κουνια κοιμοντουσαν κανονικα κ μαλιστα ο μικρος κατεβαινε για να ακουμπαει τα ποδια του μεγαλου!!!

7 μηνων τα εβαλα παλι μονα τους!!!

Cristy αυτο παει κ σε σενα!

Μοριτσα ειναι μικρουλια ακομα για να παιζουν με αλλα παιδακια!

Τωρα οι δικοι μου ασχολουντε μολις δουν αλλα παιδακια κ ευτυχως δεν κανουν βιαιες κινησεις!!! βεβαια δεν τσακωνοντε μεταξυ τους,αντιθετως αρχιζουν κατι κακαριστα γελια ξαφνικα γιατι κανει ματακια ο ενας στον αλλον!

καλημερα και καλη εβδομαδα! εδω και ποση ωρα προσπαθω να γραψω και μια γκρινιαζει ο ενας μια η αλλη. ειναι που εχουν γεμισει μπαταριες! Σ-Κ ειχαμε κοσμο στο σπιτι και περασαμε ωραια! ειδα και γω '2' ανθρωπους που ειμαι ολη τη βδομαδα κλεισμενη στο σπιτι. Ειχαμε και ενα μωρακι στην ιδια ηλικια με τα δικα μου αλλα σημασια δε του εδιναν, αντιθετα εκεινο εκανε τετοια χαρα που αν μπορουσε θα τα αγκαλιαζε! Μαλλον εχουν συνηθισει ο ενας τη παρουσια του αλλου και δεν τους εκανε εντυπωση το μωρο, τι να πω...

Αργυρω πιστευω πως το οικονομικο ειναι η τελευταια αιτια. Οπως ειπε και η Νουνου η αναισθησια πρεπει να ειναι το νουμερο 1!! Βγαζετε δοντακια?

Ναι βγαζουμε δοντακια και εχουμε σαλια,γκρινια...πολυ γκρινια λεμε...και η μικρη ξυπναει απο τα πονακια και ετσι κοιμομαστε μαζι...οχι οτι με χαλαει εμενα αυτο...αλλο που δεν θελω.Εσεις εχετε σαλακια??βαζετε χερακια στο στομα??εμενα ολοκληρη την γροθια την χωνουν μεσα στο στοματακι τους.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Αργυρω εγω δεν τους χωριζω δωματιο με τπτ!

Τους χωρισα στις κουνιες τους 2 μηνων κ το καταλαβαν μαλλον κ σκεπαζοντουσαν ολοκληρα...τους εχω φωτο ετσι! μολις τα ξανα εβαλα μαζι στη ιδια κουνια κοιμοντουσαν κανονικα κ μαλιστα ο μικρος κατεβαινε για να ακουμπαει τα ποδια του μεγαλου!!!

7 μηνων τα εβαλα παλι μονα τους!!!

Cristy αυτο παει κ σε σενα!

Μοριτσα ειναι μικρουλια ακομα για να παιζουν με αλλα παιδακια!

Τωρα οι δικοι μου ασχολουντε μολις δουν αλλα παιδακια κ ευτυχως δεν κανουν βιαιες κινησεις!!! βεβαια δεν τσακωνοντε μεταξυ τους,αντιθετως αρχιζουν κατι κακαριστα γελια ξαφνικα γιατι κανει ματακια ο ενας στον αλλον!

Κι εγω δεν θελω να τις χωρισω,αλλα για ποσο ακομη θα την παιρνω στο κρεββατι??Απο οσο καταλαβαινω,ακομη δεν γνωριζει οτι κοιμαται μαζι μας...εγω τις εβαλα στις κουνιες τους και στο δωματιο τους,μολις περασαν οι κολικοι της μικρης και σταματησαμε τα ξενυχτια. Σε μας δεν χωρουσε στην κρεβατοκαμαρα η κουνια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Γεια σας κ πάλι.

Μαγειρεύω - μαγειρεύω - μαγειρεύω. Όπου νάναι μούρχονται.

Εμάς τα μωρά θα είναι σίγουρα στην κρεβατοκάμαρα μια που πιθανότατα ο σύζυγος δεν θα δουλεύει εκείνη την περίοδο κ έτσι ας ξυπνάει κι αυτός να βοηθάει(αναμένουμε την απόλυση προ Χριστουγέννων).

Εκτός κι αν έχει προλάβει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για Τουρκία (του ανακοίνωσαν ότι προσλαμβάνεται, απλά παίρνει καιρό η διαδικασία με βίζα, άδεια εργασίας, εισαγωγική εκπαίδευση κλπ), οπότε μόνη μου θα είμαι, no problem...

Ειχαμε και ενα μωρακι στην ιδια ηλικια με τα δικα μου αλλα σημασια δε του εδιναν, αντιθετα εκεινο εκανε τετοια χαρα που αν μπορουσε θα τα αγκαλιαζε! Μαλλον εχουν συνηθισει ο ενας τη παρουσια του αλλου και δεν τους εκανε εντυπωση το μωρο, τι να πω...

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των διδύμων: Δεν νοιώθουν μοναξιά.

Σε ένα παιδικό πάρτυ που είχα πάει την κόρη μου ήταν κ 2 συμμαθήτριές της δίδυμες με τη μαμά τους που μου έλεγε ότι δεν τις έχει ξεκινήσει κολύμπια κλπ γιατί τις θεωρεί ακόμη μικρές κι εγώ σκεφτόμουν ότι οκ, αν δεν έχουμε κάτι να κάνουμε ΚΑΘΕ μέρα, πρέπει να τρέχουμε απαραιτήτως στα πάρκα ή τις παιδικές χαρές, ή να φτιάχνουμε γλυκά παρέα, ή να έχω υπομονή ΌΛΟ το απόγευμα να παίζω με τουβλάκια κ να ζωγραφίζω αλλιώς αναλαμβάνει η TV.

Μετά συνειδητοποίησα ότι οι δίδυμες παίζουν όλη την ώρα μεταξύ τους ή ασχολούνται η μία με την άλλη γενικά.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Τζεμινι τωρα υπομονη να ερθει το επομενο Σ-Κ!! μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο???

Σεβη ειναι μικρα για να παιξουν αλλα σημασια δεν της εδιναν. Εκεινη εκανε τρελη χαρα! Εσυ πρεπει να εισαι με μια καμερα και να τους τραβας τωρα που αρχιζουν τα ωραια!!

Ναι βγαζουμε δοντακια και εχουμε σαλια,γκρινια...πολυ γκρινια λεμε...και η μικρη ξυπναει απο τα πονακια και ετσι κοιμομαστε μαζι...οχι οτι με χαλαει εμενα αυτο...αλλο που δεν θελω.Εσεις εχετε σαλακια??βαζετε χερακια στο στομα??εμενα ολοκληρη την γροθια την χωνουν μεσα στο στοματακι τους.

σαλια και χερακια εχουμε αλλα δοντια γιοκ. Μερικες φορες γκρινιαζει ο μπεμπης και εκει που κοιμαται βαζει τα κλαματα αλλα δε νομιζω πως ειναι απο δοντια. ευτυχως τα κανει μονο την μερα!

p1Utp3.png

ασχετο, εμφανιζονται και σε σας πολλα διαφημιστικα? επισης μεσα στα κειμενα που γραφεται υπαρχουν λεξεις υπογραμμισμενες και παλι βγαζει διαφημιστικα παραθυρακια κανε κλικ για ipad,iphone etc

p1Utp3.png

Γλωσσοκοπανες!

ο μικρός αφού είδε κ απόείδε ότι δεν του κάθεται το σχέδιο με τη βαρβυ ξεκίνησε κ πετάει τα πλαστικά τούβλακια. έτσι κ σημαδέψει με τα ξύλινα θα τον δείτε διακοσμητικό στο δέντρο!

είμεθα για κολύμπι κ αφίσα τι μαμά στο σαλόνι κ την κυρία για σίδερο. γρήγορη την είδα αλλά θα δείξει αν είναι κ καθαρή.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...