Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kυρα μέλι σε αφήνει? Λεμόνι βραστό? καμιά καραμελίτσα από φαρμακείο?

Παπί βάλε ημερομηνίες σωστές, με σωστή σειρά τα μνμ κ θα στα βγάλει όλα.

Ανθή ελπίζω να βρεθεί λύση.

Αργυρώ ούτε κ εγώ θα έκανα πρόταση.

Μας, φρόσω, τί λέτε? Από το δημοτικό κ γίνονται τέτοια?

Μια φορά θυμάμαι στο λύκειο συμμαθητή μας που έπαιξε μπουκέτα με τον υπ/ντή κ έγινε χαμός στην τάξη!

Νάκι άστο. ¨Ολα τα παιδιά ίδια είναι.

Ασφάλειες δεν έχεις για τα συρτάρια?

Φρόσω γυμναστηριάζεσαι? Τζεμ τί παθατε με τα φερμουάρ?

Έχω δουλειές με φούντες, αλλά δεν την παλέυω. Πάω να κλείσω τα μάτια μου έστω μισή ώρα.

υγ: το νυχτερινό ρεύμα έχει αλλάξει ωράριο?

3μιση-5 μιση κ 2μιση-7μιση δεν είναι?

τα συρταρια αυτα ειναι στο επιπλο της τηλεορασης και προσφατα ανακαλυψαν οτι ανοιγουν.ΔΕν ρισκαρω να βαλω αυτοκολλητο γιατι ειναι βεγκε και μετα φοβαμαι μην φυγει το χρωμα.

Οχι αγαπη μου,δεν θα χαλασω εγω το επιπλακι μου,που δουλεψα ποσες μερες και ωρες για να το αγορασω.

και δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια!εχω δει εγ ησυχα παιδια...ουυυυυ!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Φυσικα ξυπνια απο τις 5!τον ειχε κ ο μπαμπας μας απο τις 2 μεχρι τις 3.30! μεχρι να βγαλει δοντια κ το μεγαλο ετσι θα μας παει!

Κοιμαται μεν στο καροτσι κ μολις τον βαζω στη κουνια αρχιζει τα κλαμματα!

Εαν βρειτε τον τροπο να μην ανοιγουν συρταρια κ να μην κανουν ζημιες να το πειτε κ σε μενα!

Ο μικρος ειναι πιο υπακοος κ δεν πειραζει τοσο,ο μεγαλος ομως οτι βλεπει το ματακι του δεν το αφηνει το χερακι του!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πως ήταν το Σ.Κ σας; Εγώ στο πέρα δώθε, αν δεν τα κρύωσα τα παιδιά θα είμαι θεά. Είπαμε να πάμε σε παιδότοπο Κυριακή με την κουμπάρα μου και μας βγήκε από τη μύτη. Πολύ κόσμος, αίσχος παιδότοπος και κουστουμάκι 35 ευρώ :shock::shock: που φυσικά δεν τους έκανα τη χάρη να πληρώσω, πλήρωσα 29...σκατά και πάλι αλλά μεγάλη αισχροκέρδια και απατεωνιά. Πληροφοριακά στη Ν. Σμύρνη είναι σε όροφο σε εμπορικό μη και πάτε προς τα εκεί.

Κατα τ άλλα δε στόλισα έκανα άλλες δουλειές και μέσα και έξω εκτός σπιτιού, εντός της εβδομάδας θα φορντίσω και γω.

Για το θέμα των κουμπαριών τα πράγματα είναι απλά. Αν είναι ο άνθρωπος σωστός και γίνεται σωστή επιλογή από καρδιάς οι πιθανότητες να αποτύχει είναι λίγες. Έχω βαφτίσει 2 κορίτσαρους και με τις δυο μου τις κουμπάρες δεν έχω παράπονα πάντα βάζουν σε τάξη τα θέλω των παιδιών τους και με διευκολύνουν αλλά πιστέυω και τα παιδάκια δεν έχουν παράπονα από μένα. Εμένα το θέμα μου είναι ότι η μητέρα της μεγάλης μου βαφτιστήρας δεν σηκώνει τα τηλέφωνα!!! Προσπαθώ εβδομάδες να επικοινωνήσω και τίποτα. Πράγμα που με νευριάζει γιατί δεν ήθελα να έχω αυτή τη σχέση με τη μικρή και η οποία σίγουρα δε θα το καταλαβαίνει. Το λάθος μου στην προκειμένη περίπτωση ήταν ότι η κοπέλα είναι αδελφή της κολλητής μου και τελικά απ ότι αποδεικνύεται τη στιγμή εκείνη ήμουν μια καλή λύση για νονά...Τεσπα, θα περιμένω το κοριτσάκι να πάρει κινητό και να αρχίσω να επικοινωνώ όπως θα ήθελα. Και για μένα φυσικά η έννοια του νονού είναι υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της ζωής τους ελπίζω να τον βρούμε το δρόμο μας για να είμαστε καλοί πνευματικοί γονείς.

Κατά τ άλλα είναι ο καιρός των απογοητεύσεων μια με την κουμπάρα που έχω αρχίσει και συγχύζομαι, μια με μια "υποτιθέμενη φίλη " στη δουλειά, έχω πέσει από τα σύννεφα.

Φρόσω respect woman!!!

Νάκι κράτα γερά. Δεσε τα ντουλάπια και μάζεψε ότι μπορείς. Και εγώ δεν είμαι της φωνής αλλά τώρα τελευταία δίνω κάτι γκαρίδες αριστούργημα. Πάντως και στα δικά μου πιάνει η τιμωρία, σε ένα σκαμπό στο χώρο που είμαστε, εξηγώ γιατί, 2 λεπτάκια, αγκαλίτσα, φιλάκι.

Ax,σας διαβαζω και ειναι σαν να βλεπω το μελλον μου!!Πολυ κουραση βρε κοριτσια σωματικη και ψυχικη-ψυχολογικη!!Εμεις με τον συζυξ συχνα πυκνα εχουμε τις αντιπαραθεσεις μας,εγω ειμαι σε ενα διαρκη τρεξιμο κι εκεινος οταν ειναι να με βοηθησει τοτε θελει να κανει δουλεια στον υπολογιστη,να καπνισει,να παει στην τουαλετα,να κανει μπανιο,να παει στο περιπτερο....να...να....ελεος!!Μου εχει βγει η μεση στο πλυσιμο των μικρων,κανω τον καραγκιοζη(με χαρα βεβαια)απο το πρωι μεχρι το βραδυ και με την πρωτη κουβεντα που θα πει και θα μου αναψουν τα λαμπακια γινομαι εκφραστικα επιθετικη.Δεν ξερω που θα οδηγησει αυτο....παντως,ενημερωτικα,το 28% των ζευγαριων με διδυμα χωριζουν για οικονομικους λογους.Ευχομαι η εβδομαδα που θα μπει να κρατησει μακρια τις ιωσεις απο ολους μας και να περασει ηρεμα και οσο γινεται πιο ξεκουραστα.Καληνυχτα κοριτσια!!

Ελπιδοφόρο το μήνυμα σου!!:D:D Αλλά γιατί για οικονομικούς λόγους; έχουμε πολύ καλύτερους...αναισθησία, εγωϊσμός π.χ!!

Υπομονή και σε σένα κοπελίτσα, εγώ πάντως μπορώ να παραδεχτώ ότι τον πρώτο καιρό δυσκολευόμουν αρκετά με τον σύντροφο, δεν είχαμε συγκατοικήσει και μαζί παλαιότερα, παντρευτήκαμε λόγο των μωρών :oops: οπότε είχαμε και έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε στην μεταξύ μας επικοινωνία κάποιες φορές θές να μπινελικώσεις και να τον διαολοστείλεις και μετά καλμάρεις και συνεχίζεις τη ζωή σου. Εγώ προσωπικά όταν δε με βοηθάει και πιστεύει ότι είμαι η σούπερ γουμαν τον αφήνω ατάιστο, άπλυτο και όλα τα σχετικά. Το κατάλαβε πιστεύω γιατί τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ και ελπίζω και σε καλύτερα!!!!!

καντυ μη μασάς!! η β επιπέδου είναι σούπερ, τα βλέπεις καλύτερα όλα!!!!

κίρα δεν θυμάμαι αν έχω απαντήσει το twin swift iglesina έχω εγώ, φθηνό σχετικά 220 περίπου, και μας έβγαλέ και μας βγάζει ακόμα μια χαρά. Για μένα το μόνο που έχει ουσία είναι να είναι ελαφρύ, να σε χωράει σε πορτ μπαγκάζ και πόρτες ασανσέρ σας και να έχει θήκη για καφέ!!!!

Cristy από τώρα; γιατί ρε παιδάκι μου; 2 είναι ας θέσει έναν νονό ο ένας και έναν ο άλλος!!! η χαρά του διπλού.

Chemin κουράγια και σε σένα!! θα τη βρούμε την άκρη!!!

και μην ξεχνιόμαστε 22 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολες!!:D

εμεις χτες στολισαμε...χαμος εγινε αλλα τα μικρα το καταευχαριστηθηκαν!!!:D

και του χρονου ναμαστε ολες και ολοι καλα!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα!

Σημερα θα ειμαι ολη μερα μονη με τα μωρα και βρηκαν τη μερα να ξυπνησουν απ τις 7! Μπηκα στα γρηγορα να πω ενα γεια!

καντυ καλη β επιπεδου! ολα θα ναι υπέροχα!

λαβ και του χρονου να ειστε καλά!! Κ εμεις στολισαμε χτες και αν και κουραστηκα, πολύ το χαρηκα! Τωρα εχει βροχερο καιρο και χαζευω τα φωτακια απ το δεντρο σαν πιτσιρίκι:tongue:

νουνουκα βολταρες ε?

συμφωνω για τους συζυγους...υπαρχουν ενα σωρο λογοι εκτος απ το οικονομικό!! Ο δικος μου οταν εχει χρονο βοηθαει , βεβαια φτου φτου μην τον ματιάσω!

σεβη εχετε βραδινες υπηρεσιες βλεπω....μανα κουράγιο! θα περασει κι αυτο...!

σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες σας συναγωνίστριες!

Νουνου περιμένω ανέκδοτο!

Σέβη μοιράζεις κ γάλα στη περιοχή??:tongue::tongue::tongue:

Κάντυ μια χαρά θα είναι η εξέταση? Γιατί αγχώθηκες τόσο πολύ καλέ?

Κρις μάμα για βοηθεία ε?? Σε νιώθω!

Αργυρώ ια συμφηνήσω κ εγώ. Το τελευταίο το οικονομικό. Με τέτοια χοντρή πέτσα που έχουν οι περισσότεροι..... να χέθω το οικονομικό!

Νάκιους έχω βάλει σε όλα τα βάγκε, Βασικά μόνο βάγκε έχω. κανένα πρόβλημα σε διαβεβαιώνω!

Τζεμούλα μοναχούλα οζορντουγι? άι άι αί

Λοβε εμείς στολίσμε σάββατο κ ναι, το έβαλα πάνωστην τραπεζαρία Ο δε μικρός πέρνει μια βαρβιε των κοριτσιών κ προσπαθεί να ρίξει τις μπάλες!!!!!!!

Έχω καινούργια κυρία σήμερα κ ευτυχώς θα έρθει το σχολικό να πάρει τη μαγέλη τελικά!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα ξανα!

Τζινιω κ γαλα μοιραζω!!! τι να κανω;

Δεν με νοιαζει ολη η μερα,μονο να κοιμουντε το βραδυ θελω!!!

Το δεντρακι μας στεκει αψογο! δεν το πειραζουν....μονο κανα δυο μπαλιτσες εχουν βγαλει κ 2 αγιοβασιλακια λουτρινα!

Καλημερα ξανα!

Τζινιω κ γαλα μοιραζω!!! τι να κανω;

Δεν με νοιαζει ολη η μερα,μονο να κοιμουντε το βραδυ θελω!!!

Το δεντρακι μας στεκει αψογο! δεν το πειραζουν....μονο κανα δυο μπαλιτσες εχουν βγαλει κ 2 αγιοβασιλακια λουτρινα!

σεβη ξυπνανε απο τα δοντια τα μαναρακια??δινεις και γαλα??

zPebKet.jpgW5KDp2.png

σεβη ξυπνανε απο τα δοντια τα μαναρακια??δινεις και γαλα??

Γαλα βραδυ εχω να τους δωσω απο 3 μηνων!

Δεν μας αφηνει η γιατρος απο τοτε βραδυνο ταισμα λογω βαρους!

Δεν πιστευω να πεινανε με 330ml που πινουν στις 9 το βραδυ....απο δοντια κ απο κοιλιτσα γιατι κανουμε πολλα πριτς!

Γαλα βραδυ εχω να τους δωσω απο 3 μηνων!

Δεν μας αφηνει η γιατρος απο τοτε βραδυνο ταισμα λογω βαρους!

Δεν πιστευω να πεινανε με 330ml που πινουν στις 9 το βραδυ....απο δοντια κ απο κοιλιτσα γιατι κανουμε πολλα πριτς!

οποτε υπομονη μεχρι να βγουν τα δοντακια!?

ειναι σκοτωμα το βραδινο...υπομονη...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

οποτε υπομονη μεχρι να βγουν τα δοντακια!?

ειναι σκοτωμα το βραδινο...υπομονη...

Ποτε κοβεται;;;;;:rolleyes:

Τζινιω ασχετο αλλα ναι μου παει το ισιο μαλλακια αλλα ολα αυτα προ τεκνων!!!

Δεν παιζει να πιασω βουρτσα κ ισιωτικη για κανενα λογο!:tongue: κ μου αρεσει!!!

Ποτε κοβεται;;;;;:rolleyes:

Τζινιω ασχετο αλλα ναι μου παει το ισιο μαλλακια αλλα ολα αυτα προ τεκνων!!!

Δεν παιζει να πιασω βουρτσα κ ισιωτικη για κανενα λογο!:tongue: κ μου αρεσει!!!

εγω ημουν απο τις τυχερες!οσο δοντια και να βγαζανε....δεν ξυπνουσαν!

ειδικα ο γ. εβγαζα και 2-3 μαζι αλλα κοιμοταν....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα!

Μπαίνω στα κλεφτά γιατί σε λίγο έχω ...βόλτα για ξόδεμα (εφορία-τράπεζα για νοίκι-δώρα για 2 ξαδερφούλες που γέννησαν).

Από το κολύμπι κοπάνα- για 2 μέρες θα έχω πεθερικά στο σπίτι φιλοξενούμενους...

Επισης,εχω βαλει αγγελια μια καλαθουνα Piere Cardin,αν ενδιαφερεται καποια και θελει να δει φωτο,ας μου στειλει πμ.Μπορειτε και στις αγοροπωλησιες να δειτε αναλυτικα την αγγελια.Λογω ελλειψης χωρου την δινω τοσο,μαζι με αλλα δυο αντικειμενα που χαριζονται.Μπορει για καποιους το ποσο να ειναι μεγαλο,(80 euro)αλλα αν την δειτε ειναι μια πανεμορφη και στοιβαρη καλαθουνα.Eυχαριστω!!

Με βάζεις σε σκέψεις...

Έχουμε αποφασίσει κ εμείς να βάλουμε τα μωρά στη μεγάλη κούνια (που είχαμε) και τα δύο. Δούλεψε σε καμιά σας αυτό?

Αν δε δουλέψει,τότε μάλλον θα στήσουμε το λίκνο κ θα ψάξουμε για άλλο ένα ή μια καλαθούνα. Για την ώρα... no more expences... sorry.

By the way ... τέλεια η καλαθούνα σου. Τη ζαχάρωνα αρκετή ώρα.

τα συρταρια αυτα ειναι στο επιπλο της τηλεορασης και προσφατα ανακαλυψαν οτι ανοιγουν.ΔΕν ρισκαρω να βαλω αυτοκολλητο γιατι ειναι βεγκε και μετα φοβαμαι μην φυγει το χρωμα.

Οχι αγαπη μου,δεν θα χαλασω εγω το επιπλακι μου,που δουλεψα ποσες μερες και ωρες για να το αγορασω.

και δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια!εχω δει εγ ησυχα παιδια...ουυυυυ!!!!

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η δικιά μου η μεγάλη κόρη που είναι υπόδειγμα παιδιού, στην αντίστοιχη ηλικία, χάλασε ένα DVD player και από τα λαπτοπ μας έβγαλε από 5-6 πλήκτρα του καθενός...

Συρτάρια-ντουλάπια είχαμε παντελώς ασφαλισμένα, εκτός από ένα που ήταν και καλά το δικό της (έτσι είχαμε διαβάσει- ότι αφήνεις ένα επιτρεπόμενο για εξερεύνηση με πιο "ακίνδυνα" πράγματα μέσα)

Cristy από τώρα; γιατί ρε παιδάκι μου; 2 είναι ας θέσει έναν νονό ο ένας και έναν ο άλλος!!! η χαρά του διπλού.

Χα!

Εκεί είναι το θέμα.

Τη μία την έχουμε κλείσει από πριν μείνω έγκυος σε μια κολλητή μου που έχουμε πολύ πολύ καλές σχέσεις και οι κόρες μας είναι κολλητές κλπ και μου είχε πει ότι αν μείνω έγκυος στο 2ο θα ήθελε να το βαφτίσει και ο σύζυγος συμφώνησε από τότε.

Το θέμα είναι ότι από τότε που έμεινα έγκυος στις δίδυμες, μου ζητάνε πολλές φίλες τη δεύτερη και θεώρησα σωστό πριν τάξω οτιδήποτε να πω του συζύγου ότι σωστό είναι αν έχει κάποιο από το φιλικό του περιβάλλον, για να μην είναι και για τις δύο από μένα.

Και η -αποστομωτική- απάντηση:

Θα ήθελε τα αδέρφια του, την αδερφή ή τον αδερφό του, γιατί μπλα μπλα μπλα, αυτοί μπορούν πραγματικά να αγαπήσουν το παιδί και κουραφέξαλα.

Σημειωτέον, η οικογένεια του συζύγου είναι αρκετά παρεμβατική, κάνουν ότι πει η ΜΑΜΑ (που σημαίνει ότι στην ουσία νονά θα είναι η πεθερά). Και τα δύο αδέρφια για το λόγο αυτό δεν έχουν καταφέρει να έχουν δική τους οικογένεια και δεν σηζητάω για το οικονομικό, που κι εκεί με τη στήριξη της "μαμάς", που επειδή τους στηρίζει, δεν περισσεύει τίποτα για εμάς που έχουμε οικογένεια...

Αυτά εν ολίγοις.

Σας χαιρετώ για την ώρα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

να μαι κι εγω!!!!

ΑΡΓΥΡΩ μου την καλαθουνα την ειδα πολυ ομορφη ειχες παρει 2???εγω λεω να τα βαλω σε μια κουνια για αρχη για να ειναι μαζι μου στο δωματιο!!!ειναι πολλα τα εξοδα για να παρω και καλαθουνες:(οποτε το σκεφτηκα ετσι τωρα θα δειξει αν θα με βολεψει!!!

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για το καροτσι!!!ουτε το ειχα ξαναδει:oops:στην Ελλαδα δεν πωλειται??ολες απο το εξωτερικο το πηρατε???και δεν το ειχα δει ουτε και στα μεταχειρησμενα:oops:αλλα για να το εχετε τοσες θα ειναι καλο και βολικο εεεε????

κανενα ρε γμτ δεν μου αρεσει:cry::cry:να δω τι θα παρω στο τελος:rolleyes::rolleyes:

το θεμα με τους νονους ειναι μεγαλο αλλα τωρα νυσταζω:cool:

αυριο εχω β επιπεδου και εχω πολυ αγχος!!!να σκεφτητε στην αυχενικη ουτε που με ενοιζε καθολου ουτε που το ειχα σκεφτει οτι μπορει να συμβαινει κατι κακο αλλα την β επιπεδου την εχω παρει απο φοβο:cry::cry:

σας καληνυχτω πολλα φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!

Εγω τις ειχα σε λικνο και σε καλαθουνα μεσα στο σαλονι,αφου κοιμομουν μονη μου στο καναπε του σαλονιου.Εφιαλτικες μερες γιατι τα βραδυα ημουν εντελως μονη μου,πολυ ξενυχτι,ασε απο ταισμα....ευτυχως που περνα ο και ρος γρηγορα!!Το καροτσι που αγορασαμε τελικα απο Αγγλια,ηταν το Maclaren και η τιμη του ηταν 200euro πιο χαμηλη απο οτι εδω σε πολυ γνωστο πολυκαταστημα βρεφικων.Να χαρεις την Β'επιπεδου γιατι ειναι πιο σχηματισμενα τα μωρακια και ειναι φοβερο συναισθημα!!Αχ,ποσο θα ηθελα να ξανα ακουσω καρδουλες....εχθες ειδα και κατι φωτοφραφιες μου με την κοιλια ετοιμη να σκασει!!Φρικαρα με τον εαυτο μου...πως την κουβαλαγα αυτη την κοιλια!!Σου εχω στειλει και πμ,μπες να μας πει τα νεα απο την εξεταση.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Φυσικα ξυπνια απο τις 5!τον ειχε κ ο μπαμπας μας απο τις 2 μεχρι τις 3.30! μεχρι να βγαλει δοντια κ το μεγαλο ετσι θα μας παει!

Κοιμαται μεν στο καροτσι κ μολις τον βαζω στη κουνια αρχιζει τα κλαμματα!

Εαν βρειτε τον τροπο να μην ανοιγουν συρταρια κ να μην κανουν ζημιες να το πειτε κ σε μενα!

Ο μικρος ειναι πιο υπακοος κ δεν πειραζει τοσο,ο μεγαλος ομως οτι βλεπει το ματακι του δεν το αφηνει το χερακι του!

Κουραγιο,εμεις την μικρη την παιρνουμε στο κρεββατι μας γιατι εκει που κοιμαται,ξαφνικα ξυπναει και βαζει τα κλαμματα,οποτε απ'το να μου ξυπνησει την μεγαλη....:cry:...λαθος μου αλλα και τι να κανω??Καλα παιδια ομως,μπραβο που δεν πειραζουν το δεντρο!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...