Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Καλημέρες κ από εμένα τσούπρες!

Μας σαΝ το παπί κ εσύ, μια φωνή γκιχ γκουχ γκραχιτ!

ΈριξΕ κ χαλάζι πρίν!

Μαλλιοτραβιούνται τα κορίτσα? γιατί? Για τις θρησκευτικές αντιλήψεις, ή το έχουν δεί το μάθημα του χαλάρού μαθητή???

Η φωνή φωνάρα και ο βήχας δε λέει να φύγει, έχω σιχαθεί τον εαυτό μου πια. Κι έχουμε να πάμε και σε τραπέζι στους νουνούς του Αλεξ σήμερα, πώς θα είμαι, θα βήχω συνέχεια;

Τζίνι μου, μακάρι να μαλλιοτραβιούνταν τα κορίτσια, 6 έχω όλα κι όλα στην τάξη, θα τα βόλευα. Τσακώνονται τα 16 αγόρια του τμήματος σε διάφορους συνδυασμούς και για άσχετα θέματα, όχι για τα θρησκευτικά. Απλά τυχαίνει οι χειρότερες καταστάσεις να είναι πάντα Τετάρτη και Παρασκευή, που έχουμε Θρησκευτικά, σα να το κάνουν επίτηδες ένα πράγμα. Όχι οτι τις υπόλοιπες μέρες είναι αγγελούδια.

Είναι αυτό που είπε η Τζέμινι, έχουν ξεφύγει τελείως τα παιδιά στο Δημοτικό, αν δεν το ζήσεις από κοντά δεν θα το πιστέψεις. Την Παρασκευή ενα αγοράκι της Β τάξης χτύπαγε ξανά και ξανά τη δασκάλα του στην κοιλιά, ούρλιαζε, μας διαολόστελνε και μας απειλούσε όλους ότι θα φέρει την αστυνομία και ότι θα μας πνίξει, όλες εμάς τις καραπ$%τάνες. (Βέβαια το παιδάκι αυτό έχει και κάποια προβλήματα, αλλά το κάνει αυτό σε καθημερινή βαση) Ένα άλλο αγόρι πέταξε το παπούτσι του και χτύπησε μια δασκάλα στο κεφάλι... το τι κάνουν μεταξύ τους δεν περιγράφεται.

Τζέμινι, για το θέμα των νονών θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα είπε η Πάπια. Οι νονοί δεν είναι για τα δώρα, είναι για να υπάρχουν επιπλέον άνθρωποι που θα αγαπάνε το παιδί σου σα δικό τους και που θα το στηρίζουν και θα του συμπαραστέκονται στη ζωή του, άσχετα αν οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Για μένα είναι πιο σημαντικό ο νονός-η νονά να περνάει χρόνο με το παιδί παρά να εμφανίζεται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα με το δώρο και τον υπόλοιπο καιρό ούτε ένα τηλέφωνο. Ναι, το παιδάκι θα σε κοιτάξει στα χέρια και θα ζητήσει το παιχνίδι του αλλά πρέπει και οι γονείς να παρέμβουν και να του μιλήσουν. Δεν μπορεί να σε βλέπει μόνο σαν κινούμενο πορτοφόλι. Εξάλλου, έχουν αλλάξει οι καιροί, τα ακριβά δώρα του παρελθόντος ελάχιστοι μπορούν να τα αντέξουν τώρα.

Λινάκι, κοιτάω την ηλικία των παιδιών σου και απορώ που καταλαβαίνουν το καρεκλάκι της τιμωρίας. Και εμείς προσπαθούμε με το πάρκο να κόψουμε λίγο κάποιες κακιές συμπεριφορές, όπως το τρελό δάγκωμα, με αμφίβολη επιτυχία. Δεν ξέρω ρε παιδάκι μου τι ακριβώς καταλαβαίνουν από όσα τους λέμε... τα μπερδεύουμε και με τις δύο γλώσσες, φοβάμαι ότι δεν θα μιλήσουν για καιρό ακόμα. Ειδικά ο Μίλτος. Πρέπει σε αυτή την ηλικία να εκτελούν απλές εντολές, του στυλ Φέρε μου τη μπάλα, ή Δώσε μου το βιβλίο; Γιατί δεν το κάνουν, να ανησυχώ; Μάλλον όχι, το κάθε παιδί διαφορετικό και όλα στον καιρό τους.

Τι έγραψα πρωινιάτικα, σεντόνι ολόκληρο. Πολλές καλημέρες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!!Περαστικα στις ακομη αρρωστουλες μανουλες και παιδακια.Ανοιξατε θεμα για τους νονους και εχω και εγω προβληματιστει με το θεμα πολυ.Δυσκολοι καιροι πια ακομη και για κοινωνικες σχεσεις,οι ανθρωποι πια χανομαστε για το τιποτα.Ελαχιστος χρονος....ανυρπακτη διαθεση...ρουτινα...λιγο απο ολα...δεν ξερω.Μας εχει γινει προταση απο ενα φιλικο ζευγαρι να βαφτισουν την μια,αλλα επειδη ειμαι καμμενη απο τους κουμπαρλαθοςους(δεν εχουμε καμμια επαφη)φοβαμαι πολυ μην επαναληφθει το ιδιο .Εχω μια πολυ καλη παιδικη φιλη που ναι μεν βρισκομαστε αραια και που,αλλα οταν βρισκομαστε κανουμε πολυ ωραια παρεα.Σκεφτομαι να της κανω προταση να μου βαφτισει την μικρη,που θα εχει και το ονομα της.Εσεις τι λετε??την φερνω σε δυσκολη θεση???ειναι και εγκυος αλλα μεχρι την βαφτιση το μωρακι της θα ειναι 4 μηνων.Εγω θα ηθελα πολυ να βαφτισω το δικο της,αλλα υποθετω πως θα το βαφτισουν οι κουμπαροι της.Ευελπιστω να στολισω σημερα...κοριτσια αν κανονισετε καφεδακι ειμαι κι εγω μεσα!!Εχθες πηγαμε Mall,σκετη ταλαιπωρια ηταν,ειχε πολυ κοσμο και ημουν παλι η μονη διδυμομανουλα:(...Φιλιααααα σε ολεςςς κι ευχομαι συντομη αναρρωση σε ολες σας!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέρα στις όμορφες μανούλες και τα όμορφα διδυμάκια τους!

Αυτό που θίξατε με τους νονούς είναι ένα θέμα. Τον Αλέξ. τον βάπτισε η αδελφή μου και τον βλέπει κάθε μέρα βέβαια.

Τα δίδυμα εντάξει δεν έχουμε παράπονο από τους νονούς αλλά ο ένας είναι αυτό που λέτε. Μόνο δώρα ίσως όταν μεγαλώσουν που θα επικοινωνούν καλύτερα να είναι αλλιώς.

Η δική μου νονά είναι σαν δεύτερη μάνα μου πραγματικά και το μόνο δώρο που μου έχει φέρει ποτέ είναι κάθε Πάσχα ένα τσουρέκι που φτιαχνει μόνη της. Είναι φτωχή γυναίκα αλλά με πλούσια καρδιά! Ήταν εκεί στις γένες μου, στις αρρώστιες μου, στις χαρές μου παντού! Την λατρεύω!

Μας δασκάλα είσαι; Κορίτσια τα παιδιά χρόνο με το χρόνο αγριεύουν. Πολλά δεν έχουν ακόμα και να φάνε, το σχολείο θα κοιτάξουν; Και οι γονείς απόντες δεν έρχονται να πάρουν ούτε τους βαθμούς. Από πέρισυ έχουμε καρτέλες με βαθμούς στα αζήτητα.

Τζεμ τα ίδια με τα παντελόνια και το ένα μου σχίστηκε προχθές και ήμουν στις μαύρες μου....Σας είπα ότι εδώ κι ένα μήνα πάω κι εγώ gym; Κάνω πιλάτες τρομάρα μου χαχαααα και διάδρομο.

Θα μου γκρεμίσουν το σπίτι αυτοί....ωχ....κλείνω.

Θα πάω τον μεγάλο στους δεινόσαυρους της Παταγωνίας το μεσημέρι. Θα σας πω εντυπώσεις.

Φιλιά!

Ναι παιδια το θεμα των νονων είναι πολυ σημαντικο.Εχω 3 βαπτιστηρια και του χρονου με το καλο θα βαπτισω το 4ο.Τηλεφωνα τους κανω καθε εβδομαδα ιδιαιτερα με τον μεγαλυτερο σε ηλικια,δωρα σε γιορτες τους,γενεθλια και οταν παω επισκεψη κ.α. παντα αλλα το καλυτερο είναι οι σχεση που εχω με τους κουμπαρους μου απλα ΑΨΟΓΗ.Δεν μου ζητανε ποτε τιποτα για τα παιδια,και αν μου προτεινουν κατι παντα είναι κατι οικονομικο.:P

ΚΙΡΑ περαστικα σου,εγω εβραζα σε κατσαρολα ευκαλιπτο και εκανα εισπνοες.

ΚΑΝΤΥ εγω καροτσι aria twins πολυ ευχαριστημενη παρολο που το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα αφου εμενα ο ενας δεν θελει με τιποτα τον αλλο δίπλα..απορω πως αντεξανε 8 μηνες διπλα-διπλα στην κοιλια μου:D

MASH το καθε παιδι είναι οντως διαφορετικο,εμενα ο ενας περπατησε 12μηνων και ο αλλος 16! Τωρα εκτελουν εντολες απλες που είναι 22 μηνων

καλημερα και καλο μηνα!

τι κανετε?ελπιζω να ειστε σε καλυτερη κατασταση απο μενα,εγω ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης.Κοριτσια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!δεν αντεχω αλλο!!

τα παιδια εχου ν ξεφυγει εντελως!!δεν ξερω τι να κανω πια πραγματικα.Γινεται χαμος μεσα στο σπιτι συνεχεια.Τωρα τους εστειλα εξω με τον πατερα τους γιατι εγω εχω να καθαρισω μαλλον ολο το σπιτι:evil::evil:

γιατι πηγαμε να δωσουμε τη ρημαδα την φρουτοκρεμα και πεταξαν κατω και τα 2 μπολακια!!!Το στομαχι μου ειναι κομπος μετα απο καθε ταισμα απο τα νευρα και το κεφαλι μου βραζει.

Ανοιγουν συρταρια,πετανε εξω τα πραγματα.Προχτες ο μεγαλος πεταξε κατω τον καφε μου,εσπασε ενα αλλο φλιτζανι ,ενα βαζο και το πωμα απο μια καραφα.Οσο και να του φωναζω δεν καταλαβαινει!!!Τι τιμωρια μπηκε,τι του εβαλα τις φωνες,τι εφαγε μια στον πωπο.ΤΙΠΟΤΑ!!!!!το πολυ πολυ να κλαψει(εντελως ψευτικα) για λιγο και μετα παλι τα ιδια.Και παρασυρει και τον μικρο που τον ψιλοελεγχω ακομα.

Εχω μαζεψει τα παντα απο το σαλονι αλλα τα ντουλαπια πως να τα αδεισω?δεν εχω και χωρο αλλου.

Αλλα δεν φταιει κανεις,εγω φταιω γιατι οταν ερχοταν η μανα μου και τους μαλωνε της ελεγα "μην τους λες συνεχεια ΜΗ.ασε τα παιδια να ανακαλυψουν τον κοσμο!!":confused:

ΝΑ..σκατα στα μουτρα μου,ηθελα να ειμαι και πολιτισμενη.Να τα τωρα!!!

τι να κανω δεν ξερω!!και μην μου πειτε υπομονη,μην μου πειτε υπομονη ,γιατι εγω βλεπω οτι αλλα παιδακια μια χαρα ακουνε.

εχω τα νευρα μου οπως καταλαβατε..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μανάρες μου!!!

Έχω κόσμο σήμερα και βγήκαν όλοι στο μπαλκόνι να κάνουν τσιγαράκι και είπα να μπω να πω ένα γεια!

Για τους νονούς θα πω μόνο ότι είναι θέμα τύχης πως θα σου κάτσει. Ξέρω κόσμο που έχει κάνει ονοματοδοσία αλλά έχει αναθέσει ρόλο νονού γιατί (κι εδώ συμφωνώ) δεν μπορεί το παιδί να μην έχει δώρο. Σε όλα τα παιδάκια αρέσουν και προσωπικά με ευχαριστεί πάρα πολύ να χαρίζω δώρα και να βλέπω τη χαρά τους. Αλλά θα φρίκερνα άσχημα αν με έβλεπε μόνο σαν πορτοφόλι (μαζί σας, Τζεμ και Μας). Θεωρώ τους γονείς υπεύθυνους, όχι τα παιδιά πάντως κι εγώ θα ντραπώ πάρα πολύ αν το κάνουν αυτό το πράγμα ποτέ τα παιδιά μου.

Για τα σχολεία και την αλητεία που ξεκινάει από μικρή ηλικία φταίνε καθαρά οι γονείς που δεν πειθαρχούν αρκετά τα παιδιά τους. Το βλέπω και στις κούνιες καθημερινά. Καλά να πάθουν λοιπόν. Τέτοια υστερικά παιδιά τους αξίζουν.

Τιμωρία εφαρμόζω φουλ, την καταλαβαίνουν τέλεια. Εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον. Συνήθως μόνο η απειλή "θα πας τιμωρία στη γωνία" αρκεί. Στη γωνία έχουμε αυτοκολλητάκια με τα οποία παίζουν και το όλο θέμα είναι ότι δεν τους αφήνω να βγουν αν δεν το πω. Πάντως κι εμένα μου έχουν πάρει τον αέρα γιατί αν δεν βάλω φωνή δεν συμμορφώνονται. Κι όπως λέει και μια γειτόννισα, έρχεται ο καιρός που ακόμα και οι φωνές δεν θα πιάνουν τόπο. Είμαι σίγουρη ότι λέει την αλήθεια. Σε πολύ χοντρές περιπτώσεις τους απομονώνω στο δωμάτιο για 1-2 λεπτά το πολύ γιατί υστεριάζουν βέβαια, αλλά δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος τιμωρίας. Το έχω διαβάσει σε βιβλίο για δίδυμα και πραγματικά πιάνει.

Νάκι, στη θέση σου θα έφερνα κάποια φίλη/φίλο (ξένο άτομο) για να τους κάνει παρατηρήσεις. Θα δεις πως θα ακούνε!!! Είναι που σε βλέπουν κάθε μέρα και δεν εντυπωσιάζονται. Βάλε άλλον αν το κάνει για σένα και θα δεις διαφορά. Γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να διορθώνουμε τους άλλους μπροστά στα παιδιά μας ακόμα κι αν έχουν άδικο. Τα παιδιά το καταλαβαίνουν αυτό και δεν ακούν μετά κανέναν από τους δύο. Επίσης δεν παρηγορούμε ποτέ ούτε εγώ ούτε ο Δ. αν κλαίει κάποιο επειδή το μάλωσε ένας από τους δυο. Τι να πω, όλα προσωπικές εμπειρίες είναι: εμένα με μεγάλωσαν με πολλή πειθαρχία και αυστηρότητα αλλά μου αρέσει αυτό. Και το κάνω κι εγώ, ελπίζοντας ότι θα τους αρέσει και θα το εκτιμήσουν κι αυτά στο μέλλον.

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπέρα!

Σημερα το τοπιο ειναι και πολύ χειμωνιατικο κ απ το πρωι προσπαθούμε να στολισουμε! Αφησα τωρα τα μωρα λιγακι στη μαμα μου μπας και τελειωσω κανα καιρο. Θελω να βαλω και φωτο!

για τους νονους που λετε εννοειται δεν πιστευω οτι ο ρολος του ειναι το δωρο!! Το μονο κακο ειναι οτι με την καθημερινοτητα δεν μπορεις να εισαι πανταχου παρουσα! Θα ηθελα ας πουμε να παμε κανα σινεμα με το παιδι, αλλά εδω δεν εχω παει με τον αντρα μου ως τωρα:rolleyes: τεσπα, ειναι και ο καθε γονιος πως το βλεπει το θεμα με τα χρηματα και τα δωρα. οταν πηγα το παιχνιδι το παιδακι χαρηκε αλλά μου ζητησε κ ενα αλλο απο το διαφημιστικό μπλοκάκι...

λαερτα congrats για την πρωτη σας λεξη!!!!!!!!! Ειναι να μη συγκινεισαι?! Εδω λεμε πρεπει να κερνά σημερα!

Ωραιοι και οι χειρισμοι πως τα παιδια... αυτα τα εχεις διαβασει ή ενστικτωδως? γτ θυμαμαι καποτε που ειχες γραψει και πως τα απασχολεις με παιχνιδια και πολύ μου αρεσε..

Ειναι δυσκολα παντως αυτα τα θεματα της πειθαρχιας και πολλες φορες δεν ξερεις τι να κανεις... Νομιζω οτι πρεπει να βρεις αυτ η τη χρυση τομη που ειναι δυσκολο, αλλά κι επισης πιστευω οτι το πως μεγαλωνεις ενα παιδι κρινεται τελικα μετα απο πολλάααα χρονια, καθως εχει να κανει και με το χαρακτηρα του παιδιου. Κ εμεις με διδυμα το καταλαβαινουμε αυτο περισσοτερο από καθε αλλον!

Οσο για το σχολειο εχεις απολυτο δικιο...η παιδιεια-καλλιεργεια ξεκιναει απο το σπιτι και μη σου πω τελειωνει κι εκει. Το θεμα ειναι οτι αυτο ελαχιστοι το καταλαβαινουν και δυστυχως στηνουν τον εκπαιδευτικο στον τοιχο απαιτωντας να κανουν πραγματα που θα επρεπε να εχουν ηδη κανει οι γονεις....:?

νακι εισπνοη -εκπνοη!! Δε σου λεω υπομονη για να μη σ εκνευρισω! Ακολουθησε τις συμβουλες τις λαερτα μπας και βγαλεις ακρη. Ή τελοσπαντων αφου ειδες οτι οπως τους ειχες ως τωρα δε "δουλευει" αλλαξε γραμμη, Ποτε δεν ειναι αργα! Και προπαντως μη συγχίζεσαι!

Στο γιατρο πηγες?

φροσω παμε gym αλλα χωρις φερμουαρ δε γινεται τπτ, εγω αυτο καταλαβα 2 μηνες τωρα περιπου που ξεκινησα....Ας μη στεναχωρηθω ομως, ειπα σιγα σιγα μπας και!

μας σκηνες απειρου καλους στο σχολειο!! Τα θυμαμαι κι εγω... και οσο πιο κεντρικα σχολεια, τοσο χειροτερα!!

ανθη ειχες και πριν πολυκυστικες? στο γιατρο σου το ειπες για το καφε?? Δε νομιζω να ειναι τιποτα μωρε, ανωμαλιες απλά. Σου ερχεται και περιοδος κανονικα και καφε στη μεση?

αργυρω εγω νομιζω δε θα προτεινα...ειναι οι εποχες δυσκολες και θα φοβομουν να μην τη φερω σε δυσκολη θεση.... κι εκεινη μπορει να μην ειναι σε φαση να βαφτισει τωρα.... απο την αλλη αν εχεις πολύ καλη σχεση δε χανεις και τιποτα να τη ρωτησεις στα ισα του στυλ 'στο λεω και δεν παρεξηγω αν αρνηθεις....κτλ κτλ"

Ειναι αττραξιον τα διδυμα!

παπιτσα ποια μνμ δε βλεπεις? τα πμ?

παω γτ ηρθα για δουλεια και το εριξα εξω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kυρα μέλι σε αφήνει? Λεμόνι βραστό? καμιά καραμελίτσα από φαρμακείο?

Παπί βάλε ημερομηνίες σωστές, με σωστή σειρά τα μνμ κ θα στα βγάλει όλα.

Ανθή ελπίζω να βρεθεί λύση.

Αργυρώ ούτε κ εγώ θα έκανα πρόταση.

Μας, φρόσω, τί λέτε? Από το δημοτικό κ γίνονται τέτοια?

Μια φορά θυμάμαι στο λύκειο συμμαθητή μας που έπαιξε μπουκέτα με τον υπ/ντή κ έγινε χαμός στην τάξη!

Νάκι άστο. ¨Ολα τα παιδιά ίδια είναι.

Ασφάλειες δεν έχεις για τα συρτάρια?

Φρόσω γυμναστηριάζεσαι? Τζεμ τί παθατε με τα φερμουάρ?

Έχω δουλειές με φούντες, αλλά δεν την παλέυω. Πάω να κλείσω τα μάτια μου έστω μισή ώρα.

υγ: το νυχτερινό ρεύμα έχει αλλάξει ωράριο?

3μιση-5 μιση κ 2μιση-7μιση δεν είναι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινακι το νυχτερινο ρευμα ειναι 15-17 το απογευμα και 02-08 το πρωι.Με αποθαρρυνατε βρε τσουπρες...δεν ξερω τελικα τι να κανω,ισως να το αφησω για εκεινη την στιγμη και οπως βγει,αν βγει....Δεν ηξερα οτι μπορει να βαπτισει αδερφος/η,θελει να βαλει η αδερφη μου την κορη της να βαφτισει την μικρη μου,αλλα δεν ξερω γιατι τα οικονομικα τους δεν ειναι στα καλυτερα τους.Κουραγιο,στις μανουλες που τα μικρα τους ειναι ζωηρα,πιστευω φαση ειναι θα περασει.Εγω θελω να πιστευω πως θα ειμαι καλυτερα επειδη ειναι και οι δυο κοριτσια....ετσι λεω εγω,τωρα ο χρονος θα δειξει.Γιατι ειμαι τοσο κουρασμενη??Φανταζομαι τα χαλια μου οταν επιστρεψω στην δουλεια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μπήκα να πω ένα γεια. Τα απίστευτα έχετε γράψει πάλι.

Έχω ζοριστεί πάρα πολύ αυτές τις μέρες.

Ο άντρας μου όλο φέρνει δουλειά στο σπίτι και κλείνεται στο γραφείο, χτες έλειπε όλη μέρα σε ένα σεμινάριο, η μαμά μου εδώ και δύο εβδομάδες off (το περασμένο Σάββατο έκανε ένα τραπέζι στους καινούριους συμπέθερους, μια εβδομάδα το ετοίμαζε και μία εβδομάδα προσπαθεί να συνέλθει το χέρι της που πέταξε γρουμπούλι από την υπερκόπωση).

Οι μπέμπες κάνουν όλο και πιο επικίνδυνα σηκώματα και πεσίματα.. (να καλύψω με αφρώδες όλο το σπίτι γίνεται;;; )

Χτες ξέσπασα στην καημένη τη μαμά μου γιατί πάνω που της πέρασε το χέρι και της είπα να ρθει να με βοηθήσει λίγο, μου είπε πως πρέπει να παει να πάρει Αγιασμό από την Εκκλησία... Το τι άκουσε δεν μπορείτε να φανταστείτε, βοήθειά της...

Πέταξα και στον άντρα μου κάτι φαρμακερές σπόντες και σήμερα δεν έχει τολμήσει να με αφήσει μόνη μου.

Έχω και δουλειά από το γραφείο που θέλει καθαρό μυαλό για να την κάνεις (εδώ γελάνε)... Μάλλον θα ξενυχτίσω σήμερα.

Θέλω να στολίσω μέσα στη βδομάδα. Πού θα μου πάει θα το καταφέρω!

Το θέμα της βοήθειας το έχω παρατήσει γιατί δεν προλαβαίνω ούτε να το σκεφτώ...

Archi αν και όποτε το δεις στείλε μου πληροφορίες για τα χαλιά, δεν έχουμε προλάβει να ξαναπάμε. Ευχαριστώ πολύ!

Ελίζα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και συγγνώμη που δεν σου απάντησα. Κάποια στιγμή θα σου στείλω πμ.

Sorry που δεν γράφω τίποτα άλλο, δεν είμαι συνήθως τόσο γαϊδούρα, αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω.

Πολλά φιλάκια, να είστε όλες καλά και ελπίζω σύντομα να ξαναγράψω υπό πιο νορμάλ συνθήκες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπέρα.

Έχω κάμποσο να μπω, καθώς έλειπε ο σύζυξ και ήμουν μόνη με τη μικρή κ τη βοήθεια της μάμυς μου (οκ, ουσιαστικά γλίτωσα πολλά σκυψίματα, πρακτικά κουράστηκα ψυχολογικά σε απίστευτο βαθμό- Η μάμυ είναι εντελώς αφηρημένη, δεν θυμάται ποτέ, πως κάνουμε αυτό ή το άλλο, τι τρώει για πρωινό η κόρη μου, τι ώρα περνάει το σχολικό κοκ).

Τεσπά, χτες γύρισε ο σύζυξ από την Τουρκιά (καλά πήγε - του είπαν να ετοιμάζεται για βίζα κοκ, απλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί τα ίδια του είχαν πει κι από το Μπαχρέιν και τελικά "κόλλησε" το πράγμα).

Και... ναι... σήμερα προλάβαμε να καβγαδίσουμε για τα "περί νονών".

Των ...αγέννητων ακόμη κοριτσιών μας...

Δε θέλω να επεκταθώ... είμαι ακόμη συγχισμένη τα μάλα!

Σας αφήνω, θα τα πούμε ελπίζω αύριο (αργά - έχω "γεμάτο" πρόγραμμα - περιλαμβάνει κ πεθερικά).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ax,σας διαβαζω και ειναι σαν να βλεπω το μελλον μου!!Πολυ κουραση βρε κοριτσια σωματικη και ψυχικη-ψυχολογικη!!Εμεις με τον συζυξ συχνα πυκνα εχουμε τις αντιπαραθεσεις μας,εγω ειμαι σε ενα διαρκη τρεξιμο κι εκεινος οταν ειναι να με βοηθησει τοτε θελει να κανει δουλεια στον υπολογιστη,να καπνισει,να παει στην τουαλετα,να κανει μπανιο,να παει στο περιπτερο....να...να....ελεος!!Μου εχει βγει η μεση στο πλυσιμο των μικρων,κανω τον καραγκιοζη(με χαρα βεβαια)απο το πρωι μεχρι το βραδυ και με την πρωτη κουβεντα που θα πει και θα μου αναψουν τα λαμπακια γινομαι εκφραστικα επιθετικη.Δεν ξερω που θα οδηγησει αυτο....παντως,ενημερωτικα,το 28% των ζευγαριων με διδυμα χωριζουν για οικονομικους λογους.Ευχομαι η εβδομαδα που θα μπει να κρατησει μακρια τις ιωσεις απο ολους μας και να περασει ηρεμα και οσο γινεται πιο ξεκουραστα.Καληνυχτα κοριτσια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Επισης,εχω βαλει αγγελια μια καλαθουνα Piere Cardin,αν ενδιαφερεται καποια και θελει να δει φωτο,ας μου στειλει πμ.Μπορειτε και στις αγοροπωλησιες να δειτε αναλυτικα την αγγελια.Λογω ελλειψης χωρου την δινω τοσο,μαζι με αλλα δυο αντικειμενα που χαριζονται.Μπορει για καποιους το ποσο να ειναι μεγαλο,(80 euro)αλλα αν την δειτε ειναι μια πανεμορφη και στοιβαρη καλαθουνα.Eυχαριστω!!

498ap2.png

nZqvp3.png

να μαι κι εγω!!!!

ΑΡΓΥΡΩ μου την καλαθουνα την ειδα πολυ ομορφη ειχες παρει 2???εγω λεω να τα βαλω σε μια κουνια για αρχη για να ειναι μαζι μου στο δωματιο!!!ειναι πολλα τα εξοδα για να παρω και καλαθουνες:(οποτε το σκεφτηκα ετσι τωρα θα δειξει αν θα με βολεψει!!!

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για το καροτσι!!!ουτε το ειχα ξαναδει:oops:στην Ελλαδα δεν πωλειται??ολες απο το εξωτερικο το πηρατε???και δεν το ειχα δει ουτε και στα μεταχειρησμενα:oops:αλλα για να το εχετε τοσες θα ειναι καλο και βολικο εεεε????

κανενα ρε γμτ δεν μου αρεσει:cry::cry:να δω τι θα παρω στο τελος:rolleyes::rolleyes:

το θεμα με τους νονους ειναι μεγαλο αλλα τωρα νυσταζω:cool:

αυριο εχω β επιπεδου και εχω πολυ αγχος!!!να σκεφτητε στην αυχενικη ουτε που με ενοιζε καθολου ουτε που το ειχα σκεφτει οτι μπορει να συμβαινει κατι κακο αλλα την β επιπεδου την εχω παρει απο φοβο:cry::cry:

σας καληνυχτω πολλα φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...