Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλό γιορτινό μηνα να εχουμε:D:D

Σηκώθηκα με κεφι, γιατι οχι αλλωστε αφου εχω εκτιμησει πολύυυυυυυυυ τον υπνο πλεον κ σημερα ο μικρος δεν ξυπνησε το βραδυ!! Γιουχου!!!!!!

Η μερα κ εδω μουντη και βροχερη, οτι πρεπει για στολισμα σπιτιου!! Βεβαια θελω να παω και γυμν, να μαγειρεψω...θα δουμε, μπορει να στολισω κ αυριο.

λαερτα νομιζω τα κοριτσακια ειναι πολύ ευκολα στα δωρα...ειδικα σ αυτη την ηλικια μπορεις ν παρεις με κατασκευες κοσμηματων, ή γενικα κατι kit που φτιαχνουν μονες τους (για τη μεγαλη) ή και οτιδηποτε της σειρας hello kitty να παρει θα τους αρεσει, και υπαρχει μεγαλη γκαμα σ αυτα απο αποψη τιμών.

Τωρα για ανταλλαγη δωρων στους μεγαλους εννοεις? την παραμονη πρωτοχρονιας?

τζινι αμαρτησα πατερ!:tongue: αλλά λιγο! πιάνεται??????

οστρακια εμβολιο? θα το ψαξω!

λινακι δουλειες ολες στα πεταχτα νομιζω κανουμε...και ο μαυρος κυκλος νααααα ενα πραγμα!! μας αναπληρωνουν ομως τα ζουζουνια μας ε???

δεν τα κραταει ο συζυγος...χμμ...κ εγω δεν τον εχω αφησει μονο μαζι τους γτ πιστευω θα δυσκολευτει...το εκανα προχτες μονο για κανα διωρο το πρωι κ με τυψεις κιολας, ενω εκεινος δεν ειχε προβλημα. Τι κακο πραγμα να εισαι συγκεντρωτικη...αυτο το προβλημα δε θα το ξεπερασω ποτε μου φαινεται:rolleyes: Μαλλον πρεπει να εξασκηθω λιγο!

μας κ εγω τα ιδια...κ ειδικα οταν εβαλα προχτες ενα παντελονι εγκυμοσυνης (οκ μου ειναι καπως μεγαλο, αλλά ηθελα να μη φοραω κ εγω το ενα τζιν που μου μπαινει κ το χω ονομασει my precious!!!) ενιωσα πολύ ασχημα:cry: Κ μ του δινει που ενω κανω προσπαθειες ολο κτ γινεται κ μετα δε νιωθω καλά και τα χαλαω κ του δινω κ καταλαβαινει. Κ αυτα τα 2-3 κιλα τα χω παρει και χασει 2 φορες απ τον οκτωβρη.:? Τεσπα, νομιζω οτι χανεις κιλα περισσοτερο οταν δεν το σκεφτεσαι και χωρις αγχος. Για να δουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

τζινι μαλλιοτραβηγμα??? βλεπουν το μαθημα χαλλαρα?? που να δεις το δικο μου μαθημα!! Μερικα΄παιδακια εχουν ξεφυγει στο δημοτικο:rolleyes:

ωραιο φαγητακι σημερα!! εγω θα κανω ψαροσουπα.

Ηθελα να θεσω κι αλλο θεμα να μ πειτε αν ειμαι υπερβολικη. Λοιπον το βαφτηστηρι μου 5 χρονων με κοιταει πολύ στα χερια...για την ακριβεια ΜΟΝΟ στα χερια. Η κουμπαρα μου εχει θεματα γενικως μαζι του γτ ειναι πολύ καλομαθημενος, απο τους παππουδες λέει, τεσπα δυσκολο παιδακι, εγω οσες φορες τοτε που ηταν μικρος κ ειχα χρονο ειχα δοκιμασει να τον πλησιασω δεν ηθελε με τιποτα, οχι μονο εμενα αλλά κανεναν. Ηθελε μονο τη μαμα του. Τεσπα μετα εφυγα κ εγω δυο χρονια και ψιλοχαθηκαμε, αλλά με την κουμπαρα μου εχουμε καλή σχεση δηλ οποτε βρισκομαστε τα λεμε μια χαρα μεταξυ μας. Α! Και φυσικα παντα ειμαι παρουσα σε γιορτες, γενεθλια, χριστουγεννα, πασχα κτλ.

Λοιπον οταν γιορταζε κ πηρα τηλ και λεω "χρονια πολλά" κ μου απανταει "ευχαριστω, μου πηρες δωρο?":shock::shock: Ναι λεω, "οκ ελα να μου το φερεις":shock: Η μαμα του εκανα ταχα οτι τον μαλωσε αλλά δε νπμζιω οτι εκεινη την ωρα κανεις αυτη τη δουλεια...η δουλεια γινεταο πιο πριν σε κουβεντα με το παιδι κτλ κτλ. Τεσπα, φετος του πηρα μεγαλο παιχνιδι γτ αλλες φορες επαιρνα ρουχο (πχ μουφαν) κ ενα μικρο παιχνιδακι κ σχεδον μ το εφερνε στα μουτρα.... Πιστευα οτι σε τετοιους καιρους καλο ειναι να δινουμε τα χρηματα μας σε κατι που αξιζει τον κοπο και οχι σε αλλο ενα παιχνιδι που στο σπιτι δεν εχουν ουτε χωρο να τα βαλουν!!! κ επισης εχω αρχισει να νιωθω ασχημα γτ και τα δικα μας οικονομικα ειναι πολύ περιορισμενα πλεον...και βλεπω οτι θα εχω ολο και λιγοτερες δυνατοτητες για δωρα... Τεσπα, ειμαι υπερβολικη??? any comments??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Να σου πώ κάτι τζεμ, για την εποχή μας πάντα

Αν δεν βλέπεστε συχνά με το παιδί κ την κουμπάρα.

Αν δεν σε έχει έστω σε συχνή τηέφωνική επαφή κοντά του..... χέθε μέσα.

Δεν έχω βαφτίσει ακόμα.

Έχουν βαφτίσει όμως τα παιδιά μου.

Οι νονοί των διδύμων έχουν σεβαστεί την επιθυμία μας κ τις αντιλήψεις μας για το θέμα νονός-βαφτιστήρι-δώρα κ δεν φέρνουν ακριβά δώρα.

Η νονά της μεγάλης όμως όχι μόνο δεν το σέβεται, αλλά προσπαπαθεί με κάθε τρόπο όταν έρχονται γιορτές κλπο να καλύψει το κενό της.

Κατά πώς φαίνεται μάταια, κ για το παιδί κ για εμάς.

Επιδή σωστά έθεσες το οικονομικό εδώ, να το θέσεις κ στην ίδια.

Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι εποχές που εβλεπα τον νονό μου στο χωριό κ μου έδινε πού κ πού ένα φουντούνι, μια σοκολάτα, ένα γλυφιτζούρι, άντε κ στην καλύτερη ένα 50άρικο μαζί με την αδερφή μου-είχαμε ίδιο νονό. (είχαμε 5 δραχμές χάρτινο? Γιατί μπερδεύομαι!)

Κ είχα τόσο καλή σχέση με τους νονούς κ τα εγγόνια τους.

Κάποτε ο νονός ήταν κάτι σεβαστό για όλη την οικογένεια. Ήταν βλάμης για την οικογένεια, αν ξέρεις την αργκό.

Τώρα δυστυχώς στις μέρες μας έχει γίνει χορηγός επικοινωνίας για κάποιους!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!

το κρυωμα μου,εχει δημιουργησει ενα τρελο μπουκωμα στην μυτη και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω,θα ηθελα να ακουσω τις συμβουλες σας! δεν μπορω να ανασανω απο χθες, η μυτη μου καραβουλωμενη,βαζω πολυυυ λιγο otrivin (αλλα το παιδικο γιατι ξερω οτι στην εγκυμοσυνη δεν κανει να βαζεις σπρευ,ειδικα αυτα που εχουν κορτιζονη),η κατασταση 2 μερες τωρα ειναι δραματικη.αντισταμινικο απαγορευεται,ετσι ομως πως θα ξεμπουκωσω;εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου την Δευτερα το βραδυ,θα δω κι αυτος τι θα μου πει,θα τον ρωτησω,αλλα μεχρι τοτε τί κανουμε;μηπως με το οτριβιν κανω κακο στα μωρα;

πριν 2 μηνες που ξαναμπουκωσα ετσι δεν μου περνουσε με τιποτα,πηγα σε παθολογο και μου εδωσε αντιβιωση καταλληλη για εγκυους (ειπε οτι μαλλον ηγμοριτιδα ή ρινιτιδα) ,την πηρα για 10 μερες και ολα καλα.Πως ομως θα την αποφυγω την αντιβιωση αυτη τη φορα;πειτε κανενα "γιατροσοφι"..:?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διαβαζω πολλες αρρωστουλες μανουλες!!!!περαστικουλια!!!

μερικες στολησατε κιολας καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις λεμε να στολησουμε σημερα αλλα πρεπει πρωτα να καθαρησω το σπιτι:evil::evil::evil:

κι εδω εχει ψιλοκρυωσει ο καιρος και βρεχει σηνεχεια!!!!με ποναει και ενα δοντι και εχουν σπασει τα νευρα μου αλλα δεν μπορω να εντοπισω ποιο...:rolleyes::rolleyes:

την Δευτερα εχουμε β επιπεδου και εχω αγχωθει παρα πολυ ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι:(:(αντε να περασει κι αυτο και να ειναι ολα καλα!!!!

δεν μου ειπατε τι καροτσι πηρατε???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το κρυωμα μου,εχει δημιουργησει ενα τρελο μπουκωμα στην μυτη και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω,θα ηθελα να ακουσω τις συμβουλες σας! δεν μπορω να ανασανω απο χθες, η μυτη μου καραβουλωμενη,βαζω πολυυυ λιγο otrivin (αλλα το παιδικο γιατι ξερω οτι στην εγκυμοσυνη δεν κανει να βαζεις σπρευ,ειδικα αυτα που εχουν κορτιζονη),η κατασταση 2 μερες τωρα ειναι δραματικη.αντισταμινικο απαγορευεται,ετσι ομως πως θα ξεμπουκωσω;εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου την Δευτερα το βραδυ,θα δω κι αυτος τι θα μου πει,θα τον ρωτησω,αλλα μεχρι τοτε τί κανουμε;μηπως με το οτριβιν κανω κακο στα μωρα;

πριν 2 μηνες που ξαναμπουκωσα ετσι δεν μου περνουσε με τιποτα,πηγα σε παθολογο και μου εδωσε αντιβιωση καταλληλη για εγκυους (ειπε οτι μαλλον ηγμοριτιδα ή ρινιτιδα) ,την πηρα για 10 μερες και ολα καλα.Πως ομως θα την αποφυγω την αντιβιωση αυτη τη φορα;πειτε κανενα "γιατροσοφι"..:?

Κίρα δεν είχε τύχει να αρρωστήσω στην εγκυμοσύνη.

Ξέρω όμως πολύ καλά από την καρδιολόγο εμβρύων ότι συνίσταται η αποφυγή χρήσης αγγειοσπαστικών ουσιών και τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Συνίσταται δεν απαγορεύονται. Εξαρτάται από το πόσο σοβαρά είναι η έγκυος.

Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Γιατροσόφι θα έλεγα τον ευκάλυπτο, αλλά καλού κακού ρώτα και για αυτό τον γιατρό.

Κάντυ έχω το twinner twist duo new 2012. Designaτο, ποιοτικό, πανάλαφρο στο περπάτημα, πάει παντού, χώμα, άμμο,κατσάβραχα, χαλίκια κτλ κτλ, είναι όμως ~24Kg (όταν το σηκώνω πάντως μόνη μου δε μου φαίνεται τόσο!) και ακριβό από όλα τα άλλα αρκετά. Το πήρα από εξωτερικό (γερμανία δυστυχώς) αλλά και πάλι έτσουζε. (ουσιαστικά δώρο ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου η αξία του). Το έχουμε εγώ, η Νάκι, η Λαέρτα, και η Τζεμ (νομίζω παλιότερο μοντέλο με ελάχιστες διαφορές) και νομίζω και η Μορίτσα? Δε θυμάμαι άλλες.

Σε εμένα χωράει στο πορτ μπαγκάζ (φορντ φιέστα) άμα βγάλω όμως την εταζιέρα. Γενικά κοίτα χώρους ανσανσερ, πορτ παγκαζ, πορτών κτλ πριν από οποιαδήποτε αγορά.

Τζέμι για το θέμα νονάς νονού, θέλω κι εγώ να σου πω, αλλά βιάζομαι τώρα γμτ!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Να σου πώ κάτι τζεμ, για την εποχή μας πάντα

Αν δεν βλέπεστε συχνά με το παιδί κ την κουμπάρα.

Αν δεν σε έχει έστω σε συχνή τηέφωνική επαφή κοντά του..... χέθε μέσα.

Δεν έχω βαφτίσει ακόμα.

Έχουν βαφτίσει όμως τα παιδιά μου.

Οι νονοί των διδύμων έχουν σεβαστεί την επιθυμία μας κ τις αντιλήψεις μας για το θέμα νονός-βαφτιστήρι-δώρα κ δεν φέρνουν ακριβά δώρα.

Η νονά της μεγάλης όμως όχι μόνο δεν το σέβεται, αλλά προσπαπαθεί με κάθε τρόπο όταν έρχονται γιορτές κλπο να καλύψει το κενό της.

Κατά πώς φαίνεται μάταια, κ για το παιδί κ για εμάς.

Επιδή σωστά έθεσες το οικονομικό εδώ, να το θέσεις κ στην ίδια.

Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι εποχές που εβλεπα τον νονό μου στο χωριό κ μου έδινε πού κ πού ένα φουντούνι, μια σοκολάτα, ένα γλυφιτζούρι, άντε κ στην καλύτερη ένα 50άρικο μαζί με την αδερφή μου-είχαμε ίδιο νονό. (είχαμε 5 δραχμές χάρτινο? Γιατί μπερδεύομαι!)

Κ είχα τόσο καλή σχέση με τους νονούς κ τα εγγόνια τους.

Κάποτε ο νονός ήταν κάτι σεβαστό για όλη την οικογένεια. Ήταν βλάμης για την οικογένεια, αν ξέρεις την αργκό.

Τώρα δυστυχώς στις μέρες μας έχει γίνει χορηγός επικοινωνίας για κάποιους!

συμφωνω μαζι σου σε ολα...κ μαλιστα κ η δικη μου νουνα με ειχε τελειως ξχασμενη κ δεν το ηθελα ποτε να το κανω αυτο, ισως γι αυτο με απασχολει και τοσο. :rolleyes: Γενικως εχουμε επαφη δεν ειναι οτι το παιδι κανει να με βλεπει καιρο, αλλά νομιζω πιο πολύ εχουμε επαφη με τους γονεις, τους κουμπαρους μας δηλαδη... Δεν ξερω μπορει να λεω και βλακειες...ισως ειναι λογικο, ολα τα παιδακια το παιχνιδι θελουν απλά ισως περιμενα να ειναι εστω δασκαλεμενο να μην το λεει τοσο χυμα...θα μου πεις ετσι του κοβεις τον αυθορμητισμο! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη!!

Μια ρίχνει καρέκλες, μια κόβει!

Τί στο δία να κάνω μου λέτε??????

κι εδω ετσι κανει, μια συννεφα μια ηλιο.....

θυαμαμαι με ειχε πιασει μπουκωμα στην αρχη της εγκυμοσυνης κ εβαζα physiomer νομιζω το λενε, που ειναι αλατονερο ουσιαστικά και δεν υπαρχει προβλημα.. Ενα βραδυ μονο δεν μπορουσα να αναπνευσω και να κοιμηθω και ξυονησα κ εκανα ενα ψεκασμο με ροναλ...και ξεμπουκωσα. Το θυμαμαι αυτο γτ ειχα τυψεις...αλλά τωρα νομιζω δεν πρεπει να ειμαστε και τοσο υπερβολικοι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διαβαζω πολλες αρρωστουλες μανουλες!!!!περαστικουλια!!!

μερικες στολησατε κιολας καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις λεμε να στολησουμε σημερα αλλα πρεπει πρωτα να καθαρησω το σπιτι:evil::evil::evil:

κι εδω εχει ψιλοκρυωσει ο καιρος και βρεχει σηνεχεια!!!!με ποναει και ενα δοντι και εχουν σπασει τα νευρα μου αλλα δεν μπορω να εντοπισω ποιο...:rolleyes::rolleyes:

την Δευτερα εχουμε β επιπεδου και εχω αγχωθει παρα πολυ ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι:(:(αντε να περασει κι αυτο και να ειναι ολα καλα!!!!

δεν μου ειπατε τι καροτσι πηρατε???????????

αστα κ εγω να στολισω θελω, να δω πότε!

αμαν αυτα τα δοντια!! κι ο πονος τους δεν αντεχετε ενα πραγμα...

για το καροτσι με καλυψε η παπιτσα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μήνα και καλο χειμώνα!!! Ο καιρός σήμερα μονο χειμωνιατικος δεν είναι :tongue:

Καντυ ατιμα τα δόντια...πονουν ακατάλληλες στιγμές. Για το καρότσι τα είπε η παπιτσα είναι βαρύ μεν αλλα έχει μεγάλες ρόδες και τσουλαει άνετα. Θα περάσει και η Β και όλα καλα θα είναι μην αγχωνεσαι ;)

Τζεμινι αυτό το μονο την μαμα του ήθελε το εχω ζήσει και μου την δίνει :evil:

Εγώ πιστεύω γενικα, πως τα παιδιά δεν φταινε αλλα οι γονείς για το πως τα μεγαλώνουν και πως συμπεριφέρονται. Η δικιά μου κολλημένη με την μάνα της και συμπεριφέρεται σαν 4 παρόλο που είναι 10! Φέτος εχω και γω θέμα.

Κιρα τρελό μπουκωμα πέρασα και γω στην εγκυμοσύνη ( μεχρι αιμοροιδα έβγαλα), εβαζα μονο φυσιομερ.

Με καλεί ο φαταουλας-μπεμπης έφυγα

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Ο νονός δεν είναι απλά ένας κουβαλητής δώρων σε γιορτές και γενέθλια, είναι ο άνθρωπος που θα είναι εκεί κοντά στο παιδί σε σημαντικές στιγμές στην πορεία της ζωής του.

Δε λέγεται τυχαία ο πνευματικός γονιός.Υποτίθεται ότι θα συμβάλλει στη θρησκευτική,πνευματική κλ καθοδήγηση του παιδιού και θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στη ζωή του. Είναι κοντά στο πνευματικό του παιδί, καθώς αυτό μεγαλώνει, ενώ έχει πάντα τη διάθεση να βρίσκεται δίπλα του και να το συμβουλεύει συμπληρώνοντας έτσι το δύσκολο έργο των γονιών.

Τα παλιά τα χρόνια οι νονοί ήταν αυτοί που θα αναλάμβαναν να μεγαλώσουν τα παιδιά εάν οι γονείς πάθεναν κάτι, και όχι οι παππούδες.

Επομένως ο ρόλος του νονού είναι κάθε άλλο παρά κοινωνικός, όπως πολύ σωστά έχετε επισημάνει προηγουμένως κι εσείς.

Για αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην επιλογή των νονών των παιδιών μας αλλά και όταν θα γινόμαστε εμείς νονοί. Θα πρέπει να έχουμε τη διάθεση και να αφιερώνουμε χρόνο να είμαστε "εκεί".

Θέλω πάρα πολύ να βαφτίσω ένα κοριτσάκι, το έχω ξαναπεί άλλωστε, γιατί πιστεύω, ότι θα μπορώ να είμαι μαζί της μέχρι να μεγαλώσει και να ενηληκιωθεί, και βάλε, και ότι έχω πολλά να της προσφέρω, ίσως και πιο αμερόληπτα και από το ίδιο μου το παιδί.

Τζέμι δε νομίζω να είσαι υπερβολική. Καθόλου.

Μήπως μπορείς κάποια στιγμή να εξηγήσεις κι εσύ παρέα μαζί με τη μαμά στο παιδί ? Είναι 5, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καταλάβει κάποια πράγματα.Κάποια..ό,τι και να "πιάσει" καλό θα είναι !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Μορίτσα, μια χαρά μαμά είσαι!

Εγώ να φανταστείς τα αποχωρίστηκα στα 6+...:oops::oops::oops:

Paulo Coelho

Linaki, το singulair παίρνετε?? Επίσης όταν λες "του έχουν πάρει τον αέρα", τι εννοείς? Γιατί βλέπω ότι και τα δικά μου πλέον καθόλου δεν μ'ακούν. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, singulair λέγεται και βγαίνει κ σε χαπι για μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντως αν και δεν εχουν αρρωστήσει, μύξα κ βήχας συνεχίζονται, ρε γμτ! Απ' το Σεπτεμβρη κ μετα δεν εχουν σταματήσει, μόνο υποχωρούν λίγο και ξανα παλι σε έξαρση...

Όσο για το μπαμπά τους, δεν μπορεί να τις αντιμετωπισει όταν ξεφευγουν τα πραγματα (κάνουν ζημιές, χτυπά η μία την άλλη), προσπαθει λίγο με τις φωνές, λίγο με το καλό, αλλά δεν εχει μια σταθερη συμπεριφορά απέναντί τους κ επικρατει το χαος!

Εγω τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ την τιμωρία (καρεκλάκι φαγητού κ παλιοτερα παρκο) σε λογικά πλαίσια για την ηλικία τους, εννοείται, αλλά προσπαθώ να εφαρμόσω όσα έχω διαβάσει κατα καιρους.

Δηλαδή πρώτα θα τους εξηγήσω γιατί δεν πρέπει να κάνουν αυτά τα πραγματα, αν δεν ακούσουν κ συνεχίσουν (σχεδόν παντα, δηλ.) τις προειδοποιώ ότι την επόμενη φορά θα πάνε στο καρεκλάκι, κατι που κάνω όσο κι αν διαμαρτύρονται. Τους δίνω πάντα μια ευκαιρία ακόμα (οκ, αφου το θέλεις, θα σε κατεβάσω αλλά δεν θα το ξανακάνεις). Την δευτερη αυτή ευκαιρία παλιοτερα την "χαραμιζαν" επιδεικτικά κιολας, δηλ. με κοιταζαν χαμογελώντας και το ξανακαναν. Σαν να ήθελαν να βεβαιωθουν ότι το εννοώ. Μάλλον βεβαιώθηκαν γιατί τώρα με ακούν, όχι παντα, αλλα δεν με πειράζει, μου φτανει να παίρνουν στα σοβαρά αυτά που τους λέω.

Δεν ξέρω αν ειναι σωστά όλα αυτά, αλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν μαζί μου, αυτό που ξέρω είναι ότι με αυτό τον τροπο σταμάτησε η μικρή να δαγκώνει τη μεγάλη (καθημερινα ειχαμε κ 2-3 σημαδια) και εχει σχεδόν εξαλειφθει το "ξύλο" (μαλλιοτραβήγματα και γρατζουνιες) μεταξύ τους αλλά και προς εμας!

Όσο για τη συνέχεια, όταν θα μεγαλώσουν κι άλλο, ίδωμεν!

...ισως ειναι λογικο, ολα τα παιδακια το παιχνιδι θελουν απλά ισως περιμενα να ειναι εστω δασκαλεμενο να μην το λεει τοσο χυμα...θα μου πεις ετσι του κοβεις τον αυθορμητισμο! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη!!

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ, όλα τα παιδάκια το παιχνίδι περιμένουν (εγω τουλάχιστον, αν κ δεν το εδειχνα, αυτό θυμαμαι οτι περιμενα τετοιες μέρες! :mrgreen:)

Και όντως ειναι δυσκολη η θεση σου, γιατι αυτά τα πραγματα τα μαθαίνει ο γονιός στο παιδί, σίγουρα όχι ο νονός!!! Αλλα μήπως παιζει κ το παιδακι να μην παιρνει από λόγια? Ειπες, αν θυμαμαι καλά, ότι και η μαμά του το μάλωσε κάποια στιγμή γι' αυτό το λόγο?

Η αλήθεια, ειναι ότι αν ήμουν στη θέση σου δε θα ανησυχούσα τόσο ! Δεν ξέρω αν είμαι εγώ λίγο γαιδούρα:rolleyes:, αλλά θα σκεφτόμουν ότι αναλογα θα έπρεπε να ντρεπονται κ οι κουμπάροι που μου δημιουργουν αυτο το αγχος, αν ειναι δυνατον, η αγαπη δηλ. φαίνεται από το πόσο ακριβο/ μεγαλο δωρο θα κάνεις?). Θα έπαιρνα ό,τι μπορούσα ανάλογα με τα οικονομικά μου, θα προσπαθουσα να δειξω την αγαπη μου περνώντας χρόνο, ή επικοινωνώντας περισσότερο με το παιδί τηλεφωνικά ή όπως μπορώ και καθόλου τύψεις δε θα ειχα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Να ρωτήσω κάτι?

γιατί το παλιότερο μήνυμά μου που μπορώ να δω είναι μέχρι τον 3ο του 2012?

Paulo Coelho

Καλησπέρα σε όλες τις διδυμομανούλες!

Χαθήκαμε αλλά απο διάθεση νιέτ...

Τα μωρά καλά, ο σύζυγος καλά και η μαμά τρέχει σαν την τρελή...

Απο όταν γέννησα και μετά η περίοδος μου έρχεται όποτε θέλει (απέκτησε δική της προσωπικότητα). Πριν απο δύο μήνες πήγα στον γιατρό και ανιχνεύθηκαν πολυκυστικές ωοθήκες σε ελαφριά μορφή. Εδώ και δύο τρείς μήνες όμως (αν δεν κάνω λάθος) βλέπω ελαφρά καφέ εκκρίσεις, κάποιες φορές με λίγο αίμα, άλλες λίγο ροζ κυρίως στο χαρτί όταν σκουπίζομαι. Σπάνια και λίγο στο εσώρουχο. Αυτό συμβαίνει ανάμεσα στις περιόδους σε άσχετες μέρες. Είναι άραγε ωορρηξία ή κάτι άλλο πιο σοβαρό; Έκανα τεστ παπ πριν απο δύο μήνες και είναι πεντακάθαρο. Επίσης και στον υπέρηχο δεν φάνηκε τίποτα. Για πείτε μου την γνώμη σας... Έχει αρχίσει να με ανησυχεί το όλο θέμα. Είδα πάλι καφέ σήμερα και έπεσα πολύ ψυχολογικά...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...