Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, μανάρες μου! Δύσκολη νύχτα, δυο κυνόδοντες βγάζει ο μικρός, η μικρή μύξες φουλ (δεν έχω και αλόη ρε γμτ) και το πρωί είχα κι ένα περίεργο τηλεφώνημα. Ε, δεν θέλει και πολύ γοια να είμαι άκεφη και να έχω νεύρα. :cry::cry:

Αψουουουουουουού!!!

Καλημέρα φιλενάδες άρρωστες και μη! Βλέπω η ομάδα έχει πτώματα!!!

Μια χαρά μας βρίσκω!! Εγώ και σήμερα σπίτι, βασικά χτες που έκατσα με έπιασε η χαζομάρα μου και αντί να αράξω έκανα τα πάντα...οπότε σήμερα κομμάτια πάλι με λίγο πυρετό, τεσπα σήμερα είπα θα κάνω ελάχιστα πράγματα και θα αράξω!!

Πυρετός και παραζάλη!!! Αυτό φταίει!!! Χαχαχαχα!!! Εγώ θέλω όλο να κάθομαι στον καναπέ...

Για να συνεχίσω τον χθεσινό μου πόνο, θέλω με το ξερό μου το κεφάλι να τα κάνω όλα, να "φτιάξω" στιγμές, εικόνες, μυρωδιές για την οικογενειά μου, και την ίδια στιγμή, μέσα από την οικογένειά μου (δε λέμε ποιος.... :evil:.... το μόνο που θα σας πω είναι πως από την τετραμελή μου οικογένεια οι δύο είναι 20 μηνών!!!) μου λένε να μην φουσκώνω τα μυαλά μου, πως είναι πολλές οι δουλειές, πως δεν θα προλάβουμε, πως τα παιδιά δεν θα καταλάβουν τίποτα, γιατί να φτιάξω μπισκοτάκια, γιατί να φτιάξω γαλοπούλα, πως οι άλλες δουλειές του σπιτιου θα πάνε πίσω κλπ κλπ κλπ....κοινώς, να μην κάνω τίποτα!

Λίγη υποστήριξη ρε παιδιά?????????????????????? Λίγο ενθουσιασμό ρε γμτ.... Πρώτη χρονιά στο σπίτι μας....... πρώτη χρονιά που καταλαβαίνουν τα μωρά μας......

Μόνο εγώ το βλέπω ρομαντικά το θέμα των γιορτών????????????????

Συγγνώμη για την γκρίνια.... αλλά όχι, πείτε μου... είμαι τόσο, μα τόσο παράλογη????????????

Πάντως πίσμωσα... δε θα κοιμάμαι τα βράδια (τζίνι...εχθές στις 11 το βράδυ έπινα καφέ!!!!!! )... και θα προσπαθώ να αντέξω να τα κάνω όλα!!!! Θα τους δείξω εγώ τί μπορεί να κάνει μια διδυμομάνα αν το πάρει απόφαση!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, αν δεν φτιάξεις μια βασιλόπιτα, 2-3 ξεχωριστά πιάτα και δεν πιείς τη σαμπανια σου, τότε τι γιορτές είναι αυτές? Και στην τελική, η ζωή θέλει γιορτή, μας δίνονται ελάχιστες ευκαιρίες να το κάνουμε πλέον, οπότε δεν πρέπει να τις χάνουμε! Πάντως εμένα η Πρωτοχρονιά είναι η αγαπημένη μου μετά τα γενέθλιά μου! Εμπρός, καλά σου χέρια, Ελίζα, κι όλα θα γίνουν και θα περάσετε τέλεια! Απλώς θέλει προσχεδιασμό, προεπιλογή πιάτων και σχετική οργάνωση, τα υπόλοιπα θα γίνουν μηχανικά, μην ανησυχείς!

Φρόσω, κι εγώ καθημερινη φρόντιζα να εισάγω νέες τροφές μετά την εμπειρία σου με το αυγό.

Καμιά καλή συνταγή για σοκολατένια βασιλόπιτα έχετε? Φτιάχνω με πορτοκάλι συνήθως αλλά λέω να κάνω και μια σοκολατένια.

Με τέτοιο κρύο έφτιαξα σούπα βελουτέ με τηγανητό μπέικον και παρμεζάνα και πραγματικά μιλάμε για κόμφορτ φουντ. τα έβαλα και για ύπνο και πάω κι εγώ..

Ντακ, ενώ έδινα φρούτα σε κομματάκια, ξαναγύρισα στην αλεσμένη γιατί δεν έτρωγαν την ίδια ποσότητα.

Άσχετο, προχτές στις κούνιες ήταν ένα κοριτσάκι 16 μηνών και μπροστά μας φαινόταν γίγαντας. Έπαθα σοκ, ήρθα σπίτι και είδα οτι δέν έχουμε ψηλώσει από τον Αυγουστο. Είναι επειδή αρχίσαμε να περπατάμε???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!

τι ωραιος χειμωνιατικος καιρος σημερα!! ανυπομονω να στολισουμε το Σ/Κ. Ελιζα κ εγω δικια σου ειμαι, μη νομιζεις! Λατερνα το θελω το σπιτι ενθουσιαζομαι με τα τζατζαλάκια, τα φωτακια κτλ κτλ. Μην παρεξηγεις ομως τους αλλους που δεν εχουν τον ιδιο ενθουσιασμό...ειναι θεμα χαρακτηρα! Εγω λεω να κανεις οτι μπορεις και οσα μπορεις.Συμφωνω με λαερτα... Ξεκινάς δηλαδη κ βλεπεις αναλογα με τις δυναμεις σου!

λαερτα δεν ειναι οπτι δεν κουραζεται, ισα ισα ειναι ολο το απογευμα ολο ταγουδακια, παιχνιδακια, περπατουρα...τι αλλο να κανουμε 6 μηνων ειναι:? Τωρα κοιμαται, κανας φουρνος θα γκρεμιστει:tongue:

λογικα θα ειναι επειδη περπατησαν. Νομιζω τοτε αδυνατιζουν κιολας τα παιδακια.... Νομιζω ο γονιος καταλαβαινει αν κατι δεν παει καλά. Μην αγχωνεσαι, μπορει να το παρουν μετα ολο μαζι το υψος...

νουνουκα εννοούσα οτι ειχε υψηλες θερμοκρασιες για την εποχη το μεσημερι, αλλά πρωι και βραδυ οχι και δεν ξερουμε τι να φοραμε, μια κρυωνουμε μια ζεσταινομαστε με αποτελεσμα ν αρρωσταινουμε..

χαλλλλαρά σε θελω σημερα!

νακι εχεις καθαριότητα,ε? σιγα σιγα κ εσυ!

πας για το 3ο?!

ωχ καποιος ξυπνησε παω........

SV6vp3.png

LWoFp3.png

λαερτα τα μετρησες μονη σου?και με ποιον τροπο?γιατι η παιδιατρος μας ειπε οτι μεχρι καποια ηλικια(δεν θυμαμαι αλλα σιγουρα μας πιανει )τα μετραμε μονο ξαπλα και οχι ορθια.Γιατι αλλιως εχει παντα διαφορα η μετρηση,κατα περιεργο τροπο.

Λες να εχει να κανει το περπατημα?τι να σου πω..

παντως εμενα πηραν υψος ,οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο.

Εγω παντως εχω συνηθισει στην εικονα ολα τα αλλα παιδακια να ειναι γιγαντες μπροστα στα δικα μου,οχι μονο λογω υψους αλλα κυριως κιλων.Δεν πειραζει ετσι βλεπω οτι ειναι ακομα τα μωρακια μου:tongue:

εμας σημερα εσκασε μυτη το 7ο δοντι του μικρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε,το επομενο τριμηνο παλι.Μεχρι τα 18 θα τα εχει βγαλει ολα.

ντακ για λυσε μια απορια.Θελουμε να βαλουμε πατωμα σε εναν χωρο.(Δεν εχει υποστρωμα,κατω ειναι μπετο) και εχουμε τις εξης επιλογες.Βαζουμε πλακακι ή λαμινείτ(σωστα το λεω?).Το πλακακι με προβληματιζει γιατι ειναι κρυο και ακριβο αλλα το αλλο δεν ξερω ποσο αντοχη εχει.

Επηρεαζεται απο υγρασια?γιατι στο νησι οσο να πεις την εχουμε μπολικη!

επισης πολυ αργοτερα θα μπει στο χωρο και τζακι.Τι γινεται τοτε?

και τελος ,μπορωνα στο λαμινείτ να ακουμπησω πανω πολυοργανο γυμναστικης?το σκεπτικο ειναι οτι το πολυοργανο δεν θα μεινει εκει αλλα θα ειναι προσωρινα(το προσωρινα μπορει να ειναι και τριμηνο)

τι λες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ξεχαστηκα..

νουνου περαστικα!!

gem εγκυος δεν ειμαι αλλα ως γνωστον θελω να παω για το 3ο, αλλα η υποθεση σηκωνει συζητηση.

α!!!!!!!!!!χθες εμαθα οτι ενας ξαδερφος περιμενει διδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Νακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................... πόσο χαίρομαι που υπάρχει και άλλη τρελή στην παρέα που θέλει 3ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε λατρεύωωωωω!!!!!

Συνονόματη... τί θα έλεγες να μου στείλεις τη συνταγή από τη σούπα που έφτιαξες??? με έπιασε μια λιγούρα για σούπα...και έλεγα να φτιάξω το σκ (να δοκιμάσω δηλαδή) σούπα κολοκύθας!!!!

Τι μαυρίλα είναι αυτή όξω??????????????? και είναι μόλις 4!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

gem εγκυος δεν ειμαι αλλα ως γνωστον θελω να παω για το 3ο, αλλα η υποθεση σηκωνει συζητηση.

κ εγω αυτο εννοουσα...φανταζομαι αν ησουν εγκυος θα το ξεραμε!!!

Να πατε για 3ο...εγω μαζι σου!!

Οσο για το laminate θελαμε κ εμεις να βαλουμε σπιτι, μας αρεσει παρα πολύ η αισθηση του ξυλου. Νομιζω εφαρμοζει πανω σε πλακακι, αρα δε θα ειναι κρυο... Επισης απ οτι μας ειχαν πει ειναι πολυ ανθεκτικο, φαντασου βαζουν στα μαγαζια και σβηνουν τσιγαρο πανω... Τωρα γιατι δεν το επιλεξαμε δεν το πολυθυμαμαι...:rolleyes: Περισσοτερες λεπτομερειες και διορθώσεις απο παπιτσα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hallo again!!Ευχαριστώ για τα περαστικούλια!!! Λέω βρε κορίτσια ότι ξεκουράστηκα τόσες μέρες, οκ έκανα τις δουλίτσες μου, ήμουν και ψιλοάρρωστη αλλά άλλη φάση. Δεν ήμουν ποτέ πολύ φανατική του να κάθεται η γυναίκα στο σπίτι γιατί τελικά φρικάρεις, αλλά πόσο πιο άνετα θα ήταν να μην χρειαζότανε να δουλεύουμε. Για την ακρίβεια μπορώ να βρώ μια ημιαπασχόληση 'η μια δουλειά από το σπίτι που να είναι ενδιαφέρον και να έχει νορμάλ φράγκα? Μα τι λέω ε? πόσες θα έχουμε αναρωτηθεί....

Λαέρτα για τα ύψη και τα βάρη εμένα οι ντοκτόρηδες που είχα κατά καιρούς δεν αγχωνόντουσαν, ειδικά για τη Νικόλ που ούτε βάρος έχει πάρει ούτε ύψος. Πότε είναι η επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη? Πάντως έχει δίκιο και η Νακ δύσκολο να μετρήσεις ύψος. Μεγειά τις δοντάρες!!!

Ελιζάκι και γω μαζί σου!!! Αλλά μην κάνεις πολλά, να έχεις γνώμονα να περάσεις και εσύ καλά και να μην τα παίξεις. Ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα είμαι σίγουρη, ότι θα βγούν τέλεια επίσης μμμμ (θέλω να δοκιμάσω από όλα) ότι και την κούραση θα την ξεπεράσεις είναι κι αυτό σίγουρο, μην όμως σε πιάσει τέτοιος οίστρος και από τα πολλά δεν προλάβεις να το χαρείς!! Λίγα και καλά!!;);)

Νάκι για τις απορίες σου θα ρωτήσω και τον σύζυξ.

Gemini πολύ επιστημονικά το έθεσες και λέω θα το πω στη δουλειά!!!:P:p:p

H νεα ίωση του "καλού καιρού" προσοχή, άκρως κολλητική:P:p catchy!!

Παπίτσα είδα τις φωτό σας τέλειες!! και οι δημιουργίες σου τέλειες και θα σχολιάσω μια προς μια αύριο πουρνό πουρνό που θα χω ταχύτητες!!;)

frosobal respect!!!

Ελπίζω να συνεχίσω να έχω ίντερνετ και να τα πούμε και πιο μετά!! προς το παρόν ciao!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα, καλησπέρα! Μωράκια και μανούλες περαστικά!

Είδα στον ύπνο μου (γιατί στο ξύπνιο μου δεν το βλέπω) ότι βγήκαμε οι διδυμομανούλες και περάσαμε πολύ όμορφα!

duck συμφωνώ με τη froso! Επίσης αλλαγή απορρυπαντικού ακόμα και στα δικά σας ρούχα ή λούτρινα παιχνίδια μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία. Ο μεγάλος μου έβγαζε εξανθήματα στο πρόσωπο και ήταν απο το καθαριστικό των τζαμιών καθώς του αρέσει να ακουμπάει το πρόσωπο του στα τζάμια.

laerta αρτζι;;; Ακόμα γελάω...έκαψα βέβαια μερικά εγκεφαλικά κύτταρα... Νομίζω ότι εκ των πραγμάτων η ποσότητα των φρούτων που τρώνε στα κομμένα είναι μικρότερη...

chemin αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για χαλιά να σου στείλω πμ.

Εμείς το Σάββατο πάμε παιδίατρο για καθιερωμένο έλεγχο και να μας δώσει οδηγίες για εξετάσεις, οδοντίατρο για τα παιδιά, τεστ ευαισθησίας σε αλλεργία απο τη μέλισσα για τον μικρό κτλ. Η διάθεση σε ελεύθερη πτώση... ελπίζω να πιαστεί στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τελικά να σωθεί!

ΥΓ Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

http://www.youtube.com/watch?v=pr3n7ZrLxow

JDfvp3.png

bDyqp3.png

χαλό είς τα πεταχτά!

Νουνούκα γείτσες!

Κ εμείς είχαμε στφαφυλόκκοκο κρούσμα πρίν από 2-3 βδομάδες?

Κ Η μεγάλη κόλλησε από την μοκέτα (είχε σηκώσει το κολάν, έπεσε, γδάρθηκε κπο) κ έβγαλε σπυριά μικρά κ ακανόνιστα σε σχήμα με μύτη άσπρη, σαν μπιμπίκια. Βάζουμε κρέμα μέχρι να φύγουν τελείως.

Μόλις σήμερα ξαναστείλαν ενημερωτικό για ήπιο κρούσμα οστρακιάς (με από αυτό είχαμε πριν 1 μιση μήνα???) ¨Ολα τα δερματικά φέτος στο φόρτε τους!

Ελίζα μπας κ θα του πέσει ο κλήρος για το μάζεμα, αφού ούτως ή άλλωε δεν θα μπορέσει να κάνει κ πολλά όπως μαγείρεμα?

Σωστή η νουνού, μην κουραστείς κ σου βγεί από τη μύτη.

Φρόσω ένα έχω να πώ: όντως 7ψυχες οι γάτες!

Λαέρτα? Ευελπιστώ να τα πούμε. θα μπω για μπίλι μπίλι (μπάνιο) σε λίγο κ θα ξαναβγώ τσάρκα;).

Σούπερ πρέπει να είναι η σούπα, όπως την φαντάζομαι μμινιμ μνιαμ μιανμ.

άπαξ κ βάλεις συντγή θα αντιγράψω!

Άρστι γρήγορα στα κλαδιά!

Παπί έπερνα αλλά δεν... σωστή η φρόσω παιδιά, καθημερινή κ νέες τροφές. Την έχω πατήσει κ εγώ... ευτυχώς όχι όπως η φρόσω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η διάθεση σε ελεύθερη πτώση... ελπίζω να πιαστεί στα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τελικά να σωθεί!

η αγαπημένη μου έκφραση "είμαι στα δέντρα!!!" μόλις απέκτησε θετική ερμηνεία!!!

Τζίνι, αναμένω στη γραμμή: μετά την ημέρα που πέρασα, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!! Σάντα, πάρε κιλά και δώσε νταντά!!!!

Συνταγή:

1. βράζουμε πατάτες, μπρόκολο (τα λουλούδια, όχι το χοντρό κοτσάνι) και μπόλικο πράσο σε λιγότερο νερό απ'ότι κανονικά. τις πατάτες τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια γιατί συνήθως βράζουν περισσότερη ώρα απ΄το μπρόκολο, ενώ έτσι θα βράσουν ταυτόχρονα.

2. αλατίζουμε αφού βράσουν.

3. πολτοποιούμε αρχικά στο μπλέντερ τα λαχανικά με λίγο ζωμό και αφού τα πολτοποιήσουμε προσθέτουμε ζωμό για να πετύχουμε το κονσίστενσι που μας αρέσει.

4. αν θέλουμε βάζουμε και αυγολέμονο αλλά εγώ βαριόμουν και έβαλα λάδι και χυμό λεμονιού κατευθείαν.

5. πάπρικα, μάυρο πιπεράκι ανάλογα τα γούστα.

6. σε τηγανάκι τηγανίζεις λίγο μπέικον ψιλοκομμένο και πασπαλίζεις τη σούπα!

καλή σας όρεξη!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

νουνουκα το ειπα περιεργα?? χαχααχα δεν το καταλαβα! Απλά ηθελα να το πω συντομα μαλλον!

άρκι μου αρεσε η αλληγορια μη τη διαθεση και το κλαδι του χριστουγεννιατικου δεντρου:P Ελπιζω να σταθει σε τετοια κλαδια η διαθεση ολων μας!!

καλη επιτυχια στα τεστ σας...εχετε στανταρ αλλεργία ή ετσι το κανετε??

ωραιο και το τραγουδάκι!

εγκώ νυστα!! την πεφτω σε λιγο!

ποια κανει διαιτα?? σημερα δοκιμασα -δοκιμασα μονο αληθεια λεω! γκρεμιστηκε ο φουρνος και τις αγορασε ο αντρας μου, να τον προσβαλω??:tongue:- τις καινουριες παυλιδης... Αυτη με τη βαφλα και καλά δε λεει, η αλλη με τα καραμελωμενα φουντουκια ειναι πολύ ωραια! Για βραδυ εφαγα μηλο!

σας φιλω!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

λαερτα ωραια η σουπα! η γευση του μπροκολου ειναι πολύ αισθητη?? γτ απ την εγκυμοσυνη και μετα καπως μου μυριζει και δεν μπορω να το φαω ενω πριν το ετρωγα!! Θα μου πεις βαζεις λιγοτερο...

Αρχιζουμε τις ευχες στον σαντα κλαους?? εγω θα αντιγραψω της τζασμιν με το χοντρο πορτοφολι και λεπτο σωμα και οχι το αναποδο χαχαχα:tongue:

αν και να πω λιγο τον πονο μου...χωρις να θελω να απογοητευτουμε...κακο timing για διαιτα...τωρα ειναι ολο γιορτες κτλ οποτε το να μην παρουμε μαλλον ειναι αρκετο:rolleyes: γμτ γμτ γμτ.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τέτοια ωρα τέτοια λόγια!!! Χάθηκα λιγο αλλα έπρεπε να στρώσω και να μαζεψω τα καλοκαιρινά επιτέλους!! Ερχεται και πτωση θερμοκρασιας απο δευτερα ετσι λενε οποτε ετοιμαστητε. Είχαμε παιδιατρο αλλα και τα δικα μου τρεχαματα. Τα μικρα (μονο μικρα δεν είναι) αναπτύσσονται μια χαρά. Ο μπεμπης πήρε 6 πόντους και πέρασε τα 8 κιλά!! Η μπεμπα λιγο πιο πίσω αλλα μην ξεχναμε ειναι γυναίκα ;) Η Γιατρος μου είπε να μην ανησυχώ και σε αυτή την ηλικία δεν κάνουμε δίαιτα.

Εμένα βγήκαν οι εξετάσεις ευτυχώς όλα αρνητικά,ο παθολογος λέει να μην ανησυχώ, απλα να το παρακολουθώ και οτι τη περίοδο της εγκυμοσύνης ο οργανισμός στρεσαρεται και βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που θα εμφανιζονταν αργότερα. Εγώ πάντως θα επισκεφτω και έναν ηπατολογο.

ΤΖΙΝΙ πως πανε τα σπυρακια υποχώρησαν? πάλι οστρακια???

Λαερτα μου ανοίξες την όρεξη βραδιατικα! Θα την φτιάξω στάνταρ! Οχι τωρα :D

Φροσω η γάτα πρέπει να έχει πολλα ψυχικά τραύματα! Και ποσα έχει δει ακομα και δεν τα έχεις πάρει χαμπάρι!!

Παπιτσα συγχαρητήρια για τα πιρουνατα!

Ελιζα μπορεί να είναι κουραστικά τα τραπεζωματα αλλα αυτές τις γιορτινες μερες είναι ωραίο να έχεις κόσμο σπιτι. Αν δεν φτιάξεις γλυκάκια, δεν στολισεις και δεν έρθουν και δυο άνθρωποι πως θα καταλάβουμε γιορτές....

Περαστικά σε όλους τους αρρωστουληδες!

p1Utp3.png

Καλημέρα!!!

26 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!

Πως είστε; εγώ αν και οχι τελείως καλά βρίσκομαι στη δουλειά και πίνω το χαμομηλάκι μου...

Η σούπα ακούγεται τέλεια και θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε!!

Τζίνι έτσι όπως τα λες μάλλον και ο μικρός μου έβγαλε σταφ γιατί τα σπυράκια που σας έγραψα πριν τη μια μέρα κάνανε άσπρη κορυφή αλλά δεν κρατήσαν και τώρα έχουν υποχωρήσει κατά πολύ. Θα τον ξαναδώ το απόγευμα αν είναι να πάρω την παιδίατρο. Α στο καλό:|

Κατά τ άλλα εγώ λέω να αφήσουμε τα δεντράκια στην ησυχία τους και να μην πέφτουμε πάνω τους!! χαχαχααχα

και το ανέκδοτο της ημέρας στο θέμα μας:

Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του:

- Μπαμπά, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;

Ο πατέρας έκπληκτος, απαντά:

- Γιε μου, υπάρχουν τρία είδη από γυναικεία στήθη, ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας. Όταν είναι 20 χρονών οι γυναίκες, τα στήθη τους είναι σαν τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά… Στα 30 και στα 40 είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα άλλα είναι και λίγο πεσμένα. Μετά τα 50 είναι σαν τα κρεμμύδια.

- Τα κρεμμύδια;

- Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα κλάματα…

Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν. Ρωτά λοιπόν η κόρη τη μαμά:

- Μαμά, ποσά είδη από αντρικά πουλιά υπάρχουν;

Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά, κοιτάζει την κόρη της και απαντά:

- Κόρη μου, υπάρχουν τρία είδη πουλιά, ανάλογα με την ηλικία του άνδρα. Στα 20 το πουλί είναι σαν τη βελανιδιά, γερό και σκληρό. Στα 30 και στα 40 είναι σαν τη λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο… Μετά τα 50 είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

- Σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

- Ναι, νεκρό από τη ρίζα και πάνω, ενώ οι μπάλες είναι διακοσμητικές.

Gem πια δίαιτα; εδώ ολόκληρη ίωση και δεν το βούλωσα το ρημάδι, ακόμα πονάει το στομάχι μου 4 μέρες μετά :rolleyes::rolleyes:

Μορίτσα μπράβο για τις εξετάσεις!! Μάλλον ξεκούραση και ύπνο χρειάζεσαι καλό φαϊ κλπ κλπ γνωστά που δεν μπορούμε να έχουμε...

Σας φιλώ προς το παρόν ελπίζω να τα πούμε και πιο μετά!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

μοριτσα μπραβο στα θηριάκια σου! μα 6 πόντους σ ενα μηνα!!!!!! Ειστε πολύ ψηλοι? Οσο ειναι να παρουν θα παρουν παντως νομιζω, δεν ανησυχούμε!!

εσυ δες κ ηπατολογο καλού κακού αλλά μαλλον θελεις αυτα που ειπε η νουνου...κ οταν τα βρεις πες κ εμας τον τρόπο!

νουνουκα χαχαχαχα ωραιο το ανεκδοτάκι!! γυρισες στη δουλεια με ορεξη βλεπω:tongue:

ασε κ εγω που ειχα το λαιμο μου ολο ετρωγα γτ ηθελα να αλλαξει η γευση - που δεν αλλαζε φυσικά!

παω γτ γκρινιαζουν κ θελω να παω και γυμν...

τα λεμε αργότερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...