Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Μπήκα ίσα να δω τα νέα σας.

Αισθάνομαι ΠΟΛΥ πτώμα (λείπει κι ο σύζυξ...)

Κρίστυ θα ήθελα όποτε μπορέσεις να μου δώσεις πληροφορίες για τα μαθήματα ανώδυνου στο Αλεξάνδρας.

Από πότε πρέπει να αρχίσει η έγκυος από ποια εβδομάδα?

Πόσα είναι τα μαθήματα είναι πολλά?

Κάθε πότε πας?

Υπάρχει κάποια χρέωση κι αν ναι ποια?

Είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις εκεί στο Αλεξάνδρας ή να είναι ο γιατρός οσυ εκεί?

Έχεις κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ?

Μου απαντάς είτε δημόσια είτε πμ.

Ευχαριστώ.

Συνήθως κλείνουν μαθήματα με το που μπαίνουν στον 7ο μήνα.

Στα δίδυμα πας νωρίτερα.

Εγώ πχ ξεκίνησα 27η εβδομάδα κ μου είπαν ότι άργησα. Οι άλλες κοπέλες ήταν όλες πάνω από 30 εβδομάδων.

Αχ ήταν πολύ καλά...

Πληρώνεις 5 ευρώ επίσκεψη στο νοσοκομείο κάθε φορά.

Είναι σειρά 7 μαθημάτων, σχεδόν μέρα παρά μέρα.

Παίρνεις τηλ στο 213 216 2475 κ συνεννοείσαι με την κα Στάμου.

Λες την αλήθεια για γιατρό κ που θα γεννήσεις όταν κλείνεις γκρουπ.

Θεωρητικά νομίζω είναι μόνο γι΄ αυτές που θα γεννήσουν εκεί, πρακτικά όποιος θέλει πάει (λες πχ ότι θα πας στην εφημερία).

Επίσης για το Έλενας, είναι 4 μαθήματα συνεχόμενα, το κάθε γκρουπ ξεκινάει Δευτέρα κ τελειώνει Πέμπτη. Επίσης 5 ευρώ/μάθημα. Τηλ: 213 205 1366.

Εγώ κατάφερα κ συνενοήθηκα όταν πήγα η ίδια από εκεί γιατί συνήθως έχει τηλεφωνητή και δεν τα εξέλαβα σωστά.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Ευη περαστικά σας!

Μας αν τον άφηνες στο κρεβάτι μόνο του με το παιδί? ΑΝ δεν τα καταφέρετε μέχρι τότε λέω, που λογικά θα βρείτε άκρη.

Ιδέα: μήπως αυτό που έκανε η νουνου?

παρκοκρέβατο δίπλα σας στο κρεβάτι για τα δύσκολα????

Ελίζα δεν έχω να πώ τίποτις άλλο: μπράβο σου!!!!!

Να σε δώ μετά ποιός θα μαζέυει τα κομμάτια σου!

Στείλε από τώρα ένα γράμμα στον σάντα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να μαι και πάλι...μολις τελειωσα σιδερωμα και παω να ξεραθω!

Νοξ νοξ νοξ,

να τον ξεμάθεις κ να τον ξαναμάθεις την απαραίτητη σιέστα!

ναι αλλά πως???:confused: Εδω και τα βραδια πλεον αν δεν παει 11 δεν το κλεινει το ματι...και ειναι ολο χαρουλες ο ατιμος! Δεν του λειπει ο υπνος??

Καλησπέρα και ... καληνύχτα!!!!

Ένα γεια είπα να πω στα γρήγορα πριν την κάνω για το σπίτι!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια και στις αρρωστούλες!!!!!

Τζέμινι... μη μιλάς για νύστα.............. τί και έαν πίνω καφέδες όλη μέρα, το βράδυ με τα χίλια ζόρια αντέχω....

Πως θα πάει ρε κορίτσια από 'δω και πέρα??? έτσι θα είναι??? για να καθαρίσω το μπάνιο, ή να βάλω σκούπα ή πλυντήριο ή σίδερο θα πρέπει να έχω φροντίσει να είναι κάποιος με τα παιδιά (πλην του μπαμπά τους ο οποίος ο κακόμοιρος είναι όλη μέρα) για να τα κάνω απόγευμα και όχι βράδυ????????????????? Θα υποχρεώνομαι συνέχεια στους άλλους?????

ουφ.................

Κατά τα άλλα.... είμαι σε πολύ Χριστουγεννιάτικο κλίμα!!!! Ανυπομονώ να αρχίσω να φτιάχνω μπισκοτάκια, τρουφάκια, γλυκάκια κλπ κλπ κλπ

Αλήθεια, πότε να αρχίσω??????(είναι νωρίς από τώρα ε?????).

Βέβαια, με την νύστα που έχω κάθε μέρα, δεν μέρω πως θα τα φτιάξω όλα αυτά όμως... θα το παλέψω!

Ά... μόλις σήμερα έγιναν οι προφορικές προσκλήσεις για Χριστούγεννα μεσημέρι και παραμονή Πρωτοχρονιάς!!! Θέλω να γίνουν φέτος στο σπίτι μας!!!!! Μήπως είμαι τρελή???????????????????????????????????????

- Τζίνι.... σαν να σε ακούω ήδη να με κράζεις!!!! :tongue:

χμμμ την εχω κανει κ εγω αυτη την ερωτηση κ βλεπω την κανει κ παρακατω κ η Μας...ωραια τα βλεπω τα σημαδια!! Πρεπει να πανε φανταροι για να ισιωσει το παϊδι μας:tongue:

Αχ κ εγω θελω να φτιαξω αλλά δεν το κοβω φετος να δημιουργω:rolleyes: Φυσικά θα κανω για το καλο τα κλασσικά, αλλά μαλλον θα γινει βιαστικά. Αν φαγωθουν δεν ειναι νωρις....αν ειναι για τις μερες καθαρα Χριστουγεννων νομιζω κοντα στα μεσα Δεκεμβρη καν΄τα.

Καταλαβαινω τη χαρα σου να κανεις σπιτι τραπεζι κτλ. Κ το σκεφτηκα κ εγω για παραμονη πρωτοχρονιας με λιγα ατομα βεβαια. Ομως επειδη το εκανα προσφατα κ το εχω στο μυαλο μου, νομιζω θα σου βγει ξινο. Εγω ηθελα 3 μερες να συνελθω... βεβαια εκανα και δυο τραπεζια...δεν ξερω μη σ επηρρεαζω κιολας..εσενα ειναι και πιο μεγαλα τα παιδια...

Μας περαστικά και σε σας τωρα αφου οι μικροι αναρρωσαν!

Πραγματι, δε λεει στο κρεββατι το παιδι αλλά νομιζω δεν μπορεις να κανεις και πολλά. Κ εγω τον βαζω τον μικρο καμια φορα...τι να κανεις μες στη νυχτα...σε λιγο θα γινουμε βαμπιρ, προκειμενου να κοιμηθεις λιγο παραπανω, ολα τα θυσιάζεις. Αυτο τον αντρα σου δεν τον ενοχλει?? δηλαδη αν ειναι πες του όταν κλαιει το βραδυ εσυ να κοιμασαι (αν μπορεις) κ εκεινος να κανει αυτα που νομιζει τελοσπαντων.

παπιτσα αρρωστοι κ εσεις? ευτυχως που δε μπορειτε να μου την πειτε οτι σας κολλησα:tongue: Μαλλον ιωσουλα ειναι...κ εμενα ετσι με ξεκινησε με καταρροη κ μετα λαιμο...θα περάσει!

τα εξανθηματα ο Γ που τα εχει?? Ο μεγαλος βγαζει τελευταια εκει που πεφτει το λαστιχο του παμπερς κατι σπιθουρακια, αλλά δεν ειναι συγκαμα. Επισης να πω οτι τα πλενω και τα σκουπιζω καλά μετα απο καθε αλλαγμα. Δεν ανησυχησα (εβαζα λιγο μητρικο γαλα) αλλά σημερα ειδα ειχε ενα πιο μεγαλο και με καυκαλο σαν πυον το οποιο εφυγε με το πλυσιμο. Τεσπα, μην τα πολυλογώ, παρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε fucicort 2-3 ,μερες και βλεπουμε...

για τον λαιμο δεν ξερω...εγω γαργαρες εκανα με hexalen, και μετα ενα βλεννολυτικο σιροπι.

ουφ πολλά εγραψα κ να σκεφτειτε μπηκα για καληνυχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Soy λέω τον μούρλανα κ τον σάντα!

Θα το δώ με τα παιδιά κάποια στιγμή, ίσως αύριο κ θα πέσει πολύ γέλιο!!!!!

Η μεγάλη κάτι θα καταλάβει έστω κ στα αγγλικά.

Στα ελληνικά δεν το 'εχουμε γμτ????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζεμ μήπως κοιμάται το απόγευμα κ ξυπνάει αργά ο υποψήφιος βρυκόλακας?

αχ τώρα που είπα βρυκόλακας θυμήθηκα το ανέκδοτο της νουνου με την νυχτερίδα κ το ποντίκι! χαχχαχχαχχαχχα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζεμ μήπως κοιμάται το απόγευμα κ ξυπνάει αργά ο υποψήφιος βρυκόλακας?

αχ τώρα που είπα βρυκόλακας θυμήθηκα το ανέκδοτο της νουνου με την νυχτερίδα κ το ποντίκι! χαχχαχχαχχαχχα!

μπαααα ουτε το απογευμα..κανα δεκαλεπτο περιπου να καταφερνει.

κουτουλαω...παω για νανι...και να ταισω΄. Αναποδα δηλαδη.

καληνυχτα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και στις ταλαίπωρες μανούλες!! Εύη, κι εμείς με μύξες είμαστε και γινεται χαμός για να βάλω ορό στη μικρή!! Κι εγώ τη λυπάμαι πολυ!

Μας, τώρα που είναι άρρωστα τα μωρά είναι πιο ευάλωτα και κακομαθαίνουν εύκολα. Έτσι έμαθε κι ο δικός μου να κοιμάται στο κρεβάτι μου όταν ήταν άρρωστος και πλέον κοιμάται μαζί μου από τα δέκα βράδια τα 9. Μαζί και η μικρή τώρα τελευταία γιατί δεν θέλει να χάνει το πάρτυ. Αλλά 2 ενήλικες μαζί με μώρα δεν χωράνε. :cry::cry::cry: Οπότε κάποιος θα πρέπει να πάει στο σαλόνι ή να βάλετε κάνα μονό. Γιατί κρίνοντας από μένα, μου είναι πλέον αδιανόητο μετά από τόσο ξενύχτι που έχω ρίξει με τα μωρά να κολλήσω σ'αυτό...

Νουνού, περαστικά και σε σένα!!!

Ανθή, που είσαι? Ιθάκη, Εβελίνα, Βιβούλα??

120247mcv711uxx1.gif

Τζεμ, να τα κουράζεις περισσότερο. Να τα βάζεις μπρούμητα πιο συχνά, να τα βάζεις να κάθονται, να τους κάνεις γυμναστική. Πάντως κι εμείς μέχρι τον 10ο μήνα (για να μην πω και περισσότερο) κοιμόμασταν το πολύ κάνα 20λεπτο αθροιστικά μέσα στη μέρα. Τρελλαινόμουν! Όμως υπομονή και θα στρώσει. τώρα κοιμούνται μια ωρίτσα και προλαβαίνω κι εγώ να πάρω μια ανάσα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Αψουουουουουουού!!!

Καλημέρα φιλενάδες άρρωστες και μη! Βλέπω η ομάδα έχει πτώματα!!!

Μια χαρά μας βρίσκω!! Εγώ και σήμερα σπίτι, βασικά χτες που έκατσα με έπιασε η χαζομάρα μου και αντί να αράξω έκανα τα πάντα...οπότε σήμερα κομμάτια πάλι με λίγο πυρετό, τεσπα σήμερα είπα θα κάνω ελάχιστα πράγματα και θα αράξω!!

Για τον ύπνο των παιδιών ούτε εγώ έχω να πω, τώρα μας έρχεται ΚΑΙ ο Κωνσταντίνος στο κρεβάτι!! Το Οποίο δε μπορώ να πώ το χαίρομαι όσο δεν πάει αλλά δε χωράμε ρε γαμώτο!!:tongue::tongue: Πάντως κορίτσια είμαι σίγουρη, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα στρώσουν!!!! Υπομονή!!

Εμάς μας είπαν στο σταθμό για κρούσμα σταφυλόκοκκου, ξέρει καμία τι πρέπει να προσέχω? Έχει ο Κων κάτι σπυράκια αλλά γύρω στην πάνα.

duckface τον είδε από κοντά ο γιατρός? μα τι περίεργα εξανθήματα που πάνε και έρχονται είναι αυτά? Λογικά το αταράξ είναι οκ νομίζω κάνει και για αλλεργίες.

gem τι είπες ότι έπαθα από τη ζέστη?:confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρες!!!!!

Περαστικά σας μωρέ... αμάν πάλι φέτος!

Παπίτσα μου.......που σε ξέχασα στη γιορτή σου και χίλια συγγνώμη.... να είσαι πάντα γερή και χαμογελαστή!!!! ... για το λαιμό: ένα λεμόνι και μια κουταλιά μέλι... το βράζεις και το πίνεις όσο πιο καυτό γίνεται: το λεμόνι απολυμαίνει και το μέλι μαλακώνει...

Για να συνεχίσω τον χθεσινό μου πόνο, θέλω με το ξερό μου το κεφάλι να τα κάνω όλα, να "φτιάξω" στιγμές, εικόνες, μυρωδιές για την οικογενειά μου, και την ίδια στιγμή, μέσα από την οικογένειά μου (δε λέμε ποιος.... :evil:.... το μόνο που θα σας πω είναι πως από την τετραμελή μου οικογένεια οι δύο είναι 20 μηνών!!!) μου λένε να μην φουσκώνω τα μυαλά μου, πως είναι πολλές οι δουλειές, πως δεν θα προλάβουμε, πως τα παιδιά δεν θα καταλάβουν τίποτα, γιατί να φτιάξω μπισκοτάκια, γιατί να φτιάξω γαλοπούλα, πως οι άλλες δουλειές του σπιτιου θα πάνε πίσω κλπ κλπ κλπ....κοινώς, να μην κάνω τίποτα!

Λίγη υποστήριξη ρε παιδιά?????????????????????? Λίγο ενθουσιασμό ρε γμτ.... Πρώτη χρονιά στο σπίτι μας....... πρώτη χρονιά που καταλαβαίνουν τα μωρά μας......

Μόνο εγώ το βλέπω ρομαντικά το θέμα των γιορτών????????????????

Συγγνώμη για την γκρίνια.... αλλά όχι, πείτε μου... είμαι τόσο, μα τόσο παράλογη????????????

Πάντως πίσμωσα... δε θα κοιμάμαι τα βράδια (τζίνι...εχθές στις 11 το βράδυ έπινα καφέ!!!!!! )... και θα προσπαθώ να αντέξω να τα κάνω όλα!!!! Θα τους δείξω εγώ τί μπορεί να κάνει μια διδυμομάνα αν το πάρει απόφαση!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

ενα γεια στο παρα πολυ γρηγορο,απο μια γρηγορη ματια στην τελευταια σελιδα μονο ειδα οτι η κουραση μας εχει πιασει οοοοολες!!!!!!!!!!

τουλαχιστον ετσι παρηγοριομαστε!!

εχω να κανω ενα καρο δουλειες κι εγω σημερα μιας που το ενα μου καμαρι μου εχυσε τον καφε πανω στο χαλι και σε ενα μαξιλαρι αρα τρεχατε ποδαρακια μου για καθαρισμα.....

εχω να κανω ψαροσουπα των μικρων και μπροκολο ογκρατεν για μας και εχω και κοσμο το βραδυ!!:evil:

πρωτα ομως παω να φτιαξω καινουργιο καφε γιατι δεν την παλευω...

ντακ εισαι εγκυος?????πες μου οτι εισαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω αυτο το μηνα θα παω στο γιατρο (το πηρα αποφαση) και εχουμε να πουμε πολλα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!:D;)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κορίτσια ψυχραιμία!

Φυσικά και δεν είμαι έγκυος!

Πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε.. πόσο θαύμα ??!! :tongue::tongue::tongue:

Ρωτάω για την ξαδέρφη μου την εγκυούλα.

Από το πρωί προσπαθώ να σας γράψω το καλό νέο που ξέχασα χθες..

ότι εδώ και 5 μέρες τρώμε πιρουνάτα με μεγάλη επιτυχία!!

Σας είχα πει εδώ και κανένα μήνα ότι μου φαίνονταν ότι είχαν βαρεθεί τα αλεσμένα, εεε τελικά είχα δίκιο ! Ενστικτο για αλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ;)

Ελιζάκι εγώ σε καταλαβαίνω!

Κι εγώ έτσι θα σκεφτόμουν στη θέση σου..είναι θέμα χαρακτήρα τελικά..

Πιο πολύ εμένα θα με προβλημάτιζε το μετά παρά το πριν..

Θεωρώ ότι έχεις χρόνο να τα κάνεις και να μην αγχωθείς.

Κι εμείς σπίτι μας θα κάνουμε τα τραπεζώματα. Εντάξει ακόμα δεν ξέρω εάν θα είμαστε πολλοί, λίγοι κτλ . Αν δω ότι τα "παίζω" δε θα κάνω και πολλά..

Κι εσύ μην αγχωθείς παρε το στο χαβαλέ, και θα βγουν όλαεντός σχεδίου και ήρεμα!

Κρίστυ σε ευχαριστώ ήσουν υπερ-εξηγηματική οφείλω να πω!!

Τζεμ, Λαέρτη και Ελίζα σας ευχαριστώ για τα φωτο κομμεντς!

Τζεμ πώς δεν είχα σκεφτεί το επαξάλ! Μόλις ακολούθησα τη συμβουλή σου.

Σε λιγάκι θα κάνω και της Ελίζας!

Νουνούκα, αστα αυτά, σηκώθηκες το πρωί και είδες μαυρίλα και λες κοπάνα!! :tongue::tongue::tongue:

Περαστικά σου βρε κορίτσι !!

Τζίνι μόνο τηλεφωνικώς, αν και δεν εγγυώμαι ότι θα ακούσεις και πολλή φωνή να βγαίνει..

Ο μικρός είναι καλύτερα, με αταραξ βέβαια..

θα δω μέχρι αύριο πώς πάει και αναλόγως θα επισκευθώ ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλησπέρα!

Ο μικρός από Κυριακή ελαφρώς με αποκορύφωση τη Δευτέρα με εξανθήματα..

κάτι τον πειράζει..μες το σπίτι αλλά τι?

έδωσα Δευτέρα βράδυ λίγο αταράξ 1φορά κατόπιν συνεννοήσεως με γιατρό και μέχρι Τρίτη βράδυ την ίδια ώρα (24ωρο) δεν είχε τίποτα, μέχρι που ξανάβγαλε, λιγότερο από την προηγούμενη, αλλά ήταν πολύ. Ξανά αταραξ και τώρα αγωγή 3φορές τη μέρα. Βασικά όταν κοιμάται του φευγουν, όταν ξυπνάει, μετά από λίγο σιγα σιγά επανέρχονται. Είναι σαν καντίλες από κουνούπια που έχουν ξυστεί και απλωθεί κάπως οι κοκκινίλες δηλαδή. Δεν έχουν μύτη, και όταν το ζουλάω ασπρίζει. Εν τω μεταξύ η αίσθηση που σου αφήνει στην αφή είναι σαν να είναι εσωτερικό, βουβό σπυρί να το πώ?

περίεργα πράγματα. Εχετε καμιά παρόμοια εμπειρία? Φρόσω ? Τι λέτε κάνω καλά που δίνω αγωγή αταράξ? Εάν δεν βρω την αιτία, πώς θα σταματήσει? Πάντως είναι κάτι σαν αναφυλαξία τώρα που το σκέφτομαι..

Παρεπιπτόντως, το αταράξ για εμάς θα έπρεπε να το έλεγαν ταράξ :evil:. Καλέ αυτό τον τσιτώνει τον δικό μου!! Σαν εσπρέσσο ένα πράμα.

Παπίτσα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή να είναι σε κάτι αλλεργία ή αιφνίδιο εξάνθημα.

Αν είναι αλλεργία κοίτα μήπως έβαλες κάτι νέο στη διατροφή του, ή μήπως άλλαξες απορρυπαντικό, μαλακτικό;

Μήπως έβαλες χαλιά και είναι αλλεργικός στη σκόνη;

Αν ναι τότε θα σου πει ο γιατρός εννοείται πρέπει να απομακρύνεις ό,τι κάνει στο παιδί αλλεργία. Αν διαπιστωθεί αλλεργία η αγωγή με το αταράξ πρέπει να κρατήσει 10 μέρες αλλιώς θα φεύγουν τα σπιθούρια και σε λίγο θα ξαναβγαίνουν, διότι το πρόβλημα είναι ότι είναι και εσωτερικά. Κι αν εξωτερικά σβήνουν για λίγο τα εσωτερικά;;;;

Περίπτωση 2 αιφνίδιο εξάνθημα: αν το παιδί είχε πριν 3-4 μέρες υψηλό πυρετό είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανοσμού. Δεν κάνεις απολύτως τίποτα απλώς να αναμένεις αρκετή γκρίνια.

Γενικά αν το παιδί έχει ευαισθησία στο δέρμα όπως αυτό που περιγράφεις τζεμ καλό είναι να προσέχετε γενικά για αλλεργίες και ότταν δοκιμάζετε νέες τροφές, αυγό, ντομάτα κτλ κτλ να είναι πρωί καθημερινή με τα νοσοκομεία ανοιχτά, αχρείαστα να είναι.

Διότι οι παλιές το γνωρίζουν πήγα να χάσω το Χριστόφορο από αλλεργικό σοκ.

Τζίνι ο σάντα είναι τέλειος! Εγώ έβαλα τον Αντώνη για πλάκα και μετά τον Αλέξ. και ξέχασα να αλλάξω ότι ήταν καλό παιδί και τον έβγαλε κακό και άρχισε να κλαίει ότι δεν θα πάρει δώρο και μετά από λίγο με είχε τί θες μανούλα τί να σου κάνω μανούλα :lol:

Η γάτα ευτυχώς βγήκε άθικτη από το φούρνο, είχε φάει και 2 μπισκότα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...