Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σημερα πηγα γυμν κ χαρηκα μπορω να πω...αλλά τωρα νυσταζω!!!! τι να κανω με τη νυστα? μαλλον θ αρχισω καφεινη σιγα σιγα;) κ ενω τα ειχα μαθει μεσημερι υπνο, ο μικρος μοτ τα χαλάει...

Νοξ νοξ νοξ,

να τον ξεμάθεις κ να τον ξαναμάθεις την απαραίτητη σιέστα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Εμένα ο μικρός έχει μυξουλες... παλεύουμε με τον φυσιολογικό όρο. Δεν θέλει το σκασμένο με τίποτα! Ίωση είναι αυτό; έξω δεν τα έβγαλα οπότε μπορεί να μας κόλλησε της κουμπάρας που είχαν έρθει τις προάλλες λέτε; είχε μυξες κι εκείνο. Γαμωτο παίρνει μια παραπονιαρα φατσούλα ο κακομοίρης τι να σας πω! Τον λυπάμαι. Ωχ ξύπνησε σας αφηνωωωωωω

4o4op3.png

Καλησπέρα και ... καληνύχτα!!!!

Ένα γεια είπα να πω στα γρήγορα πριν την κάνω για το σπίτι!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια και στις αρρωστούλες!!!!!

Τζέμινι... μη μιλάς για νύστα.............. τί και έαν πίνω καφέδες όλη μέρα, το βράδυ με τα χίλια ζόρια αντέχω....

Πως θα πάει ρε κορίτσια από 'δω και πέρα??? έτσι θα είναι??? για να καθαρίσω το μπάνιο, ή να βάλω σκούπα ή πλυντήριο ή σίδερο θα πρέπει να έχω φροντίσει να είναι κάποιος με τα παιδιά (πλην του μπαμπά τους ο οποίος ο κακόμοιρος είναι όλη μέρα) για να τα κάνω απόγευμα και όχι βράδυ????????????????? Θα υποχρεώνομαι συνέχεια στους άλλους?????

ουφ.................

Κατά τα άλλα.... είμαι σε πολύ Χριστουγεννιάτικο κλίμα!!!! Ανυπομονώ να αρχίσω να φτιάχνω μπισκοτάκια, τρουφάκια, γλυκάκια κλπ κλπ κλπ

Αλήθεια, πότε να αρχίσω??????(είναι νωρίς από τώρα ε?????).

Βέβαια, με την νύστα που έχω κάθε μέρα, δεν μέρω πως θα τα φτιάξω όλα αυτά όμως... θα το παλέψω!

Ά... μόλις σήμερα έγιναν οι προφορικές προσκλήσεις για Χριστούγεννα μεσημέρι και παραμονή Πρωτοχρονιάς!!! Θέλω να γίνουν φέτος στο σπίτι μας!!!!! Μήπως είμαι τρελή???????????????????????????????????????

- Τζίνι.... σαν να σε ακούω ήδη να με κράζεις!!!! :tongue:

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλησπέρα φιλενάδες!

Τα παιδάκια μου είναι καλύτερα ευτυχώς, μόνο οι μύξες του Άλεξ και το εξάνθημα του Μίλτου μένουν ακόμα. Αντε, να φύγει κι αυτό να ηρεμήσουμε γιατί η γκρίνια τους έχει φτάσει σε τρελό σημείο. Είχαν που είχαν οξεία αγκαλίτιδια, τώρα δεν μπορώ να τα αφήσω μόνα τους καθόλου. Ο Ντ. κι εγώ άρρωστοι και οι δύο, με το λαιμό χάλια, μπούκωμα, συνάχι κλπ.

Ο Μίλτος έχει ξεφύγει τελείως με το θέμα του ύπνου. Εκεί που το είχαμε πάρει απόφαση ότι θα ξυπνάει μια φορά τη νύχτα, θα τον παιρνουμε στο κρεβάτι μας και θα ξανακοιμάται, τις τελευταίες νύχτες μας έχει τρελάνει. Χτες βράδυ από τις 2 μέχρι τις 5παρά ξύπνιος και να κλαίει. Γάλα του δώσαμε, πάνα αλλάξαμε, από δωμάτιο σε δωμάτιο πήγαμε... πεθάναμε. Και είχα και εφημερία μετά στο σχολείο, σερνόμουν όλη τη μέρα. Έτσι θα πάει αυτό; Ελεγα οτι ένα σωρό δυσκολίες θα έχουμε όσο μεγαλώνουν αλλά τουλάχιστον θα κοιμούνται λίγο καλύτερα, ο Μίλτος όλο και χειροτερεύει.

Ο άντρας μου είπε προχτες πως δεν αντέχει άλλο να τον έχει στο κρεβάτι μας, δεν κοιμάται κανείς άνετα και τον ίδιο τον πονάει η μέση του -έχει θέμα με τη μέση, μέχρι και εγχείριση δισκοκοίλης είχε κάνει πριν 2 χρόνια. Θέλει να τον κραταμε το βράδυ στο δωμάτιό του ή οπουδήποτε μέχρι να κοιμηθεί, ή να τον αφήνουμε να κλαίει με ελεγχόμενο τρόπο. Είναι πρόθυμος να περιμένει μέχρι το Πάσχα για να μη συμπέσει το χοντρό το λούκι με τις μέρες που δουλεύω, αλλά θέλει λέει το κρεβάτι του πίσω. Δεν ξέρω τι να πω, νομίζει πώς μ΄αρέσει ή οτι εγώ κοιμάμαι καλά; Είμαι και τρομερά εξαντλημένη αυτές τις μέρες, δεν μπορώ να κάνω μια κανονική συζήτηση μαζί του.

Χαρά στο κουράγιο σου, Ελίσα, που θες και τραπεζώματα. :) Εγώ σκέφτομαι από τώρα τις γιορτές και όλες τις υποχρεώσεις, και την πεθερά μου εδώ, και τη γιορτή του Ντ... και ζαλίζομαι. Μωρέ, μήπως να κοιτάξω κι εγώ το σίδηρό μου, δεν είμαι καθόλου καλά τώρα τελευταία. Μ΄έχει πιάσει μαύρη κατάθλιψη και τρώω και ό,τι βρω μπροστά μου. Ένα δράμα δηλαδη.

Περαστικά σε όλες τις άρρωστες και τα άρρωστα μωράκια τους. Συμπάσχω και νυστάζω. Τον καφέ τον χρειάζομαι ενδοφλέβια πλέον.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

εγώ και σύζηξ άρρωστοι, εγώ από Κυριακή :evil:, ο σύζηξ απο την επόμενη.

Στην αρχή ελαφρύ μπούκωμα, πόνος στα κόκκαλα πλάτη κτλ και λίγο γδάρσιμο στο λαιμό. Τώρα εγώ μόνο λαιμό, μα τί λαιμό? νομίζω φάρυγγα δεν μπορώ να μιλήσω, να καταπιώ κτλ..

είμαστε και οι δύο με μάσκες όλη μέρα.

Τα μπεμπέγια καπούτ μύξες από τότε που αρρωστήσαμε εμείς. :rolleyes:

Ο μικρός από Κυριακή ελαφρώς με αποκορύφωση τη Δευτέρα με εξανθήματα..

κάτι τον πειράζει..μες το σπίτι αλλά τι?

έδωσα Δευτέρα βράδυ λίγο αταράξ 1φορά κατόπιν συνεννοήσεως με γιατρό και μέχρι Τρίτη βράδυ την ίδια ώρα (24ωρο) δεν είχε τίποτα, μέχρι που ξανάβγαλε, λιγότερο από την προηγούμενη, αλλά ήταν πολύ. Ξανά αταραξ και τώρα αγωγή 3φορές τη μέρα. Βασικά όταν κοιμάται του φευγουν, όταν ξυπνάει, μετά από λίγο σιγα σιγά επανέρχονται. Είναι σαν καντίλες από κουνούπια που έχουν ξυστεί και απλωθεί κάπως οι κοκκινίλες δηλαδή. Δεν έχουν μύτη, και όταν το ζουλάω ασπρίζει. Εν τω μεταξύ η αίσθηση που σου αφήνει στην αφή είναι σαν να είναι εσωτερικό, βουβό σπυρί να το πώ?

περίεργα πράγματα. Εχετε καμιά παρόμοια εμπειρία? Φρόσω ? Τι λέτε κάνω καλά που δίνω αγωγή αταράξ? Εάν δεν βρω την αιτία, πώς θα σταματήσει? Πάντως είναι κάτι σαν αναφυλαξία τώρα που το σκέφτομαι..

Παρεπιπτόντως, το αταράξ για εμάς θα έπρεπε να το έλεγαν ταράξ :evil:. Καλέ αυτό τον τσιτώνει τον δικό μου!! Σαν εσπρέσσο ένα πράμα.

Τα δόντια δεν σκάσαν ακόμα και τα 4. Βγήκαν τα 2. Το ένα αρκετά, το άλλο λίγο. Τα άλλα είναι στο παρατσάκ αλλά όχι ακόμα. Εχει να πέσει πολύ σκίσιμο ούλου στο άμεσο μέλλον..! ΚΑι ναι, υπήρξε ένα βράδυ μαρτυρικό εξαιτίας των δοντιών. Το Σάββατο! Απίστευτο βράδυ. Είχαμε και έξοδο νωρίτερα σε θέατρο, τρομάρα μας. Λες και μας τιμώρησε ένα πράμα. Δύο φορές ντεπόν πήρε. Μία στις 10.30 από τους γονείς μου,κατόπιν οδηγιών μου και μία στις 5 τα ξημερώματα, που επιτέλουν κοιμήθηκε. Σε όλο αυτό το διάστημα να είχε κοιμηθεί 3 τέταρτα ,σκάρτη ώρα, κι αυτό όχι μονοκόμματα!

Αναστάτωσε και τη Μαρίσα. Αγκαλιά δεν ήθελε, κρεββάτι μας δεν ήθελε, γάλα δεν ήθελε, πάνα νέα καπούτ, χαμομήλι νο, νερό όχι. βόλτες όχι, απορροφητήρα όχι, πιστολάκι όχι, παιχνίδια όχι, τίποτα! Κρέμα για τα δόντια γιοκ, με το ζόρι και δεν έκανε τίποτα κι αυτή. Τεσπα, πέρασε, ας μη το θυμάμαι άλλο.

Μας σε συμπονώ.

Εμάς τελικά το έκοψε το κρεββάτι μας. Καλά όχι πως είχε κοιμηθεί και πολλές φορές. Αλλά ήταν κάποιες μαζεμένες την προ προηγούμενη εβδομάδα.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κορίτσια έβαλα (επιτέλους)

κάποιες φωτό από βάφτισή μας.

Νάκι έβαλα και το βιβλίο ευχών που σου έλεγα, στις παπιοδημιουργίες όμως.

Κορίτσια κάποιο γιατροσόφι για το λαιμό? για φάρυγγα? κάτι? δεν την παλεύω!! Υποφέρω!!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ΜΑ να μην είναι καμία όταν είμαι εγώ, και όταν απουσιάζω να γίνεται το σύστριγκλο και να μην προλαβαίνω να διαβάσω τις σελίδες!

Ααα, Και του Χρόνου σε όσες στόλισαν!!!!!!!!

Paulo Coelho

Αργυρώ και Άρτσι χρόνια σας πολλά και αγαπημένα , γεμάτα ευτυχία, και οικογενειακή γαλήνη!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κρίστυ θα ήθελα όποτε μπορέσεις να μου δώσεις πληροφορίες για τα μαθήματα ανώδυνου στο Αλεξάνδρας.

Από πότε πρέπει να αρχίσει η έγκυος από ποια εβδομάδα?

Πόσα είναι τα μαθήματα είναι πολλά?

Κάθε πότε πας?

Υπάρχει κάποια χρέωση κι αν ναι ποια?

Είσαι υποχρεωμένη να γεννήσεις εκεί στο Αλεξάνδρας ή να είναι ο γιατρός οσυ εκεί?

Έχεις κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ?

Μου απαντάς είτε δημόσια είτε πμ.

Ευχαριστώ.

Paulo Coelho

Καλημερα και περαστικουλια σε ολους,μικρους-μεγαλους!!!Εμεις ειμαστε μια χαρα,η μικρη κοιμηθηκε κανονικα στην κουνια της,αλλα τωρα τελευταια μου ξυπνανε για γαλα μες στην νυχτα κατι που το ειχανε σταματησει.Εσεις τι κανατε?προσπαθω με την πιπιλα να τις καθυστερησω και να τις ξεγελασω αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο το σωστο.Στον πωπο τους ποτε καθονται?Φιλια.

Για τα τελειόμηνα συνήθως λένε στον έκτο.

Εμείς στον 6ο καθόμασταν δευτερόλεπτα και μετά πάρτα κάτω.

Καλά καλά, με τις ώρες να κάθονται χωρίς να φοβάσαι ότι πέφτουν κάθισαν στους 7,5 προς 8 τα παπιά. Από κει και πέρα όμως είναι και θέμα στο κάθε παιδί από ό,τι εχω καταλάβει. Οπότε τίποτα δεν είναι στάνταρ.

Paulo Coelho

πάω κορίτσια. Αγωνιστικές καληνύχτες!

Περαστικά σε μικρούς μεγάλους.

82 λεφτ για να τα χιλιάσω. Πού θα πάει?

ΥΓ. Σάντα, άσε την πρέσσα, και στείλε καλύτερα την αξία της σε μετρητό.;)

Φιλάκια.

Paulo Coelho

Σέβη στό έστειλα επί έξι επειδή είσαι σέξι..;)

Εφυγα!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...