Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπέλες!!!

Ησυχία σήμερα βλέπω!! που είστε καλέεεεεεεεεεεεεε?

Εγώ δεν πήγα δουλειά σήμερα, άρρωστη, είχα το βράδυ χτες έντονο στομαχόπονο και επίσκεψη τουαλέτα :cool: και έχω και δεκατα...ίσα για να κομματιαστώ!!Λογικά ούτε αύριο θα πάω, οι σταθμοί πάλι είχαν ήμι- απεργία οπότε δεν τους έστειλα καθόλου.

Βλέπω μερικές στολίσατε, τι καλά!!!! Μπράβο κορίτσια!! ελπίζω και γω μέσα στο Σαββατοκύριακο να στολίσουμε!!!

Και μην ξεχνιόμαστε...

28 μέρες για τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα. Σας διαβάζω άλλα δεν προλαβαίνω να γράψω. πραγματικα μου εχει γινει συνηθεια η παρεα μας και περιμενω καθε μερα να διαβασω τα νεα σας. Ο σύζυγος λείπει πάλι, ευτυχώς είναι η τελευταία εβδομάδα για φέτος, το 2013 πάλι... είναι Ιταλία τι να του πω να μου φέρει; όλο με ρωτάει αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στο μικρά, για μένα δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλο. Καλά μου έλεγαν ότι όταν κάνεις παιδία αυτά σκέφτεσαι πρώτα και όχι τι μπορει να θέλεις εσυ. Αφού έχω σταματήσει να κοιτάω βιτρίνες παρά μόνο όταν βλέπω παιδικά καταστήματα. θα συνελθω λετε; ανησυχω!!!

Μπράβο σε όσες στόλισαν, εμείς δέντρο δεν θα βάλουμε φέτος γιατί δεν το βλέπω να επιβιώνει με τα μικρά μου. θα βαλω στολιδακια και στα τζαμια. Τα μικρα εχουν κάνει άνω κάτω όλο το σπίτι. Τι περιέργεια είναι αυτή;

Νουνού περαστικά σου. Τουλάχιστον είσαι σπίτι με τα μικρά σου!

Joy για πες μας τι γράφετε στο γράμμα; τρέλα πρέπει να είναι η φάση αυτή, περιμένω πωΣ και πως.

Gem αντέχουν αυτά! Εμείς μπορεί να είμαστε σε φάση λιποθυμίας αλλά αυτά ντουροι. Πιες καλέ έναν κανονικό καφέ να έρθεις στα ίσια σου, απλά πιες τον αμέσως μόλις θηλασεις για να περάσει κάποια ώρα έως το επόμενο γεύμα.

Κάντυ μια χαρά σας βρίσκω με τον ψυχολόγο. Πάντως κάποια στιγμή θα το καταλάβει και ο ίδιος και θα τους αντιμετωπίζει όπως πρέπει. Ειδικά όταν έρθουν με το καλό τα ζουζουνια θα πρέπει να έχετε ισορροπήσει γιατί εμείς τουλάχιστον είχαμε θέμα και με τις δύο πλευρές. Απλά έχεις την κούραση και το άγχος σου με τα παιδία, δεν μπορείς να ακούς κ τις μ@Λ@.. του καθενος κι απο πάνω.

αυτα για την ωρα. Φιλία πολλά σε όλες!

4o4op3.png

καλησπερα κοριτσια! αρρωστουλα κι εγω,τα μαυρα μου χαλια εχω,η μικρη οτι ιωση υπαρχει την εχει φερει σπιτι..

πρωτη χρονια στον παιδικο,και εκει που δεν αρρωσταινε ποτε,τωρα καθε τρεις και λιγο αρρωστη,τουλαχιστον τα περναει ελαφρα,αλλα εγω δεν μπορω να παρω αντισταμινικο να ξεμπουκωσω,και αργει να μου περασει,οποτε μεχρι να γινει αυτο,ερχεται το επομενο κρυωμα ,δραμα λεμεεε...:( εσεις πρωτη χρονια παιδικο ετσι γινοταν,αρρωσταιναν συχνα;

εκεινο το εμβολιο της γριπης που ειναι να κανει το εχουμε αναβαλλει 3 φορες.σκεφτομαι να της το κανω κι ας ειναι λιγο κρυωμενη(χωρις πυρετο βεβαια),να τελειωνουμε για να μην φερει και καμια γριπη σπιτι.

ποια ειναι η γνωμη σας;απο τον παιδικο δεν θέλω να την κοψω γιατι και πολυ οραια περναει,αλλο παιδι ερχεται,και εγω ξεκουραζομαι οσο να ναι.

αυτα τα νεακια μου,κατα τ'αλλα περναμε ηρεμη φαση μετα την β επιπεδου,περιμενω την επομενη επισκεψη,περναει ο καιρος που γρηγορα μου φαινεται.

Και εμεις στολισαμε το σαβ/κο!!!

Θα μπω μετα...kisses...

Πού είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????????????????

Νουνούκα περαστικά σου! Είπα κ εγώ πώς δεν μπήκε η νουνού το πρωί?

Μας πώς είναι τα παιδιά??????

Εύη πρέσσα αν δεν έχεις? στεγνωτήριο? για τα νύχια πολλά μόνιμα μανό κ φουρνάκι για ψήσιμο? ρομποτ για τις δουλειές ίσως???????

Εγώ κόρες γλυφιντζουριάζομαι μπαλκονάτο κ έχω

τρελή νύστα

τρελό σίδερο για πρέσσα σεντόνια πετσέτες κλπο (αλλά ίσως αφήσω κάποια αύριο για την τάνια)

Σκέψεις πολλές..........

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! αρρωστουλα κι εγω,τα μαυρα μου χαλια εχω,η μικρη οτι ιωση υπαρχει την εχει φερει σπιτι..

πρωτη χρονια στον παιδικο,και εκει που δεν αρρωσταινε ποτε,τωρα καθε τρεις και λιγο αρρωστη,τουλαχιστον τα περναει ελαφρα,αλλα εγω δεν μπορω να παρω αντισταμινικο να ξεμπουκωσω,και αργει να μου περασει,οποτε μεχρι να γινει αυτο,ερχεται το επομενο κρυωμα ,δραμα λεμεεε...:( εσεις πρωτη χρονια παιδικο ετσι γινοταν,αρρωσταιναν συχνα;

εκεινο το εμβολιο της γριπης που ειναι να κανει το εχουμε αναβαλλει 3 φορες.σκεφτομαι να της το κανω κι ας ειναι λιγο κρυωμενη(χωρις πυρετο βεβαια),να τελειωνουμε για να μην φερει και καμια γριπη σπιτι.

ποια ειναι η γνωμη σας;απο τον παιδικο δεν θέλω να την κοψω γιατι και πολυ οραια περναει,αλλο παιδι ερχεται,και εγω ξεκουραζομαι οσο να ναι.

αυτα τα νεακια μου,κατα τ'αλλα περναμε ηρεμη φαση μετα την β επιπεδου,περιμενω την επομενη επισκεψη,περναει ο καιρος που γρηγορα μου φαινεται.

Η πρώτη χρονιά είναι η πιό δύσκολη για όλους. Κ εμείς πέρυσι ήμασταν δράμα!

Από γνωστές μαμάδες στον παιδικό που είναι έγκυες ακούω οτι θα τα σταματήσουν για ένα μήνα..... (να γελάσω τώρα ή θα σε πικράνω???)

Εκ του ασφαλούς θα σου απαντήσω πως θα την σταμάταγα με το που θα γεννούνα κ θα την ξανάστελνα μέσα απρίλη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η πρώτη χρονιά είναι η πιό δύσκολη για όλους. Κ εμείς πέρυσι ήμασταν δράμα!

Από γνωστές μαμάδες στον παιδικό που είναι έγκυες ακούω οτι θα τα σταματήσουν για ένα μήνα..... (να γελάσω τώρα ή θα σε πικράνω???)

Εκ του ασφαλούς θα σου απαντήσω πως θα την σταμάταγα με το που θα γεννούνα κ θα την ξανάστελνα μέσα απρίλη.

.. με πικρανες λιγο,αλλα..χαλαλι σου!;)δικιο εχεις το ξερω!αλλα

μαλλον θα ακουσω την συμβουλη σου για το

οταν γεννησω και στην αρχη θα την σταματησω .ουτωσι αλλως θα εχω την πεθερα και την μητερα μου για βοηθεια τον πρωτο καιρο, 2 μηνες μετα που αρχιζουν δουλεια και οι δυο και θα ειμαι ολομοναχη,σιγουρα θα την ξαναστελνω

Hello!

sevi & joy και του χρονου να ειστε καλα!! Εμεις λεμε να στολισουμε Σ/Κ. θα βρεχει κιολας, ωραια θα ναι!

νουνου & κιρα περαστικά σας..περνάμε την ιωση της μεγαλης θερμοκρασιας για την εποχη νομιζω.

evi κανα καλλυντικο μου ρχεται, αρωμα κτλ. η κανα μπενετον που ειναι οικονομικα εκει...

δυσκολα κ εσεις με τα ταξιδια ε? συνηθιζονται ποτε? πεφτει το βαρος πανω σου βεβαια, δεν ειναι θεμα συνηθειας αλλά πρακτικοτητας..

να πιω καφε λετε ε?? μαλλον θ αρχισω σιγα σιγα γτ δεν παει αλλο

ελιζακι ενταξει νορμαλ τα περιγραφεις τα πραγματα αν σκεφτεις το ποσο ωραιο τους φανταζει το δεντρο!! Πολύ ησυχα;)

τζινι τι μου το θυμισες το σιδερο:cry: Και ειχα καταφερει να το ξεχασω...

τι σκεψεις?? αρχισες το ψαξιμο??

εγω bad mood παλι γμτ. Καθε μερα σκεφτομαι το τι θελω να κανω την επομενη π.χ βολτα, παιχνιδι με τα παιδια, πραγματα για το σπιτι, διαιτα, γυμναστική,κτλ και τιποτα δε μου βγαινει τελικα...τι φταιει??? ειμαι οντως τοσο κουρασμενη? εγω δεν το καταλαβαινω...μηπως ειμαι υπερβολικη?? εχουν περασει σεδον 6,5 μηνες απο τοτε που γεννησα κ ακομα δεν εχω βρει τις ισορροπιες μου?!?!

και τωρα νυσταζω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μια χαρά θα είσαι κ εκείνη την εποχή.

Γεννάς καλώς εχόντων των πραγμάτων σε τρείς μήνες οκ?

Σέβη όλο υποσχέσεις είσαι ρε!!!!!

Άσχετο καταφθάνει πολικό ψύχος αρχές δεκέμβρη ή μόνο εγώ διαβάζω μακακίες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζεμ ανέβα για δε μας γλέπω καλά!

Σήμερα την έβγαλα με πουλόλο κ σαλάτα, μεσημέρι- βράδυ!

Α! κ ένα γλυφιντζούρι!

κατι ακουσα κ εγω για ψυχος...πολικο ή οχι θα σε γελασω...δεκεμβρη εχουμε κ δεν εχει ακομα κρυο!! Εγω απο Φλεβαρη θα ζηταω καλοκαιρι σας το λέω, αλλά μου φαινεται ολα τα κρυα τοτε θα τα βαλει:rolleyes:

ν ανεβω λες ε??!! μακαρι να ξερα το πως...να ξαναρχισω το καπνισμα?? βλακεια θα ναι..

κομπλε εισαι με τη διατροφη! διαδρομιστηκες κιολας? Εγω αυριο λεω να παω γυμν μετα απο πολύυυυυ καιρο. Αν και βαριεμαι να πω την αληθεια...ξεσυνηθισα και μου κανει λιγο "φτου κ απ την αρχη"

SV6vp3.png

LWoFp3.png

265618,xcitefun-good-morning-2.gif

Καλή σας μέρα!!!

Βλέπω δεν είμαι η μόνη κρυωμένη.... περαστικά σας!!! Έχω ένα μπούκωμα άλλο πράγμα... εδώ και μέρες και δεν λέει να φύγει. Ο πονόδοντος παραμένει πονόδοντος και ραντεβού έχω την Παρασκευή!

Όπως πάντα καθυστερημένη, εύχομαι στις προπροχθεσινές εορτάζουσες τα Χρόνια πολλά και καλά!!! Duck σου ευχήθηκα στο face αλλά και από εδώ ότι επιθυμείς!!!

χρόνια πολλά επίσης και στις Στέλλες και Στέλιους που γιόρταζαν!!!!

Θέλω να ξεκινήσω να βγάζω πάνα αλλά πρέπει να κάτσουμε σπίτι και βαριέμαι και εγώ μέσα και τα μικρά...

Τώρα βλέπουμε παιδικά, περιμένουμε με αγωνία να βάλει τα σούπερ ζωάκια και τον Ντιέγκο. Αυτά τους αρέσουν.

Σας είπα... τους είπα δυό φορές το Πάτερ ημών και το μάθανε απ' έξω.... :) Τώρα το λένε σχεδόν κάθε βράδυ πριν τον ύπνο...

Επίσης μάλλον αναμένεται να αποκτήσουμε άλλο ένα μέλος στην οικογένεια... Μην προ τρέχετε :) Ένα παπαγαλάκι, λέει να τους φέρει η νονά τους. Μάλλον κοκατίλ. Θα δούμε...αυτά πάντως περιμένουν πως και πως.

RKdwp3.png

Καλημερα και περαστικουλια σε ολους,μικρους-μεγαλους!!!Εμεις ειμαστε μια χαρα,η μικρη κοιμηθηκε κανονικα στην κουνια της,αλλα τωρα τελευταια μου ξυπνανε για γαλα μες στην νυχτα κατι που το ειχανε σταματησει.Εσεις τι κανατε?προσπαθω με την πιπιλα να τις καθυστερησω και να τις ξεγελασω αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο το σωστο.Στον πωπο τους ποτε καθονται?Φιλια.

498ap2.png

nZqvp3.png

Apoρώ δήλ πού βοσκάτε όλες!

Χαλόχα το λοιπόν!

Τζας περαστικά κ σε εσάς! έτσι όπως το πες, αλλού πηγε το μυαλό μου φυσικά.

ΥΓ: Η πρώτη ζακυνθινή πεθερά που είχα κάτι έλεγε για παπαγαλάκια οτι είναι πως να το θέσω τώρα? γκαντεμιά για το σπίτι? Το έχει ακούσει κάποια άλλη?

Αργυρώ ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα για το ξύπνημα σε τέτοια ηλικία (δεν θήλαζα τα δίδυμα) μήπως να τα τάιζα κλπο μου απαντούσε: εσύ ξυπνάς μές στη νύχτα για φαγητό?

Πότε κάθονται? Κατά τη μαμά μου: εξαμηνίτικο παιδί βάζει κώλο καταγή.

Ανάλογα το παιδί πάει κ το καθισιό στον πωπό φυσικά.

Τσίου προς το παγόν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αλλό!

προσοαθω να γραψω απο ωρα αλλά...νιαρ νιαρ νιαρ... κ τωρα εχω τον μικρο στην αγκαλια μου..

αργυρω εμενα ακομα κ τωρα ξυπνανε, οπότε δεν εχω συμβουλες! ευχομαι να τα πατε καλυτερα εσεις;)

στον ποπο τωρα καθονται αλλά πεφτουν ακομα σχετικα ευκολα...

τζας περαστικα σου! μεγαλωσαν τα παιδακια σου, εμαθαν κ προσευχη, μωρε μπραβο!!!

τζινι δεν ξερω για το παπαγαλακι...

σημερα πηγα γυμν κ χαρηκα μπορω να πω...αλλά τωρα νυσταζω!!!! τι να κανω με τη νυστα? μαλλον θ αρχισω καφεινη σιγα σιγα;) κ ενω τα ειχα μαθει μεσημερι υπνο, ο μικρος μοτ τα χαλάει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...