Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γκουχουτου γκουχουτου γκουχουτου.

Παρακαλώ την προσοχή σας.

Χρύσα γιοκ, καπούτ , μας τελείωσε δηλ.

Πάμε για άλλα.

Κ άργησα νομίζω πολύ.

Σεμίν κ λοιπαί κορασίδαι γουις μη λάκ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπερα! Ελπίζω όλες να ειστε καλά!

Εχασα πολλά επεισοδια καθώς δεν ειχα ιντερνετ .Και τώρα που εχω όμως δεν εχω χρόνο!

Βλέπω πολλες νέες διδυμομανουλες(να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!) και μέλλουσες (με το καλό!!!) και χαιρομαι! Η παρέα μεγαλώνει..!

Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνα απο δω και περα!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Μου έστειλαν διαφημιστικό για εκπτώσεις. Έχω ψωνίσει 3 φορές από κει και είναι καταπληκτικά τα ρουχαλάκια τους!

http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=21_60_31

http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=21_125_42

Μου έστειλαν διαφημιστικό για εκπτώσεις. Έχω ψωνίσει 3 φορές από κει και είναι καταπληκτικά τα ρουχαλάκια τους!

http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=21_60_31

http://www.punkbabyclothes.net/shop/index.php?cPath=21_125_42

Φροσώώώώώώώώώ, είναι τέλεια!!!!! Να σου πω, τα πέρασες τελωνείο?

120247mcv711uxx1.gif

Laerta αυτό με τα παιδάκια κυκλοφορεί πάνω από μήνα και μάλλον έχουν λάβει αρκετά πράγματα.

Ως προς το σάιτ...δεν πλήρωσα τελωνείο. Είχα επικοινωνήσει και μου το έβαλαν σε απλή σακούλα που δεν φαινόταν φίρμα αλλά σαν προσωπικό δέμα.

ΚΑι από ποιότητα σκίζουν! 100% μακώ. Τα χάρισα αν το ήξερα ότι σου άρεσαν θα τα κρατούσα γιατί είναι λίγο ιδιαίτερα ;)

Μόλις ψώνισα Μούγερ!

Παρήγγειλα ένα λουστρινέ/καθημερινό ζευγάρι μπορντώ (φοριέται και για καλό κι έτσι κ για Χριστούγεννα είμαστε κομπλέ και στο σχολείο, απλά όχι με φόρμα) κι ένα ζευγάρι γαλότσες κόκκινες.

Στο ίδρυμα της Πεντέλης θέλω πάρα πολύ να δωρίσω κάτι... αλλά είμαι σε φάση που κι εγώ η ίδια δέχομαι προσφορές...

Μάλλον αφού ολοκληρώσω την προίκα για τις νέες αφίξεις μου θα ετοιμάσω κούτα με "αναλώσιμα" να τα πάω...

Σκεφτόμουν να τα πάμε παρέα με την κόρη μου, έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς του στυλ αν θα καταλάβει, μήπως "αγριευτεί" κλπ.

Γνωρίζει ήδη ότι υπάρχουν παιδιά που δεν μένουν με τους γονείς τους για διάφορους λόγους, καθώς η κουνιάδα μου πρόσφατα έγινε ανάδοχος σε ένα 6χρονο κοριτσάκι "πονεμένου" παρελθόντος κι έχουν γίνει πολύ πολύ καλές φίλες.

Μάλλον θα ρωτήσω τη νηπιαγωγό της να με κατευθύνει σχετικά...

Σας Καληνυχτίζω!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!!!!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν εχθες και σημερα!!!!!!

ΜΟΡΙΤΣΑ μου εδωσαν καρνιτινη και ομακορ επισσης μου ειπαν να κοψω τα τηγανιτα και τα λιπη αλλα απ οτι μου ειπε και ο παθολογος αλλα και ο ενδοκρινολογος ειναι κυριως απο ορμονες και φαρμακα (απο 14 χρ επαιρνα αντισυλ και διαφορες ορμονουλες κατα καιρους)δεν εχω ξανασχοληθει απο τοτε που το βρηκα....παντως εμενα οι τρανσαμινασες δεν ηταν ποτε ανεβασμενες και της μαμας μου που ηταν ανεβασμενες δεν ηταν απο αυτο αλλα απο το τ4 που επαιρνε χρονια μολις το αλλαξε επεσαν στα φυσιολογικα!!

την Δευτερα εχουμε β επιπεδου και θελω να κλεισω και ραντεβου με ψυχολογο...ειχα πιστεψει οτι ο αντρας μου ειχε καταφερει να ελεγξει την κατασταση με τους γονεις του ετυχε ομως να μιλησω μαζι τους και για 4 μερες ειμασταν χαλια στα προθυρα χωρησμου φτασαμε ....εεεε δεν μπορει να συνεχιστει αυτο τουλαχιστον να παμε σε εναν ειδικο μηπως και του πει 2-3 ιδεες πως να τους αντιμετωπιζει και οχι να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του!!!

ασχετο:τι καροτσι εχετε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

σεμιν ετσι ειναι...μετα απολαμβανεις τη βολτα κυτταρο-κυτταρο!!

τζινι good luck!! θελουμε κ περιγραφη ομως οχι ετσι στα μουγκά!

λινακι welcome back;)

joy πολυ στεναχωρο αυτο για το πικπα...παντως πολλοι οργανισμοι πλεον εχουν τετοιες αναγκες. Και καναδυο ιδρυματα στην περιοχη μας το ιδιο...και σε σχολεια ακομα αν τα πας ξερουν οικογενειες που εχουν αναγκες και τα δινουν....

κριστι μεγεια τα παπουτσάκια!!

φροσω τι κουλά ρουχα ειναι αυτα!!!!!!!! Αυτο που ειπες σα δεμα ειναι τακτικη της εταιρίας ή το ζητησες? γμτ δε συνηθιζω να ψωνιζω απ το νετ

καντυ τρατζικ τα ζευγαρια να τσακωνονται για τριτους και δη πεθερικα... Λυστε το οσο ειναι νωρις! Καλα κανεις και πατε σε ειδικο....

Πειτε μου ενα πραγμα... γινεται ενα παιδι 6 μηνων να μην εχει κοιμηθει απ το πρωι παρα μονο 2 10λεπτα?? και να ειναι ολο γελακια τωρα κτλ?? μα δεν κουραστηκε ολη μερα?? Κ ο καφες που ηπια ντεκαφεινε ηταν επιτηδες! αβυσσος.....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουάου!! Τι έγινε;;; Πώς τα κατάφερες; Ποιος φούρνος γκρεμίστηκε; (ή να ρωτήσω τι άλλο γκρέμισε και το πήρες απόφαση; )

Γουδ λακ και σε σένα λοιπόν!!

χαχχα

χαχχαχχα

κι από αυτό είχαμε!

Φρόσω πρωχό τα ρουχάκια κ όμορφα!

Κάντυ καλό κουράγιο!

Τζεμ πιές κανονικό καφέ μπας κ δείς προκοπή. Περιγραφή?

Βαριέμαι οικτρά/ νυστάζω κ δεν έχω κ πολύ όρεξη εδώ που τα λέμε κορίτσια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα - καλημέρα!!!!

Σας πεθύμησα λέμε!!!!!

Σας διάβασα και χαίρομαι που είστε όλες καλά και που τα παιδάκια σας σας γεμίζουν με χαμόγελα!!!! Επίσης χαίρομαι που τα μωράκια που είναι καθ'οδόν, μεγαλώνουν κανονικά!!!!

Τα δικά μας νέα.... έχουμε σχεδόν τελειώσει με τον στολισμό του σπιτιού (εμ... λίγο λίγο κάθε μέρα... θέλει και αυτό το χρόνο του!!!!). Ευτυχώς δεν είχαμε "απώλειες" έως τώρα... τα κοιτάνε, προσπαθούν να πιάσουν την κάτω κάτω μπάλα από το δέντρο όμως με το που θα τους πάρουμε από εκεί το ξεχνάνε, προσπαθούν να τραβήξουν έναν Αγ.Βασίλη που κρέμεται μαζί με μια γιρλάντα από το κάσωμα της πόρτας όμως... και αυτό, μετά από φωνή - πάμε να παίξουμε με κάτι άλλο - το αφήνουν... έχουν βέβαια ένα θέμα με την κάρτα που είχαμε φτιάξει πέρυσι με τις φωτό τους την οποία θα πρέπει να βάλω σε κάδρο εάν θέλουμε να επιζήσει....

Η μόνη ζημιά που έκαναν την έκανε ο μικρός ο οποίος έχυσε (ενώ με τον Θ. προσπαθούσαμε να δούμε που θα βάλουμε κάτι Χριστουγεννιάτικα αυτόκολλητα) έναν φρεσκότατο και πολύ καυτό καφέ πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, πάνω στα τηλεκοντρόλ, το κινητό μου και ... το χειρότερο... το βιβλιάριο υγείας του Φιλ!!! :cry: Και όπως μπορείτε να καταλάβετε, χ...α για όλα τα άλλα, το βιβλιάριο με πείραξε το οποίο τώρα είναι... λευκοκαφέ!!!! Ευτυχώς, δεν κάηκε κανείς!

Αυτάάάά τα δικά μας................

Τζινι, Λαέρτα, Joy,Chemin θα σας στείλω πμ αναφορικά με το ΠΙΚΠΑ...

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Α και εμεις στολίσαμε δέντρο!! Βάλαμε και γράμμα απο κατω και περιμένουμε τον Αγιο Βασίλη!!! Βέβαια εγώ σήμερα πήρα δεκαπενθημερο κουτσουρεμένο με τις απεργίες...και εχω και τα τέλη άρα βλέπω των Αγιο Βασίλη να αργεί κιάλλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...