Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

με ρωτησες αν στα δινουν καθολου στην αγκαλια jasmini.Εμενα ηταν η μαια μου μαζι και μολις τα καθαρίσανε,πριν τα πανε στην μοναδα μου τα εδωσε ενα ενα στην αγκαλια μου.Μπορείτε να με φανταστείτε νομιζω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αν το θες πιο μεγάλο το τικερ, μόλις μπεις εδώ http://lilypie.com/Pregnancy.php επέλεξε το δεξιά που λέει full size ticker και κάνε ολη την διαδικασία. :P:p

Ναι, το θέλω και ετοιμαζόμουν να ρωτήσω, αλλά τώρα πια δεν τολμάω! Έχω κουραστεί κιόλας... Αύριο, απ' τη δουλειά θα προσπαθήσω πάλι.

Ευχαριστώ, φιλιά

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

με ρωτησες αν στα δινουν καθολου στην αγκαλια jasmini.Εμενα ηταν η μαια μου μαζι και μολις τα καθαρίσανε,πριν τα πανε στην μοναδα μου τα εδωσε ενα ενα στην αγκαλια μου.Μπορείτε να με φανταστείτε νομιζω

Βασικά γι' αυτή τη στιγμή ζω... Και για τη στιγμή, που θα τα πάνε στον μπαμπά τους. Κι ας μην είμαι μπροστά...!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΛΩΣ.

rPPrp3.png

Τι εννοείς η μαία σου, εξωτερική? Αχ κι εγώ θέλω να τα κρατήσω αγκαλιά :roll::roll::roll::roll::roll:

RKdwp3.png

αχ αυτη η στιγμη.Δεν πιστευω οτι εχουμε ζησει ή θα ξαναζησουμε κατι καλυτερο απο αυτο!!

Ο γιατρός μου ειχε δικιά του μαία την οποια βεβαια την γνωρισα εκεινη την στιγμή.Πιο πριν δεν την χρειαζομουν.Ξερεις κανει δουλεια ομως γιατι κατα την διαρκεια του χειρουργείου σου πιανει την πάρλα και δεν καταλαβαινεις τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Αχ για αυτή τη στιγμή ζούμε όλες!!! Μόνο πώς θα περάσει η ώρα του χειρουργίου σκέφτομαι, μην βαρεθώ! Ο γιατρός βέβαια είπε, θα συζητάμε και θα περάσει η ώρα! Θα έχουν και μουσική..μήπως να πάρω και κανένα σταυρόλεξο μαζί? :)

RKdwp3.png

ειναι πολυ γρηγορο χειρουργειο.Σε 10 λεπτα ακριβως βγαζουν τα μωρα και σε αλλα 20 εισαι ετοιμη!!το εκνευριστικο ειναι μετα στην αιθουσα ανάνηψης που μας αφηνουν πολυ ωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλε μπηκες στο προφιλ μου?κανε πρωτα αποδοχή

αχ ειναι υπεροχοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο ρε ολγακι, ειναι κουκλια κ ολοκληρα αντρακια καλε!!!απιστευτο ποσο γρηγορα μεγαλωνουν...ολον αυτο τον καιρο τα φανταζομαι νεογεννητα ακομη τα μικρουλια σου..

να τα χαιρεστε!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...