Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας τσουπρες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!Χρονια πολλα στις Κατερινουλες!Μεγαλη μερα σημερα...πριν απο 1 χρονο ακριβως καναμε την εμβρυομεταφορα και εχουμε επετειο σχεσης με τον συζυγο.Του Αγ.Στυλιανου σημερα που ειναι και προστατης των παιδιων.Ποτε περασε ο καιρος δεν καταλαβα!Εμεις,χθες ειχαμε παει στο Athens Heart,ειχε λιγο κοσμο και ημουν η μονη με διδυμοκαροτσι.Φιλια πολλα σε ολες!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς επέτειο σήμερα! 12 χρόνια...πως πέρασαν, οεο; Όπως λέει και το τραγούδι...επειδή σ'αγαπώ η λέξη αυτή δεν παλιώνει... Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...αργυρώ σε εσένα διπλά!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Και εμείς επέτειο σήμερα! 12 χρόνια...πως πέρασαν, οεο; Όπως λέει και το τραγούδι...επειδή σ'αγαπώ η λέξη αυτή δεν παλιώνει... Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...αργυρώ σε εσένα διπλά!

Eυχαριστουμε πολυ και εσεις χρονια καλα και ευτυχισμενα!!!Να χαιρεστε τα παιδακια σας.

498ap2.png

nZqvp3.png

Xrόνια πολλά άρστι, πάντα να είστε ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Αργυρώ ανάβεις κεράκι ε? Τυχαία η ημ/νία????

Διπλά λοιπόν τα χρόνια πολλά σε εσάς!

Ζίτα βρήκα ένα διαλογής 23 ευρώ (δεν είχα το φερμουάρ μέχρι το ποδι, αλλά μέχρι το γόνατο κ είναι οκ κατα τα άλλα)

κ ένα κανονικό 39 ευρώ. Αλλά είναι ίδια σχέδια, ίδιο χρώμα.

οκ ε καί? Δϊδυμα ντυμένα κιόλας θα είναι!

Ένα βόδι με έκλεισε, δεν άκουγε την κόρνα (μάλλον κ τυφλός κ γκαβός) κ έκανα αμαν κ πώς να βγώ απο εκεί μέσα!

Δεν κατάλαβα όταν μιλήσαμε οτι ήταν στην άνοδο για λαμία.

Ζήτω το gps, αλλιώς εκεί θα ήμουν ακόμα!:oops:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Γύρισα από τον ανώδυνο στο Αλεξάνδρα κ παίρνω ανάσες μέχρι να πάρω τη μικρή από το σταθμό-προνήπιο κ να πάμε κολυμβητήριο.

Θα την παλεύω μόνη μου μια βδομάδα/ ο σύζυγος θα είναι Τουρκία προς αναζήτηση εργασίας.

Η μάμυ ήρθε να μείνει μαζί μου να μην είμαι μόνη (επειδή της το είπα - δεν θα το σκεφτόταν μόνη της) αλλά έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν την χρειάζομαι αφού φύγει η μικρή με το σχολικό και θα ξανάρχεται το απόγευμα στις 5.30 αφού ξυπνήσει από τον μεσημεριανό ύπνο...

Αναφορικά με τις πάνες:

Η αδερφή μου παραγγέλνει από το www.welovebabies.gr και της τα φέρνουν στην πόρτα της σε πολύ καλύτερες τιμές. Επίσης με είπε ότι στα δίδυμα κάνουν έξτρα χρέωση 10% αλλά δεν το έχω καρατσεκάρει ακόμη.

Ενδέχεται να τρέχει ακόμη ένας διαγωνισμός με έπαθλο τις πάνες ενός χρόνου.

Αυτά.

Έφυγα για το 2ο γύρο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπέρα!

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες για χτες και στις Στέλλες/Στέλιους για σήμερα!

Επίσης Αργυρώ και Άρτσι να ζήσετε και να είστε πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένες με τους άντρες και τα παιδάκια σας!!!

Εμείς καλά. Ωραίο ήταν το ΣΚ με αρκετές εξόδους για να ξελαπικάρουμε.

Ευχαριστώ πολύ Ντακούλα για την πρόταση για τα χαλιά. Όντως τα haba είναι πανέμορφα. Αλήθεια πού τα βρίσκεις; Γιατί ψάχνοντας στο νετ τα βρήκα μεμονωμένα σε μαγαζιά και σε ξένο (κακομεταφρασμένο) σάιτ.. Δεν καταλήξαμε ακόμα γιατί προέκυψε διαφορά απόψεων με τον σύζυξ. Οπότε ό,τι έχετε ευχαρίστηση προτείνετέ μας!

Τζίνι , ααααχ Τζίνι, όλα αυτά που μου έγραψες για τις κοπέλες τα φοβάμαι κι εγώ. Άσε που δεν το 'χω με τη "συνεντευξη", δεν μου βγαίνει το αφεντικό καθόλου! Άντε να δουμε!

Τα λέμε αργότερα γιατί ξύπνησαν!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Αργυρώ και Άρτσι να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένοι!

Αργυρώ τί υπέροχη επέτειο να θυμάσαι!!!!

Τζίνι σου έστειλα πμ. Μετά είδα ότι μίλησες με το ντόκτορ.

Κρίστυ το πρατήριο είναι στην Πειραιώς απέναντι από Ελαίς και δίπλα από την Πασαρέλα.

Πολύ καλό στοκ είναι και της μάδερκέαρ στην Καλλιθέα.

Έχει κούνιες 80ευρώ!, διδυμοκάροτσο της μακλάρεν 150 κτλ κτλ.

Έχω πάρει πολλά ρούχα στα παιδιά και παιχνίδια της ELC στη μισή τιμή!

Μορίτσα γράψε μας τα νέα σου. Τί θα κάνεις για το συκώτι τελικά;

Νουνού, Λαέρτα, Τζέμινι λοβ κτλ κτλ τα φιλιά μου!

Σήμερα ήρθαν στο σχολείο 2 κυρίες και λένε γεια σας είμαστε μαμάδες της Ιόλης και ήρθαμε να δούμε πώς πάει :shock:

Αρχίσανε τις διαθέσεις στη διεύθυνση......:(

Τζίνι , ααααχ Τζίνι, όλα αυτά που μου έγραψες για τις κοπέλες τα φοβάμαι κι εγώ. Άσε που δεν το 'χω με τη "συνεντευξη", δεν μου βγαίνει το αφεντικό καθόλου! Άντε να δουμε!

Τα λέμε αργότερα γιατί ξύπνησαν!

Ούτε κι εμένα ρε γαμώτο τόσο που δεν είπα ποτέ κάνε αυτό κάνε εκείνο με αποτέλεσμα να κανω εγώ τα πάντα και η κοπέλα να βλέπει τηλεόραση...

κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!!

πηγα για καφεεεεεε!!!!!!!!! με μια φιληηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:shock::shock: Η καρδια μου χτυπουσε σα να βγαινω πρωτο ραντεβου!!!!!!!!! Τι σου κανει η στερηση.... Και τωρα γυρισα κ αγαπω οοοοολο τον κοσμο:P:p:p

αργυρω και αρτσι χρονια πολλά!!!! Να χαιρεστε τις επετείους σας!

φροσω ρε τις μαμαδες!! .. σιριαλ παπακαλιατη ηταν αυτο μεχρι τωρα...αλλά σε λιγο θα μα φαινεται και φυσιολογικό:rolleyes:

τα στοκ γενικα ειναι μεγαλες ευκαιριες...αλλά εντω στο επαρχια δεν!

ασχετο πηρα σημερα πλεχτα παπουτσακια σκετα απο μαγαζι με νηματα 10Ε:shock: Ελεος, πανακριβα μου φανηκαν... κ θελω να μαθω και να πλεκω αλλα τωρα που εχω διαθεση δεν εχω χρονο.

σεμιν θα μας λες χαρακτηριστικα και θα σου λεμε εμεις γνώμες!!

Αστο αυτο με το να λε τι να κανει ο αλλος νομιζω κανεις δεν το χει...και οσοι το εχουν ειναι καπου διευθυντες:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Είδες η στέρηση Τζέμινι;; Το καλό είναι ότι κάτι απλό σου φαίνεται παράδεισος. Εκτιμάς αλλιώς τη ζωή ρε παιδί μου!

Φρόσω, μου θυμισες μια φάση στις τρεις χάριτες που είχαν πάρει οικ. βοηθό, τη Γερασιμίδου νομίζω,και τις έβαζε να καθαρίζουν και τους έκανε και παρατηρήσεις οτί δεν πηραν καλά τις γωνίες :D:D! Χαλαρά το παθαίνω :oops:!!

Αυτό ήταν το καλό με αυτή την κοπελίτσα ότι ήμασταν άνετες μεταξύ μας γιατί γνωριζόμασταν. Είναι φίλη της αδερφής μου. Τώρα να δω τι θα κάνω!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Δραματική έκκληση για ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, για τα 35 παιδιά που φιλοξενούνται στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, απευθύνουν με επιστολή τους εργαζόμενοι του Ιδρύματος, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Στην επιστολή αναφέρονται ονομαστικά τα παιδικά και τα αβάπτιστα βρέφη, με το μέγεθος των παπουτσιών και των ρούχων που χρειάζονται.

Επίσης φαίνεται από την επιστολή ότι το Ιδρυμα δεν διαθέτει ούτε βασικά είδη υγιεινής όπως κρέμες και σαπούνια, ούτε στοιχειώδη αντικείμενα, όπως κουταλάκια αντιολισθητικά χαλάκια και άλλα παρόμοια. Τα 35 παιδιά δεν περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση του Μνημονίου. Τελευταία τους ελπίδα, η ανθρωπιά των απλών πολιτών.

35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέληs, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού

1. Πέτρος 20 μηνών No 21

2. Βιβή 3,5 ετών No 25

3. Χάρης 2 ετών No 23

4. Νίκος 12 μηνών Νο 20

5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19

6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20

7. Έλλη 2 ετών No 22

8. Νίκος 12 μηνών Νο 18

9. Μυρτώ 2 ετών No 21

10. Αναστασία 2 ετών No 22

11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36

12. Σήφης 6 ετών Νο 30

13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31

14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24

15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30

16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24

17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31

18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23

19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23

20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23

21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41

22. Γιάννης 10 μηνών

23. Ανδριάννα 11 μηνών

24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών

25. Ηλίας 11 μηνών

26. Νάντια 9 μηνών

27. Μαρίνος 9 μηνών

28. άρρεν 4 μηνών

29. άρρεν 4 μηνών

30. άρρεν 4 μηνών

31. άρρεν 5 μηνών

32. άρρεν 7 μηνών

33. άρρεν 7 μηνών

34. άρρεν 11 μηνών

35. θήλυ 11 μηνών

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΣΤΙΕΡΑ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ

ΒΑΦΛΙΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD

ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16

ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»

ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ -

(ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)

ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου (213-2059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...