Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επιτέλους ησυχία :D κοιμηθηκαν!!!!

Τζεμ πανσέληνος???ε έτσι εξηγείται χαχα

ΤΖΙΝΙ βάλε φουσικορτ (μπαινει και σε ανοιχτες πληγες αυτη) και το πρωί μιλάς με το ντοκ. Δεν θα είναι τπτ μην ανησυχείς.

Ακούσατε για προσφορά λιμπερο στον αβ ή ιδέα μου ήταν?

Εχει πάρει καμία καρέκλα φαγητού απο τζάμπα?

δεν ακουσα τπτ για πανα στον ΑΒ. ειχε μεχρι χτες ομως 40% στο αριελ και το ξεχασα:?

δεν εχω παρει απο εκει..εχω δυο που μου εχουν φερει...αλλά πιανουν πολύ χωρο ρε παιδια! δεν ειμαι σιγουρη αν αξιζει...για την ωρα τουλαχιστον!

έι/ έχασα, το τράγιο μέσα, γιατί ξύπνησε ο μικρός κι όπως πάντα έπαθε πανικό ο δικός μου και μέχρι να τους ηρεμήσω και τους δύο με πέταξε έξω το παιχνίδι

μπι/ εγώ έχω του τζάμπο, η μικρή μου τις μίσησε τις καρέκλες αυτές οπότε άμα θέλεις σου τις χαρίζω...

δεν πειραζει...κ που καταφερες και τα κοιμησες κερδος ειναι;)

όσο για τα κιλά, τσουπρίτσες, αφήστε τα ψόφια, I see thin people... :evil::evil::evil::evil:

Κι ο νοών νοείτω...

χαχαχα μου θυμισε το παιδακι απ την εκτη αισθηση "I see dead people' και λεω τι λογοπαίγνιο μας κανει!! ΄

ρε συ τα κιλα ειναι μεγάαααλη υποθεση. και για μενα κυριως ψυχολογια...αστο, μην την ανοιξουμε αυτη τη συζητηση...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά καλα άκουσα την προσφορά. Απο αύριο μέχρι 1/12 -45% στις πάνες libero up& go

Σε βολευπυν οι λιμπερο? εγω ειχα παρει στην αρχη αλλά ειχαμε πολλες διαρροες...μετα επαιρνα babylino που ειναι κ ελληνικες κ αρκετα καλές αλλά τελικα καταληξα οτι οι καλυτερες ειναι οι παμπερς... Ευτυχως εχω κουπονια δηλαδη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σε βολευπυν οι λιμπερο? εγω ειχα παρει στην αρχη αλλά ειχαμε πολλες διαρροες...μετα επαιρνα babylino που ειναι κ ελληνικες κ αρκετα καλές αλλά τελικα καταληξα οτι οι καλυτερες ειναι οι παμπερς... Ευτυχως εχω κουπονια δηλαδη!

Συμφωνώ παμπερς οι καλύτερες! ομως στην αναβροχια καλο και το χαλάζι :tongue: Σου στέλνουν κουπόνια???? εγώ οτι κουπόνια είχα απο το μαιευτήριο και μονο μπεμπιλινο μου έστειλε τα ξοδεψα!

p1Utp3.png

Συμφωνώ παμπερς οι καλύτερες! ομως στην αναβροχια καλο και το χαλάζι :tongue: Σου στέλνουν κουπόνια???? εγώ οτι κουπόνια είχα απο το μαιευτήριο και μονο μπεμπιλινο μου έστειλε τα ξοδεψα!

ναι μου στελνουν με μειλ πλεον γτ λεει θα τα σταματησουν τα ταχυδρομικα. Βεβαια και πριν λιγες μερες ελαβα παλι 3 κουπονια:rolleyes: Ειχα γραφτει στο νοσοκομειο σε κατι κοπελες που περνουσαν στα δωματια... Τωρα δεν ξερω τη διαδικασια...νομιζω πρεπει να μπεις το pampers.gr...

πριν ξυπνησε ο μεγαλος και τον θηλασα....αρα δεν παιζει ουτε απο κεινον το "σερί'

παω κ εγω σιγα σιγα γτ αυριο θα συχτηριζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ναι μου στελνουν με μειλ πλεον γτ λεει θα τα σταματησουν τα ταχυδρομικα. Βεβαια και πριν λιγες μερες ελαβα παλι 3 κουπονια:rolleyes: Ειχα γραφτει στο νοσοκομειο σε κατι κοπελες που περνουσαν στα δωματια... Τωρα δεν ξερω τη διαδικασια...νομιζω πρεπει να μπεις το pampers.gr...

πριν ξυπνησε ο μεγαλος και τον θηλασα....αρα δεν παιζει ουτε απο κεινον το "σερί'

παω κ εγω σιγα σιγα γτ αυριο θα συχτηριζω!

Επρεπε να τους δώσω άλλη διεύθυνση γιατι εδώ δεν έρχεται τπτ. Θα το ψάξω αύριο. πάω και γω, καληνύχτα!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα! Εμας μας βολεψαν μονο pampers και babylino,το βραδυ έβαζα παντα pampers αλλα εδω και περιπου 2-3 εβδομαδες ο μεγαλος ξυπναει βρεγμενος (αφου πινει πολλλλλλυ γαλα και νερο όλο το βραδυ!!)αλλαξα νουμερο αλλα τιποτα,παλι βρεγμενος. τελικα εδω και 3 βραδιες βαζω babylino και μας αντεχει!!:P

Καλημέρα τσούπρες!!

Πως ήταν το Σ.Κ σας; εμένα πεσμένο ρε γαμώτο...αδιαθέτησα και μου κοπήκαν τα κέφια για βόλτες και γύρες παρόλο τον καλό καιρό. Κατά τ άλλα στρώσαμε χαλιά και το σπίτι έγινε πολύ ζεστό, αλλά πολύ σκούπα ρε παιδά...αχ αχ, τι έχουμε να τραβήξουμε. Να μια εφεύρεση που πρέπει να ανακαλυφθεί, αυτοσκουπιζόμενα χαλιά!!!!!!! έλαμψα πάλι;

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας να τις χαίρονται και να τις έχουν σαν βασίλισσες, χαρούμενες και τυχερές!!!

Τι να σχολιάσω; για δίαιτα; μμμμ

Πρωϊνό: γιαούρτι με καρύδια και μέλι = 300 περίπου θερμίδες!!

(ξεκίνησα καλά;):tongue::tongue:

Τις libero up&go τις τιμάμε τώρα τελευταία και είναι πολύ καλύτερες από όλες τις πάνες βρακάκια, τις προτείνω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημέρες.

Μουριτσα, μπακτρομπαν είπε ο ντοκ κ αν δεν έχει μαραθεί/ υποχωρήσει σε μέχρι το βράδυ τα ξαναλέμε (του έκανε εντύπωση που δεν άκουσε κ δεν βλέπει την κλήση μου κ πηρα δύο φορές, αφού βλέπω στο αρχείο μου 2 κλήσεις, κ άλλη μια τη βοηθό του...τεσπα)

Νουνου κ εγω με την κόκκινη κυρία κ μάλιστα στα γεέθλια των παιδιών, αλλά φέυγει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!:D

εμεις χτες στολισαμε το δεντρο σρο παιδικο δωματιο!τα μικρα το στολισαν και ξετρελλαθηκαν!!καθε 5 λεπτα πανε το κοιτανε και μου λενε ..μαμα σε αγαπω!!:D

το επομενο σαβ/κο το δεντρο στο ασλονι και ολα τα υπολοιπα!

τζινι σε πετυχα στο φεις!αν δεν εχεις προβλημα θα σου κανω αιτημα για φιλη!:confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα κι απο μενα!! ακι καλή βδομάδα! λαιμος κλειστος..οβερ!

τελικα τα μικρα μια χαρα τη γλιτωσαν..σε σχεση με το πως ειμαι εγω δηλαδη...

νουνουκα μια χαρα το πρωινο σου καλέ!! σουπερ τροφη για να ξεκινησεις τη μερα σου! εγω τωρα πινω χαμομηλι με μελι...

εγω ποτε να περιμενω να αδιαθετησω?? τωρα πλεον θα κανω 2-3 βασικου θηλασμους και μετα το βραδυ οσες φορες ξυπνανε. Οχι οτι μου λειπει η παλιοκοκκινη αλλά λεμε τωρα

λαβ στολισες στο δωματιο τους, τι ωραια!! Και τολμηρη σε βρισκω τοσο μικρα που ειναι... Θυμαμαι κ εγω που στολιζα μικρη ποσο το χαιρομουν!

τζινι λογικα αυριο θα δεις διαφορα,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!! ακι καλή βδομάδα! λαιμος κλειστος..οβερ!

τελικα τα μικρα μια χαρα τη γλιτωσαν..σε σχεση με το πως ειμαι εγω δηλαδη...

λαβ στολισες στο δωματιο τους, τι ωραια!! Και τολμηρη σε βρισκω τοσο μικρα που ειναι... Θυμαμαι κ εγω που στολιζα μικρη ποσο το χαιρομουν!

ναι ειπα να το τολμησω φετος!μεχρι περισυ βαζαμε ενα μικρο δεντρο στο δωματιο τους!φετος μεγαλυτερο και στο πατωμα!!!

και ελπιζουμε!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

o σκλάβος 10.30 τις μέγαλές βαβυλινο κ στις υπ ν γο παμπερς 1+1 δώρο (οι μεγάλες) κ 16 οι βραδινές μαγάλες.

Λοβε ούτε φωτο δεν ξέρω να βάλω δίπλα!

Ρε παιδιά τόσο έυκολα αναγνωρίσιμη είμαι??? Η φάτσα μου θα φταίει!

ΥΓ: αναμένω εκ νέου απάντηση αν αφήνει να πάμε κολύμπητήριο σήμερα ο ντοκ, που λογικά δεν θα αφήσει κ η Σ ήδη ήταν κλαίουσα ιτιά στο σταθμό.

Από τη μοκκέτα κόλλησε γιατί μου είπαν οτι φόραγε κολάν όταν χτύπησε κ το είχε σηκώνει/ κάνει κάπρι!:mad::mad::mad:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!:D

εμεις χτες στολισαμε το δεντρο σρο παιδικο δωματιο!τα μικρα το στολισαν και ξετρελλαθηκαν!!καθε 5 λεπτα πανε το κοιτανε και μου λενε ..μαμα σε αγαπω!!:D

το επομενο σαβ/κο το δεντρο στο ασλονι και ολα τα υπολοιπα!

τζινι σε πετυχα στο φεις!αν δεν εχεις προβλημα θα σου κανω αιτημα για φιλη!:confused:

Πού καλέ? Τίποτα δεν γλέπω.

υγ: είμαι κ άχρηστη εγώ. οκ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...