Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τζεμ πως είσαι? ο μικρός θα το παει σερι?

ΤΖΙΝΙ νομίζω πως έχουμε και ντοκτορ

Στεναχωριεμαι που κλαίει και δεν ξερω τι θέλει :confused::confused: Τετάρτη έχουμε εμβόλιο να δω τι θα μας πει γιαυτο

ε οχι και σερι!!!!!!! Μην καλομαθουμε κιολας!! αλλά απο εκεινο το καθε 1-2 ωρες ξυπνημα οτι μου δωσουν καλο μου φαινεται!:tongue: Σοβαρο τωρα ο μεγαλος εχει στρωσει καπως...ξυπνησε κατα τις 11 τον ταισα λιγο γτ ειχε να φαει απ τις 8 και τωρα πιστευω να ξυπνησει μετα τις 5. Ο μικρος ομως μας κανει νερα...γενικως στο 4ωρο μαξιμουμ ξυπναει και μετα μπορει να τον πιασει και να μην κοιμαται και τον βαζω στο κρεββατι μας και κοιμαται θηλαζοντας..:rolleyes: αλλά ευτυχως δεν το κανει συχνα...

εσυ εχεις αδεια αληθεια, μιας και πιασαμε τη δουλεια ή ο φαρμ ειναι ο αντρας σου?

Τζεμτζέμκα, μπορεί να είσαι του 85 αλλά είσαι και γαμώ τα παιδιά!!! Όντως το ταινιάκι τα σπαει και πάω τώρα να παίξω μπιρίμπα!!

:oops::oops::oops::oops::oops:

Με ειχες περασει για καμια σαχλοκουδουνη???????:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τζεμ του 85 είσαι ε?

Φτού σου ρε να μη σε βασκάνω!!!!!!!!

ναι του 85... φτυσε φτυσε!!:tongue:

ενταξει μωρε με τις ηλικιες δεν τα παω καλά.... ο αντρας μου ειναι του 74...μπουμπουκι με πηρε!!!!!!!:tongue: δεν υπαρχουν ηλικιες κατ εμε...μερικες φορες νιωθω κι 80!!

διαιτα λες ε?? εγω το εχω μαμησει τελειως λεμε...οτι ειχα χασει ...πρεπει να τα πηρα...απ την απογοητευση με την παλιοζυγαρια. ΑΛλά ειπα δεν ξαναζυγιζομαι εγω!!! θα της δειξω της παλιοζυγαριας!

Παντως λυπαμαι που το λεω...αλλά κακη [περιοδος για διαιτα...ολο γιορτες ειναι στιο εξης...

παω να βαλω στεγνωτηριο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπιριμπα τέλεια αλλα που τωρα...ελπίζουμε στο μέλλον ;) άντε και με τη νίκη Λαερτα!

Καλα τα παιδιά μου έχουν βαλθεί να μας στείλουν! Σταμάτησε ο κύριος και άρχισε η μικρα. Το καλο είναι πως κοιμούνται σερι και ξυπνούν στις 7-8! Αλλα η κυρία θέλει να κοιμάται τα απογεύματα και τωρα που ύπνος??? μήπως είναι κανένας αναδρομος στα καρκινακια :tongue:

p1Utp3.png

ναι του 85... φτυσε φτυσε!!:tongue:

ενταξει μωρε με τις ηλικιες δεν τα παω καλά.... ο αντρας μου ειναι του 74...μπουμπουκι με πηρε!!!!!!!:tongue: δεν υπαρχουν ηλικιες κατ εμε...μερικες φορες νιωθω κι 80!!

διαιτα λες ε?? εγω το εχω μαμησει τελειως λεμε...οτι ειχα χασει ...πρεπει να τα πηρα...απ την απογοητευση με την παλιοζυγαρια. ΑΛλά ειπα δεν ξαναζυγιζομαι εγω!!! θα της δειξω της παλιοζυγαριας!

Παντως λυπαμαι που το λεω...αλλά κακη [περιοδος για διαιτα...ολο γιορτες ειναι στιο εξης...

παω να βαλω στεγνωτηριο!

Sου έχω πεί οτι πηδήξει κυριολεκτικά μια ζυγαριά???

Πήδηξα πάνω της από το θυμό μου κ της έβγαλα τα άντερα όξω!

Α την τσαμένη!!

οκ Αυτή τη φορά είμι αποφασισμένη, θα κάνω δατρόφή τέλος!

Έφυγα κόρες να νυφτώ.

Δεν μου είπες μουρίτσα να της έβαζα λίγη φουσικόρτ απο πάνω?

θα περιμένω να βάλω το πρωί κ να μιλήσω με τον ντοκ τα χαράματα που είναι στο πόδι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μπιριμπα τέλεια αλλα που τωρα...ελπίζουμε στο μέλλον ;) άντε και με τη νίκη Λαερτα!

Καλα τα παιδιά μου έχουν βαλθεί να μας στείλουν! Σταμάτησε ο κύριος και άρχισε η μικρα. Το καλο είναι πως κοιμούνται σερι και ξυπνούν στις 7-8! Αλλα η κυρία θέλει να κοιμάται τα απογεύματα και τωρα που ύπνος??? μήπως είναι κανένας αναδρομος στα καρκινακια :tongue:

Συνεννοούνται καλέ! πρώτη φωνή, δεύτερη φωνή κκλπο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

δε λες καλά τουλαχιστον που τα πιάνει ενα ενα?

σημερα εχει πανσεληνο?? μηπως γι αυτο!! μηπως κ εγω γι αυτο ειμαι ετσι??:rolleyes:

τζινι καλα της εκανες!!

αμα εισαι κ εσυ αποφασισμενη να παμε δυναμικα ολες...ήθελε κ η παπιτσα!

καληνυχτα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχχαχχαχ! ένα καλό που διάβασα:

αγαπητέ γκόμενε,

αν θες να ξέρεις, μπορώ να κάνω την γκόμενα να φωνάζει περισσότερο κ με μεγαλύτερο πάθος από εσένα!

με εκτίμιση,

τερέζα η κατσαρίδα σας!!!!

αχχαχχαχχαχχαχ

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαχαχχαχχαχ! ένα καλό που διάβασα:

αγαπητέ γκόμενε,

αν θες να ξέρεις, μπορώ να κάνω την γκόμενα να φωνάζει περισσότερο κ με μεγαλύτερο πάθος από εσένα!

με εκτίμιση,

τερέζα η κατσαρίδα σας!!!!

αχχαχχαχχαχχαχ

χαχαχαχα!!!!!!!!

κ εγω ακουσα ενα σημερα...ειναι φρεσκο γτ αλλιως ολα τα ξεχναω!

"~ ποτε γιορταζουν οι γυφτοι?

~ του Αη Ντημάλε!"

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Επιτέλους ησυχία :D κοιμηθηκαν!!!!

Τζεμ πανσέληνος???ε έτσι εξηγείται χαχα

ΤΖΙΝΙ βάλε φουσικορτ (μπαινει και σε ανοιχτες πληγες αυτη) και το πρωί μιλάς με το ντοκ. Δεν θα είναι τπτ μην ανησυχείς.

Ακούσατε για προσφορά λιμπερο στον αβ ή ιδέα μου ήταν?

Εχει πάρει καμία καρέκλα φαγητού απο τζάμπα?

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

έι/ έχασα, το τράγιο μέσα, γιατί ξύπνησε ο μικρός κι όπως πάντα έπαθε πανικό ο δικός μου και μέχρι να τους ηρεμήσω και τους δύο με πέταξε έξω το παιχνίδι

μπι/ εγώ έχω του τζάμπο, η μικρή μου τις μίσησε τις καρέκλες αυτές οπότε άμα θέλεις σου τις χαρίζω...

120247mcv711uxx1.gif

Jumbo εννοώ. Το μαραφετι διορθώνει μονο του

δεν πα να διορθώνει αυτό? εγω κατάλαβα που το πήγαινες...

όσο για τα κιλά, τσουπρίτσες, αφήστε τα ψόφια, I see thin people... :evil::evil::evil::evil:

Κι ο νοών νοείτω...

120247mcv711uxx1.gif

δεν πα να διορθώνει αυτό? εγω κατάλαβα που το πήγαινες...

όσο για τα κιλά, τσουπρίτσες, αφήστε τα ψόφια, I see thin people... :evil::evil::evil::evil:

Κι ο νοών νοείτω...

Χαχαχα με κατάλαβες!!!! Βέβαια είναι νωρίς ακόμα αλλα καθότι παρθενακι έριξα μια ματιά.

Αυτό ήταν? τέρμα η μπιριμπα???

Δίαιτα και γιορτές δεν γινεται! Με το νέο έτος λοιπόν!!!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...