Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κυρίως για φουσιντίν λένε δίπλα, αλλά κ φουσικόρτ μερικές φορές.

Μάλλον είναι πιό ελαφρία η φουσιντιν για τα παιδιά?

Η φουσιντιν είναι μονο αντιβιοτικη ενώ η φουσικορτ αντιβιοτικη με κορτιζονη. Αν έχεις τη φουσικορτ λιπιντ βάλε για να καλύψεις όλα τα ενδεχόμενα αλλιώς συνέχισε την μπακτρομπαν

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Θα σαλταρω απο την γκρίνια του μπεμπη!!! Καλα και είναι ο άντρας μου σπιτι διαφορετικά δεν ξερω πως θα αντεχα! Ευτυχώς που η μικρή είναι ήσυχη! Δεν ξερω τι τον πιάνει τα απογεύματα και γκρινιαζει συνέχεια μέχρι να κοιμηθεί το βραδυ. Δεν σταματάει ούτε με αγκαλιές.

p1Utp3.png

Η φουσιντιν είναι μονο αντιβιοτικη ενώ η φουσικορτ αντιβιοτικη με κορτιζονη. Αν έχεις τη φουσικορτ λιπιντ βάλε για να καλύψεις όλα τα ενδεχόμενα αλλιώς συνέχισε την μπακτρομπαν

Με μπερδεύει η μπακτρομπάν γιατί μου την έχει δώσει για τσίμπιματα από μολυσμένα κουνούπια.

να την ξυπνήσω να βάλω φουσικόρτ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=898&page=334

πέρυσι...

φλασιά...

τρελλή...

πολύ κρασί...

μ'αρέσει όμως...

άσχετο: μουρίτσα, επιτέλους λύσε μου την απορία: είσαι γιατρός ή φαρμακοποιός??? άντε δίνω μία στις τοσες και βιολόγος...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=898&page=334

πέρυσι...

φλασιά...

τρελλή...

πολύ κρασί...

μ'αρέσει όμως...

άσχετο: μουρίτσα, επιτέλους λύσε μου την απορία: είσαι γιατρός ή φαρμακοποιός??? άντε δίνω μία στις τοσες και βιολόγος...

Βοηθός φαρμ

p1Utp3.png

τζινι μπισκοτα κανω αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-kanelas.html αλλά για να σου γινουν λεπτα και τραγανα πρεπει να κολλαει πολύ η ζυμη και να τα κανεις λεπτα πραγμα που ειναι λιγο δυσκολο...παντως και πιο γεματα που ειναι μια χαρα βγαινουν. Τα εκανα και με χριστουγεννιατικα κουπ πατ κ εφτιαξα ενα γλασσο δοκιμαστικά να δω πως ειναι μην τυχον και τα κανω παλι τα χριστουγεννα χρωματιστα ομως...

για τη συλ μη βαζεις το κακο αμεσως στο μυαλο σου..και τιποτα μπορει να μην ειναι... βαλε φουσικορτ και βλεπεις..

ασχετο βλεπω το φιλαδελφεια...το ωραια ταινια..και για την εποχη που γυριστηκε δηλαδη...

και ναι ο μικρος κοιμηθηκε!!!!!!!! αφου ηπιε 200μλ ξενο ομως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θα σαλταρω απο την γκρίνια του μπεμπη!!! Καλα και είναι ο άντρας μου σπιτι διαφορετικά δεν ξερω πως θα αντεχα! Ευτυχώς που η μικρή είναι ήσυχη! Δεν ξερω τι τον πιάνει τα απογεύματα και γκρινιαζει συνέχεια μέχρι να κοιμηθεί το βραδυ. Δεν σταματάει ούτε με αγκαλιές.

αντρες παιδι μου!! Φαινονται απο κουνια!!!:tongue::tongue:

αντε μας ελυσες κ την απορια!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Τζεμ πως είσαι? ο μικρός θα το παει σερι?

ΤΖΙΝΙ νομίζω πως έχουμε και ντοκτορ

Στεναχωριεμαι που κλαίει και δεν ξερω τι θέλει :confused::confused: Τετάρτη έχουμε εμβόλιο να δω τι θα μας πει γιαυτο

p1Utp3.png

ασχετο βλεπω το φιλαδελφεια...το ωραια ταινια..και για την εποχη που γυριστηκε δηλαδη...

Τζεμτζέμκα, μπορεί να είσαι του 85 αλλά είσαι και γαμώ τα παιδιά!!! Όντως το ταινιάκι τα σπαει και πάω τώρα να παίξω μπιρίμπα!!

120247mcv711uxx1.gif

τζινι μπισκοτα κανω αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-kanelas.html αλλά για να σου γινουν λεπτα και τραγανα πρεπει να κολλαει πολύ η ζυμη και να τα κανεις λεπτα πραγμα που ειναι λιγο δυσκολο...παντως και πιο γεματα που ειναι μια χαρα βγαινουν. Τα εκανα και με χριστουγεννιατικα κουπ πατ κ εφτιαξα ενα γλασσο δοκιμαστικά να δω πως ειναι μην τυχον και τα κανω παλι τα χριστουγεννα χρωματιστα ομως...

για τη συλ μη βαζεις το κακο αμεσως στο μυαλο σου..και τιποτα μπορει να μην ειναι... βαλε φουσικορτ και βλεπεις..

Α δεν είμαι για γλάσα κλπο εγώ. απλά πράγματα, ας βγουν κ παχουλά. μια χαρά θα τα φάω!

Αλλά θέλω να κάνω δίαιτα. τελειώνουν τα φαγητά κ θα ξεκινήσω εντατικά διάδρομο κ διατροφή. έχω χλαπακιάσει τον άμπακο αυτές τις μέρες!

με την ταινία μου θυμίζεις το μόνιμο πείραγμα του χασμπάνου:

λέω εγω: στα φιλαδέλφεια

Απαντάει : ναί είναι πολλά. Σε ποιό από όλα?

Άσχετο λαέρτη με την σελίδα μου το ξαναέφερες στο μυαλό.

η γιώτα είναι καλά?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζεμ πως είσαι? ο μικρός θα το παει σερι?

ΤΖΙΝΙ νομίζω πως έχουμε και ντοκτορ

Στεναχωριεμαι που κλαίει και δεν ξερω τι θέλει :confused::confused: Τετάρτη έχουμε εμβόλιο να δω τι θα μας πει γιαυτο

Το έχω περάσει το σκηνικό,

Θα έρθουν καλύτερες μέρες.

χίλια δυό μπορεί να είναι.

κ πονάκια, κ αγκαλίτιδα, κ κ κ κ

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...